Válasszon egy keskeny mosógépet elülső terheléssel

A lehető legtöbbet kell választania egy keskeny mosógépet. Az elülső betöltések sokkal több, mint a függőleges – és ezért szükséges nagyobb figyelmet kell fordítani technikai sértetlenre. Hasznos lehet az egyedi változatok magyarázó elemzésére, hasonlítsa össze előnyeit és hátrányait.

Sajátosságok

Küldje el a modern életet mosógép nélkül, teljesen lehetetlen. Az elülső terhelésű keskeny mosógépek előnyösek a többek között. Meglehetősen nagyobb kapacitással rendelkezhetnek, és nem vesznek túl sok helyet a szobában. Az ilyen eszközöket a mosogató alá helyezhetjük a fürdőszobában vagy a tárolóban. De a kis méret nem minden, vannak más árnyalatok.

Minden évben elérhető a fejlettebb modellek. A modernizáció nemcsak a technikai részre vonatkozik, hanem folyamatosan és tervezésre kerül. MEGJEGYZÉSEK MEGJEGYZÉSEK:

 • harmonikus belépés a konyhai fejfedőkbe;
 • Kis vízköltségek;
 • minimális energiafogyasztás;
 • gyakorlatiasság;
 • Elég erős rezgés;
 • Elég jelentős ár.

Dimenziók

A mosógép vázlata jellemző dimenziói, amelyek nagyon logikusak, kicsiek. Tehát a kis apartmanok esetében meglehetősen megfelelő eszközök 0,33-0,4 m mélységű eszközöket használni. Egy kis dob belsejében való helyszín valószínűleg sikeres, de a funkcionalitás nem tükröződik különösebben. A fejlett vállalatok kiváló formaterveket hozhatnak létre, még olyan méretekkel is, mint a modern technológia maximális eredményeivel. Számos gyártó is kiemeli a kiváló energia- és vízmegtakarításokat is.

A mosógépek mélysége 0,45 m-re megkülönbözteti a megnövekedett funkcionalitás. A betöltés korlátozott szintje általában 5 kg. A legtermékenyebb verziókban elérheti a 6 kg-ot.

A gyártók nagy figyelmet fordítanak az ilyen mosógépek javítására – további beállítások jelennek meg minden új modellben, és a fő műszaki paraméterek javulnak.

A legjobb modellek

Csodálatos mosógép kis méretű vízszintes ágyneművel – ez az Zanussi Zwso 6100. Az ilyen modell kialakítása külön fedőt tartalmaz a teljes beágyazáshoz. Az intelligens vezérlőrendszer meghatározza, hogy mennyi a terhelés mértéke. Ennek megfelelően ez a rendszer kiválasztja a szükséges vízfogyasztást. Általában a modell hatékonyságának szintje megfelel az a+.

ZANUSSI ZWSO 6100 A vászon nyomása legfeljebb 1000 fordulat / perc sebességgel. Azonban a pontos sebesség kézzel állítható be. Az ilyen kezelés lehetséges és törlése egyáltalán. A fogyasztók gazdaságosak, gyorsítottak és 7 fő mosási programok. Biztosítani A habzás megbízható ellenőrzése.

A mérnökök a gyártó mérnökeit és a szivárgás elleni védelmet nyújtják, valamint a vezérlőpanel blokkolásának lehetőségét. A rendszer interfésze egyszerű és érthető, még akkor is, ha a technikában gyengén lebontott. Olyan mosógép olcsó. Azonban a portálca mérete nem túl boldog, és a vezérlés nem tartalmaz kényelmes elektronikai alkatrészeket.

A dob teljes kapacitása csak 4 kg pamut lesz (szintetikus vagy gyapjú letölthető még kevesebb).

Alternatívaként figyelembe lehet venni Modell Hotpoint-Ariston VMUF 501 b. Szélessége csak 0,35 m, de befelé akár 5 kg vászon is lehet. Ezért a mosási takarók, a kis kabátok és a deszkák megszűnnek, hogy problémát jelentenek. A gyermekek és a szivárgásmegelőzési rendszer zárolási mód van. Opcionálisan használhatja az elindítási halasztást.

Más fontos jellemzőkből érdemes megjegyezni:

 • Különleges allergiák eliminációs ciklusa;
 • Modern tervezői megközelítés;
 • a csapágyvég jel jelenléte;
 • A sraffozás nagy átmérője;
 • alacsony zaj;
 • Vibráló motorok alatt;
 • A habzás nélküli ellenőrzés nincs.

A keskeny mosógép kategóriájában 0,45 m mélysége előnyös LG F-1096ND3. Fontos előnye – A diagnózishoz használt speciális mobil alkalmazás rendelkezésre állása. Legfeljebb 6 kg vászonot állíthat be. Luke betöltése 180 fokot nyit meg, ami megkönnyíti a takaró betöltését. A dob úgy van kialakítva, hogy a mosott dolgok negatív mechanikai hatása minimalizálva legyen.

Ez a modell nagy fényerejű digitális kijelzővel rendelkezik. 13 fő mosási rendszer van. Az egyikük leghatékonyabban elnyomja a patogén organizmusokat. Az energiafogyasztás minimalizálódik (A + osztály +).

De sebességgel kullancsral az autó rezeg, és nem fogunk képes öblíteni a fehérneműt.

HAIER HW60-BP12758 – még egy eszköz ugyanabban az osztályban. A mérnökök nemcsak az 1200 fordulatszámonkénti felmérés után vigyáznak, hanem a szivárgások és a hab kibocsátásának teljes védelméről is. A menedzsment egy jól átgondolt érintőpanelen és forgó karon keresztül történik. Pár takarmány és különleges módok a fehérnemű számára, a bolyhos ruházathoz. A hőmérséklet és a centrifugálás függetlenül be van állítva, elhalaszthatja az indítást és a dolgokat mosás közben.

A felhasználók jelöltek:

 • szép megjelenés;
 • csendes és viszonylag erős inverter motor;
 • az utolsó mosás memorizálása;
 • víz felhalmozódása a tömítésben;
 • A nyílás felületének könnyű szennyezése.

Töltse ki a megfelelő felülvizsgálatot Whirlpool fwsg 71053 wv. Mint az amerikai aggodalom más modelljei, ez a verzió könnyű a kényelem és a megbízhatóság érdekében. Az indítás nem használható, de a friss gondozási mód garantálja a vászon frissességének megőrzését a mosás vége után 6 órával. 13 Alapvető programok lehetővé teszik, hogy szinte bárkit mossa a mindennapi életben. Lehetőség van arra is, hogy kezelje a szövet kompkikát, eltávolítja a leginkább tartós szennyezést. Teljes energiafogyasztás kategória – a+++.

Egyéb jellemzők:

 • Spin sebességgel legfeljebb 1000 fordulatszám;
 • az összes szükséges információ kimenete a folyadékkristályos kijelzőn;
 • A centrifugálási sebesség és a működési hőmérséklet beállításának lehetősége;
 • Tágas kapacitás;
 • hosszú üzemi időszak;
 • Szép hangos zaj (de ez az egyetlen hátrány).

Hogyan válasszuk ki?

0,4 m mélységű modellek, és kevesebb, mint a legkisebb szobák, például a tároló helyiségek vagy a kombinált fürdőszobák. Használják őket a mosogató alá, vagy a lógó polcok alá. De a mosógépek 0,45 m mélységben alkalmasak tágas helyiségekre. Általában a konyhában használják őket, teljes körű fürdőszobát vagy folyosót. De a magasság fontos, ami nem zavarhatja a felfüggesztett polcok, szekrények és dekoratív elemek használatát.

Figyelmet kell fordítania a rendelkezésre álló módok számára is. Csak egy nagyon korlátozott költségvetéssel használhatja a legegyszerűbb mosógépeket. De az összes beszerző fogyasztó inkább olyan modelleket választ, amelyek:

 • száraz ruhák;
 • gőzzel feldolgozza;
 • Mossa le és finom termékeket;
 • fertőtlenítés
 • elhalaszt.

A sebesség után 1000 fordulat / perc sebességgel sürgeti a sebességet. Csak a munka felgyorsítását teszi lehetővé, de nem teszi a fehérneműt, hogy jobb legyen, amint azt gyakran hitték. Haladó eszközök állnak rendelkezésre a mosás során további terhelési módban. Hasznos és mérlegelés, amely lehetővé teszi a letöltés optimalizálását, a legmagasabb hatékonyság elérése érdekében. Nagyon fontos A szivárgás elleni teljes védelem elérhetősége, amely nemcsak a házban lévő szomszédokat és a házban lévő dolgokat takarja meg, hanem maga a gép összetevői is.

Nincs olyan pont, ahol az A. osztályú energiahatékonyság kategóriájával kapcsolatos eszközöket vásárolnak. Prémium autók megszerzése – Egyéb szélsőségek. Igen, sokkal gazdaságosabbak, hosszabb ideig szolgálnak, és a legnehezebb munkát végezhetik. A költségek azonban többek lehetnek, mint az alapváltozatoké.

Ezért alaposan meg kell gondolni, hogy milyen funkciókra van szükség folyamatosan, és amely évente egyszer vagy akár kevesebb.

Videó felülvizsgálata 5 keskeny mosógép 2019.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: