A 11 legjobb kínai gumiabroncs márka

A kínai gumiabroncsgyártás nyaktörő sebességgel növekszik. Körülbelül 5 évvel ezelőttig csak a legelszántabb orosz autósok vásároltak kevéssé ismert termékeket. A Mennyei Birodalom első gumiabroncsai minőségükről és tartósságukról voltak nevezetesek. A kínai gumiabroncsok ma már egyenrangú versenytársak az USA, Japán, az Egyesült Királyság, Olaszország, Franciaország, Dél-Korea és Oroszország már elismert vezető gumiabroncsaival. Ugyanakkor a fő aduász – a demokratikus ár – változatlan marad. A szakértők a Kínából származó autógumik számos fontos előnyét emelték ki.

A kínai gumiabroncsok előnyei

 1. Ésszerű ár.Az orosz fogyasztók megszokták, hogy a kínai áruk ára többszörösen alacsonyabb, mint a legismertebb gyártóké. És bár ma már nincs különbség a márkás és a kínai termékek árai között, az alacsonyabb ár továbbra is vonzó tényező a hazai autósok számára. És míg a múltban az alacsony kínai bérek jelentős szerepet játszottak, ma már a modern high-tech gyártás került előtérbe az árképzésben. Minimalizálja az emberi munkát, növeli a termelékenységet és javítja a gumiabroncstermékek minőségét.
 2. Minőség.A minőségi szint még mindig sok orosz autós számára visszatartó erő a kínai gumiabroncsok vásárlásakor. És ha a nagy gyártók a precíziós berendezésekre és a fejlett diagnosztikai eszközökkel végzett szigorú ellenőrzésekre támaszkodnak, a silány műhelyek továbbra is alacsony minőségű termékeket szállítanak. Ezért van az, hogy az autótulajdonosok véleménye gyakran nagyon eltérő.
 3. Hol lehet kínai gumit vásárolni.Ahhoz, hogy elkerülje a szövetkezeti kézművesek által gyártott gumiabroncsok vásárlását, felelősségteljesen kell megválasztania a boltot. A nagyobb kínai gumiabroncsgyártók komoly kiskereskedőknek vagy kereskedőknek szállítják termékeiket. Innen a gumiabroncsok eljutnak az autókereskedésekbe, szervizközpontokba és online boltokba. Az ilyen üzletekből történő vásárláshoz általában a gyártó garanciája is jár. A gumiabroncsok kézzel vagy autókereskedésben történő vásárlása azonban nagyon kockázatos vállalkozás. . A minőségi állításokat nehéz megfogalmazni.

A 11 legjobb kínai gumiabroncsmárkát választottuk ki a felülvizsgálatunkhoz. Mindegyikük az orosz piacot látja el. Az ülések elosztása szakértői véleményen és a hazai autótulajdonosok visszajelzésein alapult.

A legjobb kínai gumiabroncsmárkák értékelése

Jelölés hely gyártó értékelés
A legjobb kínai abroncsmárkák rangsora 1 Háromszög 5.0
2 Sailun 4.9
3 Goodride 4.8
4 Doublestar 4.7
5 Wan
 • 4.6
  6 Aeolus 4.5
  7 Maxxis 4.4
  8 Sunny 4.3
  9 Firenza 4.2
  10 Infinity 4.1
  11 Kinforest 4.0

  Háromszög

  Értékelés: 5.0

  Háromszög

  A vállalat

  Az iangle példát mutat a többi kínai gumiabroncsgyártó számára a magas minőség és a megfizethetőség tekintetében. A gyártó gondosan választja ki a nyersanyagokat (természetes gumi). A fejlett gépek tökéletesen kiegyensúlyozott, alacsony gördülési ellenállású gumiabroncsokat gyártanak. Ezek a gumi tulajdonságok kézzelfogható üzemanyag-megtakarítást eredményeznek. A szigorú ellenőrzési rendszerek, az ultrahangos és a röntgenellenőrzés kombinációja segített a hibaarányok csökkentésében. Nem meglepő, hogy a gumiabroncsok sikeresen teljesítették az ISO, DOT és ECE szabványok szerinti tanúsítási teszteket. A szakértők a márkának adják a tenyerét a mi értékelésünkben.

  Az orosz autósok elismerően nyilatkoznak a gumiabroncsok megfizethetőségéről, csendes működéséről és tartósságáról

  iangle.

  Előnyök

  • fejlett berendezések;
  • A nyersanyagok gondos kiválasztása;
  • szigorú ellenőrzés;
  • megfizethető ár.

  Hátrányok

  • nem található.

  Sailun

  Értékelés: 4.9

  Sailun

  A Sailun márka 2002-ben indult. A kínai Szilícium-völgy vállalatai aktívan részt vettek a modern gumiabroncsgyártás létrehozásában. A gumiipar számos vezető szakértője részt vett a gyártás elindításában. A Sailun gumiabroncsokat két üzemben gyártják; a kínálatban minden méret megtalálható személygépkocsik, SUV-k, haszongépjárművek és kisteherautók számára. A szakértők figyelmet fordítottak a márka saját fejlesztéseire; a vállalat 9 bejegyzett szabadalommal rendelkezik.

  Az orosz autósok megtapasztalhatták a kínai gumiabroncsot. A pozitív oldalon említik a csendességet, a jó tapadást és az alacsony árat. A gyengeségek közé tartozik az oldalsó vágásvédelem hiánya. A márka a második helyen áll a rangsorban.

  Előnyök

  • innovatív fejlesztések;
  • kutatás és fejlesztés;
  • az alacsony ár;
  • széles választék.

  Hátrányok

  • Nincs oldalsó vágásvédelem.

  Goodride

  Értékelés: 4.8

  Goodride

  A kínai Goodride gumiabroncsgyár gazdag múltra tekint vissza. 1958-ban alapították, de csak a 21. században tudott globalizálódni. A szakértők a 2004-es évet tekintik az ISO/TS16949 nemzetközi tanúsítvánnyal egy új termelési szint kiindulópontjának. A kínai vállalat éves forgalma elképesztő, meghaladta a 17 millió darabot. gumiabroncsok. A kínálatban szerepelnek autókhoz, mezőgazdasági gépekhez, motorkerékpárokhoz és kerékpárokhoz való gumik. A gyártó nagy figyelmet fordít a piackutatásra. Az új modelleket időben fejlesztik ki, és a berendezéseket frissítik.

  A hazai autótulajdonosok nagyra értékelik a gumi olyan tulajdonságait, mint a stabilitás az úton, az alacsony zajszint. A hátrányok közé tartoznak a gyenge oldalfalak. A márkát a rangsorunk bronz fokozatával tüntették ki.

  Előnyök

  • gazdag választék;
  • csend;
  • úttartás;
  • megfizethető ár.

  Hátrányok

  • gyenge oldalfalak.

  Doublestar

  Értékelés: 4.7

  Doublestar

  A kínai Doublestar vállalatot 1921-ben alapították, de az első gumiabroncsokat csak 1996-ban gyártották le. A gyártó gyorsan bejutott a Közép-Királyság 10 legjobb gumiabroncsgyártó vállalatának listájára. A gumiabroncsokat a világ minden táján forgalmazzák, az ellátási terület több mint 140 országra terjed ki. A szakértők a Doublestar gumiabroncsok számos előnyét azonosították. Ez hosszú élettartamot jelent (akár 200 ezer. km); ellenáll a nagy terhelésnek; elfogadható ár. A vállalat tervezői olyan egyedi kialakítást fejlesztettek ki, amely megakadályozza a gumiabroncs sérülését. A megerősített oldalfal, a védőöv és a tömítőanyag belső rétegének kombinációja hatékony ellenállást biztosít a vágásokkal és a lyukasztásokkal szemben.

  A márka egy lépésre van az első három helyezettől a rangsorban, ill. . Az autótulajdonosok kritizálják a gumit a primitív kialakítása és a kiegyensúlyozás során felmerülő nehézségek miatt.

  Előnyök

  • tartósság;
  • sérülésállóság;
  • megfizethető ár;
  • egyedi szerkezet.

  Hátrányok

  • nem jól egyensúlyoznak.

  Wan
 • Értékelés: 4.6

  Wan<li></div><p>” src=”/wp-content/uploads/2023/09/71216666194361-6711.jpg” height=”200″ title=”Wan</p><li>“><p>Az egyik legnagyobb kínai gumiabroncsgyártó a Guangzhou South China Rubber Tire Co., Ltd. A vállalat a Wan márkanév alatt szállít gumiabroncsokat</p><li>. A gyár 1992-ben kezdte meg a gumigyártást, a műhelyeket az USA-ból, Japánból, Nagy-Britanniából és Németországból származó berendezésekkel szerelték fel. Ez az egyik fő oka a gumiabroncsok kiváló minőségének és megbízhatóságának. A szakértők magasra értékelték a radiál gumiabroncsok értékesítési volumenét; 1996 óta a márka a második helyen áll Kínában. A vállalat több mint 500 gumiabroncs-módosítást kínál, és évente mintegy 30 új terméket fejleszt ki.<p>A hazai autósok szerint a Wan</p><li>dicsérik úttartásuk és alacsony áruk miatt. Sajnos az alacsony profilú gumi hajlamos az aquaplaningra.<h4>Előnyök</h4><ul><li>fejlett berendezések;</li><li>nagy értékesítési volumen;</li><li>a modellválaszték folyamatos megújítása;</li><li>alacsony árak.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>aquaplaningra való hajlam.</li></ul><h3>Aeolus</h3><p>Értékelés: 4.5</p><div style=Aeolus

  Az Aeolust tekintik az első tehergépkocsi gumiabroncs gyárnak Kínában. 1965-ben alapították Henan tartományban. Egy kis cég 20 év alatt nagyvállalattá vált, amely autógumik széles választékát gyártja. A csoportnak van egy kutatóközpontja, ahol késztermékeit tesztelik. Az elmúlt években a kínai gumiabroncsgyártónak sikerült javítania gumiabroncsainak minőségét, amit a nemzetközi szervezetek tanúsítványai is megerősítenek. A vállalatot 2003 óta jegyzik a sanghaji tőzsdén.

  A szakértők a márkát a megfizethetőség és az úttartás szempontjából a top 6-os listánkra helyezték. Ezeknek a gumiabroncsoknak a gyenge pontja az egyensúly és az élek gyors kopása.

  Előnyök

  • megfizethető ár;
  • jó minőség;
  • úttartás;
  • széles választék.

  Hátrányok

  • gumiabroncshiány Oroszország európai részén;
  • Túl sok a súly a kiegyensúlyozásnál.

  Maxxis

  Értékelés: 4.4

  Maxxis

  Oroszországban nagyon népszerű a Maxxis. A vállalat 2008-ban tört be a világ gumiabroncspiacára, és a 12. helyet szerezte meg a forgalomban. A gyártónak azóta sikerült megerősítenie pozícióját különböző országokban. Szakértők megjegyzik, hogy a kínai gumi stabilan ellátja a neves autógyárak összeszerelő sorait. A Maxxis gumiabroncsok az új Volkswagen, Toyota, Nissan, Ford, Peugeot, Nissan, Ford és Peugeot modellekre kerülnek felszerelésre. Az orosz járművezetők körében a legnépszerűbb modellek a következők
  avo HP-M3, Victra M-36 és Arctictrekker NS3.

  A felhasználók számos hibát fedeztek fel, amelyek hozzájárultak a rangsorolásunkhoz. A téli gumiabroncsok (tépőzár) félnek a jégtől, a hótorlaszok ellen tehetetlenek, és sebességnél nagy zajt csapnak.

  Előnyök

  • alacsony ár;
  • jó minőség;
  • megbízhatóság és tartósság;
  • széles választék.

  Hátrányok

  • zajos sebességnél;
  • gyenge tapadás a téli gumiabroncsokon.

  Sunny

  Értékelés: 4.3

  Sunny

  A South China Tire Rubber Co. 1988-ban alakult., Ltd, amely a Sunny márka tulajdonosa. A gyártó egyik fő előnye a gumiabroncsok környezetbarát jellege, amely teljes mértékben kielégíti az igényes európai és japán partnerek igényeit. Ezért a termékeket a Volkswagen, az Audi, a Nissan, a Mazda és a Nissan összeszerelő szalagjaira szállítják. A vállalat műhelyeiben az USA-ból, Németországból és Japánból származó modern berendezéseket telepítettek. Ennek köszönhetően a gumiabroncsok minősége évről évre javul. Nagy kopásállóság, alacsony zajszint. Az orosz autósok különösen kedvelik a SUNNY SN3970-et.

  A márka a nyolcadik helyen áll a rangsorunkban, a következőkben. . az autósok a gumi merevségére panaszkodtak. Amikor hideg lesz, az útfelület tapadása romlik.

  A

  • elfogadható ár;
  • nagy tartósság;
  • alacsony zajszint;
  • ütésállóság.

  Hátrányok

  • merevség;
  • gyenge tapadás hóban.

  Firenza

  Értékelés: 4.2

  Firenza

  A kínai Firenza márka középkategóriás és prémium autókra szánt gumiabroncsok gyártására összpontosít. Az első adag gumiabroncs 2007-ben jelent meg, a modellek fejlesztésében részt vettek a jól ismert japán mérnökök, valamint az olaszországi tervezők is. A gyártó különös figyelmet fordít a nyersanyagok kiválasztására. A szakértők kiemelik a trapéz alakú kontúrt és a zajelnyelő rendszert a gumiabroncs felépítésében. A gyártási technológia is egyedülálló, mivel magában foglalja a gumiabroncsipar legújabb vívmányait. A dupla réteg acélzsinór maximális tartósságot biztosít.

  A márka nem tudott magasabb helyre kerülni a minősítésünkben, mivel a gumiabroncsok népszerűsége alacsony az orosz autósok körében. A szakértők szerint a magas ár az egyik ok.

  Előnyök

  • kiváló minőségű nyersanyagok;
  • masszív felépítés;
  • fejlett technológia;
  • kopásálló futófelület.

  Hátrányok

  • magas ár;
  • szerény választék.

  Infinity

  Értékelés: 4.1

  Infinity

  A kínai Infinity Tyres gumiabroncsgyártó vállalatot arab tőkével alapították. Az abroncsok 2005-ben jelentek meg először a világpiacon, és ma már a Közel-Keleten is nagy a kereslet irántuk. A vállalat 2009 óta aktívan népszerűsíti gumiabroncs-termékeit az európai piacon. A szakértők felhívják a figyelmet az innovatív technológiára, a magas biztonsági szintre, a gumi tartósságára. A gyártó katalógusa számos modellt tartalmaz, amelyek alkalmasak az orosz utakra. A legnépszerűbb az INF-05 nyári gumiabroncs és az INF-049 téli gumiabroncs volt.

  A megfizethetőség és a jó minőség okos kombinációja miatt sikerült bekerülnünk a tíz legjobb kínai gumiabroncsgyártó közé a minősítésünkben. A hátránya figyelemre méltó a sekély futófelület.

  Előnyök

  • megfizethető ár;
  • jó minőség;
  • innovatív technológia;
  • tartósság.

  Hátrányok

  • sekély futófelületi mintázat;
  • szerény választék.

  Kinforest

  Értékelés: 4.0

  Kinforest

  A Kinforest gumiabroncsgyár a legmodernebb gyártási technológiával büszkélkedhet. Az üzem építéséhez a legfejlettebb technológiai tervezést választották. 2007 óta a gumiabroncsok meghódítják a világpiacot, és egyenrangú versenytársak a már ismert piacvezetőkkel. A szakértők nagyra értékelik a gyártó hajlandóságát a saját termékek fejlesztésére. A vállalat szigorú ellenőrzést végez, beleértve a homogenitás- és az egyensúlyi vizsgálatot is. Ez a felelősségteljes megközelítés nemzetközi minőségi tanúsítványokat szerzett a vállalatnak.

  Az orosz autótulajdonosok szeretik a Kinforest KF-717-et, amelyet SUV-kra és crossoverekre helyeznek. A felhasználók általában elégedettek a csendességgel és a könnyű kiegyensúlyozhatósággal. A hátránya, hogy a gumi puha és a futófelület gyorsan kopik.

  Előnyök

  • házon belüli fejlesztések;
  • korszerű gyártás;
  • magas minőség;
  • megfizethető ár.

  Hátrányok

  • gyorsan elhasználódik;
  • puha gumi.
  Olvasson tovább  A 14 legjobb gumiabroncs Chevrolet Niva-hoz
  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: