Elitech kultivátorok: Jellemzők és modelltartomány

A kultivátorok jelentős előnyökkel járhatnak a kertben és a kertben lévő földterület feldolgozása során. Azonban nagy jelentőségű a helyes választás. Fontos, hogy figyeljen arra, hogy az első pillantásra, műszaki paraméterekre. Tekintsük az elitech kultivátorok jellemzőit és modellkategóriáját.

Modell KB 60h

Az ELITECH KB 60N kultivátor négyütemű léghűtő erőművel rendelkezik, 6,5 liter teljesítményű. val vel. Normál alkalmazás – házak és kerti földterületek elkészítése zöldségekre, magvakra. Speciális szállítási kerekek egyszerűsítik az utazást az ösvények és a fű mentén. A motor-kultivátor funkcionalitásának megkezdéséhez alkalmazható:

 • a talaj horgok;
 • Különböző formátumú ekék;
 • krumpli;
 • Hiller.

A feldolgozott egyidejűleg a szalag eléri a 85 cm-t. A kultivátor száraz tömege 56 kg. A szállításkészlet tartalmazza:

 • 6 vágó, mindegyik 4 késekkel;
 • védőszárnyak párja;
 • Pár szállító kerekek;
 • kanapé;
 • Kötőelemek a szabványos berendezésekhez.

Elektromos készülék KB 4E

Az ELITECH 4E eszköz nem csak a környezetbarát energián dolgozik, akkor már sikerült a 2018-as kultivátorok értékelésére. A modell kultivátorja a könnyű kategóriára vonatkozik. Képes kezelni a Föld sávjait 45 cm széles és 15 cm mélységgel. A kultivátorral együtt a fogyasztó 4 vágót kap. Ezeket egy 2,7 ​​literes motor hajtja. val vel., Az erőfeszítés átruházása az öv tengelykapcsolóján történik.

A KB 4E fejlesztői megtagadták a PPC használatát. A motorkultivátoron található lánc típuscsökkentő található.

Az építés száraz tömege eléri a 32 kg-ot. Csak anterior transzfer van. A felülvizsgálatok alapján a készülék szinte nem rosszabb, mint a teljes fledged motoblocks. Még a szűzön is, ez a kultivátor képes erős gyökereket vágni a növények, a kis fa kemenetek. Lehet, hogy két futás 30 perces szünetet tart az 5 hektáros föld kezelésére. A motor túlmelegedése ilyen körülmények között kizárt. A fogyasztók megjegyzik, hogy a kb 4e igazolja az elvárásokat.

A vágó erőssége elegendő ahhoz, hogy ne szakadjanak meg, amikor ütközés kövekkel.

Olcsó és hatékony kb 70

Az ELITECH KB 70 jellemzői lehetővé teszik, hogy ezt a kultivátort optimális választási lehetőséggel tekintse meg időszakos használatra. A szakemberek véleményének megítélése, ez az eszköz lehetővé teszi a Föld tisztítását és előkészítését a különböző kultúrák leszállásához. A 33 cm átmérőjű vágók 56 cm-re képesek kezelni. A technika elektromos verzióihoz képest nagy teljesítményű. A motor léghűtésének köszönhetően kissé csökkenti a készülék tömegét.

A CB 70 véleménye is megjegyezzük a fogantyú helyes elhelyezését, hozzáadva a szállítási kerekeket a készlethez.

A kultivátor, bármi is legyen a fúvókák, viszonylag csendesek. A normál működés érdekében Gasoline AI 92-et igényel. Carter kapacitás – 0,5 l. A tengelykapcsoló egy speciális öv rovására készült.

Hogyan lehet egyszerűsíteni a kerti munkát a KB-vel 52-vel?

Az ELITECH CB 52 a kerti munka megmentéséhez jön. Ez az eszköz 6,5 liter motoros teljesítményű. val vel. A sebességváltót egy kényelmes kapcsoló kart egészíti ki. A kontroll fogantyú könnyen állítható magasságban. A forduló szöge is alkalmazkodhat egy adott üzemeltető igényeihez.

A négyütemű motor és a lánc sebességváltó stabil működtetést biztosít egy 35 cm átmérőjű vágónak. Ez a kombináció lehetővé teszi, hogy a földet 32 ​​cm mélyen kezelje. A kultivátor száraz tömege 58 kg. Különböző módokban, beleértve a dump telepítésekor, a készülék két sebességgel haladhat előre és egy hátulról.

Érdemes megjegyezni, hogy a KB 52 modell elég gyakran negatív vélemények. Mi van csatlakoztatva, amíg nem világos.

Munka a szűzben kb 600-val

Csúsztassa a szűz földeket egyszerűen az ELITECH KB 600-val.

  A kultivátor képes lesz tisztítani és elkészíteni a legösszetettebb talajt a növények ültetése alatt.

  A berendezés kiegészítő mellékletétől a burgonyát, szőnyegeket, eke és földi horgokat használhat. Ez lehet nagyon sikeresen széteső és feldolgozó talaj.

  A következő feladatok is megoldódnak:

  • a talaj feldolgozása, a fák és cserjék elválasztása;
  • Tisztítás a gyomokból;
  • Vetőmag különböző magvak.

  Hogyan kell alkalmazni?

  A kiválasztott modelltől függetlenül mindig figyelembe kell vennie a kultivátor használatára vonatkozó utasítások követelményeit. Teljesen tiltja a test bármely részét a mozgatáshoz és a fűtéshez, amikor a készülék részei. Miután a munka véget ér, le kell állítania a motort, és blokkolja a gyújtást. Hasonlóképpen, amikor egy kultivatort mozgat az egyik helyről a másikra.

  Biztonsági okokból a készülék munkája emelt vagy eltávolított öv-átviteli burkolattal.

  Az üresjárati csavart rendszeresen ellenőrizni kell, ha meg kell csavarnia. A benzinmodelleken a karburátort a lehető leggyakrabban tisztítani kell. A speciális szűrők segítenek csökkenteni a szennyezés veszélyét, de rendszeresen meg kell változtatniuk őket. Szigorúan tilos hagyja, hogy a kultivátor gyermekek és más emberek, akik nincsenek tisztában a komolyságát tetteik vagy nem tudja értékelni a lehetséges következményeket. Az indítók és más kultivátor alkatrészek cseréjéhez csak a gyártóból csak hivatalosan is használható.

  Fontos megjegyezni, hogy minden új kultivatort olaj nélkül értékesítik.

  Töltse fel az egységet.

  Kategorikusan lehetetlen engedélyezni a kölcsönös ferdeséget.

  A benzin kultivátor használata esetén tilos szennyezett, vízzel keverve, vagy benzin-ólom-adalékanyagokat tartalmaz. Az összes benzinmotor csak a légszűrő telepítése után fut.

  Elitech KB 60 kultivátor felülvizsgálata, előnyei és hátrányai, nézd meg a következő videót.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: