Jellemzők Shovel “Bison”

  Lehetetlen, hogy lapát nélkül bármilyen farmot nyújtson be. Ez egy univerzális leltár, amely lehetővé teszi, hogy vegyen részt a kertben és az építési munkákban, tisztítsa meg a hó, ásni egy lyukakat és gyakorolja más típusú kerti tevékenységek. Ezért ajánlott az eszköz választékára nagy felelősséggel. Javasoljuk, hogy figyeljen a “bölény” lapátra.

  Fajták

  A cég számos lapátot kínál a különböző építési és kerti munkákhoz. Ezek közül kiválaszthatja a következő lehetőségeket:

  • Szovjet;
  • bajonettek;
  • utász;
  • autóipari.

  Mindegyik kategória egyszerre több példányt tartalmaz, köztük a fából vagy fémcsövekkel rendelkező lapátok, további fogantyúval vagy egyszerűbb verzióval ellátott lánctalpok, különálló bázisok, levágások nélkül. Az ilyen sokféle modell közül minden vevő képes lesz kiválasztani a legmegfelelőbb lapátot neki.

  Modellek

  Mester kedvenc

  Az eszköz egy bajonett lapát, amelynek fából készült fogantyúja a hamuból. A vászon magas szénacélból készül, a tartósság jellemzi. Porfestékkel borított leltár. Kertészeti és építési munkához ajánlott. Könnyű műanyag fogantyú lehetővé teszi, hogy egyszerűen és kényelmesen rögzítse a fegyvert, nem csúszik a kezedben, biztosítja a megerősített fókuszt. Ezzel a modellt használva ellenállhat a szilárd, fagyasztott talajnak vagy agyagnak.

  Berkut mester

  A Berkut bayonet lapátának előnye az éles fogak jelenléte a fémvászonon. A szár fából készült, lacquer borított, fokozott védelem érdekében, és egy további fogantyúval rendelkezik. Az ilyen fogantyú jelentősen csökkenti a vállak terhelését és a hátát. Szerint a felhasználók számára, ez a modell kiváló tulajdonságokkal ásni a Turne: a szegfűszeg könnyen vágja el a gyökereket, egy kis lejtőn a penge a kutikula egy enyhe kiforduló nagy föld jön a föld, a lapát nem esik a vászon kényelmes formája miatt.

  Bison “szakértő”

  Titán bölény modell Expert 4-39477 nagyon népszerű volt, de a termék jelenleg termelésből kivont, és így jó titán alternatív szolgálhat egy kerti lapát „Expert” Titan 39418. A munkalapot 2 mm vastagságú titánötvözetből állítjuk elő, és a lapátcutak alumíniumból készülnek. A fém előnyei ellenére a lapát súlya csak 1 kg, azaz elég könnyű és könnyen kezelhető. A kéz kényelméért, valamint a vágók munkaterhelésének csökkentése műanyag fogantyúval rendelkezik.

  A modell előnyei magukban foglalják a nedves talajjal való munka lehetőségét: a titánfelületre, hogy az ilyen szárazföldi botok lényegesen kevesebbet. Azonban a felhasználói vélemények szerint a szilárd talaj, például a nyers agyag, a “szakértő” bölény lapátja, hogy nagyon pontosan ásni kell, mivel a Titan nem a legerősebb anyag.

  Vélemény

  A legtöbb vélemény a bison lapátok pozitív. Sok fogyasztó írja, hogy eredetileg elégedetlen volt a termékek árával, de idővel meggyőződtek arról, hogy a költségek több mint indokolt. Az előnyök kiosztása tartósság, könnyedség, könnyű működés, sokoldalúság, penge élesség. A hátrányokat bizonyos modellekben meg kell jegyezni. Tehát a kertészek szerint a “szakértő” minta kissé nehéz, és nem érinti a szilárd talajt, és a rozsdamentes acélból készült sapádás ásót élesítés nélkül értékesítik, bár szüksége van erre a folyamatra.

  A lapátról melyik cég választja – “Bison” vagy “Center fog”, lásd a következő videót.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: