Tartó a papírtörlőhöz: Te magad: fajok és mester osztály

A papírtörülközők sok konyhával határozottan telepedtek le. Ezek kényelmesek a munkafelületeken való szennyezés törléséhez, nedvességtartalmú nedvességgel. A tisztítás után nem kell mosni, ellentétben a szokásos konyhai törülközőkkel.

Megjelenés

A papírtörlő két típus:

 • leveles adagolóval (éttermekben és bevásárlóközpontokban);
 • Hengerelt meghatározott szélességű nem lehet hüvelyek (alkalmazható otthoni használatra).

A rétegek sűrűsége és száma a fő tényezők, amelyek az áruk árát befolyásoló minőséget mutatják.

Három lehetőség közül lehet:

 • egyrétegű (a legolcsóbb és vékony opció);
 • kétrétegű (sűrűn korábbi);
 • Háromrétegű (a legnagyobb sűrű, a legnagyobb felszívódás).

A szín és a texturált megoldások változatos lehetnek (klasszikus fehérből, különböző díszítéssel végződő). Lehet, hogy van egy teljesen sima felület vagy dombornyomott minta. Nem túl kényelmes, ha a tekercsel a törülközők a fiókban vannak, vagy a polcon állnak. Ebben az esetben a papír törölköző birtokosa a mentésre kerül.

Vásárolhat egy kész terméket egy speciális áruházban, vagy megmutathatja a fantáziát, és saját kezével.

Fal

Sok lehetőség van, hogyan készítsünk egy faladagolót.

A függőből

A legegyszerűbb az akasztó. A megvalósításhoz a vállakat, lehetőleg műanyagot vagy fémeket kell bevennie.

Ezután kétféleképpen cselekedhet:

 • törölje le és viseljen egy törülközőt;
 • Vágja fel a Trempel alsó részét, és kissé mozgatja a felét, gördül a tekercsre.

A dekoráció saját belátása szerint végezhető el. A vállpántokat díszítő kábellel, fonás, csipke.

Ha ezek a módszerek nem tűnnek érdekesnek, festhetik a festéket a dobozból, díszíthetők rhinestones-szal, vagy akár egy dekoratív mozaikot. Mindegyik esetben a mester megpróbálja kiválasztani a dekorációt a design általános eszméjén.

Busszal

A papír törölköző falra szerelt változata régi gyöngyökből vagy nagy dekoratív gyöngyökből készülhet, szálra vagy gumira húzva. Ehhez meg kell menned a gyöngyöket a tekercshüvelyen keresztül, és megszilárdítanod őket a falon. Ez az opció stílusos és modern.

7

Fotók

Az övekből

A törülközők fali tartójának másik lehetősége bőrszíjak segítségével történhet.

Ehhez a következő tételekre van szüksége:

 • ár;
 • bőrpántok két darabszámban;
 • Fa rúd;
 • Fém szegecsek és szerelvények.

Először 5 lyukat kell tennie minden hevederben. Ehhez mindegyiket fel kell hajtani, és 2 keresztvágó lyukat készíteni 5 és 18 cm távolságra a széltől. Egy felében, szükség van egy extra lyukat 7,5 cm távolságra a heveder végétől. Ezután be kell állítania a szegecset a kombinált lyukakba, amelyeket 18 cm távolságban végeztek.

Falra szerelhető. Ebből a célból a csavar- vagy szívócsészéket a 7, 5 cm távolságban lévő lyukakba szerelhető. A szigorúan vízszintes vonalat kell csatolni 45 cm távolságra egymástól. Ezt követően érdemes az utolsó szegecseket használni 5 cm-es nyílásokból a széltől. Az utolsó lépésnek az, hogy a fából készült rúdat a tekercshüvelybe fordítsa, hogy a hevederekben a hurokon keresztül forduljon.

Felfüggesztés

A vágócsövek segítségével kényelmesebbé teheti a konyhát, valamint megmentheti a helyet.

Szükséged lesz:

 • Rézszerelvények (cső, 2 sarkok és kupak);
 • Fémkör a központban lévő lyuk rögzítéséhez, a cső átmérőjével és a csavarok alatt 4 lyukkal;
 • pillanatragasztó.

Először meg kell mérnie egy 2 cm hosszú csövet nagyobb, mint a tekercs hossza és további 10 cm. A második szegmens a konyhaszekrény alatt történő rögzítéshez szükséges. Ne tegye túl sokáig, hogy a törülközők ne lógj túl alacsony. Nem szabad elfelejtenünk, hogy a telepítés pár több centiméterrel fog hozzáadni.

Ezután a csöveket a sarok és a superclaud, amelyet a sarok belső oldalára kell alkalmazni. Aztán a hosszú cső másik végéhez csatolnia kell a második sarokot és a sapkát. Ne felejtsük el, hogy a sarkú kupakot a rövid csőhöz párhuzamosan kell elhelyezni.

A harmadik lépésnek egy rövid csövet kell egy fémkörbe rögzíteni. Az utolsó lépést a konyhaszekrény alatt lévő teljes kialakításhoz csatolni kell önmintákkal, lipukesekkel vagy szopókkal. A következő törülközővel ellátott tekercset viselhet.

Ez az opció nem igényel nagy erőfeszítést, és az összeszerelési módszer olyan, mint egy tervező. Képes egyfajta kiemelni a konyhát.

Asztali

Ez az opció felkéri az Ecosil szerelmeseit.

Szükséged lesz:

 • Újságcsövek;
 • forró ragasztó vagy PVA;
 • karton;
 • radír.

Vegyünk 12 csövet, és a közepén kb. Középen húzza őket egy stancerrel. A csöveket egyrészt merőlegesnek kell lennie. A kapott alapítvány az asztalra helyezhető a vágási körön. Ezután 6 sor “kötél”. Majd további 5 sor, minden alkalommal hozzáadva egy pálcát. Ez lesz az alapja. A munkacsöveknek meg kell vágniuk és leteszik.

Rúd is van. Ehhez távolítsa el a gumit, ragasztóval kenje meg, és határozza meg a botok második felét. Ezen az alapon befejeződött.

A kartonból három köröt kell vágnia egy szőtt alap átmérőjű.

Ezután egy másik alját kell szövnie, amelynek alapjaira szükséged van 24 csövekre, amely egy körben található. Ilyen módon 13 sor felszívódnia kell. A fő csövek után meg kell erősítenie egymást, és merőlegesen szőtt alul van. Vegyünk 3 csövet és legyek a kötél alján, mint a kosár.

Ragasztunk kell a kartonköröket a kapott kosárral. Ehhez használja a PVA ragasztót. További 3 sor a kötél és rögzítse az első részt. Aztán 13 állványon lehet oldani “félig. Ehhez mindegyik sor, a jobb oldalról kezdődően rövidebbnek kell lennie, mint az előző, eltávolítja az egyik raidot a bázisból (és a végéig).

Az utolsó lépést az összes további részletet meg kell vágni, rögzíteni őket a “kötél”. A készterméket bőségesen be kell csomagolnia az eke ragasztóval.

Egy másik érdekes mester osztály egy papír törölköző tartó létrehozása.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: