12 legjobb üzemanyagkártya

*Áttekintés a legjobbakról a szerkesztők szerint. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem kezelendő vásárlási útmutatóként. Vásárlás előtt feltétlenül szükséges a szaktanácsadás.

A flottakártyákat olyan személyek és vállalatok számára tervezték, akiknek fő tevékenysége a közúti szállításhoz kapcsolódik. Fő gondjuk a benzinkúti szolgáltatások zavartalan elérhetőségének biztosítása a leállások elkerülése érdekében. A kártyák magánszemélyek és jogi személyek számára egyaránt elérhetőek, és számos lehetőséget és opciót kínálnak. Ezek az érintés nélküli fizetés, az üzemanyag-fogyasztás ellenőrzése és a kedvező üzemanyagárak.

A műanyag kártyákat különböző típusú üzemanyagokra adják ki: gáz, benzin, dízelüzemanyag, valamint univerzális. Ezeket mind az üzemanyaggyártók, mind a feldolgozó szervezetek kínálják. Úgy tűnik, hogy mindkettő ugyanazokat a szolgáltatásokat nyújtja, de a kezdeti céljaik nem teljesen azonosak. A finomítók nagy készletekkel rendelkeznek kőolajtermékekből, és elsődleges céljuk, hogy minél többet értékesítsenek, nemcsak ömlesztve, hanem a benzinkúthálózatukon keresztül és üzemanyagkártyák forgalmazásával is.

A feldolgozók nem kötődnek egyetlen üzemanyag- vagy kenőanyagmárkához, és számos márkával kötnek szerződést. Fő céljuk a minőségi közvetítői szolgáltatás nyújtása. Kiválasztottuk a 12 legjobb ajánlatot a piacon, és összeállítottunk egy listát a fogyasztók körében legnépszerűbb kártyákról.

A legjobb üzemanyagkártyák értékelése

Jelöléshelynévértékelés
A legjobb üzemanyagkártyák vállalatok számára1ATV5.0
2Shell kártya4.9
3GAZPROM – benzinkúthálózat4.8
4EGYETLEN ÜZEMANYAGKÁRTYA4.7
5TransCard4.6
6Lukoil4.5
A legjobb üzemanyagkártyák magánszemélyek számára1Rosneft5.0
2Expressz kártya4.9
3Neste4.8
4ESA4.7
5Úton vagyunk4.6
6TRASSA4.5

A legjobb üzemanyagkártyák vállalatok számára

Terepjáró

Értékelés: 5.0

Terepjáró

Az első helyezett az ATV, amely a közúti fuvarozók igényeit kielégítő, széles díjszabással rendelkezik. Az ismert bankkártyák hagyományos elve alapján. Az alkalmazás nem csak megbízható védelmet nyújt a manipuláció ellen, hanem számos egyéb előnyt is kínál az elszámolás és az üzemanyagköltségek ellenőrzése terén.

Az üzemanyagkártya-opciók használatával nem csak a vállalat költségeit lehet minimalizálni az aktuális műveletekkel párhuzamosan, hanem a járművek összes mozgását is látni lehet. Ezt egy mobilalkalmazás teszi lehetővé, ahol minden lényeges információ valós időben jelenik meg. Nem lehet nem észrevenni, hogy a kártya használatának minden előnye mellett a vállalat jelentős kedvezményeket is kap bármilyen típusú üzemanyagra.

Az üzemanyag- és kenőanyag-kiadásokkal kapcsolatos összes dokumentum elektronikusan elérhető, és nem igényel nagyszámú asszisztensi személyzetet a számviteli osztályokon. A kártya további előnye az áfa-visszatérítés. Ezen túlmenően az üzemanyag halasztott kifizetése biztosítja a zökkenőmentes és időben történő szállítást.

Előnyök

 • Együttműködés több mint 13000 benzinkúttal;
 • kényelmes költségkezelés;
 • Csökkentett bonyolultság a könyvelésben;
 • elektronikus tranzakciós adatbázis.

Hátrányok

 • nem azonosított.

Shell kártya

Értékelés: 4.9

Shell kártya

Második helyezett az üzemanyagkártya, amellyel Oroszországban és Európában lehet tankolni. 20 000 benzinkúton fogadják el, és az összes szövetségi autópályán fizethető vele az útdíj és a bírságok. A járműpark méretétől függetlenül a vállalat egyedi megoldásokat kínál a tulajdonosoknak, amelyek megfelelnek a vállalat céljainak. Ez az üzemeltetési költségek csökkenéséhez és a teljesítmény növekedéséhez vezet.

A kártya belföldi és nemzetközi szállításra egyaránt használható. A benzinkúthálózatban a szolgáltatások széles skálája áll rendelkezésre. A kártyák egyszerű és gyors kezelése lehetővé teszi a vezető számára az operatív ellenőrzést, hogy időben korrigálja vagy megszüntesse a szervezet működésében bekövetkezett zavarokat.

A Shell Card segítségével nem csak elektronikus jelentéstételi rendszert állíthat be, hanem a költségkezelés biztonságát is ellenőrizheti. Az üzemanyagkártya az esetleges kritikus pillanatokat megelőzve, 14 napos kamatmentes hitelnyújtással segíti a zökkenőmentes munkafolyamatokat. Mosási lehetőség, autószerviz és minden kapcsolódó szolgáltatás teljes körűen a tulajdonosok rendelkezésére áll.

Előnyök

 • 24/7 támogatás;
 • a benzinkutakon nyújtott szolgáltatások;
 • egyszerű és gyors kezelés;
 • automatikus elektronikus jelentéstétel.

Hátrányok

 • nem azonosították.

GAZPROM benzinkúthálózat

Értékelés: 4.8

GAZPROM - benzinkúthálózat

Harmadik hely – benzinkutak hálózati kártyái. A tulajdonosoknak nem kell nem csökkenő számlaegyenleggel rendelkezniük, mivel minden tranzakció valós időben jelenik meg. A felhasznált üzemanyag mennyiségétől függően akár 30%-os kumulatív megtakarítás. Több mint 13 000 online terminállal rendelkező töltőállomáson szolgálják ki Oroszországban és a FÁK-országokban.

A széleskörű funkcióknak köszönhetően nyomon követheti a tranzakciókat a személyes számláján, vagy SMS-értesítést kaphat az egyenlegéről. Ha a járművezető megszegi a vezetés szabályait, akkor a közlekedési rendőrségi bírságok kifizetésére is lehetőség van. A kártyabirtokosok számára különleges feltételek és kikötések biztosítják a szolgáltatók közötti választási lehetőséget, ami jelentősen csökkenti az üzemanyagköltségeket. Alkalmazása garantálja a HÉA-visszatérítést és az üzemanyag- és kenőanyagköltségek 3%-os csökkentését.

A kártya igényelhető online vagy közvetlenül a vállalat egyik irodájában. Töltsön ki egy egyszerű űrlapot, és várjon egy szakember hívására. A vállalat többféle árképzési tervet kínál. Az előzetes konzultáció segít kiválasztani a legelfogadhatóbb lehetőséget.

Előnyök

 • ingyenes térképek vállalkozások számára;
 • valós idejű költségellenőrzés;
 • nincs rögzített összeg a számlán;
 • Nagyszámú partner benzinkút.

Hátrányok

 • nem azonosítják.

EGYSÉGES ÜZEMANYAGKÁRTYA

Értékelés: 4.7

EGYETLEN ÜZEMANYAGKÁRTYA

Negyedik helyen – a multifunkcionális üzemanyagkártya, amely egyesíti az egyéni vállalkozók és a korlátolt felelősségű társaságok lehetőségeit. Valós időben működik, és segít meghatározni, hogy melyik hálózatban jövedelmezőbb és kényelmesebb a vállalkozás számára a feltöltés. A térkép Oroszország és a FÁK vezető gyártóit foglalja össze, és több mint 13 000 benzinkút lefedettségi területét tartalmazza. Olyan szolgáltatásokat kínál, mint a földrajzi helymeghatározás, elemző és számviteli jelentések, SMS-értesítések.

Az üzemanyagkártya időben biztosítja az egyéni vállalkozók számára a HÉA visszatérítését. Ez azért lehetséges, mert a vállalat szakemberei olyan rendszert hoztak létre, amely a fuvarlevelet és a számlát egyetlen átvihető dokumentumban egyesíti. A “Single” térkép számos problémát megold nemcsak a szakosodott autógyárak, hanem a kisszámú járművel rendelkező egyéni vállalkozások számára is, amelyek nem a kereskedelmi tevékenység fő típusát képezik.

A vállalat pénzeszközeinek akár 30%-át is megtakarítja az áfa-visszatérítés és a költségoptimalizálás miatt. A könnyen használható, ingyenes mobilalkalmazással könnyen eligazodhat a megfelelő benzinkútig.

Előnyök

 • Univerzális kártya egyéni vállalkozók és korlátolt felelősségű társaságok számára;
 • Kényelmes mobilalkalmazás;
 • analitikus és számviteli jelentések;
 • SMS-értesítés a tranzakciókról.

Hátrányok

 • nem azonosították.

TransCard

Értékelés: 4.6

TransCard

Az ötödik helyen – üzemanyagkártya beépített mikroprocesszorral, amely tárolja az összes információt az elvégzett műveletekről. A vállalat ügyfeleinek nyújtott statisztikák szerint a megtakarítás átlagosan 27%-os. Ez a jelentős költségcsökkentés a HÉA-visszatérítések, az üzemanyagköltség-elemzés és a tulajdonosok számára nyújtott kedvezmények révén érhető el. Különlegessége, hogy az ár nincs a felhasznált üzemanyag mennyiségéhez kötve.

A töltőállomások hálózata, ahol lehetőség van a tankolásra, Oroszország egész területére és számos szomszédos országra kiterjed. A kártya használata jelentősen leegyszerűsíti a könyvelési osztály munkáját, mivel teljes körű elszámolást biztosítanak az egyeztetési aktákkal együtt. Elektronikusan érkezik, és a tulajdonos személyes irodájában jelenik meg, így nincs szükség a vállalat irodájának felkeresésére.

Az SMS-értesítés valós időben továbbításra kerül minden egyes végrehajtott műveletről. A 10700 töltőállomásból álló széles hálózat és a széles körű lefedettség garantálja az autósok számára a kiváló minőségű üzemanyaghoz való hozzáférést.

Előnyök

 • nagyszámú utántöltés;
 • elektronikus dokumentumkezelés;
 • kiadásokhoz nem kötött kedvezmények;
 • további szolgáltatások.

Hátrányok

 • nem azonosított.

Lukoil

Értékelés: 4.5

Lukoil

Az üzemanyagkártya, amely nyomon követi a kiadásokat és egy kattintással jelentéseket készít, kiegészíti e kategória felülvizsgálatát. A vásárlás és a héa-visszatérítés elemzésével kapcsolatos adatok gyors beszerzésére használható. A vállalat kiterjedt, több mint 2700 töltőállomásból álló hálózattal rendelkezik Oroszországban. A plasztikkártya magas szintű védelemmel rendelkezik, amely sikeresen ellenáll a tulajdonos pénzeszközeihez való jogosulatlan hozzáférésnek.

Az online irányítás és a végponttól végpontig terjedő üzleti megoldások lehetővé teszik, hogy a döntések időben, a működés megszakítása nélkül szülessenek meg. A kártyabirtokosok ingyenes mobilalkalmazást, személyes irodát, elektronikus dokumentumkezelést és 24 órás, minősített ügyfélszolgálatot kapnak. A lehetőségek ezen arzenáljával könnyebbé válik az ellenőrzés, a kezelés, a jelentés és az áfa-visszaigénylés.

az okostelefonok tulajdonosai az alkalmazás segítségével egy “Gas with Benefits” nevű virtuális kártyát kaphatnak, amely ugyanazokkal a funkciókkal rendelkezik, és QR-kóddal védett. Az értékelések szerint a kártya funkcióinak köszönhetően akár 40%-os megtakarítás is elérhető. Az összes papírmunkát a Szövetségi Adószolgálat által akkreditált elektronikus aláírási szolgáltató kezeli, és az adóhatósághoz nyújtható be.

Előnyök

 • elektronikus könyvelés és jelentéstétel;
 • benzinkutak az ország minden régiójában;
 • gyors kezelés a személyes számlán keresztül;
 • egy kényelmes mobil virtuális kártya.

Hátrányok

 • nem azonosított.

A legjobb üzemanyagkártyák magánszemélyek számára

Rosneft

Értékelés: 5.0

Rosneft

Az első helyen az üzemanyagkártya áll, amely figyelembe veszi az átlagos autótulajdonosok valós igényeit. Ez nemcsak az üzem- és kenőanyagok vásárlásáért, hanem a vállalat kiskereskedelmi hálózatában történő vásárlásokért járó bónuszpontok gyűjtésében is megmutatkozik. A hűségprogramhoz való automatikus csatlakozás jelentős kedvezményeket kínál az üzemanyagárakból. A plasztikkártyát a fizetés után azonnal kiállítják. Rövid várakozással személyre szabott üzemanyagkártyát lehet kapni.

A tulajdonos a “Family Team” program tagjává válik, ahol a felhalmozott pontokat nemcsak a Rosneft és a TNK vásárlásokra költheti, hanem az Aeroflot szolgáltatásait is kedvezményes áron veheti igénybe. A vállalat bónuszpontokat cserél mérföldekre, ami jelentős megtakarítást biztosít a tulajdonosoknak a repülőjegyek árából.

Az üzemanyagkártya készpénz-visszatérítést biztosít. Minden 100 rubel után, amit a harmadik fél boltjaiban elköltöttek, 1 rubel visszatérítés jár., és legfeljebb 5 a Rosneftnél és a TNK-nál. A 60 napon belül több mint 1000 rubel első vásárlásához a “Rosselkhozbank” 300 bónuszpontot ad.

Előnyök

 • azonnali visszaváltás a kibocsátás után;
 • bónuszpontok bármilyen vásárlásért;
 • kedvezmény az Aeroflot járataira;
 • az üzemanyagköltségek csökkenése.

Hátrányok

 • nem azonosított.

Expressz kártya

Értékelés: 4.9

Expressz kártya

A második helyet a többmárkás kártya kapja, amely nemcsak Oroszországban, hanem külföldön is működik. Minimalizálja az autótulajdonosok kockázatát, hogy egy alkalmatlan pillanatban üzemanyag nélkül maradjanak. különösen fontos a hosszú távú utazásoknál, ahol nem mindig lehet a megfelelő benzinkutat kiválasztani. A kártya a legtöbb vezető vállalattal kötött megállapodást, amelyek saját benzinkúthálózattal rendelkeznek hazánkban és külföldön egyaránt.

Az Express Card üzemanyagtöltő állomások lenyűgöző választékával (mintegy 9500) rendelkezik, amely számos FÁK-országgal szomszédos országot lefed. A rendszer online működik, és személyre szabott szolgáltatásának köszönhetően sok pénzt takarít meg az üzemanyag elszámolás gyors elemzésével. A geolokáció nemcsak a közeli benzinkutakat mutatja meg, és megmutatja az utat a legközelebbi benzinkútig, hanem információt nyújt bármilyen benzin áráról is.

Az árak pontos nyomon követése lehetőséget ad az autótulajdonosnak arra, hogy ne csak az útvonalat, hanem a legjobb lehetőséget is kiválassza az autó feltöltésére. A szerződés szerint legfeljebb 30 napos üzemanyag-halasztási opciót lehet igénybe venni. Az opcióval kapcsolatos további információk a vállalat weboldalán találhatók, ahol egyéb vonzó ajánlatokról is minden információ megtalálható.

Előnyök

 • a benzinkúthálózat széles lefedettsége;
 • elhalasztott üzemanyag-fogyasztás;
 • helymeghatározás;
 • kényelmes tranzakciókezelés.

Hátrányok

 • nem azonosított.

Neste

Értékelés: 4.8

Neste

A harmadik helyen az üzemanyagkártya áll, amely jó kedvezményrendszert kínál. Megvásárolható az irodában vagy bármelyik benzinkúton, kivéve az Express benzinkutat. Ezt a kártyát közvetlenül a kártyabirtokos tölti fel, legalább 2 000 RUB kezdeti befizetéssel. maga a plasztikkártya ára mindössze 150 rubel., amelyek gyorsan megtérülnek.

az üzemanyagkártya lehetővé teszi a kőolajtermékekért való fizetést és 50 kopejkás kedvezményt. literenként. Ezen túlmenően, a tulajdonos kiváltságokat kap más, a járműhöz nem kapcsolódó kereskedelmi vállalkozásokban, például kávézókban vagy élelmiszerboltokban. És a kedvezmények némelyiküknél az elköltött összeg akár 10%-a is lehet.

Ha a töltőállomáson további szolgáltatásokat vesz igénybe, például autómosást, a bónusz 15%-ot is elérheti. A Neste egy praktikus bankkártya, amely tájékoztatja tulajdonosát a kapott kedvezmény összegéről. a vállalat gyakori promóciókat indít, ami egy újabb üdvözlendő bónusz a többi előnye mellett. A felhasználók szavai szerint az üzemanyagkártya kéznél tartása előnyös, mivel valóban pénzt takarít meg.

Előnyök

 • egyértelmű kedvezményrendszer;
 • a bónuszösszegekről szóló értesítés;
 • Egy kivételével az összes benzinkúthálózat lefedettsége;
 • kiváltságok különböző kiskereskedelmi üzletekben.

Hátrányok

 • nem azonosított.

ESA

Értékelés: 4.7

ESA

Negyedik helyen az üzemanyagkártya áll, amely széleskörű lehetőségeket kínál, garantáltan minőségi üzemanyagokat kínál és magas fokú pénzügyi védelmet nyújt. Teljes körű szolgáltatásokat nyújt az autótulajdonosok számára, és teljes értékű fizetési eszközként működik. A beépített mikrochip minden tranzakciót rögzít.

A vállalat egy praktikus mobilalkalmazást bocsátott a tulajdonosok rendelkezésére, amelyet néhány kattintással telepíthetnek a telefonjukra. Ennek köszönhetően a tulajdonos hozzáférhet egy személyes irodához, földrajzi helymeghatározáshoz és elektronikus dokumentumkezeléshez. A kártyát a vállalat irodájában is ki lehet állítani, de kényelmesebb, ha ezt a helyszínen teszi meg, miután kitöltötte a kártya átvételéhez szükséges egyszerű jelentkezési lapot.

A regisztráció után a kártya kap egy e-mailt a feltöltendő személyes számla számával. A pénzeszközök jóváírásának ténye az ajánlati szerződés elfogadásának megerősítése. A kártya számos funkcióját Oroszország egész területén használhatja. Az alkalmazás előnyös feltételei nemcsak időt takarítanak meg, hanem segítenek az életminőség javításában is. Számos vélemény szerint a kártya számos problémát kiküszöböl és jelentősen csökkenti a költségeket.

Előnyök

 • Érthető mobilalkalmazás;
 • éjjel-nappal elérhető műszaki támogatás;
 • Védelem a hacker támadások és a pénzeszközök elvesztése ellen;
 • kedvező üzemanyagárak.

Hátrányok

 • nem azonosítják.

útközben

Értékelés: 4.6

Úton van hozzánk

Az ötödik helyen az üzemanyagkártya áll, amely a hétköznapi autótulajdonosok számára hasznos szolgáltatások egész sorát nyújtja. A vásárláskor a Gazpromneft benzinkúthálózat számos promóciót, bónuszt, kedvezményt és egyéb kiváltságot nyújtó hűségprogramjának teljes jogú résztvevőivé válnak.

A kártyabirtokosok nemcsak az üzemanyag vásárlásához, hanem a benzinkutakon kínált különböző szolgáltatásokért való fizetéshez is kedvező ajánlatokat kapnak. A felhalmozott bónuszokat a vállalat üzleteiben és kávézóiban lehet felhasználni, valamint egy virtuális AutodriveStart-kártyát is ki lehet adni egy mobilalkalmazáson keresztül. Ezután, ha valaki 1000 rubelt és többet fizet, 100 bónuszt kap egy összegben, és a vásárlási összeg 1% -át kapja minden hónapban.

Az “Us on the Road” egy nem személyre szabott bankkártya, amellyel kényelmesen, egyetlen érintéssel fizethet, anélkül, hogy személyes adatait online meg kellene adnia. A kibocsátásáért nem kell díjat fizetni, ugyanúgy, mint az áruk vagy szolgáltatások kifizetéséért. Mindezek a lehetőségek csak az Orosz Föderáción belül érhetőek el, és havonta legfeljebb 40000 RUB értékhatárig vehetőek igénybe.

Előnyök

 • ingyenes mobil alkalmazás;
 • virtuális bankkártya kérdés;
 • a vásárlásokért járó bónuszok rendszeres jóváírása;
 • pontok átadása más programban résztvevőknek.

Hátrányok

 • nem észlelik.

TRASSA

Értékelés: 4.5

TRASSA

Az áttekintést az üzemanyagkártyával fejezzük be, amelyet kifejezetten a személygépkocsi-tulajdonosok számára terveztek. Ezzel kedvezményes áron és a feltöltés pillanatában rögzített áron vásárolhat üzemanyagot. A beépített chippel ellátott plasztikkártya segít a pénzeszközök be- és kiáramlásának ellenőrzésében, megjeleníti a számlaegyenleget, figyelembe véve a kedvezményeket vagy egyéb promóciókat.

Csak a vállalat benzinkútjain, és a pénz jóváírása után SMS-értesítést kap a sikeres tranzakcióról. Mostantól az üzemanyag ára nem változik a kártyabirtokos számára, még akkor sem, ha az üzemanyag ára emelkedik. Előnyös azoknak, akik előre megtervezik a költségvetésüket, vagy akiknek információik vannak arról, hogy az árak hamarosan emelkedni fognak. A kártya ára maga 299,99 rubel.

További információk a kedvezményekről és promóciókról a hivatalos weboldalon találhatók. Itt nem csak a vállalat híreit olvashatja, hanem az aktuális üzemanyagárlistát is megtekintheti. A kártya korlátlan érvényességű, és Oroszország-szerte több mint 5000 benzinkúton fogadják el.

Előnyök

 • árrögzítés, amikor feltölti egyenlegét;
 • A maradékmennyiség megjelenítése az információs bizonylaton;
 • a járműmozgások állandó nyomon követése.

Hátrányok

 • nem azonosítják.
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: