A villanyszerelőkről

Az iparban vagy a magánügyekben gyakran szükség van a talaj bármely helyszínen történő feldolgozására, végezzük el a föld extrudálását. Elektromos csapda – Ehhez használt berendezések típusa, a mindennapi életben és a kertészetben. Ezzel lehetővé tette a nehéz kézi munka automatizálását.

A villanyszerelőkről

A villanyszerelőkről

A villanyszerelőkről

Ami?

Az elektromos hatás automatikusan operációs eszköz, amelyet olyan feladatok megoldására használnak, amelyek különböző típusú és rendeltetési helyek földes yams létrehozását oldják meg.

A készüléket a rúd, fogantyúk és meghajtók tervezése képviseli. Ez egy elektromos motorral van felszerelve, amely megkülönböztető jellemzője. Az állományhoz (a keret rúdjének neve) a tolócsapágyakon lévő speciális pengéket csatolták, amelyek összeszerelve vannak, és a föld felemelkedik, amikor az egység a földbe esett a gödör fejlődésének folyamatában.

A villanyszerelőkről

A villanyszerelőkről

A fúrómechanizmus függőlegesen van felszerelve, és a talajt támogatja a talajt.

A szorítóberendezés mechanizmusa rögzíti a fúrás irányát a földön. A munka elve azon a tényen alapul, hogy a készülék aktiválva van, és a pengék forgást kapnak, és elkezdenek forgatni, amely sebességváltót tartalmaz – egy motoros tengelykapcsolóval csatlakoztatott mechanizmus. Minél nagyobb a bemeneti feszültség, annál több nyomaték. Az ilyen motorral való forgatás sebessége nem az állórész mágneses mezőjének szinkron forgása, amelyet egy speciális rotor eszköz magyaráz.

A villanyszerelőkről

A villanyszerelőkről

A villamos berendezések használatának hatékonyságát az elektromos motor használatával magyarázza. Tervezése kiderül: az üreg magas tömítettséggel rendelkezik, belül a jó szigetelés, beleértve a behatolását a munkafolyadék is, szintén állandó nyomást biztosít. Az egység főkészülékeiben a talajáram ásására a huzalon keresztül táplálkozik.

Jelenleg az elektromos munkavállalókat széles körben használják a földmunkákban. Mivel először a használatba léptek, a gyártók és a felhasználók sokféleképpen találták meg, hogy működését maximális kényelmesen, gazdaságos az emberi erőforrások és az idő költségein.

A villanyszerelőkről

A villanyszerelőkről

Célja

Az elektromos kalapács üzemeltetésekor a feszültség nélkül sokféle munkát végezhet, mivel az eszköz azonnal használható, miután bekapcsolta, továbbá nagy teljesítmény jellemzi.

Működés közben kis mechanikai költségek merülnek fel, ami plusz: a hatékonyság hetven százalékkal egyenlő.

Nehéz manuálisan munka egy földi sűrűségű talaj, különösen akkor, ha ösztönzik a fúrás elemek (kő, vagy más fajták, gyökereit is), és a használata az aggregált így sokkal könnyebb fejleszteni talaj.

A villanyszerelőkről

A villanyszerelőkről

Az elektroburnak a Dachasban és a kertészkedésben el kell mennie az udvarra. Megléphetik a talajt, és a kívánt mélységből álló gödröket különböző növények ültetésére, akár dekoratív cserjék, akár fiatal fák. Ezért a nyáron egy aggregátum használata nagyon gyakori, a földtulajdonosok közé tartozik. A Föld fúrógépet fúróra vagy csavarhúzóra lehet ültetni, és bármilyen célra használható, a talaj termesztése.

Elektromos Yamoburot használnak, amikor a kerítések telepítését végzik, és meg kell mélyülni a kerítés földjén. Hasonlóképpen, ha bármely struktúra alapjainak beágyazásakor az alapítvány szükségessé válik a talajfúráshoz. Néha szükségessé válik a jég fúrásához, amit az elektromos meghajtású eszköz segít. A kényelem annak köszönhető, hogy különböző pengéket használhat.

A villanyszerelőkről

A villanyszerelőkről

De annak érdekében, hogy sikeresen használhassa az eszközt, el kell döntenie, hogy mely specifikációkra van szükség a sikeres munkához. Tehát az átmérő és a pengék típusa különbözik, a rúd hossza. A különböző típusú földmunkák esetében ennek megfelelően megfelelő aggregátumokat választanak ki.

A cserélhető fúrópengék csavarszerűek, csiga vagy lemez.

Abban az esetben, ha szükség van egy sima élekkel ellátott lyukat, ami nem ült le, a fúvókát alkalmazzák, ami egy cső, amely a penge körülötte van – ez egy csavar. Ők lehet fúrni az alagutak a földre, hogy használják a jól a víz alatt, és szintén alkalmas annak érdekében, hogy oszlopok pillér.

A villanyszerelőkről

Súlyos munka során a kettős cselekedetek a leghasznosabbak, segítve könnyebb a szűk talaj felemelésére, mint egy beteg.

Augert a talaj típusának megfelelően kell választani, amellyel foglalkoznia kell. Például a Föld számára, amely fagyasztott és borította jéggel, mindig különféle tartós fúvóka van a boltban.

A villanyszerelőkről

A villanyszerelőkről

A csavaros pengék nagyon népszerűek, mert a legtöbb praktikus és univerzális. A Garden Bur képes mélyedést készíteni a földre a mérőhöz, így a fénytervek alapján gödröket készíthet: hinták, padok. Egy ilyen kézikönyv, a talaj elektromos csapda alkalmas nyári lakosokra, még a köves talajban is használható.

A villanyszerelőkről

A lemez típusát egy fúvóka jelöli, amely a rúdhoz csatlakoztatott pengék formájában van ábrázolva egymás mellett. Hasznos lehet a kert számára.

A rúd hossza van kiválasztva a felhasználó növekedése és a szükséges zsebmélység. Nem mindig kényelmes dolgozni a dőlésszögben, és a nem biztonságos, ezért a rúd hossza fontos jellemző. A fúrólyuk fúrására optimális lesz 1,5-2 m rúd kiválasztásához.

Az elektromos motorok a hálózaton dolgoznak. Az akkumulátorfúró nagyon kényelmes, mert lehet fúrni még anélkül, hogy csatlakoztatnánk a kimenethez. Ha hosszú munkát terveznek, akkor jobb, ha a bővítményt használja, mert az akkumulátor lemerülhet.

A villanyszerelőkről

A villanyszerelőkről

Népszerű márkák

Ma az elektromos szerkezetek sok munkát tesznek lehetővé. Ha nincsenek ilyen eszközök, a sok feladat megoldásának hatékonysága jelentősen csökkentené. Ami azt a ténynek köszönhetően, hogy a beszállítók a fogyasztók igényeinek megfelelő berendezést kínálnak, a munkaerő termelékenysége jelentősen nőtt, az emberi erő kevesebbet töltött.

A Burov gyártók versenyeznek a piacon lévő bajnokságért, és megpróbálják javítani az új berendezések modelljeit. A márkák a legnagyobb igényt használják:

 • Stihl;
 • EFCO;
 • Visszhang.

A villanyszerelőkről

Stihl – az első hazai vállalat, amely számos technikai felszerelést eredményez vonzó áron. A márka által bemutatott modellek sok pozitív visszajelzést kapnak. A vásárlók megünnepelik a tisztességes termékminőséget. Ami az elektromos munkavállalókat illeti, Stihl garantálja az aggregátum hosszú élettartamát.

A villanyszerelőkről

A villanyszerelőkről

A különböző formátumokra tervezett fúrók modellek széles választéka van.

A technikát még a legkülönlegesebb ízre is a következő márka hajtja végre – EFCO, A kert berendezésén túlnyomórészt specializálódott. Nem meglepő, hogy ez az olasz márka annyira ismert az orosz piacon: a hivatalos képviseletek a termékekkel foglalkoznak különböző országokban. A borants a vállalat nagyon tartós és alkalmazott feladatok különböző léptékű, a kapuk dors Halászati ​​illetékes szakmai munkát.

A villanyszerelőkről

Harmadik, japán gyártó, az elektromos munkavállalókat, amelyek, mint például az egyéb árukra vonatkozó szabályok, a nemzetközi szinten megérdemelték az elismerést. Ez nem véletlen: a technikát az eszköz egyszerűsége és egyidejűleg kivételes megbízhatóság jellemzi. A Föld és a jég pásztázó designja védelmet nyújt a véletlenszerű lebomlás ellen. Ezenkívül az aggregátumok nagyon erősek, még száraz és köves talajú földmunkák esetében is használják.

A bölény, a Fiskars márkák népszerűek, sikeresen működnek, amikor nukleáris célállomást (kutak, cölöpök stb.).

A villanyszerelőkről

A villanyszerelőkről

Annak érdekében, hogy ne legyen véletlenül megtéveszteni, és vásároljon magas színvonalat, kielégítse az elektromos vonatok összes jellemzőjét, kerülni kell a tesztelt beszállítókat.

A híres márkák a bizonyított termékidők megbízhatóságának köszönhetően népszerűvé váltak, az ilyen márkák hivatalos kereskedőkkel való együttműködés biztosítja a minőségi garanciát.

A villanyszerelőkről

Gyermek árnyalatok

Ha a megfelelő elektromos férj kiválasztásának kérdése szembesül, fontos meghatározni azokat a feltételeket, amelyekben a készüléket alkalmazzák. A földtípus alapján az uralkodó terület megoldódott, amely a készülék hatalma optimális. A súlyos nagyméretű munkát olyan eszközzel végezzük, amely enyhén nagy méretű, mint a belföldi célállomás elektromos otthona.

A villanyszerelőkről

A villanyszerelőkről

Az eszköz paraméterei meghatározzák költségét és működési terjedelmét. Így a villamos energia (kb. 1,5 kW) jó megoldás lesz a nem komplikált feladatok megoldására, mint például egyetlen gödrök alkotása az ország területén. Ha a terméket egy nagy építési projektben kell használni, ahol a pium fúrás szükséges lehet, a földön lévő másik mély lyukakra lehet szükség, akkor legalább 2 kW kapacitásra lesz szükségük.

A villanyszerelőkről

A készülék felszerelése is kevésbé szerepet játszik, és figyelmet fordít rá. Például a házi feladatokhoz a fúvóka átmérője legfeljebb 15 vagy 20 mm lehet.

A struktúrák tömegességétől, a pörkölés, a fúvókák átmérője függ. Az elektromos vonattal érkező fúvóka helyettesíthető új, ha szükséges.

Annak érdekében, hogy kihasználhassa azokat az előnyöket, amelyeket az elektromos vonatok összehasonlítanak más fúrógépekkel, ne vásároljunk meg a készüléket, ha kétségbe vonják a szállító lelkiismeretességét. Ezután értékelheti az elektromos borát használó bónuszokat. Nevezetesen – A villamosenergia-fogyasztás, a csendes és a környezetvédelem hatékonysága, mert a légkörben való működés során a kipufogógázok mérgezője nem különböztethető meg.

A villanyszerelőkről

A villanyszerelőkről

Működési szabályok

Az ilyen berendezések elektromos vonatokként fontosnak tartani a tárolás és a biztonság szabályait az alkalmazás során. Az egyszerű ajánlások követése lehetővé teszi az eszköz élettartamának meghosszabbítását, a korai kudarc elkerülése érdekében, valamint a sérülések elkerülése érdekében.

 1. A készülék fémrészei a korróziós folyamatok pusztító hatásának hatálya alá tartozhatnak. Ezért, hogy megvédje a pengéket és a rudakat a rozsdásodásból, különleges korróziógátló bevonattal vagy fémre festett.
 2. Annak érdekében, hogy a fúrás könnyen elvégezhesse, a pengék élesítése rendszeresen ellenőrizze, és szükség esetén élesítse.
 3. Az eszköz váratlan törésének oka lehet az ilyen típusú talaj nem megfelelő penge munkája. Ezért a talaj fúrása előtt először vizsgálták, és a felső réteg elég jobb lesz ahhoz, hogy megtörjön.
 4. Az elektrobur felemeli a földet az emeleten, és megszakíthatja, ha megszakítás és leállítás nélkül működik, hogy eltávolítsa a felhalmozott földet augertől. Rendszeresen hagyja abba a fúrást és távolítsa el a föld feleslegét. Ez segít elkerülni az inflexelést és a bontásokat.
 5. Vigyázzon, hogy ne sérüljön meg.
 6. A munka befejezése után fontos a Nulipole Land tisztítása és a berendezés állapotának ellenőrzése fontos.

A villanyszerelőkről

A villanyszerelőkről

A villanyszerelőkről

Mint bármely más berendezéssel történő forgalomban, az elektromos ellenségek figyelmet igényelnek a működés és az időszerű alapellátás során.

Hogyan lehet magad?

Ha van egy yamobur, egy elektromos motor jelenlétében, akkor már nincs szükség törzsére, hátsó földi lapátra. Az eszköz most mindent megtesz, vele, vele is készíthet egy gödröket különböző célokra, akkor tölthet víz a helyszínen, helyezze el a ház alapjait, és gondoskodjon a kertet, ültető fák.

Ahelyett, hogy vásárolna, opcióként az elektromos szerkezetek magukba kerülnek a barátnőjéből. Kiváló minőségű egység megtervezése – A feladat mindenki számára történik. Házi fúró nem rosszabb, mint a vásárolt.

Ráadásul, Szabadságot biztosítanak a feltalálónak, hogy módosítsák a módosításokat: A módosítások további funkciókkal rendelkeznek, és megkönnyítik a munkát.

A villanyszerelőkről

A villanyszerelőkről

Ilyen hasznos módosítások: a pengékklűk számának növekedése; Egy doboz hozzáadása, amelyben a talaj megy és PR.

Csak olyan aggregátumot hozhat létre, amely ideális esetben fúrásra sétált. Függetlenül a fúvóka és a méretű fúvókák, a tápellátás, a berendezés méretei, a motor tulajdonságai által.

Ahhoz, hogy új megbízható elektromos munkát kapjon, olyan részleteket kell gyűjteni, mint a vágógép rész, rúd, fogantyúk és motor. A lapátok körkörös lemezeket szolgálhatnak fel, és az önmegvalósító csiga számára megfelelő modellt kereshet – kész rajzokat használnak a munkahelyi sablonok létrehozására. Az elektromos motor a perforátorból készül, az erős motor az indítóból és a sebességváltó fúróból áll.

Saját kezüket az elektrokultivátorból könnyű létrehozni egy hatékony gépet a Föld feldolgozásához, beleértve annak elválaszthatatlan és eltávolítását a gyökerek, amellyel a fúró jól működik. Mit kell elkezdeni a designt?

A villanyszerelőkről

Eszközök és anyagok

A házi fúró egyik legegyszerűbb verziója a fúró aggregátuma. Az eszköz ideális a saját erőteljes technikájának fejlesztéséhez.

Hosszú kizsákmányolásra tervezték, lehetővé teszi különböző típusú fúvókák használatát egy bora számára. De ugyanaz a gyep fűnyíró nem olyan egyszerű, mint az első pillantásra, és ha van egy elektromos szemetet, akkor a sebességváltó miatt nehézségek merülhetnek fel.

Tehát, mielőtt elkezdené, a következő anyagokra lesz szükség:

 • fúró;
 • A féregcsökkentő, könnyen telepíthető;
 • Bolgár;
 • A kívánt átmérő közötti acéllemezek, a gödör méretétől függően.

Elkezdheti a munkát.

A villanyszerelőkről

A villanyszerelőkről

A gyártás szakaszai

 1. A lemezeken, amelynek száma megfelel a vágási rész szintjének számának, a lyukak közepén a rúd alatt. A lyuknak meg kell egyeznie a rúd átmérőjével.
 2. Vágja le a lemezeket, hogy körkörös szektorokat kapjon.
 3. Főzzük a kerekeket spirálral, Csatlakoztassa őket gyűrűkkel.
 4. A csúcs ideális változata lesz a fémfúró, megkönnyíti a fúrási folyamatot. Élesített csúcs kevésbé kényelmes.
 5. A csúcsot a csavarfúvóka alá helyezzük 5 cm-re.
 6. Vágja le a fúró hegyét, augert.
 7. Most a fúvóka a fúróra van telepítve a sebességváltóval.

Univerzális elektrobur kész használatra.

A villanyszerelőkről

A villanyszerelőkről

A téli halászat elektromos karjának áttekintése Lásd még.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása