A “liliput” pázsitról a lustaért

Aki nem álmodott a háztartási telkek gazdáiról a telített zöld sűrű gyepről? Az egyik, az elviselhetetlen munka (rendszeres öntözés, fodrász) köszönhetően a kívánt eredmények elérése. Milyen mások vannak bizonyos események miatt (idő, tapasztalat és tudás), és meg kell álmodnod.

kívül Fűnyíró fű – kellően szeszélyes kultúra, a régió talajától és éghajlati jellemzőitől függően. És mivel a munka összetettsége az, hogy a tető alatt az üvegház nem rejti el. Oroszországban, ahol mindkét öv széles választéka van, és égetikusan, a fűnyíró fűszálak “liliput” a Kanadából származik,.

Ami?

A “Liliput” gyepa az európai gyártó agya, amely, hogy bizonyos előnyöket kapjunk évek óta. A “lusta” becenév a fű nem véletlen. Ez tükrözi lényegét, valami ilyesmit “ültetett és elfelejtett”. A liliput nem igényel más fajták, rendszeres és óvatos ellátás. Az alacsony növő “liliput” olyan fű, amely nem igényel szabályos fodrászatot.

Ami a kultúra kezdetét illeti, a százalékos aránya elég magas, és az éghajlati viszonyoktól függően csaknem 100%. A tenyésztők ilyen nagy eredményei azért sikerült elérniük, hogy a vetőmag keverék összetétele a különböző fajták kompetitív változatossága. És kiderül, hogy ha a paraméterek talajai nem alkalmasak néhány magra, akkor mások számára a legjobb megoldás lesz.

Ami az anyag (magok) fogyasztását illeti, akkor is kicsi. A jellemző megjegyzi, hogy 30 gramm vetőmag elegendő egy négyzetméter számára.

A gyep fű fajtái

Jelölje ki a pázsitok három fő fajtáját.

  • Dekoratív.
  • Fű sportmezőkhöz (futball).
  • Golf vagy polo fű.

Ötvözi az egyszerű vetőmag összetételét, amely a márka egyik megkülönböztető jellemzője. A lehető legnagyobb mértékben különböznek egymástól: a norma körülbelül 3 cm a dekorációhoz, és a sport földre csak egy centiméteren keresztül (kb. 4 cm). Ami a polo helyek vetőmagjait illeti, ez az egyik olyan elit fajtája, amelyet a magok azonos választéka jellemez.

Ezenkívül a gyep megszakításának tervezése, érdemes megfontolni azt a tényt, hogy az élő gyep a “Liliput” magvakkal az árnyékoldal jól híres nedvességéről is beszerezhető, ahol a napsugarak ritkák. Mint tudod, az igazi fűre szüksége van a napra, különben nem fog növekedni.

A “Liliput” termékcsaládnak van egy sor magvak, amelyek a terepen kis mennyiségű napot tartalmaznak.

A kompozíció leírása

A vetőmag keverék bármilyen összetételében a réteknél kevesebb, mint 7 különböző fűbeállítás található. Ez egy fescue (piros, hajszerű, módosított), Mattik rét, vadhal (vékony és győztes). Ez a kompozíció, amely híres a gyors hajtásokról, kitartásról és regeneráló funkciókról. Az összes gyógynövény típusát egyenlő arányban mutatjuk be (kb. 1/25). Egy ilyen összetételre van szükség, mondjuk, hogy “viszontbiztosítás”. Ha valamilyen oknál fogva elhalványul egy osztályt, akkor az akkori idő alatt elkezd aludni. De amint azt már említettük, ha a talaj nem alkalmas egy fajta számára, akkor a helyén a másik aktívan növekszik. A komplexumban szereplő összes mag, az évelő és rövidebb, amely teljesen kiküszöböli az egyik faj “elnyomását”.

A vitathatatlan előny az a tény, hogy a fű egy évelő növény, és lassan növekszik. Amely lehetővé teszi, hogy az első fodrászat a vetés után a második évre készítsen. Mivel valószínűleg a legalacsonyabb növény, “liliput” egy nagyon kemény kultúra, nem pedig húzza. Az ilyen gyepeken megszakíthatja az Arborot, rendszeresen részt vesz az amatőr aktív kikapcsolódásban. Ezután az ültetés még mindig puha lesz az érintéshez és telített zöld. Természetesen a városi utcai stadionok esetében, ahol a tömeges sportversenyeket gyakran tartják, jobb választani az ilyen terhelésekre tervezett magokat.

A vetés jellemzői

Előnyösen tavasszal való leszállás, bár vannak téli fokozatok. Az éghajlati jellemzőkkel kapcsolatos szakemberek kiválasztása. Hol vannak a kemény tél, a hideg korán jön, és a téli gyógynövények hajtása csak fagyasztható. A vetés előtt egy törött gyepet kell elkészíteni, amely segít elkerülni bizonyos problémákat a jövőben. Először érdemes gondoskodni a talajtáplálásról, valamint a kártevők és gyomok feldolgozásáról. Napjainkban a bevásárló polcok széles körű árut halnak meg, amelyek képesek megoldani az összes jelölt feladatot. De a szakértők szerint a Win-Win opció és az abszolút biztonságos használat a Fertika nevű etetés.

A gyepen alapított telek tisztítása, felesleges tételekből, az utasítások szerint, “Fertika” a talajra és csöpögött. Elhagyjuk a napot, a másik a szerszám felszívódik. Ezt követően ajánlott várni körülbelül 5-7 napot, hogy a gyomirtás maradt a földön, amelyet törölni kell.

Ha szeretné, akkor a fennmaradó gyomot vezetheti. Csak az alapok megválasztásához megfelelőnek kell lennie tudatosan, elkerülve házi erőteljes koncentrátumokat, amelyek megsemmisíthetik és füves liliput.

Amikor a talaj készen áll, a magvakat kényelmes az Ön számára. A legfontosabb dolog az, hogy körülbelül 3 cm mélyre esnek a talajba. Ha magasabb, akkor esőzéssel mosható, rovarok vagy madarak által megsemmisítve. Ennek elkerülése érdekében a kis gyepeket boríthatjuk Celophane Filmmel. Ha ilyen lehetőség van, a magok merülése csak 1 cm mélységben lehet, ami biztosítja a leggyorsabb lövést. Ahogy láthatod, hogy “liliput” ültetni az országban, a kertész elég ahhoz, hogy eldöntse a jövőbeli gyep helyét, és komolyan fontolja meg.

Gondozási szabályok

A “Liliput” megfelelő vetőmaggal való különleges ellátás nem igényel. Aki nem igényel számos macskát, gyorsan túrázik. És egy rövid ideig, akkor visszaáll minden hatás (gyermekjátékok, a telepítés a lugas, hinta és így tovább).

Ha észrevette a gyomokat a fűben, akkor jobb, ha eltávolítjuk őket a saját kezével, nem pedig egy chopper vagy egy fűnyíró. Mivel a kézi gyomok segítenek eltávolítani a gyomnövényt a gyökérrel, ami megakadályozza az újjáéledését. Fényes fagyok A fű nem szörnyű, a meleg régiókban zöld marad, és amikor leesik a hó. De az aszályos gyepen jobb, ha este öntözést, hetente legalább kétszer.

Piknik tervezése a háztartási telken, nem ajánlott a gyepen, hogy telepítsen egy alacsony márkát (különösen a téglák utánzata). Az ilyen hőmérsékletek után a gyep biztosan nem lesz visszaállítva, meg kell javítani a vetés. Ha észrevette, hogy a füvet cipővel vagy a szárral sárga vagy barnasé kezdte, akkor ez jelzi a kultúra előfordulását (Fusariiasis vagy antracnose).

A gyep mentéséhez a lehető leghamarabb fel kell ásni az érintett részig. Az új magvak vetésére, az új földterület által megszórva. A kultúra betegségének megakadályozása érdekében (a közvetlen időjárási viszonyoktól való közvetlen szükségessége) 2-3 alkalommal ajánlott a pázsit profilaktikus ügynökökkel történő feldolgozására.

Locsolás

Amint azt fentebb említettük, a termesztés során a “liliput” fű nem jelenti az öntözési kertész számára. De a csírázás színpadán bizonyos esetekben öntözésben, szükség van. A túlzott száraz talajról beszélünk, ami akadály lehet egy fiatal sor lebomlásához. Ha észrevette, hogy a Föld annyira száraz a könnyű gyepen, ami megrepedt, akkor azonnal nedvesítjük vízzel. Ehhez mind a kenu, mind a különleges öntözőberendezések megfelelnek. Csak ne feledje, hogy erős nyomás kopoghat a magok a földről. Különösen, ha körülbelül 1 cm-rel merültek.

Az öntözéshez is szükség lehet (kb. 1 alkalommal 2-3 nap alatt) csak felmerült gyep, ha a nyár túlságosan meleg volt. Ilyen napokon, hogy megakadályozzák az új lombozat égetését, jobb, ha a naplemente után öntöznek.

Az árnyékolajban kialakított gyep jobb, ha egyáltalán nem a víz, mivel a nedvesség feleslege és a szükséges mennyiség hiánya a moha megjelenéséhez vezet. Vagy a nedvesség feleslege túlzott savasságot eredményez, és ez általában a gyepbetegséghez vezet.

Kaszálás

Már megjegyeztük, hogy a gyep nem szükséges rendszeresen vágni (legalább évente egyszer). És akkor mindez a tulajdonos vágyától függ. Mivel a csírázás második évében a fű 3 és 8 cm közötti, akkor hagyhatja, hogy elhagyhatja és érintetlen. Nos, amikor még mindig rövidebb akarok lenni, ne felejtse el, hogy elkerülje a pusztítást, még mindig legalább 3 cm hosszúságot kell hagynia. Ami például a labdarúgó mezők esetében a pázsit ajánlott fűhosszának legalább 4 centiméternek kell lennie.

Podkord

Annak ellenére, hogy a “liliput” fű ritkán nem olyan aktív, és gyakran kihúzza az anyag helyreállításához szükséges talajból, mint más növények, de még mindig a talaj földelése, akinek az évelő igénye van. Ez legalább az a tény, hogy ugyanabban a helyen nincs változás a kultúrák. Az agronómisták azzal érvelnek, hogy lehetetlen az egyik és a szűk kultúrát hosszú ideig ugyanazon a helyen, ami a talaj abszolút megsemmisítéséhez vezet. És ha nem akarsz egy szép évet, hogy teljes vagy részleges hiányát kapjunk a csíráknak, akkor érdemes gondolkodni az etetésről.

Ezeket a munkát legalább évente kétszer kell tartani: tavasszal és őszi. És jobb lesz, ha közvetlenül a talajon történik (a fűszernövények lövése és a welling után). Mivel a legtöbb műtrágya egy lapra esik, az égés vagy a fakulás oka lesz. Figyelembe kell venni ezt a pillanatot az etetés kiválasztásakor. Nyilvánvaló, hogy az egyik dolog az, hogy tartalmaznia kell a létfontosságú műtrágya növényeket, például foszforot, nitrogént és káliumot.

Feliratok

A pázsit szőnyeg, amikor elhagyja és a helyes könyvjelző több mint nyolc éve létezhet. De ahogy azt mondják, semmi sem örökkévaló, és a kimerültség első jelei (megfelelően, a helyek szárazságának megjelenése) kell gondolkodni a lejtőn. Végezze el, mint a fő vetés, tavasszal vagy őszén ajánlott. Annak érdekében, hogy elkerüljük az esztétikai típusú gyepek elvesztését, lehetetlen meglátogatni a magokat csak olyan helyeken, ahol a hibák észrevehetőek voltak (különösen, ha a gyep több éves). Ez egyenetlen csírázáshoz vezet: egy fiatal lövés észrevehető lesz egy helyen, és egy másik elavult.

Az ilyen szugalmak megengedettek a Föld kis blokkjain, ha bizonyos események miatt a gyep enyhén sérült. Ennek elkerülése érdekében az alábbiakban az alábbiakban szükséges, hogy megragadja a füvet, fokozza a földet, vetje a magokat és megszórja őket egy új tőzeggel (megvásárolták vagy másutt vásárolták). A vetőmagok sokfélesége jobban használható, mivel a megújult talaj “régi” továbbra is csírázik.

Értékelések áttekintése

Fogyasztói visszajelzések főleg pozitívak. Mindannyian ezt mondják Minimális erőfeszítéssel, vastag telített zöld szőnyeget kaphat a háztartási teleken. “Liliput”, vagy ahogy azt is nevezik, a törpe fű ellenáll az alacsony hőmérsékletnek és bármilyen más expozíciónak kívülről. Ezen kívül a fogyasztók jelöltek, fű, köszönhetően egy puha levél, egy sűrűn borító szár, kézzelfogható lágyság és silkiness. Ami lehetővé teszi még a kisgyermekek is, hogy mezítláb.

kívül, Felhasználók Megjegyezzük, hogy jobb használni magokat egy egyenletes telek, mivel a fű hossza nem nő, és a buggy felszín egy blokkot bontott földön. Az egyetlen dolog, ami elégedetlen a vásárlókkal, a magas ár. Az ilyen vetőmag kilogrammja körülbelül 500 p., Míg a másik gyártó fűnyíró fű ára 150-300 rubelből ingadozik.

Mivel a magok különösen kicsiek, akkor a ritka vetés elkerülése érdekében (Föld látható), fogyasztása meglehetősen nagy. Ezer négyzet esetében több mint 5 kg magra van szüksége.

Ahhoz, hogy hogyan vigye a gyepet az összes szabályra, lásd a következő videót.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: