Minden Mr. Secateurs-ról.Logó

Úr. A logó egy professzionális berendezés márkája. A szeletek többsége Tajvanon készül, de ez a minőség nem szenvedett. A gyártó kiváló árakat és megbízhatóságot kínál, innen és a termék ilyen relevanciája a modern piacon.

Minden Mr. Secateurs-ról.Logó

A márka leírása

Mark 2002-ben jelent meg, azóta számos felhasználó megjegyezte, hogy Mr. Secateurs úr. Logo a rendelkezésre állásukért, megbízhatóságához és átgondolt formájához. Minden modell megfelel az orosz tanúsítványoknak, és a gyakorlatban nagy teljesítményt és hatékonyságot mutat. A nemzetközi és hazai kiállításokon a vállalat rendszeresen kiteszi termékeit. Minden évben a felhasználó a kertészeti leltár innovatív fejlesztéseit kínálja. Ezenkívül az előnyök tartósságúak lehetnek, mivel csak kiváló minőségű anyagokat használnak ipari méretekben.

Nagy szilárdságú penge Mr Secateurs-ban. Logo edzett acélból készült, Ezért könnyen elszakítják a növényi rostokat, és sima szeletet hagynak. A tervezés támogatási pengét biztosít, amelynek köszönhetően a felhasználó kevesebb erőfeszítést tesz szükségessé, ha szükséges, hogy vágjon egy kis ág.

A pengék közötti horony nem teszi lehetővé a növényi rostokat, ezért eltűnik, hogy szükség van az eszköz állandó tisztítására.

Minden Mr. Secateurs-ról.Logó

Minden Mr. Secateurs-ról.Logó

Fajták

Az összes javasolt modell megosztható két nagy csoportba a pengék számával:

  • eggyel;
  • kettővel.

Ha cserjékkel vagy fákkal kell dolgoznia, akkor egy szeletet kell használnia egy pengével. A nem dolgozó rész a helyén marad, így a működés során a legtöbb terhelést veszi igénybe, és a támogatás szerepét játssza. A két pengével ellátott szerszám használható a fű, a színek vagy akár a szőlő szőlő vágására, ahol a felhasználónak minimálisnak kell lennie.

Minden Mr. Secateurs-ról.Logó

Minden Mr. Secateurs-ról.Logó

Megoszthatja a szeletőket és a munka elvét. Leggyakrabban a felhasználók részesülnek a racsnis mechanizmus modelljeivel. Ezek univerzális MR egység. Logo, amely alkalmas fiatal fák vagy száraz ágak, cserjék feldolgozására. Az egyedülálló nem azonnal, de fokozatosan, ezért az erőfeszítés összege minimális. Kiválaszthat egy ugyanolyan hatékony szeletet egy racsnis mechanizmussal.

A szeletek működésének elve egyszerű és érthető. Először is, a penge levágja a fát, majd megkezdődik a racsnis mechanizmusa. Pontosan azért, mert a rugó rendszer jól működik és hibakeredett, a fogantyúján keresztül visszatér az előző pozícióba. Az egész folyamat folytatódik, és mindegyik ágon.

Minden Mr. Secateurs-ról.Logó

Minden Mr. Secateurs-ról.Logó

Az egyik fő jellemzője, hogy Mr. Secateurs van. Logo, a vágás tisztasága még számos kattintás után is. Ennek eredményeképpen az ágak gyorsabban gyógyulnak, a károsodás késlelteti az üzemet.

Érdemes azt mondani, hogy ennek az eszköznek köszönhetően a kertész nem csak megmentheti a saját idejét, hanem megmentheti a költségvetést is, mert hamarosan elutasítja a leltárt, ezért minden évben nem kell megváltoztatnia az újat.

Minden Mr. Secateurs-ról.Logó

Minden Mr. Secateurs-ról.Logó

A felállás

A piacon lévő releváns szekerek között vannak modellek, Melyek a felhasználók több okból többet szeretnek.

  • Úr. Logo 6809-1 – olyan eszköz, amely elengedhetetlen segítővé válik a kertben, amikor meg kell tisztítani a nagy ágakat. Dicsérhet ilyen aggregátumot a legmagasabb kategóriájú acélból készült pengével, amelyen a teflon bevonatot alkalmazzák. Az ilyen szecátor maximum 24 milliméterre képes az ágakat. A legtöbb kertész a fiatal fák korona alakulásakor egy szekket használ. Örülni fogja az árut hosszú élettartammal és speciális erővel, valamint a nagy terhelés ellenállási képességét, ráadásul a hasított testnek gondoskodik.
  • “Dame” titok Javasoljuk, hogy használják a nőket, mert könnyű kezelni, minimális erőfeszítést igényel a működés időpontjában. A maximális szelet eléri a 17 mm-t. A felső penge magas szénacélból készül, azonban az alsó, és a felületet a króm alkalmazza.

Minden Mr. Secateurs-ról.Logó

Minden Mr. Secateurs-ról.Logó

  • Professzionális Mr. Logo 6806 A tavaszi meghajtással felszerelt, a pengék a legmagasabb minőségű acélból készülnek, és a maximális vágási képesség 30 mm. A fogantyú átgondolt formatervezéssel rendelkezik, anodizált alumíniumból készül. Az előnyök közül az előnyök egyszerűen működnek, de nincs rögzítő.
  • Kapcsolat modell görgős mechanizmussal van egy teflon bevonata a lapátok felületén. A vágási képesség 20 mm-es jelzésben van, de ez elég ahhoz, hogy a kertben dolgozzon.
  • MR olló. Logo 26838 Felszerelt, tavaszi típusú meghajtó, lapos pengék, amelyek acélból készültek és krómozottak. Van egy gumi pad a fogantyú, a vágási képesség megegyezik az előző modell, és nincs reteszelő a pengék, ami nem mindig kényelmes.

Minden Mr. Secateurs-ról.Logó

Minden Mr. Secateurs-ról.Logó

Minden Mr. Secateurs-ról.Logó

Hogyan lehet hatékonyan használni Mr Secateur. Logo, nézd meg.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása