11 legjobb intelligens hangszóró

*A szerkesztők szerint a legjobbak áttekintése. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám és nem minősül vásárlási útmutatónak. Vásárlás előtt szakértői tanácsra van szüksége.

Az intelligens hangszórók a hangalapú asszisztensek kifejlesztésével kerültek be az életünkbe. Amint az algoritmusok tisztességes eredményeket mutattak az emberekkel való kommunikációban, elkezdték integrálni őket a különböző technológiai megoldásokba. És mint láthatja, az akusztika sem kivétel.

A válság hátterében az intelligens készülékek szegmense még csak nem is gondolkodik a termelési kapacitás csökkentésén. Így szinte minden hónapban új eszközöket és kütyüket láthatunk. Ennek fényében az Expertology magazin szerkesztői és házon belüli szakértői saját piackutatást végeztek, és kiválasztották az Ön számára a 11 legjobb intelligens hangszórót. A minősítés kialakításának kritériumai a következő paraméterek voltak:

 1. hangminőség;
 2. A rendelkezésre álló szolgáltatások száma;
 3. Képesség az oroszul beszélő felhasználókkal való kapcsolattartásra;
 4. vásárlói visszajelzés;
 5. költségszint és megbízhatósági paraméterek.

A legjobb intelligens hangszórók értékelése

Jelölés hely termék neve ár
A legjobb intelligens hangszórók értékelése 1 Yandex.Állomás 11 000€
2 LG Xboom AI ThinQ WK7Y 11 500€
3 Apple HomePod 25 990€
4 Bose otthoni hangszóró 300 21 990€
5 Google Home 9 950€
6 Harman/Kardon Citation 500 41 990€
7 YAMAHA MusicCast 20 19 990€
8 Google Home Mini 3 990€
9 Amazon Echo Dot 3rd Gen 4 300€
10 Xiaomi Mi AI hangszóró 5 990€
11 ELARI SmartBeat 3 990€

Yandex.Állomás

Értékelés: 4.9

Yandex.Station

A rangsor vezetője várhatóan a Yandex volt.Állomás. Egyszerűen azért, mert senkinek sem sikerült jobbat kitalálnia az orosz piacra. Legalábbis egyelőre. Az ár töredékéért bármilyen témában beszélhet Alice-szel, és bármikor hozzáférhet a Yandex szolgáltatások teljes skálájához. A hangszóró nem csak a hangfolyamokat támogatja: szabadon podcastolhatja a videószolgáltatásokat az F

  lHD! A vizsgált rendszerek egyikében sem áll rendelkezésre.

  Yandex design.Az állomás 7 mikrofont, 3 hangszórót és 2 passzív sugárzót tartalmaz. Az összes berendezés összteljesítménye 50W. 96 dB-nél kisebb jel-zaj arány, ami azt jelenti, hogy a hangot megfelelően feldolgozták. Végül, vegye figyelembe a test alumínium tetejű és audiotextil keretezésű kivitelét. A készülék ára (a régiótól függően) alig több mint 10 ezer rubel, és hatalmas sikert élvez a fogyasztók körében.

  Előnyök

  • hangos és kiváló minőségű hangzás;
  • Szép design;
  • A streaming audio- és videószolgáltatások támogatása;
  • Teljes hozzáférés a Yandex összes funkciójához és szekciójához;
  • Smart Home integráció;
  • A legjobb ár-érték arány.

  Hátrányok

  • nem található.

  LG Xboom AI ThinQ WK7Y

  Értékelés: 4.8

  LG XBOOM AI THINQ WK7Y

  De az LG Xboom AI ThinQ WK7Y-t kifejezetten az orosz piacra fejlesztették ki, és még mindig “importálta” az Alice hangasszisztens támogatását. Smart Home kompatibilis, csatlakozik a Yandex.Zene, időzíthet, beállíthatja az ébresztést és frissítheti a híreket. Bluetoooth 4 interfész.0 úgy néz ki, egy kicsit elavult, de ez minden kísérletet, hogy hozzon létre egy univerzális eszköz, hogy csatlakozzon az okostelefonok minden korban.

  Az LG okos hangszórója csak hálózati tápellátással működik, mivel nem volt elég hely a burkolat alatt egy megfelelő akkumulátornak. Magas- és mélysugárzóval rendelkezik, amelyek együttes teljesítménye 30 W. A hangzás jó, de fanatizmus és a legjobb beállítások “out of the box” nélkül az igazi ínyencek számára. Ha valami nem tetszik, mindig használhatod az EQ-t, és például levághatod a csúcsokat, hozzáadva egy kis basszust. Mindenesetre az orosz nyelv teljes körű támogatása a mi piacunk számára nagy előny, ezért ez a modul a második helyen áll a rangsorban.

  Előnyök

  • jó ár-érték arány;
  • Alice hangalapú asszisztens támogatása;
  • a Yandex “Smart home” ökoszisztémájába való integráció képessége;
  • rengeteg extra funkció;
  • streaming szolgáltatások támogatása;
  • kellemes design.

  Hátrányok

  • nem található.

  Apple HomePod

  Értékelés: 4.7

  APPLE HOMEPOD

  Az Apple 2,5 kg-os hangszórója meglepően olcsó. Csak a hálózatról működik, és a híres Siri hangasszisztenst használja. Természetesen az alapváltozatban angolul beszél, és ez a legtöbb tulajdonosnak problémát okozhat. Szerencsére, bármikor vezérelheti a telefonjáról.

  Az Apple HomePod teljesítménye nagy. Érdemes egy 7 magas hangszóróból és egy basszusból álló készletet vásárolni. A hangminőségre sem lehet panasz, kivéve, hogy néhány számból hiányzik a basszus. De ne aggódj! A beépített equalizer korrigálja az összes hiányosságot, és lehetővé teszi a beállítások legjobb kombinációjának elérését. Ez a kütyü az Apple A8 processzoron alapul, amely még a mai szabványok szerint is elég gyors. És figyelembe véve, hogy sokkal kevesebb terhelést kap, mint az okostelefonoktól, a kezelhetőség és a teljesítmény csak a skálán kívül van. Mit kapunk a végén? Végre a pénzeszsák Apple is csinált valami tisztességeset anélkül, hogy túl sok pénzt kért volna érte. Jó megvenni, uraim!

  Előnyök

  • kellemes hangzás a teljes frekvenciatartományban;
  • menő megjelenés;
  • A hangszóró tetején található érintőképernyős kezelőpanel;
  • érzékenység.

  Hátrányok

  • a Wi-Fi stabilitására vonatkozó magas követelmények;
  • Siri túlságosan válogatós a kiejtéssel kapcsolatban, még akkor is, ha jól tudsz angolul.

  Bose otthoni hangszóró 300

  Értékelés: 4.6

  Bose otthoni hangszóró 300

  Jól hangzik. A funkcionalitás óriási. Műanyagból és fémből készült. Van egy nagyszerű ár. A piac újdonsága röviden így hangzik. A Bose Home Speaker 300 egy igen érdekes példány, amely a híres hangberendezés-gyártó és az Amazon együttműködésében jött létre. Az Alexa hangasszisztens, amely lehetővé teszi az eszközök egyetlen ökoszisztémába való integrálását, az utóbbi eszköztől öröklődik. Sajnos a csak angol nyelvű támogatás jelentősen csökkenti a funkciók számát a legtöbb orosz nyelvű felhasználó számára.

  A Home Speaker 300 egyik jellemzője az NFC támogatása, amely felgyorsítja a streaming kapcsolatot az okostelefonokkal és más eszközökkel (amelyek ugyanolyan NFC-modullal rendelkeznek). A hangszóró az egész 6 mikrofont használja, nagy hangrögzítési tartományban, hogy a lehető leghelyesebben és leggyorsabban reagáljon a parancsokra. És jól csinálja. Ha nem helyezi előtérbe a költségvetését, és szeretne egy menő intelligens kütyüt, akkor a Bose újdonsága tetszeni fog Önnek.

  Előnyök

  • érzékeny, jól veszi a parancsokat;
  • Körülölelő és basszusos hangzás;
  • NFC-támogatás;
  • gazdag funkcionalitás (ha tudsz angolul);
  • Új a piacon.

  Hátrányok

  • magas ár.

  Google Home

  Értékelés: 4.5

  GOOGLE HOME

  Az informatikai cégek nem gondolnak túl sokat a hangminőségre, amikor a hangszórókról van szó. Fő céljuk, hogy a legkényelmesebb környezetet teremtsék meg a hangalapú asszisztenssel és más intelligens funkciókkal való interakcióhoz. A Google Home erre a legjobb példa. A dizájn tekintetében a tiszta high-tech-et átlagos hangminőség egészíti ki – nem hasonlítható a Bose vagy a Harman/Kardon hangzásához. Egy széles sávú hangszóró és két passzív sugárzó található a szekrény alatt, a térhatású hangzás illúzióját keltve.

  A szerelvényben lévő mikrofonok elég érzékenyek ahhoz, hogy még egy nagy teremben is felfogják a hangját. Egyébként van egy praktikus funkció a kikapcsolásukra. A hangalapú asszisztens a Google Assistant (természetesen), amely hozzáfér a streaming szolgáltatásokhoz, és szívesen avatja be a felhasználókat. Csak angolul kell tudni. Körülbelül 10 ezer rubelbe kerül egy intelligens hangszóróért. Funkcionalitás és megbízhatóság szempontjából nagyszerű befektetés.

  Előnyök

  • elegáns megjelenés;
  • Teljes hozzáférés az összes Google-szolgáltatáshoz;
  • elfogadható hangzás;
  • kényelmes működés;
  • méltányos ár.

  Hibák

  • adapter vásárlása szükséges az amerikai csatlakozóhoz.

  Harman/Kardon Citation 500

  Értékelés: 4.4

  Harman/Kardon Citation 500

  Ha valami drágát választasz, akkor legyen jobb, mint sok hangszórószett. A Harman/Kardon Citation 500 a legjobb intelligens hangszóró a már ismert audio virtuózoktól, a Google technológiai támogatásával. Támogatja a streaming audio szolgáltatásokat, és angol nyelvű beszédfelismerő asszisztenssel van felszerelve. 200 wattos teljesítményt biztosít, amely négy meghajtó (2 magas- és 2 mélysugárzó) között oszlik meg. A basszushangzás páratlan, a magas és középhangok gyönyörűek. Ha pedig nem tetszik, az EQ-rendszerrel bármikor módosíthatja a hallgatási élményt.

  A fontos pont az, hogy ez a kütyü képes akkumulátorról működni, de rövid ideig. A súlya 7,6 kilogramm, ezért bölcs dolog, ha talál egy helyet, ahová kemény felületre teheti. Sok felhasználó alulértékeli a hangszórót egyszerűen azért, mert csak az angol beszédet képes érzékelni. Nem baj: tanuljon meg néhány parancsot, és nem lesz panasza.

  Előnyök

  • nagyszerű és hangos hangzás;
  • streaming szolgáltatás támogatása;
  • Beépített képernyő;
  • akkumulátorteljesítmény;
  • minőségi teljesítmény.

  Hátrányok

  • magas ár.

  YAMAHA MusicCast 20

  Értékelés: 4.4

  YAMAHA MUSICCAST 20

  Továbblépés a teljes értékű dokkolóállomások felé az intelligens hangszórók között. Következő: YAMAHA MusicCast 20 40W-os teljesítményű YAMAHA MusicCast 20. Ez a kifinomultság egy teljesen más szintje egy olyan készüléknek, amelyet a praktikus Google Assistant működtet. Egy 25 W-os mélysugárzó és egy 15 W-os magas hangszóró található a burkolat alatt. Két passzív radiátor számára is van hely.

  Mivel a MusicCast 20 egy nagyméretű platform, kizárólag hálózati tápellátást támogat. A gyártók hurokkal látták el a testet, hogy a készüléket a falra rögzíthessék. Ez nagyobb szabadságot ad a felhasználóknak, hogy a nappaliban helyezzék el. Végezetül vegye figyelembe, hogy a hangszóró támogatja a többszobás lejátszási technológiát, és egy surround hangszórórendszerbe is beépíthető egy soundbar vagy vevőegység segítségével. De mindezért drágán meg kell majd fizetned…

  Előnyök

  • Jó hangzás az equalizerrel történő további beállítás lehetőségével;
  • stabil teljesítmény vezeték nélküli kapcsolatokon keresztül;
  • kellemes design;
  • A falra akaszthatóság;
  • könnyen beállítható.

  Hátrányok

  • Nincs háttérvilágítás a kezelőpanelen.

  Google Home Mini

  Értékelés: 4.3

  Google Home Mini

  Költségvetési megoldás azoknak, akik szeretnék megtapasztalni az okos hangszóró birtoklásának minden örömét. A Google Home Minitől nem szükséges csodálatos hangminőséget várni: a modell nagyon kicsi, és csak 40 mm-es hangszóró kapacitása nem több, mint 3 wattos. Méretéhez képest azonban elég jól játszik: reggelente biztosan élvezhet egy podcastot vagy egy fülbemászó dallamot.

  A hangalapú asszisztens itt a Google Assistant, amely angol nyelvű parancsokat ismer fel. De ne aggódjon: elég megtanulni néhány parancsot, és a készülék a legjobb oldalát fogja megmutatni Önnek. A szolgáltatások hatalmas listáját támogatja: Nest, Philips Hue, Google Chromecast és Samsung Smart Home, így bőven lesz miből választania. Végül pedig Bluetooth-on keresztül csatlakoztathatja okostelefonjához, és zenelejátszáshoz hagyományos hangszóróként is használhatja.

  Előnyök

  • Elfogadható hangzás az adott mérethez;
  • az Asszisztens gazdag funkcionalitása;
  • nagyon alacsony ár;
  • Szilárd felépítés;
  • kellemes design.

  Hátrányok

  • A mikrofon gyakran nem veszi fel a parancsokat egy nagy helyiségben.

  Amazon Echo Dot 3rd Gen

  Értékelés: 4.3

  AMAZON ECHO DOT 3ND GEN

  Az Amazon amerikai “palacsinta” nagyon népszerű hazánkban. Ez a hangszóró áramvonalas korong alakú, és mindkét oldalán 4 mikrofonnal rendelkezik. A névleges teljesítménye kevesebb mint 5 watt, a hangforrás pedig egy 41 milliméter átmérőjű, széles sávú hangszóró.

  Alexa hangasszisztensként működik az Echo Dot 3nd Gen-en, felismeri az angol nyelvű parancsokat. Általában sokan tudják működtetni, mivel az angol nyelvű világgal szemben nem olyan nagy a nyelvi akadály, mint az ázsiai országok esetében. A készüléket csak a hálózatról lehet táplálni, mert az akkumulátor egyszerűen nem fér be a kompakt ház alá. A hangszóró fő jellemzője az Echo Sub hivatalos támogatása és a másik Dot 3 állomással való szinkronizálás képessége. Mivel az interfészek a Bluetooth, Wi-Fi, mini jack 3.5 valamint hangkimenet. Az ár elfogadható, a minőség kiváló. Ajánlott, ha tudsz angolul.

  Előnyök

  • Jó hangzás egy ilyen kis hangszóróhoz képest;
  • Elég pontos és gyors a parancsok felismeréséhez;
  • a lehetőség, hogy mélynyomót adjon a készülékhez;
  • párosítás egy másik Echo Dot 3 modellel is elérhető;
  • Az ár, a megbízhatóság és a funkcionalitás legjobb aránya.

  Hátrányok

  • Probléma a kikapcsolás beállításával. alkalmazások.

  Xiaomi Mi AI hangszóró

  Értékelés: 4.3

  Xiaomi Mi AI hangszóró

  Ez a hangszóró könnyen állíthatja, hogy a legjobb az ár-érték arány szempontjából. De sajnos meg kell elégednie az első helyek egyikével. Teljesítménye 5 watt, de 2 kis magas hangszóróra osztva a hangzás meglepően tiszta és kellemes. Igen, a basszus egy kicsit hiányzik, de ez egy tervezési költség. Van egy passzív sugárzó is. A Xiaomi Mi AI Speaker műanyag burkolata alatt 6 mikrofon található a jobb hangfelismerés érdekében…

  …Csak Oroszországban, ez a funkció teljesen haszontalan. Az a tény, hogy a Xiaomi Smart Assistant hangasszisztens csak a kínai beszédet különbözteti meg. Mindazok számára, akik nem tudnak kínaiul, a gyártók egy mobilalkalmazással jöttek létre Mi AI App, amelyen keresztül távolról vezérelheti a hangszórót. A kütyü csak a hálózatról kap áramot, és csak Bluetooth-on vagy Wi-Fi-n keresztül támogatja a csatlakozást (esetünkben használhatatlan).

  Előnyök

  • kellemes hangzás, még a szűk frekvenciatartomány ellenére is;
  • érdekes kialakítás;
  • A hangszóró távvezérlésének lehetősége az okostelefonon található alkalmazáson keresztül;
  • alacsony ár.

  Hátrányok

  • csak a kínai beszédet ismeri fel (arra ösztönzi Önt, hogy tanuljon kínaiul).

  ELARI SmartBeat

  Értékelés: 4.2

  ELARI SMARTBEAT

  Kínában készült kompakt hangszóró meglehetősen olcsó árcédulával és a legjobb funkciókkal. Egyetlen széles sávú hangszóró teljesítménye 5 W, a lejátszható frekvenciák tartománya 40 és 18000 Hz között van. A hang-zaj arány a megfelelő tartományban van, és nem haladja meg a 71 dB-t.

  Az ELARI SmartBeat önellátó akkumulátort egy kb. 8 órás töltési idővel rendelkező akkumulátor biztosítja. A hangszórót a hálózathoz is csatlakoztathatja. Az eszközökkel való párosítás Bluetooth 4.2, vagy a hangbemeneten keresztül. Az Alice hangalapú asszisztens telepítésével a rádióállomásokat és dalokat is bekapcsolhatja Wi-Fi-n keresztül. Az eszköz tökéletesen működik az Intelligens Otthon rendszerrel, és a megvásárlásához 3 hónap ingyenes Yandex előfizetést kap.Plusz.

  Előnyök

  • Alacsony ár;
  • hangalapú asszisztens rendelkezésre állása;
  • ingyenes előfizetés a szolgáltatásra a vásárláskor;
  • Szép megjelenés;
  • jó teljesítmény.

  Hátrányok

  • közepes hangzás.
  Olvasson tovább  11 legjobb kínai TV
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Cybulya Guculka

Helló mindenkinek! Én vagyok Cybulya Guculka, és nagy lelkesedéssel osztom meg szenvedélyemet a háztartási gépek javításával és telepítésével kapcsolatban. Ennek az oldalnak az írójaként engem a technológia iránti szeretetem és a vágy hajt, hogy segítsek másoknak megérteni és megoldani a gépeikkel kapcsolatos problémákat.

Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: