A 15 legjobb fűtőberendezés a nyaralóba

*A szerkesztő értékelése a legjobbakról. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem minősül vásárlási útmutatónak. Szakértői tanácsadás vásárlás előtt.

A hideg őszi-téli szezon kezdetével a vidéki vagy a házi fűtőberendezések kiválasztásának problémája különösen akut. Leggyakrabban az ilyen házak nincsenek csatlakoztatva a központi közművekhez, mint például a gáz- vagy melegvízvezetékek, így lehetetlen benne maradni az ablakon kívüli fagypont alatti hőmérsékleten.

Ahhoz, hogy vidéki otthona télen is kényelmes legyen, összeállítottuk a 15 legjobb fűtőberendezést vidéki házakhoz.

Hogyan válasszunk fűtőberendezést

A fűtőtest kiválasztásakor csak két paraméterre kell figyelni: a fűtőtest típusára és teljesítményére.

Ötféle fűtőberendezés létezik, amelyek a nyaralóban vagy a vidéki házban használhatók:

 1. Olajradiátorokszerkezetileg hasonlóak a hagyományosakhoz, csak, mint a neve is mutatja, keringtetett olajat használnak hőátadó közegként. Jó hatásfok, mobilitás, zajmentes működés és optimális energiahatékonyság jellemzi őket. Az áramot csak az olaj felmelegítéséhez kell felhasználni, miután bekapcsolták; a készülék ezután egyszerűen fenntartja a hőmérsékletet.
 2. Elektromos konvektorokSzintén hasonló a normál radiátorhoz, de ezek elektromos energiát használnak a fűtéshez. A levegő természetes módon áramlik át rajtuk. Ezeknek a konvektoroknak a fő előnye, hogy a hőmérsékletet finoman lehet beállítani.
 3. Infravörös sugárzókÚgy működnek, mint a nap – nem a levegőt, hanem a szobában lévő tárgyakat melegítik. Ennek köszönhetően a padló és a falak nem lesznek hidegek. Igaz, hogy a levegő kissé hűvösebb, mint a helyiségben lévő tárgyak, így az ilyen fűtőberendezések használata némi megszokást igényel.
 4. Hőventilátorok– Nagy teljesítményű fűtőberendezések, amelyek mesterséges konvekciót biztosítanak a forró levegő számára. Gyorsan megemelik a szoba hőmérsékletét. Ezek a fűtőberendezések azonban sok energiát fogyasztanak és meglehetősen zajosak működés közben.
 5. Gázkonvektorokhasonlóak az elektromos fűtőtestekhez, de propánlángot használnak a fűtéshez. Gyorsan és hatékonyan működnek, és ami a legfontosabb, olyan otthonokban is használhatók, amelyek nincsenek csatlakoztatva az elektromos hálózathoz. De az ilyen konvektorokat nem kívánatos zárt térben használni.

A fűtőberendezés kiválasztása tehát közvetlenül a felhasználó igényeitől függ. Ha nagyon hideg helyiséget kell fűtenie, vagy gyorsan kell fűtenie, akkor egy ventilátoros fűtőtest vagy gázkonvektor alkalmas. Az olajradiátorok kis helyiségekben elegendőek. De az otthonok állandó lakóhely, ahol azt szeretnénk, hogy fenntartsák a kényelmes hőmérsékletet elektromos konvektorok és infravörös radiátorok.

A fűtőberendezés teljesítménye befolyásolja a fűtés hatékonyságát. Ez fűtőberendezésenként változik, de az átlagos érték a következő: minden 1000 watt (1 kW) 10-15 négyzetméternyi helyiséget képes felmelegíteni.

Ez azt jelenti, hogy egy 12 négyzetméteres szoba esetében2 1 kW-os fűtőberendezés elegendő, de egy 34 méteres helyiségben2 már a 3 kW-os készüléket célszerű választani.

Olajfűtés, infravörös fűtés vagy konvektoros fűtés?

A különböző elvek miatt nehéz összehasonlítani ezeket a fűtőberendezéseket. Néhány általános teljesítményjellemzőt azonban ki lehet emelni:

Paraméter

Olajradiátorok

Infravörös fűtőberendezés

Konvektorok

Zajszint

Enyhe recsegő hang a bekapcsolás után

Nem

Általában nem elérhető

tűzbiztonság

Nagy teljesítmény, ha az üzemeltetési feltételek teljesülnek

Biztonságos

Elektromos – magas, gáz – átlagon felüli, biztonsági szabályokat követel meg

A hőmérséklet finoman szabályozható

Nem

Közepes

Az elektromosak magasak

A levegő minőségére gyakorolt hatás

Csökkenti az oxigén mennyiségét, növeli a szárazságot. A szobát ellenőrizni kell

Nem

Nincs hátránya az elektromos fűtőtesteknél; a gázfűtőtesteknél csökkentik az oxigén mennyiségét és növelik a szárazságot

A hazai elektromos hálózat terhelése

Átlagon felüli

Közepes

Átlagon felüli

Tehát mindegyik fűtőberendezésnek vannak erősségei és gyengeségei is. Válassza ki a megfelelőt gondosan és körültekintően.

Felsoroltuk a legjobb fűtőberendezések az összes megkönnyíti a megfelelő megtalálni a megfelelőt.

A legjobb házi fűtőberendezések értékelése

Értékelt hely termék neve ár
A legjobb olajradiátorok a dacha számára 1 Timberk TOR 51.2211 BTX 4 250€
2 Electrolux EOH/M-9157 3 438€
3 UOR-993 egység 5 607€
4 BOH/TB-07FH 2 990€
A legjobb elektromos konvektorok vidéki házakhoz 1 Noirot Spot E-3 Plus 1500 8 110€
2 allu BEC/EZER-1500 3 129€
3 Electrolux ECH-2000 E 6 200€
A legjobb infravörös sugárzók vidéki házakhoz 1 Wester IH-2000 4 599€
2 BIHP/R-100 3 770€
3 Timberk TCH A5 1500 3 700€
4 Polaris PKSH 0508H 2 350€
A legjobb házi fűtőberendezések 1 Dyson AM09 ventilátoros fűtőberendezés 19 990€
2 Timberk TFH F20VVE 2 998€
3 Timberk TFH T15XCZ 1 400€
A legjobb gázkonvektor vidéki házakhoz 1 Hosseven HDU-5 14 500€

A legjobb olajradiátorok vidéki házakhoz

Timberk TOR 51.2211 BTX

Értékelés: 4.9

Timberk TOR 51.2211 BTX

Miért pont ő: Nagy teljesítményű olajradiátor beépített párásítóval.

Ez a fűtőberendezés nem rendelkezik a hasonló eszközök fő problémájával, nevezetesen azzal, hogy nem szárítja a levegőt. A beépített párásítónak köszönhetően a beltéri légkör kellemes és kényelmes marad. Ezenkívül ez a radiátor úgynevezett “kandalló üzemmódban” is működhet, ami azt jelenti, hogy először felmelegíti a helyiség levegőjét, majd egyszerűen fenntartja a hőmérsékletet anélkül, hogy felmelegítené azt.

a sugárzó teljesítménye 2200 watt, ami 26 négyzetméter névleges fűtött területet biztosít. A fűtőberendezés mechanikus hőmérséklet-szabályozást tart fenn. Speciális anyagból készült kezelőgombok, amelyek használat közben nem melegednek fel.

A fűtőberendezés 11 fűtőszekcióval és görgőkkel rendelkezik a könnyű szállítás érdekében. Zsinórrekesszel és hőálló fogantyúval is rendelkezik, ami szintén megkönnyíti a ház körüli gurítást.

Előnyök

 • Beépített párásító;
 • Magas életerő;
 • “Kandalló üzemmód”.

Hátrányok

 • A helyiség viszonylag lassú felmelegedése;
 • Kis párásító kapacitás;
 • A párásító gyakori újratöltését igényli.

Electrolux EOH/M-9157

Értékelés: 4.8

Electrolux EOH/M-9157

Miért jó: Vonzó kialakítás és számos biztonsági funkció.

Valószínűleg az egyik legszebb radiátor a rangsorban. A vonzó kialakításnak köszönhetően ez a készülék nagyon szépen néz ki, és díszítheti a szobát. A funkcionalitás azonban nem megy a stílus rovására – a radiátor teljesítménye 1500 watt, ezért akár 20 négyzetméteres helyiséget is képes felmelegíteni (névlegesen).

Ezenkívül a radiátor számos védelmi rendszerrel van felszerelve. Például automatikusan kikapcsol, ha felborul vagy túlmelegszik. Ez jelentősen növeli az üzembiztonságot.

A radiátor 7 lemezes szerkezetű, ívelt alakú a jobb légkonvekció érdekében. Hősemleges anyagból készült mechanikus vezérlőgombokat használnak. Ezenkívül a radiátor LED-es bekapcsolásjelzővel van ellátva. Kerekekkel, fogantyúval és zsinórrekesszel rendelkezik a könnyű szállítás és tárolás érdekében.

Előnyök

 • Vonzó kialakítás;
 • Gyorsan felmelegszik;
 • Megbízható termosztát.

Hátrányok

 • Rövid kábel;
 • Kis kábeltároló rekesz;
 • Nincs fagyvédelem.

UOR-993-as egység

Értékelés: 4.8

UOR-993 egység

Miért: Elektronikus vezérlés, beleértve a távvezérlést is a távirányítóval.

Ez a radiátor elektronikus vezérléssel van felszerelve, és így jelentősen javított funkcionalitást kínál. Támogatja például a késleltetett indítást (indítási időzítő), a néhány fokos hőmérséklet-szabályozást és az akár 24 órás üzemidő-szabályozást. De a legnagyobb előnye az automatikus hőmérséklet-szabályozás.

Tehát a radiátor önállóan érzékeli a helyiség hőmérsékletét, és “kandalló üzemmódba” kapcsol, amikor az eléri a kényelmes szintet. Ha a helyiség hidegebb lesz, a fűtőberendezés ismét növeli a teljesítményt.

A 2000 wattos teljesítményű radiátor elegendő egy 20-25 négyzetméteres helyiség fűtéséhez. A fűtőberendezés 8 szekcióval, elektronikus vezérlőgombokkal van felszerelve, és támogatja az automatikus túlmelegedés elleni védekezés leállítását.

Előnyök

 • Működési és indítási időzítők;
 • Részletes hőmérséklet-beállítás;
 • Automatikus teljesítménybeállítás.

Hátrányok

 • Nagyon nehéz (a kerekek kompenzálják);
 • Viszonylag lassan melegszik;
 • Nagyon fényes LED kijelző, éjszaka is zavarhat.

Ballu BOH/TB-07FH

Értékelés: 4.7

Ballu BOH/TB-07FH

Miért érdemes: Alacsony ár optimális funkcionalitással és megbízhatósággal.

Ez az egyik legolcsóbb radiátor a kategóriájában. De a korábbi eszközöknél csak a teljesítményében marad el. A radiátor teljesítménye 1500 watt, ami akár 20 négyzetméteres helyiség fűtésére is elegendő.

A radiátor beépített ventilátorral van felszerelve, amely javítja a levegő konvekcióját – és így gyorsabban felmelegíti a szobát, amikor először bekapcsolja. A fűtőberendezés vezérlésére mechanikus kurbli szolgál; a fűtőberendezésnek többféle üzemmódja van, amelyek a hőmérséklet tekintetében különböznek egymástól.

Optimalizált fűtési konfiguráció 7 fűtőszekcióval. Biztonsági rendszerrel is rendelkezik, amely túlmelegedés esetén automatikusan kikapcsolja a készüléket. A fűtőtestet fűtésmentes fogantyúval, görgőkkel és zsinór tárolórekesszel tervezték a könnyű szállítás érdekében.

Előnyök

 • Beépített ventilátor a konvekció felgyorsításához;
 • Stabil kialakítás;
 • Az ár és a funkciók jó kombinációja.

Hátrányok

 • Melegítéskor elpattan;
 • Látható ventilátorzaj;
 • Nincs fagyvédelem.

A legjobb elektromos konvektorok vidéki házakhoz

Noirot Spot E-3 Plus 1500

Értékelés: 4.9

Noirot Spot E-3 Plus 1500

Miért: Maximálisan egyszerű használat és nagy hatékonyság.

Ezt az elektromos konvektort úgy tervezték, hogy könnyen használható legyen. Felejtsd el, miután egy kényelmes hőmérséklet. Integrált nappali és éjszakai üzemmódok, amelyek segítségével a teljesítményt egy gombnyomással automatikusan beállíthatja.

A konvektor támogatja a falra szerelést, de a stabil, széles kerekeknek köszönhetően a padlóra is felszerelhető. A burkolat védve van a nedvesség behatolása ellen. A hőmérséklet beállítására egy mechanikus gombot használnak.

A konvektor teljesítménye 1500 watt, ami elegendő a helyiség 20 négyzetméterig történő fűtéséhez. Beépített automatikus túlmelegedés kikapcsoló mechanizmussal rendelkezik a tűz elleni védelem érdekében.

Előnyök

 • Gyorsan és hatékonyan fűti a helyiséget;
 • Támogatja az automatikus vezérlést;
 • Teljesen csendes.

Hátrányok

 • A tetejének erős felmelegedése használat közben;
 • A kerekek rossz rögzítése a burkolathoz;
 • Görgők külön megvásárolhatók.

Ballu BEC/EZER-1500

Értékelés: 4.8

Ballu BEC/EZER-1500

Miért jó: Beépített légionizátor és több biztonsági rendszer.

Ez az egyik legbiztonságosabb elektromos konvektor a ranglistán. A nedvességálló házon kívül automatikus kikapcsoló rendszerrel rendelkezik a felborulás és a túlmelegedés esetére, valamint gyermekbiztos gombzárral. Ez azt jelenti, hogy kisgyermekes otthonokban is használható.

A konvektor felhasználóbarát elektronikus vezérlőrendszerrel is rendelkezik, részletes hőmérsékleti beállításokkal. A 24 órás időzítő alkalmassá teszi a fűtőberendezést kevésbé állandó létesítmények, például dolgozószobák vagy raktárak fűtésére.

A konvektor teljesítménye 1500 watt, így akár 20 négyzetméteres helyiségek fűtésére is alkalmas. A hőmérséklet fenntartása és a vezetékek terhelésének csökkentése érdekében a normál intenzitás felénél is működtethető. Alkalmas falra és padlóra történő rögzítésre egyaránt.

Előnyök

 • Számos biztonsági rendszer;
 • A helyiség gyors felfűtése;
 • Vonzó kialakítás.

Hátrányok

 • Rövid kábel;
 • Nagyon fényes LED kijelző;
 • Téves riasztás a túlmelegedés elleni védelemnél.

Electrolux ECH-2000 E

Értékelés: 4.7

Electrolux ECH</b></div><p>-2000 E” src=”/wp-content/uploads/2023/10/41716666195581-3515.jpg” title=”Electrolux ECH</b>-2000 E”></p><p>Miért jó: Vonzó, modern design és nagy teljesítmény.</p><p>Ez a fűtőberendezés leginkább vidéki házakban vagy nyaralókban történő rövid távú telepítésre alkalmas. A fagyvédelemnek köszönhetően akkor is működőképes marad, ha a tulajdonosok már meleg lakásban tartózkodnak. De a fő előnye a vonzó kialakítása.</p><p>Ez a konvektor, ellentétben a minősítésünkben szereplő többi készülékkel, fekete színű, így inkább dekorációnak tűnik, mint használati eszköznek. Nagy teljesítményű – 2000 watt elég egy 25 négyzetméteres terület felfűtéséhez. A konvektor elektronikus vezérlőrendszerrel rendelkezik, amellyel néhány fokon belül beállítható a kívánt hőmérséklet.</p><p>Egyéb biztonsági jellemzők közé tartozik a nedvességálló burkolat és az automatikus túlmelegedés leállítása. A fűtőtest a megfelelő konzoloknak és görgőknek köszönhetően falra és padlóra is felszerelhető.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>Elektronikus vezérlés időzítővel és termosztáttal;</li><li>Vonzó kialakítású;</li><li>Számos védelmi rendszer.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>Néha a termosztát hangosan kattog;</li><li>Nagyon fényes LED kijelző;</li><li>A fűtőelem kattog lehűléskor.</li></ul><h2>A legjobb infrasugárzók nyaralókhoz</h2><h3>Wester IH-2000</h3><p>Értékelés: 4.9</p><div style=Wester IH-2000

Miért jó: Nagy teljesítmény és gyors felmelegedés.

A 2000 W-os nagy teljesítményének köszönhetően ez az infravörös fűtőberendezés képes gyorsan és hatékonyan felfűteni akár egy meglehetősen nagy helyiséget is – akár 20 négyzetmétert is. A felhasználói vélemények szerint a készülék mindössze 20 perc alatt képes egy ilyen helyiség hőmérsékletét kellemesre emelni.

A többi infravörös sugárzóhoz hasonlóan ez is teljesen csendes. Emellett fröccsenésálló burkolattal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy olyan helyekre is felszerelhető, mint a garázs vagy a nyaraló.

A fűtőtestet mennyezeti beépítésre tervezték. A fűtőtest hossza kevesebb, mint 1 m.5 méter, így kis folyosókon vagy szűk helyeken is felszerelhető.

Előnyök

 • Nagyon gyors fűtés a szobában;
 • Egyszerű telepítés;
 • Teljesen csendes működés.

Hátrányok

 • Nincs automatikus vagy intelligens vezérlés.

Ballu BIHP/R-100

Értékelés: 4.8

Ballu BIHP

Miért: A konvekciós és infravörös technológia kombinációja.

Ezt a fűtőberendezést úgy tervezték, hogy gyorsan megemelje a helyiség hőmérsékletét. Az elektromos konvekciós technológiát kombinálja az infravörös sugárzással, ezért nagy hatékonyságot biztosít. De a legnagyobb előnye a “meleg padló” hatás, amikor a fűtőtestet a padlóra helyezik.

A fűtőteljesítmény 1000 watt, így akár 15 négyzetméteres helyiséget is képes felfűteni. Az infravörös sugárzók az elülső oldalon vannak elhelyezve, és egyikük enyhe szögben lefelé irányul. A fűtőberendezésnek köszönhetően nemcsak a levegőt és a felületeket, hanem magát a padlót is felmelegíti.

Mechanikus vezérlőkapcsolóval. Beépített termosztáttal rendelkezik. A fűtőberendezés túlmelegedés elleni védelemmel és automatikus újraindulással rendelkezik áramkimaradás esetén.

A

 • Nagy hatékonyság;
 • Padlófűtés;
 • Biztonságos használat.

Hátrányok

 • A technológiai zsiradéknak sokáig tart kiégni;
 • Az egyik legalacsonyabb teljesítmény a minősítésben;
 • Nincs időzítő.

Timberk TCH A5 1500

Értékelés: 4.7

Timberk TCH A5 1500

Miért van ott: Támogatja az önkiterjesztő funkciókat.

Ez nem csak egy infravörös fűtőberendezés. Teljes fűtési rendszer létrehozására használható. Először is lehet csatlakoztatni egy másik ugyanolyan, és egy csoport eszköz 3000 wattos kapacitással rendelkezik. Másodszor, képes kommunikálni a szobatermosztáttal, hogy tökéletesen kényelmes szobahőmérsékletet hozzon létre. És végül, kompatibilis a saját fejlesztésű távirányítókkal.

Ez a fűtőberendezés egy teljes fűtési rendszer kialakításához használható. De önmagában nem is olyan rossz. A fűtőtest 1500 wattos fűtőteljesítménnyel rendelkezik, és akár 16 négyzetméteres helyiségben is képes a hőmérsékletet kellemes szintre emelni.

A fűtőberendezés hossza alig több mint 1.5 méter. Mennyezeti rögzítést feltételez. Automatikus biztonsági kikapcsolás túlfeszültség esetén.

Előnyök

 • Támogatja a fűtési rendszerhez való csatlakozást;
 • Másodszor, képes kommunikálni a szobatermosztáttal az ideális szobahőmérséklet beállítása érdekében;
 • Nedvességálló ház.

Hátrányok

 • Recsegés, amikor lehűl;
 • Lehetőleg magas mennyezetre szerelve;
 • Minden tartozékot (termosztát, távirányító) külön kell megvásárolni.

olaris PKSH 0508H

Értékelés: 4.6

Polaris PKSH 0508H

Miért: Alacsony ár, robusztus szénfűtés, nagy mobilitás.

Ennek a fűtőberendezésnek a nagy előnye a nagyfokú mobilitás. Nem kell valahol egy helyiségben elhelyezni. Kis súlyának köszönhetően a verandán és a házban is elvégezhető. Azonban elég erős – 800 watt, ami a gyártó szerint elég 20 négyzetméterre a szén-dioxid-kibocsátó miatt.

A szénsugárzó kellemes, nem irritáló és nem leforrázó hőt biztosít. Emellett minimális energiát fogyaszt, és működés közben lágy sárga fényt áraszt. Maga a fűtőberendezés billenésvédelmi rendszerrel és 3 órás üzemidő-szabályozóval van felszerelve.

A fűtőberendezés nem rendelkezik termosztáttal, így nincs automatikus kikapcsolása. Kívánatos az időzítő használata.

Előnyök

 • Kellemes melegség, gyorsan felmelegíti a szobát;
 • Kompakt méret, hordozható;
 • Beépített időzítő.

Hátrányok

 • A tényleges fűtési terület kisebb, mint a névleges terület;
 • Nincs termosztát;
 • Nincs védelem a víz ellen.

A legjobb nyaraló fűtőventilátorok

Dyson AM09 ventilátoros fűtőberendezés

Értékelés: 4.9

Dyson AM09 ventilátoros fűtőberendezés

Miért alkalmas: Vonzó kialakítás, ventilátormentes működés, nagy teljesítmény.

Ez az egyetlen lapát nélküli ventilátor a rangsorban. Tehát nagyon futurisztikusan néz ki. De a teljesítménye 2000 wattos, így a ventilátor akár 20 négyzetmétert is képes felmelegíteni.

A többi Dyson készülékhez hasonlóan ez is teljesen új szintre emeli a ventilátor funkciót. 10 sebességfokozat, távirányító, dőlés, forgatás és még a hőáramlás szélességének beállítása is – mindez lehetővé teszi, hogy a fűtőtestet úgy állítsa be, hogy maximális kényelmet nyújtson Önnek.

A ventilátor távirányítóval és elektronikus vezérlőrendszerrel van felszerelve, amelyen keresztül pontosan beállíthatja az összes kívánt paramétert. A fűtőberendezés időzítővel és biztonsági rendszerrel is rendelkezik, amely kiiktatja, ha felborul. A zajszint a kategóriájához képest viszonylag alacsony, maximális terhelésnél csak 64 dB.

Előnyök

 • Nagy teljesítmény;
 • Egyedi tervezés és kivitelezés;
 • Teljes vezérlés távirányítóval.

Hátrányok

 • Drága más modellekhez képest.

Timberk TFH F20VVE

Értékelés: 4.8

A Timberk TFH F20VVE

Miért: Biztonságos modell alacsony zajszinttel.

Ez a fűtőtest speciális burkolattal rendelkezik, amely védelmet nyújt a fűtőelemmel vagy a diffúzorral való véletlen érintkezés ellen. Ennek a kialakításnak köszönhetően akár gyermekszobákba is beépíthető! A 2000 wattos kerámia fűtőelem pedig gyorsan felmelegíti az otthonát akár 20 négyzetméteres területen.

Egy másik biztonságnövelő funkció a termosztát. Ez a funkció automatikusan kikapcsolja a ventilátort a túlmelegedés veszélye esetén. A fűtőberendezés digitális vezérlőrendszerrel van felszerelve, és támogatja a távvezérlést. Jellemzői között szerepel a hőmérséklet beállítása kis lépésekben és az időzítő 7-es határértékkel.5 óra. A beállítások az LCD kijelzőn jelennek meg.

Előnyök

 • Nagy teljesítményű, robusztus fűtőelem;
 • Támogatja a távvezérlést;
 • Forgatási mód.

Hátrányok

 • Érzékeny termosztát;
 • Még minimális nedvességvédelemmel sem rendelkezik;
 • Csak egy ventilátor üzemmód.

Timberk TFH T15XCZ

Értékelés: 4.7

Timberk TFH T15XCZ

Miért van ott: Vonzó kialakítás, nagy teljesítmény, optimális ár.

Ez a ventilátoros fűtőberendezés egyedi kialakítású, így nem úgy néz ki, mint egy fűtőberendezés – inkább egy “hipszter” hangszóróra hasonlít. Ez azonban előny. A fűtőtest tökéletesen illeszkedik mind a klasszikus, mind a modern enteriőrökbe.

A fűtőberendezés kompakt méretei mellett nagyon nagy teljesítménnyel büszkélkedhet. 1500 wattos, aminek köszönhetően a fűtőtest akár 20 négyzetméteres helyiségben is képes növelni a hőmérsékletet. A fűtőberendezést az egyik oldalsó panelen található mechanikus szabályozógomb működteti. A fűtőelem kerámiából készült, amely tartós és hosszú élettartamú. Két különböző üzemmód különböző kimenetekkel.

Képes ventilátorként is működni, a helyiség fűtése nélkül. Automatikus felfelé billenő kapcsolóval és fagyvédelmi rendszerrel felszerelt.

Előnyök

 • Vonzó kialakítás;
 • Működés ventilátor üzemmódban;
 • Hosszú élettartamú fűtőtestek.

Hátrányok

 • Viszonylag magas zajszint;
 • Nincs időzítő;
 • rövid kábel.

A legjobb gázkonvektor vidéki házakhoz

Hosseven HDU-5

Értékelés: 4.9

Hosseven HDU-5

Miért: Nagyon nagy teljesítmény.

4500 Wattos teljesítményével ez a gázkonverter képes akár egy nagyon nagy helyiség fűtésére is. A fűtőközeg hiánya pedig hihetetlenül megnöveli a fűtőberendezés hatékonyságát 95%-ra. Az átalakítót olyan háztartásokban is lehet használni, amelyek nem csatlakoznak a gázhálózathoz, mivel képes cseppfolyósított gázpalackokkal “táplálkozni”.

Az átalakító hőmérséklet-szabályozóval és elektronikus gyújtási rendszerrel van felszerelve, amelyet cserélhető akkumulátor táplál. Nincs szén-monoxid-képződés a helyiségben az elszívónak köszönhetően – amely a készülékhez tartozik.

Az átalakító egyes alkatrészei az olasz Sit cég gyártmányai, ami garantálja a legnagyobb megbízhatóságot és üzembiztonságot.

Előnyök

 • Könnyen kezelhető és használható;
 • A legnagyobb kapacitás a rangsorban;
 • Gazdag szállítási csomag.

Hátrányok

 • Nem csatlakoztatható a hőhordozó rendszerhez;
 • Nehéz és szilárd falat igényel.
Olvasson tovább  A 9 legjobb gáztartály
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Cybulya Guculka

Helló mindenkinek! Én vagyok Cybulya Guculka, és nagy lelkesedéssel osztom meg szenvedélyemet a háztartási gépek javításával és telepítésével kapcsolatban. Ennek az oldalnak az írójaként engem a technológia iránti szeretetem és a vágy hajt, hogy segítsek másoknak megérteni és megoldani a gépeikkel kapcsolatos problémákat.

Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: