A 11 legjobb légionizátor

*A legjobbak áttekintése a szerkesztők szerint. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem szolgál vásárlási útmutatóként. A vásárlás előtt tanácsos szakemberrel konzultálni.

Hogyan válasszuk ki az ideális légionizálót

Az, hogy melyik ionizátort válassza, attól függ, hogy mire van szüksége, és milyen területen szeretné, hogy működjön.

Döntse el, mire van szüksége

A mindenki által féltett ózon csak azokban az ionizátorokban keletkezik, amelyek nem rendelkeznek belső ventilátorral, amelyek az “ionos szél” elvén működnek, vagy amelyek elektrosztatikus szűrőt és ionizáló fogakat kombinálnak. De meg kell jegyeznünk, hogy minden olyan eszköz, amely ezt az “utógázt” bocsátja ki, egészségügyi határokon belül termeli, így nem kell félni tőle.

Mire kell az ionizátor:

A levegőminőség stabilizálása. Javítja a lakók immunitását és fokozza a jólétet. Egy hagyományos eszköz alkalmas a hatás elérésére, de egy adott helyiségnél kisebb területre festve. Aki asztmában vagy allergiában szenved, annak az enyhe hatásuk miatt érdemes a sólámpákat választania.

A levegő tisztítására az aromás dohány és egyéb szagoktól. Ilyen esetekben célszerű ózonkibocsátással rendelkező eszközöket választani – molekulái megkötik a patogén vegyületek töltését és semlegesítik azokat. Ebben az esetben az előnyök meghaladják az ártalmakat. A teljesítménynek arányosnak kell lennie a helyiség vagy iroda méretével, és az elektrosztatikus szűrőkkel ellátott egységek jobban megfelelnek – könnyebb a kátrányt és a nehéz szennyeződéseket eltávolítani. A cserélhető szűrők ilyen körülmények között gyorsan eltömődnek.

A levegő tisztítására a különböző eredetű portól a gyermekes, asztmás és allergiás otthonokban, megvásárolhat egy HEPA-szűrővel ellátott légtisztítót iongenerátorral. Ezek hatékonyan semlegesítik a port, és gyakorlatilag nem bocsátanak ki ózont.

Plusz vagy mínusz?

A bipoláris ionizátorok negatív és pozitív ionokat generálnak. Ugyanakkor vita van a megfelelőségéről. Számos szakértő egyetért abban, hogy a háztartási és irodai készülékekből származó pozitív ionok nagyon nagy mennyiségben szabadulnak fel, míg az embernek pontosan a negatív töltésre van szüksége az egészség megőrzéséhez. A természetes egyensúly a pozitív és negatív töltések 2:3, ezért az irodai helyiségek és a szobák jelentős mennyiségű technika előnyben részesíteni egypólusú eszközök – semlegesíti a felesleges “+”. Egy hálószobában vagy gyermekszobában, ahol minimális vagy semmilyen készülék nincs, egy kétpólusú ionizátor jó megoldás lehet.

Zajszint

Az ion-szél ionizátorok magas töltéskoncentrációjuknak köszönhetően légáramlást hoznak létre – működésük szinte hangtalan. A ventilátorral rendelkező egységek logikusan hallhatóak lesznek, bár a zajszint közvetlenül a lapátok sebességétől függ. A felső árkategóriában a 10 ezer forintos árú ionizátoroknál a ventilátorok minimális hanggal működnek.

Páratartalom

Az ionizátor hatására a helyiség levegője szárazabbá válik, ha a páratartalom szintje kezdetben alacsony. Ilyen esetekben fontolóra kell venni az ionizátorral ellátott párásító készülékeket – 2 az 1-ben készülékeket. Ez lehet egy ultrahangos porlasztó, amelyet kis helyiségekben választanak, ha szűrt vizet használnak, vagy hagyományos, amelyek nagy helyiségekben működnek rendszeres vízzel.

Nagyobb, erősen szennyezett levegőjű helyiségek esetében célszerű olyan klímaberendezést választani, amely tisztítót, párásítót és ionizátort is tartalmaz.

terület

A különböző ionizátor modellek különbözőképpen viselkednek zárt térben:

 1. elektrofilterrel, az egységeket a helyiség méretének megfelelően kell méretezni, vagy a tényleges négyzetmétert valamivel kisebbre kell méretezni, hogy a helyiséget alaposabban lehessen tisztítani;
 2. HEPA-szűrővel az ionizátorok mérete azonos vagy valamivel nagyobb négyzetméterre méretezett.

Olyan helyiségekbe, ahol sok ember és berendezés tartózkodik, ahol az ionok szinte azonnal elnyelődnek, célszerű egy extra kapacitású készüléket beszerezni.

Az előírások szerint a “-” ionok ajánlott koncentrációja 600 és 500 000 ion/cm3 között kell, hogy legyen. Jó, ha a készülék beépített levegőelemzővel rendelkezik – fontos, hogy figyelemmel kísérje a mikrorészecskék koncentrációját, és ha a normát meghaladja, ne hagyja a készüléket éjjel-nappal, szüneteltesse a munkameneteket.

Chirzhevsky csillár

Sokan ismerik ezt az ionizátort – az orvosok biztosan. Chizhevsky csillár – egy nagyon hatékony generátor negatív töltések, de túl erős a hazai használatra – ez gyorsan meghaladja a megengedett koncentráció “-“, így bekapcsolja szigorúan egy ütemterv szerint. Alkalmas orvosi helyiségek kezelésére, fertőtlenítésére, de nem egy átlagos lakás lakóterébe. Jobb, ha előnyben részesítjük a hazai készüléket – gyakran drágább, de biztonságosabb, és nem igényel szoros felügyeletet a működés során.

Olvasson tovább  12 legjobb fejhallgató a telefonodhoz

Jármű ionizátorok

Vannak olyan készülékek, amelyeket arra terveztek, hogy megtisztítsák a levegőt az autóban. A kiválasztási elvek ugyanazok, mint a háztartási készülékek esetében:

 1. elektrosztatikus szűrővel alkalmasak olyan helyiségekbe, ahol dohányoznak;
 2. szövet-, HEPA- és aktívszénszűrőkkel a levegő tisztítására;
 3. Az utastér méretén belüli alapterület.

Az autós szűrők USB-portba csatlakoztathatók, mint egy pendrive vagy szivargyújtó, és a szélvédő alatti panelre, a légkondicionáló rácsára vagy magára a szélvédőre szerelhetők. Az autóionizátorok ára többnyire alacsony.

Egy szó a gondoskodásról

Függetlenül attól, hogy melyik eszközt részesítjük előnyben, fontos, hogy figyelemmel kísérjük és időben tisztítsuk, hogy ne csökkenjen a készülék hatékonysága.

 1. Az elektrofiltereket legalább 1-2 hetente egyszer folyó víz alatt történő öblítéssel és szükség esetén ruhával történő tisztítással kell tisztítani.
 2. A Neera-szűrő 1-2 havonta egyszer figyelmet igényel – porszívózni kell, és általában félévente egyszer kell cserélni.
 3. Ha párásítót használ, rendszeresen ellenőrizze a víztartalmat, és minden feltöltés előtt öblítse át. A patogén mikroflóra kialakulásának megelőzése érdekében a vízzel érintkező alkatrészeket is le kell mosni; a tisztításhoz klórhexidin- vagy alkoholos oldatokat lehet használni, és egyes esetekben elegendő a felületeket szappanos vízzel áttörölni.
 4. A légkondicionáló berendezésekben és a klasszikus párásítókban a párologtatószűrőt évente egyszer ki kell cserélni, és hetente egyszer folyó víz alatt át kell öblíteni.

A biztonság is fontos – ne helyezze az ionizátort 1 méternél közelebb egy személyhez vagy más háztartási készülékhez és irodai berendezéshez.

A legjobb ionizátorok értékelése – Teljes frissítés

Jelölés Helyszín Név Ár
A legjobb ionizátorok / ozonizátorok 1 MILLDOM M900 Premium 11 400 €
2 RAWMID Modern RMO-04 7 990 €
3 Boneco P50 4 490 €
4 Dyack Ion-25 3 550€
Legjobb beltéri levegő ionizátorok-párásítók 1 Yamaguchi oxigén 26 900 €
2 AIC CF8500 13 800 €
3 Boneco P340 15 990€
Ballu AP-110 (12990) 11 990 €
A legjobb ionizátor/párásító otthonába 1 Electrolux EHU-3315D 7 990 €
2

olaris PUH 9105 IQ Home

10 500 €
3 Ballu UHB-1000 7 990 €

A legjobb ionizáló ozonizátorok

MILLDOM M900 Premium

Értékelés: 4.9

MILLDOM M900 Premium (11400)

A MILLDOM M900 Prémium ozonizátor-ionizátor a háztartási készülékek között vezető szerepet tölt be a teljesítmény tekintetében. ez a legújabb modell, amelyet 2021-ben indítottak útjára. Alkalmas otthoni használatra 160 négyzetméterig.., Óránként akár 900 mg ózont és köbcentiméterenként akár 90 000 iont termel. Ez optimális a nagy helyiségek légtisztítására és felfrissítésére, beleértve az irodai gépekkel és emberekkel zsúfolt helyiségeket is. A készülék erőforrása több mint 10 ezer óra, ami több mint 20 évre elegendő, azaz egyszer megvásárolhatja az ionizátort, és nem kell aggódnia a teljesítménye miatt sok éven át. Ez a hosszú élettartam a gyors egyszeri működésnek köszönhető – az ionizátor gyorsan tisztítja a levegőt, és nem kell hosszú ideig bekapcsolva tartani, óránként csak 10 wattot fogyaszt.

A MILLDOM M900 Premium érintésérzékeny, és maga a ház mérete nagyon kompakt az orvosi ipar számára. Egyébként 2020-tól az ionizátor korábbi változatait használják a közintézményekben a Covid-19 terjedése ellen; 2021-től az M900 is működik. Ezek az egységek hatékonyabbak, mint a csíraölő recirkulátorok. Megfelelőségi tanúsítvány Oroszországban – TC RU C-HK.AD81..00831, RU sorozat, 0727354. sz. 06. sz.07.2018.

Előnyök

 • Alkalmas nagyobb helyiségekbe;
 • hosszú, akár 20 éves élettartam;
 • érintésvezérlés;
 • Alkalmas víz- és élelmiszer-tisztításra;
 • Ionok és ózon előállítása nagy, de elfogadható koncentrációban
 • elfogadható ár.

hátrányok

 • nem meghatározott.

RAWMID Modern RMO-04

Értékelés: 4.8

RAWMID MODERN RMO-04 (7990)

A felülvizsgálat második sorában a RAWMID Modern RMO-04 egypólusú ozonátor-ionizátor van. Alkalmas dohány, macskaalom, hamu, dohos szagok eltávolítására, használható a hűtőszekrény teljes tisztítására, a penész és a penész eltávolítására a magas páratartalmú helyiségekben, a levegőben lévő vírusok és baktériumok, gyermekjátékok stb. eltávolítására. . Maga a készülék kompakt 8x22x29 sm, a távirányítóról több előre programozott időzítő üzemmódban működik. A kiválasztott beállítások az ionizátor kijelzőjén jelennek meg. Egységkibocsátás 400 mg/h ózon és 5000000 ion/kocka esetén. lásd. RAWMID Modern RMO-04 csak 10 wattot fogyaszt. legalább 15 éves élettartamúnak kell lennie. A használati utasításban nincs információ a tervezett alapterületre vonatkozóan, de elsősorban kis helyiségekbe és termékek sterilizálására vásárolták.

Előnyök

 • Optimális teljesítmény kis helyiségekben;
 • élettartam – 15 év;
 • az élelmiszerek és a levegő sterilizálása;
 • távirányító;
 • Kompakt méret.

Előnyök

 • nincs információ a becsült területről.

Boneco P50

Értékelés: 4.8

Boneco P50 (4490)

Az olcsó Boneco P50 klímatisztító egyesíti az ionizátor, az aromadiffúzor és a hordozható légtisztító funkcióit. A készülékhez egy pár kivehető tartály tartozik, nem szőtt betétekkel az illóolajok és a Boneco olajok számára, szilikon alátét a készülékhez. Az ionizátor nagyon kicsi, mindössze 63 x 178 x 63 mm és 300 g súlyú. Magával viheti utazáskor, és akár az autóban is használhatja – működik hálózatról, bármilyen USB-porttal rendelkező áramforrásról, például PowerBankról, vagy adapterrel az autó szivargyújtójáról. Ennek a “gyereknek” a vezérlése egyszerű – csak a ventilátor sebessége szabályozható, nincsenek mutatók és elemzők a készülékben. Az ionizátor akár 10 négyzetkilométeres helyiség levegőjének tisztítására is alkalmas. m és az energiafogyasztás mindössze 1 watt. Az előszűrő belsejében.

A Boneco P50 alkalmas helyi fertőtlenítésre a munkahelyeken, például élelmiszerek és víz kezelésére.

Előnyök

 • Kompakt méret és súly;
 • Bármilyen tápegységhez csatlakoztatható;
 • az autóba szerelhető és útra vihető;
 • Aromadiffúzor víz nélkül;
 • alacsony költség.

Hátrányok

 • nem meghatározott.

Diac Ion-25

Értékelés: 4.7

Diac Ion-25 (3550)

A Diak Ion-25 ionizáló-ozonizátor segít egészséges légkört teremteni otthonokban és irodákban legfeljebb 25 négyzetméteren. . mindössze 20 perc alatt. Általában ez a készülék – a Chizhevsky csillár “Petal” módosításának módosítása, és szigorú adagolásban kell használni, hogy ne lépje túl a levegőben lévő ionok “-” megengedett értékeit. Az ionizálót elsősorban légzőszervi, vér- és bőrbetegségek kezelésére és megelőzésére, valamint az egész szervezet anyagcsere-folyamatainak normalizálására használják. A készülék 10-20 percen belül teljesen megtisztítja a levegőt a kórokozóktól, mikroorganizmusoktól, vírusoktól, gombáktól, a hatás legalább 12 órán át tart. Az energiafogyasztás 5 watt, egyéb részletek nem állnak rendelkezésre, de a gyártó egyértelműen megadta, hogy a készüléket mennyi ideig lehet használni egy adott területen, ez elegendő ahhoz, hogy a Dyack Ion-25 ozonizálót biztonságosan működtesse otthonában.

A

 • A levegő teljes fertőtlenítése 10-20 perc alatt;
 • legalább 12 órán át;
 • alacsony ár;
 • szemet gyönyörködtető design.

hátrányok

 • kevés információ a készülék műszaki jellemzőiről;
 • Figyelmesen követnie kell az utasításokat.

A legjobb ionizáló tisztítók otthoni használatra

Yamaguchi oxigén

Értékelés: 4.9

Yamaguchi Oxygen (26,900)

A Yamaguchi Oxygen légtisztító készülék légtisztító funkcióval legfeljebb 50 négyzetméteres helyiségekbe alkalmas. . Óránként akár 350 köbméter levegőt is megtisztít, ami kiváló, és a motor zaja nem feltűnő: mindössze 50 dB, ami nem hangosabb, mint a vízforralóké. A készülék könnyen kezelhető, érintőképernyővel rendelkezik, amely lehetővé teszi a három tisztítási mód és négy sebesség közül való választást, valamint az 1 és 8 óra közötti üzemidőt. Távirányítóval és érzékelőkkel rendelkezik a levegő állapotának elemzésére, amely négy tisztítási szakaszon megy keresztül szén-, fotokalitikus és H-12 neurális szűrőn, ultraibolya lámpán keresztül. De azért ne fűzzön túl nagy reményeket a funkció minőségéhez, hiszen a megfelelő jelzők jelzik, hogy a funkció működik. Miután a levegő a tisztítás minden szakaszán áthaladt, a készülék negatív ionokkal dúsítja azt, akár 20000000 egységnyi koncentrációban – ezek mennyisége a kiválasztott üzemmódtól függően automatikusan szabályozódik.

Előnyök

 • Nagyobb koncentrációjú ionok keletkeznek;
 • Négylépcsős légtisztító rendszer;
 • a működés és a légállapot jelzése;
 • van egy időzítő;
 • távirányító mellékelve.

hátrányok

 • magas ár.

AIC CF8500

Értékelés: 4.8

AIC CF8500 (13800)

Miniatűr (38,4 x 40,916,2 cm) és nagy teljesítményű ionizátor AIC CF8500 hasznos lehet mind az otthoni, mind az irodai térben 40 négyzetméteres méretig. . A készülék UV-lámpával és három szűrővel van felszerelve – a levegőt teljesen megszűri a portól, a szabad gyököktől, vírusoktól, penészgombáktól és egyéb szennyeződésektől, valamint negatív ionokkal dúsítja, amelyeknek köszönhetően számos kórokozó, nehézfém és kórokozó szuszpenzió semlegesül. Az ionizátor mindössze 55 wattot fogyaszt, és szinte hangtalan, óránként akár 210 köbméter levegőt is termel, mindössze 48 dB-es hangerővel.

Az AIC CF8500 ionizátor beállítása egyszerű – egy túlérzékeny érintőképernyő vezérli. A gyártó időzítőt, fényes jelzőket biztosított a készülék működéséhez és a szennyezett levegő szintjéhez.

Előnyök

 • Csendes ionizátor modell;
 • érintőképernyős vezérlés;
 • a levegő teljes párátlanítása;
 • van időzítője.

hátrányok

 • nem rendelkezik gyermekzár gombokkal.

Boneco P340

Értékelés: 4.8

Boneco P340 (15990)

A Boneco P340 alkalmas professzionális használatra és háztartási helyiségek levegőjének tisztítására 50 négyzetméterig. Ajánlott azoknak, akik allergiásak az állatokra, virágzó növényekre, háztartási porra – ezeket a kórokozókat semlegesíti a készülék szűrőrendszere aktív szénnel, segít megszabadulni a dohányfüsttől és a cigaretta szagától, bár a nera-szűrő belsejében, célzottan a szobában a dohányosok egységének jobb, ha nem tesznek.

A Boneco P340 ionizátor elég erős – egy óra alatt akár 224 köbmétert is megtisztít. Egy figyelmeztető lámpa jelzi, ha eljött az ideje a szűrő cseréjének; ez átlagosan évente egyszer történik meg. A készülék több üzemmódban működik, megemlítjük az AUTO-t, amely a levegő állapotától függően automatikusan kiválasztja a paramétereket. Az ionizátor három időzítővel rendelkezik – 1, 2, 8 óra. By the way, a készülék memória funkciója a korábbi beállítások.

Előnyök

 • 50 négyzetméterig terjedő szobákhoz. ;
 • eltávolítja a szagokat és fertőtleníti a levegőt;
 • Különösen alkalmas professzionális használatra;
 • időzítővel és memóriafunkcióval rendelkezik, hogy emlékezzen az utolsó beállításra; m; Electrolux EHU-3315D időzítő és memóriafunkcióval, hogy emlékezzen az utolsó beállításra.

Hátrányok

 • nincs meghatározva.

Ballu AP-110 (12990)

Értékelés: 4.7

Ballu AP-110 (12990)

A következő a Ballu AP-110, egy kompakt ionizátoros légtisztító, amelyben a levegő tisztítása 6 szakaszban történik 4 szűrőn, UV-lámpán és iontelítettségen keresztül. Az analizátor értékeli a levegő állapotát, és jelzi, ha eljött az idő a készülék indítására. Teljesen automatikus vagy kézi sebességvezérlésű tisztítási mód akár 24 órás időzítővel és szűrőcserével.

Az ionizátor motorja szinte hangtalan, különösen éjszakai üzemmódban – ez a maximális felhasználói kényelmet szolgálja. A Ballu AP-110 készüléket kis helyiségekbe tervezték 20 négyzetméterig. ., óránként akár 200 köbméter levegővel is tisztítja a levegőt. Az üzemmódváltás és az időzítő beállítása a készülék testén lévő panelen történik, a távirányító nem tartozék.

Előnyök

 • Hatfokozatú légtisztítás;
 • rendelkezik levegőelemzővel;
 • időzítő legfeljebb 24 órán keresztül;
 • szűrőcsere-jelző;
 • Nagy teljesítmény kis alapterület mellett.

Hátrányok

 • az éjszakai üzemmód kivételével minden üzemmódban zajos.

A legjobb ionizátor-párásítók az Ön otthonába

Electrolux EHU-3315D

Értékelés: 4.9

Electrolux EHU-3315D (7990)

Az Electrolux EHU-3315D ionizátor párásító funkcióval ideális otthoni használatra. Egyszerre tisztítja a levegőt negatív töltésű ionokkal és párásítja azt a szabványos értékekre, megkönnyítve a háztartás légzését. A készülék fehér és fekete színben kapható, a padlóra vagy az asztalra helyezhető – 22,5x26x15,5 cm-es méretével nem foglal sok helyet. Az ionizátor legfeljebb 50 négyzetméteres helyiségek számára alkalmas. ., Akár 13 órán át képes folyamatos működésre, miközben ez idő alatt nem szükséges a víz újratöltése – a tartály kapacitása 5,5 liter, az áramlási sebesség maximális teljesítmény mellett 400 ml/óra. A beépített hidrosztát megvédi a készüléket az üresjárástól. Az ionizátor konfigurálása egyszerű – érintőkijelzővel rendelkezik, az összes opció külön gombokon jelenik meg, távirányítót használhat. Az ionizálás öt üzemmódban történik, a párásítás intenzitása, hőmérséklete, a gőz iránya szabályozható, illatosítható. a szűrő demineralizáló betétet tartalmaz, amely jelentősen meghosszabbítja a tisztított, kezelt víz felhasználását. A gyártó gondoskodott a biztonságról – időzítő, automatikus kikapcsolás, vízszintjelző, víz nélküli bekapcsolás elleni védelem és gyermekzár.

Előnyök

 • Alacsony zajszint 25dB;
 • a tartály antibakteriális bevonattal van ellátva;
 • A gőz intenzitásának, hőmérsékletének és irányának szabályozása;
 • érintőképernyő és távirányító;
 • kompakt méret;
 • funkció a levegő illatosítására;
 • Munkaidő legfeljebb 13 óra.

hátrányok

 • nem meghatározott.

Polaris PUH 9105 IQ Home

Értékelés: 4.8

Polaris PUH 9105 IQ Home (10500)

Ionizátor-párásító Polaris PUH 9105 IQ Home vezérelhető bárhonnan a világon Wi-Fi, és megteheti, hogy akár 4 felhasználó egy speciális alkalmazáson keresztül IQ otthon, amely koncentrált minden beállításait a készülék, de gyakorlatilag az összes beállítások lehet állítani, és az érintőképernyőre. 7 sebességfokozattal, vízszűrővel a víz permetezés előtti tisztításához, légfrissítő funkcióval és természetesen iongenerátorral rendelkezik. Az időzítő akár 12 órás folyamatos működésre is beállítható; lehetőség van arra is, hogy a készüléket órák szerint ütemezze a hétre. Tartály kapacitása 5 liter, folyadékszintjelző és szárazonfutás elleni védelem, teljesítmény 500 ml/h. a víz alulról történő feltöltése, nem minden felhasználó szereti, de meg kell szokni. Egyébként a meleg gőz funkció ideális a hálószobában vagy a gyerekszobában. Beállíthatjuk az automatikus páratartalom-szabályozást – a Polaris PUH levegőelemzővel rendelkezik. Alapterület akár 45 négyzetméterig. .

Előnyök

 • távvezérlés okostelefonnal;
 • tiszta érintőképernyős kezelőpanel;
 • időzítő és heti ütemezés állítható be;
 • biztonsági és vízszintjelzők;
 • csendes működés.

Hátrányok

 • nem meghatározott.

Ballu UHB-1000

Értékelés: 4.7

Ballu UHB-1000 (7990)

Az ionizációs párásító Ballu UHB-1000 nagy víztartály – 5,8 liter, az ultrahangos membrán maximális kapacitása 0,35 liter óránként, nem igényel újratöltést, és a nap folyamán akár 40 négyzetméteres helyiségekben is működhet. . A víztartály kifogy, automatikus kikapcsolást vált ki – ugyanúgy, mint a felborulás vagy felborulás esetén. A párásító készülékkel egyidejűleg három üzemmódban telíti a levegőt “-” ionokkal, illatanyagot permetezhet.

Az ionizátor a tokon lévő gombokkal vagy a távirányítóval vezérelhető. Nincs időzítő bekapcsoláskor, de a kikapcsolási idő be van állítva. A bekapcsolás jelzője világít, a kijelző háttérvilágítású, és van egy levegőelemző készülék. A felhasználók megjegyzik az ionizátor stabil teljesítményét és csendességét, de sokan megjegyzik, hogy a gőzsugár nem elég erős még a maximális beállításnál sem, ezért mindig a padló fölé kell helyezni.

Előnyök

 • távirányítóval vagy az érintőképernyőn keresztül történő vezérlés;
 • Szárazfutás és felborulás elleni védelem;
 • Három párásítási és ionizációs üzemmód;
 • csendes működés.

Hiányosságok

 • A gőzsugár nem elég magas, az asztalra kell helyezni.
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: