WC-befejezés: típusok és tervezési ötletek

  Az apartmanok és házak dekorációja már régóta elfordult a tervezési iparág egyszerűségétől. Ha korábban a legtöbb figyelmet a szobákra fordították, most a fürdő és a fürdő és a fürdőszoba dekorációja olyan magas, mint például a hálószobában vagy a nappaliban. Hogyan kell elválasztani a WC-t, hogy ne csak egy szükséges terület a lakásban, és a hangulatos szoba az alábbiakban történik.

  Sajátosságok

  A modern ház fürdőszobája összehangolható vagy különálló. Egy hatalmas számú apartman apró, különálló WC, néha legfeljebb 1 négyzetméter. m square. De hála a rengeteg modern befejező anyagok, a fogyasztó megvárja a legkisebb helyet, akkor felszerelni egy nyugodt, kényelmes és elegáns környezetben.

  A WC belsejének bizonyos minőségi jellemzőkkel kell rendelkeznie.

  • Az anyagok erőssége és kopása, mert minden családtag fog használni.
  • Megbízhatóság és tartósság. Kevés ember akarja folyamatosan újra javítani a WC-t. Általános szabályként a dekorációt sok éven át választják, ezért feltételezzük, hogy hamarosan nem tartja meg a kezdeti megjelenést.
  • Könnyű tisztítás. A fürdőszobák hajlamosak a szennyezésre, mint a lakás egyéb szobái. Ezért a befejező anyagok jobb választani, hogy a háztartási vegyi anyagok és fertőtlenítőszerek használatával nem nehéz mosni és tisztítani.

  • A nedvesség ellenállás. A víz állandó jelenléte fokozott páratartalmat okoz a szobában. Szükséges, hogy a belső tér ellenálljon annak hatásának, ne romoljon, ne duzzadjon, és ne váljon sötétben.
  • Mold és gombusz védelem. A megnövekedett páratartalom a káros mikroorganizmusok fejlődéséhez is vezet, ezért meg kell gondolkodnia a védelmére.
  • Ökológia. Jobb, ha olyan anyagokat választani, amelyek nem különböztetik meg a káros anyagokat a levegőben, és tűzállóak.

  A regisztrációs lehetőségek

  A kis helyiségek jobban elkülönítik az élénk színeket: bézs, pasztell. A klasszikus fehérnek tekinthető. A tömör és minimalista belső tér kiegészíthető a tartozékok, keverők és tartozékok krómozott részével. Hígítás fekete kis mennyiségben (nem, csíkok és beillesztés a falakon) késlelteti a dekorációt a high-tech felé. Fényes és telített lakk textúrák rengeteg skarlát, fű, citrom, málna, adalékanyag, tevékenység és öröm. Sok fehér, nem fognak szemet vetni és szűkíteni a helyet. Jól illeszkedik a négyzetkék, kék és világos zöld színű. Ezek a hangok megnyugtatják, nyugodt, tavaszi frissességet hoznak.

  Ha Ön egy tágas fürdőszoba tulajdonosa, a modern iparági anyagok sok lehetőséget kínálnak a befejezéshez. Fekete, mint a domináns szín, félkövér és rendkívüli természetét választja. Vintage kiegészítők, csillár csuklómintákkal illeszkednek a Noir stílusába, és a 20-as évek hollywoodi stílusában hoznak vissza fantáziákat. Klasszikus design aranyozott fogantyúkkal, márvány és a természetes kő utánzása is jobb, ha az általános WC-t elhagyja. Bár a könnyű márvány árnyalatok illeszkednek és a minimális területre.

  Kíváncsi vagyok, hogy a mozaik az etnikai stílusú falakon fog kinézni. A keleti és afrikai minták divatos hangsúlyt kapnak a dekorációban. Mozaik csempék kis négyzetekből készült, fényes csillogás mellett Glamour és Chic.

  Az Ecosil vagy az ország is illeszkedik a WC kialakításához mind a magánházban, mind a lakásban. A fából készült tábla vagy az utánzás befejezése nem a legsikeresebb megoldás egy kis helyiségben, ha csak a felület nem festett világos árnyékban. A fehér, közös hatású fehér főtt táblák azt érzik, hogy a Provence stílusban egy hangulatos falusi házban van.

  A fák utánzatos padlója határozottan hőt és cozinitást ad.

  Ha van egy ablak a WC-ben, akkor le kell zárni egy tekercsfüggöny vagy vakok.

  Anyagok

  A befejező anyagok sokfélesége olyan nagy, hogy nagyon nehéz választani egy tisztességes opciót. A minőségi jellemzők és árképzési politikák lehetőséget jelentenek a lehetőségekre és az ötletekre minden ízlésre és pénztárcára.

  Kerámia csempe, mozaik

  A leggyakoribb lehetőség a befejezéshez. A boltokban a gyártók, formátumok és rajzok hatalmas választéka van. A költség a termékek minőségétől és a márka promóciójától függ. A tervező nagyon drága lehet.

  A csempe számos tagadhatatlan előnye van:

  • Tartósság. Ez az anyag nem egy év, vagy akár tucat év, miközben nem veszíti el a megjelenését.
  • Erő. A kerámia és üvegkerámia termékek ellenállnak a mechanikai hatásoknak.
  • Könnyű ellátás és tisztítás.
  • Vízállóság. Ezért a padlóburkolatok kialakítása a fürdőszobában, sokan inkább csempe, míg a helyiségek többi része elrendezhető, például laminált. Hosszú távú érintkezéssel vízzel, a laminált megduzzad, és deformálódott, és a csempe ugyanabban az állapotban marad.
  • A kerámia nem szívja el a szagokat.

  A negatív felek ilyen kivitelben a szükségességét, hogy összehangolják falak, bonyolítja a folyamatot, és a bonyolult telepítés nélkül speciális képzést, valamint egy viszonylag magas ár. De az eredmény, amit kapsz, költsége lesz.

  Mosható

  Sokféle típusú tapéta anyag: textil háttérképek, papírvászonok és különböző típusú természetes hengerelt bevonatok. De a WC-befejezéshez a legjobb megoldás lesz mosható tapéta.

  A vászonok többségét polivinil-klorid réteggel borítják, amely tartós vízálló réteget képez, amely lehetővé teszi, hogy könnyen gondoskodjon a háttérképre. Öntapadós fólia – költségvetési változata befejezi magában fajta mosható hengerelt anyagok.

  Az ilyen típusú bevonat előnye, a mosás lehetőség mellett a könnyű használat, a tartósság (a megfelelő gondossággal, a kiváló minőségű vászonok akár 15 évig szolgálnak), az a képesség, hogy mindenféle bázis és A szétszerelés egyszerűsége.

  Ebben az esetben a vászon instabil a károsodás és a mechanikai hatások, a napsütésben, és nem teszi lehetővé a falak lélegzetét.

  Műanyag panelek

  Ez az egyik költségvetési típus. Most van egy hatalmas színek és textúrák, fényes és pasztell, fényes és matt, még különböző természetes anyagok utánzása is. A panelek könnyen felszerelhetők a keretbázisra. Ebben az esetben a felület nem igényel alapos összehangolást. A telepítés gyorsan történik, és nem igényel különleges készségeket.

  A kapott bevonat könnyen mosható, ellenáll a páratartalomnak, és elég erős. A műanyag tartós és könnyen karbantartható. A panelek hátránya a törékenységük – repedések és zsetonok alakulhatnak ki, amikor. Ez az anyag nehézséget okozhat környezetbarátnak. A falak alapját gombaellenes szerekkel kell kezelni, mint a nedvesség hatása alatt, és a hordozható, gombák és penészek kialakulása a panelek alatt kialakítható.

  Faipari

  A természetes anyagok rajongói, mint a természetes faanyagok vagy a clapboard. A festés miatt bármilyen színű megoldást lehet elérni. A táblák környezetbarát anyagok, könnyen befejeződnek, és elég hosszú ideig tartanak megfelelő gondossággal. De ez a módszer számos hátránya – az első fa természetes színét is, hogy a belső tér egy kis fürdőszoba túl sötét és sötét, vizuálisan csökkenti tér. A fa elnyeli a szagokat. A tartósság érdekében a bevonatot rendszeresen kezelni kell az antifáglós gyógyszerekkel, hogy ne kezdődjön időben. A tiszta formában a fa hosszú lesz. Meg kell festeni vagy hiányozni, hogy a felület mosható, és nem vesztette el a külső fellebbezést különböző tényezők hatása alatt.

  Festék

  A falak festése a WC-ben – meglehetősen közös módja annak, hogy gazdaságosan frissítse a belső teret. A festékek és lakkok színtartománya óriási, egyszerűen alkalmazza őket. A bevonat hosszú ideig tart. De érdemes gondosan közeledik a választáshoz. A készítménynek környezetbarátnak kell lennie, és nem minősül a káros anyagok levegőjében, amely belső dekorációra irányul. A jó választás a nedvességálló vízálló festék használata lesz. A fenti követelményeknek megfelel, plusz a falakat nyugodtan mossák és tisztíthatják. A modern építési piacon található fürdőszobák speciális festészeti készítményei is vannak. Az ilyen bevonatok mínusza a magas költségek, ha magas színvonalúak, és az alapítvány munkaerő-intenzív előkészítése.

  Dekoratív vakolat

  Az egyik nemrégiben megjelenő befejező módszer csak a címmel hasonlít a piszkos színű falakra. Tény, hogy ez a design a különböző tulajdonságokkal és szerkezettel rendelkező speciális paszta. A vakolatfestéket számos textúra és sokkal gazdagabb megjelenés jellemzi. A fürdőszobák befejezéséhez érdemes választani a kompozíciókat szintetikus alapon, mivel jobban ellenállnak a nedvességnek.

  Bizonyos készségekkel és speciális eszközökkel sima és dombornyomott felületet kaphat Egy bizonyos mintával vagy válással, fényes ragyogással vagy matt bevonattal, sőt természetes anyagok utánzása, mint a márvány, kvarc vagy fa. A hátrányok miatt szükség van arra, hogy figyelembe vegye az egyenletes ok szükségességét, a kompozíciók magas költségeit és az alkalmazás nehézségét. A dekoratív vakolatokkal rendelkező rajzok nyilvántartásba vételéhez jobb, ha képzett mesterek segítséget nyújtanak.

  Hogyan kell befejezni?

  A WC-k befejezésének kiválasztása, az Anyagok árkategóriájáról, a helyiségméretekről, a színskála és a design stilisztikáról. A különböző típusú felületek díszítéséhez egyetlen anyagként is alkalmazható, így kombinálhat különféle típusokat.

  Falak

  A falak általában a legnagyobb figyelmet fordítanak minden szobában. Mindez a képzelet és a pénzügyek függvénye. A költségvetés befejezése alkalmas, ha gyakran tervezi a belső tér, és nem pazaroljon egy csomó pénzt. A háttérképek mosása ki van kapcsolva. A különböző rajzok segítenek kiválasztani az optimális opciót, és a dekoráció megváltoztatásakor nem lesz probléma a kézművesség eltávolításával. A fürdőszobákhoz jobb megállítani a választást a nyugodt árnyalatokon. A kis méretű szobák jobbak ahhoz, hogy a tapétát kis mintával, pasztell színekkel alkotják. Ez vizuálisan növeli a helyet, és a terjedelmes dísz nem fog “összetörni”. A PVC panelek is jó alternatíva lesz a háttérképhez az olcsó javításhoz. Nem nehéz a saját kezével felszerelni. A színek száma minden évben nő. Néhány vászon sikeresen utánozzák a kerámia burkolólapokat.

  A kávézó különböző stílusokban tervezhető. A klasszikus belső tér sikeresen kiegészíti a csempéket nyugodt hagyományos fekete-fehér vagy bézs színsémában. A világos színek és a váratlan kombinációk szerelmesei a telített piros, zöld, kék, arany árnyalatok fényes szerkezettel rendelkeznek. Különösen hatékonyan vizsgálja az egyes helyszínek dekorációját (például a hátsó falat) egy üvegkerámia mozaikjával.

  A pénzügyekkel érdemes gondolkodni a mesterséges kővel való befejezésről. Szép és fényűző. A márvány vagy az onyx ragyogó túlcsordulása a természetes színsémában egy nagy fürdőszobában, például egy nagy fürdőszobában néz ki, például egy házban. Az anyag tartós, a különböző szennyeződésekhez tartozó állványok, és nem egy tíz évig szolgálnak.

  Minden kommunikáció szokásos, hogy elrejtse a befejeződést, Ehhez speciális dobozok fémprofilokkal készülnek, majd a gipszkartonból vágják le őket. Jobb lapok, hogy nedvességálló, és rájuk már beillesztve a kiválasztott anyagokat. Erős görbület és hibák esetén is kiegyenlíthetik a falakat, valamint elvégezhetik az összetett konfigurációk elrendezését, ha az eredeti dekorációt szeretné elérni.

  Abban az esetben, ha egy brusade vagy egy rönkházban lévő WC-ben javításokat készítesz, a legjobb, ha a falakat a falra sztrippeli, mivel ellenáll a nedvességnek és a hőmérsékletnek. Ez az opció az utcai WC-k számára alkalmas. Az iparvágány alkalmas a külső fal befejezésére: esztétikailag és praktikus lesz.

  Padló

  A WC padlója nagy terhelésnek van kitéve, miközben ellen kell ellenáll a páratartalomnak és kényelmesen tisztítani. Nem minden padlóburkolat képes megválaszolni ezeket a kritériumokat. A padló kialakításához a legmegfelelőbb anyag egy kerámia csempe vagy porcelánkő. A színező kiválasztás széles: világos árnyalatok és klasszikus fekete-fehér vagy bézs gamma, természetes kövek vagy beton utánzása. A kerámiák képesek hővezetésre, így a meleg padlók elrendezése további kényelmet biztosít. De jobb, ha megállíthatja a választást a matt és a durva csempe, mert a padlón lévő víz fokozott kockázata csúszós lehet.

  Természetes kőburkolatok – nem költségvetés, és nem a legsikeresebb befejezések. A szennyezést és az ellátás során felszívják.

  Linóleum lehetséges a padló elválasztására, de kiváló minőségű anyagnak kell lennie. Az olcsó lehetőségek a páratartalom hatása alatt megjelenhetnek és deformálódhatnak. Ugyanakkor a bevonat könnyen tisztítható, de a felület előbe kell illeszthető.

  Mennyezet

  A vágási mennyezetek esetében is előnyös lehetőségek vannak. Költségvetés és gyakorlati mód – Műanyag panelek befejezése. A könnyű fényes fragmensek magasságot és könnyű fürdőszobát adnak hozzá, és a beépített lámpák kényelmes kilátást biztosítanak. Műanyag mögött csak gondoskodjon, és a mennyezetet meg kell szerelni. A festéshez tapépők mosása számos előnnyel jár, de a mennyezet alapos előkészítéséhez szükséges, míg más módszerek lehetővé teszik, hogy kihagyhassa ezt a színpadot.

  A befejezés alternatív módszere – Reiki sheat: Műanyag, fém vagy fa. A különbségek az ár és a tartósság. A fém védett korrózióból, széles színskála, de jelentős áron van. Műanyag olcsóbb, de idővel gyorsabban veszíti el a színt és a pontosságot. A fa környezetbarát, de kiváló minőségű síneket kell választani, kezelje őket a penész és gombákból, hogy hosszú ideig szolgáljanak.

  A modern építési piac lehetővé teszi a mennyezet leválasztását dekoratív vakolattal. Ez praktikus és tartós, de érdemes választani a kompozíciókat nem gipszkötővel. A nedvességtől a repedések és gyorsan leesnek.

  A nyaralók beállításai

  Az országban sokan szeretnék teljesíteni a WC-t olcsó és szép. Egy fából készült dekoráció azonnal elme, és számos vitathatatlan előnye van. Az időjárási viszonyok megváltoztatása, a nedvesség és a hőmérséklet csökkenése megköveteli a légáteresztő anyagok használatát. A bélés ideális a belsőépítéséhez. A gombaellenes szerek és festés feldolgozása során a belső tér sok éven át szolgál. A könnyű hangok még egy kis szobát is növelnek, a legfontosabb dolog az, hogy elegendő világítást fontolgasson az utcai WC-ben. A külső rész különválasztható. Gyönyörű kilátást nyújt egy nagy színfajta-ra, és megvédi a fát a külső tényezők hatásairól. A színválaszték természeteshez közeli (zöld, halványsárga, barna, bézs) nem tesz diszharmónia az általános nézet a webhelyen.

  Sikeres példák és lehetőségek

  Egy kis WC-ben, például a “Khruscsov” -ban, jobb, ha előnyben részesítjük a nyugodt fény árnyalatok befejezését. A sikeres megoldás lesz a felfüggesztő WC használata. Ez vizuálisan bővíti a helyet.

  Ha szeretné, lehet használni sötét árnyalatokat egy kis szobában egy falon.

  A Country House WC-szobájában lévő eredeti beállítás a kiváló minőségű háttérkép használatakor kiderülhet. A pályázati rajzok kényelmet, kényelmet és kizsákmányolást kapnak, és nehézségek nélkül tisztíthatók és moshatók.

  A gyönyörű és olcsó tervezés sikeres lesz a PVC panelekkel. Az eredeti rajz és a nyugodt színek nem teszik lehetővé a feltörekvő szennyezés, hogy rohanjon a szemébe, de tiszta és mosó műanyag kényelmes és nem nehéz.

  Körülbelül az árnyalatok a WC befejezni a plasking panelek láthatjuk ezt a videót.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: