A vezetőfúrásról

A Permafrost övezetben, a szeizmikus területeken, komplex talajokon, a struktúrák alapja erősíti a halom. Ehhez használjon egy módszert a fúrás vezető kutak alatt halom, amely lehetővé teszi az épület számára bizonyos feltételek mellett.

Ebben a cikkben részletesen leírjuk, hogy mit kell a Leader fúrás szükséges, amely e módszer előnyei és hátrányai kiemelkednek, valamint a munkák végrehajtásának technológiája. Végtére is, az összes szakasz kompetens előkészítése nélkül, nem szabad ilyen jellegű fúrásra: súlyos következményekkel járva.

Ami?

Ladle fúrás szükséges ahhoz, hogy szigorú függetlenséget biztosítson, amikor az alapítvány minden rúdja egyértelműen függőleges helyzetbe kerül. A szilárd talajon nem olyan könnyű elérni ezt, így a rig ebben az esetben egyszerű berendezések építők számára. Ezzel egy vezető által fúrt, egy bizonyos hajót hozva, ahol a kész vasbeton halom van felszerelve. Merítse a halom a kútba háromféleképpen:

 • A támogatást a kútba nyomják;
 • pontszám;
 • Vagy a rezgésmeghajtót használják.

Attól, hogy a vasbeton támasztékot a kútba helyezzük, a fúrás átmérője függ. Például, amikor a vezetés vagy sajtolással egy rúd, a lyuk átmérője teszi kisebb, mint 5 cm, mint az átmérője a halom maga. Szükséges annak érdekében, hogy elérje a szoros illeszkedést. A vibrációs módszerrel a különbség minimalizálódik 1-2 centiméterre. A Leader fúrás különleges engedélyekre van szüksége.

Az ilyen fúrás minden szabályát előírják, és az építők kötelesek betartani őket a Snip követelményeinek megfelelően.

Érvek és ellenérvek

Az ilyen technológia számos előnye van, de vannak hátrányok is, hogy tudnod kell, hogy megfelelő módon döntsön a munka. A vezetőfúrás fő pluszja, hogy a leginkább sűrű talajon is érvényes. Ez lehetővé teszi, hogy északon építési munkát végezzen, télen súlyos fagyokban és a legösszetettebb felületeken, természetesen a technológia és az építési szabályok megfigyelésével. Ez a módszer lehetővé teszi, hogy zavarja a kívánt mélységet a cölöpök telepítéséhez.

A vezető jól fogja biztosítani a vasbeton rúd tökéletes függőleges helyét, és ez nagyon fontos az építési munkák során, hogy nincsenek eltérések. A Cölöpök telepítése a vezető lyukakba, még a közeli épületektől rövid távolságra – és ez a módszer egy másik előnye. A kanálfúrás nem befolyásolja a szomszédos struktúrák alapjait. Ezenkívül az ilyen technológia időt és fizikai erőfeszítéseket takarít meg. Az ilyen munkák egyetlen hátránya a legmagasabb költség, mivel a speciális berendezések és a geodéziai tanulmányok megrendelésére további pénzügyi költségek kíséretében.

Ez alapján a geodéziai vizsgálatok, hogy a vezető tervező kell állítania a projekt a termelés munka, koordinálja azt a megfelelő esetekben, és csak ebben az esetben a következő valamennyi követelményének nyissz, elkezd dolgozni. Az ilyen munka költségeit befolyásolja a fúrás mélysége: 1 Penon mérő több száz rubel költsége. Printetermine Az ár nehéz, mert a talaj típusától és az elvégzendő mennyiségektől függ. Emlékeztetni kell arra, hogy a berendezésellátás a pénzügyi költségekhez is kapcsolódik, és az objektum távollététől függ. Ennek eredményeképpen ezek a művek több tízezer rubelt is igényelhetnek. De anélkül, hogy ezek nem tehetnek bizonyos esetekben.

Árnyoldala között számos koordinációs hogy engedélyt kapjon e művek, valamint az a tény, hogy csak a szakemberek végeznek a vezető fúrás. De ezek a hiányosságok (ha hívhatják őket), meglehetősen lefedi azokat a pozitív pillanatokat, amelyek a vasbeton cölöpök szerelésének módját adják. És az a tény, hogy a Leader fúrást gyakorlatilag földmunkák nélkül állítják elő, és ez még korlátozott területen is megtörténhet, így nagyon népszerűvé teszi a modern építésben.

A módszer egyik fontos előnye a támogatás pontos bemerülése és az a tény, hogy a terhelést a maximumra veheti.

Amikor szükséges?

Az ilyen fúrás a halom alatt gyakrabban használják az alapítvány építésére az alábbi esetekben.

 • Amikor a talaj geológiai vizsgálata kimutatta sűrű alapját, és a sokkleszállítás egyszerűen nem alkalmazható ilyen körülmények között. Ebben az esetben készítsen vezetőfúrást a cölöpökre.
 • Ha fennáll annak a veszélye, hogy ha ütközési módszer előfordulhat a közeli design elpusztításához, vagy deformálódhat. Ladle fúrás – a szomszédos épületek számára a megerősített épületek számára a vasbeton cölöpök telepítésekor az alapítványban.
 • Amikor az építményt az örökre fagyasztott talajra kell építeni. Az ilyen föld meglehetősen sűrű, ezért csak a Leader fúráshoz ajánlott, más módszerrel károsíthatja a halomat.
 • Ugyanez vonatkozik a sziklás terepre is. A sziklás szikla áthatolhatatlan a többi technikára, így csak a vezető lyukak készültek ilyen talajban. Előzetes fúrás nélkül a halom nem fog átadni egy ilyen talajba.
 • Szükség lesz a fúró kutakra, és abban az esetben, ha a vasbeton halomat nagyobb mélységig kell felszerelni.
 • A fúrás útmutató funkcióját használják, és az alapítványt a minimális sűrűséggel rendelkező diszpergált talajra foglaljuk. A puha talaj körülményei között fennáll annak a veszélye, hogy a design nem lesz ellenáll a szokásos eltömődéssel, így fúrás itt.
 • Az ilyen fúrást a csavaros halom alatt végezzük.

Ez a módszer is alkalmazható az olyan alapítványok építésére, amelyek más házak közelében élnek, ahol az emberek élnek. Az ilyen munkák eredményeként az ilyen munkák zajszintje nem okoz kényelmetlenséget a lakosoknál. Így a vezetőfúrást csendben használják sűrűn lakott területeken. A Leader fúrás nemcsak az épületek alapjainak építésében releváns, alkalmas különböző kerítések létrehozására, valamint a csővezetékek helyszíneire, ahol nincsenek árkok.

A munka szakaszai

Számos szakasz az ilyen munka előkészítésében és lefolytatásában.

 • A helyszín elkészítése, a terület tisztítása és pontok jelzése, ahol szükséges lesz fúrni. Annak érdekében, hogy egy halom alapítványt helyezzen, nem kell alaposan összehangolni a területet, a fő dolog az, hogy megtisztítsa a területet a szemetet, hogy szabadon technikát dolgozzon.
 • Fúróhelyek jelölése. Lézeres vagy rendes szintet tesz. Mért és mérőszalag, egyéb egyetemi eszközök, de sokkal hosszabb lesz. Ha nem írja be az adatokat, és nem jelöli meg a helyeket, gyorsan zavarodhat. Drink PEGS a jövőbeli lyukak helyszínén: Adja meg a fúrási területeket.
 • Most egyetértenek az illetékes hatóságokkal a vezető kutak fúrásának valamennyi bekezdésének végrehajtásának tervezetével, amelyet a snip követelményei készítenek. Az improvizáció elfogadhatatlan itt, a szabályok bármely kiterjesztése balesethez és vészhelyzethez vezethet a termelésben, és ez már oka a bírósági eljárásban.
 • Speciális berendezések beszámolása és telepítése. A jelzett pontokba van szerelve. Ebben a szakaszban kötelező a berendezést és a függőséget.
 • Fúrási kutak speciális shurts segítségével és vasbeton cölöpök felszerelésével a vezető lyukakban.
 • A munka végén az összes megállapított cölöpök vizsgálata és szakértői technikus bérlése.

A fúrás jól hajtható végre leállítás nélkül, ami jelentősen megmenti a munka idejét, és a minősége sokkal jobb. Ez attól függ, hogy milyen csavarokat használnak – folyamatos vagy összetett kialakításból. A Lader fúrás egyre inkább a modern építésben is használható a szokásos talajon. Különleges felszerelést végeznek az összes munka, míg a kiváló eredmények kaphatók.

A szigorú vertikálisság betartása kulcsfontosságú kritérium a saját módszer telepítéséhez.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: