10 legjobb fejhallgató aktív zajszűréssel

Egyre többen használnak fejhallgatót az otthonukon kívül is. Mivel kell megküzdeniük például a tömegközlekedésben?? Igen, idegen zajjal. A földalatti zúgás elnyomhatja a zenét, különösen, ha füldugó helyett fülhallgatót használ. Az aktív zajcsökkentő rendszer megoldja a problémát. Sok modellben azonban nem működik megfelelően – a zenét néhány felesleges hanggal egészítik ki, amelyek inkább zavarják a körülöttük lévő embereket. Ezért úgy döntöttünk, hogy elmondjuk, melyek azok a fejhallgatók, amelyekben a zajszűrő rendszer a legjobban működik. És az általunk vizsgált modellek sem hangzanak féltökéletesen.

A legjobb fejhallgató aktív zajszűréssel

ue Wireless 2
Jelölés Helyszín Név Ár
a legjobb aktív zajszűrő fejhallgatót értékelték 1 Sony WH-1000XM4 23 570 €
2 Bose QuietComfort 35 14 990 €
3 Sony WH-XB900N 13 050 €
4 Sony WH-1000XM3 21 490 €
5 Bowers Wilkins PX 26 990 €
6 A JBL Tune 600BTNC 5 978 €
7

lantronics Backbeat Pro 2

16 983 €
A legjobb fülhallgató aktív zajszűréssel 1 Sennheiser Momentum

17 981 €
2 Sony WF-1000XM3 11 838 €
3 HONOR Magic fülhallgató 5 737 €

Sony WH-1000XM4

Értékelés: 4.9

Sony WH-1000XM4

A Sony évek óta a legjobb hangzáshoz kapcsolódó termékeket gyártja. Ugyanez vonatkozik a fejhallgatóra is. A japánok az elsők között álltak elő aktív zajszűrő rendszerrel. És ez a funkció minden egyes új modellel javult. A Sony WH-1000XM4 készülékkel közel kerül a tökéletességhez. Ha bedugja a fejhallgatót a repülőn, elfelejti a körülötte lévő zajt. Még az elalvás veszélyét is megkockáztatod, különösen, ha nem játszol valamilyen zenét!

Ez a modell nem különösebben különbözik az egy évvel korábban kiadott harmadik felülvizsgálattól. Legalábbis külsőleg. Az egyetlen változás az elektronikában van. Még jobb zajszűrő viselkedés a fejhallgatóval, és még jobban hangzik. De ebben a tekintetben ne bízzon a tökéletességben. Minden aktív zajszűrős fejhallgató hajlamos a frekvenciák felfogására – ezek sem kivételek a szabály alól. De általában a zene szerelmesei és nem nézd meg az ilyen eszközöket.

A Sony WH-1000XM4 majdnem 30 ezer forintért vásárolható meg. RUB. Kétségtelen, hogy drága. De tudja, hogy a fejhallgatógyártók jelenleg elérhető legjobb technológiájáért fizet. És nagyon hosszú akkumulátor-üzemidő – egy teljes feltöltéssel a fejhallgató akár 38 órán át is képes játszani. Mint már rájöttek, ezek vezeték nélküli. Ez hatással lehetett a hangminőségre. De nem ebben az esetben, mert a tartozék támogatást kapott a modern kodekekhez és a Bluetooth legújabb verziójához. Ha zászlóshajó okostelefonod van, akkor nagy élményben lesz részed!

A szinkronizálás jelentősen felgyorsul, mivel az NFC chipet használja. A töltő csatlakoztatásához egy praktikus USB Type-C aljzat áll rendelkezésre. A fejhallgatót vezetékes üzemmódban is használhatja. A fejhallgató ideális zenehallgatáshoz olyan hordozható eszközökön, amelyek nem tartalmaznak Bluetooth-t.

Ha hajlandó vagy szinte bármilyen összeget kiadni fejhallgatóra, akkor a Sony WH-1000XM4 a megfelelő választás. Jelenleg messze a legjobb választás. Számos kiváló tulajdonsága van, amelyek ezt a modellt a gyűjtemény értékes kiegészítőjévé teszik. Nem említettük például, hogy a fejhallgatót headsetként is használhatja. És az itt bemutatott mikrofonok, ahogyan már rájöttek, szintén nagyon magas színvonalú teljesítményt nyújtanak.

Előnyök

 • Kényelmes kialakítás;
 • USB Type-C csatlakozót használnak;
 • Fejhallgatóként is használható;
 • Vezetékes kapcsolat áll rendelkezésre;
 • Bluetooth 5 modulok beépítve.0 és NFC;
 • Teljes feltöltéssel 30-38 órán át használható;
 • Tökéletes aktív zajszűrő rendszer;
 • Kiváló minőségű alkatrészekből készült;
 • A reprodukált frekvenciák rendkívül széles skálája.

Hátrányok

 • A gyorstöltés nem valósul meg;
 • Nagyon magas költségek;
 • Létezik néhány hibás modell.

ose QuietComfort 35

Értékelés: 4.8

Bose QuietComfort 35

Elég drága fejhallgató, a teljes méretű típushoz tartozik. Ez azt jelenti, hogy még a legnagyobb füleket is teljesen fedik. Ez lehetővé teszi, hogy a külső zajok elől a megfelelő funkció aktiválása nélkül is elmeneküljön. Csak a leghangosabb hangok jutnak át a fülkagylókon – például egy repülőgép dübörgése vagy egy ember a metróban. Az aktív zajszűrés az ilyen hangok elnyomására szolgál. Két mikrofonnal működik, és e funkció végrehajtásának minősége kifogástalan. Ez azon kevés modellek egyike, amelyek zene nélkül is tökéletesen működnek – egyes vásárlók csak akkor aktiválják a zajszűrést, ha el akarnak aludni a vonaton vagy a repülőn, mivel a teljes csend erre jó.

Mint a legtöbb itt áttekintett fejhallgató, a Bose QuietComfort 35 nevű modell Bluetooth vezeték nélküli technológiát használ az okostelefonhoz való csatlakozáshoz. Az első szinkronizálás a lehető leggyorsabb – a folyamatot az NFC chip gyorsítja fel. Sajnos nincs aptX codec támogatás, így ne is reménykedjünk a tökéletes hangzásban. A legrosszabb benyomások a felső frekvenciákon vannak. Örül, hogy van egy 3,5 mm-es bemenet egy audiokábel számára. A hangminőség azonban nem növekszik túlságosan a vezetékes kapcsolat mellett. Sok vásárló azt állítja, hogy szeretnék, ha a drága fejhallgatók érezhetően jobban szólnának.

El kell ismernie, hogy a hangkábel bizonyos pillanatokban még mindig megmentheti Önt. Azokról az esetekről beszélünk, amikor a felhasználó elfelejti feltölteni a fejhallgató beépített akkumulátorát. Ha az akkumulátor teljesen fel van töltve, 16-20 óra hangzásra számíthat.

A termék elég nehéznek bizonyult. De melyik más teljes méretű fejhallgató nyom kevesebbet 310 grammnál?? És ne felejtsük el, hogy ez a minősítésünk képviselője mikrofonokat tartalmaz – lehetővé teszik nemcsak a külső zajoktól való menekülést, hanem a telefonbeszélgetést is. Érdekes, hogy a párosított kapcsolat itt valósul meg. Egy másik érdekes “trükk” az időzítő kikapcsolása. Néhány egyéb funkció is a felhasználó rendelkezésére áll – keresse őket a Bose Connect alkalmazásban.

A headset nagy mérete biztosan tetszeni fog Önnek. Mivel a fülek teljesen illeszkednek, hamarosan teljesen elveszíti az érzést, hogy valamit visel a fején. A Bose QuietComfort 35 valószínűleg már csak az ideális kialakítás miatt is megéri. Nem véletlenül szerepel a “comfort” szó a tartozék nevében. De keressen egy viszonylag kis árcédulával rendelkező készüléket – ne költsön több mint 25 ezer forintot ezekre a fejhallgatókra. A fejhallgató alapértelmezett ára 5,00 £.

Előnyök

 • Kényelmes illeszkedés a fejhez;
 • Stabil működés Bluetooth-on keresztül;
 • Lehetőség van vezetékkel történő csatlakoztatásra;
 • Van egy NFC chip;
 • Hordtáskával érkezik;
 • Kibővített funkciók a Bose Connect alkalmazással.

Hátrányok

 • Hosszú feltöltés;
 • Erősen túlvezérelt magas frekvenciák;
 • Az aktív zajszűrés nem menti meg, ha telefonál;
 • Hangutasítás csak angol nyelven.

Sony WH-XB900N

Score : 4.8

Sony WH-XB900N

Sokan hajlandóak akár 15 ezer forintot is költeni fülhallgatókra. Rubelek. És még ebben az árkategóriában is közel tökéletes teljesítményt követelnek meg. Szerencsére vannak olyan modellek, amelyek befogadják őket. Például a Sony WH-XB900N fejhallgatónak nincs jelentős hátránya. Ez nem jelenti azt, hogy egyáltalán nincsenek hátrányai. Egyszerűen könnyű elviselni őket.

De kezdjük a pozitívumokkal. A fejhallgató masszív és robusztus felépítésű. Nem lehet kétséges, hogy a tartozék biztonságosan ellenáll számos esésnek. Emellett hosszú ideig megőrzi piacképes megjelenését. A fülpárnák teljesen körülveszik a felhasználó fülét, és csak részben védik a külső zajoktól. Az aktív zajszűrés bekapcsolásával pedig teljesen csendben maradhat. De jobb, ha közben zenét játszik, mivel a tartozékot éppen erre a célra hozták létre. A legjobb élményt azok élvezhetik, akiknek okostelefonja támogatja az aptX HD digitális kodeket, amelyet ezek a fejhallgatók minden probléma nélkül felismernek. Ebben az esetben az elektronika megpróbál mindent kipréselni a 40 mm-es membránokból, amit csak lehet.

Ha az Ön készüléke nem támogatja a modern codec-eket, nincs vele semmi baj. Az a tény, hogy a fejhallgatót nem kell Bluetooth 4-en keresztül csatlakoztatni.2. Helyette 1,2 m-es vezetékes csatlakozó is használható – a megfelelő kábel a tartozékban van.

Érdekesség, hogy az NFC chipet vezeték nélküli kapcsolatra is képes használni. Ez jelentősen felgyorsítja az első szinkronizálást. Az akkumulátor élettartamát tekintve eléri a 30 órát. Hihetetlen eredmény! A töltéshez pedig USB Type-C aljzat áll rendelkezésre. Ez szintén nagyon örvendetes, mivel ez a legkényelmesebb aljzat. A vásárló azt is élvezni fogja, hogy a tartozék támogatja a gyors töltést. Mindössze 10 perc a hálózati adapter csatlakoztatásával 60 percnyi hangzást biztosít!

Ezek a fejhallgatók teljes méretűek, és mint ilyenek, meglehetősen nehezek – az alatta lévő mérleg 254 g-ot mutat. Kicsit túlzás ezt hátránynak nevezni. Sokkal kiábrándítóbb a mikrofonok elhelyezése. Ezek mind az elején vannak, ami miatt a szél fújja őket, miközben sétálsz. A zajszűrő rendszer megpróbál “fehér zajt” létrehozni, de az eredmény katasztrofális – ezek a hangok egyértelműen hallhatóak. Ezért jobb, ha a szabadban kikapcsolja a készüléket. Egyes példányok azt is észrevették, hogy teljes csendben a bal fülkagylójukban extra zaj érezhető, amely a “kékfog” interferenciájából ered. Zenehallgatás közben nem veszi észre, de hangoskönyvek vagy podcastok hallgatása közben nem.

Előnyök

 • A lejátszható frekvenciák széles skálája;
 • Lehetőség van vezetékes és Bluetooth üzemmódban való működésre;
 • Támogatja a modern digitális kodekeket;
 • Bluetooth chip van beépítve;
 • Fejhallgatóként is használható;
 • Praktikus, összecsukható kialakítású;
 • Jó térfogattartalék;
 • Beépített USB Type-C csatlakozó;
 • Rendkívül hosszú akkumulátor-üzemidő;
 • Gyors töltés lehetséges.

Hátrányok

 • A szabadban a legjobb, ha a zajcsökkentő rendszert bekapcsolva tartja;
 • Nem a legújabb Bluetooth-szabványt használják;
 • Problémák merülnek fel a PC-hez való csatlakozáskor.

Sony WH-1000XM3

Értékelés: 4.8

Sony WH-1000XM3

Még egy teljes méretű fejhallgató a felső kategóriában. Sok szakértő szerint ez az aktív zajszűréssel felszerelt termékek világában az etalon. Valóban, nem lehet tagadni, hogy ez a funkció itt működik a legjobban. Kapcsolja be a zajszűrést, és mindenféle zajról megfeledkezik a metróban, repülőn vagy bárhol máshol. A vasúton még a rendeződombon is sétálhatsz, ahol az autók összeütköznek egymással.

Ez a modell Bluetooth-on keresztül csatlakozik az okostelefonhoz vagy más hordozható eszközhöz. A Sony pedig bevezette az AptX és az AptX codecek támogatását. Ha az okostelefonod ezeket a kodekeket is tudja kezelni, akkor CD-minőségű hangzást hallhatsz. Így nincs értelme MP3 zenét hallgatni – a tömörítési hatás kellemetlen árnyalatait azonnal hallani fogja, amint meghallja.

Kellemes bónusz az NFC chip, amely nagyban felgyorsítja a szinkronizálást. Az aranyozott 3,5 mm-es jack sokkal hasznosabbnak tűnik. Lehetővé teszi a fejhallgató használatát akkor is, ha az akkumulátor lemerült. Emellett egy audiokábelt rendszeresen használnak azok az emberek, akiknek egyszerű okostelefonjuk van, amely nem rendelkezik hangprocesszorral és AptX codec támogatással. Az 1,2 m hosszúságú kábel elegendő az esetek túlnyomó többségében.

A fülkagylók belsejében a szokásos 40 mm-es membránok találhatók. Valahol a fejhallgató belsejében egy nagyon nagy kapacitású akkumulátor is található. Akár 35 órát is kibír egy teljes feltöltéssel. Legalábbis a gyártó ezt állítja. A gyakorlatban minden a Bluetooth-jel minőségétől, a körülötte lévő zajok mennyiségétől és természetesen a hangerősségtől függ. De mindenesetre rekordközeli akkumulátor-üzemidőre számíthat.

A termék érdekes tulajdonsága a surround hangzásmód gyors átkapcsolása. Ez lehetővé teszi, hogy a fejhallgatót a kerékpárra tegye – biztosan meghallja a közeledő autókürtöt vagy egy járókelő kiáltását.

A leírásunk alapján úgy tűnik, hogy a fejhallgató ideális. Sajnos egyetlen aktív zajszűrő fejhallgatót sem lehet így nevezni. Ez a minősítés képviselője túl drága – az orosz üzletekben legalább 30 ezer dollárt kérnek érte. rubel. Szintén zavaró az a tény, hogy a basszuserősítés és néhány más hasznos funkció átvált az elavult SBC kodekre. Egy másik hátrányt a fejhallgatót a szabadban, fagypont alatti hőmérsékleten használók észlelnek – a jobb fülön lévő érzékelő ilyen körülmények között egyszerűen nem hajlandó működni! Nem mindenki fogja szeretni a hangutasításokat a zajszint minden egyes változásakor – ezeket nem lehet kikapcsolni, még a házon belüli alkalmazásban sem. Egyébként az alkalmazás sok energiát fogyaszt az okostelefonon – ez szintén bosszantó.

Előnyök

 • Van egy NFC chip, amely felgyorsítja a szinkronizálást;
 • Jó hangminőség;
 • Stabil Bluetooth működés;
 • Lehetőség van audiokábel csatlakoztatására;
 • Nagyon hosszú akkumulátor-üzemidő;
 • Támogatja az AptX codec-et;
 • A légköri nyomás optimalizálása megtörtént;
 • Az alkalmazással további funkciókat használhat;
 • Egy tokkal érkezik.

Hátrányok

 • A hangjelzések némelyike idegesítő;
 • A töltés három órát vesz igénybe;
 • Az érintésvezérlés nem működik hidegben.

A Wilkins PX

Értékelés: 4.7

A Bowers Wilkins PX

Egy másik Bluetooth fejhallgató, amely vezetékes csatlakozásra is alkalmas. Ezek a felsővezeték-típusba tartoznak. A méret meglehetősen nagy, és a maximális megbízhatóság megjelenésével azonnal megmondható. Ezek a fejhallgatók valószínűleg még akkor sem törnek el, ha emberi magasságból a padlóra esnek. A hátránya a súlya, amely 335 gramm.

Mint a többi, ebben a cikkben áttekintett fejhallgató, a Bowers Wilkins PX valójában vezeték nélküli. A benne lévő akkumulátor kapacitása 850 mAh. A gyártó azt állítja, hogy a teljes töltés 22 órán át tart az akkumulátor élettartama. A gyakorlatban ez a paraméter nagymértékben függ a használt codectől, a hangerősségtől és néhány más tényezőtől. De mindenesetre még a 15 óra is nagyszerű eredmény, ami lehetővé teszi, hogy egy egész héten át ne használja a töltőt (hacsak nem hallgat egész nap zenét).

A mikrofon nem csak az aktív zajszűrő rendszer megvalósítására szolgál. A PX egy másik Bluetooth fejhallgató, amely vezetékes kapcsolattal rendelkezik, így beszélhet mobiltelefonjával, és a beszélgetőpartner is jól hallja Önt. Az okostelefonnal való szinkronizálás Bluetooth 4 segítségével történik.1. Örülni fog, hogy a gyártó felruházta ezeket a fejhallgatókat az AptX HD codec támogatásával. Ha zászlóshajó okostelefonja van, akkor valószínűbb, hogy CD-minőségben tud zenét streamelni a fejhallgatóra! Az egyszerűbb eszközök tulajdonosainak azt javasoljuk, hogy hagyja ki a vezeték nélküli csatlakozást, és használja a mellékelt kábelt. Ebben az esetben az itt használt 40 mm-es membrán által elérhető maximumot fogja hallani.

A fejhallgató elektronikája három környezeti szűrővel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik az aktív zajszűrő rendszer lehető legpontosabb működését. De a szakértők azt mondják, hogy ebben a tekintetben a termék még mindig rosszabb a fenti modelleknél. Egyébként a gyártó azt javasolja, hogy töltse le az alkalmazást, hogy kihasználhassa a további funkciókat – nem működik tökéletesen minden okostelefonon.

Előnyök

 • A készülékhez tok is tartozik;
 • Bluetooth-üzemeltetés lehetséges;
 • Levehető kábelt használnak;
 • Hosszú akkumulátor-üzemidő;
 • Az AptX HD codec támogatása megvalósult;
 • Jó hangminőség;
 • Szép fizikai gombok.

Hátrányok

 • A fejhallgató nagyon nehéz;
 • Nincs összecsukható mechanizmus;
 • Az alkalmazás messze nem tökéletes.

JBL Tune 600BTNC

Értékelés: 4.7

JBL Tune 600BTNC

Négy színváltozat, műanyag ház és viszonylag kis súly. Pontosabban, egy 173 grammos kiegészítőt kell a fején viselnie. A headset könnyű súlyához nincs szükség sallangokra. Még a fülpárnák is viszonylag kis átmérőjűek, így nem ölelik körül teljesen a füleket. Ha nem lenne aktív zajszűrő rendszer, akkor biztosan szenvedne a külső zajoktól. Különösen akkor, ha a JBL Tune 600BTNC-t valahol a szabadban vagy tömegközlekedésen használja.

Ez a modell ideális az otthoni és munkahelyi használatra. Az a tény, hogy Bluetooth-on keresztül szinkronizálódik az okostelefonnal, bár nem a legújabb verzióval. Az audiokábel azonban továbbra is megtalálható a készletben – szükség esetén ezen keresztül csatlakoztathatja a fejhallgatót. Ez a vágy akkor merülhet fel, ha a hangminőség a “kék fog” használatakor nem tűnik túl jónak. A vezetékes kapcsolat akkor is jól jön, ha a beépített akkumulátor hamarosan lemerül. De ez csak körülbelül 12 óra zenelejátszás után történhet meg. És mindez aktivált zajszűrő technológiával! Nélkülük az akkumulátor élettartama majdnem megduplázódik! Néhány óra alatt feltölti a fejhallgatót.

Amint már rájött, ez a tartozék fejhallgatóként is használható. Hívások fogadása és a hangerő beállítása a megfelelő gombok megnyomásával. A hangminőség szempontjából elég tisztességes. Még Bluetooth-kapcsolattal is. Lenyűgözően széles frekvenciatartományt élvezhet, akár lenyűgöző 100dB/mW érzékenységgel. Az impedancia, ha érdekli, kevesebb, mint 32 ohm.

Mint minden JBL termék esetében, a fejhallgatót is aktívan hamisítják a kínai cégek. Ezért nem javasoljuk, hogy az alacsony árcédulát hajszolja. Ellenkező esetben fennáll annak a veszélye, hogy egy jól kinéző berendezést kap, amely a hangminőség szempontjából biztosan nem fog tetszeni Önnek. Az eredeti JBL Tune 600BTNC fejhallgató általában 7000 euró körüli összegbe kerül. számíthat erre az árcédulára.

Előnyök

 • Vezetékes és Bluetooth kapcsolat is lehetséges;
 • Stabil kialakítás;
 • Nagyon magas érzékenység
 • Fejhallgatóként is használható;
 • Az aktív zajszűrő rendszer nincs rosszul megvalósítva;
 • A fejhallgató kicsi és könnyű;
 • Négy színválaszték áll rendelkezésre;
 • Hosszú akkumulátor élettartam.

Hátrányok

 • Mikro-USB csatlakozót használ;
 • A fülpárnák nem fedik el teljesen a füleket;
 • a régebbi Bluetooth 4 szabványt használja.1;
 • A mellékelt audiokábel gyenge kivitelezésű.

Plantronics Backbeat Pro 2

Értékelés: 4.7

Plantronics Backbeat Pro 2

Ez a képviselő a mi minősítés különbözik a versenytársak alacsonyabb áron. Ezeket a fejhallgatókat 12-15kért lehet megvásárolni. Attól függően, hogy melyik online kiskereskedőt választja. Ennek ellenére ez a modell sok tekintetben alig különbözik a drágább termékektől. Bluetooth-on keresztül is működik. A testén egy 3,5 mm-es audiocsatlakozó is található, amely lehetővé teszi a vezetékes kapcsolat használatát, ha az akkumulátor lemerülne. Még az AptX kodek is támogatott! Röviden, biztosan számíthat a kiváló hangminőségre, függetlenül attól, hogy milyen csatlakozási módot választ. Feltéve persze, hogy jó hangforrással rendelkezik. Butaság egy ilyen fejhallgatót egy egyszerű mobiltelefonhoz csatlakoztatni, hogy tömörített MP3-akat hallgassunk.

Érdekes módon a Plantronics Backbeat Pro 2 beépített NFC-chippel rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy a párosítás felgyorsítható – az okostelefonhoz való csatlakozás mindössze néhány másodpercet vesz igénybe. Ami az akkumulátor élettartamát illeti, a gyártó 24 órát állít. A nagyobb hangerő és néhány más tényező figyelembevételével az eredmény 18-20 óra. Kiváló eredmény!

Három óra az akkumulátor feltöltéséhez. Egyelőre ez a szabvány ezekre a fejhallgatókra. Kétségtelen, hogy egyes modellek támogatják a gyorstöltést, de általában vagy nincs aktív zajszűrésük, vagy pocsék a hangjuk – legalábbis nem elég jó ahhoz, hogy bekerüljenek a rangsorunkba.

A nagyméretű akkumulátor ellenére a fejhallgató súlya 289 g. Nem rossz egy teljes méretű kivitelhez képest! Felhívjuk figyelmét, hogy a gyártó nagyon puha fülpárnákat adott a teremtésnek, ami a fejhallgató szoros illeszkedéssel büszkélkedhet. Néhányan azonban azt írják a véleményekben, hogy még túl sűrű – ez a modell nyomja a fülüket. De nehéz kihagyni, mert ebben az árszegmensben szinte lehetetlen más zajszűrős fejhallgatót találni, amely ugyanolyan jól hangzik.

Előnyök

 • Egyszerű tokkal érkezik;
 • Támogatja az AptX codec-et;
 • Vezetékes csatlakozás lehetséges;
 • A luetooth minden gond nélkül működik;
 • Be van építve egy NFC chip;
 • Nagyon hosszú akkumulátor-üzemidő;
 • Nem olyan drága.

Hátrányok

 • Az ergonómia nem mindenki számára kielégítő;
 • A tájékoztató üzenetek túl hosszúak;
 • Az érzékelők eltávolítják a fejhallgatót a fejről, jobb, ha azonnal letiltják;
 • Néhány példányban még mindig hiányzik a zajszűrés.

A legjobb fülhallgató aktív zajszűréssel

Sennheiser Momentum ue Wireless 2

Értékelés: 4.9

Sennheiser Momentum<tr></div><p>ue Wireless 2″ src=”/wp-content/uploads/2023/11/211666666193471-9310.jpg” height=”421″ title=”Sennheiser Momentum</p><tr>ue Wireless 2″><p>A Sennheiser csúcskategóriás fejhallgatói kizárólag csúcskategóriás anyagokból készültek. A tok és a ház polírozott alumíniumból készült, minimális vastagság és súly jellemzi őket. A tokba való illeszkedés nagyon kényelmes – a folyamatot anélkül végezzük, hogy megnéznénk. Fejlett elektronika a headset belsejében. Különösen a Bluetooth 5 vezeték nélküli modul.1. Mondanom sem kell, hogy nem minden okostelefon van felszerelve a kékfog ezen változatával?</p><p>Ezek a fejhallgatók nagyon tisztességes hangerő tartalékkal rendelkeznek. Ezt bizonyítja az érzékenység, amely 107 dB-t tesz ki. A hangreprodukciót sem szabad figyelmen kívül hagyni. Az itt használt hangszórók 5 és 21000Hz közötti hangtartományban képesek hangot szolgáltatni. Nem minden fülhallgató büszkélkedhet ezzel a tulajdonsággal! De természetesen, hogy a Sennheiser Momentumtól a</p><tr>Az ue Wireless 2 csak akkor lesz maximális, ha drága okostelefonod van, amely támogatja az aptX kodeket. Csak ekkor kerül a zene maximális minőségben a fejhallgatóra. Azt is javasoljuk, hogy hagyjon fel az MP3-akkal a tömörítetlen formátumok javára.<p>Ezek a fejhallgatók minden körülmények között használhatók. Nem szenvednek attól, hogy edzés közben lecsöpögjön az izzadság a lábadról. Az esőtől sem félnek. Mindezt a gyártó által állított IPX4 vízállósági osztály bizonyítja. Az akkumulátor élettartamára sem lehet panasz. A fejhallgató tok nélkül is körülbelül hét órán keresztül játszható a fejhallgató. Ha időről időre beteszi a tokba, 28 órányi használatra számíthat! Külön kiemelendő a tartozék gyors töltési ideje, amely mindössze 1,5 órát vesz igénybe. Modern USB Type-C csatlakozóval csatlakozik a tokhoz.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>Sok hasznos funkciót támogat;</li><li>Drága anyagokból készült;</li><li>Bluetooth 5 szabványt használ.1;</li><li>Használhatja headsetként;</li><li>Az aktív zajszűrő rendszer jól működik;</li><li>Van nedvesség elleni védelem;</li><li>Hosszú akkumulátor-üzemidő;</li><li>A gyorstöltés támogatott;</li><li>USB Type-C csatlakozót használ;</li><li>A lejátszható frekvenciák széles skálája;</li><li>Nagy volumenű árrés.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>Több cserélhető fülpárnát szerettem volna;</li><li>Magas költségek;</li><li>A tok nem támogatja a vezeték nélküli töltést.</li></ul><h3>Sony WF-1000XM3</h3><p>értékelés: 4.8</p><div style=Sony WF-1000XM3

Ez a modell csak két színben kapható. És lehetetlen nem elismerni, hogy a fejhallgató elég nagynak bizonyult. Néhány vásárló panaszkodik, hogy a termék hajlamos arra, hogy a fej bármely éles fordulatánál kiesik a fülükből. Ezért óvatosnak kell lennie a csere fülpárnák kiválasztásakor. Lehetséges, hogy a rendelkezésre álló három pár közül egyik sem lesz ideális választás. Ebben az esetben kipróbálhatja a fülpárnákat a fülhallgatóból, ha azok tökéletesen illeszkednek.

Ahogyan azt már megértette, ezek a fejhallgatók csatornán belüli. 6 mm-es membránt használnak a hangvisszaadáshoz. Szerény átmérője ellenére készen áll arra, hogy nagyon nagy hangerőn hangot adjon ki. A reprodukált frekvenciatartomány szabványos: 20-20000 Hz aligha elégíti ki a sokéves tapasztalattal rendelkező zenekedvelőt. Az ilyen fejhallgatók azonban nem ilyen embereknek készültek. Az átlagos vásárlók azt mondják, hogy tetszik nekik, és a headset teljes mértékben igazolja a magas árát.

Az okostelefonnal való szinkronizálás Bluetooth 5 segítségével történik.0. Vagy a “kékfog” egy régebbi verzióján keresztül, ha ezt az okostelefon nem támogatja. Az első csatlakozást nagymértékben felgyorsítja a beépített NFC-chip. A modern digitális kodekek tekintetében a fejhallgató csak az AAC-t támogatja. Meglepő módon a Sony az, aki mindenkinél jobban támogatja az aptX-et.

Amint azt már megértette, a Sony WF-1000XM3 kiváló minőségű mikrofonokat tartalmaz. Lehetővé teszik, hogy a készülék egyszerű megérintésével beszéljen a hívott személlyel. A mikrofonok felelősek az aktív zajszűrő rendszerért is. Ez itt van megvalósítva, ha nem is a legjobban, de nagyon tisztességes módon. Az alkotókat pedig dicséret illeti a felhasznált alkatrészek jó energiahatékonyságáért. Ennek eredményeképpen akár 6 órányi hangzást is kaphat egy teljes töltéssel. És ha a tartozékot időről időre a tokba helyezi, az akkumulátor teljes élettartama körülbelül 24 óra. Maga a tok töltése USB Type-C-n keresztül történik, a folyamat mindössze másfél órát vesz igénybe.

Egyes Sony WF-1000XM3 versenytársak nedvesség elleni védelemmel büszkélkedhetnek. Ebben az esetben azonban nem állapították meg. Ez azt jelenti, hogy esőben nem ajánlott ebben a fejhallgatóban sétálni. Ha a termék emiatt meghibásodik, nem tudja igénybe venni a garanciát – az esetért kizárólag Önt fogják hibáztatni.

Előnyök

 • Hosszú távú autonóm működés;
 • Gyorstöltés bevezetésre került;
 • A tok USB Type-C csatlakozót használ;
 • Támogatja a Bluetooth 5-öt.0;
 • A szinkronizálást egy NFC-chip gyorsítja;
 • Hosszú élettartam;
 • Az aktív zajszűrő rendszerre nem lehet panasz.

Hátrányok

 • A tok nem támogatja a vezeték nélküli töltést;
 • Nincs aptX támogatás;
 • Csak három pár cserélhető fülpárnát tartalmaz.

HONOR Magic fülhallgató

Értékelés: 4.6

HONOR Magic fülhallgató

Ezek a fejhallgatók azok számára készültek, akik viszonylag kevés pénzért teljesen vezeték nélküli modellt szeretnének. Ha az iparág nagy nevei több mint 10 ezer forintot kérnek az alkotásaikért, akkor el leszel kényeztetve a választékkal. Ha olyan okostelefonja van, amely megszegi a garanciát, nem tudja kihasználni a garancia előnyeit – az incidensért kizárólag Önt terheli a felelősség. De a HONOR Magic Earbuds teljesítménye is megfelelő lesz. Nem kell várni a csúcskategóriás anyagokra – a fejhallgató teste és maga a tok hagyományos műanyagból készült. Fehérre vagy kékre festhető.

A tartozék csatlakoztatása az okostelefonhoz Bluetooth 5 segítségével.0. Közismert, hogy nagy hatótávolságú és energiatakarékos. Ez azonban nem jelenti azt, hogy a fejhallgató a végtelenségig teljes töltéssel működik. Sajnos háromóránként be kell tennie a tokba, különösen, ha bekapcsolja az aktív zajszűrő rendszert. Magát a tokot is gyakran fel kell tölteni. A praktikus USB Type-C csatlakozó használatának örömei.

A fejhallgató négy pár cserélhető, különböző átmérőjű fülpárnát tartalmaz. Ez lehetővé teszi, hogy bármilyen fülhöz illeszkedjenek. A modell másik kétségtelen előnye a vízállóság. Itt az IP54-es szabványban van megvalósítva. Így az eső nem fogja megállítani a fejhallgatót. De nem ajánljuk, hogy ebben a fejhallgatóban ússzon a medencében. Különösen, ha tudsz merülni.

Ha a hangminőségről beszélünk, akkor azt átlagosnak lehet nevezni. Ne számítson tökéletes basszusra. Jó érzés a szabványos 10 mm-es membránnal minden fülhallgatóban. Az aptX támogatás hiánya szintén hozzájárul az. A modern kodekek közül a fejhallgató csak az AAC-t támogatja, ami azonban szintén jó. És néhányan csalódni fognak az érzékenység miatt, amely csak 75dB. Ha nem lenne aktív zajszűrő rendszer, a fejhallgató elég csendesnek tűnhetne.

Előnyök

 • Bluetooth 5 szabványt használnak.0;
 • A fejhallgató meglehetősen könnyű;
 • A nedvesség elleni védelem megvalósul;
 • Fejhallgatóként is használható;
 • Számos cserélhető fülpárnát tartalmaz;
 • Az aktív zajszűrő rendszer elég jól működik;
 • A tok USB Type-C csatlakozót használ.

Hátrányok

 • Nem sok színkombináció;
 • Az ár azonban nem nevezhető alacsonynak;
 • Nem sok térfogattartalék;
 • Nincs aptX támogatás;
 • Nem a leghosszabb akkumulátor-üzemidő;
 • A tok nem támogatja a vezeték nélküli töltést.

Következtetés

Ha figyelmesen elolvasta az aktív zajszűréssel rendelkező legjobb fejhallgatók értékelését, akkor észre fogja venni, hogy az ilyen eszközök sok pénzt fizetnek. Sajnos, ez tényleg. Egy ügyesen megvalósított zajszűrő rendszert nehéz gyártani, és ennek eredményeként a végtermék ijesztő árcédulát kap. Megfizethetőbb fejhallgatókat találhat aktív zajszűréssel. De garantáljuk, hogy a bennük lévő “fehér zaj” csak zavarni fogja Önt.

Olvasson tovább  15 legjobb mikrofon
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Cybulya Guculka

Helló mindenkinek! Én vagyok Cybulya Guculka, és nagy lelkesedéssel osztom meg szenvedélyemet a háztartási gépek javításával és telepítésével kapcsolatban. Ennek az oldalnak az írójaként engem a technológia iránti szeretetem és a vágy hajt, hogy segítsek másoknak megérteni és megoldani a gépeikkel kapcsolatos problémákat.

Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: