Picobbell Petunia: Leírás és gondozás

A Petunia jól megérdemelt népszerűséget élvez a virágvíz között. De régi, bizonyított fajtát, nem kimerítheti a kultúra összes varázsait. A figyelem megérdemli, különösen, Picobella Petunias.

Sajátosságok

Szigorúan beszélve ez nem egy osztály, hanem egy egész sorozat. Meg kell jegyezni, hogy tökéletesen elviseli a hőmérsékleti rándulásokat, a páratartalom és a széllökések változásait. A “Picobella” bokrok magassága nem rendelkezik több mint 20 centiméterrel. Tavasz végétől az őszi petunia közepéig viszonylag kis virágokat ad. Átmérőjük nem haladja meg a 4 centimétert.

A színek rengetegének köszönhetően nagyon nehéz megnézni a lombozatot. A labda-szerű bokor harmonikus és vonzóan néz ki minden légkörben. Felemelhető:

 • a rendes virágágyáson;
 • egy virágcserépben;
 • A duzzadt kaszpó belsejében.

A Millifora csoportból származó Petunia nagyon erős szárakat képez. Ez jellemzi a különböző színek. Az ilyen kultúrák lehet fehér és krém, rózsaszín és piros, lazac festés. Eddig csak nem működött sárga, fekete és telített narancssárga fajták. De már az, ami elég, elég ahhoz, hogy bármilyen helyet díszítsen.

Hogyan növekedni a kultúra?

Picobella Petunias ideálisan nőtt az előestéjén. Az a tény, hogy a negatív hőmérséklet ellenjavallt a virág számára. Javasoljuk, hogy a talaj keverék összeállítása:

 • 2 rész jó humorozás;
 • 1 része a kerti talajnak;
 • 1 része mosott és kristályhomok;
 • 1 része a kókusz hordozónak.

Ültetés a vermikulitával szükséges kaszpóban. Ez a fajta szerepet játszik a nedvesség meghajtó szerepében. Szükség esetén adja meg az üzemet. A hidratálódás csak ültetett petuniasnak kell lennie egy napszak. A földet nedves (de nem nedves) kell tartani.

Néhány kertész kiváló eredményt ér el a bevásárló kész talaj keverékekkel. Az egymástól függetlenül főzött keverék azonban nem lehet rosszabb. A legfontosabb dolog az, hogy teljes fertőtlenítés legyen. Gyakran gyakorolják a vizet Kálium-permanganát oldat.

Bármely Petunia, beleértve a Picobella-t is, nagyon kihúzódik, ha nincs elég napfény. Lehetetlen csak a napsugarakon kiszámolni. Ügyeljen arra, hogy vigyázzon a további háttérvilágításra.

Amint megjelentek, azonnal meg kell kezdeni a “GREENHOUSE” napi szellőztetést. Úgy, hogy a virágok olyan szépek voltak, amennyire csak lehetséges, meg kell teremtenie egy forró és száraz atmoszférát. Győződjön meg róla, hogy az etetés, különben nem lehet megvalósítani a gyors növekedés előnyeit.

Amint az új lombozat megjelenik, az öntözés kevésbé gyakori (1 vagy 2-szer 7 nap alatt). A megfelelő feltételek maximális meghatározása az időjárás megadható. Ugyanakkor ajánlott oldható műtrágyákat adni a vízhez. A vízelvezetéshez általában finom agyagot vagy hámozott homokot használnak nagy frakciók. A vízelvezető tartálynak legalább 5 centiméternek kell lennie.

A nyílt talajban ez a petunia, mint bármely más, úgy érzi, általában Csak 20 és 25 fok közötti hőmérsékleten. Amikor melegebb lesz, egy szegfűszeg szárazföldön megszáradhat. Régi, elhalványuló virágokat kell eltávolítani a miniatűr kerti ollóval. Ha nincsenek kéznél, egy manikűr eszköz alkalmas.

Kötelező követelmény továbbra is nagyon jó világítás. Ha a fény nem elég, különösen a nap folyamán, a bőséges virágzásról és az intenzív fejlődésről el kell felejtenie.

Közös fajták

 • “Picobella Rose Morne” Kis nagyságú mind a bokor is, mind a rajta alakul ki. Meg kell jegyezni, hogy ez a kultúra könnyen növekszik, és nem okoz problémákat még nem eléggé tapasztalt kertészekben is. Ezt alkalmazhatja:
  • a határállomás üzemmódban;
  • kis virágágyásokban;
  • A tartálykartonban.

 • “Picobella Rose Star” aktívan és intenzíven virágzik. A virágok a szezonban mentésre kerülnek. A bokor geometriája állandó és nagyon könnyen támogatott.

 • “Picobella Carmin” Kis virágokkal rendelkezik. A bokor problémamentesen megtartja az űrlapot. A vélemény alapján ítélve az üzem nem fakul ki még nagyon erős napenergiával. Van egy jó növekedés a nyitott talajban is.

 • “Picobella Light Lavender” Ugyanazokkal a tulajdonságokkal rendelkezik. Jó a járdaszegélyekben használni. Vegyes tartályban alkalmazhatja.

 • “Picobella lazac” – kiváló multi-flower kultúra. Különösen szükség van a csípőre. A kulináris műanyag tartályok alkalmasak a kezdeti kiterjesztésre. E módszer költségvetése öt literes műanyag tartályok.

 • Picobella Mix – Különböző színek gyűjteménye egy tasakban magokkal. Lehetővé teszi, hogy elképesztően szép bokor.

Sok hasznos információ a petuníciók termesztésével kapcsolatban megtalálható a következő videóból.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: