Clematis “Miss Beitman”: Leírás, leszállás, ápolás és reprodukció

Angol Clematis “Miss Beitman” a hófehér színek nagyságának és varázslatos anyjának képzeletét szúrja. De a fajta nagyra értékeli a kertészek nemcsak a díszítő tulajdonságait. Liana szerény a feltételek tartalom, akkor jól tolerálja a kemény fagyok, egy helyen a növény lehet gyönyörködni buja virágzás hosszú ideig – több mint 20 éve.

Leírás

Clematis “Miss Beitman” – az angol tenyésztők munkájának kiváló eredménye, Ez egy hibrid kerti növény, amely kiváló ellenállást nyújt a szélsőséges időjárási viszonyok és a rendkívüli díszítő tulajdonságok.

A fajta különleges népszerűsége a lenyűgöző mérethez és színező színekhez és a megsértéséhez kapcsolódik.

A megjelenés fő jellemzői:

 • A Liana magassága elérheti a 2,5-3 m-t, és a göndör ágak miatt bármely struktúra könnyen. Ezért, ha a termesztés azonnal gondolkodnia kell a függőlegesen elrendezett keretek építéséről.
 • A klematis levelek átlagos mérete, amelynek mérete 10-12 cm szélességű, három részből áll, és csavart, segítve az üzemet a nyújtott támogatás által felmászott.
 • Clematis virágok lapítottak infúziák, nyolc hófehér vagy tejszirmok, alig megjelenő salátahelyek a központban.
 • 3 évesen a Liana ágai tömörítve vannak, és szilárdabbá válnak, és a konkrét anyagok celluláris héjak felhalmozódása fokozatos méréshez vezet.
 • A porszívók kontrasztja, sötét cseresznye színű, a virágátmérő körülbelül 15 cm.
 • A fajta egyik jellemzője a virágok, hogy túlcsorduljon a gyöngyök árnyalatokkal, jó világítással, és sápadt az árnyékban.
 • Miss Bateman 3 évig virágzik, a Clematis 2-szer képes virágozni egy vegetatív időszakban, és novemberig tartja a buja szépséget. Az üzem évente, életének időtartama legalább 25 év.

Liana jó téli keménységgel rendelkezik, és ellenáll az alacsony hőmérséklet (-34 fokig). A Clematis ellenáll a patogén organizmusoknak és a káros rovaroknak, de nem tetszik a konvergencia.

Leszállás és gondozás

Az illetékes leszállás 2-3 évig virágzó kultúrát biztosít, Ezért az eljáráshoz lásd ezt az eljárást minden komolysággal. Annak ellenére, hogy az üzem összeverése az egész meleg időszakban lehetséges, ajánlatos tavasszal egy jól megalapozott pozitív hőmérsékleten. Megengedhető, hogy a leszállást és az őszi időben, de 30 nappal az éjszakai hűtés előtt. A kirakodási helyet úgy kell kiválasztani, figyelembe véve a felszín alatti vizek futtatását – nem kell magasra lennie.

Olvasson tovább  Lunnik: fajok, leszállás és gondozás

A Sun Liana szereti, de nem árt, és egy kis árnyékolás. Ami kerülni kell, ezért ezek erős szélek és tervezetek, ezért a leggyakrabban a clematis bokrok nem messze ültetik a természetes védelmet szolgáló magas kerti fákatől.

Mint palántázás, választott kétéves bokrokat és dugványokat 1 évesen gyökerekkel. Vásárolhat növényeket edényekben és tartályokban. Mindenesetre a szórólapokat és szárakat meg kell vizsgálni, és győződjön meg róla, hogy nincsenek hibái. Nyílt gyökérrendszerrel figyeljen rá, Hogy az üzemnek legalább 3 folyamata és több veséke legyen.

Tökéletes primer – szövőszék, laza, levegő és nedvesség. A készítménynek semlegesnek vagy alacsony szintű alacsony szintnek kell lennie.

Álló:

 • A Liana nagyszerű területének kiválasztása, a föld részeg, összehangolva, 50-60 cm mélységű lyukat készítsen, az RVA átmérőjének több földi kóma legyen.
 • A gödrök alja elalszik a vízelvezető anyaggal – törmelék, kavics, téglák szeletek, 15 cm magasságig.
 • Ugyanakkor legalább 2 m magasságú támogatást tesznek, amelyre a cserje rögzítve lesz.
 • A kutak kitöltése, tőzeg, homok és humusz keveréke ásványi műtrágya és hamu hozzáadásával (120 g / ülésenként).
 • A szubsztrátum elalszik a lyukak térfogatának felére, és egy kis hollyk készítése, egy főtt növényt.
 • A gyökereket szépen elosztják a téren, és eltemetik a Clematis-t, és a föld rétegeit és a rohadékokat.
 • A csemeg fújása az első (alsó) vese előtt kell lennie.
 • Annak érdekében, hogy ne akadályozzuk a talajt, enyhe mélyedésre van szükség a gördülő zónában, ahol 12 liter vizet öntünk.
 • A nedvesség felszívása után alacsony tőzegmulasztás, alacsony savtartalommal jellemezve.
 • Idővel egy vízi víztel lehet tölteni kertjével, termékeny földterületekkel.

A gyors gyökerezés érdekében 2-3 óráig van értelme, hogy a klematis gyökérrendszerét meleg kiemelkedő vízbe merítse. Ha megvásárolják a nyílt gyökerekkel ellátott palántát, akkor a vízben feloldott agyagból származó csavarral kezeljük, ami körülbelül 3 napig ragaszkodik ahhoz, hogy még a legkisebb szilárd darabokat is megszüntesse.

A Clematis gondozása rendszeres öntözésből áll, heti 1 alkalommal az öntözést végezzen úgy, hogy a talaj mélyreható legyen. A víz jobban használható meleg, megoldott. A felnőtt bokor 12-25 liter folyadékot hagy. Ha a bokor alapja zárva van, akkor Lazítsa meg és izzó a talajt nem szükséges. Ellenkező esetben minden egyes öntözésnél meg kell tennie.

Olvasson tovább  TUI Worldes: okok és kezelés

Csoportosítás

Cserje liana “Miss Beitman” 2 csoportos vágás, Ami azt jelenti Télen lehetetlen a lehető legnagyobb mértékben lerövidíteni a hajtásokat, mert ezután nem lehet a következő évben virágozni. A Clematis virágzik, csak 2 évvel később, így a növény minden ága, kivéve az egyiket csak a kultúra életének első évében vágják le.

A felnőtt bokroknál 1-1,5 m hosszúságúak, nyáron, a Clematis eltávolítja a régi gallyakat, amelyek már megteltek. Teljesen csak gyenge vékony gallyakat is vághatsz, és a többieket csak a tetején korlátozhatja. Azzal, hogy Fontos megfigyelni a fodrász egységességét, majd a cserje frissítését el lehet érni, és a virágzó virágok harmonikusnak tűnnek. A déli régiókban, minimális rövidzáriatokat hagyjuk, míg azokon a területeken a téli hideg időszakban célszerű ezt a maximális, hogy ne tartsa eljárás kötelező és az épület védelme.

Ezenkívül az ilyen fiatalítás után még a régi növények is újra eldobhatják a friss ágakat.

Téli menedékhely

A menedéket a Lian hideg időjárására kell építeni. A növénykészítést a cselekvések fellépéseinek megfelelően hajtják végre:

 • A talaj felületének a cserjék alatt történő vágása után el kell esni az elaludt mulch – mert ez megfelel a komposztnak vagy a kerti földterületnek a növényzetben.
 • A gördülő kör fölött gombaellenes hatóanyaggal kezeljük és öntsük a fát.
 • Tiszta időjárás és hőmérséklet -5-6 fok, Liana kiürül a támogatástól, csavarja be a hajtásokat a gyűrűbe, hogy fenyő ágakat helyezzen be alá, száraz gallyak vagy lapos Opead, és egy egyenletes alapra helyezzük.
 • A nemszövött webes (spunbond), a fentiektől, továbbá fedezheti, továbbá, hogy fedezze a tetőfedő, vízszigetelő anyag, például gumioid.

A polietilén, a cellofán és a héjfilm nem használható, mivel nem hagyja el a levegőt, és ennek eredményeként a bokor forgását. A jövőben a hótömeget a védelem fölé dobják.

Reprodukció

A vetőmagok Clematis Miss Bateman nem terjednek el, mert a hibrid és a fajta növények nem örökölnek a fajok jeleit. A vegetatív módszerek három tenyésztési lehetőséget tartalmaznak:

 • a bokor megosztása;
 • gabonafélék;
 • Cherenkovania.

A gyakorlatban a Clematis tenyésztése előnyös. Nyáron kialakulását, rendkívüli etetése növények előre elvégzett, és a friss gallyak vágják a jelenléte vesék, legfeljebb 20 cm hosszú. Vegye őket az oldalsó hajtásokból. Az 1/3 beszállás előtt a lombozat része megdöbbent. A csíkok mind külön tartályokban vannak elhelyezve, mind közvetlenül az üvegházhatású földön a homokos homokréteggel. Hogy a hajtások gyökerezik, létrehoznak egy mikroklímát, de rendszeresen szellőztetik és hidratálják a földet.

Olvasson tovább  Carnation Garden: fajták, leszállás és gondozás

A Liana Division időigényesnek tekinthető. Hogy a fiatal cserjék akut lapátok részben, hogy mindegyiknek friss menekülése és több gyökérfolyamata volt. Liana-t istenekkel tenyésztheti – ebben az esetben az alsó menekülést a földbe helyezzük, 6-7 cm mélységig, nyomva és rögzítve. Általában egy kis gyökerű persely jelenik meg minden veseből. Csak a felnőtt klematisektől való elkülönítése, és állandó helyen leszáll.

Betegségek és kártevők

A fajta clematis kiválóan különbözik a különböző betegségekkel kapcsolatos kiváló immunitás, de a felesleges nedvesség miatt a gombás fertőzések, mint például Wilt, szürke rothadás, rozsda, penész. Helyes ellátás mérsékelt öntözés, gyomlálás, lazítás, műtrágyák és mulch készítése, valamint a hígító bokrok ágak, megakadályozhatja a betegségek testtartását és megjelenését. Időszakos profilaktikus kezelések fungicidekkel történő permetezés formájában.

A Clematis veszélyes ellenségei néhány rovarok – webes kullancsok, kolónia. Az akaricid és rovarölő szerek segítenek e kártevőktől. Slugs és csigák az ágakra esnek. Ha a fonálféregek megjelentek a Liana-parazita féregen, könnyebb megszabadulni a cserjéktől, hogy ez a fertőzés ne kerüljön át más kerti növényekre. Clematis ásás és égetés, és a leszállási hely fertőtlenül.

Példák a tájtervezésben

A göndör liana “Miss Beitman” gyönyörű fehér virágokkal lehet a kert fő dekoratív eleme, és magukkal díszítik:

 • Arches, pergolas és gazebos;
 • Cserjék, fák és csonkok;
 • kerítések és kerítések;
 • teraszok és veranda;
 • Letiltott épület.

A növény ideális olyan kompozíciókhoz, ahol nagy és kis virágok, rózsák, fiúk, cserjék – levél esik a hortenzia és a rózsaszín színűek.

Miss Beitman fokozatának – egy népszerű göndör cserje csodálatos virágokkal, de mi a legcsodálatosabb, ez a gyönyörű és szerény növény is növekszik a Novice Gardeners. Vigyázz, a Clematis minden bizonnyal el fogja jutalmazza tulajdonosaikat hosszú és bőséges virágok.

Lásd alább.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: