A 18 legjobb lakat

*A legjobbak áttekintése a szerkesztők szerint. Kiválasztási kritériumok. Ez az anyag szubjektív, és nem minősül reklámnak vagy értékesítési ajánlatnak. Vásárlás előtt konzultálni kell szakemberrel.

A lakat továbbra is népszerű zárszerkezet Oroszországban. Azonban egyre kevésbé hasonlítanak a régi pajtaajtós modellekre. A változások mind a külső, mind a belső kialakításban végbementek. A konstrukció sebezhetősége ellenére a gyártók különböző módokat találtak a betörésállóság szintjének javítására. Hazánkban a lakatok széles választéka létezik, nemcsak árban, hanem funkcionalitásukban is különböznek. Szakértőink segítségével határozzuk meg a fontos kiválasztási kritériumokat.

Hogyan válasszunk lakatot

Típus.A piacon ma többféle lakat létezik.

 1. A Barn door továbbra is a műfaj klasszikusa. Egy testből, egy speciális csavarmechanizmusból és egy bilincsből áll. A kialakítás előnyei közé tartozik az egyszerűség és a megbízhatóság, az elfogadható ár és a tartósság. De ezeket a modelleket tekintik a legveszélyeztetettebbnek a betörés szempontjából.
 2. A reteszelőszeggel ellátott zárat a megbízhatóság jellemzi. Ebben a kialakításban a ház ívelt, a hüvelykujjas fordulat pedig ujj alakú. Megbízhatósága magas, de vannak bizonyos kellemetlenségek a nyitással és zárással kapcsolatban.
 3. A felületre szerelt zárat nagyon nehéz kinyitni. A tok teljesen elrejti a csavart, így nem lehet levágni. Ennek a modellnek a hátrányai a magas ár és a használat kényelmetlensége.

Szerkezet.A lakatokat kialakításuknál fogva a következő csoportokba sorolják.

 1. A rejtett zárszerkezettel és nyitott bilinccsel rendelkező eszközök nyitott modelleknek tekintendők. Ezeknél a záraknál fontos, hogy a bilincs edzett és kellően vastag legyen.
 2. a gomba alakú modelleknél a bilincs szinte teljesen el van rejtve a tokban, és csak a felső része jön ki belőle. Egy gombafejhez hasonlít.
 3. A félig zárt zárak egyenes ujjakkal rendelkeznek, amelyek részben a tokban vannak elrejtve.
 4. A zárt zárak olyan lakatok, amelyeken a záró rúd nem látható.

Csavart mag.A lakat egyik fontos része a középső rész (csavar). Többféle típusban kapható.

 1. A henger magja egy keretből vagy csapmechanizmusból áll. A csapokat a kulcson lévő bevágások mozgatják; csak akkor lehet a hengert elfordítani, ha a kulcs teljesen a hengerbe van merülve.
 2. A dupla bit elég masszívnak tekinthető ahhoz, hogy. Csak az eredeti kulcs tudja a hüvelykujjcsavart a megfelelő pozícióba mozgatni.
 3. A mechanizmust korongokkal lehet rögzíteni. Az ilyen konstrukciókat tárcsazáraknak nevezik.
 4. A csavaros magok a csavar elvén alapulnak, amelynek van egy menetes része.
 5. A legmodernebb hengertípus a kódos henger. A zár kinyitásához be kell írnia egy előre kitalált kódot.

Anyagok.A lakatgyártók többféle anyagot használnak.

 1. Az acél a legerősebb és legmegbízhatóbb anyag. De az acél zárak magas ár és nagy súly miatt figyelemre méltóak. Ezért sok gyártó kizárólag acélt használ a bilincshez.
 2. Az öntöttvas olcsóbb és ugyanolyan erős, mint az acél. Ha azonban az öntöttvasban szennyeződések vagy üregek vannak, a szerkezet törékennyé válik.
 3. Az alumínium legtisztább formáját ritkán használják, a gyártók gyakrabban használnak alumínium alapú ötvözeteket. A zárak fő előnye a könnyűség, nem hajlamosak a korrózióra. Az alumínium burkolatok szilárdsága azonban sok kívánnivalót hagy maga után.
 4. Sárgaréz, amelyet leggyakrabban tokokhoz és magokhoz használnak. Az anyag gyenge pontjának a puhaságát tekintik, a fúrófej könnyen behatol a bilincsbe, így az használhatatlanná válik (ezt a feltörési módszert gyakran alkalmazzák a tolvajok).

Hogyan kell nyitni/zárni. A nyitási/zárási módszer alapján minden lakat két csoportra osztható.

 1. A mechanikus modellekhez kulcsra van szükség. Minél több felhasználó, annál több kulcsra van szükség.
 2. Mobilalkalmazással vagy ujjlenyomattal vezérelhető intelligens zárak. A készülék memóriája 10-50 ujjlenyomatot képes tárolni, így nem kell minden előfizetőhöz kulcsot tartania.

Ebben a jelentésben a legjobb lakatok közül 18-at választottunk ki. Mindegyik kapható hazánkban a kiskereskedőknél. Az elhelyezésről való döntéskor az expertology magazin szerkesztősége a szakértői közösség véleményére támaszkodott, figyelembe véve az orosz fogyasztók visszajelzéseit.

A legjobb lakatok rangsora

avel ujjlenyomat-olvasóval
Jelölés hely termék neve ár
A legjobb mechanikus lakatok 1 EVVA/SQUIRE ICS SS65S 16 300€
2 ABUS GRANIT 37/55 B/EFSPP 7 900€
3 Lakat M
  -t-lock alátét
8 540€
4 ABUS 190CS/60 5 200€
5 MasterLock “EXCELL” M930EURDLH 2 969€
6 Abloy PL341/50C, 50 2 670€
7 APECS PDS-MOPS-65 499€
8 ZUBR 37297-50 771€
9 MARADÓ MESTER 37143-70 282€
10 Mátrix 91812 460€
11 MARADÓ MESTER 37143-80 316€
A legjobb intelligens lakatok 1 Tigear
2 990€
2 Biztonsági ujjlenyomat P3+ 3 490€
3 Koogeek L3 3 490€
4 GLS Bt+F 5 000€
5 DIGMA SmartLock C1, csuklós, titánium 3 290€
6 PROFFI AUTO PA0601 intelligens lakat érintőkijelzővel 3 800€
7 SAP-100 1 290€

A legjobb mechanikus lakatok

A mechanikus lakatok a legegyszerűbb és legnépszerűbb módja az ajtók, kapuk és szekrények tolvajok elleni védelmének. Az orosz üzletekben széles a választék, a kis költségvetésű modellektől a nagy teljesítményű, magas szintű biztonsággal rendelkező eszközökig. A szakértők kiválasztottak néhány érdekes lakatot.

EVVA/SQUIRE ICS SS65S

Értékelés: 4.9

EVVA/SQUIRE ICS SS65S

Az EVVA/SQUIRE ICS SS65S mechanikus lakat magas biztonsági szinttel rendelkezik. Hengeres mechanizmussal felszerelt, nyitott zárszerkezettel és 65 mm-es tokszélességgel rendelkezik. A szakértők dicsérték az ICS belső titkosítási rendszerét, amely megakadályozza a leggyakoribb hacker- és manipulációs módszereket. A gyártó gondoskodott a kulcs jogosulatlan másolásáról is. A behatolók számára az a kihívás, hogy két független rendszert kell legyőzniük. Az egyik tíz kódelemből áll; a tolvajok második határa 3 rugós csap lesz.

A háztartási felhasználóknak nincs kétségük a modern zárkódolási rendszerek hatékonyságát illetően, megbízható védelem a hamisítással szemben. csak a magas ár a hátrány.

Előnyök

 • magas minőség
 • két kódolási rendszer;
 • megbízhatóság;
 • tartósság.

Hátrányok

 • magas ár.

ABUS GRANIT 37/55 B/EFSPP

Értékelés: 4.8

ABUS GRANIT 37/55 B/EFSPP

A német gyártási minőségnek köszönhetően az ABUS GRANIT 37/55 B/EFSPP zár a második helyen végzett ebben a felmérésben. A modell kifejlesztése során a gyártó számos modern technológiát alkalmazott, több szabadalmi megoldást vezetett be. A szakértők ezt a modellt ajánlják a nagy értékű áruk közterületen való védelmére a hamisítás ellen. A zárak vásárlói között szerepelnek a biztosítótársaságok, a konténerek, raktárak és teherautók tulajdonosai. A legmagasabb biztonsági szint (10), tartós korrózióvédelem, edzett henger. A szakítószilárdság meghaladja a 6 tonnát. A kulcs elvesztése esetén a feloldó eszköz egy kódkártya segítségével visszaszerezhető.

a zárat a fogyasztók a magas minőségéért és megbízhatóságáért dicsérik.

Előnyök

 • Német minőség;
 • modern technológia;
 • korróziógátló bevonat;
 • fúrásbiztos.

Hátrányok

 • magas ár.

lakat M
  -t-lock alátét

Értékelés: 4.8

 M<ul></div><p>-t-lock alátét” src=”/wp-content/uploads/2023/09/36416666195571-2318.jpg” height=”277″ title=”M</p><ul>-t-lock alátét”><p>Az izraeli M lakat magas biztonsági osztállyal büszkélkedhet</p><ul>-t-lock alátét. A támadóknak felajánlják, hogy megoldják a 3 millió. Az ABUS GRANIT 37/55 B/EFSPP zár az a zár, amely megakadályozza a jogellenes cselekmények elkövetését. A betörők nem lesznek képesek átfúrni a magot. . a fúróknál keményebb edzett betétek. A szakértők úgy vélik, hogy az izraeli márka logója a záron magával ragadó hatással van a tapasztalt betörőkre, és arra készteti őket, hogy elmenjenek. A lakat fő előnyei az időjárásállóság, a kerek forma és a kiváló minőségű kivitelezés.<p>A betörők elleni megbízható védelem érdekében a fórumokon a hazai felhasználók azt tanácsolják, hogy márkás zsanérokat használjanak. De akkor az amúgy is drága zár ára még tovább emelkedik.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>neves márka;</li><li>magas biztonsági osztály;</li><li>minőségi kézműves munka;</li><li>időjárásálló.</li></ul><h4>hátrányok</h4><ul><li>magas ár;</li><li>kényelmetlen kerek forma.</li></ul><h3>ABUS 190CS/60 </h3><p>Értékelés: 4.7</p><div style=ABUS 190CS/60

A német ABUS 190CS/60 zár széleskörűen alkalmazható. A modell ötvözi a megbízhatóságot és a vonzó megjelenést. A szakértők szeretik a működését. A 4 kódkoronggal a felhasználó gyorsan beállíthatja a kívánt számjegykombinációt. a rögzítés a kód beütésével és a tűzőkapocs bepattintásával történik. A tartósságot a belső részek korrózióálló acél használatával érik el. a gyártó gondoskodik a bilincs mechanikai sérülés elleni védelméről is. Mind a test, mind a konzol edzett acélból készült. A modell egy lépéssel a dobogó előtt áll meg.

A hazai felhasználókat lenyűgözi a stílusos megjelenés, a német gyártási minőség és a könnyű használat. A hátrányok közé tartozik a kódmechanizmus befagyása erős fagyban.

Előnyök

 • alkalmazások széles köre;
 • egyszerű kódolási mechanizmus;
 • bilincsvédelem;
 • minőségi anyagok.

Hátrányok

 • A kódmechanizmus lefagy.

MasterLock “EXCELL” M930EURDLH

Értékelés: 4.7

MasterLock EXCELL M930EURDLH

Az amerikai MasterLock “EXCELL” M930EURDLH zár kompakt méretével és megbízhatóságával vonzotta a szakértőket. Kiváló minőségű anyagokból készült, a test krómozott acélból, a hajlított nyolcszögletű bilincs bórkarbid ötvözött acélból készült. 40 szabadalmaztatott technológiát alkalmaztak a zár létrehozásakor. A lakat betörésállóságának növelése érdekében a gyártó a zárszerkezetben a reteszrúd kettős pontzárását alkalmazza. A termék 5 tűs hengeres mechanizmussal és hosszúkás bilinccsel rendelkezik, mint eszközzel. A zárhoz 4 kulcs tartozik.

A felhasználók szeretik a lakat minőségét, 4 kulcsot. Hátrányai a reteszvédelem hiánya, egyszerű, kódolás nélküli mechanizmus.

Előnyök

 • minőségi anyagok;
 • 5 tűs hengeres mechanizmus;
 • megfizethető ár;
 • 4 billentyű.

Hátrányok

 • nincs bilincsvédelem;
 • nincs kódmechanizmus.

Abloy PL341/50C, 50

Értékelés: 4.6

Abloy PL341/50C, 50

A robusztus Abloy PL341/50C, 50 lakat a raktárak, teherautók, pótkocsik, ablakrácsok stb. ellopása elleni védelemre szolgál. . A modell teste sárgarézből készült, amely dekoratív krómozott. A bilincs átmérője 10 mm, magassága 25 mm és 50 mm között változik, szélessége 28 mm. A gyártó többféle henger típusát kínálja (Abloy C, N, B, T), a cserélhető hengerrel ellátott zárak opcionálisan kaphatók. a kulcsot zárt helyzetben ki lehet húzni a hengerből. csak 2 kulcsot tartalmaz. A modell a felülvizsgálatunk top 6-os listáját zárja.

A hazai felhasználóknak tetszik a zár kinézete, a kivitelezés minősége és az ára. A termék tartóssága azonban kétségeket ébreszt a potenciális vásárlók körében.

Előnyök

 • kiváló minőségű összeszerelés;
 • jó megjelenés;
 • különböző hengerek;
 • megfizethető ár.

Hátrányok

 • nincs bilincsvédelem;
 • alacsony szilárdság.

APECS PDS-MOPS-65

Értékelés: 4.6

APECS PDS-MOPS-65

A második osztályú betörésvédelem egy kínai lakattal APECS PDS-MOPS-65. A termék kemény krómozott acéltestből és hőkezelt bilincsből áll. A rúd átmérője 16 mm, ami lehetővé teszi, hogy az óvadék 1000 kg-os erőnek is ellenálljon. A bilincsnyílás magassága 58 mm-ig, szélessége 29 mm-ig. A szakértők a modellt bejárati ajtók, garázskapuk és kapuk zárására ajánlják. Tárcsás reteszelő mechanizmussal biztosítva. A termék automatikus reteszeléssel és buborékcsomagolással rendelkezik.

Az orosz fogyasztókat vonzza a megfizethető ár, a stílusos megjelenés, az automatikus zárás. A zár egyik hátránya a nyitószerkezet befagyása.

Előnyök

 • megfizethető ár;
 • elegáns megjelenés;
 • automatikus zárás;
 • erős bilincs.

Hátrányok

 • Nincs bilincsvédelem;
 • fagyási hajlam.

ZUBR 37297-50

Értékelés: 4.4

ZUBR 37297-50

A ZUBR 37297-50 lakat széleskörűen alkalmazható a háztartásokban. Orosz/kínai termék sárgaréz testtel és hengerrel, edzett acél bilinccsel (vastagsága 12 mm). A bilincsen lévő kiegészítő biztonság biztosítja a megbízható kezelhetőséget. Korrózióvédelemként alkalmazott lakkozás. A hengermechanizmus tervezésénél számítógépes technológiát alkalmaztak. A méretek tekintetében a keresztlengőkar mindössze 28 mm magas és 25 mm széles. A modell nem rendelkezik automatikus reteszeléssel, és 3 kulcsot tartalmaz.

A hazai felhasználók kedvelik a kézműves kivitelezés minőségét, a feltűnő formatervezést és a szilárd bilincsvédelmet. Hátrányai közé tartozik a kényelmetlen zárás és a kis bilincsméret.

Előnyök

 • bilincsvédelem;
 • fejlett zárszerkezet;
 • a szemeknek kicsiknek kell lenniük;
 • megfizethető ár.

Hátrányok

 • kényelmetlen zárás;
 • kis bilincs.

MARADÓ MESTER 37143-70

Értékelés: 4.2

MARADÓ MESTER 37143-70

A STAYER MASTER 37143-70 lakat a legalacsonyabb árral tűnik ki. A finn kulcsos német fejlesztés Kínában készül, ami pozitívan hatott az árra. A modell megbízhatóságát a szakértők elismerik. U alakú ház, és a bilincs egy 13 mm átmérőjű rúdszakaszból áll. A bilincset a robusztusság érdekében edzették, a speciális bevonat pedig korrózióvédelmet biztosít a ház számára. A lakat tárcsás mechanizmusa szilárdnak tűnik.

A potenciális vásárlókat a zár megfizethető ára és magas szintű betörésállósága vonzza. Nem minden felhasználónak tetszik a nyitó/záró mechanizmus, az egykezes nyitás vagy zárás nem lehetséges.

Előnyök

 • alacsony ár;
 • magas szintű betörésállóság;
 • robusztus korrózióvédelem;
 • hosszú élettartam.

Hátrányok

 • kényelmetlen nyitás/zárás.

Mátrix 91812

Értékelés: 4.0

Mátrix 91812

A Matrix 91812-es lakat különleges formájával tűnik ki. Műanyag tokba zárt acélszerkezet. 8,8 mm átmérőjű acélrúdból készült bilincs, amelyet a gyártó a test tetején lévő speciális fülekkel biztosít a vágás ellen. a szakembereknek tetszett a biztonsági zárófedél, amely megakadályozza, hogy a sárgarézből készült zárszerkezet elázzon. A lakatcsomag 4 kulcsot tartalmaz.

A felhasználók panaszkodnak az építési minőségre, ami a mechanikus lakatok tíz legjobbja közé zárja a modellt. A bilincsvédőn lévő marások és a bilincsvédőt rögzítő, egyenetlenül meghúzott csavarok. A zár kialakítása miatt az alkalmazási terület meglehetősen korlátozott, azaz a modell nem rendelkezik automatikus reteszelési funkcióval. . a fűzőlyukaknak kicsiknek kell lenniük.

Előnyök

 • védelem a nedvesség behatolása ellen;
 • rejtett típusú zárócsap;
 • megfizethető ár;
 • műanyag borítás.

Hátrányok

 • korlátozott alkalmazási kör;
 • van néhány panasza az építési minőséggel kapcsolatban.

MARADÓ MESTER 37143-80

Értékelés: 4.0

MARADÓ MESTER 37143-80

Egy másik modell egy neves német márkától érkezik a felülvizsgálatunkba. A STAYER MASTER 37143-80 lakat ugyanolyan U alakú házzal rendelkezik, mint unokatestvére, de a zár szélessége 10 mm-rel nagyobb (80 mm). A vékonyabb (12 mm-es) rúd használata, amely bilincsként működik, azonban aggodalmat keltett a szakértők körében. A záróelem hőkezelt (edzett) és dekoratív króm bevonattal ellátott. A tokot egy speciális bevonat védi a negatív légköri jelenségektől. A modell nem tudott magasabbra emelkedni a felülvizsgálatunkban a tulajdonosok kritikus megjegyzései miatt.

Az orosz felhasználók a lakat rövid élettartamáról nyilatkoztak. A sárgaréz zár egy perc alatt kifúrható, így a profi tolvajoknak nem okoz különösebb gondot.

Előnyök

 • megfizethető ár;
 • tartós bilincs;
 • tartós burkolat;
 • széles markolat (68 mm).

Hibák

 • puha mag;
 • kényelmetlen nyitni/zárni.

A legjobb intelligens lakatok

Az intelligens zár a hagyományos mechanikus zár modern alternatívájává vált. Sok közülük kulcs nélkül is működtethető (ujjlenyomat, mobilalkalmazás). A szakemberek a következő modelleket kedvelik.

Tigear Ujjlenyomat-olvasó

Értékelés: 4.9

Tigear<tr></div><p>avel ujjlenyomat-olvasóval” src=”/wp-content/uploads/2023/09/40166195571-3818.jpg” height=”400″ title=”Tigear</p><tr>ujjlenyomat-olvasóval”><p>A robogók és kerékpárok lopás elleni védelmének hatékony eszköze a Tigear intelligens zár</p><tr>avel. A kínai modell nagy felbontású ujjlenyomat-olvasóval van felszerelve, amely megkönnyíti a zár nyitást/zárást. A gyártó olyan akkumulátorral szerelte fel termékét, amely 180 napig biztosítja ennek a kifinomult eszköznek a működését. Legfeljebb 20 ujjlenyomat tárolható a zármemóriában. A szakértők a modell könnyűségét (60 g), széles üzemi hőmérséklet-tartományt (-20°C) jelölik…+70°). Tartalmazza a micro USB-portot és a 0,3 m hosszú kábelt lakattal. Az intelligens termék eszközén demokratikus árat és stílusos megjelenést kell feltüntetni.<p>Az orosz fogyasztók elégedettek a modern nyitási/zárási módszerrel, a könnyűséggel és a megbízhatósággal.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>könnyű használat;</li><li>hosszú élettartamú akkumulátor;</li><li>széles üzemi hőmérséklet-tartomány;</li><li>easy.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>nem észlelt.</li></ul><h3>Biztonsági ujjlenyomat P3+ </h3><p>Értékelés: 4.9</p><div style=Biztonsági ujjlenyomat P3+

A Security Fingerprint P3 intelligens lakat széleskörűen alkalmazható+. A szakértők ezt a modellt nyaralók, melléképületek, irodák, kiszolgáló helyiségek, szekrények szekrényei, kerékpárok zárásához ajánlják. A házban van egy érzékelő elem, amely beolvassa az ujjlenyomatot. 10 felhasználó és 2 rendszergazda tárolható a készülék memóriájában. Az akkumulátor akár 2500 nyitási/zárási ciklust is biztosít újratöltés nélkül. A gyártó gondoskodott a belső mechanizmus nedvességtől és portól való védelméről (por- és vízálló IP65). A zárház könnyű, de erős alumíniumötvözetből készült.

A felhasználók szeretik a modell tömörségét, a könnyű nyitást/zárást. A hátránya, hogy azt mondják, nehéz beállítani.

Előnyök

 • Széles körű alkalmazás;
 • az akkumulátor töltöttségének LED-kijelzője;
 • masszív tok;
 • tömörség.

hátrányok

 • kifinomult beállítások.

Koogeek L3

Értékelés: 4.7

Koogeek L3

A Koogeek L3 lakat biometrikus azonosítási technológiát tartalmaz. A memória akár 50 ujjlenyomatot is tárolhat, míg az intelligens termék megjegyzi az utolsó 100 feloldást (ki és mikor nyitotta ki a zárat). A szakértők dicsérték a készülék kompatibilitását az Apple által működtetett intelligens otthoni rendszerrel. Az alkalmazással valós időben nyomon követhető a zár bármilyen manipulációja. A termék csak nulla (0 Celsius-fok) feletti hőmérsékleten marad működőképes…+45°). Az akkumulátor töltése akár egy évig is eltarthat. Adapter a töltéshez és használati útmutató mellékelve.

Az orosz fogyasztók szeretik a távoli zárkövetés lehetőségét, a funkciók széles skáláját. Az említett hátrányok közül a korlátozott hatókör.

Előnyök

 • jó memória;
 • hosszú munkaidő egyetlen töltéssel;
 • masszív ház;
 • tömörség.

Hátrányok

 • fél a fagytól.

GLS Bt+F

Értékelés: 4.7

GLS Bt+F

A stílusos fémházban egy intelligens GLS Bt+F lakat található. Ajtók, szekrények, kerékpárok, szekrények, bőröndök stb. zárására szolgál. . Az ezüstszínű kezelőpanel ujjlenyomat-olvasóval rendelkezik. A modell 16 ujjlenyomat tárolására alkalmas belső memóriával rendelkezik. Emlékszik a zárszerkezettel végzett legutóbbi 1000 műveletre is. A zárat távolról is lehet működtetni egy mobilalkalmazás telepítésével. A kommunikáció az okostelefonnal Bluetooth-on keresztül történik. 130 mAh-s akkumulátorral felszerelve. Mikro USB aljzat a testben. A lakat egy lépéssel a díj előtt áll meg, három lépéssel a díj előtt.

Míg a kínai zár nem nagy keresletnek örvend az orosz felhasználók körében. A szakértők a magas árat tartják az egyik fő oknak.

Előnyök

 • jó memória;
 • robusztus ház;
 • távirányító;
 • hosszú élettartamú akkumulátor.

Hiányosságok

 • magas ár.

DIGMA SmartLock C1, csuklós, titánium

Értékelés: 4.6

DIGMA SmartLock C1, csuklós, titánium

A DIGMA SmartLock C1 intelligens zár számos helyzetben segít Önnek. Védekezzen a kerékpár- vagy robogólopás ellen, akadályozza meg a bőrönd, hátizsák vagy táska, szekrény ellopását, zárja biztonságosan az ajtókat vagy kapukat. A modell előlapján ujjlenyomat-olvasó található. A memória lehetővé teszi 20 alkalmazott számára a zár használatát, és további 2 zárhely áll rendelkezésre az adminisztrátorok számára. A készüléket egy 100 mAh lítium-ion akkumulátor táplálja, amely akár 200 napig is üzemelhet, ha a zárat naponta 10 alkalommal nyitják és zárják egyetlen töltéssel. A szakértők felhívják a figyelmet a magas szintű biztonságra, a gyors reagálásra (0,2 mp).

A felhasználóknak nincs különösebb panaszuk a DIGMA SmartLock C1 készülékkel kapcsolatban. De a műszaki paraméterek szerint a modell rosszabb, mint a felülvizsgálat vezetői.

Előnyök

 • alkalmazások széles köre;
 • kiváló minőségű összeszerelés;
 • könnyű beállítás;
 • magas biztonsági szint.

Hátrányok

 • szerény műszaki paraméterek.

Intelligens lakat PROFFI AUTO PA0601 érintőkijelzővel

Értékelés: 4.5

Intelligens lakat PROFFI AUTO PA0601 érintőkijelzővel

Az orosz-kínai lakat PROFFI AUTO PA0601 érintőkijelzővel zárja a top 6-os toplistát. Az intelligens eszköz ujjlenyomattal vezérelhető. A modell memóriája 10 nyomatot képes tárolni, a beépített 300mAh akkumulátor pedig 2 évig képes feltöltés nélkül áramot biztosítani a zárnak. A szakértők dicsérték a jó por- és nedvességvédelmet (IP65), az erős rozsdamentes acél bilincset és a könnyű alumíniumötvözet házát. LED kijelző az előlapon a zár állapotának jelzésére.

Az orosz fogyasztók találtak egy hátrányt, amely megakadályozta a modellt abban, hogy magasabb helyet foglaljon el a felülvizsgálatban. Nulla fok alatti hőmérsékleten előfordulhat, hogy a zár nem érzékeli az ujjlenyomatot, vagy akár egy idegen ujjának érintésére sem nyílik ki.

Előnyök

 • jó védelmet nyújt a nedvesség és a por ellen;
 • erős és könnyű;
 • LED jelzés;
 • nagy akkumulátor kapacitás.

A hátrányok

 • a hidegben elkezd “meghibásodni”.

SAP-100

Értékelés: 4.4

SAP-100

Eredeti megoldást találtak ki az orosz SAP-100 zár fejlesztői a tolvajok megállítására. A lakatot kéthangú, 110 dB-es hangjelzéssel látták el. A zárat a helyéről való elmozdításával vagy a zár megérintésével aktiválódik. A működtetés után a zár azonnal élesítve van. 6 darab LR-44 elemmel működik. A szakértők felhívták a figyelmet a zománcbevonatú, vízálló házra és az edzett acélból készült bilincsre. 3 nagy biztonságú kulcsot tartalmaz a nyitáshoz. Riasztási opció nélkül is használható.

A megfizethető intelligens lakat népszerű a horgászok és a szabadtéri sportok szerelmesei körében. a sátor vagy más tárgyak lopás elleni védelmére használható. Hátrányai az erős szél vagy hullámok téves kiváltása.

Előnyök

 • alacsony ár;
 • nagy hangerejű riasztás;
 • magas biztonsági mechanizmus;
 • erő.

Hátrányok

 • téves riasztások.
Olvasson tovább  7 legjobb kompresszorok szeptikus tartály
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: