Vízfűtött törölköző sín felszerelése

A vízmelegített törölköző sín telepítése a fürdőszobában aligha, hogy valaki kihívást jelent. Azonban meg kell tudni, hogy pontosan hogyan kell megfelelően telepíteni egy fűtött törölköző sínt a fürdőszobában saját kezével. A lépésenkénti utasítások bemutatása mellett jelentős és használt eszközök.

Vízfűtött törölköző sín felszerelése

Vízfűtött törölköző sín felszerelése

Általános követelmények

Csak úgy tűnik, hogy a vízmelegedű törülköző és a működés előkészítése olyan egyszerű. Tény, hogy ez egy komoly és felelős berendezés, amelyet minden alapossággal kell elvégezni (a további problémák elkerülése érdekében). A munka elvégzésére vonatkozó alapvető szabályok a következők:

 • A fejlesztők által biztosított azonos kapcsolati rendszer szigorú betartása (mivel megválasztják, ez azt jelenti, hogy a mérnököket átgondolták és kiszámították);

 • Ha még mindig meg kell változtatnia a kapcsolódási módot, meg kell változtatnia a szobák teljes elrendezését a helyiségben, és néha az egész lakásban, és szétszerelheti az összes befejező bevonatot (vagy a munka, mielőtt telepítve van);

 • Szigorú megfigyelés a vízvezeték szálak betartásának;

 • pontosan az ilyen berendezések megválasztása, amely megfelel az igényeknek (nincs többé és nem kevesebb);

 • csak a kötőelemek által ajánlott (általában egy készletkészletben, vagy teljesen megegyezik velük);

 • Amikor egy fűtött törölköző sínt telepítenek egy lakóépületben – a víz körüli víz elfordítása;

 • A szétszerelés pontossága;

 • Telepítés olyan számítással, hogy a szekrények, mosógépek ajtóit még részben ne blokkolták, hogy azok kényelmesek legyenek;

 • a fűtött törölköző sín felső pontjának korlátozása (legfeljebb 1,7 m a padló felett);

 • Ellenőrizze, hogy illeszkedjen a fürdőszoba belsejéhez.

Vízfűtött törölköző sín felszerelése

Milyen eszközöket igényelnek?

Csak azt mondd előre, és általában lehetetlen. Figyelembe kell venniük szükségszerűen a konkrét csővezetékek és szárítóberendezések jellemzőit.

Mivel a legelterjedtebb polipropilén csövek a legszélesebb körben elterjedtek, akkor a legtöbb esetben a csatlakozáshoz forrasztópákra van szüksége.

Vízfűtött törölköző sín felszerelése

Vízfűtött törölköző sín felszerelése

A vágány méretének szeletelését a polipropilén speciális késsel végzik. Hasznos lehet:

 • Ohm;

 • fúró;

 • dobókocka;

 • Maevsky daruk;

 • tömítőanyagok;

 • Tömítőeszközök a vegyületekhez (ugyanaz, mint a más vízvezetékeknél).

Vízfűtött törölköző sín felszerelése

Lépésenkénti telepítési utasítások

Félelem a fűtött törölköző sínek ültetésének nehézségeitől függetlenül nem. Ilyen munka minden évben több tízezer ember sikeresen teljesít, majd a panaszok okai nem rendelkeznek. El kell kezdeni a tervezés alapos választásával. Amint már említettük, meg kell egyeznie a ténylegesen használt kapcsolódó. Ezért nem ajánlott üldözni a tervezési kutatást.

Vízfűtött törölköző sín felszerelése

A szárítót a fürdőszobában saját kezével csatlakoztathatja a forró vízellátás központosított csatornájához, vagy a fűtési rendszerhez. Az első esetben a készülék mindig akkor működik, ha forró vizet szolgálnak fel (azaz az egész évben, a megelőzési időszak kivételével, valamint a hálózatok baleseteire). A második – csak a fűtési időszak alatt. A fűtési hálózathoz való csatlakozás csak akkor engedélyezett, ha a fűtés le van tiltva. Leggyakrabban egy csatlakozási sémát használ egy zigzag cső segítségével.

Vízfűtött törölköző sín felszerelése

Néha a régi tekercsek hegesztettek az emelőkre. Ebben az esetben vágja le őket egy darálóval. A maradék helyek szálak létrehozására szolgálnak.

FONTOS SZABÁLYOZÁS: A felmetszésnek nagy magasságban kell lennie, nem pedig a szárító fúvókával elválasztó résnek.

Vízfűtött törölköző sín felszerelése

A szakértők határozottan azt javasolják, hogy ne hagyják el a bypass telepítését. A szárított egység mindkét vége golyószelep darukkal van felszerelve. Szükség esetén lehetővé teszik, hogy megszárítsa a készüléket a víz mozgása nélkül.

A falakon lévő zárójelek a jelölésen vannak felszerelve. Kezdje a dugók bevezetésével. A zárójelek csatlakoztatása először a fűtött törölköző sínre történik. Ezután az egész szerelvény csavarokra van rögzítve. Utoljára, de csatlakoztassa az eszközt a szerelvények használatával a jumperek szelepeihez; A “szakértők” ajánlásaival ellentétben a vegyületek egyre inkább csomagolva vannak, de a fum-szalag.

Vízfűtött törölköző sín felszerelése

Vízfűtött törölköző sín felszerelése

A fűtött törölköző sín egy magánházban történő felszerelésének jellemzői. Nem kell koordinálnia ezt az eljárást szomszédokkal és az alapkezelő társasággal. A technológiai tervben nincs különbség. Ugyanazokat az univerzális szabályokat és rendszereket kell követnie, mint a városi lakásban. Jó, hogy a zárószelepeket bármilyen kényelmes helyre helyezheti, – ez nem befolyásolja a szomszédokat.

Vízfűtött törölköző sín felszerelése

Vízfűtött törölköző sín felszerelése

Bővebben a vízfűtött törölköző sín összekapcsolásáról, nézd meg az alábbi videót.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása