Juniper “Horger”: leírás, leszállás és gondozási szabályok

Juniper “Horger” megtalálható mind a Novice Dacket webhelyén, mind a tapasztalt kertész kertjében. Ez egy kompakt fajta vastag üres ágakkal, amelyek vonzza a figyelmet az elegáns koronára és rendkívüli színére. Ez a faj nemcsak rendkívüli megjelenésig szerelmes, hanem gondoskodásra.

Leírás

Juniper Scaly “Horger” Kelet-Kínában és Tajvan szigetén nő, és a születési helyek Himalája. Ez Alacsony időtartamú évelő, amelynek magassága maximum 1 m. A korona szélessége 2 m-re nőhet. A cserje éles helyen áll a vízszintes helyen. A nézet lassú növekedésre utal, az éves növekedés csak 10-12 cm.

Kemény tű, éles, különböző ezüst-zöld színezés, kék tump, fiatal minták telített világos zöld színűek. Ez egy örökzöld kultúra, amely továbbra is örülök a szemét a szépségével és télen, és a tavaszi tű tele van egy arany árnyalattal. A gyümölcsök Sizy kompakt kúpok, amelyek a bogyókhoz hasonlítanak.

Ez egy téli ellenálló minőségű, amely -34 fok. Az álló cserje ellenáll a szél és a napsugarak szélességével – A tűk nem fakulnak az ultraibolya hatása alatt, azonban a fiatal mintáknak ajánlott a naptól való védelem érdekében, néha égési sérülések. Amellett, hogy a dekoratív tulajdonságok, a falu rovarölő és phytoncidual adottságok, tisztítja a levegőt, kitölti a kert kellemes aromájú.

Hogyan szombat?

A fajta könnyű kapcsolt kultúrákra utal, mivel a leszállást végre kell hajtani egy jól megvilágított telken. Legelőnyösebb talajtípus – csírák vagy loam. A talajt mérsékelten meg kell nedvesíteni és tápláló alkatrészeket kell tartalmaznia. Ha a talaj nehéz, agyag, ajánlatos tőzeg, homok és kerti föld keverékét hozzáadni. Hozzáadhat egy tűlevelű talajt, amely hasznos szerves szerves.

A törött tégla vagy homok vízelvezetésként helyezkedik el a leszállási gödör alján. Ahhoz, hogy a boróka elég elviselje, és fejlődjön a szegény talajban, de a túlzott víz elpusztíthatja a növényt, így Ne hagyja figyelmen kívül a vízelvezető rendszer szervezetét.

A primer táplálkozási keverék tartalmazhat nedves, gyep, tőzeg, homok.

A kompozíció javítása érdekében hozzáadhat egy “Kemira-univerzális” és nitroposk. Annak érdekében, hogy a palánta jobban alkalmazkodjon az új feltételekhez, lehetőség van arra, hogy a növekedési stimulátort “epin”. Egy fiatal másolat ültetése után fokozni kell az anyagot a közvetlen napfény elleni védelem érdekében. Legalább 0,5 m távolságra kell lennie két kirakodás között.

Megengedhető, hogy különböző magvakat növeljék. Az ültetési anyag a nyár végén megy, A leszállást azonnal előállítják, azonban az első hajtásokat csak 2-3 év után fogják feldolgozni. Az a tény, hogy a boróka magjai sűrű héjjal rendelkeznek, ami lelassítja a csírázást. Az egységes csírázáshoz lehetővé kell tenni a gabonákat, mielőtt a léglodákból és a hercegből leszállni. A kertészek egy kis mennyiségű talajt adnak a Juniper Landings alatt a vetési hornyokba.

A gondozás jellemzői

Az ültetett példány gondozásához könnyű, még egy újonc kertész is megbirkózik vele. Az ellátás alapvető szabályai.

 • Az öntözés a szezonális csapadéktól függően történik. Normál a nap, a csemetéknek 10 liter vizet kell kapnia. Ha nincsenek víztestek a közelben, akkor a forró nyáron a cserjét reggel vagy este öntözik a sprinkling módszerével.
 • 3 év alatti fiatal bokrok kell műtrágya. Az ásványi komplexumok kiegészítő táplálkozásként alkalmasak. A felnőtt fák nem tudnak táplálni. A tűlevelű növények lehetetlen a nedves tehén vagy a madár használata, mivel romboló hatásuk van a gyökerek állapotára.
 • A telket közvetlenül a menekülés után. A mulch alkalmas fa kéreg. Ez a folyamat fontos a talaj nedvességének megmentéséhez. Ősszel ajánlott egy réteg tőzeg vagy széna hozzáadását. A tavaszi mulch frissítésre van szüksége.
 • Fontos, hogy rendszeresen lazítsa meg a leszállási helyet, amíg az alsó ágak nőnek. Minden gyomnövény eltávolításra kerül a hitelek során. Az eljárást nagyon óvatosan végzik, mivel a kultúra felületi gyökérrendszerrel rendelkezik, és fontos, hogy ne sérüljön meg a fiatal gyökereket.
 • A korona díszítésének megőrzése érdekében a rugót könnyű vágás végzik. A legfontosabb dolog az, hogy idő az eljárás elvégzéséhez a lágyság kezdete előtt. Fontos, hogy ne felejtsük el az egészségügyi fodrászot, amely alatt minden sérült, törött, fagyasztószalagok megszűnnek.
 • Ősszel, a palánták szalmával vannak ellátva és borítva. A felnőtt fák rengetegek. Ez egy fagyálló minőségű, de a Corte nem büszkélkedhet erődnek, a finom szerkezete ömlesztve összeomlik a hó alatt, így a téli ágak felemelkednek és a törzshöz kapcsolódnak.

A tetején ajánlott fedezni a sweeteave vagy a szövet anyag cserjét.

Reprodukció

Többféleképpen tenyésztheti a pikkelyes borostort.

 • Generatív. Összegyűjthető olyan cserjékből, amelyek az anyavállalat fajtájának tulajdonságait birtokolják.
 • Ásás. A reprodukcióban az alsó ágat a Föld felszínére szorítja, és a talajt eltemetve, már ősszel, a kiválasztott menekülésnek meg kell gyökereznie.
 • Csillogó. Ehhez a módszerhez egy bokor, dugványok 12-15 cm hosszú dugványok, valamint a fa egy része. Csak a bienenia hajtások alkalmasak lesznek a leszállási anyag gyűjtésére. Ugyanakkor válasszon egy egészséges és erős növényt.
 • Graft. A legritkább módszer. Talán vakcinázás egy magas palánta veremén.

Betegségek és kártevők

Ez a változatosság jellemzi a jó immunitást, mielőtt kárt betegségek és rovarok, de nem megfelelő termesztési feltételek, ezek a problémák nem bypass boróka oldalán. Például, az almafa boróka közelében lévő szoros leszállás rozsda boríthatja. Az öntözési szabályok be nem tartása esetén a rothadás és a gombák fejlesztése. A betegség jelenléte a tű és az ágak állapotát jelzi. Ők megoszlanak, száraz, meghalnak. A bokrok alatti földterületek megelőzésére és a “fittoosporin” vagy “fundazol” korona spray.

Ha a fekélyek és a szürke foltok megjelentek a kéregen, akkor feltételezhetjük, hogy az üzem a bakteriális rák áldozatává vált. A betegség nem kezelhető, ezért a beteg ásni és megsemmisíteni és megsemmisíteni, és a helyén lévő talajt rézszulfát oldatával kezelik.

A “Horger” fajta rovaraitól a legtöbb, mint a következő kártevők.

 • Fűrészfürt. A “Carbofos” segít neki segíteni neki.
 • Levélszemét. A TLI szaporításának forrása a hangyák lesz, így először megszabadulnod kell őket. Ehhez el kell távolítania azokat az összes olyan területet, ahol az ANT gyarmatok megfigyelhetők.
 • Pajzs. Ő feltűnő egy fát a szárazságban. A pajzs elleni küzdelem leghatékonyabb módszere – inszekticidek.

Ennek megelőzésével javasoljuk, hogy rendszeresen feldolgozzák a cserjék készítményekkel, amelyek rézet tartalmaznak.

Alkalmazás a tájtervezésben

A Juniper bemutatott fajták mindegyike egyidejűleg és kollektív. Az esztétikailag zöld ültetvények és sziklás terep között néz ki. Tulajdonság Tartsa szépségét és frissességét az alanyítók egész évben lehetővé teszi, hogy hozzon létre egy csodálatos design még télen – ezüst tűk mesésen néz ki a háttérben a fehér hó.

A festői festményeket úgy állítjuk elő, hogy a bokrok ötvözi a heather, az eric, a talaj szilárd fenyőformák. Mágikus kép a kertben a kertben kiegészíti a bokrokat sárga, fehér, vörös rózsa. A harmonikus boróka közel lesz a dekoratív gabonafélék és a vad évelők közelében. Engedélyezhető, hogy a teraszok, a tetők, a loggia és az erkélyek tereprendezési kultúrájaként növekedjen.

A következő videóban további információkat talál a Herger Juniperről.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: