Leszállás és gondozás

Sok dacket a helyszíneken, amikor tereprendezés, válasszon ilyen szokatlan és gyönyörű virágot, mint egy ripper (freetilén). Ezt a dekoratív üzemet számos fajta képviseli, az eredeti típus megkülönbözteti, és nem igényel sok gondot. Az egyetlen dolog, hogy növeljék ezt a virágot otthon, tisztában kell lenniük a konkrét leszállási és gondozási szabályokkal.

Leszállás

Ahhoz, hogy egy sorot ültetni a nyílt talajban, nem kell egy különleges tapasztalat a kertész, bárki megbirkózhat ezzel. Ehhez elegendő ismerni a növény fajtájának jellemzőit, és a növekedés és a virágzás legkedvezőbb feltételeit biztosítja neki. Fontos továbbá figyelembe venni az ültetés módját, mivel ez a virág mind a magokból, mind az izzókból ültethető. Ezenkívül meg kell jegyezni, hogy a növények nyitott talajba történő ültetése nagymértékben az ország egy adott régió éghajlati övezetétől függ. Ennek a növénynek a termesztése a külvárosokban nagyrészt különbözik az ország déli részén lévő leszállás és gondozás feltételeitől.

Időzítés

A leszállási munka megkezdése előtt először meg kell határoznia határidejét. Általában ezt a dekoratív növényt tavasszal vagy ősszel ültetik (augusztusban), míg az első verzió nem ajánlott sok okból. Például a virágos vese indítására az izzóban hosszú béke szükséges alacsony hőmérsékleten. A virágnak időre van szüksége ahhoz, hogy időt vigyázzon arra, hogy vigyázzon és gyökerezzen az első fagyok kezdete előtt, ami segít neki, hogy sikeresen átadja a teleket. A tavaszi leszállás kiválasztása, fennáll annak a veszélye, hogy a freetilén nem képes felkészülni a télre, és meghal a talajban lévő tápanyagok hiányából. Ha ezt a növényeket az őszi nyílt talajba helyezi, akkor a téli túlélés esélyei emelkednek.

A régió éghajlati csíkja is óriási szerepet játszik, ahol a helyszínt elhelyezzük, a vetés vagy leszállás időzítése attól függ. Tehát a külvárosokban (Oroszország középső sávja) és a Leningrádi régióban a leszállás a legmegfelelőbb augusztus elejétől szeptember végéig, feltéve, hogy az időjárás lehetővé teszi. Jó idő a leszállás az izzók úgy tekintik, hogy mind az október, mivel az éjszakai levegő hőmérséklete ezúttal körülbelül + 5ºС. Ami a szibériai és az urálok kirakodását illeti, ajánlatos augusztus közepétől kivágni, amikor az izzók gyökerei vannak (ezek a hõmérséklet élesen csökkennek).

A Ryabik leszállási ideje az időjárási viszonyoktól is függ, így sok esetben korlátozott. Ez annak köszönhető, hogy az izzók gyökerezéséhez legalább 3-4 hetes meleg idő szükséges. A tapasztalt kertészek ajánlottak navigálni a levegő hőmérséklet-rendszerének navigálására, tekintettel az első veszélyes fagyos növények megjelenésére vonatkozó előrejelzések. Ha lelassítod a Disembarkával, akkor veszélyeztetheti a virág további halálát, nem lesz ideje teljesen gyökerezni. Ha egy stabil hőmérséklet csökken +4 és + 6ºС, akkor sürgősen el kell indítania a leszállási eseményeket.

Minden régió esetében az ajánlott leszállási idő a következő:

 • A Leningrádi régió déli és keleti részén, az átlagos csík Oroszország – augusztus 25-28-tól szeptember 15-ig;
 • Szibéria, uralok – augusztus 5-től 20-20-25-ig;
 • Kuban és Alsó Volga régió (Oroszország déli régiói) – szeptember 5-től 20-30-ig.

Fontos! Ha az ősz túl meleg, akkor frissítheti a kirakodással.

Alapozás

A Frellyary Sikeresen virágzik a tavasszal, ha leszállni szeretne pontosan az összes szabályt. Először is, figyelmet kell fordítania a kerti telek helyszíneinek kiválasztására, amelynek megfelelő típusú talajjal kell rendelkeznie a virághoz. A legjobb, ha a Nap által jól megvilágított előnyben részesülhet, de ugyanakkor a Ryabchik tökéletesen nő. Kívánatos, hogy a helyszínt a víz és a széllökések védik, a kis felmagasztalok rendben vannak.

A dekoratív növény laza, termékeny és lélegző talajt szeret. A szegény talajú kerti helyeken műtrágya. Milyen tápláló a talaj, a virág 2-3 évenként szükséges, hogy transzplantáljon egy másik helyre, adjon hozzá néhány tőzeget és homokot a leszállási pályához. Ez segít megmenteni a növény dekoratív tulajdonságait.

Utasítás

Amint mindent meg lehet oldani egy darab freethylery leszállással, akkor csak helyesen marad, hogy kiválassza az izzókat, és tegye őket a lyukakba. A leszállási anyag vásárlásakor meg kell vizsgálni a megjelenését, figyelve a következő kritériumokat:

 • Az izzót egyfajta bukott labdával kell rendelkeznie egy kis lyukkal, amely a tavalyi szőke marad; Ebben a lyukban esik, a vesék megjelennek, feloldódnak a későbbi szezonban, és új színkaptárak fognak nőni;
 • Ha száraz gyökerek és mérlegek vannak az izzón, akkor ez nem hibás; Ha van egy penész vagy jelek a kiküldetés, akkor jobb, ha feladja az ilyen körútról; Nem engedheti meg a földet és a bobbitákat repedésekkel, yazensekkel.

Fontos, ha egy ültetési anyagot választ, hogy figyelembe vegye a méretét. Ebből a mutatóból nagymértékben függ a virágtól. A kirakodáshoz ajánlott 6-10 cm átmérőjű izzókat használni, a következő szezonban jó virágzást biztosítanak. Ha kisebb átmérőjű izzókat vásárol, akkor a Bloom szűkös lesz, mivel merülnek. Általános szabályként az izzók súlya legalább 900 g-nak kell lennie.

Ezt követően az ültetési anyagot fel kell készíteni a leszállásra, nevezetesen fertőtleníteni. Végezze el ezt az eljárást az előkészített mangán oldatban 20 percig. Ezt megelőzően néhány nap alatt alaposan meg kell vizsgálniuk őket, és tisztítsa meg a talajmaradékokat. Ha fekélyek vannak, a sérült helyek ajánlották a szénhidrátporral történő megszóráshoz vagy a “zöld” kezeléséhez. És meg kell rövidítenie a gyökereket is, hossza nem haladhatja meg az 5 cm-t.

Ezután meg kell ásni egy lyukat, mélysége olyan, hogy a gumók kényelmesen elhelyezhetők. Az optimális mélység 30-35 cm. A leszállási lyuk alja alszik egy réteg folyó homok, hozzáadja a vízelvezetést. kívül, A leszállás során fontos megfontolni, hogy az izzóknak három vagy négy magasságukra kell merülniük. Több növény leszállásakor ajánlott a legalább 30-40 cm-es távolság megfigyelésére, a talajjal és egy kis homokréteggel.

Kívánt esetben az izzó kissé megfulladhat egy mustárporral, amely továbbra is védi a földalatti kártevőktől. Amellett, hogy a kirakodás jól lezárja a komposztot és rengeteg.

Polírozási szabályok

A ripple gondozása egyszerű, így még egy újonc kertész is megbirkózhat vele. A növény termesztésének legfontosabb feltétele a talaj nedvességének szintjének állandó irányításának tekinthető. A száraz nyári virágnak a lehető leggyakrabban meg kell próbálnia vizet, és lehetetlen elfelejteni a talaj időben lazítását. Nem szabad megszáradni a telket, ahol a virágot termesztik. A termesztési szezon végén a növény havonta többször öntözhető, mivel az izzóknak szárazföldön kell áthelyezniük és tárolódnak.

Podkord

Freillyaria buoyo virágzik tavasszal, és örülni fogja gyönyörű kilátását, ha képes megfelelően ellátni és időben történő táplálását biztosítani. Általában a műtrágyák évente kétszer járulnak hozzá. Az első (legfontosabb) adagoló, mint általában, a rügyek kialakulásában történik (folyás előtt). Ezért Általában az ilyen típusú növényekre szánt ökológiai növényeket használjuk, egyszerűen meditálhat a komposzt székhelye. Nos is alkalmazzon átfogó műtrágyákat, amelyek alkalmasak a hagymás színekre.

Fontos! Semmi eseten sem használható műtrágya friss trágyaként, mert meg tudja égetni a ripper gyökereit – és meg fog halni.

Egészséges növény növelése érdekében a második etetés elvégzéséhez szükséges, amelyre a virágzás utáni időszakot választják ki. Ez egy virág jobb izzó képződést biztosít. A második etetéshez általában kálium- és foszfor-műtrágyákat használnak. Az egyetlen dolog, hogy ajánlott eltávolítani az összes virágot, mielőtt ajánlott, nem engedélyezi az új Zeroshi kialakulását, különben a szegecs megengedi az összes erejét és az élelmiszerellátást a vetőmag könyvjelzője és izzásai számára Ahhoz, hogy az ételt a megfelelő összegben.

A második műtrágyák után aggódnia kell a virág elkészítéséhez, amelyre kiterjedt.

Amikor ásni és tárolni?

Ugyanilyen fontos a fritialland ellátásában is az izzók időszerű ásatása. Minden évben azonnal szükség van a virágzási időszak után, hogy néhány műveletet végezzen: a száraz lombozat tisztítása és az izzók szaga. Ha ez nem történik meg, akkor fritiálisan nem lesz képes új színvidéket alkotni. Ezért a növekedési ciklus vége után az izzót száraz és meleg szobában télen tárolják (erre, a padlás tökéletes).

Amint az izzók ásottak, a földről tisztítják, vízben mossuk és szárítjuk. A napsütésben lehetetlen megszáradni. Így készül a következő évben ültetési anyagot a dobozokba.

Lehetséges problémák a növekedésben

Annak ellenére, hogy a sor könnyű leszállni és gondoskodni, a termesztése során néhány problémával szembesülhet. Például néha előfordul, hogy az üzemet időben ültetik, időben táplálkozzanak, de nem virágzik. Ennek oka a következő tényezők szolgálhatók:

 • Éghajlati viszonyok – ha a nyár hűvös és túl esős, akkor az izzó talajjából levő kacsanak előre melegnek kell lennie;
 • Kis ültetési anyag – A BullBars nem ad jó színt, ha méretük kisebb, mint a szabvány;
 • Egy virág keresése egy helyen hosszú ideig – 3-4 évente, a Ryabchik kell transzplantáció, ha ez nem történik meg, akkor az izzók kezd részesedés, a végén ki fog derülni egy kis anyag, amely nem áll készen a virágzó;
 • mély vagy túl felületes leszállás – Az első esetben, az izzó kiad egy csomó erőt legyőzni extra centiméter, és nem lesz képes, hogy egy jó szín, és a második – akkor egyszerűen fagyasztva;
 • Helytelenül kiválasztott talajtípus – A kemény és nehéz talajú területeken ültetett növények gyorsan eljutnak, így a virágzás nem várhat;
 • Teljesen betöltött előkészítés a telítéshez – Ha a virág nem inspirálja, és a télen kívül lesz, akkor az izzók befagyasztják; Elkerülje, hogy ez segítsen egy édes vagy száraz lombozat mulasztásában;
 • A sebek késői eltávolítása – Ebben az esetben a virágnak minden felhalmozott étele a magok kialakulásához fog menni, az izzók növekedése felfüggeszti.

  A fentiek mellett még egy baj történhet a ripple-vel – A lombozat néha sárga színűvé válik. Ennek megnyilvánulásakor nem kell idegesnek lennie, mert ez egy teljesen természetes folyamat. A lombozat sárgulása általában virágzás után megfigyelhető, amikor a növény pihenésre kerül. Ez az első jel, hogy az izzóknak meg kell ásniuk és jól felkészülnek a tárolásra a következő évre. Ha egyidejűleg a lombozat sárgulásával van, akkor is megjelenik a lyukak, ez azt jelzi, hogy a lineáris bogár és a lárva a szájrészen telepedett le.

  A virág megmentéséhez, mielőtt a rügyek feloszlatását különleges készítményekkel kell elvégezni. Nos, megfelel a “parancsnok”, “magabiztos” vagy “tartály”.

  A jobb leszálláson, és hagyja, hogy a ripple megjelenjen.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: