A 16 legjobb garázsfűtés

A garázs segít megvédeni autóját az esőtől, lopástól vagy vandalizmustól. Nem számít, hogy fűtött-e vagy sem. De amikor a gépet szeretné bütykölni, az ujjai hajlamosak megfagyni a hideg fém miatt, és az ideiglenes fűtés pont az, amire szüksége van. Összeállítottuk a legjobb garázsfűtések listáját a jellemzők és a tulajdonosi vélemények elemzése alapján. Segít megvásárolni a terméket egy adott területre és egyéb működési feltételekre, és nem bánja meg az elköltött pénzt.

Hogyan válasszunk garázsfűtést

Nézzük meg, hogyan válasszunk garázsfűtést, ha emlékszünk néhány kulcsfontosságú paraméterre:

 1. Teljesítmény és becsült terület. A hőteljesítmény az energiafogyasztástól függ. 100 watt 1 m²-t fűt, tehát egy 15 m²-es helyiséghez legalább 1500 wattra van szükség.
 2. Szerelés típusa. A fűtőberendezés felszerelése történhet padlóra, falra vagy mennyezetre szerelve. Ez befolyásolja a fűtési zónát (pl. a felső fűtőtest felülről melegít, így hideg lesz, amikor a gödörben dolgozik) és a helyét (a padlóra szerelt fűtőtestet könnyebb a megfelelő helyre mozgatni, de útban van a láb alatt).
 3. Termosztát jelenléte. A készülék segít fenntartani a beállított hőmérsékletet. Nem kell rendszeresen be- és kikapcsolni a tűzhelyet, ami elengedhetetlen, ha tele van a kezünk olajjal. Energiát is megtakarít.
 4. Méretek és súly. A fűtőberendezés súlya befolyásolja a hordozhatóságot. A méret csak akkor játszik szerepet, ha a garázs erősen zsúfolt (alkatrészek, régi dolgok, bútorok), és akkor meg kell gondolni, hogy hová tegye azt.
 5. A garázsfűtés kiválasztásakor azt is fontos figyelembe venni, hogy hogyan működik. Egyes modellek bekapcsolás után azonnal, mások 30 perccel később kezdenek el fűteni. Ha a garázsban ki kell cserélni egy kereket vagy villanykörtét, a hosszú fűtési idejű változatoknak nem lesz ideje hasznosnak lenni, vagy előre be kell kapcsolni őket.

Most megnézzük a garázs legjobb eszközeinek listáját, amelyet csak a berendezés elve szerint osztottak fel. Ez a felülvizsgálat a fűtőberendezés műszaki leírásának elemzésén alapul.

A legjobb garázsfűtések értékelése

Értékelt űr termék neve ár
A legjobb infravörös garázsfűtés 1 Ballu BIH-LM-1.5 2 109€
2 Almac IK8 2 990€
A legjobb garázsventilátor fűtőberendezés 1 RESANTA TVK-2 1 189€
2 Quattro Elementi QE-2000C 1 303€
A legjobb gázfűtés a garázsban 1 Ballu BIGH-55 5 490€
2 Timberk TGH 4200 SM1 3 770€
3 A TURISTA MINI AFRIKA 1 765€
A LEGJOBB GARÁZS FŰTŐBERENDEZÉSEK 1 Sibratech GH-10 (10 kW) 4 475€
2 Ballu BHDP-10 (10 kW) 14 489€
3 Ballu BKX-3 (2 kW) 1 577€
4 Wester TV-2/3ST (2 kW) 1 768€
5 RESANTA TEPK-2000K (2 kW) 1 859€
A legjobb olajfűtőtestek garázsába 1 Timberk TOR 31.1606 QT 2 384€
2 Hyundai H-HO9-05-UI846 1 705€
3 RESANTA OM-7H 1 671€
A LEGJOBB LÉGFÜGGÖNYÖK A GARÁZSBAN 1 Timberk THC WS2 WS2 2,5M AERO 2 749€

A legjobb infravörös garázsfűtések

A fűtőforrás itt egy infravörös sugárzást kibocsátó halogén izzó, kvarccső vagy mikrotermikus panel. A hő azonnal felszabadul, amikor bekapcsolja, így azonnal elkezdheti a munkát a garázsban.

Ballu BIH-LM-1.5

Értékelés: 4.9

Ballu BIH-LM-1.5

Először helyezzen egy kompakt fűtőtestet egy téglalap alakú dobozba három kvarclámpával. A jól csiszolt reflektor egyenletesen osztja el az infravörös sugarakat a garázs teljes területén. A készülék teljesítménye 1500 watt. Csak 3 kg.5 kg. A tok hátulján három billenőkapcsoló található, amelyekkel egyszerre egy, két vagy három lámpa kapcsolható be. A felső panelen lévő nyílások kiengedik a felmelegített levegőt, és gyengéd konvekciót generálnak. Felborulás esetén a biztonsági rendszer kiold, és a fűtőelem automatikusan kikapcsol.

A garázstulajdonosok a visszajelzések szerint a terméket a mobilitása miatt kedvelik. A fogantyúnak köszönhetően bármilyen pozícióba mozgatható (a motortérben, az autó alatt, a karosszéria oldalán végzett munka során), irányított hőáramlást eredményezve. A vastag fogantyú véd az égési sérülések ellen, amikor a forró fémtesttel érintkezik.

Előnyök

 • A lábakon lévő gumipárnák megakadályozzák a csúszást;
 • infravörös sugarakkal és konvekcióval működik;
 • Kompakt méretek 35x46x31 cm;
 • Acél burkolat védi a kvarc izzókat a sérüléstől.

Hátrányok

 • Ez egy kis port fog terjeszteni a garázsban;
 • A fűtőberendezés nincs víz elleni védelemmel ellátva.

Almac IK8

Értékelés: 4.8

Almac IK8

Ez egy mennyezeti fűtőberendezés, amelyet a garázsban a motortér fölé szerelhet, hogy kényelmesebbé tegye a szervizelést és a javításokat. A készülék teljesítménye 800 watt, de a gyártó biztosítja, hogy az érezhető hő kétszer annyi, mint a névleges energiafogyasztás, így a termék alkalmas 16 m²-es garázsok számára. Kapható arany, ezüst, fekete és fehér színben. Beépítési magasság akár 3.5 m, így a készülék alkalmas háromszög alakú tetővel rendelkező, padlás nélküli garázsokba is. Az ügyfelek a véleményekben megosztják, hogy a fűtőtest tökéletesen felmelegíti a betonszobát, még akkor is, ha kis huzat van.

Ezt a garázsmodell a szakértők a súlya miatt a legjobbnak ítélték. A legtöbb mennyezeti fűtőtest súlya 4-9 kg, ami azt jelenti, hogy biztonságos rögzítésre van szükségük, és nem minden típusú mennyezetbe illeszkednek. Itt azonban a súly 2.3 kg, 98 cm hosszúság esetén. Ezt úgy érjük el, hogy alumínium borítást használunk, nem pedig acélt, mint a legtöbb versenytársunk. A garázs mennyezetére rögzítheti, még akkor is, ha a mennyezet hullámlemezből készült.

Olvasson tovább  15 legjobb tuja fajta

Előnyök

 • nem “lop” hasznos helyet a garázsban;
 • óránként csak 0 fogyaszt.8 kW;
 • a zárójelek benne vannak;
 • robusztus ház.

Hátrányok

 • Nincs termosztát;
 • Nincs állványrögzítés;
 • Nagy hézagok a fűtőelem és a burkolat között (technológiai hézag a hőtágulás miatt).

A legjobb garázsventilátor fűtőberendezések

Ez a fűtőkategória az üzemi hőmérséklet azonnali eléréséről is nevezetes. Fűtőelemek (spirál, fúvóka, kerámia panel) és ventilátor. De a készülék egy kicsit zajos és aktívan üldözi a port.

RESANTA TVK-2

Értékelés: 4.9

RESANTA TVK-2

Az első választás a kompakt fűtőberendezésekhez, függőleges, padlóra állított beépítéshez. A tetején két kapcsoló található a fűtési módok és a ventilátor sebességének beállítására. Ez lehetővé teszi, hogy a készüléket a garázsban uralkodó hőmérsékleti viszonyokhoz igazítsa. A modellben futó fűtést futtathat, így a készülék hasznos lesz a forró időben, hogy a levegő áramlását a nedves arcra alkalmazza. fűtőteljesítmény 1800 watt, 18 m²-es területre alkalmas. A beépített termosztát a beállított hőmérséklet elérésekor automatikusan kikapcsolja a fűtőelemet. A felhasználók a véleményekben szeretik azt a tényt, hogy a termék fűtőeleme kerámia, így akár 10 évig tart, és nem ég ki. Ezt tovább fokozza a beépített túlmelegedés elleni védelem.

A terméket a szakértők a garázs fűtésének legolcsóbb módjaként választották meg. Alacsony ára ellenére a fűtőberendezés felhasználóbarát kezelőfelülettel, többféle üzemmóddal és kellemes kialakítással rendelkezik.

Előnyök

 • Túlmelegedés elleni védelem;
 • beépített termosztát;
 • könnyen áthelyezhető;
 • gyönyörű design fogantyúval.

Hátrányok

 • az alap nem stabil – könnyen felborul egy lábbal;
 • A hűtő kattog, amikor forog;
 • az előlapon lévő rács nem véd, ha leesik egy csavar vagy egy csavarkulcs.

Quattro Elementi QE-2000C

Értékelés: 4.8

4Quattro Elementi QE-2000C

A 2000 watt teljesítményű ventilátoros fűtőberendezés alkalmas garázsba, legfeljebb 20 négyzetméteres területre. A fűtőtest kerámia fűtőelemmel rendelkezik, amelyet acélháló véd. A hengeres ház felfelé vagy oldalra irányítható az alján lévő állítható szögnek köszönhetően. A készülék súlya mindössze 1.7 kg és padlóra szerelhető. Termosztáttal rendelkezik, amely önállóan szabályozza a szoba hőmérsékletét. A műanyag fogantyú használat közben nem forrósodik fel, és a fűtőtestet bármikor át lehet helyezni a helyi fűtés érdekében. a felhasználók véleménye szerint a készülék nem csak a garázs fűtésére, hanem a nyári szellőzésre is alkalmas. A légáramlás 130 m³, így nem fogsz túlságosan megizzadni, ha hosszú ideig dolgozol az autóban.

Szakértőink a fűtőberendezést emelik ki a legjobbnak a robusztusság szempontjából. Kívülről teljesen fémből készült (kivéve a fogantyút), ami sértetlenül tartja, ha véletlenül megrúgják. A legkeményebb modell kemény garázshasználatra.

Előnyök

 • stabil alap;
 • szögbeállítás;
 • műanyag fogantyú a munkapozícióba állításhoz;
 • beépített termosztát.

Hátrányok

 • Páramentesíti a levegőt;
 • nagy zaj;
 • A lábakon nincsenek gumipárnák a csúszás megakadályozására (pl. amikor a gépkocsi motorháztetőjére helyezik).

A legjobb gázgarázs fűtőberendezések

A fűtőtestek palackokhoz vagy gázvezetékhez csatlakoztathatók. Ez praktikus olyan garázsokban, ahol nincs áram. Nagyobb teljesítményűek is, 20-60 m²-es területet képesek kezelni.

Ballu BIGH-55

Értékelés: 4.9

Ballu BIGH-55

A kategória legjobb terméke a Ballu-tól. A BIGH-55 egy kerekes fűtőberendezés függőleges kivitelben, zárt fedéllel. Az előlapon a kerámia fűtőelem kivezetése rozsdamentes acél ráccsal van fedve. A fűtőberendezés hátulról szerelt palackról vagy gázcsőből is működtethető. Az oldalakon két fogantyú található a készülék küszöbön vagy lépcsőn való átemeléséhez. A tulajdonosok dicsérték, hogy amikor a fűtőtest leesik, a gázellátás automatikusan elzáródik, megvédve a garázst a tűztől. A fűtőberendezés csak 300 g gázt éget el óránként.

A szakértők szerint a fűtőberendezés a legjobb a nagyobb, több autóból álló garázsokba, 60 m²-ig. Ha a készüléket középen helyezik el, az egész épület meleg lesz. A termosztáttal ellátott mechanikus vezérlés lehetővé teszi az automatikus működést, a teljesítményszabályozás 1.5-től 4-ig.2 kW.

Előnyök

 • kényelmes nyomógombos gyújtás;
 • esztétikailag kellemes;
 • a biztonsági rendszereket felborulás vagy gázszivárgás esetén beindítja;
 • nem függ az áramellátástól.

Hátrányok

 • A nagyméret 36x42x72 cm;
 • súly henger nélkül 8.4 kg;
 • a henger beszerelésekor ügyeljen arra, hogy ne szakítsa el az érzékelőcsövet.

Timberk TGH 4200 SM1

Értékelés: 4.8

TIMBERK TGH 4200 SM1

A Timberk gázüzemű fűtőtest mérete 30x38x55 cm, és négy görgőn mozog. A kerámia fűtőelem a készülék előlapjára van szerelve, és egy acélrács védi. A kezelőszervek a tetején helyezkednek el. A garázs háromféle üzemmódban fűthető, a teljesítmény 1.4-4.2 kW. A fűtőberendezés 310 g gázt éget el egy óra alatt, így egy 27 literes palack 80 óra folyamatos használatra elegendő. A készülék a fogantyúknál fogva felemelhető és szükség esetén hordozható. A henger nem fog kiesni, mivel acélkapoccsal van rögzítve. A fűtőberendezést a véleményekben az egyszerű indítás miatt dicsérik – a bekapcsoláshoz fordítsa el a szelepet a palackon, és nyomja meg a piezo-gyújtás gombot.

Ez a gázfűtés nyomáscsökkentővel van felszerelve. A garázs fűtéséhez csak egy gázpalackot kell vásárolnia és feltöltenie.

Előnyök

 • görgős kerekek az áthelyezéshez;
 • 310g/h gazdaságos áramlás;
 • billenés kikapcsolás;
 • alkalmas kereskedelmi célú felhasználásra garázs vagy szervizállomás fűtésére
 • Gázszivárgás és CO2-kibocsátás ellenőrzése.

Hátrányok

 • magas ár;
 • súly 6.3 kg;
 • Kicsit gázszagú bekapcsoláskor.

MINI AFRIKA

Értékelés: 4.7

TURISZTIKAI MINI AFRIKA

A gázüzemű garázsfűtő kategóriát a Tourist kompakt modellje zárja le. A “Mini Afrika” elnevezés teljesen igaz – néhány perccel a bekapcsolás után egy 12 m²-es szoba meleg lesz. A készüléket a doboz hátuljába szerelt 220 ml-es hordozható szórófejes flakonból működteti. Nincsenek külső tömlők, amelyeken fennakadhatnának, ami a vásárlóknak tetszik a véleményekben Mechanikus égésteljesítmény-szabályozást biztosít, maximális hőteljesítménnyel 1.2 kW. A fűtőelem a gyújtáskapcsoló lenyomásával indul be. A műanyag lábak nem csúsznak a vasalón vagy a csempén, és megakadályozzák a hőátadást a padlóburkoló anyagokra.

Ezt a fűtőberendezést a szakértők a kategória legkompaktabb és legköltséghatékonyabb fűtőberendezéseként tartják számon. Méretei mindössze 13x13x26 cm-esek, így könnyen elhelyezhető akár az autó utasterében is, amikor elektromos munkával dolgozik. a fűtőberendezés 100 gramm gázt éget el óránként. A gyártó azt állítja, hogy ha a takarékos üzemmódot állítja be, a fűtőberendezés 5-6 órán keresztül működik egy 220 g-os szórófejjel.

Olvasson tovább  7 legjobb kerti zuhany

Előnyök

 • A kerámia sugárzó nagyon tartós;
 • csúszásgátló lábak;
 • többféle fűtési mód;
 • súlya 1.5 kg.

Hátrányok

 • a ház műanyag része;
 • Enyhe gázszag van;
 • az acélmarkolat belevág a bőrbe.

A legjobb hőlégfúvókák a garázsban

A berendezések kategóriája olyan turbinákból áll, amelyek nagy teljesítményű ventilátorok segítségével aktívan fújják ki a forró levegőt a garázsból. Alkalmas nagy garázsok fűtésére, de nagy zajt csap.

Sibrteh GH-10 (10 kW)

Értékelés: 4.9

Sibratech GH-10 (10 kW)

Az első helyen egy hőlégfúvó a hazai márka “Sibirtech”. A GH-10 10000 W-os hőteljesítménye elegendő egy 180 m²-es garázs fűtéséhez. Ez a fűtőberendezés kombinált működési rendszerének köszönhető, amelyben a hőt gázégő állítja elő, és a hőelosztást elektromos ventilátor végzi. Szükség van 220 V-os hálózatra és egy PB-gázpalackra, amelyet a hátsó panelen található csatlakozón keresztül lehet csatlakoztatni. A fúvóka égése közben a forró levegő áramlását a test szigetelt fogantyúnál történő elfordításával irányíthatja. A vásárlók visszajelzéseikben dicsérik a terméket a készülékhez mellékelt puha, rugalmas tömlőért.

Szakértőink szerint a termék leginkább a haszongépjárművek szervizelésére vagy tárolására használt nagy garázsok fűtésére alkalmas. Egy ilyen hőlégfúvó tud melegíteni egy hangár 10 furgon típusú Mercedes Sprinter. Ez gyorsan felmelegíti a dobozt reggel, amikor az autók elindulnak az útra, és a sofőröknek mindent ellenőrizniük kell. Amikor egy pár autó javítás alatt van, ez is kényelmes éghajlati feltételeket teremt.

Előnyök

 • Tartalmazza a lágy gázcsövet;
 • légcsere 300 m³/h;
 • kényelmes piezo gyújtás;
 • túlmelegedés esetén kikapcsol.

Hátrányok

 • rövid hálózati kábel;
 • a gázkészülék villamos energiától függ
 • Gáz- és villamosenergia-költségek egyidejűleg (500Wh fogyasztás).

Ballu BHDP-10 (10 kW)

Értékelés: 4.8

BALLU BHDP-10 (10 KW)

És itt van egy másik nagy teljesítményű fűtőberendezés egy hőlégfúvó formájában, amely jól használható tágas dobozok és garázsok számára. A fűtőelem hőteljesítménye itt is ugyanaz, mint az előző fűtőberendezésben, és 10 kW. A berendezés működési elve azonban eltérő. A BHDP-10 gázolajjal működik. Ezt a készülék alsó részén található tartály teszi lehetővé, amely alapként szolgál. Onnan a tüzelőanyag a fúvókához kerül, és a kamrában elégetésre kerül. A ventilátor eloszlatja a hőt a szobában. A készülék kényelmes, mivel nincs szükség további tömlőre vagy palackra – minden a burkolatba van beépítve. De a készülék súlya 10 kg. A mozgatáshoz vastag fogantyúval van ellátva. A felhasználók véleménye szerint a termosztát alkalmazott fokozatokkal rendelkezik, ami segít a kívánt hőmérséklet könnyű beállításában.

A szerkesztők szerint a legjobb fűtőberendezés a teljesítmény szempontjából. Az előző modell 10 kW-os teljesítményével megegyezően 590 m³ légcserét végez, ami szinte páratlan. Ez lehetővé teszi a használatát még nagyobb garázsokban (200-250 m²), vagy a helyiség gyorsabb felmelegítését.

Előnyök

 • A hő már az indítás után néhány perccel érezhető;
 • A hőmérséklet állítható;
 • Viszonylag kompakt méretek 28x40x68 cm
 • Túlmelegedés esetén deaktiválódik.

Hátrányok

 • súlya 10 kg;
 • Energiafüggő eszköz;
 • Nem alkalmas szellőzés nélküli garázsokba (füstöl);
 • Rendszeresen ki kell cserélni a légszűrőt.

Ballu BKX-3 (2 kW)

Értékelés: 4.7

BALLU BKX-3 (2 KW)

2000 wattos teljesítményű hőlégfúvó, amely 20-25 m²-es helyiségek számára alkalmas. A fűtőelem több, a kerámiába forrasztott hullámos fémszalagból áll, ami növeli a fűtőelem felületét. A hátul elhelyezett nagy teljesítményű ventilátor 120 m³/h maximális légáramlással vezeti el a hőt. Van egy gumírozott borítású bekapcsoló gombja a nedvesség bejutásának megakadályozására. A termosztátkerék lehetővé teszi a hőmérsékleti küszöbérték beállítását, amelynek elérése után a fűtőberendezés kikapcsol. A termék mérete 17x17x19 cm és súlya 1.7 kg.

A fűtőberendezést találtuk a legjobbnak a “törhetetlenség” szempontjából. Teljesen fémből készült, és ellenáll a garázsban valószínűleg előforduló eséseknek és ütéseknek. A kezelőszervek a burkolat alá vannak “süllyesztve”, így nem törnek le, ha nehéz tárgyakkal ütik őket. Az előlapot egy nehéz, vastag acélrács borítja, amely megakadályozza, hogy a csavarok vagy laza anyák kárt tegyenek a ventilátorban.

Előnyök

 • Gumiból készült indítógomb;
 • van termosztátja;
 • Merev acélkeret és ház;
 • Fűtőelem méhsejtes szerkezettel.

Hátrányok

 • ha kint -15 fok van, a garázsban legfeljebb 0 fokig tud felmelegedni…+2º C;
 • érezhetően szárítja a levegőt.

Wester TV-2/3ST (2 kW)

Értékelés: 4.6

Wester TV-2/3ST (2 kW)

Könnyű és kompakt hőlégfúvó 2000 wattos hőteljesítménnyel. Legfeljebb 15 m²-es garázsokhoz alkalmas. 140 m³/h légcserét végez. Védelem túlmelegedés esetén. súly 3.4kg és vastag szigetelt fogantyúval a fűtőtestet át lehet helyezni, hogy extra helyi fűtést hozzon létre. Mechanikus vezérlés két üzemmóddal és termosztáttal a házon. A tulajdonosok visszajelzései szerint elégedett a hosszú hálózati kábellel, amely lehetővé teszi a hosszabbító nélkül történő működést.

Ez a fűtőtest nagy ellenállással rendelkezik a csúszós felületeken (csempe, fém). Állítható meleglevegő-csatornával is rendelkezik. A fűtőberendezést azoknak ajánljuk, akik a garázsban festik az autókat. Egy ilyen eszközzel képes lesz irányítani az áramlást a festett felületre, és gyorsan megszárítja a lakkot, hogy ne tapadjon a porhoz. A ventilátor jelenléte miatt azonban a helyiséget tisztán kell tartani, különben a mikroszemcsék beágyazódhatnak a festett felületbe.

Előnyök

 • Szellőztető üzemmód fűtés nélkül;
 • bekapcsolhatja teljes vagy fél teljesítményen;
 • Mechanikus kapcsoló +40 fokig terjedő hőmérséklet-jelöléssel;
 • Robusztus porszórt acél alkatrészek.

Hátrányok

 • A gyenge külső rács, amely a fűtőelemet takarja;
 • a ventilátor csapágyazása időről időre javításra (cserére) szorulhat.

RESANTA TEPK-2000K (2 kW)

Értékelés: 4.5

RESANTA THEPK-2000K (2 KW)

Hengeres fűtőtest rövidített formában kerámia fűtőelemmel. A hőlégfúvó fűtőberendezés óránként 2 kW-ot fogyaszt, és legfeljebb 20 négyzetmétert melegít fel. A hűtő 60 perc alatt 120 m³ légáramot termel. A készülék egy ívelt alaplapon helyezkedik el, amely gumival van rögzítve. Az olyan kezelőszervek, mint a termosztát és az üzemmódkapcsoló a fogantyú alatt találhatók. A vélemények szerint a tulajdonosok elégedettek a fűtőtest tömörségével és könnyűségével (1.5 kg). Az ügyfelek azt tanácsolják, hogy a fűtőelem kikapcsolása után még 20-30 másodpercig futtassák a ventilátort, hogy a fűtőlemez gyorsan lehűljön. Ez biztonságos szintre csökkenti a hőmérsékletet, így “nyugodt szívvel” hagyhatja el a garázst benzinnel és olajjal a levegőben.

Olvasson tovább  15 legjobb fűtőberendezés üvegházakhoz

Ez a fűtőtest a legjobb ár-érték arány. A fűtőelem kerámiából készült, és gyakorlatilag nincs élettartam-korlátozás. Vásárlás egy ilyen eszköz egy garázs, akkor költeni egyszer, és kap egy fűtőberendezés az élet egy megfizethető áron.

Előnyök

 • Többféle fűtési mód;
 • különálló ventilátor működés;
 • termosztátos hőmérséklet-szabályozás;
 • fénykapcsoló jelzése.

hátrányok

 • -15 fokban a szabadban, a garázsban nem hatékony;
 • Nagyon zajos;
 • Néha a pengék beleakadhatnak a burkolatba;
 • rövid hálózati kábel.

A legjobb olaj fűtőberendezések garázshoz

Ezek a fűtőberendezések négylépcsős hőátadási mintát alkalmaznak. Az elektromosság először felmelegíti a fűtőelemet, amely aztán felmelegíti az olajat. Már a fémház és a környezeti levegő is kap belőle hőmérsékletet. Lassítja a helyiség kezdeti felmelegedését, de ezek a fűtőberendezések rendelkeznek a megnövelt tehetetlenséggel és az elektromos energia gazdaságosabb felhasználásával.

Timberk TOR 31.1606 QT

Értékelés: 4.9

Timberk TOR 31.1606 QT

Az első helyen a szakértők a Timberk 1600 watt teljesítményű olajfűtőjét helyezték el. A fűtőtest hat részből áll, és 23 x 62 x 31 cm méretű. Súlya 7.3 kg. Alkalmas egy 15m² alapterületű garázs számára. A padlóra történő felszereléshez két konzolt biztosítunk, amelyekhez a kerekes lécek a könnyű kezelhetőség érdekében rögzítve vannak. A tetején szigetelt műanyag fogantyú található, amely megakadályozza az égési sérüléseket. A fűtőberendezés három üzemmódban működhet, amelyek mindegyikét termosztát szabályozza. Túlmelegedés esetén egy biztonsági funkció kikapcsolja a készüléket. A véleményekből ítélve a radiátor még 30 perccel a kikapcsolás után is hőt bocsát ki.

Ez a fűtőberendezés a ventilátorral való ellátottsága miatt figyelemre méltó. A lapátok a vezérlőpanel alatti oldalsó rekeszben forognak, és felgyorsítják a meleg levegőt az olajszekcióból. Ez a modell a legjobb a kategóriájában a hőátadási sebesség tekintetében.

Előnyök

 • A zsinór számára egy rekesz van kialakítva;
 • görgők a könnyű szállításhoz;
 • beépített termosztát;
 • az aktiválás fényjelzése;
 • túlmelegedés elleni védelem.

Hátrányok

 • a fehér ház nagyon piszkos;
 • zajos működés.

Hyundai H-HO9-05-UI846

Értékelés: 4.8

HYUNDAI H-HO9-05-UI846

Az olajfűtés fekete vagy fehér színben kapható. A radiátor öt részből áll. Padlóra szerelt, saját talapzaton, kerekekkel. A készülék 1000 watt teljesítményt állít elő, és egy kis, 10 m²-es garázsban használható. A kandalló mindig egy maximális üzemmódban működik, de a termosztátnak köszönhetően beállíthatja az aktiválás gyakoriságát és az üresjárati szünetek hosszát. A sövénynyíró aktuális állapotának fényjelzése. A hálózati kábel a tárolás és szállítás érdekében egy speciális sarkantyúra tekerhető fel. A felhasználók visszajelzései a zárt burkolatról szólnak – napi használat esetén nem szivárog az olaj.

A függőleges fűtőberendezést találtuk a legjobbnak a kategóriájában a tömörség szempontjából. Ha a garázs kicsi, de folyamatos fűtésre van szüksége alacsony energiafogyasztás mellett, akkor ez a készülék a legjobb választás. A mindössze 24 x 62 x 25 cm-es méretekkel nem akadályozza a hozzáférhetőséget. A kéményhatás kíméletes, zajtalan fűtést biztosít, amely lehetővé teszi, hogy az év bármely szakában megjavítsa autóját.

Előnyök

 • fényjelzés bekapcsolva;
 • energiatakarékos;
 • alacsony súly 4.2 kg;
 • a hőmérséklet beállításának lehetősége.

Hátrányok

 • csak egy üzemmód;
 • nincs védelem leesés esetén;
 • Nincs fogantyú a mozgatásához;
 • Alacsony hőteljesítmény a kis felület miatt.

RESANTA OM-7H

Értékelés: 4.7

RESANTA OM-7H

És itt van egy kis olajfűtés a “Resanta” márkától, amely csak 700 wattot fogyaszt. Ez a teljesítmény csak 7 m² alapterületű garázsokba teszi alkalmassá, ahol motorkerékpárt vagy robogót tárolnak. Nagyobb helyiségekben a jelenléte nem észrevehető. Egysebességes működés termosztáttal. A termosztát aktiváló gombként és hőmérsékletszabályozóként is funkcionál. A radiátor 7 szekcióból áll, amelyek szigetelt lábakra vannak szerelve. Felmelegített állapotban történő hordozáshoz fogantyúval van ellátva. A visszajelzések szerint jól melegít, de a felhasználók hiányolják a mindössze 140 cm hosszú tápkábelt.

A szakértők azért rangsorolták ezt az olajtüzelésű fűtőberendezést, mert magassága 37 cm, ami a listán szereplő többi modell magasságának fele (62-65 cm). Ez lehetővé teszi, hogy polcra szerelhető legyen, így helyet foglal a padlón. Így a fűtőtest nem lesz útban, és tovább fog tartani.

Előnyök

 • Szigetelt fogantyú;
 • jelzőlámpa;
 • beépített termosztát;
 • stabil lábak.

Hátrányok

 • csak nagyon kis garázsok számára
 • az időjárásálló fehér burkolat;
 • a csúszós termosztátgombot;
 • nincs kerék.

A legjobb garázs fűtőberendezések

a hőfüggönyök elhelyezhetők az ajtó fölött, annak oldalán vagy a padlóban (a konfigurációtól függően). Megakadályozzák a hideg bejutását a helyiségbe azáltal, hogy erőteljes forró légáramlatot hoznak létre.

Timberk THC WS2 WS2 2,5M AERO

Értékelés: 4.9

TIMBERK THC WS2 2,5M AERO

Tűfűtő hővédő függöny, 2500 Watt. Széles perforált panellel rendelkezik, amely 240 m³/h légmennyiséggel erős légáramlást biztosít. A fűtőtest mechanikus vezérlésű, termosztáttal ellátott. A szellőztetés a fűtőberendezéstől külön is működtethető. Olyan ajtókra szerelhető, ahol az ajánlott maximális magasság 2.2 . Túlmelegedés esetén védelmi funkciót indít be; – Csúszós termosztátgomb. Mindössze 4 kg súlyú. A gyártó 7 év meghibásodás nélküli teljesítményt ígér a készüléknek. Az ügyfelek a véleményekben megjegyzik, hogy a fűtőberendezés napi 22 órán át képes dolgozni, és csak 2 órát pihen.

A szakértők szerint a legjobb termék a napközben sok ügyfelet fogadó benzinkutak számára. A 48 cm-es szélesség jól illeszkedik az ajtó keskeny szárnyán, és megbízhatóan elzárja a hideg levegő beáramlását az utcáról, amikor az ajtót kinyitják. Kialakításánál fogva ez egy egyszerű és megbízható fűtőberendezés, amely hosszú éveken át fog tartani.

Előnyök

 • jó összeszerelés;
 • kompakt modell;
 • Gyakorlatilag megállás nélkül képes dolgozni;
 • védelmi funkcióval rendelkezik.

Hátrányok

 • nem használható fő fűtési forrásként;
 • a por felgyülemlik a belsejében.
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: