Samsung mosógépek öko buborékkal: jellemzők és modell tartomány

A mindennapi életben egyre több típusú berendezés jelenik meg, amelyek nélkül az emberi élet különösen bonyolultabb. Az ilyen aggregátumok segítenek időt takarítani és szinte elfelejteni néhány munkát. Ezt a technikát mosógépeknek nevezhetjük. Ma megnézzük a Samsung modellt az Eco Bubble funkcióval, hagyjuk lakni a jellemzők és a modell tartományban.

Sajátosságok

Az Eco Bubble funkció neve gyakran megjelenik a reklámozásban, és minden a mosógépekre vonatkozik. Először is elemezzük a modellek jellemzőit ezzel a technológiával.

 • Az Eco Bubble fő munkája a nagy mennyiségű szappanbuborék kialakulásához kapcsolódik. Ezek egy speciális gőzfejlesztőnek köszönhetően jönnek létre, amely az autóba épül. A munka módja, hogy a mosószer aktívan keveredik vízzel és levegővel, ezáltal szappanbuborékok nagy számban.
 • Ennek köszönhetően hab, melynek mértéke a mosószer behatolás tartalmát a dob eléri a 40-szer, ami modellek ezzel a technológiával a leghatékonyabb az egész piacon a mosógépek. Ezeknek a buborékoknak a fő előnye nagyfokú pontosság a foltok és a szennyeződés eltávolításakor.
 • Ezenkívül nem lehet félni, hogy törli a ruhákat a különböző anyagokból. Ez vonatkozik a selyemre, a sifonra és más finom szövetfajokra. A mosás során a ruhák nem lesznek nagyon megijedtek, mivel a mosószer behatolása elég gyorsan és hosszú öblítés nélkül történik. A mosás során a habot nagyon gyorsan mossuk, és elhagyják a szöveteket.

Érdemes mondani Drum egy különleges design gyémánt dob, ahogy a buborékok jönnek keresztül. A tervezők úgy döntöttek, hogy megváltoztatják a dob szerkezetét és teljes felületét, hogy ruhákat mossák, a ruhák kevésbé kopottak voltak. Ez a méhek méhsejtekhez hasonló kis lyukak jelenléte miatt érhető el. Rhombid mélyedések vannak az alábbiakban, ahol a mosási folyamat során felhalmozódik, a hab létrejön. Megvédi a ruhákat bármilyen mechanikai kárból, ezáltal csökkentve a kopást.

Érvek és ellenérvek

Ahhoz, hogy kimerítő ötlete legyen az ecobubble funkcióval és a rendszerrel felszerelt modellekkel, figyelembe vesszük az előnyöket és hátrányokat. A pluszok a következők:

 • A mosás minősége – Mint korábban említettük, a mosószer sokkal gyorsabban behatolja az anyagot, ezáltal jobban tisztítja és jobban tisztítja;
 • Villamosenergia-megtakarítás – A dob alsó rekeszének köszönhetően az egész kondenzátumot vissza kell önteni az autóba, így a villamosenergia-fogyasztás észrevehetően kevesebb; És érdemes azt mondani, hogy a hidegvíz jelenlétével való munkavégzés lehetősége;
 • University – Nem szabad különösen vigyázni arra, hogy milyen típusú ruházatot törölsz; Minden attól függ, hogy a folyamat módjától és idejétől függ, így nem kell több gólt megmosni a dolgokat, elosztani őket az anyagra és annak vastagságára;
 • alacsony zaj;
 • A gyermekek védelmi funkciójának elérhetősége és számos működési mód.

A következő mínuszokat meg kell jegyezni:

 • Bonyolultság – Nagyszámú elektronika miatt megnöveli a törés kockázatát, mert annál nehezebb a készülék, az egyik sérülékeny;
 • Ár – Ezek a gépek számos jelentős előnye van, és minden mosógép között minőségi minta; Természetesen ez a megbízhatóság és a teljesítmény sokat kell fizetnie.

Modellek

Ww6600r

WW6600R – az egyik legolcsóbb modell, amelynek maximális terhelése 7 kg. A BIXBY funkciónak köszönhetően a fogyasztó képes távolról irányítani az eszközt. Építette a gyors mosási módot, amely 49 percig teljesíti az egész folyamatot. Az örvény + dob örvényszerkezetének köszönhetően a forradalmak száma nő. Épült egy speciális Aquaprotect érzékelő, amely megakadályozza a víz szivárgását. Az Eco Drum funkció segít megszüntetni a különböző kellemetlen szagokat, amelyeket sár vagy baktériumok okozhatnak. Súlyos szennyezés esetén a felhasználó meg fogja látni a megfelelő üzenetet az elektronikus kijelzőn.

Egy másik, nem kevésbé fontos technológia Kompos tisztító rendszer. A dob aljára kerül, ahol a ruhák vannak. Ennek következtében a szennyezés megszűnik, és az allergiát okozhat anyagokat. A mosószert a mosás után mossuk nagyobb hatékonysággal, a szuper öblítő üzemmódot biztosítják+.

A cselekvés elve az, hogy a ruhákat a nagy mennyiségű vízmennyiség alatt mossuk.

Ahhoz, hogy nyugodt legyen a gép biztonsága miatt, a gyártó beágyazott a hálózati túlfeszültség elleni védelmet és a gyors diagnosztika lehetőségeit. Az A minőségi osztály, a frekvenciaváltó csendes motor jelenléte, amely üzem közben 53 dB-t ad a mosás során és 74 dB a lágyítás során. A működési módok között van egy finom mosás, szuperpippelés +, a gőz, a gazdasági öko, a mosás szintetikus, gyapjú, pamut és sok más típus. Az egy ciklusra felhasznált vízmennyiség 42 liter, mélység – 45 cm, súly – 58 kg. A LED háttérvilágítás az elektronikus kijelzőbe kerül. Elektromos fogyasztás – 0,91 kW / h, energiahatékonysági osztály – a.

WD5500K

WD5500K – Az átlagos árszegmens modellje 8 kg-os maximális terheléssel. A megkülönböztető tulajdonság szokatlan fém színűnek és egy keskeny formának nevezhető, amely lehetővé teszi, hogy ezt a modellt kis nyílásokba helyezze, ahol más autók nem tudnak kapni. Egy másik funkciót légmosás technológiának lehetnek. Jelentése, hogy fertőtlenítse a ruházatot és a fehérneműt a forró levegőáramok segítségével, ezáltal a frissesség illatát és a baktériumok fertőtlenítését adja nekik. A mikrobák és az allergének elleni küzdelem a higiéniai gőznek nevezett funkciót végzi, amely a dob alján lévő gőz átvétele miatt működik.

Az összes munka alapja egy erőteljes inverter motor, amely megmenti a villamos energiát és elég csendesen működik. Az előző modell kitüntetései egy ilyen funkció jelenléte VRT Plus. Ez jelentősen csökkenti a zaj és a rezgések szintjét, még akkor is, ha a legmagasabb dobforrásoknál dolgozik. Ezenkívül egy speciális rezgésszenzor be van építve, amely egyensúlyozza az egész tervet. Ehhez a mosógéphez a gyors mosási és szárítási rendszer kombinációja. Az egész folyamat 59 percet vesz igénybe, amely után tiszta lesz, és ugyanakkor teljesen készen áll a vasaló ruhákra. Ha csak felmászni akarsz, akkor ebben az esetben a terhelés nem haladhatja meg az 5 kg-ot.

Ha beszéde van a jellemzőkről, a zajszint 56 dB mosáshoz, 62 dB szárításhoz és 75 dB préselt.

Energiahatékonysági osztály – B, Vízfogyasztás ciklusonként – 112 liter. Súly – 72 kg, mélység – 45 cm. Beépített LED kijelző, amelyben számos különböző szöveti munkamódszer működik.

WW6800M

WW6800M – a Samsung egyik legdrágább és hatékonyabb mosógépe. Ezt a modellt javított jellemzők jellemzik, ha az előző példányokhoz képest. A fő jellemző a QuickDrive technológia elérhetősége, amely a mosási időt csökkenti és csökkenti az energiafogyasztást. Csakúgy, mint a Addwash funkció épül, amely lehetővé teszi, hogy a ruhákat a dobból, amennyiben elfelejtette csinálni előre. Érdemes megmondani, hogy a mosás kezdete után is ezt a lehetőséget megteheti. Ez a modell rendelkezik olyan funkciókkal, amelyek a diagnosztizáláshoz és a minőség ellenőrzéséhez.

A QuickDrive és a Super Speed ​​funkciók jelenléte miatt a mosási idő elérheti a 39 percet. Meg kell jegyezni, hogy ez a modell egész rendszerrel rendelkezik a mosógép ruháinak és alkatrészeinek tisztítására. És funkciók is vannak a zaj és a rezgés csökkentése érdekében. A betöltés 9 kg, az energiahatékonyság osztálya és a mosás minősége – és.

Zajszint a mosás során – 51 dB, spinning közben – 62 dB. Energiafogyasztás – 1,17kw / óra egy teljes munkakörre. Funkció távirányító funkciók és üzemmódok.

Hibák

A Samsung mosógép használatakor az Eco Buble technológiával hibák fordulhatnak elő, amelyek speciális kódokkal vannak jelölve. Listája és megoldási módja megtalálható a készülékhez mellékelt utasításokban. Általános szabályként a legtöbb hibát a gép megfelelő feltételeinek helytelen csatlakoztatásával vagy rendellenességeihez kapcsolják. Ellenőrizze az összes tömlőt és rögzítést, hogy nincsenek sérülékenység a tervezésben. És a hibák megjeleníthetők a kijelzőn.

Tekintsük a lehetséges hibákat, nevezetesen:

 • Ha problémák merülnek fel a mosási hőmérsékleten, kalibrálni vagy ellenőrizni kell a csöveket és tömlőket, amelyekre a vízáramlások;
 • Ha a készülék nem indul el, akkor a legtöbb esetben a villamosenergia-ellátás megtört; A hálózat beillesztése előtt ellenőrizze a tápkábelt;
 • Az ajtó feloldásához a ruhák hozzáadásához nyomja meg a Start / Start gombot, és csak akkor tegye a dolgokat a dobba; Ez megtörténik, hogy a mosás után nincs lehetőség az ajtó kinyitására, amely esetben az egyszeri hiba előfordulhat a vezérlőmodulban;
 • Bizonyos helyzetekben a szárítás során magas hőmérséklet lehet; Szárítására mód, ez egy normál helyzetben, csak várni a pont, ahol a hőmérséklet csökken, és a hiba jel eltűnik;
 • Ne felejtse el figyelni a vezérlőpulton lévő gombokat, mert amikor beoltottak, több üzemmód ikon egyidejű villogása is előfordulhat.

Értékelések áttekintése

A legtöbb ügyfél elég minőségű mosógépek a Samsungból az Eco Bubble funkcióval. Először is, a fogyasztó számos olyan funkciót és üzemmódot szeretne, amelyek észrevehetően megkönnyítik a mosási folyamatot. kívül, Van egy rendszer öntisztító dob és hosszú élettartam.

Egyes vélemények világossá teszik, hogy a komplex technológiai eszköz hibákhoz vagy hibákhoz vezethet, amely nagyszámú komponens jelenlétével jár. Más mínuszokból magas árat ünnepelnek.

Megnézheti az Ecobubble technológiát a Samsungban az alábbi videóban.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: