Intex medence napellenzők

Mindenki tudja, hogy a tisztaság sokkal könnyebb fenntartani, nem pedig a legtöbb radikális módszerekkel. Ez nem csak a házak és apartmanok tisztaságára, hanem a házi medencékre is vonatkozik, ahol a család minden hétvégén szeret időt tölteni.

A mai napig az Intex termelt medencék nagymértékben népszerűek. A multifunkcionalitás megkülönböztethető, különböző méretű és formájúak. A nyári szezon végén a keretes medencék szétszerelhetők, felfújt fújás. De nem minden olyan egyszerű, mint az első pillantásra.

Intex medence napellenzők

A nyár folyamán, így tiszta vízben szeretne úszni. Ne aggódj, hogy az úszás előtt meg kell futnia a medencét egy pályán, kivéve a különböző gallyakat, kavicsokat és rovarokat. Az INTEX Pool gyártója megtalálta a módját, hogy megmentse az embereket az ilyen problémáktól, nevezetesen a védőburkolatok különböző változatait.

Intex medence napellenzők

Intex medence napellenzők

Sajátosságok

Az elmúlt néhány évben a legtöbb ember megállt a tengerbe. Ritkán, amikor elkezdték a város közelében található tartályokat szentelni. És ez nem azért van, mert az emberek lefektetnek, de mivel fáradtak a napi munkás nyüzsgésből, kiegészítve a háztartási problémák. Hétvégén mindenki csak pihenjen, a kanapén fekszik. Nos, itt a többi nem működik, mivel szükség van arra, hogy menjen az országba, ahol a lapát, rake és kert várnak.

És így az emberek földes eszközökkel esnek a fényes, égő nap alatt a nap folyamán. De így szeretnék belépni a hűvös vezetőjébe, élvezze a könnyű úszást. Ideális megoldás az intex medencék hasonló helyzeteihez.

Intex medence napellenzők

A keret és felfújható struktúrák megjelenésének első napjaiban a fogyasztók csak megvizsgálták a saját telekre való telepítés lehetőségét. Megismerkedtek a termék jellemzőivel, olvassák el az elégedett ügyfelek véleményét, és csak a vásárlás után. De amint összegyűjtötték a medencét, azonnal világossá vált, hogy ez a legjobb vásárlás. A kisgyermekek, akik teljesen nem érdekesek a kert körül futnak, nagy örömmel ugrottak a víz és a fröccsenés során boldogok voltak, és szórakoztak a nyári napra. A kerti munka után a szülők szülei voltak. Nos, amikor a nap mindenre jött lefeküdni.

Intex medence napellenzők

Másnap reggel, az udvarra való kilépés, az Intex úszómedencék tulajdonosai nem voltak önmagában. A vízben lebegett különböző szemetet, amely az éjszakai szélhez vezetett. Ezek voltak fák gallyak, szárított levelek és sok különböző rovar. A fejben kezdett előfordulni, kellemetlen gondolatok, amelyeknek rendszeresen meg kell tisztítani a medencét úszás előtt. De még egy ilyen probléma esetén az Intex sikerült megoldást találnia, és számos védőburkolattal rendelkező ügyfeleket biztosított.

Intex medence napellenzők

Ezeket a termékeket a gyakorlatiasság és a funkcionalitás megkülönbözteti. Vannak olyan modellek, amelyek meghúzódnak a keret szélén, vagy egyszerűen a tetejére. Többek között az intex medence napellenzők szerepet játszanak a gyermekek és a háziállatok további biztonságának. Az úszás rajongói a szülők felügyelete nélkül biztosan megpróbálnak felmászni a vízbe, és a napellenző, amely a medence tetején található, nem teszi lehetővé a vízhez való jogosulatlan hozzáférést.

Intex medence napellenzők

A napellenző anyag annyira tartós, hogy képes ellenállni egy csomó több embernek. A nagyméretű medencék egyes tulajdonosait hasonló fedőlapoknak nevezik a napvédővel. Ilyen köpenygel nem tudsz aggódni, hogy a víz elpárolog, és hőmérséklete nem veszít több mint 5 fokot éjszaka.

Az intakti medencék gyártásához használt anyagok több pozitív jellemzővel rendelkeznek. Először is, tartós, nem érintik az ultraibolya, a medence szélei határozottan szomszédságát, aminek nincs szemét a vízbe.

Intex medence napellenzők

Felülvizsgálati modellek

  • Mindenki tudja, hogy a legegyszerűbb és legnépszerűbb védelmi napellenző a medencék számára Kétrétegű buborékfilm. Ez az anyag nem különbözik a nagy súlyú, kényelmes működésre, kiváló hőszigetelési tulajdonságokkal rendelkezik.

Intex medence napellenzők

Intex medence napellenzők

  • PVC anyagból előállított napellenzők, Különbözik a nagy szilárdsággal és megbízhatósággal. De sajnos, csak egy hátránya van – a tárolás nehézsége. Egyszerű szavakkal beszélve, helytelen hajtogatással a tente, repedések alakulnak ki, amelyek természetesen hatással vannak a védőfapuk működésére.

Intex medence napellenzők

  • Kis méretű medencék esetében, Ideális megoldás lesz a laminált polipropilén napellenzője. Fő előnyei kis tömegek és elfogadható költségek. Az egyetlen dolog, amit csak néhány szezont használhatsz ilyen napellenzőnek. Aztán megzavarodik.

Intex medence napellenzők

Nos, most javasoljuk, hogy megismerkedjenek a napellenzők több modelljével, amelyek ma a legnépszerűbbek. Először is érdemes megfontolni egy 100% -os poliészterből készült napellenzőt. Úgy tervezték, hogy fedezze a kerek típusú medencét. Fő feladata a víz tisztaságának megőrzése és a látogatók egészségbiztonságának megőrzése.

Intex medence napellenzők

A napellenzőt a rugalmasság, a tartósság és az akadályozás jellemzi. Ezek lefedhetik a medencét az éjszaka vagy a vízkapacitást az indulási időpontban. Ilyen awnts szilárdan rögzített felszínén vázszerkezetek, megakadályozva még a minimális belépés lehetőségét a szemetet.

A felületi záró módszer nagyon egyszerű. A medencén átesett védőszövet, amely után a kiálló kötelek egyik oldalról húzódnak. A patak szélének hossza 30 cm. A legnagyobb fogyasztói igény a modellre irányul, amelynek átmérője 457 cm.

Intex medence napellenzők

A következő modellt a kerek felfújható medencékre tervezték. Tartós PVC anyagból készül, amelynek vastagsága 0,18 mm. A rögzítési rendszer hasonló a fenti módszerhez. A szövet a medence tetején is dob. A lógása véget vet, és szigorítja a speciális kötelek. Az ilyen napellenző súlya 2,5 kg. Ha nem szükséges, a napellenzőt a tároló táskába hajtják és hajtogatják.

Intex medence napellenzők

Egy másik érdekes modell átlátszó, vagy ahogy azt is hívják, egy napos napellenző. A specifikációk szerint szabványos védelmi paraméterekkel vannak ellátva, és még mindig bizonyos különbségek vannak. Szerkezete nem zavarja a napfény bukását, így a víz állandó felmelegedés.

Intex medence napellenzők

Valaki furcsanak tűnhet, de ilyen A napellenzőknek nincsenek rögzítő nyakkendők vagy övek, lebegnek a víz felszínén. Ugyanakkor könnyedén megbirkózzon a fő funkcióval – a medence védelme a különböző szemétből. A mai napig a gyártók fogyasztói pusztlan és különböző fűtési lehetőségeket kínálnak az átlátszó napellenzők számára, amelyek a különböző típusú medencékben használhatók.

Intex medence napellenzők

A gyermekmedencék védelmére irányuló napellenzők nagy igényűek. Ezek közül a kis méretek, például 305×76 cm. A nagyobb szélességű hasonló medencék esetében a napellenző méretű minták 300×200 cm-es. Több kereslet a gyermek téglalap alakú medencék, 220x150x60 cm méretekkel. Számukra a gyártó elkészítette a napellenzőket, szorosan szomszédos a keretbe, és ragaszkodik a talajba vezetett csapokhoz.

Intex medence napellenzők

Az Inthex-medencék választéksorozatában vannak stretch tervek. Alapvetően téglalap alakúak, és különböző méretűek. Vegye fel a napellenzőt, ami könnyebb, mint. Az ilyen tervek esetében a gyártó mindenféle védő vályog modellt fejlesztett ki. Továbbra is válassza ki a legkényelmesebb opciót.

Intex medence napellenzők

Érdemes megjegyezni, hogy a kiemelkedő modell kiválasztásakor előzetesen meg kell ismerni a cikket. Nem minden termék a gyártó rendelkezik saját nevekkel. A legtöbb esetben az árut alfanumerikus kóddal írják le.

Hogyan válasszuk ki?

Ha egy védő bevonatot vásárol egy otthoni medencéhez, előzetesen el kell döntenie, hogy mely lehetőség a meglévő napellenzőre a működéshez szükséges:

  • Téli tok;

Intex medence napellenzők

  • Védő napellenző;

Intex medence napellenzők

  • Napsütéses sátorfedél.

Intex medence napellenzők

Nem mindenki azonnal világossá válik, amit beszélünk. Csak józanul minden egyes lehetőséggel, lehet, hogy megértsük, hogy milyen típusú napellenző a legjobban megvizsgálja.

A téli burkolatok az év során használhatók, de több előnyökkel járnak a hideg támadással. Először is, ellenzik a víz gyors elpárolgását. Másodszor, mentse meg a medence tisztaságát. Az otthoni tartály maximális védelmének biztosítása érdekében a gyártó téli burkolatot tesz sűrű anyagokból, nagyon hasonlít a Tarralethez.

Intex medence napellenzők

Vannak modellek szövetből. Ennek megfelelően lehetővé teszik a hó lejtését, hogy belépjen a medencébe, még a felület teljes lezárásával is. Az egyetlen kellemetlenség – a hideg időjárás mezője után a medence vizet kell összevonni, és az alsó és a falak megtisztulnak.

Teljesen más kérdés – védőburkolatok. Először is, fő célja a gyermekek és a háziállatok védelme a vízbe. Az ilyen napellenzők nagy szilárdságú anyagból készülnek. A leggyakrabban a háló vagy tartós szövet formájában találtak, amelyek több mint 100 kg-nál élhetnek.

Intex medence napellenzők

Harmadik medence bevonat opció – sátorfedél. Ők védve vannak a szemétléről a szél, amely képes fenntartani a víz hőségét, és ellenzi a párolgást is.

Intex medence napellenzők

Az Intex Pool tulajdonosaim szerint a legjobb lehetőség a napellenző. Először is környezetbarát termékek. Másodszor, képesek több mint 10 fokos vízhőmérsékletre növelni. És ez nagyon fontos a kisgyermekes családok számára. A naplementével a Föld hűl, illetve a medence vízhőmérsékletének kell lennie. De a borító kapacitásnak köszönhetően a víz sokkal melegebb lesz.

Intex medence napellenzők

És természetesen a medence bármely napellenző fő funkciója – a szemétből származó víz védelme. Az “Bedspread” ezzel a munkával a legjobb módja van.

Intex medence napellenzők

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása