MOTOBLOCK FORCA MB-105: A művelet jellemzői és jellemzői

A Forza MB-105 motoblokkokat úgy tervezték, hogy megkönnyítse a munkát a leányvállalat. Tedd ki, ami ezt a technikát képviseli, milyen tulajdonságokkal rendelkezik, hogyan kell helyesen működtetni.

A gyártóról

A Forza védjegy a TPK “Uralbenzotech” -hez tartozik. Ezt a céget több mint 10 éve mutatta be a hazai piacon. Kezdetben a vállalat csak benzinberendezéssel történő értékesítésével foglalkozott, de 2010-ben az otthoni és kerti árai áruk márkáját létrehozta. E márka szerint a szerszámok és aggregátumok széles választéka, beleértve a motorblokkokat is.

Előnyök és hátrányok

MOTOBLOCKS FORCA MB-105 – Ez egy olyan technika, amelyet kifejezetten nehéz körülmények között dolgoznak. Ez egy egész sor eszköze ennek a tájolásnak. A címben szereplő MB rövidítése azt jelzi, hogy a technika tápegységes tengelygel van felszerelve, azaz a sebességcsökkentő működése, amely lehetővé teszi a berendezés működési módjának kiválasztását egy bizonyos feladat alatt.

A Forza MB-105 motoblokkok számos előnye van.

 • Jó minőség. Minden felszerelés tanúsítvánnyal rendelkezik, és megfelel az országunkban letelepedett szabványoknak.
 • Ár. A gyártó motoblokkjai ára lényegesen alacsonyabb, mint az európai analógoké.
 • Széles modelltartomány. Szinte mindenki kiválasztja a funkcionalitáshoz szükséges módosításokat.
 • Opcionális berendezés. Az elülső és a hátsó adapter segíti ezt a készüléket egy mini traktorba, és különböző mellékleteket használjon.

Jelentős hiánya Motoblocks Forza MB-105 Csak egy – Gyors kopásvágók.

Előírások

A forza MB-105 motoblokkok három motorteljesítménygel rendelkeznek: 7, 9 és 15 liter. val vel. Méretük van 1.5×0.61×1.15 m. Mérlegelte a technikustöltött technikust 125 kg. Állítható fogantyúval felszerelt, amely eltávolítható a szállítás kényelméhez.

Két meglehetősen nagy kereke van a “karácsonyfa” futófelületével, amely fokozott permeabilitást biztosít. És még inkább helyettesíthetők. A mozgás aggregátuma mindkettő előre és hátra haladhat. A motoblokkok berendezései eltérhetnek, de a szabványban: két pneumocoles, az eszköz maga és motorja, eltávolítható fogantyú, kanapé, védelmi szárnyak és kötőelemek.

A működés jellemzői

A Forza MB-105 motorblokkok sokáig szolgáltak, A készüléket a használati utasítással összhangban kell használni, és egyszerű ajánlatok teljesítéséhez.

 • Lehetővé tette, hogy a készüléket szobahőmérsékleten -40 és +40 fok között használja.
 • Mielőtt az egyes műveleteket a készülék megvizsgálja, a kisülési vegyületek nyújtása.
 • Ne töltsön be csak vásárolt egységet. Adja meg a motornak.
 • Használjon csak eredeti pótalkatrészeket vagy analógokat, amelyeket a gyártó javasol.
 • Idővel végezze el a készülék karbantartását, mérje meg az olajat, változtassa meg a gyertyákat.
 • Tartsa meg a kést tiszta állapotban, ha füstölnek, időben csavarja őket.
 • Tisztítsa meg a készülék testét a fűből, az olajcseppekből és az üzemanyagtól a tűz kizárása után.
 • Ne engedje a motoblock motor motorját.
 • A készülék működtetésekor viseljen védőruházatot és zárt cipőt.
 • Ne használja a készüléket több mint 2 órán keresztül egymás után.

Vélemény

  A Motoblocks Forza MB-105 tulajdonosai meglehetősen jó. Először is, érdemes, természetesen az ár, amely többször kevesebb, mint a külföldi analógok. Is beszélni, jó minőségű gépek, amelyek az évek során a művelet megváltoztatásához csak szalag-típusú fogyóeszközök. A hátrányok közé tartozik a gyenge fémek a vágókon, és az a tény, hogy a hátsó sebesség csak a semleges átmeneten keresztül kapcsolódik.

  Hogyan kell összegyűjteni egy farostlemez csináld magad, nézd meg az alábbi videót.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: