8 legjobb armatúra fejhallgató

Minőségi, “húsos” hangzás – talán az egyik fő kritérium, amelyet a fogyasztók túlnyomó többsége a zárt fülhallgatóhoz állít. Az armatúra modellek esetében az értékelési kritériumok teljesen új szintre lépnek. Milyen füldugó modelleket érdemes megnézni a prémium kategóriában? Átválogattuk a globális márkák által kínált különböző modelleket, és kiválasztottuk a nyolc legjobbat. Az alábbiakban ezekről fogunk beszélni.

A legjobb armatúra fejhallgató értékelése

Jelölés hely termék neve ár
A legjobb armatúra fejhallgató értékelése 1 Westone W60 68 750€
2 Onkyo E900M 19 250€
3 Westone UM PRO30 29 490€
4 Grado GR8 12 600€
5 Shure SE535 15 700€
6 1MORE Quad Driver fülhallgató E1010 7 530€
7 Sony XBA-A1AP 4 900€
8 Xiaomi Mi In-Ear Headphones Pro HD fülhallgató 1 450€

Westone W60

Értékelés: 4.9

Westone W60

A hírhedt (de inkább szűk körökben), az amerikai Westone Labs cég fejhallgatóinak csúcsmodellje. A vizsgált modell nem kapott “rossz” vagy “jó” minősítést, mert a gyártó a mestere a mesterségének. A Westone W60 különleges jellemzői különös figyelmet érdemelnek. Első – hat meghajtó (sávonként 2) háromsávos keresztváltóval. A hangszínpad tökéletesen ki van alakítva: Az első hangok a hangszerek közvetlenségét hozzák a hallgatóhoz.

A második 10 pár cserélhető fülpárna (egy fülpárna jobban megfelel minden zenei műfajnak), cserélhető fülpárnákkal és egy fonott Epic kábellel együtt. Örülök, hogy van egy headset funkció az iPhone-hoz. A harmadik a fül mögötti illeszkedés. Azok számára, akik még nem ismerik az in-ear viselést, az illeszkedés elsőre kissé kényelmetlen lehet, de megéri: az illeszkedés hihetetlenül kényelmes, még kalapok, kendők és más fejfedők alatt is.

Ezzel a fejhallgatóval akár kényelmesen is feküdhet a füléhez egy párnán. Érdemes megjegyezni, hogy a hangzás kristálytiszta, így a rendező “görbe” keze, aki a hangot keverte néhány számban, azonnal elkapja a Westone W60 fejhallgatót.

Előnyök

 • 6 armatúra meghajtó 3 irányú keresztváltóval;
 • kényelmes, ergonomikus forma – a fül mögé illeszkedik;
 • akusztikai szimmetria a csatornák között;
 • Megerősített (levehető) Epic kábel;
 • Opcionális 3 gombos fejhallgató Apple termékekhez;
 • cserélhető panelek (fém).

Hibák

 • a cserélhető betétek közepes minőségűek;
 • Hosszú bemelegedési idő.

Onkyo E900M

Értékelés: 4.8

Onkyo E900M

Ezek a fejhallgatók méltán kerültek fel a világ legjobb és legstílusosabb fejhallgatóinak listájára. az egyedülálló kiegyensúlyozott meghajtók – hibrid dinamikus (6 mm) és megerősített – jelenléte lehetővé teszi, hogy tiszta és éles hangzást érjen el, nem csak a kiváló minőségű audioformátumokból. A hibrid akusztikai architektúra pedig kiegyensúlyozza a frekvenciákat, mélységet ad a basszusnak, de nem befolyásolja a pontosságot.

Olvasson tovább  12 legjobb fejhallgató a telefonodhoz

A HRA (nagy felbontású) hanglejátszás az Onkyo E900M egyik jellemzője. A házon belüli alkalmazásnak, a letöltési szolgáltatásnak és az akusztikai kialakításnak köszönhetően a fejhallgató hihetetlenül pontosan reprodukálja a komplex HRA fájlokat. A dinamikus meghajtók éles basszust biztosítanak, az oxigénmentes, csavart kábelek pedig fokozzák a hangzás tisztaságát. A robusztus alumínium ház erősített műanyaggal kombinálva nemcsak elegáns megjelenést, hanem hosszú élettartamot is biztosít.

Előnyök

 • támogatja a nagyfelbontású fájlokat;
 • gyönyörű, robbanékony hangzás;
 • Pontosan a megfelelő kialakítás;
 • Zárt akusztikai architektúra + hibrid meghajtók
 • Robusztus, mégis könnyű hibrid burkolat;
 • 3 készlet ergonomikus szilikon fülpárna.

Hátrányok

 • nincs.

Westone UM PRO30

Értékelés: 4.8

Westone UM PRO30

A hihetetlen hangminőség és a kézzel készített kézműves kivitelezés csak néhány a Westone Lab nagy teljesítményű armatúrás fejhallgatóinak előnyei közül. A professzionális termékek sorából származó modell zenészek számára készült. Integrált mikrohullámú hangszórók a különböző frekvenciákhoz, tökéletesen illeszkedve a 3-utas keresztváltóhoz. Az eredmény a teljes frekvenciatartomány (20-18000 Hz) tökéletesen sima, kiegyensúlyozott, részletes reprodukciója.

Érdemes megemlíteni a kiváló zajszigetelést, amely lehetővé teszi, hogy zajos közlekedésben is élvezze kedvenc zeneszámainak tökéletes hangzását, valamint hogy örömmel dolgozzon a zenei színtéren. Kényelmes és ergonomikus fül mögötti viselet. A fejhallgató illeszkedése megakadályozza a mikrofonikus hatást, mivel tökéletesen rögzíti a terméket a füléhez. A fejhallgatóhoz tartozik egy levehető, megerősített Epic kábel, egy sor különböző méretű fülpárna (szilikonból, habból).

Előnyök

 • A jellegzetes mély, részletes hangzás;
 • Kézzel készített;
 • kényelmes fül mögötti illeszkedés;
 • 3 hangszórós kialakítás + passzív keresztváltó;
 • Passzív zajszűrés (akár 25 dB);
 • levehető erősített kábel.

Hátrányok

 • némi kritika az építési minőséggel kapcsolatban (a keresztváltó a hőmérsékletváltozás miatt repülhet, a burkolat eltörhet).

Grado GR8

Értékelés: 4.7

Grado GR8

Ezek a fejhallgatók méltó képviselője a maga árkategóriájában a hordozható audio piacán. Az USA-ban összeszerelt “japán” készüléket a tömörség, a kiváló zajszigetelés és a jó basszusreprodukció jellemzi. a fejhallgatóban használt kábel meglehetősen vékony, de rendkívül tartós (oxigénmentes réz), és lehetővé teszi a füldugók kényelmes rögzítését. 2 pár cserélhető, különböző méretű fülpárnát tartalmaz, így megtalálhatja a megfelelő illeszkedést kedvenc zenéihez.

Egy jellemző – a fejhallgató sekély illeszkedéssel kemény hangzást produkál, és hiányzik a mély tartomány. A felhasználók javasolják a fül mögötti illeszkedés kipróbálását: amikor a vezetéket a fül fölé fordítja, a hangcső tökéletes szögben lép be a hallójáratba (tökéletes illeszkedés érhető el). Nem különösebben örülök a tartozékok hiányának: például bármilyen hordtáska a termékhez, mivel a fejhallgató kábele vékony és puha, vagy fülhallgató.

Olvasson tovább  10 legjobb okosóra tiniknek

Az armatúra átalakító (mozgó armatúra) a felső frekvenciák lédús és légies hangzását biztosítja, míg az alsó frekvenciák nem mennek át a zúgásba: a basszus tiszta és sima marad. A termék frekvenciatartománya 20-20000 Hz.

Előnyök

 • kompakt, stílusos kialakítás;
 • mély, tiszta hang;
 • cserélhető szilikon fülpárnák.

Hátrányok

 • fel nem fedezett.

Shure SE535

Értékelés: 4.7

Shure SE535

Kompakt in-ear modell kiegyensúlyozott armatúrával, stílusos kialakításban megtestesítve. Szakértői testületünk nem hagyhatta ki ezt a zseniálisan megtervezett és technikailag fejlett terméket. a fejhallgatóban 3 mikro-emitter van beépítve egy csatornába: a magas frekvenciákért egy külön csatorna felelős, a basszus – ikerbasszus meghajtókért. A beépített passzív keresztváltó pontosan elosztja a frekvenciákat, így a hangfájlok hangja tökéletesen tiszta és tiszta lesz (“masterelhető” tartomány – 18-19000 Hz). Annak ellenére, hogy a fejhallgató kompakt, tökéletesen érzékeli a zene teljességét, még akkor is, ha az telt basszusú.

Beépített mikrofonnal (headsetként), kapcsológombokkal, dalleállítással és egy funkciógombbal a hívások fogadásához. A fejhallgató széles körű kompatibilitással rendelkezik: mobileszközök, mp3, Apple termékek stb. Tartalmaz egy levehető kevlárral megerősített Bluetooth-kábelt is, amely egy bTE-ket képező területet tartalmaz. Egy töltés 8 óra kényelmes zenehallgatáshoz elegendő.

Előnyök

 • 3 armatúra meghajtó;
 • Kényelmes fül mögötti illeszkedés;
 • Megerősített levehető kábel;
 • Testes basszus;
 • beépített mikrofon zenei hangerőszabályzóval és lejátszási lehetőséggel.

Hátrányok

 • basszus hiánya (külön fogyasztói visszajelzés).

1MORE Quad Driver fülhallgató E1010

Értékelés: 4.7

1MORE Quad Driver fülhallgató E1010

Multidriver modell klasszikus fülbe illeszkedő illesztéssel. a fejhallgató ötvözi a stílusos dizájnt, az ergonomikus kialakítást és az erőteljes hangzást. Minden fejhallgató 4 beépített átalakítóval rendelkezik, köztük 3 armatúrás magas hangszóróval, amelyek a közép- és magas frekvenciák tisztaságáért és hangmélységéért felelősek, valamint dinamikus átalakítóval, amely tiszta, tiszta basszus hangzást biztosít (tartomány – 20-40000 Hz). A fejhallgató, ahogy az várható volt, lágy, meleg hangzással rendelkezik. A Quad Driver In-Ear E1010 ideális az okostelefonjához.

Vegye figyelembe, hogy a csészékhez csatlakozó zsinór fixen van rögzítve, így semmi esélye, hogy kioldódjon. A felhasználók kiemelik a fülhallgató hihetetlenül kényelmes anatómiai formáját, amely lehetővé teszi a kényelmes ülést a hallójáratban. A termék alumínium fülhallgatója további tartósságot biztosít. Kevlar® erősítésű oxigénmentes rézhuzal.

Olvasson tovább  A 6 legjobb OLED TV

A fő elemeken kívül a termék lenyűgöző tartozékkészlettel rendelkezik: kemény tok a tároláshoz/szállításhoz, klipsz a ruhákra való rögzítéshez, 8 pár kiegészítő fülpárna különböző méretekben, adapter (3,5-6,3 mm).

Előnyök

 • Magas hang részletesség + tiszta basszus;
 • különböző cserélhető fülpárnák;
 • stílusos design;
 • fémház;
 • minőségi headset.
 • Hátrány:
 • Túlzott mid-bass emelés.

Hátrányok

 • Túlzott erősítés a midbasson.

Sony XBA-A1AP

Értékelés: 4.6

Sony XBA-A1AP

Hibrid in-ear modell – az első a megújult termékcsaládban. Mindegyik csatorna két hangsugárzóval rendelkezik – az armatúra típusú hangsugárzó kristálytiszta énekhangot biztosít, míg a 6 mm-es dinamikus típusú hangsugárzó erőteljes, éles basszust biztosít. A Sony egy apró, de hasznos frissítést hajtott végre a meghajtókon, növelve a rezgéscsillapítást és javítva az armatúra linearitását. A közép/magas frekvenciák most sokkal tisztábban reprodukálhatók (az általuk rögzített tartomány 5-25000 Hz).

Érdemes megjegyezni az audio termék nagyon kényelmes illeszkedését és a kétféle típusú – hab és szilikon – fülpárnák lenyűgöző választékát. Ezüstözött OFC-világítású rézkábellel megerősítve. A mikro-vágott bevonat gubancolódásgátló funkciója megakadályozza, hogy a zsinór belegabalyodjon a zsinórba. A fejhallgató mikrofonnal és kompakt, 3 gombos távirányítóval rendelkezik, így okostelefonos fejhallgatóként is használható.

Előnyök

 • Kiváló magassági/középsávos részletesség + részletes basszus;
 • nem rossz a hangzásban, még a legolcsóbb audioeszközökön sem;
 • 7 pár különböző méretű fülpárna;
 • Ruházatra rögzíthető klipsz;
 • zsinórhossz-szabályozás;
 • hordtáska;
 • kényelmes illeszkedés.

Hibák

 • nincs elég lendület;
 • Gyenge zajszigetelésű párnák (külön értékelés).

Xiaomi Mi In-Ear Headphones Pro HD fülhallgató

Értékelés: 4.5

Xiaomi Mi In-Ear Headphones Pro HD fülhallgató

Egy másik hibrid a legjobbak gyűjteményében. Rögzítés, de nem rosszabb minőségben. Ez egy szokatlan modell a kínai márkától, amely nemcsak stílusos megjelenésével, hanem a hangzás tisztaságával is kiemelkedik. A beépített átalakítók (dinamikus és armatúra típusú) tökéletesen kiegyensúlyozott, tiszta hangzást biztosítanak a magas frekvenciákon – a fejhallgató nagy érzékenységgel és alacsony hangtorzítással rendelkezik, miközben megőrzi a mély hangok tisztaságát, mélységét. A beépített kapacitív osztó “segít” a horgonynak harmonikusan összekeverni a különböző frekvenciájú hangokat (20-40000 Hz).

a fejhallgató beépített mikrofonnal rendelkezik, amely jó zajszűrést és beszédtisztaságot biztosít. A készlet 3 féle szilikon fülpárnát tartalmaz. A Mi In-Ear Headphones Pro ergonomikus kialakítású és könnyű súlyú. Például a fülhallgató fülével érintkező része gumiból és műanyagból készült, így a hideg nem okoz kellemetlen érzést. A cserélhető fülkampókon kívül egy kompakt tokot is tartalmaz.

Előnyök

 • Kiváló minőség viszonylag alacsony áron;
 • 3 pár cserélhető fülpárna;
 • kiegyensúlyozott hangzás.

Hátrányok

 • hosszú “bemelegedési” időt igényelnek;
 • rövid életű mikrofon.
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: