Az országban a saját kezével a barátnőjükből

A házat kertészeti és kikapcsolódásra használják. A helyszínen való áttérés érdekében átmenetekre van szükség, amely megköti a gazdasági épületeket, a háztartási telek különválasztására szolgál a funkcionális területeken, megkönnyíti a kert gondozását, kertjét a kerti leltárhoz és a betakarításhoz a házban bármilyen időben.

Gyönyörűen felszerelt pályák az esztétikai akcentusnak tekintettek A tájtervezésben. A külső részének ezt a részét nem nehéz megcsinálni, ismerve a stílusok jellemzőit és a fenyő anyagok használatát. Tekintsük a nyomvonalak elrendezésére vonatkozó főbb szabályokat, és megpróbálják inspirálni a különböző tervezési ötleteket, hogy kiválasszák a helyi területünket.

Mit kell figyelembe venni a fekvés során?

A pályák eltérnek az anyag kinevezésében és követelményeiben. A gyalogos traktus helyét a tervezési szakasz során figyelembe veszik. A terven, a funkcionális területeken: Kert, zöldségkert, udvar, bevásárló egység, bemeneti övezet, főház, háztartási házak és madarak. A legkényelmesebb átmeneteket összekapcsoljuk. Válasszon, vagy a legrövidebb távolság a földhasználati objektumhoz, vagy a leginkább esztétikus, ha ez egy sétány. Gyakran használ ilyen vétel: egy szezon megy a meztelen talaj mentén, és ahol a pályák meghajtanak, és van a legkényelmesebb hely.

Az utak mentén már vannak felszerelve pályákkal.

Figyelembe kell vennie a webhely táját. Talán valahol meg kell ragyognunk a talajt, és más helyeken levágják a felesleges hegyet. A gyaloglással kapcsolatos sávok a horror megkönnyebbülés használatához állnak. Szép, felemelkedik a vizeken, lásd a terjedési kertet vagy a parkot. A tervezők előnyben részesítik a forgás hatását: az egyenes vonalat éles fordulat váltja fel, amely mögött van egy gyönyörű pavilon, vagy különösen díszített kerti sarok, vagy egy vízesés, amelyet egy tartály veszi körül.

Az egyenes pályák ajánlottak az üzleti területek felszerelésére a kertben vagy könnyű gondossággal. A kertben vagy a park övezetében a kanyargós természetes vonalak jobban érzékelik. A támogatható keskeny telek vizuálisan kibővíthető, amelynek a szinuszos vagy zigzag útja a területen keresztül. Egyenesen, az út távollétében, vizuálisan meghosszabbította a ház helyét.

A pálya nem nyugszik a kerítésen. Jobb, ha a szerkezet vagy a wicket szerkezetében véget ér. Egy hamis kapu ívet, a színekben, ebben az arcán nem rossz, hogy helyezzen egy padot, akkor az ösvény logikailag indokolt és befejeződött.

A kötelező munka listáján a műszaki követelmények szerint a pályák elrendezésére vonatkozó műszaki követelmények szerint van egy árok megütése, az alapítvány ramblázása homok vagy törmelék graffitwingjával. Az ilyen alom megvédi az anyag egyéni részei ülepedésétől, és megakadályozza a fű legeltetését.

A pálya eszköze feltételezi a vízelvezetés jelenlétét úgy, hogy a vásznat nem a pocsolyák alkotják. Általában elég ahhoz, hogy a középső rész alatt kissé éljen. A kontextusban úgy néz ki, mint egy ív. Így a víz leereszkedik a központból, és a pálya mindig száraz lesz.

Fontos, hogy elegendő legyen a pálya szélessége. Az országpálya minimális szélességének legalább 80 centiméternek kell lennie, hogy a talicska betöltő legyen a szükséges munkához, szabadon mozogjon a helyszínen.

A határ nélküli ösvény magassága a földön kell lennie, kényelmesebb a fű, és a pálya mindig óvatosan néz ki.

A Földről kiálló pálya nem teszi lehetővé, hogy ezt megtegye, és a fűnek külön kell levágnia a különleges kéziszerszámot, ez nem mindig kényelmes.

Népszerű anyagok

Az anyagot a pályákra választják, nem csúszós és a téli és nyári hőmérséklet-csökkenés ellenáll. Az elülső zónában és a gyakori látogatások helyszíneiben jobb választani egy kopásállóbb kő vagy csempe, a park területén a homok, a spiladok, a zúzott kéreg.

Konkrét

A legolcsóbb és tartós számokat konkrét alapon végzik. Ehhez a 15-20 cm-es mélységű árok ásás, a robbantás rétege körülbelül 5 centiméterrel van borítva, az erősítő háló halmozott, a homokréteg 5-7 cm, a zsaluzat a sín és telepítse az árok széleiből. A zsaluzás helyett az akaratnál azonnal telepítheti a határokat, ha kezdetben tervezik, de egy ilyen sétány és határok nélkül meglehetősen tartós.

A cementhabarcsot a következő arányokban állítjuk elő: 1 része a cementhez 1,5 tömegrész homokot és 3 rész kavicsot igényel, a vizet valamivel kevesebb, mint 1 részre adjuk, mielőtt egy félig folyékony tömeg kialakulása előtt. Ezt a tömeget a zsaluzatba öntjük, megfigyelve a lejtőn a pálya középpontját a vízelvezetés széleihez. Tekerje fel a földszintet. A pálya ebben az űrlapon használható, de 3-4 napig jobb, ha egy filmet fedezhet az egyenletes megragadási cementhez.

Ezek a pályák fokozódnak, Jó használni őket a gazdasági övezetben és a műút zónában. Ez az anyag gyakorlatilag nem korrózió, nagy terhelés ellenáll, de esztétikai szempontból úgy néz ki, mint több monoton.

A díszítéshez érdemes megvásárolni egy űrlapot egy alacsony végű részleteket a cementből, és feltölti a pálya útvonalát ezekkel az elemekkel.

Galka

Szükség esetén a pálya felületét különböző természetes alapanyagokkal díszítik, amelyek a területen, például kavicsok vagy hét. Előre festhetik a festék különböző színeit a szabadtéri munkához.

Kedves kavicsokat hagyhat. Kavics vásárolható, és összegyűjti a kerületben, de időbe telik, de így időt töltesz a természetben. Helyezze el a dekorációt vagy kaotikus, vagy mintázat formájában.

Érdemes gyönyörű és utilitárius utat készíteni a felesleges kerámia vagy fajansz csempék töredékeinek országában. Nos, ha ez a csempe más színű. Sokszor a javítás után a csempe maradványai, amelyek sajnálják, hogy eldobják, talán ismerősnek van egy pár csempe vagy repedezett példánya. Minden megy, és úgy alakul ki, mint egy mozaik. Nos, ha különböző méretek vannak. Az alap az előkészítés, mint az első esetben, de a csempe fragmenseit a még nem fagyasztott cementbe nyomják.

Az ilyen kerti ösvények a robbanóanyagból tartósak, jól izolálják a nedvességet, amelyet a fagyok nem pusztítanak el, fényes hangsúlyt fektetnek a házak tervezésére.

Műanyag palackok

Konkrét alapon dekoratív díszítés teszi a különböző anyagoktól. Ha a családod szereti a szénsavas italokat, akkor ne dobja el a palackokat, vagy gyűjtsön el őket, mindkét műanyag tartályt is kérheti a legközelebbi vendéglátópontban. Dekorációhoz használjon műanyag palackok különböző részeit.

A legfényesebb és gyönyörű pályák többszínű burkolatokból készülhetnek. Ahhoz, hogy összegyűjtsük egy hosszú nyári nyomvonalat, hosszú ideig kell összegyűjteni, de néhány webhely, hogy gondoskodjon a saját kezével, egészen. Az elkészített betonfelületen a burkolatokat megnyomják, harmonikusan színük van.

Egy másik módja a dekoráció a következő: vágja le az aljét egy üvegből 5-8 centiméter magasságig, és ezeket a poharakat betonkötésben. Még akkor is, ha az idő műanyag megszakad, egy gyönyörű virág a fagyasztott cementből marad a felületen.

A pálya eszközhöz néha egy egész műanyag tartályt használ. A palack tele van homokkal, fektetjük a dömpingelt árok homokos párna, a rések között a palackok tele vannak nagyon kicsi törmelék, homok. Ilyen célokra az üvegpalackok illeszkednek. Üveg vagy műanyag készít többszínű fényt a napsütésben, és nagyon festői megjelenésű.

A bevonatot szokatlan és elegáns, nagyon hasonlít a gyerekeknek. A műanyag felülete mindig meleg, de a hasznos terhelés képes elviselni a kicsi és az anyag könnyen elrontani a mechanikai sérülést. A borítók dekorációja jól illeszkedik a korrek által meghatározott palackoktól.

Tégla

Az országban a téglák maradványai felfedezhetők, hanem az otthoni, fészer, fürdőre is építhetők.

Az ilyen nyomvonal előállítása kissé egyszerűbb, mint a beton. A 15 centiméter mélységének alakja van, az 5 centiméter vastagságú homokpárna elalszik, a téglákat a homokra rakják, és nem felejtik el, hogy eldobják a széleket. A tetején elalszik a homokkal, vízzel vízzel a tömlőből, a homok üledék után, újra megint smale, ismételten. Ez az eljárás akkor történik, amíg a homok kitölti az összes résidőket a téglák tetejére. A bevonatot nagyon tartós, fagyálló, nyáron jól fűtött, jó mezítláb járni. Egy nagy szerepet játszanak a téglák elegendő meggörbéje, így a zökkenőmentes felület és a téglák szélei nem tapadnak a vászonból.

Ha van egy egész tégla, akkor a telepítő parketta típusa van.

Költségvetési lehetőség – Használja a törött téglát. Ez a javítás után maradhat, vagy az építés elhagyása után. A téglák darabjai gyengéden pácolják a zsetonokat, és a mozaik típusa.

Még érdekesebb lesz egy opcióval, különböző színű téglákkal: fehér és piros. A bevonat esztétikusnak tűnik. Tégla – az egyik legstabilabb anyag, de a vezetéshez, természetesen ez egy törékeny bevonat. De a gyalogosok és a kerékpárok számára évek óta fog szolgálni.

Faipari

Fa pályák – az ország legnépszerűbbek. Megfizethető és gyönyörű természetes anyag. A természetes fafelület vonzza a természetes színt és szövés szálakat fából, lehet tónusos különböző árnyalatokban. A nyári melegben egy ilyen bevonat hűti a lábakat, és a hidegben kellemes felületi hőmérséklete van. A fából készült pályákon a gyerekek hasznosak játszani, nem blokkolják és nem fognak elkapni. A fából készült bevonatok esztétikája megfelel a díszített természetes terület esztétikájának.

Az ilyen sávok a táblákból kerülnek végrehajtásra. A keret a fából vagy fém oszlopainak támogatására épül, a táblák hívják. A föld és a bevonat közötti tér szellőző, és nem ad egy fát a rothadáshoz. Minden fából készült alkatrész feltétlenül az antiszeptikus.

Egy másik kiviteli alakban fából készült talpfák a törmelék párnájára. A sekély árok elfordulnak, elalsznak egy homokréteggel, a lapok közötti tér tele van egy kővel. Itt nem tudunk egyértelmű határokat a kavics és a széteső között. Egy ilyen pályán nem rossz, hogy séta a tóhoz, oroszul, érintse meg az almafa ágait, hajlítsa az ömlesztett alma súlya alatt.

Fa, általában a táj összetételének fő eleme.

Azonban a feldolgozott tábla meglehetősen drága anyag, így sokkal nagyobb valószínűséggel a pályák eszköze. Ezek különböző méretűek és magassága 8-15 centiméter. A telepítési technológia meglehetősen egyszerű: van egy 20 centiméter mélységű árok, a homokpárna szakadt, a hemps telepítve van, és a hézagok közöttük törmelék, kavicsok, homok. Woods of Woods of Wood A fairingek bonyolult mintáját, környezetbarát, olcsó, könnyen helyettesíti a pusztítást.

Fa használható, de megköveteli a feldolgozóeszközöket a nedvesség elleni védelem érdekében.

Autógumik

Gyakorlatilag nem tette ki a gumiabroncsokból származó gumiból származó környezeti bevonatot. A legegyszerűbb és gyakorlati pályák a szélek körül vágott gumiabroncsokból származnak, az egyenes rész kiegyensúlyozza és közvetlenül a földre rakódik. Ilyen műsorszámok, ha szükséges, átkerülhetnek egy másik helyre, elengedhetetlenek a kertben az ágyak vagy a háziállatok fenntartására szánt területek között.

Egyéb alapok

Egyes helyiségekben minden olyan természetes anyag túlságosan fennáll, amely lehet a kerti pályák alapja. Ha van egy tűlevelű erdő, akkor valószínűleg kapsz egy kéreget. Ez az anyag, amely vastag réteggel rögzítve, meglehetősen tartós, gyönyörű textúrával rendelkezik, jól hiányzik a nedvesség, a szárazság maradék, amikor a bevonat része könnyen helyettesíthető friss kéreg. A technológia a gyártási ilyen pálya nagyon egyszerű – egy árok mélysége 10-15 cm van elrendezve, egy réteg homokot telített, és a homokréteg fáj, és az összes többi a tér tele van egy réteg körülbelül 10 centiméterrel.

Jobban ellenáll a nedvességnek és a nagy hasznos teher hordozása a törmelék vagy a homok bevonása. Az elrendezés technológiája megegyezik az első esetben, csak a kortex helyett finom kavics, zúzott kő vagy homok helyett. A párna megfelelő felszerelésével ezek a pályák sok éven át szolgálnak, de jobbak a határok védelme érdekében.

Talán a közelben van macskaköves betétek. A számuk révén mesés megjelenésű, tartós és díszítette a helyszín táját. Az ilyen utak eszközei az árok a homokpárna, a kövek lapos arcát helyezik el a tetejére, hogy a felület olyan sima. Homokkal vagy kis törmelékkel töltött rések.

A nyári időszakban a telek tulajdonosai a linóleum csíkjaival rendelkező ágyak között álltak az ágyak között, de figyelembe kell vennünk, hogy a nyers linóleum nagyon csúszós, és megsérülhet az ilyen burkolatok mozgatásával.

A telken lévő számok kombinálhatók – az első zónában sokkal tartósabb és széles, a távoli részeiben a kertben, szűkült egy kis ösvény a kéreg vagy homok, az üdülőterületen, megkülönböztetni egy különleges esztétikai kivitelezés.

A virágok határát bármilyen más anyagból díszített vászon díszítik.

Mindenesetre a nyomkövető eszköz saját kezével egy nagyon izgalmas és kreatív folyamat. A családtagoknak megfelelő építőanyagot kereshetnek, a művészi díszítéshez és a minták létrehozásához. Ez ellentétben áll a családtól, és hozza a teremtés örömét.

Ötletek az inspirációért

Megismerkedünk azzal, hogy ez a javulás eleme a professzionális tervezők.

A pályák nem szükségesek szilárd ruhát önteni. A kertben, ahol a terhelés kisebb, elvégezhet egy töredékes utat a gyepvászon.

Mozaik a kavicsból.

Mozaik a csempe.

A gyönyörű utak különböző részeit díszítik a helyszínen, és az óvodai terület tájképének elemei.

A világítás jelentős szerepet játszik a tér megítélésében. A legegyszerűbb bevonat köszönhetően neki este lesz az ország területének csúcspontja.

A vászonban a bevonatot érdemes behelyezni a művészeti részleteket vagy a virágdíszeket.

Arról, hogyan készítsünk egy szép sétát a saját kezével, nézd meg a következő videót.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: