16 legjobb fejhallgató a számítógéphez

*A legjobbak áttekintése a szerkesztők szerint. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, és nem minősül reklámnak vagy vásárlási útmutatónak. Vásárlás előtt kérjen szakmai tanácsot.

A fejhallgatókat számos kulcsfontosságú kritérium szerint osztályozzák – formájúak, zárt vagy nyitott típusúak, vezetékesek vagy vezeték nélküliek stb. . De van egy hagyományos kategória, amely magában foglalhatja a különböző típusok. Számítógépekhez való fejhallgatókról beszélünk, vagy ahogyan általában nevezik – számítógépes fejhallgatókról.

Mik a fő különbségek a számítógépekhez való fejhallgatókban?

A PC-s fejhallgatók egyik legfontosabb jellemzője a mikrofon kötelező jelenléte, amely kikapcsolható és esetleg beállítható. Ez a követelmény releváns, mivel a fejhallgatókat elsősorban a Skype-on és társain keresztül történő kommunikációra, a közösségi hálózatok és a videohoszting számára történő tartalomrögzítésre, a Yandex Alice-hez hasonló asszisztenseken keresztül történő hangvezérlésre használják.

Ezenkívül a számítógépes fejhallgatókat a gyártó döntésétől függően nem a szabványos 3.A legnépszerűbb kihangosító egy sztereó 5 mm-es mini-csatlakozó, míg az USB-porton keresztül csatlakoztatható a fejhallgatóhoz. Bizonyos esetekben a gyártó maga is kiegészül saját fejlesztésű szoftverrel, amely jelentősen bővíti a funkcionalitást.

Az Expertology webmagazin szerkesztősége a RankQua elemzőivel közösen

 • , a számítógépekhez való fejhallgatók kibővített választékát kínálja Önnek, amelyeket szakértőink alapos kutatás alapján a legjobbnak ítéltek meg. Itt kifejezetten számítógépes fejhallgatókról beszélünk, ami azt jelenti, hogy a felülvizsgálat nem tartalmazza a miniatűr fülhallgatókat és a csatornába épített fejhallgatókat, mivel ez még mindig inkább mobil formátum. És a stúdiómonitor fejhallgatókat sem vettük figyelembe – azok megfizethetetlenek, és teljesen más téma.

  A legjobb fejhallgató számítógépekhez

  Jelölés hely termék neve ár
  A legjobb olcsó fejhallgató PC-hez 1 Sennheiser PC 3 CHAT 1 500 €
  2 KORONA MIKRO CMGH-21 2 100 €
  3 SVEN AP-G988MV 2 450 €
  4 Sennheiser PC 8 USB 2 500 €
  A legjobb fejhallgató a közepes árkategóriában számítógéphez 1 ASUS Cerberus V2 4 000 €
  2 SteelSeries Arctis 3 2019 Edition 6 000 €
  3 HyperX Cloud Alpha S 10 000 €
  4 SteelSeries Arctis 5 2019 Edition 7 750 €
  Top fejhallgató PC-re 1 ASUS ROG Delta Type-C 13 500 €
  2 SteelSeries Arctis 7 2019 Edition 13 600 €
  3 HyperX Cloud Orbit 26 000 €
  4 Beyerdynamic MMX 300 (2. generáció) 26 000 €
  A legjobb vezeték nélküli fejhallgató számítógéphez 1 SteelSeries Arctis 1 vezeték nélküli 9 000 €
  2 Corsair HS70 vezeték nélküli játék headset 11 550 €
  3 Ja
  Evolve 75 MS sztereó
  20 000 €
  4 SteelSeries Arctis Pro Wireless (61473) 34 000 €

  A legjobb költségvetési fejhallgató számítógéphez

  Kezdjük hagyományosan a 2020 őszén releváns és népszerű, leginkább megfizethető lehetőségek kiválasztásával. Szakértőink nem vették figyelembe a legolcsóbb lehetőségeket, mert objektíven nehéz olyan modellt találni, amely akár jónak is nevezhető, nem is beszélve a legjobbról. De még ebben a rendkívül megfizethető árkategóriában is neves márkákat láthatunk.

  Sennheiser PC 3 CHAT

  Értékelés: 4.7

  SENNHEISER PC 3 CHAT

  A számítógépes költségvetési fejhallgatók kiválasztásának első pozíciója enyhe kognitív disszonanciát okozhat a rendkívül megfizethető ár és a legendás német márka, a Sennheiser kombinációja miatt. De itt nincs csapda, a gyártó ilyen olcsó és ugyanakkor minőségi modelleket gyárt.

  Sennheiser PC 3 CHAT – egy másik sorozat, a Sennheiser PC 2 kibővített változata, amelyet szinte kizárólag call center operátorok számára terveztek, mivel csak egy fülkagylóval és mikrofonnal volt felszerelve. A harmadik generáció egy második fülhallgatóval egészül ki, súlya mindössze 22 gramm. Teljes súly 77g.

  Ez egy kompakt, nyitott fejhallgató stílusú fejhallgató. A névben szereplő CHAT kifejezés a legmegfelelőbb felhasználásra utal – online kommunikációra. A formátum elegendő a Skype-hívásokhoz, bármilyen más beszélgetéshez, valamint az online játékok igénytelen játékosai számára, hogy kommunikáljanak a csapatával és a virtuális ellenfelekkel folytatott “szellemi vitákhoz”. És a zenehallgatáshoz bölcsen tenné, ha egy másik modellt választana.

  Vegyük sorra a főbb műszaki jellemzőket. A fejhallgató a hangot 42 és 17k közötti frekvenciatartományban adja vissza. Hertz. A mikrofon érzékeli a rezgést 90 és 15k között. Hertz. A fejhallgató impedanciája 32 ohm, a mikrofoné 2 kOhms. SPL minősítés, 95dB hangnyomásszintet tükrözve. Irányított mikrofon, rögzített pozícióban. Ezt a felhasználók nagy hátránynak tartják, bár ez nem hiba, hanem egy előre megtervezett megoldás.

  A fejhallgató csak vezetékkel csatlakozik egy meglehetősen hosszú, 2 m hosszú szabványos kábelen keresztül. Két dugó a végén 3.5 mm-es “mini jack” – a fejhallgatóhoz és külön a mikrofonhoz.

  A modell egészére vonatkozó általános következtetés szinte kizárólag pozitív. Természetesen nem szabad elvárni a Sennheiser PC 3 Chat szuperképességeitől, mert eredetileg nem biztosították őket. Még hangerőszabályzó sincs, és bár sokaknak nem tetszik, mi nem írjuk le hátrányként.

  A rögzített fejhallgató még mindig megérdemel némi kritikát. Az irányíthatósága a potenciális alkalmazással összefüggésben inkább jó, mint rossz. A merev rögzítés azonban a legkisebb érintésnél is elkerülhetetlenül hangzásbeli “leleteket” eredményez. Ha elkerüljük a közvetlen érintést, a felvétel több mint elfogadható minőségű lesz, és mérsékelt zajjal, amely könnyen kivágható a legegyszerűbb speciális szoftverrel.

  Előnyök

  • Egy neves német márka;
  • jó minőség;
  • Kivételes megbízhatóság;
  • Mérsékelt felvételi zaj;
  • két év garancia;
  • A legkedvezőbb ár egy kiemelkedő márkával szemben.

  Hátrányok

  • Szigorúan rögzített mikrofon pozíció, ami “artefaktokat” okoz, ha megérinted.

  KORONA MIKRO CMGH-21

  Értékelés: 4.6

  KORONA MIKRO CMGH-21

  Most egy kardinálisan más típusú fejhallgatóra figyelünk, amely nem túl drága, mint az előzőek, de teljes méretű és gamer stílusban készült. Megfizethető ár nem utolsósorban annak a ténynek köszönhető, hogy a márka CROWN – tisztán kínai. De ebben az esetben ez nem a rossz minőség szinonimája. A fejhallgatók nagyon tisztességes tulajdonságokat mutatnak, és az olcsóságot a kínai tömegtermelés sajátossága és a márka túlfizetésének hiánya magyarázza.

  A leírásban említett szinte minden nemcsak a CMGH-21-re, hanem a fiatalabb és olcsóbb CMGH-20-ra is vonatkozik. Az egyetlen különbség, hogy a CMGH-21 rendelkezik néhány bónusszal, mint például a “3D hang” funkció, amely pontosabban lokalizálja a hangforrást és annak hangerejét. Ha tehát sok játékot szeretne játszani, a CMGH-21 a jobb választás, ha nem, akkor a CMGH-20 is elegendő. Ráadásul a régebbi verziónak más csatlakozótípusa van, de egyébként a modellek teljesen azonosak.

  A fejhallgató teste nagyon jó minőségű műanyagból készült, a fő színmotívum fekete. A színes betétek eltérőek, és a nómenklatúrában az utolsó számjegypár jelzi őket. A CMGH-2101 például kék díszítéssel rendelkezik, a CMGH-2103 pedig narancssárga, összesen öt szín közül választhat. Teljes méretű fülkagylók kényelmes fülpárnákkal. Mint szinte minden teljes méretű modell, a fejhallgató állítható fejpánttal rögzíthető. Robusztus, fém fejpánt. Szép dekoratív háttérvilágítással rendelkeznek, amely kikapcsolható, ha szeretné.

  A CMGH-21 sorozat USB csatlakozós kábelt használ, míg a CMGH-21 sorozat a jól ismert 3 tűs csatlakozót.5 mm-es “mini-jack” duplex két dugó a hangszóróhoz és a mikrofonhoz. Kábelhossz – az egész 3.2 méter, és egy meglepően szilárd, megerősített szövetből készült hámból készült.

  Tekintsük át a legfontosabb hangjellemzőket. A hangszórók átmérője egyenként 50 mm. Ez nagyon sok, és ez a legjobb módon befolyásolja a hangzást. A fejhallgató frekvenciaválasza 20k és 20k között van. Hertz. Impedancia legfeljebb 32 ohm. Maximális kimeneti teljesítmény – 40mW. Passzív zajszűrő mikrofon. Érzékenység 40dB ±3dB pontossággal.

  Röviden összefoglalva, a CMGH-21 elegendő, sőt felesleges a kommunikációhoz, jó eredményeket mutat a szintjéhez képest a játékokban, tisztességes eredményeket mutat a többcsatornás hanggal rendelkező filmek megtekintéséhez. Zenehallgatásra már csak a nem túl magas igényekkel rendelkező felhasználók számára lehet alkalmas – a basszus természetesen lenyűgöző, de a részletesség nagyon közepes.

  Előnyök

  • tisztességes építési minőség;
  • Vonzó játékstílusú design
  • Szép dekoratív háttérvilágítás (kikapcsolható);
  • A kábel szövetből fonott;
  • A kábel hossza 3 méter;
  • 3D hangfunkció a CMGH-21 modellben.

  Hátrányok

  • a párnák nem “lélegeznek”, a fülek forróak.

  SVEN AP-G988MV

  Értékelés: 4.5

  SVEN AP-G988MV

  Az Expertology szerint a legjobb PC-s fejhallgatók költségvetési választékának harmadik modellje a svéd gyökerekkel rendelkező SVEN márkát képviseli, amely jól ismert az orosz felhasználók számára. A készüléket a gyártó játékként mutatja be, és néhány fenntartással az igénytelen játékhoz.

  Ezek teljes méretű fejhallgatók nagy fülkagylóval, amelyek teljesen fedik a füleket. A méretek természetesen nagyobb membránokra utalnak – itt ugyanolyanok, mint az előző modellnél – 50 mm átmérőjűek. Ennek az osztálynak az anyagai meglehetősen jók, a design még kiváló is – a mélyfekete alapszín és a vérvörös designelemek kombinációja. Az egész konstrukció súlya 300 g, ami azt jelenti, hogy a fejhallgató könnyű, és nagyon könnyű ehhez a formafaktorhoz képest.

  A következők a legfontosabb műszaki adatok. A fejhallgató 30 és 16 ezer közötti frekvenciatartományban játszik hangokat. Hertz. Érzékenység – 108dB 32 ohmon. A mikrofon rögzítése mozgatható. A mikrofon frekvencia lefedettsége – 30 és 16 ezer között. Hertz -58dB érzékenységgel. A mikrofon egy érintéssel fizikailag kikapcsolható. Akusztikai kialakítás – zárt.

  A fejhallgatót az ilyen formájú fülhallgatók hagyományos módon – fejpánttal – rögzítik. A csatlakozás vezetékes, egyvégű. Főkábel hossza – 1.A fülek 2 métert érnek el, ami nyilvánvalóan nem elég, de a készlethez tartozik egy hosszabbító kábel, amely további egy métert tesz lehetővé. Azonban még ez a teljes hossz sem elég sok felhasználó számára, különösen azok számára, akik inkább a TV-kapcsolaton keresztül játszanak, miközben a kanapén ülnek, jelentős távolságban.

  Külön meg kell említeni a kapcsolatot. Az itt lévő dugó a 3. csatlakozóhoz tartozik.5 mm-es mini-csatlakozó, de ami fontos, 4 tűs, ami azt jelenti, hogy fejhallgató és mikrofon jeleket is továbbít. Ezeket a csatlakozókat hordozható eszközökben és a legtöbb laptopban használják. Ha fejhallgatót szeretne csatlakoztatni a számítógéphez, a legtöbb esetben két csatlakozó lesz – külön a fejhallgatóhoz és külön a mikrofonhoz. A gyártó figyelembe vette ezt a szempontot, és egy adaptert adott hozzá egy 4-tűs dugóról két 3-tűs dugóra.

  Teljesítményben ez a modell nagyon jól teljesít, tiszta és kifejező hangzást biztosít jó részletességgel és buja basszusokkal. Ha azt tervezi, hogy játszani őket többnyire csak játszani, akkor van értelme, hogy speciális programok “enhancers”, mint a Razer surround a nagyobb hatás elérése érdekében.

  Előnyök

  • tisztességes építési minőség;
  • Kényelmes illeszkedés;
  • A mikrofont egy mozdulattal lecsatlakoztathatja;
  • Elég jó hangminőség és jó részletesség;
  • szövetből fonott kábel;
  • kompatibilis a mobileszközökkel a csatlakozó típusa szerint;
  • vonzó design.
  Olvasson tovább  A 10 legjobb 40-os tévék

  Hátrányok

  • Szúrós szag közvetlenül a kicsomagolás után, egy idő után elmúlik;
  • Rövid kábel, még szabványos hosszabbítóval is.

  Sennheiser PC 8 USB

  Értékelés: 4.4

  SENNHEISER PC 8 USB

  Mi teljes a választék a legolcsóbb, de minőségi fejhallgató a számítógép több fejhallgató legendás német márka Sennheiser. Kínában gyártott, de ez a tény nem vet fel kérdéseket a felhasználók körében minden elektronikai. Ez a fejhallgató drágább, mint a fent leírt Sennheiser PC 3 CHAT, de nem túl sokat, és a jellemzők messze megelőzik azt. A modell a fej fölött van, ezért leginkább azok számára alkalmas, akik számára a teljes méretű fejhallgató felesleges.

  A fülkagyló és a membrán nagyobb, ami azt jelenti, hogy a hangzás “dúsabb” lesz, a frekvenciák nagy hallható lefedettségével. A súly valamivel nehezebb, de alig észrevehető – 84 g vs. 77 g. A mikrofon teljesen más – itt minden irányú, és a pozíciója fokozatosan állítható, egészen a teljesen függőleges helyzetig, amikor a fejpánt egy vonalba kerül a fejpánttal. A számítógéphez való csatlakozás már nem duplex 3.5 mm, és USB-n keresztül. A kábel hossza ugyanaz – 2 méter. a fejhallgatóhoz csatlakozó kábel megfordítható.

  A modell hangkarakterisztikája a következő. Teljes lejátszási frekvenciatartomány fejhallgatóval – 42 és 17 ezer között. Hertz. Érzékenység – 95dB. Ellenállás – 32 ohm. A mikrofon viszont képes 90 és 15 ezer közötti rezgések érzékelésére. Hertz. Érzékenysége -40dB. Itt, ellentétben a Sennheiser PC 3 CHAT már mikrofonvezérlést biztosít a fejhallgatóban, anélkül, hogy az operációs rendszer vagy a harmadik féltől származó szoftverek fáradságos és gyakran nagyon alkalmatlan kezelőeszközei lennének. A hangerőt a zsinór hangerőszabályzóján keresztül állíthatja be – ez a fiatalabb modellnél nem volt lehetséges.

  Az általános következtetés erről a modellről szigorúan pozitív azok számára, akik pontosan ezt a fajta kompakt méretet és a fej fölöttes formájú tényezőt részesítik előnyben. A fejhallgató nagyon könnyű és ergonómiailag jól megtervezett – órákon át csatlakoztatva maradhat anélkül, hogy érezné, nemhogy kényelmetlenül érezné magát. Az anyagok és a kivitelezés minősége nem kérdéses – a Sennheiser itt is a csúcson van, mint mindig. Ezért a német márka termékeinek híres tartóssága, és a két év garancia legalább közvetett bizonyíték erre. Néhány felhasználó nem kedveli az USB csatlakozást, és ez nem is ízlés kérdése, így ez a fajta csatlakozás ebben az esetben aligha tekinthető hátránynak, legalábbis nem hagyhatja figyelmen kívül az objektív visszajelzéseket.

  Előnyök

  • A legendás német márka;
  • kivételes minőség;
  • tartósság;
  • Kényelmes illeszkedés a hosszabb viselethez;
  • mikrofonvezérlés;
  • mikrofon zajszűrés;
  • A hangerőszabályzó a vezetéken;
  • két év garancia.

  Hibák

  • nem mindenki érzi jól magát az USB-csatlakozással.

  A legjobb középáras fejhallgató a számítógéphez

  Egy lépéssel feljebb lépve a számítógépes fejhallgatók hagyományos középkategóriájába, és fontolja meg a középáras modellek választékát. Itt is nagyon hangzatos neveket és észrevehetően magasabb specifikációkat látunk.

  ASUS Cerberus V2

  Értékelés: 4.9

  ASUS Cerberus V2

  Kezdjük rögtön egy olyan márkával, amelyet nem kell különösebben bemutatni. Az ASUS már régóta túllépett a számítógépes “hardver” gyártásán, és a minőségi perifériák lenyűgöző példáit gyártja. A Cerberus V2 modell ára a közepes és a költségvetési szegmens között egyensúlyoz, és az orosz online piactereken nagyon nagy árkategóriát láthat. Szakértőink azonban több szempontból is szilárd középkategóriásként határozták meg a modellt.

  Bár ebben a modellben a gyártó nem hangsúlyozza a mára már szinte ikonikussá vált ROG (Repub

 • (c Of Gamers), a külső és a jellegzetes dizájnelemek egyértelműen utalnak arra, hogy ezek a fejhallgatók játékosoknak készültek. A termékcsaládban négy színtémaválaszték áll rendelkezésre – fekete, kék, piros, zöld, kék, piros és zöld.

  Az anyagok minőségével és az illeszkedéssel és kivitelezéssel kapcsolatban nincsenek kérdések – minden szilárdan és megbízhatóan van összeszerelve, a fejhallgató úgy érzi, mintha egy szilárd eszköz lenne a kezében. a fülpárnák nagyon puhák, és a fülek szó szerint belesüllyednek, de maguk a fejhallgatók viszonylag nehezek – 344 grammosak, és különösen érzékeny emberek számára nehéz lehet órákon át a fülükön tartani őket. De ez túlságosan egyéni ahhoz, hogy univerzális legyen.

  Nézzük meg a műszaki adatokat a hangkarakterisztika szempontjából. A lejátszható frekvenciatartomány az egyik legelterjedtebb – 20k és 20k között. Hz. A fejhallgató impedanciája szintén középkategóriás, 32 ohm. A meghajtók nagyok – 53 mm átmérőjűek, neodímium mágnesekkel.

  A mikrofon által felismerhető frekvenciatartomány 50 000 és 10 000 között van. Hz. a mikrofon irányított, de mozgatható rögzítéssel, sőt levehető – egy rugalmas bilinccsel és egy fix dugóval csatlakozik egymáshoz 3.5 mm. Mikrofon érzékenység -40dB.

  És most a meglepetés. Az előző bekezdésben csak a fő mikrofonról beszéltünk. És ez a modell nem kevesebb, mint két! A kiegészítő mikrofon egy kompakt modulban van a kábelen, mint a mobil fejhallgatók esetében gyakran előfordul. By the way, ASUS Cerberus V2 kompatibilis a mobil eszközökkel típusú kapcsolat (4-tűs mini jack), és amikor csatlakozik a PC, ahol szükség van egy duplex két dugó, akkor a mellékelt adapter, amely egyidejűleg és szolgál, mint egy hosszabbító kábel 1 méteres.

  Mindent egybevetve, ezek a fejhallgatók nagyszerűek hálózatépítéshez és játékhoz. A basszus itt lédús és súlyos, meglehetősen tisztességes középhang, de a magas hangok sok felhasználó és független tesztelő számára levágottnak tűnnek. Tehát a számítógépen történő zenehallgatáshoz ezek a fejhallgatók is jók, de nem a legigényesebb audiofilek számára.

  Előnyök

  • márka;
  • általános minőség;
  • nagyon kényelmes fülpárnák;
  • Kompatibilis a mobileszközökkel;
  • Két mikrofon – a fő mikrofon a fejpánton és egy további a zsinóron;
  • neodímium mágnesek;
  • levehető fő mikrofon;
  • A mikrofon zajszűrése nem rossz;
  • Duplex hosszabbító kábel 3.5mm-es mini jack csatlakozóval;
  • vonzó design.

  hátrányok

  • meglehetősen nehéz;
  • megkérdőjelezhető alkalmasság a zenekedvelők számára.

  SteelSeries arctis 3 2019 kiadás

  Értékelés: 4.8

  STEELSERIES ARCTIS 3 2019 KIADÁS

  A számítógép legjobb fejhallgatóinak második helyezettje a dán SteelSeries márka fejhallgatója lesz. Ezek is teljes méretű fejhallgatók, és természetesen játék fejhallgatóként vannak pozícionálva. Az azonban elmondható, hogy ez a modell komolyabban néz ki, mint elődje, és többe kerül, és megérdemelten.

  A headset, bár a katalógusokban játék headsetként szerepel, de a design skandináv módon visszafogott – csak két színben – fehér és fekete. De a fejhallgató szilárdnak tűnik, és az első felületi tesztek csak megerősítik a pozitív benyomást. Az előző modellel ellentétben itt a dánoknak sikerült szinte lehetetlen kompromisszumot kötniük, amikor a masszív, teljes méretű fejhallgató szinte semmilyen kényelmetlenséget nem okoz, és ráadásul még mindig szellőzést is biztosítanak.

  A technikai paraméterek száraz számok formájában meglehetősen középszerűnek tűnnek. A fejhallgató frekvenciatartománya 20k és 20k között van. Hz. Érzékenység – 98dB. Az impedancia “szabványos” ehhez a formafaktorhoz és osztályhoz – 32 Ohm. Irányított, zajszűrő mikrofon, mozgó tartóval. Felismerhető frekvenciatartomány 100k és 10k között. Hz. Érzékenység – 48dB. Van egy be/ki gomb.

  A hangszóró membrán mérete itt kisebb, mint a fent leírt teljes méretű fejhallgatókban – 40 mm, de ez még mindig több mint elég, és egyébként ez a modell biztosan felülmúlja sok versenytársát. Mindenesetre a többcsatornás hangzáshoz való alkalmazkodás 7.1 a Windows Sonic technológiában a hangosbemondó.

  A SteelSeries Arctis 3 2019 Edition ergonomikus kialakításának jelentős előnye az egyirányú kábelcsatlakozás. Maga a kábel hosszú – 3 méter. A csatlakoztathatóság tekintetében a fejhallgató kompatibilis a mobileszközökkel és a laptopokkal (4 tűs 3.5 mm-es mini-csatlakozó), és a mellékelt adapterrel két 3-tűs csatlakozóval csatlakoztatható egy asztali számítógép hangkártyájához. A csatlakozók aranyozottak, ami biztonságosabb csatlakozást biztosít, és minimálisra csökkenti a zörgés és a hangvesztés valószínűségét, valamint további bizonyíték a magas technológiai minőségre.

  A headset tagadhatatlan érdemei ellenére be kell ismernünk, hogy a mikrofon meglehetősen rosszul van kialakítva. A felhasználók egy kis, de észrevehető százaléka rosszul érzékeli a túlérzékenységet. A zajcsökkentés saját életet él, és harmadik féltől származó szoftvereket kell használnia a hangleletek eltávolításához.

  Előnyök

  • kiváló minőségű gyártás;
  • mikrofon be/kikapcsoló gomb;
  • mozgatható mikrofontartó;
  • a fülpárnák szellőzése;
  • egyirányú kábelcsatlakozás;
  • Hosszú kábel – 3 méter;
  • aranyozott dugók;
  • Stílusos és szilárd megjelenés.

  Hátrányok

  • hibás mikrofon.

  HyperX Cloud Alpha S

  Értékelés: 4.7

  HyperX Cloud Alpha S

  Most pedig nézzük meg a HyperX márkanév alatt gyártott fejhallgatókat. Első pillantásra úgy tűnhet, mintha csak egy újabb feltörekvő kínai márka lenne, de valójában a HyperX az amerikai Kingston vállalat részlege, amely szinte mindenki számára ismerős.

  A Cloud Alpha S modell természetesen egy teljes méretű fejhallgató, amelyet a gyártó játékra szánt fejhallgatóként pozícionál. Igaz, itt nincs semmi mesterkéltség, és a headset több mint alkalmas a játékra. Az ár észrevehetően magasabb, mint a fenti SteelSeries ajánlat, és a száraz specifikációk első pillantásra nem tűnnek kivételesnek. Az igazi minőség és előnyök akkor jönnek, amikor elkezdi használni a fejhallgatót.

  A frekvenciatartomány, amelyet ez a modell lefed, észrevehetően szélesebb, mint az összes korábbi modellé, 13 000 Hz-től 27 000 Hz-ig. Az emberi fül legfeljebb 20 000 hangrezgés érzékelésére képes. Hz, és itt látunk némi redundanciát. A valóságban azonban az emberi képességek ilyen mértékű túllépése teljesen indokolt – ezzel a lefedettséggel a hallható magas frekvenciák magabiztosabban reprodukálhatók. Ugyanez elmondható az alsó tartományról is – a basszus itt különösen gazdagnak és súlyosnak hangzik.

  Ennek a modellnek az impedanciája kétszerese a legtöbb fent leírt teljes méretű modellnek, 65 ohm. Az érzékenység magas, 99dB. A mikrofon 50 és 18 ezer közötti frekvenciatartományban érzékeli a rezgéseket. Hz -38dB-nél. Maga a mikrofon kiváló minőségű, kondenzátor-elektrettel ellátott mikrofon. A rögzítés mozgatható, van egy gomb, hogy kikapcsolja, ha szeretné, hogy egyáltalán lekapcsolható legyen. Irányított elv.

  Az ergonómia ezen a modellen kiváló. Az anyagok minősége és a csúcstechnológiás töltés, valamint maga a formai tényező nem teszi lehetővé, hogy a fejhallgató meglehetősen könnyű legyen, és a 320 g-os súlyt néhány felhasználó valóban érezni fogja. Ezért a gyártó a szokatlanul puha és kényelmes, “memóriahatású” fülpárnákkal minimalizálta a megterhelést.

  Talán a leginkább figyelemre méltó a basszus mechanikus beállításának képessége. A tálak hátulján található egy eszköz a nyitottság mértékének beállítására. Valójában ezek a basszus inverterek megfelelői, amelyek három pozícióban lehetnek: teljesen nyitva a maximális basszushoz, teljesen zárva a minimális basszushoz és középső pozícióban.

  Előnyök

  • gyártó – Kingston divízió;
  • magas gyártási minőség;
  • kényelmes, puha fülpárnák “memóriahatással”;
  • érzékeny mikrofon;
  • Mozgatható, levehető mikrofontartó;
  • kiváló minőségű hangzás nagyfokú részletességgel
  • Mechanikus basszusbeállítás a csészehéjakon;
  • stílusos design.

  Hátrányok

  • Nehéz néhány felhasználó számára.

  SteelSeries Arctis 5 2019 Edition

  Értékelés: 4.6

  STEELSERIES ARCTIS 5 2019 KIADÁS

  A dán SteelSeries márka egy újabb fejhallgatója teszi teljessé az Expertology magazin legjobb középáras számítógépes fejhallgatóinak válogatását. Még mindig ugyanaz a választék, és még mindig ugyanaz a 2019-es kiadás, de már egy érezhetően magasabb szinten. A vezeték nélküli csatlakoztathatóságtól való eltávolodás lehetővé tette a gyártó számára, hogy ennek a nagyon lenyűgöző konfigurációnak a költségeit elfogadható szintre csökkentse.

  Olvasson tovább  6 legjobb vonalkódolvasó

  Az ötödik generációs SteelSeries Arctis 2019 kiadás egy csúcskategóriás eszköz saját integrált hangkártyával, amely támogatja a többcsatornás hang szabványt 7.1. Természetesen a hangforrások fizikai elhelyezése, mint a mélysugárzóval ellátott álló hangszórórendszer esetében, a lényeg a hatás, és ez 100% -ban biztosított a világos lokalizáció miatt.

  A SteelSeries Arctis 5 2019 Edition több mint egy fejhallgató, a SteelSeries Arctis 5 2019 Edition USB csatlakoztathatóságra optimalizált. Hosszú kábel – 3 méter, levehető, hangerőszabályzóval, egyirányú csatlakozással. Tartalmaz egy adaptert a szabványos audiocsatlakozóhoz 3.5 mm-es “mini jack” azok számára, akik a klasszikusokat kedvelik. A fejhallgató szilárdnak és drágának tűnik, a design nem rikító, stílusos, a hozzáadott hatás érdekében, különösen a fotózásokhoz, testreszabható világítást is tartalmazhat a csészék kerülete körül.

  A fejhallgató maga a fejhallgató a 20 és 20 ezer közötti frekvenciatartományt fedezi le. Hz. Membrán átmérő – 40mm. Az érzékenység és az impedancia a leggyakoribb és némileg univerzális – 98% és 32 ohm. Mikrofon jó zajszűréssel, a felismerhető frekvenciák tartománya – 100 és 10 ezer között. Hz. Az impedancia 2.2 kOhm. A rögzítés mozgatható, és van egy mechanikus be-/kikapcsoló gomb.

  Röviden, de a minőségi anyagokra és a kézműves munkára, valamint a részletekre való figyelemre helyezve a hangsúlyt. Gyakorlatilag minden tiszteletre méltó: a kétrészes fém fejpánt puha tapintású borítással és puha tapintású betétekkel; a 90 fokban elforgatható csészék komoly biztonsági tartalékkal; az AirWeave szövet fülpárnák alakemlékező hatású betétekkel; a visszahúzható mikrofon rugalmas fejpánttal; a levehető, robusztus, mégis rugalmas vezeték a ChatMIX vezérlővel, amely támogatja a népszerű azonnali üzenetküldő programokat és a hangzást a forgatókönyvtől függően kiegyensúlyozza, és még sok minden más.

  Ez egy csúcsminőségű headset nagyon kedvező áron. A gyártó aprólékos és a legapróbb részletekre is kiterjedő, felelősségteljes figyelme a számítógépes fejhallgatók prémium szintjére emeli Önt.

  Előnyök

  • márkanév;
  • Minőség és megbízhatóság;
  • Gondos figyelem a részletekre minden területen;
  • stílusos design;
  • beépített hangkártya;
  • Fejlett többcsatornás hangtámogatás 7.1;
  • levehető egyvégű kábel;
  • kábel hossza – 3 méter;
  • testreszabható dekoratív világítás a tálak kerülete körül.

  Hátrányok

  • A zenehallgatással kapcsolatban az audiofilek ellentétes nézetei.

  A legjobb fejhallgató a számítógéphez

  Az Expertology legjobb számítógépes fejhallgatókról szóló áttekintésében az utolsó előtti válogatás talán a legérdekesebb. Itt vesszük szemügyre a szegmens csúcsmodelljeit. Szakértőink figyelembe vették a prémium fejhallgatókat, de még mindig ésszerű tartományban, azaz többé-kevésbé megfizethető áron. Ultra drága stúdióverziók – külön téma.

  ASUS ROG Delta Type-C

  Értékelés: 4.9

  ASUS ROG Delta Type-C

  A választék a szakértőink által javasolt modellek közül a legolcsóbbal indul. Meglepő módon ez lesz a legendás Repub sorozat képviselője a játékeszközök közül

 • C Of Gamers (ROG) by ASUS. A szó minden értelmében hihetetlenül feltűnő és kifejezetten a játékosoknak szánt modell a megjelenését követően azonnal szinte kultikussá vált.

  Kezdjük a száraz számokkal és a világos specifikációkkal. ASUS ROG Delta – ez egy fejhallgató teljes méretű dinamikus típusú fejhallgatóval, zárt akusztikus kialakítással. A membrán átmérője 50 mm. A lejátszás frekvenciatartománya jelentősen kibővül, 20-40 ezer között. Hz. A mikrofon érzékenységi tartománya meglehetősen közönséges – 100 és 10 ezer között. Hz. A fülhallgató érzékenysége 127dB, a mikrofon érzékenysége -40dB. Mikrofon mozgatható tartóval, van egy gomb a kikapcsoláshoz. A fejhallgató súlya tekintélyes, 387 g, és ez egyes felhasználók számára kényelmetlen lehet.

  Ezek a fejhallgatók teljes mértékben PC-kompatibilisek, a csatlakoztatás vagy a csomagolás tekintetében semmilyen kompromisszumot nem kell kötni. A fejhallgatót C típusú csatlakozóval ellátott USB-kábelen keresztül csatlakoztatja a számítógéphez. Nem túl hosszú, szövetbe tekert kábel – 1.5 m, de a készlet tartalmaz egy további kábelt, amely hosszabbítóként és az A típusú aljzathoz való adapterként is szolgál. Ez már a fonat nélkül.

  Az adapter a klasszikus csatlakozóhoz 3.5 mm nincs benne, és ez nem egy mínuszos modell. Ez a fejhallgató minőségileg különböző platformokhoz igazodik, beleértve a PC-t, a MAC-ot, a PlayStation 4-et és a Nintendo Switch-et is. Következésképpen a fejhallgató csak az eredeti szoftverrel együtt tudja teljes mértékben kihasználni a benne rejlő lehetőségeket.

  Ha az ASUS ROG Delta Type-C hangminőségéről szeretnénk röviden beszámolni, akkor egy csúcstechnológiás élcsapattal van dolgunk. A kulcselem itt a beépített ESS 9218 Sa digitális-analóg átalakító
  A frekvenciatartomány lényegesen szélesebb, 20k-tól 40k-ig, és egy chipben gyakorlatilag négy hangszóróból álló csomagot kap. Mindegyikük külön-külön egy bizonyos frekvenciatartományban működik. Ez a megközelítés és az általa alkalmazott technológia együttesen rendkívül pontos lokalizációt és részletességet biztosít a legszélesebb frekvenciatartományban, ami óriási játékelőnyökkel jár.

  Előnyök

  • gyártó és a legendás ROG sorozat;
  • Kivételes minőségű anyagok és kivitelezés;
  • A designban a játékhoz szükséges eszközök teljes tárháza, beleértve az RGB-világítást is;
  • a fejhallgató jelentősen kibővített frekvenciatartománya;
  • A levehető, érzékeny mikrofon;
  • Kiváló, finomhangolt ergonómia.

  Hátrányok

  • túlságosan “melegnek” (egyéni) érezheti;
  • Nem szuper nehéz, de néhány felhasználó már túl nehéznek találja őket.

  SteelSeries Arctis 7 2019 Edition

  Értékelés: 4.9

  STEELSERIES ARCTIS 7 2019 KIADÁS

  Visszatér a felülvizsgálatunkban a kiemelkedő dán SteelSeries márka és az Arctis számítógépes fejhallgató sorozat, de ezúttal a 2019-es kiadásban a “hetes” csúcsmodell. Ez az első vezeték nélküli headset a felülvizsgálatunkban. És bár külön kategóriát hoztunk létre a vezeték nélküli modellek számára, a prémium kategóriás fejhallgatók választékában a specifikációk is prémium kategóriásak, beleértve a csatlakoztatás típusát is.

  Az Arctis 7 egy teljes méretű fejhallgató behúzható mikrofonnal. Az egész Arctis sorozat híres a kivételes építési minőségről, a kiváló minőségű anyagokról és a stílusos formatervezésről, és ez a hét darab csak megerősíti ezt a régi hagyományt.

  Vessünk egy gyors pillantást a legfontosabb műszaki jellemzőkre. A fejhallgató membránok itt 40 mm átmérőjűek. A hangvisszaadás frekvenciatartománya 20k és 20k közötti lefedettséggel. Hertz. A fejhallgató érzékenysége 98dB. Impedancia “szabványos” – 32 ohm. Mikrofon frekvencia lefedettség – 10k – 10k. Hz, impedancia 2.2k ohm, érzékenység -38dB. Irányított mikrofon, lehetőség van egyszerűen leválasztani a mikrofonról.

  A modell kellemes meglepetést okoz a csatlakoztatási lehetőségek széles skálájával. Mindenekelőtt a vezeték nélküli kapcsolat okosan van kialakítva. Az adó erős, a jelet az ilyen típusú kapcsolatnál szokásos 10-12 méteres tartományban továbbítja. A fejhallgató modul kényelmes helyen és látószögben helyezhető el, így javíthatja a kommunikáció minőségét és hatótávolságát. A fejhallgató UC-E6 csatlakozón keresztül is csatlakoztatható. Külön micro-USB port az akkumulátor töltéséhez. Bónuszként egy szabványos jack 3-as csatlakozót tartalmaz.5 mm-es mini-csatlakozó a jobb oldali csészén egy másik pár fejhallgató párhuzamos csatlakoztatásához.

  A SteelSeries Arctis 7 2019 Edition prémium szintje a sokoldalúságban nyilvánul meg, mind a hardver, mind a szoftver tekintetében. A felhasználóbarát kezelőfelület kiváló orosz lokalizációval könnyen javítja az amúgy is kiváló minőségű hangzást a hatsávos equalizerrel. Kompresszor a hangerő kiegyenlítésére. Egy külön funkció lehetővé teszi, hogy a mikrofonból a fejhallgatóban hallgassa a saját hangját. Számos egyéb kiegészítő funkció is rendelkezésre áll, mint például a felügyeleti szint, automatikus kikapcsolás inaktivitás esetén stb. .

  Előnyök

  • kihúzható mikrofon;
  • Funkcionális SteelSeries Engine 3 alkalmazás;
  • kényelmes illeszkedés;
  • A testen található kezelőszervek (hangerőszabályzó, mikrofon, egyensúlyszabályzó stb.) a leggyakoribbak, és a következő helyen találhatók meg. .);
  • Második fejhallgató párhuzamos csatlakoztatása a 3. csatlakozón keresztül.5 mm;
  • DTS Headphone surround hangzás támogatása: X v2.0;
  • stílusos design.

  Hátrányok

  • teljes hangzás csak a saját szoftver használata esetén.

  HyperX Cloud Orbit

  Értékelés: 4.8

  HyperX Cloud Orbit

  Most pedig tegyünk egy kézzelfogható árugrást, és nézzük meg a HyperX márkájú headsetet, amelyet már a középáras választékban is láthattunk. Ez lesz a Cloud is, de a prémium modell Orbit, ahol a fejlesztők komoly hangsúlyt fektettek a hangminőségre. 100%-ban sikeres a tervezés által.

  Pontosabban, ez a modell szinte az Audeze Mobius másolata, mivel a HyperX és az Audeze együttműködésében készült. Az egyetlen jelentős különbség az Orbit vezeték nélküli Bluetooth-kapcsolatának hiánya. A cél az volt, hogy megőrizzék az eredeti “audiofil” tulajdonságait, ugyanakkor néhány fejlesztést is bevezettek.

  Ebben a modellben már a kezdetektől fogva lenyűgözőek a puszta számok. Érdemes megemlíteni a fejhallgató rekordot döntő frekvenciatartományát, 10 000 és 50 000 között. Hz, ami az emberi hallás képességének két és félszeresének felső határa. Ne feledje, hogy ez a megközelítés indokolt, mivel lehetővé teszi, hogy a hang “szétterjedjen” egy széles folyosón, anélkül, hogy szűkös lenne. Az érzékenység is jóval az átlag felett van, bár a minőségi modellek – 120dB. Levehető mikrofon, dugaszolható csatlakozóval 3.5 mm-es mini-csatlakozó és rugalmas füleshorog.

  És most a legfontosabb jellemző, amely biztosan mindenkit lenyűgöz: a hangzás jellege és a lenyűgöző teljesítmény. A zúzós halláshatás a 100 (!) mm. Ez egy tökéletes rekord. Kiemelkedően jól részletezett és lokalizált, a jelenet szélessége szuperfinom, hogy “megeméssze” bármelyik játékot, és nehéz megtalálni a hangkeverés legcsekélyebb nyomát is. A basszus mély és szilárd, a magas hangok semmilyen módon nincsenek elvágva (és ez sok fejhallgató “betegsége”), a középtartomány határozottan hangsúlyos anélkül, hogy a végletekig menne.

  Annak ellenére, hogy nincs vezeték nélküli kapcsolat, a fejhallgató beépített akkumulátorral rendelkezik. A 3. aljzatba dugva.5mm ezek a nagy teljesítményű fejhallgatók nem rendelkeznek a gazdatest phantom tápellátásával, és saját forrásból kell őket táplálni, az USB csatlakozó pedig csak töltésre szolgál. Ezenkívül a térhatású hangfunkcióhoz további energiaellátás is szükséges. Tehát egyes felhasználók értetlensége ellenére nem lehet akkumulátorok nélkül. Akár 10 óra készenléti idő.

  Előnyök

  • prémium modell;
  • Kiváló minőségű anyagok;
  • Kényelmes illeszkedés;
  • a fejhallgató nagy érzékenysége;
  • A kényelmes mechanikus kezelőszervek a karosszérián;
  • Rekord széles frekvenciatartomány;
  • 100 mm-es magneplane meghajtók;
  • Kivételes hangminőség, még összetett kompozíciókban is.

  Hátrányok

  • időnként panaszok érkeznek a saját fejlesztésű szoftverekkel kapcsolatban.

  Beyerdynamic MMX 300 (2. generáció)

  Értékelés: 4.8

  BEYERDYNAMIC MMX 300 (2.)

  Befejezi a kiválasztás a legjobb top fejhallgató a számítógép egyik legdrágább modellek a piacon termelés a híres német cég Beyerdynamic. Ez a rendkívül népszerű MMX 300 második generációja.

  Itt visszatérünk a szigorúan vezetékes típusú kapcsolathoz, és az ok itt messze nem gazdaságos, mert a rádiós modul költsége nem befolyásolná a már fárasztó árat. Itt a gyártó nem akart kompromisszumot kötni a hangminőség terén, és ez a Beyerdynamic mérnökeinek maximálisan sikerült is.

  Először is ismertessük a legfontosabb jellemzőket, és maguk a számok is sokat elárulnak majd. Itt láthatjuk a fejhallgató kiszélesített frekvenciatartományát, szinte példátlan basszusbővítéssel, 5000-től 35 000-ig. Hertz. Ez azt jelenti, hogy a hang a mély tartományban a szabad emberi fül számára a hallhatósági küszöb alá megy, a magas tartományban pedig jelentősen feljebb. Az impedancia és az érzékenység univerzális, ha nem is szabványos, 32 ohm és 96 dB. Ami a mikrofont illeti, impedanciája lényegesen alacsonyabb, mint a fent említett opciók bármelyike – 1.5kOhm. A frekvenciatartomány is lényegesen nagyobb, mint a hagyományos modelleknél – 30 és 28 Hz között.

  Bár a fejhallgatót a játékközösség játékfejhallgatóként pozicionálja és teljes mértékben elismeri, a design mentes a játékstílus rikító, színes elemeitől. A formatervezés azonban mind funkcionálisan, mind esztétikailag aprólékosan kidolgozott – a megjelenés kiemeli a nyers, csendes erőt. És ezt az állítást teljes mértékben alátámasztja a hangminőség, amelyről részletesen.

  Olvasson tovább  8 legjobb fitness karkötő nyomásméréssel

  Beyerdynamic MMX 300 (2. Generation) – ritka példája a számítógépes fejhallgatónak, amely egyszerre egyesíti a fejhallgató, a játékfejhallgató, a stúdiómonitor és a csúcsfelszerelés funkcióit a kiváló minőségű podcastinghoz vagy élő közvetítéshez. És még a hordozható kütyükkel és laptopokkal is kompatibilisek – közvetlenül vezetéken keresztül csatlakoztathatóak egy 4 pólusú 3 pólusú kombinált dugóval.5 mm-es ‘mini-jack’. A teljes értékű PC-s hangkártyákkal való kompatibilitás érdekében a gyártó a fejhallgatót egy pár 3 tűs 3 csatlakozóval ellátott adapterrel látta el.5 mm-es külön mikrofon és fejhallgató. És a szakmai formátum beépítése 6.35 mm-es utalások átláthatóan a készülék magas professzionális szintjére.

  Egy másik csúcs Beyerdynamic MMX 300 előnye.2 – Rendkívül hatékony zajszigetelés. Ez a fejlesztők eredeti terveinek közvetlen következménye – a modellt a magánrepülésre tervezték.

  Előnyök

  • Egy neves német márka
  • kivételes minőségű anyagok és magas szintű technológia;
  • A fejhallgató és a mikrofon kibővített frekvenciatartománya;
  • Széles körű kompatibilitás a különböző audioeszközökkel a csatlakozás típusa szerint;
  • Magas hangteljesítmény, beleértve a játékokat és a kifinomult zenét;
  • A játékok legfinomabb hangjainak pontos és kifejező lokalizációja;
  • megbízhatóság és tartósság.

  Hátrányok

  • Rendkívül szoros zsinórcsatlakozás.

  A legjobb vezeték nélküli fejhallgató számítógéphez

  Az Expertology magazin legjobb számítógépes fejhallgatókról szóló áttekintésének utolsó válogatása kizárólag a vezeték nélküli számítógépes fejhallgatókra összpontosít. Az előző kategóriában áttekintettünk néhány ilyen típusú modellt, de itt az egyes árkategóriák legjobb képviselőire összpontosítunk.

  SteelSeries Arctis 1 vezeték nélküli

  Értékelés: 4.9

  SteelSeries Arctis 1 vezeték nélküli

  Nyissa meg a kategóriát vezeték nélküli fejhallgató számítógéphez a már ismert SteelSeries márkától. Ez a legolcsóbb teljes méretű, tisztességes funkciókkal rendelkező modell, amely alkalmas a tömegfelhasználók számára, és nem okoz csalódást az árát, a hangzást, a funkciókat és az ergonómiát illetően.

  Annak ellenére, hogy a modell a maga osztályában valóban az egyik legolcsóbb, egyes felhasználók elégedetlenek a headset meglehetősen “döcögős” megjelenésével. A ház anyagai mind műanyagból készültek, a design eléggé személytelen. De ez azon kevés körülmények egyike, amelyekre a felhasználók sajnálattal mutatnak rá. Az anyagokkal való takarékosság ellenére az építés elég jó, és a modell egésze meglehetősen megbízható.

  SteelSeries Arctis 1 Wireless egy teljes méretű fülhallgató mikrofonnal. A fejhallgató frekvenciatartománya 20k és 20k között van. Hz, mikrofon 100-6500 Hz-en. Egy ilyen csonka mikrofonfrekvenciatartomány nem ijeszti meg vagy riasztja el Önt. Sok versenyképes árú modellben a számok csak névlegesek; a való életben sokkal szerényebbek. Itt legalább a specifikációk becsületesek, és a hálózatépítéshez bőven van mikrofonképesség. Fejhallgató impedancia és érzékenység 32 ohm és 98dB.

  RF vezeték nélküli headset csatlakoztatható a mellékelt dongle-on keresztül az USB Type-C porthoz. Gyors kapcsolat, a rádióra jellemző, nem különbözik a Bluetooth-tól, annak összetettségével együtt. Néhány felhasználó panaszkodik a kényelmetlen vevőegységre, mondván, hogy átfedésben van a szomszédos portokkal, de ez nem tekinthető hátránynak, mert az ok inkább a portok elhelyezkedésében, mint a dongle alakjában rejlik. Alternatívaként USB Type-C porton keresztül is csatlakoztatható. Egy másik MicroUSB port a töltéshez.

  Ami a hangzást illeti, a headset közepesnek tekinthető. Audio-videó kommunikációhoz, nem túl igényes játékhoz és ugyanilyen igénytelen filmnézéshez – teljesen elégséges. De az átgondolt hallgatáshoz mindenképpen valami mást kell fontolóra vennie, és valószínűleg drágább lesz.

  Állítólag 20 órás akkumulátor-üzemidő a beépített újratölthető elemekkel. A valóságban egy teljes feltöltéssel a fejhallgató aktív üzemmódban akár 15 órát is kibír, ami a felhasználók többsége számára elegendő.

  Előnyök

  • Kényelmes illeszkedés az órákig tartó használathoz;
  • sokoldalúság az eszközkompatibilitás tekintetében;
  • könnyű és gyors csatlakozás;
  • Gyors hangátvitel késleltetés nélkül;
  • Finomhangolás a SteelSeries Engine alkalmazáson keresztül;
  • nem rossz mikrofon a kategóriájához képest;
  • Vezetékes csatlakozás;
  • tisztességes autonómia.

  Hátrányok

  • Egyértelmű megtakarítás a házi anyagokon;
  • Az elfogadható hangzás érdekében egyedileg kell beállítani az equalizert, és általában a modell nem az audiofilok számára készült.

  Corsair HS70 vezeték nélküli játék headset

  Értékelés: 4.8

  CORSAIR HS70 VEZETÉK NÉLKÜLI JÁTÉK HEADSET

  Folytassuk a másik, viszonylag olcsó Corsair HS70 számítógépes fejhallgatóval, amelyet a gyártó természetesen játékfejhallgatóként pozicionál. Játékra azonban nagyon is alkalmasak. Gyakorlatilag azonos megjelenésű az előző generációs HS50-gyel, amely egykor a “gyilkos” Cloud Core headset babérjaira pályázott. A Cloud Core utódja a vezeték nélküli változatban egyébként szintén bekerült ebbe a kiválasztásba szakértőink által.

  Szigorúan technikai szempontból a Corsair HS70 Wireless semmiben sem különbözik a többi játékfejhallgatótól. A fejhallgató frekvenciatartománya 20k és 20k között van, ami tisztességes hangminőséget jelent. Hz. Egy mikrofon esetében ez a szám 100 és 10 ezer között mozog. Hz. A fejhallgató impedanciája 32 ohm, a mikrofoné 2 ohm.2 kOhm. Érzékenység 111 és -40dB.

  Irányított mikrofon, átkapcsolható, mozgatható tartóval. A hangszóró membránok nagyok – egyenként 50 mm átmérőjűek. USB-dongle-on keresztül csatlakoztatható, hatótávolsága 12 méterig terjed. A beépített akkumulátor jó munkát végez az akkumulátor élettartamával – a fejhallgató akár 15-16 órát is kibír, ami azt jelenti, hogy átlagos játékterhelés mellett a töltés több napig is kitart.

  A hangzás tekintetében a fejhallgató meglehetősen jól teljesít, csodák nélkül, de egyenesen tökéletlenek nélkül. A basszus hangsúlyozása itt is érezhető, mint sok más full-size modellben, az AFC tipikus V-alakú. A jelenet határozottan kellemes – széles és tágas, meglehetősen világos lokalizációval. A középtartomány jól kirajzolódik, a felső frekvenciák egy kicsit durvák, kicsit elmosódottabb részletekkel, mint ugyanaz a középtartomány, de nem mindenki tudja megmondani az ilyen részleteket. Összességében a hangzás nagyon kiegyensúlyozott. Hozzáad a kedvező képhez a virtuális térhatású hangzás támogatásával 7.1.

  Meg kell dicsérnünk a gyártót a kiváló kivitelezésért – az anyagok kiváló minőségűek, ez már az első pillanattól kezdve érezhető, amikor a fejhallgatót a kezébe veszi. Számos felületet kellemes, puha tapintású bevonat borít. A kialakításhoz tartoznak törtfehér elemek, például a csészék pereme körül, de ez nem csökkenti a praktikumot, mivel a felület meglepő módon nem vonzza a port, a szennyeződéseket és az ujjlenyomatokat. A finom részletek figyelemre méltóan jól kidolgozottak.

  Előnyök

  • kényelmes illeszkedés;
  • virtuális surround 7.1 hang;
  • kiegyensúlyozott hangzás általában;
  • kábelen keresztül is csatlakoztatható;
  • ár-érték arány;
  • egyszerű, de elegáns design;
  • ergonómia;
  • autonómia.

  Hátrányok

  • Gyenge vezeték nélküli jel – nem biztos, hogy képes áthatolni a nem túl nehéz akadályokon.

  Ja
  egy Evolve 75 MS Stereo

  Értékelés: 4.7

  Ja</div><p>a Evolve 75 MS Stereo” src=”/wp-content/uploads/2023/11/48716666198011-6516.jpg” height=”400″ title=”Ja<br />Evolve 75 MS Stereo”></p><p>Prémium vezeték nélküli fejhallgató számítógéphez nem kell teljes méretűnek lennie. Sok felhasználó a könnyebb súlyt és a fej feletti formafaktort részesíti előnyben. És különösen nekik, megnézzük a fejhallgatót Ja<br />a Evolve 75 MS Stereo. A gyártó a modellt irodai modellként pozícionálja, de a valós életben mutatott jellemzők és viselkedés sokkal szélesebb alkalmazási kört tesz lehetővé.</p><p>A fejhallgató a vállalati használatra készült, ezért a formatervezése klasszikus, visszafogott, de nagyon vonzó. Minden vezérlés mechanikus, ami inkább előny, mint hátrány. gumis fejpánttal rögzítve. A mikrofonkar összecsukható, ha nincs szükség mikrofonra, a mikrofonkar felemelhető, és kellemes kattanással a fejpántra mágnesezhető. A mikrofon ilyenkor automatikusan elnémul. A kezelőszervek általában hozzáférhetőek, egyértelműek és könnyen kezelhetőek. Az üléskomfort is megfelelő, de ezek a fülhallgatók fül fölöttiek, és hosszú órákon át viselve kényelmetlenül érezhetik magukat.</p><p>A headset legfontosabb műszaki paraméterei a következők. A fejhallgató frekvenciatartománya 20 és 20 thsd.m között van. Hz; mikrofon tartomány 100 és 10k között. Hz. Aktív zajszűrő rendszer van. A beépített újratölthető akkumulátor akár 15 órányi beszélgetési időt és akár 30 órányi hanglejátszást tesz lehetővé. Töltési idő akár 2 óra. a modell nagy előnye, hogy a fejhallgató töltés közben is használható.</p><p>Érdemes hangsúlyozni, hogy a modell kompakt formája ellenére a felülvizsgálatban szereplő teljes méretű változatokhoz képest a hangszóró membránok nagyok – 40 mm átmérőjűek. Tehát minőségi hangzásra számíthat, jó basszussal, tisztességes részletességgel és tisztességes magassággal. És ebben a tekintetben Ja<br />Az Evolve 75 MS Stereo egyáltalán nem okoz csalódást.</p><p>Egy másik fontos funkció az irodai használathoz a headset úgynevezett “munkatársak kikapcsolása” funkciója – a gomb egyszerű megnyomásával a headset hangereje olyan szintre csökken, hogy egyszerre hallja a számítógép és a személyzet fecsegését. A tálak külső oldalán piros gyűrű alakú jelzők vannak. Aktív hívás közben ezek világítanak, és ezáltal “ne zavarjanak” jelzést adnak a kollégáknak.</p><p>Az aktív zajszűrés jelenléte, különösen a kapcsolható, vitathatatlan előny, de jó lenne, ha passzív is lenne. Míg ennél a modellnél az akusztikai teljesítmény nyílt típusú, és az olyan hangok, mint a billentyűzet kattogása, még tisztességes hangerőn történő zenehallgatás közben is jól hallhatóak.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>szinte tökéletesen kényelmes illeszkedés;</li><li>Vezeték nélküli hatótávolság – 30 méter;</li><li>aktív zajszűrés (kikapcsolható);</li><li>töltés közben is használható;</li><li>A kezelés egyszerű és intuitív;</li><li>Egészen jól teljesít a zenelejátszásnál.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>Nincs passzív zajcsökkentés, csak aktív.</li></ul><h3>SteelSeries Arctis Pro Wireless (61473)</h3><p>Értékelés: 4.7</p><div style=STEELSERIES ARCTIS PRO WIRELESS (61473)

  Az Expertology magazin a legjobb PC-s fejhallgatók áttekintését egy másik fejhallgatóval egészíti ki a SteelSeries márkától. A legdrágább a felülvizsgálatban, amelyet csak a fent említett vezetékes “audiofil” HyperX Cloud Orbithez lehet hasonlítani, amely, ha vezeték nélküli lenne, valószínűleg ugyanannyiba kerülne.

  Kezdjük a műszaki specifikációkkal, mert még megfejtés és magyarázat nélkül is több mint világosak, és nagyrészt leírják ennek a modellnek az előnyeit. Impedanciája és érzékenysége eléggé univerzális – 32 ohm és 102 dB. De a működési frekvenciatartomány szinte egyedülálló, 10 és 40 ezer között. Hz, és csak a fent említett vezetékes HyperX Cloud Orbit modell dönti meg ezt a rekordot. A harmonikus torzítási együttható egy fejhallgató esetében szintén rekordalacsony, mindössze 1%.

  A mikrofon meglehetősen közönséges, a leggyakoribb jellemzőkkel: 100 és 10 ezer ohm közötti frekvenciatartomány. Hz; impedancia 2.2k ohm; -38dB érzékenység; hatékony zajszűrés. A fejhallgató egy normál rádiócsatornán keresztül csatlakozik az USB-porthoz tartozó normál dongle-on keresztül, amelynek hatótávolsága legfeljebb 12 méter. A fejhallgató beépített újratölthető akkumulátorral működik, amelynek teljes feltöltése akár 10 óra aktív folyamatos munkára is elegendő.

  Az általános következtetés nagyjából ugyanaz, mint a már többször említett HyperX Cloud Orbit esetében, amely hasonló hangteljesítménnyel rendelkezik. Az Arctis Pro egyaránt alkalmas az alkalmi felhasználóknak, akik magas árat fizetnek a magas minőségért, és az igényes audiofiloknak (jó értelemben), akik értékelik a tiszta részleteket, a széles színpadképet, az erős lokalizációt és az összes többi olyan előnyt, amely csak a magasabb árú megoldásokból származhat. Ugyanez mondható el a lelkes játékosokról, különösen a kibersportolókról, akiknek sürgősen meg kell különböztetniük a legkisebb zörejeket a játékhelyzetekben.

  Előnyök

  • A legjobb prémium minőség;
  • Kifogástalan minőségű anyagok és kivitelezés;
  • jelentősen kibővített frekvenciatartomány;
  • kivételesen jó minőségű és térhatású hangzás;
  • Bluetooth-kapcsolatot biztosít;
  • A hangok egyértelmű részletessége és lokalizációja a játékokban.

  Hátrányok

  • panaszok a nem túl barátságos saját szoftverekkel kapcsolatban.
 • Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Cybulya Guculka

  Helló mindenkinek! Én vagyok Cybulya Guculka, és nagy lelkesedéssel osztom meg szenvedélyemet a háztartási gépek javításával és telepítésével kapcsolatban. Ennek az oldalnak az írójaként engem a technológia iránti szeretetem és a vágy hajt, hogy segítsek másoknak megérteni és megoldani a gépeikkel kapcsolatos problémákat.

  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: