12 legjobb fejhallgató TV-hez

*A szerkesztő véleménye a legjobb midi billentyűzetekről. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem értelmezhető vásárlási ajánlásként. Vásárlás előtt kérjen szakértői tanácsot.

Nem mindig célszerű a normál hangszóró vagy más nyitott hangrendszer segítségével tévézni (késő este, a gyerekek alszanak, valaki egyszerűen nem szereti a hangos hangot, egy idős ember rosszul hall stb.). .). A fülhallgatók széles választékát már régóta feltalálták és széles körben használják ennek a problémának a megoldására. Vezetékes és vezeték nélküli csatlakoztathatósággal is kaphatók.

A vezeték nélküli kapcsolat IR, rádió vagy a televízióban párosított Bluetooth eszközön keresztül jön létre. Leggyakrabban ezek a fejhallgatók viszonylag olcsók, könnyen csatlakoztathatók, “emlékeznek” a már használt eszközökre, elegendő aktív tartományban vannak, és általában nem okoznak problémát a tulajdonosnak, függetlenül a műszaki szakértelem szintjétől.

Ezek az eszközök – a legjobb fejhallgatók a különböző márkákból, amelyeket a TV-vel párosíthat, és ez az Expertology áttekintés a következőknek van szentelve.

A legjobb fejhallgató TV-hez

ain
Jelölés űr termék neve ár
A legjobb fejhallgató vezetékes TV-hez 1 JBL T450 950€
2 Sony MDR-XB950AP 4 445€
3

ioneer SE-MS5T

3 699 €
A legjobb Bluetooth fejhallgató TV-hez 1 Audio-Technica ATH-S200BT 3 570 €
2 Edifier W855BT 4 836€
3 JBL Under Armour Sport Wireless

14 956€
A legjobb fejhallgató az IR-kompatibilis TV-hez 1 Sennheiser HDI 830 11 399€
2 AVEL AVS002HP 1 988€
3 Ergo ER-901 1 800€
A legjobb fejhallgató TV-hez vezeték nélküli csatlakozással 1 Sennheiser RS 165 7 588€
2 Sony MDR-RF811RK 3 840 €
3 Sennheiser RS 120 II 4 790€

A legjobb fejhallgató vezetékes TV-hez

Ebben a kategóriában a legegyszerűbb és legkézenfekvőbb csatlakozási móddal rendelkező fejhallgatókat nézzük – over-the-air. A legújabb törekvés a vezetékezés minimalizálására, ahol csak lehet, tökéletesen érthető. A vezetékes fejhallgatóknak azonban megvannak a maguk előnyei. Először is, gyakorlatilag kiküszöböli a rádiózavarokat és egyéb jeltorzulásokat, amelyek végső soron befolyásolhatják a hangminőséget. Másodszor, maga a TV-készülék vezeték nélküli modul nélkül triviális lehet, és nincs más módja a fejhallgató csatlakoztatásának. Harmadszor, sokan jobban megszokták és megbízhatóbbak a vezetékes eszközzel való munkavégzéshez, amelyet csak be kell dugni egy megfelelő nyílásba – különösen fontos az idősebbek számára.

JBL T450

Értékelés: 4.9

JBL T450

Kezdjük a legolcsóbb, de több mint alkalmas lehetőséggel, amely sok potenciális felhasználónak megfelel majd. Ez a modell a Yandex.az egyik legjobb felhasználói visszajelzés a piacon, és megérdemelten.

Ezek teljes méretű, zárt fülhallgatók, így a hangszigetelésről szólnak. A fülpárnák jól illeszkednek a helyükre, és nem okoznak kényelmetlenséget a viselőjüknek. Három színváltozatban kapható – fekete, fehér és kék színben.

A 32 mm-es membránok 20 000 és 20 000 Hertz közötti hangrezgések előállítására képesek. Impedancia – 32 Ohm. Extra terjedelmes és nehéz, 320 g súlyú. Ilyen méret és formafaktor mellett nyilvánvaló, hogy a fejhallgató dinamikus, azaz közvetlenül a hangkibocsátó meghajtókat használja, mint a helyhez kötött hangszórókban, csak a kompakt hangszórókban.

A fejhallgató könnyen illeszkedik a kényelmes fejpánttal, a kábelcsatlakozás pedig megfordítható. Jack típus – mini jack 3.5 mm. Szabványos kábelhossz – 1.2 méter, ami sok felhasználó számára nem elegendő, de használhat egy olcsó hosszabbítót, amely nem rontja a hangminőséget.

Az in-ear fejhallgatóba saját mikrofon van beépítve, és akár telefonhívások fogadására vagy visszaállítására is gond nélkül használható.

Előnyök

 • ergonómia;
 • hangszigetelés;
 • audio teljesítmény;
 • könnyű csatlakoztatás és használat.

Hátrányok

 • rövid normál kábel.

Sony MDR-XB950AP

Értékelés: 4.8

Sony MDR-XB950AP

Folytatja a jelölést az Expertology a legjobb vezetékes fejhallgatók TV-hez történő értékelésére egy teljesen más osztályban, mint az előző modell, amely várhatóan többször drágább. Mindazonáltal ezek nem a csúcsmodellek, és természetesen nem professzionális fejhallgatók, így mindenki, akinek átlagon felüli hangigénye van, megengedheti magának őket, de anélkül, hogy számolna a szuperdrága zászlóshajó modellekkel.

Ezek szintén teljes méretű, dinamikus típusú zárt fülhallgatók, de kissé szélesebb és finomabb műszaki jellemzőkkel. Súlya 245 g, de ergonómiája hasonló az előző modellhez – a fülhallgató kényelmesen ül, nem okoz kényelmetlenséget, mindkét oldalon jó hangszigetelést biztosít.

Ezek a fejhallgatók sokkal szélesebb hangtartomány kiváló minőségű átvitelére képesek, mint az előző modell – 3 és 28 ezer Hertz között. Érzékenység – 106dB/mW. Impedancia – 40 ohm. A számok minden informatív értéke ellenére azonban minden világossá válik a használat első néhány másodpercében. A 40 mm átmérőjű membránok sokkal mélyebb és gazdagabb basszusokat képesek előállítani, mint az előző modell. És az általános hangzás tisztább és jobb minőségű.

A kapcsolat nagyjából ugyanaz. A vezetékcsatlakozás megfordítható, a “másik oldal” csatlakozója mini jack 3-as csatlakozó.5 mm. Csatlakozó alakja – L-alakú, maga a csatlakozó aranyozott. A fejhallgató mikrofonnal is fel van szerelve, mint az előző modell. A kábel hosszával azonban a fejlesztők nem nyűgözték le – itt ugyanaz az 1.2 méter, ugyanaz, mint a fenti fejhallgató.

Előnyök

 • minőségi hangzás;
 • hangszigetelés;
 • puha basszus;
 • Könnyen csatlakoztatható és használható;
 • aranyozott dugó;
 • kibővített hangtartomány.

Hátrányok

 • rövid kábel.

ioneer SE-MS5T

Értékelés: 4.7

Pioneer SE-MS5T

A jelölés lezárja a legjobb vezetékes fejhallgató TV-modell értékelését, amelynek neve maga a márka szinonimája a minőségi audioberendezéseknek a világon – Pioneer. Az ár és a képességek tekintetében a modell hasonló az előzőhöz. Külsőleg különbözik a másik két eléggé jellegzetes kialakítású. Három színben kapható – barna, élénkpiros, ezüst és fekete. A fejhallgató súlya hasonló a két korábbi modelléhez – 290 g.

Az első két modellhez hasonlóan ezek is teljes méretű dinamikus fejhallgatók, saját fejpánt rögzítéssel. A fontos különbség a kábelcsatlakozás típusa – itt egyirányú. A csatlakozó ugyanaz a szabványos mini jack 3.5mm aranyozott. A kábel hossza pontosan megegyezik az előző két változatéval – 1.2 .

A lejátszható frekvenciák 9 és 40 ezer hertz között mozognak. Érzékenység 98dB. Impedancia – 32 ohm. A membrán átmérője 40 mm.

A fejhallgató mikrofonnal és olyan funkciókkal van felszerelve, amelyek lehetővé teszik a telefonhívások kezelésének minimális műveleteit – a hívás fogadását, elutasítását vagy befejezését.

Előnyök

 • egy neves márka;
 • minőségi hangzás;
 • Széles hangtartomány;
 • mély basszus;
 • aranyozott dugó;
 • Egyirányú kapcsolat;
 • tervezés.

Hátrányok

 • rövid kábel.

Jobb Bluetooth fejhallgató a TV-hez

A minősítésünk második jelölése a legjobb, szakértőink szerint a legjobb fejhallgatók kiválasztását mutatja be, ahol a kapcsolat a Bluetooth technológiával történik. Nyilvánvaló, hogy a Bluetooth-modulnak nemcsak a fejhallgatóban, hanem magában a TV-ben is kell lennie, különben a kapcsolat egyszerűen nem fog megtörténni. Szakértőink a megvalósíthatóságot és az elfogadható ár/teljesítmény arányt is figyelembe vették a méltó modellek kiválasztásakor. Ezért az őrült több tízezer rubelbe kerülő csúcsmodellek nem szerepelnek ebben és más jelölésekben. Más a céljuk és teljesen más a célközönségük.

Audio-Technica ATH-S200BT

Értékelés: 4.9

Audio-Technica ATH-S200BT

A kategóriát a híres Audio-Technica márka dinamikus, teljes méretű fejhallgatói nyitják. Olcsó megoldás azok számára, akik minőségi hangzást szeretnének, lágy basszusokkal, maximális hangszigeteléssel és vezetékezés nélkül.

Ez a modell 4-es verziójú Bluetooth modult használ.1. A hatótávolság a Bluetooth esetében a szabványos maximum 10 méter, de a modul verziója fontos lehet a fejhallgató és a TV kompatibilitásának meghatározásában.

A legfontosabb specifikációk a következők: beépített mikrofon és a lejátszható frekvenciatartomány 5 és 32 ezer Hz között. Érzékenység – 102 dB/mW. Impedancia – 32 ohm. 40mm membrán átmérő.

A fejhallgató fejpánttal van rögzítve, összecsukható kialakítású, így szállításkor minimális helyet foglal el. Súlya észrevehetően kisebb, mint a fenti vezetékes opciók bármelyikének, még opcionális csatlakozókkal és akkumulátorokkal együtt is – 190 g. Támogatja az A2DP, AVRCP, Hands free, Headset funkciót. Külön hangerőszabályzó van.

Önellátó lítium-ion akkumulátorával. A becsült folyamatos aktív üzemidő legfeljebb 40 óra. Akár 1000 óra készenléti idő. Teljes töltési idő akár 3 óra. A töltés a mellékelt USB-kábelen keresztül történik.

Négy színben kapható: fehér, fekete és piros, fekete és szürke, valamint fekete és kék.

Előnyök

 • ergonómia;
 • minőségi hangzás;
 • összecsukható kialakítás;
 • Nagy membránok;
 • autonómia.

Hátrányok

 • a kifinomult felhasználók igényei a “régi technológia” iránt.

Edifier W855BT

Értékelés: 4.8

Edifier W855BT

A második ebben a rangsorolási kategóriában, vessünk egy pillantást egy másik méltó modell Bluetooth fejhallgató a TV-hez. Ez a modell észrevehetően drágább, mint elődje, de fontos funkcionális fejlesztéseket kínál.

A fejhallgató kombinált típusú csatlakozást támogat. A Bluetooth 4 csatornán keresztül csatlakoztathatóak a TV-hez.1 vagy ha szükséges, vagy ha nincs Bluetooth modul az adóeszközben, akkor egy normál vezetékkel is csatlakoztathatja a készüléket egy szabványos mini jack 3 csatlakozóval.5 mm. Vezeték nélküli csatlakoztatás esetén a saját akkumulátoruk akár 20 óra önálló használatot vagy akár 400 óra készenléti időt biztosít, a vezeték pedig egyszerűen kihúzható.

ezek is over-ear fejhallgatók, nagy, 40 mm átmérőjű membránnal. Lejátszható frekvenciatartomány – 20 és 20 ezer között. Hertz. Az érzékenység 98dB és az impedancia 32 ohm. Beépített mikrofonnal rendelkezik. Támogatja az A2DP, AVRCP, Hands free, Headset és a kiváló minőségű AptX kodeket. Az egyik figyelemre méltó funkció az NFC modul, amely szintén nagyon hasznos módon használható. A hang vétele a Bluetooth-ra jellemző 10 méterre korlátozódik.

A fejhallgatót úgy tervezték, hogy a fejpánt segítségével rögzíthető legyen. A biztonságos szállításhoz egy kényelmes védőtáskát tartalmaz.

Előnyök

 • Hangminőség;
 • hangszigetelés;
 • Két csatlakozási mód – Bluetooth és levehető kábel;
 • AptX codec támogatás;
 • NFC modul;
 • autonómia;
 • hordtáska mellékelve.

Hátrányok

 • nem mindenki elégedett a hangminőséggel és a basszusfrekvenciák bőségével.

JBL Under Armour Sport Wireless ain

Értékelés: 4.7

JBL Under Armour Sport Wireless<tr></div><p>ain” src=”/wp-content/uploads/2023/08/36216666195931-8512.jpg” height=”450″ title=”JBL Under Armour Sport Wireless”</p><tr>ain”><p>Harmadik az Expertology legjobb vezeték nélküli Bluetooth-fejhallgatói között – a legdrágább a kínálatban, de egyben a legfejlettebb is. A gyártó maga a fejhallgatót “sportolásra” pozícionálja, míg a formai tényező ugyanaz, mint az összes fent említett, nagy fej fölötti csészékkel és kényelmes fülpárnákkal.</p><p>Emellett dinamikus hangvisszaadást használ aktív membránokkal. Frekvenciatartomány – 16 és 20 ezer között. Hertz. Impedancia – 32 Ohm. Maguk a fejhallgatók elég masszívak – 240g 40mm-es membránnal. Szerelés – fejpánt. Nagy előnye az összecsukható kialakítás, amely lehetővé teszi a méret minimalizálását a szállításhoz.</p><p>A fenti modellhez hasonlóan kétféle csatlakozási lehetőséggel rendelkezik: Bluetooth 4 vezeték nélküli.1 és vezetékes, levehető kábelen és mini jack 3 csatlakozón keresztül.5 mm. Kábel hossza – 1.2 méter. Támogatja az A2DP, AVRCP, Hands free, Headset funkciót. A saját akkumulátor kapacitása 610mA⋅h, ami körülbelül 16 órás üzemidőnek felel meg. Teljes töltési idő – akár 2 óra. A töltés gyors, így mindössze 5 perc töltés elegendő egy teljes órányi fejhallgató használathoz.</p><p>A modell további jellemzői közül kiemelendő a külön hangerőszabályzó, a TalkThru támogatása (csak nyomja meg a gombot a hang elnémításához, hallhatóvá téve a környező hangokat), praktikus mellékelt hordtáska.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>hangminőség;</li><li>kényelmes, speciálisan kialakított fülpárnák;</li><li>hangszigetelés;</li><li>Kétféle csatlakozási mód – Bluetooth és levehető kábel;</li><li>autonómia;</li><li>gyors feltöltés;</li><li>TalkThru technológia.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>Nincs regisztrált panasz.</li></ul><h2>A legjobb fejhallgató a TV infravörös csatlakozáshoz</h2><p>Most az Expertology értékelése a legjobb fejhallgató TV-hez, nézzük meg egy másfajta fejhallgatót. Itt is vezeték nélkül csatlakozhat, de egy másik technológiával – infravörös adatátvitelsel.</p><h3>Sennheiser HDI 830</h3><p>Értékelés: 4.9</p><div style=Sennheiser HDI 830

Az első nem teljes méretű fejhallgató jelölésének megnyitása a mai felülvizsgálatban. Ez egy betét típusú modell – úgynevezett “füldugó”, amelyet egy rugalmas fülhorog rögzít a fülében. Kényelmes hangerőszabályzó az alján.

Ez egy dinamikus fejhallgató egy meghajtóval. A lejátszható frekvenciák 50 és 16 ezer hertz között mozognak. Érzékenység 125dB. 1 %-os harmonikus torzítási együttható. A kialakítás jellegéből adódóan a fejhallgató súlya lényegesen kisebb, mint a fenti modellek bármelyikének, mindössze 68 g.

A beépített lítium-ion akkumulátor kapacitása 170mAh, amely akár 12 órás folyamatos használatot is biztosít. A csomag tartalmaz egy pár cserélhető fülpárnát.

Előnyök

 • hangminőség;
 • Alacsony súly és méretek;
 • érzékenység;
 • autonómia.

Hátrányok

 • egyéni intolerancia a “füldugókkal” szemben.

AVEL AVS002HP

Értékelés: 4.8

AVEL AVS002HP

Második ebben a minősítésben, ismét visszatérünk a teljes méretű fejhallgatóhoz. Az összes előnye mellett, amelyeket itt röviden ismertetünk, ez a modell rendkívül kedvező árú is.

Tehát itt van egy teljes méretű dinamikus fejhallgató fejpántos rögzítéssel. A kommunikáció az adóeszközzel (beleértve a TV-t is) rádión keresztül történik, legfeljebb 8 méteres hatótávolsággal.

Ezeknek a fejhallgatóknak a funkcionalitása minimális funkciókra korlátozódik, de a megfizethető ár több mint kompenzálja ezt a korlátozást. Beépített hangerőszabályzó és néhány automatikus funkció – automatikus hangtompítás és teljes kikapcsolás inaktív állapotában. Az infravörös csatlakozásra képes álló televízió mellett ez a modell a gyártó szerint az autós multimédiás rendszerekhez is alkalmas.

A fejhallgatót két normál AAA elemmel működtetik. A felhasználók között nincs egyetértés abban, hogy ez előny vagy hátrány, de a legtöbben egyetértenek abban, hogy jobb lenne egy beépített újratölthető akkumulátor.

Tartalmazott kemény tok a biztonságos szállításhoz.

Előnyök

 • Tisztességes hangminőség;
 • hangszigetelés;
 • Automatikus kikapcsolás inaktív állapotban az akkumulátor élettartamának megóvása érdekében;
 • megfizethető ár.

Hátrányok

 • Tápegység – AAA elemek.

Ergo ER-901

Értékelés: 4.7

Ergo ER-901

És az utolsó, de nem utolsósorban a Legjobb vezeték nélküli fejhallgató IR csatlakozással kategóriában egy másik olcsó modell, amely nagyon jó hangminőséget, hangszigetelést és ergonómiát mutat.

A fejhallgatót jó hangszigetelés jellemzi, amelyet a szoros, de kényelmes fülkagylók biztosítanak, tisztességes hangminőség, beleértve a jó basszust is. Van egy hangerőszabályzó.

A kétcsatornás vevőkészülék-rendszer használata egy különleges funkció. Nincs jelátfedés két különböző forrás hallgatásakor.

A fejhallgató testén egy LED jelzi a kapcsolat állapotát.

A gyártó tájékoztatása szerint ez a modell a tévékészülékkel való párosítás mellett az autóba épített multimédiás rendszerekhez is optimalizált.

Előnyök

 • hangminőség;
 • minőségi hangszigetelés;
 • Kétcsatornás hangfelvevő rendszer;
 • megfizethető ár.

Hátrányok

 • Korlátozott funkcionalitás, mikrofon nélkül.

A legjobb fejhallgató a TV rádiókapcsolattal

És végül, az Expertology legjobb TV-s fejhallgatóinak értékelésében az utolsó kategória a vezeték nélküli modellek, amelyek rádiócsatornát használnak a csatlakozáshoz. Alkalmasak a megfelelő rádiós modullal rendelkező televíziókészülékekhez és részben más, hasonló típusú csatlakozással rendelkező multimédiás rendszerekhez.

Sennheiser RS 165

Értékelés: 4.9

Sennheiser RS 165

És az első szám, amit figyelembe veszünk, azok a fejhallgatók, amelyek megfelelnek azoknak a felhasználóknak, akiknek a hangminőséggel, hangszigeteléssel és ergonómiával kapcsolatos követelményei legalább “átlagon felüliek”. Nem olcsó, de aligha a megfelelő minőség minimális ára.

Ezek nagyon masszív fejhallgatók, hatalmas fülpárnákkal, amelyek a lehető legjobb hangszigetelést biztosítják mindkét irányban. Az anyag nagyon jó minőségű, és a felhasználói vélemények szerint több mint tartós. Teljes 300g súlyú. Csak fekete színben kapható.

Ez a modell 18 és 21 ezer hertz közötti hangokat reprodukál. Érzékenység 106 dB, harmonikus torzítási együttható – 0.5 %. A nagy teljesítményű rádióvevő modul akár 30 méteres hatótávolságot biztosít. Használható frekvenciatartomány a vételhez és az adáshoz: 2.4-2.48 GHz. Beépített hangerőszabályzóval rendelkezik.

A teljesítményhez nagyon jó akkumulátort használ, alacsony önkisüléssel. A fejhallgatót a saját talpáról tölti fel, egyszerűen csak fel kell akasztani, és máris töltésre készen áll. Nagyon kényelmes, mivel nincs szükség további manipulációkra a vezetékekkel. Egyetlen teljes feltöltéssel körülbelül 18 óra a használati idő.

A különböző aljzatméretekhez való adapterekkel érkeznek a bázishoz. Kényelmes a gyakori utazáshoz.

Ez a modell jó lenne, ha nem lenne az a frusztráló hátránya, hogy a legtöbb esetben nem fogadják a jelet elég jól egy komoly akadályon keresztül, mint egy szilárd vagy téglafal. Ez némiképp ellensúlyozza az eredendően nagy hatótávolságú. Ez a hátrány azonban már nem áll fenn nagy nyitott terekben vagy könnyű gipszkarton válaszfalak jelenlétében.

Előnyök

 • Kiváló hangzás;
 • Kivételes hangminőség;
 • nagyon praktikus töltőalap;
 • autonómia;
 • csomag;
 • Magas szintű ergonómia – nincs kényelmetlenség a hosszú ideig tartó folyamatos használat során.

Hátrányok

 • Vannak olyan esetek, amikor a jelet késve veszik át a falakon keresztül.

Sony MDR-RF811RK

Értékelés: 4.8

Sony MDR-RF811RK

A rangsor második helyezettje, nézzük meg a híres japán gyártó, a Sony egy másik fejhallgatóját. Ez a modell a kiváló teljesítmény és a megfizethető ár kombinációjával lep meg – lényegesen olcsóbb, mint a fenti modell.

Tökéletes formájúak a TV-készülékkel való használathoz is – diszkrétek, teljes méretűek, maximális hangszigeteléssel és fejpántos rögzítéssel. 270g súlyú fejhallgató, csak fekete színben kapható.

Teljes reprodukálható frekvenciatartomány 20 Hz és 20 ezer Hz között. Nagyméretű 40 mm-es membránok – a mély, gazdag és lágy basszusért. Neodímium mágneseket használ, ami minden bizonnyal jó dolog. Figyelemre méltó minőség – szó szerint hatalmas, akár 100 méteres hatótávolság.

Érdemes tisztázni, hogy ez a modell nagyon jól teljesít, ha TV-vel együtt használják. De ezek a fejhallgatók nem fognak megfelelni az audiofiloknak – zenehallgatás közben, amikor a hanggal szembeni követelmények megnövekednek, a “lebegő” hatás jelentkezik. TV-műsorok hallgatásakor ez a hatás nem észrevehető, de egy alapvetően más és drágább modellre lesz szüksége egy kiváló minőségű hangrendszerhez.

Az újratölthető akkumulátor akár 13 órán át tartó önálló használatot tesz lehetővé. cserélhető fülpárnákat tartalmaz.

Előnyök

 • hangminőség;
 • hangszigetelés;
 • Hatalmas, akár 100 méteres hatótávolság;
 • autonómia;
 • ergonómia.

Hátrányok

 • Nem univerzális – csak TV-vel működik a legjobban.

Sennheiser RS 120 II

Értékelés: 4.7

Sennheiser RS 120 II

Az Expertology pedig egy másik Sennheiser modellel egészíti ki a legjobb TV-s fejhallgatók Expertology értékelését, amely jó kompromisszumot jelent az ár és a funkciók között, de rendelkezik néhány figyelemre méltó, ha nem is kiemelkedő tulajdonsággal is.

Fejhallgató formafaktor – teljes méretű, dinamikus típus. 22 és 19500 Hertz közötti tartományban képes hangot lejátszani. Az érzékenység 95dB. Impedancia – 24 ohm. Harmonikus torzítási együttható 0.7 %. Az egész szerelvény fejpántra van szerelve és 230 g súlyú.

A választék ugyanolyan hatalmas, mint a fenti modellé. A jelminőség és a teljesítménybeli különbség azonban szembetűnő. A valódi felhasználók véleménye szerint a fejhallgató könnyen áthatol a tégla- és betonfalakon, sőt a padlók közötti padlókon is.

A vezeték nélküli kapcsolat mellett a hagyományos vezetékes jelátviteli módszert is használhatja levehető kábelen keresztül. Még egy adaptert is tartalmaz a jack 6-hoz.3 mm – régebbi TV-készülékek vagy speciális modellek esetében releváns.

Az akkumulátor akár 20 órán át tart folyamatos vezeték nélküli üzemmódban. Kényelmes alapot használ a töltéshez.

Előnyök

 • hangminőség;
 • hangszigetelés;
 • erőteljes, falat és mennyezetet átütő jel;
 • Hatótávolság – akár 100 méter
 • Autonómia – akár 20 óra.

Hátrányok

 • Hallható zajt ad, ha nincs hangjelzés.
Olvasson tovább  A 17 legjobb gáztűzhely
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: