Kert termelése és egy talicska építése saját kezével

A kertben vagy az építkezésen dolgozik, gyakran különböző típusú segédberendezést kell használnunk. Szükség van bizonyos típusú munkák teljesítésére. Az egyik típusát, amelyet mind a kertészkedésben, mind az építésben használnak, a leggyakoribb autó. A közelmúltban könnyen megvásárolható a boltban.

Sajnos két hiányosság van az érintőképernyőn. Az első – nem mindig készülnek kiváló minőségű és tartós anyagokból, mivel élettartamuk kicsi lehet. A második – költségük gyakran túlságosan túlbecsült, ami a vásárlást veszteségesvé teszi. Ma beszélünk arról, hogy az építési vagy kerti autó hogyan fogja megcsinálni a barátnőjükkel.

Eszközök és anyagok

Tehát, hogy kiváló minőségű kert- vagy építési csomagokat szerezzen, gondosan kezeljük az anyagok kiválasztását, és rendelkeznek az összes szükséges eszközzel is. Kezdjük a kerekekkel. Bármely kert vagy építőipari kocsi magában foglalja. A tervek és preferenciák függvényében műanyag, gumi, öntött vagy pneumatikus, és van egy védő.

Ha műanyagról beszélünk, akkor ez az opció alkalmas a tervezés enyhítésére. De a hordozó kapacitása kicsi lesz.

Egyszerűen megvásárolhatja a kerekeket speciális kerti központokban, a piacokon vagy máshol máshol. Optimális lehetőség – Vásároljon szilárd poliuretán keréktárcsákat és kiváló minőségű gumiabroncsokat 4 rétegből. Sok a kerekek számától függ. Egyetlen talicska lesz könnyebb és olcsóbb, de a teherbíró képessége nem lesz olyan magas, és nagyobb súly fog menni egy személy kezébe. És kétkerekű, ilyen hátrányok nem rendelkeznek, de többet költ.

Könnyen lehetővé teszi a kerekek használatát bármilyen technikából vagy kerékpárból. A legnépszerűbb lehetőség az, hogy a kerekeket a mopedből vegye be. Néhány egzotikus opcióval jön létre. Például a Caterpillars opció.

De itt meg kell jegyezni, hogy öntött kerekek – szinte a legtöbb erős megoldás, amely nem deformálódik, még nagy terhelés alatt, de a gumi kamera, amelynek belsejében a levegő található, kiváló értékcsökkenés és biztosítja lágy szélütés.

A következő fontos összetevő a test teste. A gyári modellek általában acél vagy alumínium teste van. Ugyanakkor az alumíniumból készült tál tartósabb lesz, és az acél verziónak feltétlenül kell lennie a cink bevonattal. De ez nem minden. Más anyagok alkalmazhatók.

 • Fém lemez horganyzott vagy poralapú bevonattal kell rendelkeznie, hogy ne jelenjen meg, és a rozsda és a korrózió.
 • A test fából készült. Ez egy meglehetősen elérhető anyag, ha megnézed a költségeket. De szükségszerűen különböző szeptikus és anyagokat kell feldolgozni annak érdekében, hogy megakadályozzák megsemmisítését a természeti jelenségek hatása alatt. Azt is festeni kell.
 • Műanyag opció megkülönbözteti az enyhülést és a korrózióállóságot. Ugyanakkor rendkívül mechanikai típusú károkat okoz.
Olvasson tovább  Tölgy kő jellemzői

Egy egyszerű opcióval jöhetsz létre – gyűjtsük össze egy talicskát a régi szerkezetekből. Például a hordóból vagy a fémből származó fémből való fele az ágyból. Ha a test formájáról beszélünk, akkor ez egy trapézos, egy ferde elülső vagy hagyományos négyzet.

Most beszéljünk a fogantyúról. Ők leggyakrabban fémből készült, speciális gumifedez, amelyek tüdő, és a kezek nem szeszek velük. A fából származó összes jármű ugyanolyan fogantyúval felszerelhető.

Továbbá, egy jó lehetőség hullámos gumiabroncsok gumiabroncsokból vagy műanyagból, amelyben az ujjak speciális mélyedések vannak.

Beszélgetés a házi autók gyűjtéséhez szükséges anyagokról, a lista megközelítőleg:

 • rulett;
 • vonalzó;
 • egy kalapács;
 • jelző;
 • Fémből vagy fából;
 • hegesztés;
 • sarokcsiszoló;
 • Csavarok;
 • Csavarhúzó.

Ha meg kell festenie a talicskát, vagy dolgozni valamit, akkor nem lesz felesleges, hogy különböző méretű keféket készítsen. És ami a legfontosabb, hogy mi lesz, hogy kéznél – a rajzok, ahol minden méretben is megjelennek, beleértve a tényleges hossza, szélessége és magassága a design, amely kiderülhet, valamint a fizikai paramétereket különböző részein.

A gyártási módszerek otthon

Most beszéljünk az autók otthoni készítésének módszereiről. Tekintettel arra, hogy az ilyen jármű megteremtésének lehetőségeit lefedi, több olyan megoldáshoz fogunk korlátozni, amelyek a legegyszerűbb, megfizethető és legnépszerűbbek.

A hordóból

Az összeszereléshez a hordógépek alkalmasak bármely anyagból – műanyag, fa vagy fém kapacitására. Itt csak meg kell fontolnod, hogy a rakományokat szállítják benne. Különösen nehéz lesz egy fából készült változatban dolgozni. A közönséges hordóból egyszerre két autót gyűjthetsz, amennyire még mindig fel kell vágnia. Az összeszerelés sorrendje nagyon egyszerű lesz:

 • vágja le a kiválasztott hordót két egyenlő részre;
 • A keret kialakítása, amely formában emlékeztetnie kell az “A” betűt;
 • Most szükség van az oldalak oldalára álló állványok rögzítése, amely rögzíti a hordók felét;
 • Olyan helyen, ahol a levél teteje lesz, azaz az orrban, szükség van a kerék csatlakoztatására;
 • A fogantyúkat készítjük, amelyekre a cellofán és a szalag illeszkedik.

Ezt követően házi készítés lesz kész. Hogyan lehet győződni arról, hogy minden egyszerű és egyszerű.

Kerékpárból

A kosár is kerékpározásból készül. Pontosabban beszélni, egy speciális pótkocsi a kerékpárra készül, amellyel nagyon kényelmes a boltba, mondjuk, vásárlás. Ahhoz, hogy ilyen egyszerű talicskát készítsen, két azonos méretű kerékpárra van szükség, több csövek, amelyek kerek vagy négyzet alakúak. Szükségünk van 4 vastag lemezre fémből, diófélékből, csavarokból, rétegelt lemezből, mind a fórumon, valamint hegesztés, csavarkulcs és fúró.

Olvasson tovább  Fekete nyír: leírás és növekvő

Annak érdekében, hogy elkezdhet egy talicskát, előbb a fém-műanyag, make kivágva sem a méret, úgy, hogy a tengely a kerekek egyszerű és jól. A korábban kapott alapon rétegelt lemezt vagy méltó padlót helyeztünk, tegye a dobozt, a mellékállomástól, vagy ami szükséges a céloktól függően. A padló keretének biztosítása érdekében a lyuk keretében kell fúrni, és lehet megjavítani, hogy megjavítjuk diófélékkel és csavarokkal. A kerékpárból készült kocsi készen áll. Hogy hogyan lehet megbizonyosodni, hogy rendkívül egyszerű és egyszerű.

Hogyan készítsünk egy dekoratív modellt?

Azt kell mondani, hogy a kosár vagy az autó nem csak kert vagy építés lehet. Még mindig díszítő funkciót végezhet. Például helyezze a kertbe, és végezze el a díszítő edény szerepét egy virág vagy cserje számára. A legérdekesebb a fa változat, mert esztétikailag nagyon kellemes, és nagyszerű a kompozíciók megfogalmazásához. Tehát a dekoratív autó gyártásához szükséged lesz:

 • egy réteg rétegelt lemez;
 • pár kerekek;
 • Menetes hajtű, amely cserélhető csővel helyettesíthető;
 • Fából készült rudak.

Először szükség van egy keretre. Ha van egy cső, akkor csak hajlítsa meg a levél formájában. Könnyen leüthető a bárok. Ezt követően a keret alja lyukakat fúrunk, amelyekben a tengelyt beillesztik. Az ő szerepét a cső vagy a menetes csapok fogják használni. Az axiális rész, amely a keretből mindkét oldalon teljesítenie kell a kettős kerék szélességével. A keretben lévő tengely nagyon keményen rögzítve van a csavarok vagy csavarok használatával, amelyeket meg kell húzni az anyákkal. Ezután szükség van a tengelyre a kerekekre, és a hoptes segítségével konszolidálni kell őket. Megvásárolhatók, de eltávolíthatók néhány szükségtelen kerékpárból. Ha nincs ilyen, akkor létrehozhat egy kereket egy darab vastag rétegelt lemezből. Tehát, hogy a lehető leghosszabb, szükség van:

 • Először is, a Phaneurot jeges vagy antiszeptikus oldattal kell áztatni;
 • A kereket egy fémszalaggal kell eltömíteni, tegye a buszot rá, és vastag gumi;
 • A kerekek ültetésére szolgáló lyukaknak felszerelni kell a csapágyakat;
 • Kerekek, valamint a tengely kenése szolidollal.

Az utolsó szakaszban maradt – a testet alkotja. Általában a rétegelt lemezből készült. Először meg kell vágni az alját, és határozottan rögzíteni kell a részt a kerethez. Ha az oldalról beszélünk, akkor különböző lehetőségek lehetségesek. A doboz aljához képest mozdulatlanul vannak felszerelve, vagy hurkok segítségével, amely után fejlődhetnek. A tartót a következőképpen kell elvégezni:

 • egy táblát közvetlenül az aljához kell csatolni;
 • A második, amely éppen ellenkezőleg, egy adapteren keresztül van rögzítve egy sáv formájában, vastagsága megegyezik a fedélzeti vastagsággal;
 • A végtiszt rögzítését az átmeneti sávon keresztül kell elvégezni, amelynek kettős vastagságúnak kell lennie, azaz a hajtogatott állapotban lévő kocsi egyszerűen lapos lesz;
 • Ahhoz, hogy növelje, ne essen, ha a munkahelyzetben van, telepítenie kell a horgokat vagy a fonásokat.
Olvasson tovább  Mozgó fúvókák (benzinvágó): Jellemzők és típusok

Biztonsági technika

Ha a biztonsági szakemberről beszélünk a kertészeti és építési kocsik gyártásáról, akkor itt kell mondani a biztonsági technikáról, amikor az eszközökkel dolgozik – Hammer és Hacksaw. Különös figyelmet kell fordítani a biztonságra, amikor egy sarokkocsival dolgozik. Ebben az esetben meg kell emlékezni az eszközzel való munkavégzés alapvető szabályait.

És ebből következik a védőkesztyűt, valamint üvegek és különleges ruhát, hogy néhány darab fa berepült egy személy.

Külön kell mondani a hegesztéssel való munka biztonságáról. Ezt a folyamatot kivételesnek kell tenni egy védőmaszkban és kesztyűben. A hegesztéssel való munka esetén nem lesz felesleges, hogy meghívjon egy szakembert. Egy másik fontos pont az, hogy minden csavart is szigorítani kell, nem szabad elfelejteni. És az autók összeszerelése után nem lesz felesleges az összes melléklet ellenőrzése. Külön kell mondani, hogy az autó motorral van felszerelve. Ebben az esetben a biztonságot is figyelembe kell venni. Vagyis csak beilleszteni az üzemanyagot, és óvatosan kapcsolja be az egységet.

Ha az autó fából készült, akkor figyelmeztetésre kell figyelni, ha különböző olifami és szeptikus. A fa alkalmazása és impregnálása csak speciális ruházatban, valamint gázmaszkban vagy jobb légzőszervekben kell végrehajtani. Az a tény, hogy az ilyen anyagok rendkívül negatívan befolyásolják az emberi légzőrendszert. Általánosságban elmondható, hogy meg kell mondani, hogy a kert és a talicska építése saját kezével – a folyamat meglehetősen egyszerű, amelyet akár egy olyan személy is elvégezhet.

A legfontosabb dolog az, hogy megismerje az eszközökkel való munka elveit, valamint bizonyos geometriai szabályokat a megfelelő mérések meghozatalához, valamint a jövőbeli autó rajzaihoz is.

Arról, hogyan készítsünk egy építőipari talicskát a saját kezével, többet megtudhatsz.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: