14 legjobb fejhallgató 1000 rubel alatt

*A szerkesztőnk véleménye a legjobbakról. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem szolgál vásárlási útmutatóként. Kérjük, vásárlás előtt konzultáljon szakemberrel.

Sok olvasónk inkább nagyon olcsó fejhallgatót használ. Igen, nem valószínű, hogy tartósak lesznek. De az újak vásárlása nem fog ártani a családi költségvetésnek, még akkor sem, ha ez minden évben megtörténik. Vessünk egy pillantást a legjobb olcsó fejhallgatóra az orosz kiskereskedelemben értékesítettek közül. A határérték 1000 rubel lesz.

A legjobb fejhallgató 1000 rubel alatt

Jelölés Helyszín Név Ár
A legjobb vezeték nélküli fejhallgató 1000 RUB alatt 1 QCY T1C 786 €
2 Nobby Expert L-900 648 €
3 HARPER HB-217 1 040 €
A legjobb vezetékes fejhallgató 1000 € alatt 1 Sennheiser HD 206 1 158 €
2 JBL C100SI 426 €
3

anasonic RP-HJE125

390 €
4 Sony MDR-EX155AP 885 €
5 Creative EP-630 838 €
A legjobb játék fejhallgató 1000 RUB alatt 1 Védő Ridley 868 €
2 A4Tech HS-200 781 €
3 Sennheiser PC 2 CHAT 1 178 €
A legjobb sport fejhallgató 1000 rubel alatt 1 Hoco ES11 932 €
2 Canyon CNS-SBTHS1 790 €
3 HARPER HV-303 430 €

A legjobb vezeték nélküli fejhallgató 1000 rubel alatt

QCY T1C

Értékelés: 4.7

QCY T1C

A teljesen vezeték nélküli fejhallgatók néhány évvel ezelőtt csodának tűntek. Az áruk. De a közelmúltban minden megváltozott, mivel az ilyen fejhallgatók gyártásához számos kínai vállalat csatlakozott. Például a QCY T1C nevű modell már nem lep meg senkit, és költsége körülbelül 800 rubel.

Ezek a fejhallgatók fehér és fekete színben kaphatók. A Zenmuse X7 fényképezőgépet egy hordtáskában kapja, és a zsebében is hordhatja. Lehetővé teszi, hogy ne veszítse el a füldugókat, amelyek nem kapcsolódnak egymáshoz – emlékezzen arra, hogy nincs vezeték. Ez a tartozék hordozható akkumulátorként is működik. Bizonyos mennyiségű energiát tárol, amely viszonylag gyorsan továbbítódik a fejhallgatóba. Ha időben beteszi a fejhallgatót a tokba, akkor körülbelül 18 óra hangzást érhet el. Csak ennyi idő elteltével kell magát a tokot a töltőhöz csatlakoztatni. Ami a fejhallgatóban lévő akkumulátort illeti, az csak 3-4 órán át tart. Az ilyen típusú, sokkal drágább fejhallgatók azonban ebben a tekintetben nem kínálnak semmi kiemelkedőt.

Ahogy már rájött, ez a modell mikrofonnal rendelkezik. Egyszerűen nyomja meg a gombot a bejövő hívás fogadásához. A kommunikáció az okostelefonnal Bluetooth 5 segítségével történik.0. Ez azért jó, mert nem minden olcsó vezeték nélküli fejhallgató támogatja a mai energiahatékony “kékfog” szabványt.

Ha a hangminőségről beszélünk, akkor elfogadhatónak nevezhető. A hallgatók nem lesznek elragadtatva, de nem várhatsz mást egy 1000 rubeles fejhallgatótól. Nincs aktív zajszűrő rendszer, de a csatornán belüli kialakításnál erre nincs is szükség. De a cserélhető fülpárnák nagy száma szép lenne. Sajnos, csak két párat tartalmaz. Van rá esély, hogy egyik sem lesz elégedett, ezért kölcsön kell kérnie a fülpárnákat az előző készletéből, ha korábban füldugót használt.

Az interneten könnyen találhat sok véleményt a QCY T1C-ről. Említett hátrányok is. Az emberek például panaszkodnak a mikrofonra a zajos helyiségekben és a tömegközlekedési eszközökön. Nem mindenki volt elégedett az akkumulátor töltöttségi szintjének kijelzésével a tokon. És talán nem is beszélve arról a tényről, hogy ez a tartozék olcsó műanyagból készült, amely könnyen karcolódik.

Előnyök

 • A vezetékek teljes hiánya;
 • Két színválaszték áll rendelkezésre;
 • Van egy mikrofon;
 • Tisztességes akkumulátor-üzemidő;
 • Nem rossz hangminőség;
 • Kommunikációs szabványként a Bluetooth 5-öt használják.0;
 • Támogatják a gyors töltést.

Hátrányok

 • A tok könnyen karcálló műanyagból készült;
 • Nem túl informatív töltöttségi szintjelzés;
 • Nem a legjobb mikrofon teljesítmény;
 • Néhány cserélhető fülpárna a készletben.

Nobby Expert L-900

Értékelés: 4.6

Nobby Expert L-900

Ezek a vezeték nélküli fejhallgatók valóban rendelkeznek kábellel. A két “fülhallgató” egymásba van illesztve. Ez biztosítja, hogy ne veszítse el a fejhallgatót, ha kiesik a füléből. A fent említett vezeték a nyakán és a mellkasán nyugszik, és alig vagy egyáltalán nem zavarja a gyaloglást vagy az edzőteremben végzett munkát. Ha sávot kell váltani vagy a hangerőt beállítani, a távirányító, amely egy kábelen található, három nagyon jól tapintható gombbal, igazi segítség. Lehetővé teszi a bejövő hívások fogadását is. A mikrofon itt különösebb gond nélkül működik, különösen, ha kint vagy csendes szobában használja őket. Problémák csak a metróban és más tömegközlekedési eszközökön fordulhatnak elő.

Ez a fejhallgató öt színben kapható. Egyes változatok azonban kis példányszámban állnak rendelkezésre, ami szinte lehetetlenné teszi a beszerzésüket. Különösen a rózsaszín fejhallgatók szinte már nem kaphatók a boltok polcain.

A modell érzékenysége 95 dB. A Nobby Expert L-900 fejhallgató kialakítása szempontjából nem különleges – ez egy tipikus füldugó. A “cseppek” felső része összetéveszthető a tartóval, de valójában csak dekoratív elemek. A tartozék belsejében egy Bluetooth 4.2. Van hely egy akkumulátornak is, de nagyon szerény kapacitással. Sajnos a felhasználó csak maximum 4 óra hangzásra számíthat. A legjobb esetben! És ez talán a legnagyobb hátránya a fejhallgatónak. Szerencsére, ha ez problémát jelent, használhatja a vezetékes csatlakozási funkciót – a megfelelő kábelt mellékeljük. Ebben az esetben a hangminőség is javulni fog.

A gyártó a headsetet sport headsetként pozícionálja. Ne bízz benne! Van egy ok, amiért nem tettük ezt a modellt a kiválasztásunk megfelelő részébe. A nyakláncra helyezett távvezérlő elég nehéz ahhoz, hogy futás közben egyre lejjebb és lejjebb essen, így maga a tartozék kiesik a füléből. Nincs nedvesség elleni védelem sem, így az izzadság szinte azonnal tönkreteheti a fejhallgatót.

Előnyök

 • Számos színválaszték;
 • Vezetékes kapcsolat áll rendelkezésre;
 • A vezérléshez egy praktikus távirányítót használnak;
 • Nagyon alacsony költségek;
 • Emlékezetes dizájn;
 • Van egy mikrofon;
 • Repülőgép-adapterrel érkezik.

Hátrányok

 • Sportolásra nem alkalmas;
 • Nem a legjobb hangminőség vezeték nélküli üzemmódban;
 • Nagyon rövid autonóm működés.

HARPER HB-217

Értékelés: 4.5

HARPER HB-217

Nem minden ember szeret fülhallgatót használni valahol a szabadban. Ez a tartozék kellemetlen érzéseket okozhat, mert idegen tárgyak vannak a fülében. Ezért a tömegközlekedési eszközökön és más zsúfolt helyeken az emberek a fejhallgatóval hallgatnak zenét. Miért nem?? Egy ilyen tartozékot kis összegért vásárolhat, és nem fog sokat nyomni. És ha kényelmes fejpántja van, akkor órákon át hallgathat zenét anélkül, hogy megerőltetné a fülét. Amint azt már kitalálhatta, a HARPER HB-217 rendelkezik mindezekkel a tulajdonságokkal. Ez a modell csak 1000 rubelbe kerül. Nem rossz, különösen, ha nem felejti el, hogy ez vezeték nélküli.

Bluetooth 4 segítségével csatlakozik okostelefonjához.2. A működést ebben a használati módban egy 300 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja. A gyártó nem adja meg, hogy mennyi ideig élvezheti a hangot. Szerencsére könnyen találni véleményeket az interneten erről a modellről. Azt mondják, hogy körülbelül öt-hat óra zenehallgatással. Hogy őszinte legyek, szerettem volna többet. És nem mindenki lesz elégedett a gyorstöltés támogatásának hiányával. A teljes akkumulátor töltöttségéhez 2,5 órán át kell csatlakoztatnia a fejhallgatót.

Ezek a problémák azonban nem kritikusak. Ezek a fejhallgatók vezetékesek is lehetnek! Ehhez egy levehető kábel tartozik. És azonnal észre fogja venni, hogy a hangminőség sokkal jobb ezzel a csatlakozási módszerrel. A térfogattartalék is megnövekszik. A kábel hossza 1,2 m. Ha úgy dönt, hogy a fejhallgatót a TV-hez csatlakoztatja, akkor vásárolhat egy hosszabb kábelt – bármelyik üzletben megtalálhatja, amely audioberendezéseket és tartozékokat árul.

Ezeknek a fejhallgatóknak van egy szokatlan tulajdonsága. Önállóan is lejátszhatnak tartalmakat! Ezt egy memóriakártyán kell tárolni, amelynek foglalata itt egy speciális dugó mögött van elrejtve. Kiderült, hogy a fejhallgató MP3-lejátszóként működik. De meg kell érteni, hogy a működési idő ebben az üzemmódban meglehetősen rövidül. Ne hagyatkozz arra a tényre sem, hogy a fejhallgató FLAC-kompatibilis.

Számos modell a kínálatunkban mikrofonnal rendelkezik. A HARPER HB-217 sem kivétel ez alól. Így a lehető legritkábban veszed ki az okostelefonodat a zsebedből.

Ez a leírás talán azt a benyomást keltette, hogy ez az ideális fejhallgató. De jó okból 1000 rubelbe kerülnek. A terméknek van néhány komoly hátránya. Először is, nem a legjobb az építési minősége. A legmegterhelőbbek a vezérlőgombok, amelyek minden komolyabb fejmozdulatnál zörögnek. Ne örüljön annak sem, hogy van FM-rádió – ha működik, akkor undorító a vételi minősége. Harmadszor, ez nem a legjobb hangerőszabályzó – nem mindig találja meg a megfelelőt.

Előnyök

 • Mikrofont is tartalmaznak;
 • Vezetékes csatlakozás lehetséges;
 • Kis méret és súly;
 • Két színváltozat áll rendelkezésre;
 • Hosszú akkumulátor-üzemidő;
 • Zenelejátszás memóriakártyáról.

Hátrányok

 • A műanyag minősége szörnyű;
 • Nem a legjobb hangerőszabályzó;
 • Van néhány példa hibás akkumulátorral;
 • Sokáig tart a töltés.

A legjobb vezetékes fejhallgató 1000 rubel alatt

Sennheiser HD 206

Értékelés: 4.8

Sennheiser HD 206

Ez a fejhallgató otthoni használatra készült. Ez tükröződik a teljes méretű formafaktorukban. A fülpárnák teljesen elfedik a füleket, így a külső hangok láthatatlanok. És ez a modell készen áll, hogy büszkélkedhet egy nagyon nagy hangszórók. Ennek eredményeképpen a felhasználó nagyon hangos hangzást élvezhet. És elég minőség – ebben a tekintetben a fejhallgatók nem rosszabbak, még egy kicsit drágább modellek is.

Az utcán ez a tartozék nem csak a mérete miatt nem lesz kényelmes. A termék kétirányú kábelcsatlakozást használ – ez is okoz némi kényelmetlenséget, ha Ön távol van otthonától vagy munkahelyétől. És nem minden okostelefon képes nagy hangerőt kihúzni az ilyen szörnyekből. Még a meglehetősen alacsony impedancia ellenére is. És ne felejtsük el, hogy ez semmiképpen sem egy headset. Nincs mikrofon vagy hangerőszabályzó gomb.

Úgy tűnhet, hogy a Sennheiser HD 206 nevű modell méltatlanul került a kiválasztásunkba. De nem így van! Kiválóan alkalmas zenelejátszásra számítógépen vagy bármely más helyhez kötött eszközön. Különösen sok ügyfél csatlakoztatja ezeket a fejhallgatókat a TV-hez. A mellékelt háromméteres kábellel ez gyerekjáték lesz! És a gyártó nagylelkűen megkímélte a 6,3 mm-es adaptert. Röviden, nem csoda, hogy több száz online vélemény van erről a modellről. És majdnem mindegyikük pozitívan íródott. Az egyetlen panasz a gyenge konstrukció – a gazdaságosság érdekében a fejhallgatót olcsó műanyagból kellett létrehozni. Ez azt mondta, a felhasználók megjegyezték, hogy ha nem esik a Sennheiser HD 206 egy kemény felületre, a fejhallgató tart évekig.

Előnyök

 • Hosszú kábellel érkezik;
 • Van egy adapter a 6,3 mm-eshez;
 • Teljesen eltakarja a füleit;
 • Nem rossz hangerő-tartalék;
 • A súly nem haladja meg a 165 g-ot.

Hátrányok

 • Nincs mikrofonja és hangerőszabályzó gombjai;
 • Gyenge kialakítás;
 • Kétirányú kábelcsatlakozás.

JBL C100SI

Értékelés: 4.8

JBL C100SI

Az orosz üzletekben már 500 rubelért is könnyen megtalálhatja ezeket a fejhallgatókat. A legtöbbször azonban számos hátrányuk van. Például nem biztos, hogy van mikrofonja. Szintén a vezetéken gyakran nincs távvezérlő, amellyel szüneteltetheti a zenét. Szerencsére vannak kivételek a szabály alól. Ilyen a JBL C100SI nevű modell. Mikrofonnal és távirányítóval is rendelkezik. Ez utóbbin azonban csak egy gomb van. Szüneteltetésre és a zeneszámok váltására is használható. Ha a hangerőt szeretné megváltoztatni, akkor azt az okostelefonon kell megtennie.

Egy fontos dolgot tudnia kell a JBL C100SI-ről. Ezek a fejhallgatók csak piros, fekete és fehér színűek lehetnek. Ha egy másik modellt lát, akkor ez egy hamisítvány. Nem szabad belevágni, mert nem fog olyan jól szólni, mint amilyennek gondolod. A valóság az, hogy az embereknek nagyon tetszik, amit hallanak. Különösen akkor, ha zenét játszik le valamilyen tömörítetlen formátumban.

A fejhallgató impedanciája kevesebb, mint 16 ohm. Ez azt jelenti, hogy akkor is a legtöbbet hozhatja ki belőle, ha nyomógombos mobiltelefonhoz van csatlakoztatva. Az itt használt hangszórók 9 milliméteres membránnal rendelkeznek. A kábel végén pedig egy aranyozott csatlakozó található. A kábel hossza 1,2 m, ami a fejhallgató-készlet szabványos hossza. Ha a modell készletéről beszélünk, akkor semmi különös nincs benne. Az 500 rubelért megkapja a fejhallgatót és három pár cserélhető fülpárnát. Ha az egyik átmérő ideális az Ön fülének, akkor kényelmes illeszkedést és kiváló hangszigetelést élvezhet.

Előnyök

 • Három színváltozatban kapható;
 • Aranyozott csatlakozót használnak;
 • A hangminőség nem rossz;
 • Tisztességes hangerő-tartalék;
 • Mikrofon van jelen;
 • Van egy távirányító egy gombbal.

Hátrányok

 • A vezeték összegabalyodhat a zsebében;
 • A hangerőszabályzó nem áll rendelkezésre.

anasonic RP-HJE125

Értékelés: 4.7

Panasonic RP-HJE125

Ha egy gyártó olcsó tartozékot készül kiadni, akkor a legszélesebb színválasztékot érheti el. A Panasonic RP-HJE125 készítői például közel kerültek a rekord megdöntéséhez. A piacon legalább nyolc színváltozatot találhat ebből a fejhallgatóból! Van még egy arany változat is! Röviden, a tartozékot az okostelefonjához illesztheti, még akkor is, ha az atipikus színű.

Nemcsak maga a fülhallgató, hanem a kábel is különböző színekben pompázik. A kábel 1,1 m hosszú és nagyon kis átmérőjű. A zsinór hajlamos összegabalyodni emiatt. De a tartozék súlya csak 4 g! Emiatt tökéletesen a fülében marad, anélkül, hogy még egy gyors lépés során is kiesne. Különösen, ha a megfelelő gumi fülpárnákat használja. A készlet három különböző méretű párat tartalmaz – a legtöbb vásárló számára ez az optimális számú pár.

A fejhallgató impedanciája nem több mint 16 Ohm. Ez lehetővé teszi a mobiltelefonokhoz és más kis teljesítményű berendezésekhez való csatlakoztatást minden probléma nélkül. Ami az érzékenységet illeti, ez 97dB. A csatornán belüli kialakítás lehetővé teszi, hogy a külső hangok zavarása nélkül élvezze a zenét. Meg kell jegyezni, hogy a 10 mm-es membránok felelősek a zenei reprodukcióért. A versenytársak valamivel kisebb átalakítókat használnak.

Talán ennek a modellnek a fő előnye az ára. Az orosz üzletekben a Panasonic RP-HJE125 ára nem haladja meg az 500 rubelt. Nem kell aggódnia amiatt, hogy a fejhallgató még hat hónap elteltével is elromlik. És ez tényleg megtörténhet, ha nem vigyázol… A vásárlók egy része, a véleményekből ítélve, elég gyorsan elszakítja a drótot. Mások már évek óta használják ezeket a fejhallgatókat. Egyszóval, sok múlik a szerencsén.

Ha a hangminőségről beszélünk, akkor elég tisztességesnek nevezhető. A tapasztalatok azt mutatják, hogy még a drágább fejhallgatók is érezhetően rosszabbul hangzanak. Garantáljuk, hogy nem fog csalódni!

Előnyök

 • Nem rossz hangminőség;
 • Nagyon alacsony költségek;
 • Jó hangszigetelés;
 • Hatalmas a színválaszték;
 • Minimális súly.

Hátrányok

 • A vezeték túl vékony;
 • Nincs mikrofon és távirányító gombokkal.

Sony MDR-EX155AP

Értékelés: 4.6

Sony MDR-EX155AP

Ezek az ismerős vezetékes fejhallgatók csatornába épített kialakítással. Otthon, az utcán és a tömegközlekedési eszközökön is viselheti. Mint ismeretes, a füldugók nagyszerűek a zajszigetelésben, így az idegenek nem zavarják Önt, miközben Ön a zenét élvezi.

Ez a modell öt színben kapható. A legnépszerűbb szín a fehér, amely valószínűleg a leggyakoribb szín a boltokban. A hangot 9 mm-es membránok állítják elő. Ez a paraméter elégséges ahhoz, hogy a felhasználó számára kényelmes hangerőt érjen el. A fejhallgató impedanciája nem haladja meg a 16 ohmot. Így könnyen csatlakoztathatóak még a kis teljesítményű eszközökhöz is, egészen a nyomógombos mobiltelefonokig. Bárcsak lenne a készüléknek 3,5 mm-es audiocsatlakozója!.

A Sony MDR-EX155AP fejhallgatóként is használható. A mikrofon itt a távirányítóban van. Bizonyos esetekben a szájához kell tartania. De ez egy tipikus helyzet az összes olcsó fejhallgató esetében. A fülhallgatót a jól ismert nyomógombbal lehet megválaszolni. Szünet hívására is használják. Sajnos a távirányítón nincsenek további gombok, így a hangerő beállításához az okostelefon megfelelő gombjaival kell babrálnia.

Alacsony ára ellenére ez a fejhallgató aranyozott csatlakozóval és neodímium mágnesekkel büszkélkedhet. A termék dobozában pedig akár négy pár cserélhető fülpárnát is találhat. Valószínűleg az egyik pár tökéletes lesz az Ön füléhez.

Előnyök

 • Mikrofon rendelkezésre áll;
 • Tisztességes mennyiségű hangerő;
 • Cserélhető fülpárnák széles választéka tartozék;
 • A hangminőség nem rossz;
 • Számos színváltozat;
 • Aranyozott dugót használ.

Hátrányok

 • Nincsenek hangerőgombok;
 • A vezeték vékony és kusza;
 • Nem nevezhetjük őket tartósnak.

Creative EP-630

Értékelés: 4.3

Creative EP-630

Ezek a fejhallgatók hasonlítanak bármely más olcsó fülhallgatóhoz. Még mikrofon sincs, és nincs távirányító a hangerő beállításához! Miért jelent meg ez a modell a válogatásunkban? A hangminőség rovására. Nagyon jól sikerült. A magasságok jól kidolgozottak, a hangsúly a mélységeken van. És ez a szabványos 9 mm-es membránokkal történik! Röviden, ezekkel a fejhallgatókkal el akarja felejteni az MP3-at, és csak minimális tömörítéssel játszhat zenét.

Az in-ear kialakítás lehetővé teszi, hogy a külső hangok visszaverődjenek a fejhallgatóról. Csak a megfelelő gumi fülpárnára van szükség. A Creative EP-630 három különböző átmérőjű párral rendelkezik. A legtöbb ügyfél ezt elegendőnek fogja találni. Semmi más érdekes nem található a tartozék dobozában. Nincs tok, nincs repülőgép adapter, nincs 6,3 mm-es adapter..

Egy szabványos 1,2 m-es kábellel csatlakoztatható az okostelefonhoz vagy más eszközhöz. Van egy aranyozott csatlakozó a végén. A kiváló minőségű réz használata lehetővé tette a gyártó számára, hogy az impedanciát 16 ohmra csökkentse. Így a fejhallgató akkor is nagy hangerővel szólal meg, ha alacsony teljesítményű berendezéshez van csatlakoztatva. By the way, itt használják neodímium mágnesek, jellemzi a hosszú élettartamú. Ezt a számos vélemény is alátámasztja – nagyon kevés fejhallgató meghibásodásáról érkezett jelentés. De megemlítik azt a tényt, hogy a drót túl vékony. Valóban, ez az egy és belegabalyodik a zsebedbe, és véletlenül elszakadhat.

Előnyök

 • Aranyozott csatlakozót használnak;
 • Két színváltozat létezik;
 • Nem rossz hangminőség;
 • A súlya mindössze 9 g;
 • Neodímium mágneseket használnak;
 • Alacsony impedancia.

Hátrányok

 • Nincs mikrofon;
 • Nincs távirányító gombokkal;
 • A kábel egy kicsit túl vékony.

A legjobb játék fejhallgató 1000 rubel alatt

Védő Ridley

Értékelés: 4.8

Védő Ridley

A Defender Ridley teljes méretű fejhallgatója azonnal egyértelművé teszi, hogy ez egy játék fejhallgató. Először is, nagyon komoly méretekkel rendelkeznek. Olyannyira, hogy a csészéjükben 50 mm-es hangszórók is elférnek. Másodszor, itt megfelelő dizájnt használnak – a játékosok biztosan lenyűgözőnek fogják találni a piros műanyag betéteket. Kellemes tapintású és puha fülpárnák, amelyek hosszú hónapokig jó állapotban maradnak.

A fejhallgató nagyon kényelmesnek bizonyult a használat során. És nem csak a kényelmes fülpárnák miatt. Az egyoldalú kábelfogásnak köszönhetően a felszerelés nem vesz igénybe sok időt. A vezeték végén két 3,5 mm-es csatlakozó és egy USB csatlakozó található. Az utolsó rész csak a háttérvilágítás aktiválásához szükséges. A 2,2 méteres kábelhosszúsággal Ön sem verheti el magát. A fejhallgató pedig hangerőszabályzóval van felszerelve. Ez azt jelenti, hogy nem kell keresnie a megfelelő gombokat a billentyűzeten.

Nem kell azt gondolnia, hogy a Defender Ridley a tökéletes headset. Kezdjük azzal, hogy olcsó műanyagból készült, ami alacsony költséget eredményez. Nem olyan kellemes tapintású, mint amilyennek szeretnénk, hogy legyen. És minden nagy magasságból a padlóra esés repedéseket okozhat. Nem mindenki lesz elégedett a rögzített mikrofonpozícióval. De ezzel tényleg nincs semmi baj, mivel a mikrofon az esetek túlnyomó többségében jól végzi a dolgát. És itt a 360 gramm súlyú fejhallgatót fel kell venni a hátrányok listájára. A fejed másfél vagy két óra után elfáradhat egy ilyen tartozékkal. És néhány játékmenet sokkal tovább tarthat.

Előnyök

 • Aranyos dizájn;
 • Hosszú kábelt használnak;
 • Háttérvilágítással rendelkezik;
 • Nem feledkezve meg a hangerőszabályzóról sem;
 • Jó térfogattartalék.

Hátrányok

 • Fix mikrofon pozíció;
 • Be kell dugni a három csatlakozót;
 • Tisztességes súly;
 • Vannak hibás példányok (a mikrofon nem működik).

A4Tech HS-200

Értékelés: 4.7

A4Tech HS-200

Ezek a fejhallgatók teljes méretűek. Ezért a puha fülpárnáknak teljesen körül kell ölelniük a felhasználó fülét. A kialakítás elzárja a külső zajokat, miközben élvezheti a zenét, a filmeket és a játékokat. A tartozék merev fejpánttal is büszkélkedhet. Itt két részből áll – a műanyagot egy fém rész egészíti ki a nagyobb megbízhatóság érdekében. A csészéket fém konzolok rögzítik, amelyek ugyanakkor lehetővé teszik a fejhallgató méretének beállítását.

Más teljes méretű modellekkel ellentétben az A4Tech HS-200 nem rendelkezik mikrofonnal. Pontosabban, jelen van, de nem a fejhallgatókon. A gyártó úgy döntött, hogy a vezetékre helyezi. Ezt a távirányítón kell keresnie, amely a hangerő beállítására szolgál. Sajnos, ez a megoldás nem biztos, hogy tetszeni fog néhány játékosnak. Az a helyzet, hogy a mikrofon ilyen pozíciója alkalmanként a beszélgetőpartnerét zörejek vagy más felesleges hangok hallatszanak. És néhány esetben maga is eléggé nagyothalló lesz.

Két 3,5 mm-es audiocsatlakozón keresztül csatlakoztatja az A4Tech HS-200-at a számítógéphez. Ez azt jelzi, hogy ezt a modellt nem okostelefonokkal való interakcióra tervezték. Ezt bizonyítja a 32 ohm impedancia – ha egy kis teljesítményű készülékhez csatlakoztatva túl halkan hangzik. A kábel hossza legfeljebb két méter. Jó, hogy a gyártó nem spórolt ezen a szemponton.

A mikrofon furcsa elhelyezésétől eltekintve ennek a számítógépes fejhallgatónak nincsenek különösebb hátrányai. Kivételesen pozitív értékeléseket kap. Az emberek dicsérik ezt a tartozékot még a hangminőség miatt is! De elismerik, hogy az audiofilok nem fogják szeretni ezt a modellt. De sokkal drágább fejhallgatókat kellene keresniük.

Előnyök

 • A fülpárnák teljesen befedik a füleket;
 • Egyirányú kábelcsatlakozást használ;
 • Van egy mikrofon;
 • A vezeték elég hosszú;
 • A hangerőszabályzó jelen van;
 • A fejhallgató nagyon robusztus és tartós.

Hátrányok

 • Két csatlakozón keresztül csatlakozik;
 • Nem a legjobb mikrofont használják.

Sennheiser PC 2 CHAT

Értékelés: 4.3

Sennheiser PC 2 CHAT

Gyakran előfordul, hogy játék közben hallani akarod, mi történik körülötted. Ebben az esetben próbálkozhat a Sennheiser PC 2 CHAT használatával. Ez a fejhallgató abban különbözik, hogy csak az egyik fülre illeszkedik. Az ilyen kialakítás lehetővé teszi, hogy ezt a tartozékot a call center munkatársai számára is ajánljuk. Értékelni fogják az általa használt mikrofont is. Az a tény, hogy zajszűréssel rendelkezik. Így a beszélgetőpartnere csak Önt hallja, a mellette lévő személyt nem.

Ez a modell mozgatható mikrofonnal van felszerelve. Ez azt jelenti, hogy túl sok gond nélkül a szája közelébe teheti. Ami a csatlakozást illeti, az két 3,5 mm-es csatlakozón keresztül történik. Sajnos ez megnehezíti, hogy ezt a headsetet mindenkinek ajánljuk. Az okostelefonnal való párosításhoz egy speciális adaptert kell használnia. Vagy le kell mondanod a mikrofonról. És nem minden modern laptop áll készen arra, hogy külön fejhallgató- és mikrofoncsatlakozást kínáljon – sok modell az úgynevezett kombinált csatlakozót használja.

A tervezők e fejhallgató dicséretre méltó a vezetékek. Elég vastag és robusztus. Kétméteres hossza pedig lehetővé teszi a problémamentes csatlakozást, még akkor is, ha a számítógép rendszeregysége meglehetősen messze van a munkahelytől.

A Sennheiser PC 2 CHAT hátrányai a kialakításukból adódnak. A gyártáshoz ez a fejhallgató használt egy meglehetősen olcsó műanyag. Ennek eredményeképpen a készülék elég gyorsan elromolhat. Egy enyhe helytelen használat azonban nem vezethet ehhez – a tartozék még a padlóra esést is túléli.

Termék súlya 55g. Nem kell a hangminőségre gondolni. Ez nem az az eset, amikor értékelni fogod. Ne feledje, ezt a fejhallgatót kommunikációra tervezték, nem pedig elmélyült zenehallgatásra.

Előnyök

 • Nem túl nagy méretű és súlyú;
 • Mozgatható mikrofoncsatlakozást használnak;
 • A beszélgetőpartnere elég jól hallja Önt;
 • A vezeték elég hosszú.

Hátrányok

 • Gyenge kialakítás;
 • Két csatlakozóval csatlakozik;
 • Nincs második fül.

A legjobb sport fejhallgató 1000 rubel alatt

Hoco ES11

Értékelés: 4.8

Hoco ES11

Sok olcsó fejhallgató több színben kapható. A Hoco ES11 sem kivétel a szabály alól. Fekete, kék és szürke színben kapható. Bármelyik változatot is választja, vezeték nélküli fejhallgatót kap nyakpánttal és beépített mikrofonnal. Emellett sajátos “cápauszonyok” díszítik őket, amelyek távtartóként szolgálnak.

A fejhallgató kialakítása nem különleges. Ezek a hagyományos “füldugók”, amelyek szinte minden külső hangot elzárnak. Három pár különböző átmérőjű gumi fülpárnát tartalmaz. Szép, hogy mindegyik ugyanolyan színűre van festve, mint maga a fejhallgató. Ami a nyakpántot illeti, a végek mágnesek vannak jelen. Egymáshoz tapadnak, így a tartozék még kocogás közben is biztonságosan a testhez tapad.

A nyakpánton is három, egymástól meglehetősen távol eső billentyű található. Segítségükkel fogadhat bejövő hívásokat, válthat zeneszámot, állíthatja a hangerőt és szüneteltetheti a zenelejátszást.

Ezek a fejhallgatók Bluetooth 4 segítségével csatlakoznak okostelefonjához.2. A hangminőség egészen elfogadható. Élvezze az esőben is, mivel van bizonyos fokú vízszigetelés. A nyakpántban elhelyezett akkumulátor 5-6 órányi hangzást tesz lehetővé. Tipikus eredmény az ilyen típusú fejhallgatók esetében. Örülök, hogy az akkumulátor teljes feltöltése csak néhány órát vesz igénybe.

Előnyök

 • A vízvédelem megvalósul;
 • Három színben kapható;
 • Mikrofonnal rendelkezik;
 • A hangerő beállítható;
 • A gyorstöltési technológia támogatott;
 • A fejhallgatókat mágnesek rögzítik egymáshoz.

Hibák

 • Nem túl hosszú akkumulátor-üzemidő;
 • A hívószámot angolul mondja ki;
 • A “cápauszonyok” rendszeresen lecsúsznak a dróton.

Canyon CNS-SBTHS1

Értékelés: 4.7

Canyon CNS-SBTHS1

A gyártó a Canyon CNS-SBTHS1 fejhallgatót sportos fejhallgatóként pozícionálta. Tényleg lehet őket használni a munkához. A csatornán belüli kialakítás elszigeteli Önt a külső hangoktól, amelyek gyorsan untatják Önt bármelyik edzőteremben. A speciális fül mögötti illeszkedés megakadályozza, hogy a fejhallgató leessen, még túlzásba vitt edzés közben is. És a nyakpánt szinte érzékelhetetlen a testhez, mert a hossza könnyen beállítható.

Mivel ezek csatornába épített fejhallgatók, három pár cserélhető fülpárnával érkeznek. Mindegyiknek más az átmérője. Ha egyik pár sem illik, használhatja a régi fejhallgató fülpárnáit. A termékkel együtt semmi más érdekeset nem talál a dobozban – a készletet csak a töltőkábel egészíti ki. Elég gyakran lesz rá szükséged, mert a beépített akkumulátor csak 4-5 órán át bírja a munkát.

Ez a fejhallgató Bluetooth 4-en keresztül szinkronizálódik okostelefonjával.1. Egy kis távirányító van a nyakpánton, közvetlenül a jobb füle alatt. Nemcsak néhány gombot, hanem egy mikrofont is tartalmaz. Így anélkül válaszolhat a bejövő hívásra, hogy okostelefonját kivenné a zsebéből. A távirányító lehetővé teszi a hangerő beállítását is.

Egyébként ez egy tipikus olcsó headset. Fő hátránya a vízszigetelés hiánya. Emiatt különösen óvatosnak kell lennie, amikor sportol. Ha végzett, ne felejtse el letörölni a tartozékot egy ronggyal. Ellenkező esetben az izzadság gyorsan helyrehozhatatlan károkat okoz a termékben.

Előnyök

 • Mikrofon van jelen;
 • A hangminőség nem rossz;
 • A hangerő beállítható;
 • Van egy fülbe illeszthető tartozék;
 • Legalább három színválaszték áll rendelkezésre;
 • A nyakpánt hossza könnyen állítható.

Hátrányok

 • Nem túl hosszú akkumulátor-üzemidő;
 • Néhányan kellemetlennek találják a kötődést;
 • A burkolat és a zsinór olcsó anyagokból készült;
 • Nincs nedvesség elleni védelem.

HARPER HV-303

Értékelés: 4.7

HARPER HV-303

Néhány sportos fejhallgató meglepő a formájával. A HARPER HV-303 például inkább hasonlít valamiféle kígyóra, mint hagyományos fejhallgatóra. A forma lehetővé teszi, hogy a füldugók kényelmesen üljenek a fülében anélkül, hogy a viselőjét bármilyen zsinórral megterhelnék – a tartozék legnagyobb része szó szerint a nyakuk köré tekeredik. Számos színválaszték is létezik – az üzletekben kék, zöld és narancssárga fülhallgatót is találhat.

Mivel a tartozék a csatornán belül van, nem kell aggódnia amiatt, hogy az edzőteremben idegen zajok zavarják. De fennáll annak a veszélye, hogy a három pár cserélhető fülpárna egyike sem illik Önre. Szerencsére a fülpárnákat kölcsönkérheti régi fejhallgatójából – egy szabványos méretű tűt használ a rögzítésükhöz.

A HARPER HV-303 egy teljes fejhallgató. Ez azt jelenti, hogy mikrofon is van benne. Lehetővé teszi, hogy biztonságosan beszélhessen mobiltelefonján anélkül, hogy okostelefonját ki kellene vennie a zsebéből.

Sok fogyasztó úgy gondolja, hogy vezeték nélküli. Nem igazán. A fenék sapkát csak a kényelem, a jobb megbízhatóság érdekében használják. De nincs benne elektronika. A hang egy külön vezetéken keresztül jut el a fejhallgatóhoz, amelynek hossza 1,2 m. Ez egy plusz – a fejhallgató nem képes lemerülni az energiából. De van egy hátránya – a vezetékes kapcsolat zavarhatja például kocogás közben. A kábel is összegabalyodhat a zsebében, mert olyan vékony. De az ilyen típusú vezeték nélküli fejhallgatókért egyáltalán nem kérnének 500 rubelt.

Az ilyen típusú csatlakozás külön hátránya, hogy a kábel csak a jobb oldali fülhallgatóhoz csatlakozik. Ez még mindig okozhat némi kellemetlenséget.

Előnyök

 • Nagyon alacsony költség
 • Egy praktikus nyakpántot használnak;
 • Számos színválaszték áll rendelkezésre;
 • Van egy mikrofon;
 • Nem rossz hangminőség.

Hátrányok

 • A kábel útban lehet;
 • Kevés basszus frekvencia.

Következtetés

Ebben a cikkben megpróbáltunk beszélni teljesen más fejhallgatókról, amelyek kevesebb mint 1000 rubelbe kerülnek. Még teljes méretű modellekről is beszélünk, amelyek árcédulája alig van a mi korlátozott összegünkön belül. Reméljük, hogy a választás mostantól sokkal könnyebbé vált.

Olvasson tovább  16 legjobb bakelit lemezjátszók
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: