7 legjobb tetőcsomagtartó gyártó

Ha az egész család együtt megy el egy hétvégére vagy egy nyaralásra, a csomagtartóban lévő rakodóhely hiánya különösen nagy gondot jelent. Egy opcionális tetőre szerelhető rendszer segít a megmenekülésben. Ma már különböző tetőcsomagtartó-változatok állnak az autótulajdonosok rendelkezésére, amelyek rögzítésükben, kapacitásukban és formájukban különböznek egymástól. A helyes választáshoz támaszkodhat szakértői tanácsokra.

Hogyan válasszunk tetőcsomagtartót

 1. illeszkedő módszerek. A tetőbox kiválasztásának sarkalatos pontja a felszerelés módja. Számos változat létezik.
 2. Rögzítés az ereszcsatornákhozgyakori a hazai gépkocsiknál. Mivel az ereszcsatorna a teljes tető mentén helyezkedik el, a tetőcsomagtartó rendszer bárhová felszerelhető. Az ilyen rögzítések univerzálisak, és különböző autómárkákra felszerelhetők.
 3. Tipikus szerelési pontoka tetősínek nem minden autóban állnak rendelkezésre. Jelenlétüket a tetőn lévő műanyag dugókról lehet felismerni. az előnyök az ülések megerősített kialakításában rejlenek. A tetőrudak azonban csak a gyári lyukakon keresztül szerelhetők fel, így nem minden tetőcsomagtartó illik rájuk.
 4. Korlátokgyakran a kombi- és terepjárók tetején találhatók. Két hosszanti sín, amelyek között és a tetőfelület között rés van. A tetőcsomagtartó nagyon könnyen felszerelhető, számos univerzális modell áll rendelkezésre. Vezetés közben azonban további légellenállást okoznak, ami rontja az autó úttartását.
 5. Integrált tetősíneknincs tetőfelületük. Az ilyen tartozékokkal felszerelt kocsik száma egyre nő, de a kötőelemeknek meg kell felelniük a sín geometriájának. És hosszabb ideig tart a tetőcsomagtartó felszerelése.
 6. T profilegyes terepjárókra, kisteherautókra és kombikra szerelve. A nyilvánvaló előnyök közé tartozik, hogy a sínek a tető mentén futnak, így a keresztrudak bármely ponton rögzíthetők.
 7. Az ajtón túlprofilozott oldalsó kapcsokkal ellátott tetőcsomagtartó vagy doboz felszerelésére van lehetőség. A tetőfelülettel érintkező részeket gumírozzák vagy bevonattal látják el.
 8. Mágneses rögzítésegyre népszerűbbek egyszerűségük és praktikusságuk miatt. De az ilyen tartóval ellátott tetőcsomagtartó csak könnyű rakományokkal rögzíthető, és a mágnesek nyomot hagynak a festésen.
 9. Poggyászrendszer típusa. A tetőcsomagtartó kiválasztásakor fontos figyelembe venni a szállítandó rakomány jellegét.
 10. Acélrudaka legolcsóbb tetőcsomagtartók. Sokoldalúságuk és választékuk miatt jók. Alkalmi utazásokhoz nagyszerű alternatívát jelentenek.
 11. Alumínium profila legjobban alkalmas sportfelszerelések szállítására. Az ilyen típusú tetőcsomagtartót jó aerodinamika és esztétikus megjelenés jellemzi.
 12. tetőboxokmaximális biztonságot nyújt a holmijának. Zárakkal vannak felszerelve, amelyek megakadályozzák a lopást parkolás közben. De ezek az eszközök drágák.
Olvasson tovább  16 Top Gear Olajok

A felülvizsgálatunkban a 7 legjobb tetőcsomagtartó gyártója. Mindegyikük az orosz piacra szállítja termékeit. A minősítés a szakértői véleményen és a hazai autótulajdonosok visszajelzésein alapul.

A legjobb tetőcsomagtartó beszállítók

Jelölés űr termék neve értékelés
A legjobb tetőcsomagtartó gyártók értékelése 1 Whispbar 4.9
2 Th
  e
4.8
3 MENABO 4.8
4 Amos 4.7
5 FicoPro 4. 7
6 Lux 4.7
7 Atlant 4.6

Whispbar

Értékelés: 4.9

WHISPBAR.webp

A Whispbar márkanév alatt 1975-ben Új-Zélandon gyártották az első autós állványokat. A Rolls Royce-nak és az Air New Zealandnak dolgozó Hubco repülőmérnököt tartják e termékek megalkotójának. Abban az időben a tetőcsomagtartóknak más márkaneve volt (Prorack). 2010-ben az amerikai Yakima csomagtérrendszer-gyártó cég megvásárolta a találmányának jogait a Hubcótól. A Whispbar márka azóta is létezik, és tetőcsomagtartóit a legcsendesebbnek tartják a világon. A szakértők a kényelem, a praktikum, a robusztusság és a tartósság tekintetében a gyártónak ítélik oda a minősítésünk győztesét.

A nemzeti felhasználók elégedettek a poggyászrendszerek széles választékával, a stílusos kialakítással és a kiváló minőséggel. A márka hátránya a magas ár.

Előnyök

 • magas minőség;
 • egyedülálló aerodinamika;
 • tartósság és megbízhatóság;
 • praktikum.

Hátrányok

 • magas ár.

Th
  e

Értékelés: 4.8

TH<ul></div><p>E.webp” src=”/wp-content/uploads/2023/08/7116666193751-317-.jpg” height=”400″ title=”TH</p><ul>E.webp”><p>A svéd Th gyártó aktív életmódra buzdítja az autósokat</p><ul>e. És a mottóját egy sor tágas tetőcsomagtartóval támasztja alá. Az 1942-ben alapított vállalat azóta fejleszt kiegészítőket az utazók és a természet szerelmesei számára. Több mint 2200 alkalmazott és több mint 40 gyártási helyszín. A szakértők a márkát a második helyre sorolták az elegancia, a funkcionalitás és a megbízhatóság tekintetében.<p>A hazai autótulajdonosok megjegyzik, hogy a szerkezetek felszerelése és eltávolítása egyszerű. Minden kötőelem pontos méretekkel rendelkezik, ami megkönnyíti a beszerelést. A gyártó katalógusa a teljes modellválasztékhoz kínál alkatrészeket. A hátrányok közé tartozik a MENABO állványok és alkatrészek magas ára.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>elegáns design;</li><li>jól átgondolt szerelési kialakítás;</li><li>Svéd minőség;</li><li>erős műanyag.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>magas ár.</li></ul><h3>MENABO</h3><p>Értékelés: 4.8</p><div style=MENABO

A MENABO 1972-ben indult, mint olasz audioberendezéseket gyártó vállalat. A járművek gyors fejlődése azonban arra ösztönözte a munkavállalókat, hogy elsajátítsák a hordozókat és a dobozokat. A márka Európa vezető gyártója, 3 gyártási telephellyel és 2 logisztikai központtal. A szakértők dicsérték az olasz termékek egyedi kialakítását és a megfizethető árakat. A gyártó által használt háromrétegű műanyag biztosítja a magas minőséget és megbízhatóságot. Modellek, formák és színek széles választéka az autótulajdonosok számára.

A hazai járművezetők dicsérik a MENABO hordozókat eleganciájuk és tartósságuk miatt. A márka a harmadik helyen áll, mert hátránya, hogy kényelmetlen nyitórendszerrel rendelkezik.

Előnyök

 • jó minőség;
 • kifinomult stílus;
 • megfizethető árak;
 • tartósság.

Hátrányok

 • kényelmetlen nyitórendszer.

Amos

Értékelés: 4.7

AMOS.webp

A lengyel Amos márka az univerzális tetőcsomagtartók mellett speciális eszközöket gyárt sporteszközök szállítására. A vállalat több mint 30 éve van jelen az európai piacon. A katalógusban különböző típusú rögzítésekkel ellátott modelleket találhat. Vannak korlátra szerelt tetőállványok, szabványos helyeken, valamint ereszcsatornákhoz és ajtónyílásokhoz való rögzítéshez. Mivel minden csomagtartórendszert az európai autósok számára fejlesztettek ki, a szakemberek nem panaszkodhatnak a tágasságra és a kényelemre. A minőség tekintetében azonban a márka elmarad a minősítés vezetőitől ebben az összetevőben.

Az orosz felhasználók elégedettek az elfogadható árral, a biztonsági mechanizmusok elérhetőségével, a sporteszközök beállításának lehetőségével. Az autótulajdonosok által említett hátrányok a következők: nehézségek a beszereléssel kapcsolatban.

Előnyök

 • megfizethető ár;
 • a sportfelszerelések csomagtartóinak választéka;
 • különböző szerelési lehetőségek;
 • könnyen kezelhető.

Hátrányok

 • Nehézségek a telepítéssel kapcsolatban.

FicoPro

Értékelés: 4.7

FICOPRO.webp

A FicoPro orosz tetőcsomagtartó gyártója modellek széles választékát kínálja. Ez biztosítja a márka első öt helyét a rangsorunkban. A termékeket nem csak a hazai autók tulajdonosainak, hanem a külföldi autók tulajdonosainak is szánják. A márka katalógusa a jól szituált oroszok és a szűkös költségvetésűek számára kínál modellt. A vállalat fő profilja a korlátra szerelt állványok gyártása. A könnyű felszerelhetőség érdekében egyedi rögzítési rendszert fejlesztettek ki, könnyű, könnyű ötvözetből készült íjakkal. Minden termék nemzeti minőségi tanúsítványt kapott.

A felhasználók szeretik a FicoPro tetőcsomagtartókat széles választékuk, tisztességes aerodinamikájuk és elfogadható áraik miatt. A márka passzív jellemzői közé tartoznak a gyenge titkok és a rugalmas párnák hiánya.

Előnyök

 • Modellek széles választéka;
 • speciális rögzítési rendszer;
 • alacsony súly;
 • magas minőség.

Hátrányok

 • gyenge titkos zárak.

Lux

Értékelés: 4.7

Lux

Az orosz éghajlat sajátosságait figyelembe véve a Lux márkanév alatt a tetőcsomagtartók készülnek. Az Omega-Favorite 2009 óta gyárt prémium kategóriás csomagtartó rendszereket. A legtöbb modellt külföldi autókhoz tervezték, a gyártó 32 márkához kínál tartozékokat. Az ügyfelek a katalógusban a dobozok és kerékpártartók széles választékából választhatnak. A márka termékei népszerűek a hazai autósok körében. A csomagtartók mind a tetőminősítésekre, mind a sima tetőkre rögzíthetők. Minden acél alkatrész megbízhatóan védett a korrózió ellen horganyzott bevonatokkal és fagyálló műanyaggal.

A Lux tetőcsomagtartók előnyei a jó minőség és a modellek széles választéka. Hátránya a magas ár, a csomagtartórendszerek időigényes telepítése.

Előnyök

 • magas minőség;
 • széles választék;
 • megbízható védelem a korrózió ellen;
 • Különböző szerelési lehetőségek.

Lux

 • hosszú telepítés.

Atlant

Értékelés: 4.6

ATLANT.webp

Az orosz csizmagyártó Atlant 2001-ben kezdte meg tevékenységét. A vállalat kezdetben csak tartozékokat gyártott hazai autókhoz. Ezt követően az importált járművekre vonatkozó modelleket fejlesztettek ki. A mai autósok különféle csomagtartó rendszerek, dobozok, pótalkatrészek, sílécekhez, snowboardokhoz és kerékpárokhoz való kötések közül választhatnak. A gyártó katalógusában lapos tetőkhöz való megoldások, tetősínekkel ellátott autókhoz való eszközök és ereszcsatorna rögzítésű csomagtartók is szerepelnek. A szakértők a márkát a stílusos dizájn, az áramvonalas forma és a megfizethető ár miatt vették fel a rangsorunkba.

A hazai vállalatnak dolgoznia kell termékei minőségén. A felhasználók gyakran kritizálják a tetőcsomagtartókat zajosságuk és tervezési hibáik miatt.

Előnyök

 • megfizethető ár;
 • stílusos design;
 • kapacitás;
 • különféle kötőelemek.

Hátrányok

 • alacsony minőség;
 • zajosság.
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: