6 legjobb ruhatisztító a vásárlói vélemények szerint

A cikk tartalma
 1. Melyik gőzölőt válasszuk?
 2. hil ps
 3. Kitfort
 4. Endever
 5. MIE (Modern vasaló berendezések)
 6. A legjobb ruhagőzölők
 7. A legjobb kézi gőzölők
 8. PGS 1502CA
 9. Előnyök Kis méretek; Olcsó; Kényelmes és ergonomikus forma; Megbízható gőzkibocsátás; Hátrányok Rendkívül kis térfogatú tartály; Rövid üzemidő maximális terhelés mellett; Nincs váltás a gőz üzemmódok között;
 10. Előnyök
 11. Hátrányok
 12. Szia ps GC310/35
 13. Előnyei Automatikus kikapcsolási funkció, amikor a tartály kiürül; A víz gyors felforralása; Megfelelő gőzerő; Kompakt méret; A durva textíliákhoz való kefét tartalmazza; Hátrányok Minimális térfogatú tartály; Egy rövid hálózati kábel; Magas költségek;
 14. Előnyei
 15. Hátrányok
 16. MIE Piccolo
 17. Előnyök Kompakt méret; A biztonsági rendszer megakadályozza a túlmelegedést; Erőteljes gőznyomás; Nagy kapacitású tartály; Hátrányok Hosszú fűtési és forralási idő; Rövid tápkábel; A készülék magas ára;
 18. Előnyök
 19. Hátrányok
 20. ENDEVER Odyssey Q-410
 21. Előnyök Kompakt méret; “Válságellenes ár; Gazdag csomag; Tisztességes teljesítmény; Nagy tartály; Hátrányok Rövid tápkábel; A készülék általános kialakításának köszönhetően a szoros ruhaszövetek átlagos gőzölése; A készülék használata után a maradék folyadékot le kell üríteni; A készülék lassú felmelegedése;
 22. Előnyök
 23. Hátrányok
 24. A legjobb padlógőzölők értékelése ruhákhoz
 25. Kitfort KT-910
 26. Előnyök Erőteljes fűtőberendezés; Alacsony költségek; Lenyűgöző kínálat; Az üres tartály riasztási rendszere és a készülék automatikus leállítása; Automatikus kábeltekercselés; Kiváló teljesítmény és 130 fokig melegíti a gőzt; Hátrányok Egy rövid hálózati kábel; Kemény műanyag test és akasztó;
 27. Előnyök
 28. Hátrányok
 29. Szia ps GC670/05
 30. Előnyök Magas funkcionalitás; Nagy csomag és praktikus tartozéktároló rendszer; Könnyen ápolható és könnyen tisztítható; Számos biztonsági rendszer áll rendelkezésre; Számos gőz-alkalmazás; Kényelmes érintésvezérlés; Hátrányok Nincs csepegésgátló rendszer; Költségek A gőzölő működése közben felgyülemlő kondenzvíz; A fogantyú és a tömlő magas hőfoka működés közben;
 31. Előnyök
 32. Hátrányok

Mi a közös a vasalóban és a gőzölőben?? Első pillantásra ez a két nagyon különböző dolog tökéletesen kiegészíti egymást, különösen az otthonban. A vasaló mindenféle kemény és durva anyaggal könnyedén megbirkózik, tiszta és rendezett megjelenést kölcsönözve nekik. A gőzölő tökéletesen gondoskodik a kényes, különleges gondoskodást és figyelmet igénylő szövetekről. És nem áll meg itt: praktikus lehet a nedves házimunkához, vagy az autó tisztításához!. És a legmegfelelőbb modell kiválasztása érdekében olvassa el az osztály legjobb eszközeinek értékelését a fogyasztói vélemények szerint, amelyeket kifejezetten az Ön számára állítottunk össze. oktatás 1 A legmegfelelőbb modell kiválasztásához olvassa el az osztály legjobb eszközeinek értékelését!

  Melyik gőzölőt válasszuk?

  hil

 1. ps

  Jól ismert európai márka, amely nagy népszerűségnek örvend az európai fogyasztók körében. 1891 óta ismert és amszterdami székhellyel rendelkezik. A Kitfort a háztartási készülékek mellett az egészségügyi megoldásairól, valamint a világítástechnikai termékek széles választékáról is ismert. A gyártóüzemek Európa-szerte szétszóródtak, és Indonéziában és Kínában is vannak gyárak.

  Kitfort

  Ez a márka a hazai listához tartozik – itt számos termékelem fejlesztése és tervezése történik. Az összes terméket Kínában gyártják, és minden termék szigorú minőségellenőrzésnek van alávetve, ami biztosítja, hogy gyakorlatilag nulla hibával rendelkezzen

  Endever

  Népszerű a saját körökben, a svéd márka, amely egy másik típusú gőzölők aggodalomra Kromax. A termékcsaládok között megtalálhatóak a kézi, kompakt gőzölők és a professzionális használatra tervezett, nagy teljesítményű ipari készülékek is.

  MIE (Modern vasaló berendezések)

  A MIE-t csak a barkács-, tisztító- és ruhaiparban ismerik: a ruhagőzölőkön kívül a vállalat az ipari tisztításhoz is rendelkezik minőségi termékekkel.

  A legjobb ruhagőzölők

  A ruhák legjobb leolvasztó gépeit rangsorolva sok különböző paramétert vettünk figyelembe. Először is figyelmet fordítottak az ergonómiára és a valós helyzet megadott paramétereinek való megfelelésre, a működési módok számára és a gőzellátás módjára, valamint más jellemzőkre, mint például a folyadéktartály kapacitása és a szállítási készlet. Végül, de nem utolsósorban az ár is fontos szerepet játszott – az egyes eszközök költségeit is figyelembe vették.

  Jelöléshelytermék neveár
  A legjobb kézi gőzölők1

  olaris PGS 1502CA

  1 585€
  2

  Szia

 2. ps GC310/35
 3. 3618€
  3MIE Piccolo2 690€
  4ENDEVER Odyssey Q-410910€
  A legjobb padlógőzölők1Kitfort KT-9105 990€
  2

  Szia

 4. ps GC670/05
 5. A legjobb kézi gőzölők

  Kompakt és miniatűr ruhagőzölők, amelyek gyorsan megfelelő formába hozzák az inget vagy blúzt. Ezek a gőzölők elég kicsik ahhoz, hogy elférjenek egy bőröndben, így ideálisak az utazáshoz. De ne várjon tőle semmilyen teljesítményt – az alacsony teljesítmény a kis tartály térfogatával kombinálva lehetetlenné teszi, hogy bármilyen funkcionalitásról beszéljünk.

  PGS 1502CA

  Értékelés: 4.8

  Polaris PGS 1502CA

  Nagy teljesítményű és hatékony párologtatóval felszerelt kompakt testmelegítő. A csatlakoztatás után mindössze 30-40 másodperccel használatra kész. A gőz teljesítménye akár 20 gramm/perc, ami nagyon jó tisztítást biztosít. A speciálisan kialakított kefe nem csak elég jó munkát végez, de a ruhákat is megtisztítja a portól, szőrtől és hajszálaktól. A készülék kompakt méretei további bónuszt jelentenek – könnyen elfér a pénztárcában, még egy nő számára is.

  Előnyök

  • Kis méretek;
  • Olcsó;
  • Kényelmes és ergonomikus forma;
  • Megbízható gőzkibocsátás;

  Hátrányok

  • Rendkívül kis térfogatú tartály;
  • Rövid üzemidő maximális terhelés mellett;
  • Nincs váltás a gőz üzemmódok között;

  Szia

 6. ps GC310/35

  Értékelés: 4.7

  Philips GC310/35

  Egy másik kis családtag, amely különösen jól megbirkózik a finom, gyengéd bánásmódot igénylő szövetekkel. A fogantyú formája – ergonomikus, ezért a gőzölő kényelmesen fekszik a kézben, nem okoz kellemetlenséget a használat során. A gőzteljesítménye 20 gramm/perc, ami a tartály teljes térfogatához viszonyítva (0.06 .) három percig tart folyamatos használat mellett – nem rossz egy kézi készüléktől.

  Előnyei

  • Automatikus kikapcsolási funkció, amikor a tartály kiürül;
  • A víz gyors felforralása;
  • Megfelelő gőzerő;
  • Kompakt méret;
  • A durva textíliákhoz való kefét tartalmazza;

  Hátrányok

  • Minimális térfogatú tartály;
  • Egy rövid hálózati kábel;
  • Magas költségek;

  MIE Piccolo

  Értékelés: 4.6

  MIE Piccolo

  A MIE Piccolo, amely számos különleges tulajdonságával tűnik ki. Először is, nagy kapacitású tartály – akár 500 ml víz – különbözteti meg. A magas gőznyomással (40 gramm/perc) kombinálva kiválóan teljesít, és könnyedén kezeli az összes szövetet. Sőt – a leginnovatívabb utazók… vízforralóként használják, így pillanatok alatt felforralhatja a vizet! A gőzölő számos különböző tartozékkal van felszerelve, és a készlet része egy védőkesztyű, amely véd az égési sérülések ellen.

  Előnyök

  • Kompakt méret;
  • A biztonsági rendszer megakadályozza a túlmelegedést;
  • Erőteljes gőznyomás;
  • Nagy kapacitású tartály;

  Hátrányok

  • Hosszú fűtési és forralási idő;
  • Rövid tápkábel;
  • A készülék magas ára;

  ENDEVER Odyssey Q-410

  Értékelés: 4.5

  ENDEVER Odyssey Q-410

  Népszerű gőzhajó. Elég egy hasonló osztályú eszköz jellemzőihez, költsége csak 1100-1200 rubel. Egy jó gőzrendszer (kb. 20 milligramm/perc) és egy nagy tartály (200 milliliter) elegendő folyadékot biztosít körülbelül 20 perc megállás nélküli használatra. Két fúvókát tartalmaz, amelyeket a gyártó különböző szövetekhez és anyagokhoz, többek között velúrhoz, nubukhoz és bőrhöz ajánl.

  Előnyök

  • Kompakt méret;
  • “Válságellenes ár;
  • Gazdag csomag;
  • Tisztességes teljesítmény;
  • Nagy tartály;

  Hátrányok

  • Rövid tápkábel;
  • A készülék általános kialakításának köszönhetően a szoros ruhaszövetek átlagos gőzölése;
  • A készülék használata után a maradék folyadékot le kell üríteni;
  • A készülék lassú felmelegedése;

  A legjobb padlógőzölők értékelése ruhákhoz

  Az álló modellek sokkal nagyobb teljesítményűek, mint kompakt riválisaik. Gőzteljesítményük összehasonlíthatatlan egy kézi gőzölővel, és könnyedén megbirkóznak a terjedelmes szövetekkel is. Az érme hátránya – a 220V-os aljzat szükségessége és a gőzölő nagy mérete, amely lehetővé teszi a készülék használatát csak otthon.

  Kitfort KT-910

  Értékelés: 4.8

  Kitfort KT-910

  Professzionális minőségű gőzölő, kiváló funkcionalitással, kiváló szállítási készlettel, nagy megbízhatósággal és nagyon vonzó árral. Ez a kombináció egy igazi “népi” gőzölőgéppé teszi, amelyre nagy igény van az ügyfelek részéről. A kezelési kényelmet a gyors vízmelegítés és az automatikus kikapcsolás biztosítja, míg a nagy teljesítményű vasaló fűtőelem és a gőzfűtő funkció akár 130 fokos gőzhőmérsékletet is lehetővé tesz, ami pozitív hatással van a ruhák gőzölésének minőségére. A tápkábel egy speciális orsón van tárolva, és automatikus visszatekerési funkcióval rendelkezik. Rengeteg tartozékkal és tartozékkal rendelkezik, így jelentősen kibővítheti a padlógőzölő sokoldalúságát, így még a legszűkebb és legnehezebb szövetek tisztítására is alkalmas.

  Előnyök

  • Erőteljes fűtőberendezés;
  • Alacsony költségek;
  • Lenyűgöző kínálat;
  • Az üres tartály riasztási rendszere és a készülék automatikus leállítása;
  • Automatikus kábeltekercselés;
  • Kiváló teljesítmény és 130 fokig melegíti a gőzt;

  Hátrányok

  • Egy rövid hálózati kábel;
  • Kemény műanyag test és akasztó;

  Szia

 7. ps GC670/05

  Értékelés: 4.7

  Philips GC670/05

  A nagy teljesítményű padlógőzölő nagy, 2,5 tonnás tartállyal; megkülönböztető jellemzője a nagy kapacitású tartály.1 liter. A gyártó állítása szerint ez a kapacitás több mint egy órás működésre elegendő. Az érintésvezérlés intuitív, és több fő gőzölési móddal rendelkezik, amelyek a kijelzőn jelennek meg. A túlmelegedés elleni védelem, valamint a víz felforrása elleni védelem további biztonsági funkciók. A szállítási készlet számos különböző tartozékot tartalmaz, amelyek szinte minden üzemi körülményt lefednek, és mindenféle súlyú szövetek kezelésére, valamint szőnyegek és bútorok fertőtlenítésére és fertőtlenítésére alkalmasak.

  Előnyök

  • Magas funkcionalitás;
  • Nagy csomag és praktikus tartozéktároló rendszer;
  • Könnyen ápolható és könnyen tisztítható;
  • Számos biztonsági rendszer áll rendelkezésre;
  • Számos gőz-alkalmazás;
  • Kényelmes érintésvezérlés;

  Hátrányok

  • Nincs csepegésgátló rendszer;
  • Költségek
  • A gőzölő működése közben felgyülemlő kondenzvíz;
  • A fogantyú és a tömlő magas hőfoka működés közben;
 8. Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: