Motor Pispers Daishin: Típusú, méltóság és hátrányok, Alkalmazás

  Szivattyúzza a vizet egyes esetekben és kézi szivattyúkban. De ez sokkal hatékonyabb, produktívabb, hogy a motoros létesítményeket erre a célra használják. Elemezzük az előnyöket és hátrányokat, a speciális Daishin márkájú szivattyúk alkalmazásának főbb jellemzői.

  Beszéljünk a Motorope Daishin SWT-80HX-OA-ról

  Ez a verzió kiválóan alkalmas folyadék közeghez.

   A részecskék határértéke 2,5 cm az átmérőben. A perc alatt ez az eszköz 1300 liter vizet szivattyúzhat. A folyadék legnagyobb nyomása 28 m.

   A motoros szivattyú benzinmotorral van felszerelve, folyadékot áshat:

   • eltömődött az iszap és a traches kövek;
   • erősen degradált tavakból;
   • Építésből Kotlovanov.

   Ezt a technikát használhatja:

   • univerzális szivattyúként;
   • az építőiparban;
   • A lakhatási és kommunális szolgáltatásokban.

   A motort, amelyet a sárú motorpómén szállítanak, a készüléket nagyon megbízhatóvá teszi, és még nehéz helyzetekben is ellenállnak. A szivattyúzás csomók vannak felszerelve olyan tömítésekkel, amelyek a test ellenállnak a kopásnak. Olajszintjelző van megadva. A szivattyú szivattyúzza a vizet 8 m mélységből. A szivattyú szivattyúzásához az AI-92 autóipari benzin márka.

   Daishin SWT-100HX

   Ez a benzin meghajtó motorja piszkos környezetre is tervezték. Az előző verzióból a készüléket a megnövekedett sávszélesség jellemzi – eléri a 2 ezer. l / perc. A szivattyú működése megengedett, ha a részecskék vízben lebegnek 3,1 cm-re. SUMP – 23 m. A vizet 8 m mélységből húzzuk, a teljes üzemanyag-fogyasztás a maximális üzemmódban 1,5 liter 60 perc alatt van.

   Egy másik lehetőség a piszkos vízhez

   A Daishin SWT-100YD modellről beszélünk. Ez a szivattyú percenként 1750 liter vizet szivattyúz, és maximum 25 m-ig terjedhet. A szennyező részecskék maximális megengedett nagysága – 3,1 cm. A folyékony szívás 8 m mélységből lehetséges. A Pompának négydimenziós dízelmotorral van felszerelve.

   Tisztítóeszköz

   Ha szüksége van egy motoros szivattyúra a tiszta vízhez, javasoljuk, hogy figyeljen a Daishin SCR-80HX-re. Ez a készülék képes lesz pumpálni 1 ezer per percet. L folyadék. Fontos korlátozás: A vízben jelen lévő részecskék nem lehetnek nagyobb, mint 0,8 cm. A motopompomputer akár 32 m-ig terjed. Ajánlott üzemanyag – AI-92; Egy órás fogyasztás 1 l.

   Ha gyengén rágcsált vizet kell szivattyúzni

   Ebben az esetben a DAISHIN SST-50HX alkalmas. A motoros szivattyú nyugodtan kezeli a folyadékot, ahol a részecskék legfeljebb 1,5 cm átmérőjűek. A változtatható teljesítmény eléri a 700 l-t. A legnagyobb nyomás 23 m. A motoros szivattyú vízzel szivattyúzhat:

   • természetes tartályokban;
   • az elárasztott pincékben;
   • különböző típusú kutakban;
   • Az elárasztott területeken.

   Egyéb opciók

   Daishin SCH-5050HX használható tiszta és enyhén szennyezett vízzel. Az elhunyt részecskék legnagyobb átmérője 0,8 cm. 400 liter vizet hajtanak végre egy perc alatt. A létrehozott nyomás 50 m-re érhető el. A motoros szivattyút használják, mert a tiszta folyadék nagy távolságokra történő átvitelére szolgáló tüzek – strukturálisan optimalizálva van az azonnali indításhoz.

   DAISHIN SCR-252M2 – A kétütemű benzinmotorral felszerelt motorszivattyú, amelyet légáramlással hűtünk. A könnyebbség és a jelentéktelen érték lehetővé teszi, hogy magabiztosan alkalmazza az eszközt az ország területén. A változtatható teljesítmény 115 l.

   Van elég ilyen mennyiség:

   • Kertek és kertek öntözése során;
   • a kis víztestek elvezetése során;
   • Elsődleges tűzoltó célokra.

   A szivattyú tiszta és szinte tiszta vízzel működik. A szívó- és szivattyú fúvókák átmérője 2,5 cm. A legnagyobb vízoszlop – 35 m. A szivattyú 8 m mélységből vizet húzhat. A motor az AI-92 és AI-95 üzemanyagot használja.

   A tűzfal használata

   Annak érdekében, hogy a szivattyú valódi előnyökkel járjon a tűz gőzölése során, szükség van a kívánt hosszúságú szívóhüvelyekkel. A megerősítés nélküli hüvelyek használata nem megengedett. Nagyon könnyen kinyújtottak, és még eltolódtak. Amikor ismert, hogy a vízforrás kiküszöböli a tömlő teljes bemerülését, lebegő szűrőket kell alkalmazni.

   Az utasítások tanulmányozásakor különös figyelmet kell fordítani az ilyen pillanatokra:

   • Tűzoltó tároló tárolása;
   • telepítése;
   • tisztítás;
   • Karbantartás;
   • Gyors megállója abnormális helyzetben.

   Nem szabad egy motoros szivattyút telepíteni egyenetlen felületekre. Nem kívánatos, hogy őket és a vetőmagot. A kötelező követelmény minden oldalról szabad megközelítés. Tárolja a motorpompát az üzemanyaggal és az olajcserével. Az összes követelménynek való megfelelés lehetővé teszi, hogy 8-10 évig magabiztosan használja a szivattyút.

   Mi tanácsolja a gyártót a dízelmotor működése során

   Márkás utasításokat megtiltják alkalmazza azokat mellett gyúlékony és robbanásveszélyes anyagok, valamint ahol lehet egy pár ilyen anyagokat. Az üzemeltetőknek óvatosnak kell lenniük, hogy ne aggódjanak a forró felületekre és a mozgó alkatrészekre. A kihangosító időszak alatt csak mérsékelt terhelésre kell kitenni.

   Nem szabad szennyeződést használni, beleértve a vizet is. Tiltotta a szivattyú működését a hálószűrő nélkül az abszorpciós végen.

   Méltóság és hátrányok Motorszivattyú Daishin

   A gyártó mintái olcsóbbak, mint a versenytársak termékek. Általában kevesebb zajt hoznak létre. Az üzemanyag-fogyasztás és a rövidített erőforrás azonban nem örülhet. Nagyrészt ezek a hiányosságok kompenzálják az összes időjárási körülmények könnyű elindítása. Szivattyúk létrehozásakor az anyagokat használják.

   Böngésszen a motoros szivattyúkhoz a DAISHIN SWT-100HX DAISHIN SWT-100HX-hez az alábbi videóban.

   Értékelje a cikket
   ( Még nincsenek értékelések )
   Megjegyzések hozzáadása

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: