Minden az Al-Ko Woodcuts-ról

A tűzifa vágása most sokkal könnyebben fordulhat elő könnyen használható aggregátumokkal. Még egy nő is elkészítheti a szükséges összeget, mert biztonságos és könnyen ellenőrizhető az ilyen gépek.

Az otthoni vagy nyaralók tűzifa szegmensében a modellek érvényesek, amelyek egyszerűen csatlakoznak a szabványos hálózati rácshoz. Ez kiküszöböli a szakmai szolgáltatás szükségességét, ami azt jelenti, hogy a tulajdonos több kényelme van.

Az elektromos motor jelenléte magában foglalja a nem okozó kibocsátás hiányát, amely viszont megvédi a kerti növényeket, és nem akadályozza meg a pikniket.

Minden az Al-Ko Woodcuts-ról

Természetesen vannak olyan modellek, amelyek belső égésű motorokkal rendelkeznek, de általában a vállalkozásokban használják őket. Az ilyen berendezések kapacitása jelentősen meghaladja a társait, amelyek az udvar szomszédjában találhatók.

A munka aggregátumai és pozíciója megkülönböztethető. Vannak olyan modellek, amelyek a vízszintes és függőleges helyzetben oszthatók meg, azonban értékesítésre van szükség.

Minden az Al-Ko Woodcuts-ról

Minden az Al-Ko Woodcuts-ról

Az ilyen faanyagok átlagos termelékenysége 1-2 kocka óránként tartományban van. Ha példákat ad az ipari fabútorok termelékenységére, akkor ez az érték körülbelül 10 kockából indul.

Érdemes megjegyezni, hogy az aggregátumok különböző fúvókái vannak. Keresztek a faanyagokhoz, amelyek megosztják a fát, további pengékkel rendelkezhetnek annak érdekében, hogy nem csak két részre kerüljön, hanem négy részre is. Nagyban megkönnyíti a tűzifa elkészítését a kandallóra vagy a tűzhelyre.

Minden az Al-Ko Woodcuts-ról

Minden az Al-Ko Woodcuts-ról

AL-KO termékek

Tartós piaci pozíciók elfoglalják az al-ko fát. Gyártó ország – Németország. A széles választék képes kielégíteni a legigényesebb ügyfél igényeit. A katalógusok mind a gyártási egységekkel és modellekkel rendelkeznek egyéni használatra. Az árak is képesek a vevőt az előzetes megismerés szakaszában. Ezenkívül minden termék megfelel az európai minőségi előírásoknak.

Az alábbiakban megbízható és tartós eszközökkel rendelkező hírnévnek kell tekinteni. Ők bizonyították magukat a problémamentes és biztonságos a munkában. Számos pozitív visszajelzés, mivel lehetetlen megerősíteni az ilyen jellemzőket.

Minden az Al-Ko Woodcuts-ról

Al-Ko KHS 5204, AL-KO KHS 5200

Ezek a modellek 2200 W-os elektromos motorral vannak felszerelve. Erőfeszítés, amikor a hasítás eléri az 5 tonna. 220 V-os szabványos hálózati hálózatból működik. Telepítési súly – 47 kg-ban mindegyikben – lehetővé teszi, hogy bármilyen probléma nélkül mozgassa őket rendszeres alváz segítségével.

Az AL-KO KHS 5200 különbözik az Al-Ko KHS 5204-től túlnyomórészt kialakítva, de hasonló paraméterekkel. A Woodcut képes a 250 mm-ig és akár 520 mm hosszú ideig átmérőjű naplót. Ez az elfogadható mutató meglehetősen alkalmas otthoni használatra.

Ez a modell vízszintes helyzetben működik.

Az osztott folyamatot hidraulikus olajrendszerrel végezzük. Abban az esetben, ha az összesített erőfeszítés nem elegendő, a hidraulikus rendszer megállítása megakadályozza a rendszer lebontását.

Minden az Al-Ko Woodcuts-ról

Minden az Al-Ko Woodcuts-ról

Al-Ko KHS 3704

A következő gép egy kevésbé erős motorral van felszerelve 1500 W-ben. Ennek megfelelően a maximális erőfeszítés is kissé kevesebb – 4 tonna. A legnagyobb napló hossza 370 mm, és az átmérő 550 mm.

Plusz, a fent bemutatott modellhez képest a 35 kg súlya hívható.

Minden az Al-Ko Woodcuts-ról

Al-ko lsh 4

Egy másik kompakt, de még mindig meglehetősen erős modell az Al-Ko LSH 4. Kevesebb, mint az Al-Ko KHS 3704, ugyanakkor fenntartja a teljesítménymutatókat, és nem különbözik a paraméterekkel.

Az összes leírt fafelületet két kézzel egyidejűleg tartják. Hatály esetén a telepítés kikapcsolja és biztosítja a tulajdonosot a lehetséges sérülésekből.

Minden az Al-Ko Woodcuts-ról

Függőleges fák

Az Al-Ko tisztességes függőleges modellt kínál. Fő előnyük az, hogy az összecsukható lábak miatt még egyenetlen síkokon is dolgozhatnak.

Ezenkívül a függőleges gépek olyan tartóelemeket tartalmaznak, amelyek jobb pontosságot biztosítanak.

De még mindig háztartási használatra, a függőleges lehetőségek meglehetősen ritkák, nem pedig a többség kiválasztása.

Minden az Al-Ko Woodcuts-ról

Minden az Al-Ko Woodcuts-ról

AL-KO KHS 5200 Vízálló áttekintés vár rád az alábbi videóban.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása