8 legjobb trambulin vidéken

*A szerkesztő véleménye a legjobbakról. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem minősül vásárlási ajánlásnak. Vásárlás előtt konzultálni kell.

A trambulinok a sporteszközökhöz kapcsolódnak. Használhatók hatékony képzésre, de szórakozásra is. Sokan vásárolnak egy trambulinot a ház vagy a vidéki ház számára, hogy diverzifikálják a szabadidőt és aktívan töltsék el a szabadidejüket. A trambulinok különösen népszerűek a gyermekes családok körében. A trambulin megvásárlása lehetővé teszi a szülők számára, hogy gyermeküket kivigyék a friss levegőre, így elterelve őket mindenféle szerkentyűről. Egy olyan eszköz, amely nemcsak feldobja a napodat, feldobja a hangulatodat, hanem fejleszti a fizikai. A koordináció javítása, valamint az általános jó közérzet, a szívizomzat erősítése és a túlsúly korrigálása – ez csak a kezdete a trambulinórák listájának.

Az Expertology szakértői a 8 legjobb trambulinokat értékelték, hogy megkönnyítsék az Ön számára, hogy megértse az ilyen eszköz kiválasztásának minden árnyalatát.

Hogyan válasszuk ki a trambulin vidéki házak számára

 1. Fajták.A trambulinok keret és felfújható trambulin formájában is kaphatók. Az előbbieket sportolásra és szórakozásra egyaránt használják, míg a felfújható légvárakat kizárólag a gyermekek szórakoztatására használják. A keretes trambulinok között vannak kültéri modellek, amelyeket a szabadban állítanak fel, és általában nagy területtel rendelkeznek, hogy egyszerre több sportoló is ugorhasson rajtuk.
 2. Méret.A legfeljebb 2 méteres kis trambulinok ideálisak a szűk helyekre. Minden más esetben javasoljuk, hogy legalább 3-4 méter átmérőjű modellt válasszon. Ez lehetővé teszi a csoportos képzést. Még ha csak egy gyermek van is a családban, ne felejtsük el, hogy a gyermekes barátok vagy rokonok is meglátogatják majd, és játszani akarnak a trambulinon.
 3. A forma.A téglalap alakú trambulinok professzionális trambulinok, amelyek nagyszerű manőverezhetőséget biztosítanak, de nagyobb a sérülésveszélyük. A kerek formák előnyösebbek, mivel biztonságosnak tekinthetők. Minden amatőr trambulin kerek.
 4. Megengedett terhelés.A legtöbb trambulin gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt alkalmas, így 100-120 kg-os teherbírással számolnak. Kivételesen a gyermekkeretekre 50-70 kg-os, a professzionális keretekre pedig 150 kg és annál nagyobb súlyhatár vonatkozik.
 5. A keret.Fontos, hogy a keret erős legyen, minden kötés szilárdan hegesztett és rögzített legyen, és a felületet olyan speciális szerrel kezeljék, amely megvédi a környezet káros hatásaitól. Válasszon horganyzott acélból készült vázzal rendelkező trambulinokat, mivel ezek tartósabbak. A vastagság nem lehet kevesebb, mint 1,4 mm. A trambulin átmérőjétől függően bizonyos számú W alakú lábat hegesztenek a kerethez: 3 db. A hárommétereseknél négy, a négymétereseknél négy, az ötmétereseknél öt. Ha a lábak száma nagyobb, a trambulin instabil lehet.
 6. Rugók.A rugók száma és hossza határozza meg a termék tartósságát és az ugrás intenzitását. Az optimális szám 35-48 az 1-1,4 m átmérőjű trambulinoknál, 80 a 3,7 m-eseknél és 95-110 a 4,5-5 m-eseknél. A rugók nem lehetnek 16,5 cm-nél kisebbek, különben az ugrás túl alacsony lenne, és a landolás durva lenne. Egy 3,7-4,6 m átmérőjű trambulin esetében 21,5 cm hosszúságra, kisebb trambulinoknál (1,8-3 m) pedig 18,5 cm hosszúságra van szükség. A rugókat egymástól kb. 10-20 cm távolságra kell elhelyezni. Ha a távolság kisebb, akkor utasítsa el a modell megvásárlását.
 7. Ugró vászon.A szövet anyagának strapabírónak, erősnek kell lennie, és idővel nem szabad nyúlnia. A minőségi vágás és varrás a rögzítési pontokon szintén fontos. Szinte minden gyártó ugyanazt a polipropilén anyagot választja – permatron. Kínában és az USA-ban készült, nagy nyúlásmentességéről ismert és környezetbarát, hőkezelt szálakkal, amelyek rugalmasabbá, rugalmasabbá és vízállóbbá teszik a fonalakat, még akkor is, ha ultraibolya fénynek és hőmérséklet-ingadozásnak vannak kitéve. A hevedereken 6-8 egyenes varratnak kell lennie.
 8. Biztonsági háló és szőnyegek.A háló megakadályozza, hogy a személy kieszen a trambulinról. Szinte minden modell tartalmazza, kivéve az alacsony lábú (legfeljebb 30 cm-es) termékeket. Erős anyagból kell készülnie, és szilárdan rögzíteni kell a szerkezethez.
 9. MatsTerüljön szét a kerület körül, hogy fedezze a rugókat és a keretet, így nem fog leesni és megsérülni a tömör fémen. A szőnyegtömbnek legalább 2,5 cm vastagnak kell lennie. Ha vékonyabb, akkor több rétegben kell felvinni. Ideálisak azok a szőnyegek, amelyek alul laminált polipropilénnel vannak ellátva a tartósság biztosítása érdekében, és vízálló, UV-álló poliészter felülettel rendelkeznek.
 10. Létra.Ha a trambulin magas, egy létrát kell mellékelni, hogy fel tudjon mászni a trambulinra. Győződjön meg róla, hogy könnyen fel- és levehető, és biztonságosan rögzíthető a szerkezethez, hogy mászás közben stabilitást biztosítson.
Olvasson tovább  10 legjobb fajta floribunda rózsák

A legjobb trambulinok értékelése a vidéki házak számára

Jelölés székhely termék neve ár
A legjobb trambulinok vidéki házakhoz 1 Optifit
 • ke 16ft (tetővel)
 • 53 456€
  2 Unix 14ft Supreme 36 690€
  3 DFC Kengoo 16FT-TR-E 31 341€
  4 Hasttings Sky 13ft 34 690€
  5 Kogee International Group Super Oval 33 117€
  6 Unix 12ft kívül 23 661€
  7 Hasttings Mini 54″ (biztonsági hálóval) 6 449€
  8 ondy Sport 8FT 10 990€

  Optifit
 • ke 16ft (tetővel)
 • Értékelés: 4.9

  Optifit<li></div><p>ke 16ft (tetővel)” src=”/wp-content/uploads/2023/08/451166195631-968-.jpg” height=”480″ title=”Optifit</p><li>16 láb (tetővel)”><p>A rangsor tetején egy erős acélvázzal és hat, mindkét oldalon galvanizált lábbal rendelkező vázas trambulin található, amely kiegyensúlyozott kapcsolatot biztosít a felülettel, és így csökkenti a kilengés, a billenés és a felborulás kockázatát. A biztonságot a tartóoszlopokat és a keretet összekötő erős csavarok biztosítják. Az összes fő fémelem horganyzott, így védve van a rozsdától. Tartalmaz egy hálót, amely nyolc ponton rögzül és 360 fokos védelmet nyújt, egy létrát, amellyel a gyerekek gyorsan és könnyen felmászhatnak a trambulinra, egy védőszegélyt, amely biztonságosan lefedi a keretet és a rugókat.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>Max. terhelés 150 kg</li><li>Méret – 4,88 m;</li><li>Rugók száma 108.;</li><li>2 mm vastag keret;</li><li>alsó hálós zsebekkel;</li><li>a rugók edzett acélból készülnek;</li><li>széles színválaszték.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>Drága – 63 ezer. .</li></ul><h3>Unix 14ft Supreme</h3><p>Értékelés: 4.8</p><div style=Unix 14ft Supreme

  A második helyezett a SUPREME, a vidéki házak számára készült, mindennapi használatra tervezett vázas trambulin. Felnőttek és gyermekek számára egyaránt tervezve. A gyártás során felhasznált anyagok UV-, nedvesség- és hőmérsékletállóak, ezért kültérre is felszerelhető. A modellt a megbízhatóság jellemzi. A keret horganyzott két milliméteres acélból, az ugrópenge kopásálló permatronból készült, a védőszőnyegek pedig négy rétegből állnak, és PVC-vel vannak bélelve. Jár hozzá létra, kampók és alsó biztonsági háló, hogy a gyerekek, állatok és tárgyak ne kerülhessenek a heveder alá.

  Előnyök

  • Maximális terhelés 170 kg
  • méret – 4,27 m
  • Rugók száma – 96 db.;
  • X-csatlakozó (2,4 mm) a tartóhoz és a kerethez;
  • 4 W alakú lábbal a szőnyegek lábánál;
  • Fő biztonsági háló magassága 180 cm.

  Hátrányok

  • viszonylag drága – 36700 p.

  DFC Kengoo 16FT-TR-E

  Értékelés: 4.8

  DFC Kengoo 16FT-TR-E

  Harmadik helyezett a nagy trambulin, amelynek hat lába van az alján. A modell nagy súlyt bír el a megerősített váznak köszönhetően. Ez lehetővé teszi, hogy egyszerre többen is edzhessenek a gépen anélkül, hogy attól kellene tartani, hogy nem bírja. Kétoldalas hidegen horganyzott fém alkatrészek. A rugók rendkívül ellenállóak a nyúlással és kopással szemben, ami növeli a teljes termék élettartamát. nejlon belső védőhálót tartalmaz. A bejárat kívülről cipzárral záródik. Egy létra is a szállítási készlet részét képezi.

  Előnyök

  • Max. terhelés 220 kg;
  • méret – 4,87 m
  • Rugók száma – 108 db.;
  • 6 U alakú láb
  • Élénk színvilág és kontrasztos fekete és narancssárga színvilág.

  Hátrányok

  • viszonylag drága – 33 k. .

  Hastings Sky 13ft

  Értékelés: 4.7

  Hastings Sky 13ft

  A negyedik egy nagy trambulin, amelynek védőszegélyének belső oldalához biztonsági háló van csatlakoztatva. A felhasználók szerint a háló puha, így nem fogja bántani a gyermek érzékeny bőrét. A bejárat cipzárral záródik. Gyors és egyszerű összeszerelés. Minden rögzítés és csomó biztonságosan van rögzítve. Bármilyen felületre telepíthető, beleértve a házi talajt vagy a tömörített homokot is, és nem igényel további rögzítő elemeket.

  Előnyök

  • Max. terhelhetőség 160 kg;
  • méret – 3,96 m;
  • Rugók száma – 80 db.;
  • 170 cm magas belső háló;
  • 4 W alakú láb;
  • Egy létrát és egy alsó hálót tartalmaz.

  Hátrányok

  • viszonylag drága – 34700 p.

  Kogee International Group Super Oval

  Értékelés: 4.7

  Kogee International Group Super Oval

  Az ötödik helyen a rangsorban ovális keret trambulin készült Ázsiában. Az atipikus kialakítás ugyanolyan biztonságos és megbízható, mint az ismertebb kerek/téglalap alakú társai. Speciális üvegszálas ívekkel, amelyek megakadályozzák az ugró kiesését. A trambulin négy ikerlábbal rendelkezik, amelyek az alapban masszív acélból készültek. Minden fémrész horganyzott acélból készült. A modell akkor jön jól, ha nem lehet szabványos kerek trambulinokat telepíteni a gyermekek számára.

  Előnyök

  • Maximális terhelés 130 kg;
  • Felület – 2,85 x 4,8 m.
  • Rugók száma – 78 db.;
  • Belső háló magassága 165 cm.

  Hátrányok

  • csak otthoni használatra alkalmas;
  • nincs benne létra;
  • viszonylag drága – 34 ezer. .

  Unix 12ft kívül

  Értékelés: 4.6

  Unix 12ft kívül

  A hatodik helyen egy környezetbarát anyagokból készült (ISO 9001 tanúsítvánnyal rendelkező) kültéri trambulin áll. A fémszerkezet, a keret és egyéb alkatrészek horganyzott acélból készülnek. A talapzat négy lábbal van felszerelve, amelyek biztosítják a stabilitást a kilengés és a felborulás ellen. A korábbi modellekhez hasonlóan a trambulin felülete tartós és kopásálló permatronból készült. Négyrétegű, PVC-vel borított védőszőnyeg, amely biztonságosan takarja a keretet és a rugókat. Jön létrával és speciális kampókkal az extra rögzítéshez.

  Előnyök

  • Max. terhelés 160 kg
  • méret – 3,66 m;
  • Rugók száma – 72 db.;
  • A belső lépcső magassága – 180 cm
  • A támaszok és a keret T-nyereg (2,2 mm) rögzítése;
  • Háló az alján
  • színválaszték.

  Hátrányok

  • viszonylag drága – 26300 p.

  Hasttings Mini 54″ (biztonsági hálóval)

  Értékelés: 4.5

  Hastings Mini 54

  A hetedik a rangsorban egy kedvező árú miniatűr trambulin. Ideális beltéri telepítéshez. A termék váza acélból, a trambulinszövet pedig permatronból készült. A biztonsági háló megakadályozza, hogy az ugró a trambulinon kívülre essen, így még a kisgyermekek is nyugodtan játszhatnak a trambulinon. cipzáras bejárat. Ez a modell nem rugókkal, hanem csendes hámokkal van felszerelve, amelyek simább és lágyabb pattogást biztosítanak. Tartalmazza a kerületet borító szőnyegeket. A felhasználók megjegyzik, hogy a trambulin magas minőségű összeszereléssel és jól átgondolt konstrukcióval rendelkezik.

  Előnyök

  • Maximális terhelés – 50 kg
  • méret – 1,38 m;
  • Hámok száma – 30 darab.;
  • A belső háló magassága 120 cm;
  • van egy alsó hálóra vonatkozó rendelkezés;
  • Ésszerű ár – 7k. .

  Hátrányok

  • nem figyeltek meg.

  Bondy Sport 8FT

  Értékelés: 4.5

  Bondy Sport 8FT

  Bezárja a rangsor olcsó trambulin cég Bondy Sport. A modell megnövelt rugószámmal rendelkezik, ami erőteljesebbé teszi az ugrást. Gyorsan és egyszerűen összeszerelhető és szétszerelhető. A biztonsági belső háló L-alakú cipzáras nyílással rendelkezik. A gyermekek további biztonsága érdekében a gyermekeket rögzítő kapcsok is biztosítják. Ebben a modellben a csúszó fedelek problémája megoldódott, most a fedelek a helyükön maradnak a rögzített üvegszálas rúdnak köszönhetően. A rugalmas pántokat úgy tervezték, hogy hatékonyan védjék a testrészeket és a ruházatot a mozgó alkatrészekbe való beakadástól.

  Előnyök

  • Megengedett terhelés 150 kg;
  • méret – 2,44 m;
  • Rugók száma – 48 db.;
  • a szőnyeg 5000 órás UV-állósági tesztnek vetették alá;
  • elfogadható ár – 13500 p.

  Hátrányok

  • nincs kimutatható íz.
  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: