6 legjobb 32-os TV Smart TV nélkül

*A szerkesztő véleménye a legjobb modellekről. A kiválasztási kritériumokról. Ez a termék szubjektív, nem reklám, és nem tekinthető útmutatónak a vásárláshoz. Vásárlás előtt konzultáljon szakemberrel.

Néha szükség van egy TV-re a házikóba vagy a konyhába. Vagy akár a munkahelyen történő telepítéshez. Mindezekben az esetekben a legfontosabb kérdés az ár. Nincs értelme túlfizetni a Smart TV-t vagy a nagy képátlót. Ezért úgy döntöttünk, hogy elmondjuk, melyek a legjobb 32 hüvelykes tévék, amelyekből hiányzik néhány okos funkció. A fogyasztói vélemények és a szakértői (köztük külföldi) vélemények alapján tájékozódtunk, így nem fog csalódni a végső választásunkban.

A legjobb 32 hüvelykes TV-k értékelése Smart TV nélkül

A jelölés Helyszín Név Az ár
A legjobb 32 hüvelykes TV-k Smart TV nélkül 1 Sony KDL-32RE303 22 030 €
2 Asano 32LF1130S 13 116 €
3 Samsung UE32N5000AU 16 999 €
4 LG 32LM550B 15 620 €
5

Szia

 • ps 32PFS5605
 • 15 990 €
  6 Samsung UE32N4010AU 15 199 €

  Sony KDL-32RE303

  Értékelés: 4.8

  Sony KDL-32RE303

  A japán Sony cég tudja, hogyan kell gyönyörűen megtervezett kütyüket készíteni. A KDL-32RE303 tévéje is elég jól néz ki. Vékony lünetta, és a D-alakú állvány különleges varázsa.

  A kijelző átlós mérete 31,5 hüvelyk. Az IPS technológiát használták, hogy. Hagyományosan a Sony TV-k esetében ez a készülék valósághű színvisszaadással büszkélkedhet. A háttérvilágítás fényereje néha nagyobbnak tűnik a meghirdetettnél. A felbontás 1366×768 képpont. Ez azt jelenti, hogy csak HD-tartalmakat tudsz majd nézni. Talán ez az egyetlen komoly hátránya ennek a modellnek. A szabványos frissítési sebességet ne számítsd annak? Magas ebben az átlóban, és nem szükséges.

  A többi TV készülékhez hasonlóan a Sony KDL-32RE303 nem támogatja a Smart TV-t. Ha online akarsz menni, csatlakoztatnod kell egy intelligens dobozt. Ehhez a készülékhez két HDMI-csatlakozót biztosítunk. A hátlapon egy magányos USB-port is lapul. Lehetővé teszi, hogy lejátssza a tartalmat egy USB-pendrive-on vagy akár egy külső merevlemezen. Egy másik fontos jellemzője ennek a Sony TV-nek a 3,5 mm-es audiocsatlakozó. Ha azonban csak vezeték nélküli fejhallgatóval rendelkezik, akkor csalódnia kell: Nincs Bluetooth modul.

  Ahogy várható volt, a TV-nek saját akusztikája van. Két 5W-os hangszóróból áll. Egy ilyen kis eszköz elég. Ha azonban többet szeretne, akkor a hangot optikai kimeneten keresztül könnyen kimeneti hangszórókra vagy soundbarra is továbbíthatja.

  Ez a TV-készülék a falra akasztható. Még egy második emberre sincs szükséged, aki segíthet neked, mivel a súlya kevesebb, mint 5 kg. De van egy kellemetlen pillanat, amelyről a “Yandex.Andrey írta: “Ha ezt a TV-t a falra akarja akasztani, ne feledje, hogy a tápcsatlakozó pont középen van a rögzítő csavarfuratok között. A karhoz való rögzítéshez kreatívnak kell lenni, hosszú csavarokat és 12 anyát kell használni, hogy a karlemezt távol tartsa”.

  Előnyök

  • Ismeri az összes digitális TV-szabványt;
  • Színes képet eredményez;
  • Maximális betekintési szögek;
  • Nem túl nehéz;
  • Az FM-rádió be van építve;
  • Viszonylag jó akusztika;
  • Van egy csatlakozó a fejhallgatóhoz.

  Hátrányok

  • Nehéz lehet a falon elhelyezni;
  • Nem támogat minden gyakori kodeket;
  • A felbontás csak 720p.

  Asano 32LF1130S

  Értékelés: 4.7

  ASANO 32LF1130S

  Ez a televízió emlékezetes dizájnnal büszkélkedhet. Az a tény, hogy a modell építőelemei különböző színűre vannak festve. Míg a tok fekete, a D-alakú állvány ezüstszínű. Egyedülálló jelenség. És a készüléknek meglehetősen keskeny a képernyő határa.

  Az itt elhelyezett kijelző 32 hüvelykes képátlóval rendelkezik. Nem panaszkodhat túl sokat a betekintési szögek tekintetében. A színvisszaadás is elég jó. És elégedett a tisztasággal – a képernyő felbontása teljes 1920×1080 képpont. A kijelző frissítési frekvenciája 60 Hz. Ez több, mint amire a kis tévék általában nem képesek.

  Ez a modell biztonságosan megvásárolhatja a tulajdonosok a műholdas “tányér. Az a tény, hogy támogatja az összes népszerű digitális TV-szabványt, így biztosan nincs szüksége vevőkészülékre. Az eszköz flash meghajtó vagy külső merevlemez tartalmának megtekintésére is használható. Két USB-portot terveztek a meghajtó csatlakoztatására. A készülék három HDMI-csatlakozóval is büszkélkedhet. Az ilyen mennyiség lehetővé teszi a csatlakozást és egy intelligens konzol, és egy játékkonzol, és még valami más. A gyártó nem feledkezett meg a 3,5 mm-es audiocsatlakozóról, amely az egyetlen lehetőség a fejhallgatóra történő hangátvitelre.

  Ha az Asano 32LF1130S hátrányairól beszélünk, először is meg kell említenünk a gyenge akusztikai rendszert. Két 7 wattos hangszóróból áll. Egy kis szobában ez elegendő, de más esetekben egy hangszórót vagy soundbar-t kell csatlakoztatnia. A koaxiális hangkimenet erre az esetre van biztosítva.

  Egyébként a tévé valószínűleg nem fog meglepetést okozni. tömege nem haladja meg a 4 kg-ot. Szerény mérete ellenére még mindig vannak lyukak a falra szereléshez. Ami a távvezérlőt illeti, semmi különös. De mi mást várhatna egy olyan tartozéktól, amely egy olyan tévéhez jár, amely nem rendelkezik Smart TV-támogatással??

  Végül hadd adjak egy példát arra, amit Svetlana írt, amikor megvásárolta ezt a modellt az Ozon online boltban: “Nem igazán hittem a véleményekben, de ez egy igazán nagyszerű TV! Ha megveszed, nem fogod megbánni. Egy másik vásárló pedig a gyors és egyszerű beállítást dicsérte.

  Előnyök

  • F-re növelt felbontás
    l HD;
   • Elegáns állvány;
   • Jó betekintési szögek;
   • Ismeri az összes digitális TV-szabványt;
   • Számos csatlakozó;
   • Vezetékes fejhallgatót is csatlakoztathat;
   • Támogatja a falra szerelést;
   • Szerény súly.

   Hátrányok

   • A képernyő szabványos frissítési sebessége;
   • Hosszú pixel válaszidő;
   • Gyenge hangszórórendszer;
   • A médialejátszó nem minden videofájlt olvas be.

   Samsung UE32N5000AU

   Értékelés: 4.6

   Samsung UE32N5000AU

   A dél-koreai Samsung szinte teljesen elhagyta a kis és olcsó televíziók piacát, mivel nehéz versenyezni a kínaiakkal. A korábban megjelent modellek azonban még mindig megtalálhatók az üzletekben. Például az UE32N5000AU-t 2018-ban jelentették be, és ez a készülék még mindig megtalálható az orosz üzletek polcain. És a TV még mindig releváns!

   Ezt a modellt két láb segítségével helyezik a szekrényre. A képernyő itt viszonylag keskeny kerettel rendelkezik, ami nem zavaró. A kijelző képátlója 31,5 hüvelyk. Másodpercenként 60-szor frissül, ami minden olcsó televíziós képernyőre jellemző, különösen, ha ilyen kicsik. A szép dolog az, hogy a felbontás 1920×1080 pixelig állítható. És a kép nemcsak tiszta, hanem gazdag is lesz, mivel a gyártó bevezette a továbbfejlesztett színskála technológiát. De ne számítson teljes értékű HDR-re – a támogatást nem hozták ide. De a dél-koreaiaknak sikerült alacsony válaszidőt elérni – a 6 ms még azoknak is megfelel, akik szeretnek online lövöldözős játékokat játszani.

   Ezt a modellt elsősorban tévénézésre használják. Hogyan is lehetne másképp, ha nincs Smart TV támogatás?? Kellemes, hogy a Samsung UE32N5000AU-hoz akár parabolaantennát is lehet csatlakoztatni – az itt jelenlévő DVB-S2 szabvány ismerős az elektronika számára. Más berendezéseket is csatlakoztathat hozzá, például játékkonzolt. Két HDMI portot külön erre a célra különítettek el. Itt van egy USB-port, amely az adatok külső meghajtóról történő olvasásához szükséges. A készülék optikai hangkimenetet is kap. Erre valóban szükség lehet, mivel a két hangszóró együttes teljesítménye csak 10 W.

   Egyébként ez a tipikus LCD TV. Az egyetlen érdekes funkció itt a “kép a képben” funkció – amikor egy bizonyos TV-csatornát egyidejűleg egy HDMI-kapcsolaton keresztül fogadott kép kíséri. A TV súlya 3,8 kg, így könnyen felakaszthatja a falra. De ne felejtse el, hogy ehhez meg kell vásárolnia a megfelelő 100x100mm-es foglalatot.

   Végezetül itt egy példa Irina értékelésére az M.Videó”: “Az étkezőben lóg a falon. Kényelmes a megtekintéshez. Nagyon tiszta kép és könnyen használható”. Egy másik vásárló negatív pontokról számolt be. Azt mondta, hogy a TV nem ismeri sok codec-et. Ez azonban tipikus probléma a legtöbb ilyen olcsó eszköz esetében. Ha komolyan gondolja az internetről letöltött filmek megtekintését, akkor jobb, ha fontolóra veszi a Smart TV modell megvásárlását.

   Előnyök

   • A válaszidő 6 ms-ra csökkenthető;
   • A felbontás 1920×1080 pixel;
   • Felismeri az összes digitális TV-szabványt;
   • Felakaszthatja a falra;
   • Nem túl széles képernyőkeret;
   • Minimális súly.

   Hiányosságok

   • Előfordulhat, hogy nem látja a külső merevlemez-meghajtót;
   • A képernyő hajlamos a visszacsapódásokra;
   • A kijelző szabványos frissítési sebessége;
   • Nagyon gyenge hangszórórendszer;
   • Nem minden videokodekk támogatott.

   LG 32LM550B

   Értékelés: 4.5

   LG 32LM550B

   Az LG Electronics mindig is kiváló ár-teljesítmény aránnyal rendelkezett. Itt és az LG 32LM550B viszonylag jó tulajdonságokkal rendelkezik, míg ez a modell viszonylag kis pénzért árulja magát. Ez azonban nem jelenti azt, hogy ez nem mentes a negatívumoktól. Néhány embernek például nem tetszik a képernyő kerete, amely meglehetősen szélesnek bizonyul. Az 1366×768 pixeles kijelzőfelbontás pedig manapság már nem tűnik elegendőnek. A konyhában vagy a gyerekszobában azonban még ez is elég lehet.

   A képernyő itt másodpercenként 50-szer frissül. Az LG Display által aktívan kifejlesztett IPS technológiát használ. Ez azt jelenti, hogy a valósághű színekre és a maximális betekintési szögekre számíthat. És ez egy ekkora méretű tévében nagyon nagy dolog. A kijelzőnek ráadásul viszonylag alacsony, bár nem rekord válaszideje van. Ez lehetővé teszi, hogy a TV-t monitorként használja, különösen, ha hajlandó elviselni a HD felbontást.

   Ez a modell szobaantennához, kábelantennához, utcai antennához vagy műholdas antennához csatlakoztatható. Ezt bizonyítja az a tény, hogy a műszaki útlevél valamennyi digitális televíziós szabvány támogatásáról nyilatkozott. Következésképpen az itt található két HDMI-portot csak játékkonzol vagy, ha úgy kívánja, intelligens konzol csatlakoztatására használja. Maga a TV nem rendelkezik okos funkciókkal, így legfeljebb csak az egyetlen USB-portra csatlakoztatott pendrive tartalmának olvasását várhatjuk el tőle. Örömünkre szolgál, hogy a készülék kellően sok videokódexet ismer fel. De néhány fájl még mindig nem olvasható. Nincs mit tenni – mint más olcsó TV-k nélkül Smart TV, az LG 32LM550B nem rendelkezik a legerősebb processzorral.

   A hangot itt két hangszóró állítja elő. Mindegyik teljesítménye 5 watt. Így bizonyos esetekben szükség lehet egy soundbar vagy hangszórók csatlakoztatására. Itt az optikai hangkimenet erre szolgál. Ami a fejhallgatót illeti, lehetetlen csatlakoztatni őket. Sajnos, nincs Bluetooth modul vagy 3,5 mm-es audiocsatlakozó.

   Érdekes, hogy ez a modell fényérzékelőt tartalmaz. Megpróbálja automatikusan beállítani a képernyő háttérvilágításának fényerejét. A 200×200-as falra szerelhető lyukak is vannak rajta. A televízió felakasztható egy másik személy segítsége nélkül is, mivel a súlya nem haladja meg a 4,6 kg-ot.

   Úgy gondoljuk, hogy ez egy nagyszerű lehetőség azok számára, akik a vásárlást tévénézésre fogják használni. Az LG 32LM550B micro felülvizsgálata az Ozovik oldalon mindent elmond. Az alábbiakat írja: “A képminőséget tekintve minden nagyszerű. A kép világos és tiszta. A várostól száz kilométerre fekvő faluban 20 digitális csatornát mutat set-top-box nélkül.

   Előnyök

   • Maximális betekintési szögek;
   • Minimális súly;
   • Felakaszthatja a falra;
   • Ismeri az összes digitális televíziós szabványt;
   • Beépített környezeti fényérzékelő.

   Hiányosságok

   • Szabványos képernyőfrissítési sebesség;
   • Nem túl nagy felbontású;
   • Nincs lehetőség fejhallgató csatlakoztatására;
   • Jobb hangszórórendszert szerettem volna.

   Szia

  • ps 32PFS5605
  • Értékelés: 4.5

   Philips 32PFS5605

   A legtöbb televíziónak manapság fekete kerete van. A szabály alól azonban vannak kivételek. A Philips 32PFS5605 például fehér szekrénnyel büszkélkedhet. Ezt a modellt két alacsony láb segítségével helyezik a szekrényre. Csak két dolog van, ami összezavarhatja a vevőt. Először is, a képernyő kerete nagyon széles, különösen a modern szabványok szerint. Másodszor, a mellékelt távirányító a már megszokott fekete színben pompázik, ami kiemeli a tévéképernyőről. De ez a tartozék rendelkezik a megfelelő gombokkal – mindegyik könnyen érezhető vakon.

   A 32 hüvelykes képernyő felbontása 1920×1080 pixel. A kép másodpercenként 60-szor frissül. Nincs panasz a betekintési szögekre. Nem csoda, hogy Elena a Yandexen hagyta.A szüleimnek vettem. Rögtön bekapcsoltam, gyorsan beállítottam az összes csatornát. A képminőség kiváló. Remélhetőleg nem fog csalódást okozni. Ami a hangzást illeti, nem tudom objektíven megmondani, de nekünk elég. A jelen lévő hangszórók összteljesítménye 16W. Elég, ha a TV-t egy kis helyiségben helyezi el. Más esetekben az optikai hangkimenetet használhatja hangsáv vagy hangszórók csatlakoztatására.

   Manapság sok tévé nem rendelkezik fejhallgató-csatlakozóval. Szerencsére a Philips 32PFS5605 rendelkezik ilyen csatlakozóval. Két HDMI porttal is rendelkezik a hátoldalon. Az egyikhez játékkonzolt, a másikhoz pedig intelligens set-top boxot csatlakoztathat. USB-porttal rendelkezik az USB-pendrive-ra töltött filmklipek lejátszásához.

   Ez a modell könnyedén felismeri az összes digitális TV-szabványt. Ez azt jelenti, hogy akár egy parabolaantennát is csatlakoztathat, és soha nem lesz szüksége vevőkészülékre.

   Ha úgy dönt, hogy a Philips 32PFS5605 készüléket a falra akasztja, egyáltalán nem lesz gond. Ehhez csak egy 100×100 mm méretű konzolra van szükség. Második személy segítsége nélkül is kezelhető, mivel a készülék súlya alig 3,9 kg.

   Előnyök

   • A képernyő felbontása 1920×1080 pixel;
   • Jó betekintési szögek;
   • Van fejhallgató-csatlakozó;
   • Ismeri az összes digitális televíziós szabványt;
   • Nem a legrosszabb hangszóró;
   • Felakaszthatja a falra;
   • Minimális súly.

   Hátrányok

   • Szabványos képernyőfrissítési sebesség;
   • Szeretnénk, ha több USB-csatlakozó lenne;
   • A kijelző széles kerete;
   • Nem a legjobb minőség.

   Samsung UE32N4010AU

   Értékelés: 4.4

   Samsung UE32N4010AU

   A dél-koreai Samsung vállalat általában fekete színű LCD TV-ket készít. A szabály alóli kivételek ritkák. Ezek egyike a Samsung UE32N4010AU nevű modell. 81 cm-es kijelzője 1366×768 képpont felbontással rendelkezik. Ez a legjobb megoldás, ha a készüléket egy gyermekszobában vagy például a konyhában helyezik el. Nem kell aggódnia amiatt, hogy a képfrissítési frekvencia 50 Hz-re korlátozódik.

   A választékunkban szereplő modellek többségét háttér-televíziózásra használják. Így nem meglepő, hogy a Samsung UE32N4010AU támogatja az összes digitális TV-szabványt – a földfelszíni DVB-T2-től a műholdas DVB-S2-ig. Ha pedig egy másik képforrást szeretne csatlakoztatni, a két HDMI-port jól jön. Ezen kívül a televízió büszkélkedhet egy USB-porttal is. Leggyakrabban egy USB flash meghajtó csatlakoztatására használják, amelyen filmek vannak mentve. Nem felejtette el a gyártó és az optikai hangkimenet. Akkor jön jól, ha egy 10 wattos hangszórórendszer képességei nem tűnnek elegendőnek.

   A modell fő hátránya, hogy nem rendelkezik fejhallgató-csatlakozóval. A helyzetet a Bluetooth-modul jelenléte mentette volna meg, de a dél-koreaiak ezen is spóroltak. Röviden, ha várhatóan időről időre csatlakoztatja a fejhallgatót a TV-hez, akkor jobb, ha más modellt választ.

   Nem is beszélve a fényérzékelő jelenlétéről. Automatikusan beállítja a háttérvilágítás fényerejét a környezeti fényviszonyok alapján. Ez reményt ad a csökkentett energiafogyasztásra.

   Ennek a modellnek a súlya mindössze 3,8 kg. Biztos lehet benne, hogy képes lesz felakasztani a tévét a falra anélkül, hogy bárki mástól segítséget kérne.

   A TV nagyon népszerű. Ezt bizonyítja az a tény, hogy csak az Eldorádó több mint száz véleményt gyűjtött össze. Marina például a következőket írta: “Nagyon elegáns TV. Eleinte kicsit hezitáltam, hogy fehér színű tévét vegyek, de a szoba felújítása után a kételyeim eloszlottak. Nagyon jól illeszkedik a nappalink belsejébe. A képminőség nem rossz. Igen, vannak jobbak is, én magam is láttam őket. De mi mindent szeretünk”.

   Előnyök

   • Tisztességes betekintési szögek;
   • Ismeri az összes digitális TV-szabványt;
   • A képernyőkeret meglehetősen keskeny;
   • A falra akasztható;
   • Minimális súly;
   • Van egy fényérzékelő;
   • Ez kép a képben.

   Hátrányok

   • Csak egy USB-port van beépítve;
   • Nem lehet fejhallgatót csatlakoztatni;
   • Nagyobb felbontást szeretnék;
   • Gyenge hangszórórendszer;
   • Szabványos képernyőfrissítési sebesség.

   Következtetés

   Ez a legjobb 32 hüvelykes kijelzővel és Smart TV nélkül rendelkező televíziók listája. Most meg kell hoznia a végső döntést, a cikkben áttekintett eszközök árára és képernyőfelbontására összpontosítva.

   Olvasson tovább  A 20 legjobb olcsó fejhallgató
  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: