A 11 legjobb mobil- és internetjel-erősítők

A mobilszolgáltatók hálózatai folyamatosan bővítik lefedettségi területüket, és egyre több új bázisállomást és tornyot helyeznek üzembe. Azonban még mindig sok olyan hely van, ahol a jelerősség nem elegendő a normális és stabil internetezéshez, és néhány helyen még az egyszerű hangkommunikáció is nagyon instabil. A probléma megoldására speciális eszközök – mobil és internet jelerősítők – állnak rendelkezésre. Az Expertology csapata bemutatja Önnek a szakértőink szerint a legjobb eszközök és készletek értékelését, amelyek stabil és kiváló minőségű mobilkommunikációt biztosítanak olyan területeken, ahol a jel túl gyenge és instabil tiszta formában.

Hogyan válasszunk mobil és internet jelerősítőt?

Először elemezzük, milyen helyzetekben és körülmények között lehet szükség jelerősítőre, milyen feladatokkal tud megbirkózni az ilyen eszközökkel, milyen buktatókkal jár a telepítés és a működés, valamint a legfontosabb – mi legyen az iránymutatás a cellás és az internetes jelerősítő kiválasztásához?.

Tehát az erősítő fő feladata– Erős jelet biztosít olyan helyeken, ahol annak stabilitása és teljesítménye időszakos lehet. A városokban az instabil jel oka lehet a reléállomások túlterhelése, vidéken – a terepviszonyok és a szolgáltatók tornyainak kisebb sűrűsége, a rosszabb lefedettség, a különböző prioritások (például a hang javára az internet felett) stb. miatt.

2019-től az orosz piacon működő mobilszolgáltatók hat frekvenciasávot használnak: 450, 800, 900, 1800, 2100 és 2600 MHz. Ezek a számok az összes jelenlegi mobiltelefonos szabványt – 2G, 3G, UMTS, 4G, LTE és ezek összes változata – lefedik. Tehát a 2G csak hangszolgáltatást nyújt, és a 900 és 1800 MHz-es frekvenciákat használja; a 3G már kettő az egyben – hang és internet a 900 és 2100 MHz-es frekvenciákon; a 4G alapváltozatban csak a szupergyors internet továbbítására szolgál a 800, 1800 és 2600 MHz-es frekvenciákon. Oroszországban azonban ma más a helyzet – az LTE 900 MHz-es frekvencián működik, és a legtöbb szolgáltató már megszerezte az engedélyt a 2100 MHz-es frekvencia használatára. 2019 eleje óta az alap LTE mellett a VoLTE szolgáltatás – hangadatátvitel egy inkluzív 4G csomaghálózaton keresztül (a 4G és a 2G/3G közötti váltás menet közben történik, a felhasználó számára észrevehetetlenül).

Mindezen pontok ismerete fontos a legmegfelelőbb modell vagy készlet kiválasztásakor a mobil- és/vagy internetjel erősítéséhez. A mobil- és internet-erősítő vásárlásakor tisztában kell lennie azzal, hogy a hangját, a 4G szélessávot vagy bármi mást fog erősíteni. Értékelésünkben különböző készleteket mutatunk be, amelyek mindegyike egyes feladatokkal jobban, másokkal rosszabbul megbirkózik.

A nagyvárosokon kívül, az alacsony népsűrűségű helyeken aA legtöbb esetben a frekvencia 900MHz– Ez a leginkább “hosszú távú”. A nagyvárosokban azonban többnyire GSM1800, 3G, valamint LTE-t használnak.

Amikor a mobil és internet jelerősítésről van szónagy raktárakban és irodákban egy városon belül, A szakemberek a 2100 és 1800 MHz-es frekvencián működő átjátszók használatát javasolják. Hogy ezek miért olyan fontosak, az egy külön téma, de az ajánlás indokolt. itt egy általános szabály érvényes – az okostelefon mindig az aktuális helyen elérhető legmagasabb frekvenciára próbál csatlakozni. Ezért az erősítő kiválasztásakor pontosan a legmagasabb működési frekvenciákra összpontosítson. Ha a feladat az, hogy egy adott területen vagy helyiségben a mobilszolgáltató teljes hatósugarát lefedje, akkor erre a célra többsávos kombinált egységek állnak rendelkezésre.

A készlet egyik legfontosabb jellemzőjeA cellás kommunikáció és az internet jelének erősítésére szolgáló berendezés a kimeneti teljesítmény – ez határozza meg azt a területet, amelyet az átjátszó képes lefedni a már felerősített jellel. Így például egy 100 mW kimeneti teljesítményű erősítő képes stabil és jó minőségű jelet szolgáltatni a Föld felszínének 200-300 négyzetkilométeres területén. méter terület. 250-300 mW kimeneti teljesítmény mellett a helyi lefedettség 500-1000 négyzetméter lesz. Az erősítő ideálisan alkalmas nagy telekkel rendelkező vidéki házakhoz. Ésszerű egy kis teljesítménytartalékkal rendelkező erősítőt vásárolni, de “overkill” nélkül. A túl erősített erősítő bizonyos körülmények között akár interferenciát is okozhat a mobilszolgáltató bázisállomásával. Az ilyen tárgyat a megfelelő szolgálatok azonnal “megtalálják”, a tulajdonost megbírságolják, és a berendezést legrosszabb esetben elkobozzák, legjobb esetben pedig egyszerűen megtiltják a további használatot.

Egy másik nyilvánvaló és sokatmondó jellemzője az erősítőnek az, hogynyereség. Decibelben (dB) mérik, és azt jelzi, hogy a kimeneti jel mennyivel nő a bemeneti jelhez képest.

És még egy fontos pont. A jelerősítő ugyanezt a jelet csak ideális körülmények között és csak az egyik csatorna használata esetén emeli dokumentált értékre. A valóságban elkerülhetetlen az interferencia, a zaj, az interferencia és a több egyidejű beszélgetés a helyi lefedettségi területen belül. E tényezők mindegyike különböző mértékben csökkenti a mobil- és internetjelek erősítésének hatását az egyes felhasználók esetében.

Végül a csomag. A jelerősítőket leggyakrabban komplett készletként értékesítik. Ideális esetben minden készlet tartalmaz egy átjátszót, patch kábeleket, tartozékokat és két antennát – egy nagy, külső (vevő) és egy kompakt, beltéri (adó) antennát. A modelltől függően azonban számos variáció lehetséges.

A legjobb mobil és internet jelerősítők értékelése

Jelölés hely termék neve ár
A legjobb egy- és kétsávos mobil és internet jelerősítők 1 Everstream ES1800P 9 400€
2 VEGATEL VT-1800/3G 12 900
3

icoCell 1800 SXL

33 400€€
4 KROKS RK900/2100-50 7 900€
5 Titan-2100 9 100€
A legjobb többsávos mobil és internet jelerősítők 1 DalSvyaz DS-5band-23 94 300€
2

icoCell 5SX23

94 000€
3 VEGATEL AV2-5B 88 800€
Top készletek 1 iTONE GSM-10B 6 900€
2 TITAN-900 7 250€
3 VEGATEL VT-900E-KIT (LED) 12 900€

A legjobb egy- és kétsávos mobil és internet erősítők

Az első rangsorolási kategóriában a meglehetősen magasan specializált erősítőket vizsgáljuk, amelyek csak egy vagy két meghatározott frekvencián vagy szabványon működnek. Az alábbiakban két példát mutatunk be az ilyen eszközökre, amelyek mindegyik frekvencián számos változatban kaphatók, de külön-külön csak egy vagy két kommunikációs szabványt tudnak kiszolgálni.

Everstream ES1800P

Értékelés: 4.9

Everstream ES1800P

Megnyílik jelölés ismétlő márka Everstream egy hazai márka, amely tartozik a cég “Sigma Service”. A gyártó 2007 óta tevékenykedik a távközlési piacon, és egy kis telepítő cégből cellás rendszerintegrátorrá nőtte ki magát.

Ez az erősítő a GSM1800/LTE1800 frekvenciákon és szabványokon belül működik. Ez azonban csak a teljes sorozatot képviseli, és a vállalat minden frekvenciához külön készüléket gyárt, pontosan ugyanabban a formában és konfigurációban. Az egyetlen különbség a működési frekvenciában és ezért az elnevezésben van. Az ES1800P-t vesszük szemléltető példának.

Ez a modell egy 1800 MHz-es működési frekvenciájú átjátszó, amely képes GSM és LTE hálózatokban működni ezen a frekvencián. A kimenő teljesítmény 100 mW, ami akár 300 négyzetkilowatt lefedettséget is lehetővé tesz. négyzetméter.

A működési frekvenciasáv 75 MHz-en belül van. Ebben az esetben ez azt jelenti, hogy az állomás irányában telefonközpont van a frekvenciatartomány 1805-1880 MHz, és az ellenkező irányban – a tartományban 1710-1785 MHz.

Az átjátszó erősítése 65 dB az állomás-telefon irányban és 60 dB a fordított irányban. Ugyanezen a határon a belső automatika által szabályozott kibocsátási teljesítmény 19, illetve 20 dBm. A működési sávban a megengedett erősítési szabálytalanság +/-3dB.

A készülék méretei 230x130x34mm és súlya 1.2kg. Működéséhez 12V, 2A tápegységre van szükség. Működés közben legfeljebb 10W elektromos áramot fogyaszt.

Félpincés irodákhoz, nyaralókhoz és különleges esetekben távoli építkezéseken lévő faházakhoz ajánlott. A készüléket egy meglehetősen informatív LCD-kijelzővel, bázisállomást célzó skálával, csillapítókkal (az EM-ingadozások csökkentésére szolgáló eszközök), valamint. A kimenő teljesítmény manuálisan állítható.

Előnyök

 • megbízhatóság és folyamatosság;
 • Lehetőség a kimeneti teljesítmény kézi beállítására;
 • stabil kimenő jel;
 • Elérhetőség a telepítésben és a működtetésben;
 • LCD képernyő.

Hátrányok

 • Nem észleltek jelentős hiányosságokat.

VEGATEL VT-1800/3G

Értékelés: 4.8

VEGATEL VT-1800/3G

A második jelöltje ennek a válogatásnak a mi értékelésünk – a hazai gyár terméke “Moszkva mikrohullámú” – kétsávos jelerősítő cellás és Internet VEGATEL VT-1800/3G.

Ezt a háztartási alapszintű átjátszót úgy tervezték, hogy felerősítse és stabilizálja a 2G, 3G és 4G mobil és internet jelgenerációt két működési tartományban – 1800 és 2100 MHz – és stabilizálja azt. Ez a frekvencia lefedettség lehetővé teszi, hogy megoldja a legtöbb problémát a hangkommunikációval és az internettel kapcsolatban, amelyek a belvárosban merülnek fel.

Pontosabban, a készülék három sávban működik: GSM-1800, LTE-1800 és UMTS-2100. Ez utóbbi alapvető a 3G hálózatok esetében az RF. Az UMTS-2100 hangtelefonálást és internetet is biztosít. A GSM-1800-at a szolgáltatók használják mindenütt, ahol a 900 MHz-es “nagy hatótávolságú” frekvencia nem áll rendelkezésre vagy túlterhelt. Ugyanez vonatkozik majd az új szolgáltatókra is, például a Tele2 szolgáltatóra, amely meglehetősen későn lépett be a hazai piacra, és kizárólag 1800 MHz-es frekvenciát használt a 2G-kapcsolat biztosítására. Ami az LTE-1800-at illeti, ezt a szabványt az orosz mobilszolgáltatók gyakran használják a 4G kommunikáció biztosítására. Az LTE alapvető és leggyakrabban használt frekvenciája még mindig 2600 MHz, de az LTE-1800-at Oroszország egyes városaiban, sőt régióiban is gyakran használják.

Az erősítés ebben a modellben 65 dB és 60 dB az állomás-telefon, illetve a telefon-állomás irányban. Automatikus és kézi erősítésbeállítás is lehetséges. Beépített védelem a túlterhelés miatti meghibásodás ellen. Kézi erősítésszabályozás az előlapi mechanikus kapcsolóval – akár 15dB kézi beállítás is lehetséges 5dB lépésekben. A bejövő és kimenő jelek egymástól függetlenül beállíthatók.

Végezetül néhány szó a készülék fizikai jellemzőiről. Ismétlő méretei – 205x175x45mm, súly – 0.84kg. Természetes ezüst színű, tartós fémházban található. A házon lévő speciális lyukak segítségével az átjátszó a falra szerelhető. Működés közben 20W elektromos áramot fogyaszt. IP40 besorolás a behatolás elleni védelemhez.

Az értékesítési helytől függően az átjátszót külön-külön vagy egy komplett készletet vásárolhat kültéri és beltéri antennákkal, kábellel és további tartozékokkal. A külön forgalmazók lehetővé teszik, hogy a vevő belátása szerint egy teljes készletet vegyen fel.

Előnyök

 • megbízhatóság és folyamatosság;
 • könnyű telepítés és üzemeltetés;
 • Automatikus és manuális erősítésszabályozás;
 • védelem a külső káros tényezőkkel szemben;
 • fém tok.

Hátrányok

 • Nem a legkiemelkedőbb nyereség.

icoCell 1800 SXL

Értékelés: 4.7

PicoCell 1800 SXL

Az Expertology szerint a legjobb cellás és internetes jelerősítő értékelésének harmadik ismételgetője egy másik példa a moszkvai mikrohullámú gyár minőségi termékeire, de már egy másik márka – PicoCell. Ez a legerősebb erősítő ebben a csoportban.

Ez a készülék észrevehetően masszívabb, mint a korábbi verziók – 240x165x80 mm-es méret és 1,5 mm súly.7kg. Fém testbe burkolva, mindenféle dizájnfricska nélkül. Az előlapon fekete-fehér LCD képernyő található.

A főbb műszaki jellemzők: teljesítmény – 320mW; erősítés – 80dB a bejövő jelhez és 75dB a kimenő jelhez; működési frekvencia – 1800 MHz; cellás szabványok – 2G DCS1800/4G LTE1800; erősítésszabályozás; energiafogyasztás – legfeljebb 30W; külső hatások elleni védelem – IP40; bemeneti impedancia – 50Om; zajszám maximális erősítésnél – kevesebb mint 6dB;

Ezzel a konfigurációval az erősítő több ezer vagy akár több tízezer négyzetméteres lefedettséget képes biztosítani. Végül a tényleges lefedettségi terület számos tényezőtől függ majd. A bejövő jel jellege (mennyit lehet belőle egyáltalán teljesen felerősíteni), az antennák minősége és jellemzői, a kábelméret (minél hosszabb a kábel, annál nagyobb a veszteség), a helyiségek és a fal/elválasztó anyagok jellemzői. A helyszín is fontos. Tehát városi környezetben a lefedettség minimális lehet – 200 métertől; ugyanakkor az átjátszó 1 vagy akár 2 kilométerre is képes erősített jelet továbbítani a városon kívüli nyílt területeken.

Az egyik legfontosabb előnye ennek az erősítőnek a cellás és internetes szakértők hívják a jelenléte egy hatékonyan integrált hálózati védelem üzemeltetői interferenciától, által létrehozott erősítő maga. Mivel az átjátszó rendkívül nagy teljesítményű, nem zavarja a közeli mobilszolgáltatók bázisállomásait. Szintén nagy előny az automatikus teljesítményszabályozás – az átjátszó a bejövő jel változásakor változtatja a teljesítményét.

Ezt a modellt széles körű használatra ajánljuk irodákban, vidéki házakban, kisebb kereskedelmi központokban stb. . A gyártó 12 hónap hivatalos garanciát vállal.

Előnyök

 • rekord teljesítmény;
 • megbízhatóság és folyamatosság;
 • automatikus teljesítményszabályozás;
 • Hatékony árnyékolás a kimenő interferenciától, amely zavarhatja a mobilszolgáltatók bázisállomásait.

Hátrányok

 • Néhány felhasználónak nem tetszik az esetlen kialakítás (kétes hiba).

KROKS RK900/2100-50

Értékelés: 4.6

KROKS RK900/2100-50

A negyedik pozíció ebben a besorolásban egyfajta ellentéte az előző szupererős modellnek. Ez egy kétsávos átjátszó, szerény teljesítményű, erősítésű és lefedettségű, de összehasonlíthatatlanul olcsóbb és más célokra tervezték. Gyártja erősítők KROKS orosz tudomány és a termelés cég az azonos nevet.

A készülék méretei: 160x150x37 mm. A ház fémből készült, kiváló minőségű és vékony felépítésű, tartós fekete védőbevonattal. A GSM900 és UMTS2100 szabványok és frekvenciák cellás jelének erősítésére szolgál.

Főbb műszaki jellemzők: erősítő erősítés – 50dB; maximális kimeneti teljesítmény – 7dBm; lefedettségi terület – kb. 100 sq. méter; működési energiafogyasztás – 4W.

Az erősítő LED kijelzővel van felszerelve, amely jelzi az aktuális üzemmódot és állapotot, valamint a túlterhelés vagy a hurok jelenlétét. Az erősítésszabályozás ebben a modellben nem biztosított.

Ezt az átjátszót és az azonos osztályú készülékeket kis lakások, kis irodahelyiségek lefedésére tervezték. Ez a modell a mozgó járműben történő stabil kommunikációhoz is jól használható.

Előnyök

 • Kiváló minőségű és stabil kimenő jel;
 • alacsony zajszint;
 • LED állapot- és üzemmódjelzés;
 • Könnyű telepítés, konfigurálás és üzemeltetés;
 • “ipari”, de kellemes megjelenésű;
 • megfizethető ár.

Hátrányok

 • Nem mindig biztosítja a hirdetett kivitelezést.

Titan-2100

Értékelés: 4.5

Titan-2100

És hogy befejezzük ezt a minősítési jelölést, nézzük meg egy másik népszerű erősítő modellt, amely megoldhatja a hanghívások és a 3G-internet minden problémáját azokon a területeken, ahol problémák vannak a mobilszolgáltató közvetlen jelének stabilitásával és kapacitásával. Néhány korlátozott funkciót az elfogadható ár kompenzál. Ezt a modellt a “Moscow microwave” gyár gyártja.

Az erősítőt a szabványos UMTS2100 3G-n belül a megfelelő frekvencián működteti. A gyártó modellpalettáján más szabványokhoz és frekvenciákhoz igazított hasonló készülékek is találhatók. Ezt a modellt a felülvizsgálók reprezentatív modellként vették fel a teljes termékcsalád képességeinek bemutatására.

A készülék méretei 170x100x30mm, a készlet súlya 0.48. Csomagolási méretek – 230x155x70mm. A fekete bevonatú fém tok nem különösebben jellegzetes, de a magas építési minőség és a részletekre fordított figyelem szabad szemmel is látható. A külső behatásoktól való védelem megfelel az IP40 szabványnak. Természetes, passzív hűtés. Energiafogyasztás – kevesebb mint 5W.

Főbb műszaki jellemzők: maximális erősítés 65 és 60dB a telefonállomás és a telefonállomás irányában; működési frekvenciák sávszélessége 2110-2170MHz és 1920-1980MHz ugyanabban az irányban; maximális kimeneti teljesítmény 20 és 15dBm; túlterhelés elleni védelem; védelem az automatikus gerjesztési mód ellen; beltéri lefedettségi terület akár 350 négyzetméter. méter; zajszám – legfeljebb 6dB; impedancia – 50 Ohm.

Az erősítő automatikus erősítésszabályozással van felszerelve, amely az aktuális körülményekhez igazodik. A készülék testén számos mutató található, az egyik a legfontosabb – “Árnyékolás az antennák között”. Jelzi, hogy a belső és a minden időjárási körülmények között működő antennák túl közel vannak egymáshoz. A mobilszolgáltató bázisállomás interferenciájának vagy saját túlterhelésének megelőzése érdekében, amely meghibásodáshoz vezethet, az erősítő automatikus kikapcsolást tartalmaz.

Előnyök

 • stabil jel;
 • Magas fokú védelem a belső és külső tényezőkkel szemben;
 • automatikus kikapcsolás túlterhelés esetén;
 • rekordalacsony súly
 • megfizethető ár;
 • Tömör, de kellemes megjelenés.

Hátrányok

 • nem jelölt.

A legjobb többsávos mobil és internet jelerősítők

Az Expertology második legjobb cellás jelerősítők kategóriája a legnépszerűbb eszközkategóriát képviseli, amely több frekvenciasáv hatékony kezelésére képes, és több cellás szabványnak megfelelő hang- és adatkommunikációs szabványokkal kompatibilis. Az ilyen multifunkcionalitás várhatóan jelentős hatással lesz az erősítő költségeire, ezért alaposan meg kell fontolni egy ilyen beszerzés megvalósíthatóságát.

DalCvyaz DS-5band-23

Értékelés: 4.9

DalSvyaz DS-5band-23

És ebben a kategóriában elsőként a hazai DalSvyaz cég által gyártott öt sávos, közepes teljesítményű cellás jelerősítőt vesszük figyelembe.

Az erősítő egy meglehetősen masszív, 440 × 268 × 58 mm-es monoblokknak tűnik, amely a fenti modellekkel ellentétben még eredeti kialakítású is. A készülék súlya csomagolás nélkül 9 kg. Védettségi osztály – IP40. Beltéri telepítésre és működésre tervezve. Működés közben 60W teljesítményt fogyaszt.

Műszaki adatok: támogatott kommunikációs szabványok és frekvenciák – GSM900/1800/3G UMTS900/4G LTE800/1800/2600; erősítés – 70 és 75dB a vételhez és az adáshoz; maximális kimeneti teljesítmény – 20/100dB/mW és 23/200dB/mW a vételhez és az adáshoz; szabálytalanság AFC – kevesebb, mint 8dB; impedancia – 50Om; zajszám – legfeljebb 6; erősítésszabályozás 31 dB-es lépésekben 1dB tartományban.

Ez az erősítő ajánlott, hogy stabil és kényelmes kapcsolatot biztosítson a megadott szabványokon és frekvenciákon belül, függetlenül a mobilszolgáltatótól, nagy városi lakásokban, vidéki házakban, valamint irodákban és középületekben. A működési körülményektől függően az átjátszó akár hat belső antennát is felszerelhet, így akár 600 négyzetméteres rugalmas lefedettséget biztosíthat. méterek.

A készülék egyszerűen telepíthető és működtethető. Az átjátszó egyszerű és intuitív funkció- és üzemmód menüvel ellátott kijelzővel van felszerelve. Könnyen integrálható összetettebb, többszintű távközlési rendszerekbe.

Egy helyi megszakítás nélküli kommunikációs eszköz mellett az átjátszó maga is szüksége lesz: egy nagy külső antenna; legalább egy (legfeljebb hat) belső antenna; egy jelosztó; ha szükséges – egy vonal teljesítményerősítő cellás jel; koaxiális kábel ellenállással nem nagyobb, mint 50 ohm; HF csatlakozók, a márka kábel; villámvédelmi berendezések; túlfeszültségvédő a hálózati adapterhez.

Előnyök

 • elegendő teljesítmény a feladatok széles köréhez;
 • megbízhatóság és zavartalan működés;
 • informatív kijelző;
 • Viszonylag könnyű telepítés és működtetés;
 • jó szolgáltatás;
 • jó tervezés.

Hátrányok

 • nehéz.

icoCell 5SX23

Értékelés: 4.8

PicoCell 5SX23

Most a mi értékelésünkben vegyük figyelembe a PicoCell márka egy kissé fejlettebb mobil- és internet-erősítőjét. Elődjénél jóval nagyobb területen képes stabil kommunikációt biztosítani, miközben háromszor könnyebb. Támogatja az összes frekvenciát és szabványt, amelyet az orosz mobilszolgáltatók használnak. A technológiai tökéletességet azonban ebben az esetben egy nagyon kézzelfogható ár ellensúlyozza.

Tehát, PicoCell 5SX23 – egy öt sávos erősítő középszintű, használt önálló eszközként a helyi lefedettségi terület erősített jel és összetevőjeként egy nagyobb és szerteágazó rendszerek ismétlő cellás kommunikációs rendszereket. Ismétlő mérete 220×280×55mm, súlya – 3.5kg. A külső tényezők elleni védelem megfelel az IP40 szabványnak. Működés közben legfeljebb 25 watt áramot fogyaszt.

Főbb műszaki jellemzők és adatok: erősítés 75dB; kimeneti teljesítmény 23/200dB/mW; automatikus erősítésszabályozás 31dB-en belül, 1dB-es lépésekben; legfeljebb 5dB-es zajszint.

A teljesítmény és az erősítés ebben a modellben elegendő ahhoz, hogy (elfogadható bejövő jelet feltételezve egy nagy külső antennán) stabil mobilhálózatot biztosítson 1500 négyzetkilométeren. lábnyom. Az ilyen lefedettség már megköveteli, hogy a készülék megvédje a mobilszolgáltatók bázisállomásait az átjátszó által keltett interferenciától. És van egy ilyen védelem ebben a modellben.

Előnyök

 • minőségi és stabil jel;
 • a mobilszolgáltatók bázisállomásainak védelme az interferenciától;
 • lakonikus, de nem néz ki rosszul;
 • LCD képernyő;
 • könnyű.

Hátrányok

 • magas ár.

VEGATEL AV2-5B

Értékelés: 4.7

VEGATEL AV2-5B

A legjobb mobil- és internet-erősítők Expertology értékelése a moszkvai mikrohullámú gyár egy másik feltűnő agyszüleményével folytatódik – a VEGATEL márkájú többsávos közlekedési átjátszóval. Ez rendkívül hatékony és technológiai és funkcionális szempontból nagyon érdekes. 2G (GSM-900/1800, EGSM), 3G (UMTS900/2100), 4G (LTE800/1800/2600) szabványokon és frekvenciákon belül működik.

A Repeater egy robusztus monoblokk egy robusztus házban, amely jó ehhez az eszközkategóriához. Méretek – 520x250x55mm, súly 6.2kg. A csomag méretei – 570x300x100mm. Készlet súlya (ismétlő, tápegység, dokumentáció, csomagolás) – 6.8kg. A külső behatások elleni védelem megfelel az IP55-nek (lehetővé teszi a kültéri használatot további védelem nélkül). Természetes, passzív hűtés.

Főbb műszaki jellemzők és paraméterek: erősítési határérték – 70dB; kimeneti teljesítmény – 20/100dB/mW állomás-telefon és 27/500dB/mW állomás-telefon; erősítésszabályozás – legfeljebb 43dB állomás-telefon és legfeljebb 60dB állomás-telefon; zajszám – legfeljebb 6dB; impedancia – 50Ohm.

Ennek az erősítőnek a fő specializációja a teherautókon, buszokon és különböző vízi utakon való használatra szolgál. Az átjátszó alkalmazási köre azonban nem korlátozódik a közlekedésre – stabil mobilhálózat és internet-hozzáférés biztosítására is használható külvárosi otthonokban vagy városon belüli létesítményekben. A készülék nem korlátozza az egyidejűleg használt kommunikáció számát.

Ez a modell automatikus beállítással és erősítésszabályozással van felszerelve. Ha például egy jármű a mobilszolgáltató bázisállomásának közelében halad el, a készülék csökkenti a teljesítményt, hogy megakadályozza az állomás zavarását. Ezzel szemben, amikor a jármű távolodik az állomástól, a teljesítmény egyenletesen növekszik. Az eredmény egy zökkenőmentes kapcsolat, anélkül, hogy az előfizető észrevenné a fogadó eszközök (okostelefon, modem stb.) váltását. .) a bázisállomások között. A lefedettségi tartomány jelentősen megnövekszik az erősítő vízi közlekedésben történő üzemeltetése esetén – a hatótávolság elérheti a 35 kilométert is.

A gyártó két hetet biztosít a tesztelésre, a kommunikáció és az erősítő hatékonyságának ellenőrzésére. Gyártási garancia 12 hónap.

Előnyök

 • stabil és folyamatos működés;
 • Az egyidejű beszélgetések száma nem korlátozott;
 • “intelligens” automatikus teljesítmény- és erősítésszabályozás;
 • sokoldalúság;
 • Több kilométeres hatótávolság a vízen;
 • Tervezés.

Hátrányok

 • nem jegyzik fel.

Top készletek

A legjobb mobil és internet jelerősítők harmadik és egyben utolsó kategóriája komplett kész megoldásokat mutat be a helyi erősített jel lefedettségű készülékhez. Minden megoldás egy ilyen jelerősítő pont létrehozásához szükséges berendezések és tartozékok teljes készletét tartalmazza. A tartozékok változhatnak, és tartalmazhatnak antennákat, kábeleket, csatlakozókat, kiegészítő modulokat, rögzítőket stb. Mindenesetre minden ilyen készlet elegendő a cellás kommunikáció és az internet erősítését szolgáló hatékony rendszer eszközéhez, amelyet viszont senki sem tiltja meg, hogy kiterjesszen vagy növeljen.

iTONE GSM-10B

Értékelés: 4.9

iTONE GSM-10B

Az első szám a jelölésben egy érdekes és meglehetősen elegáns megoldás az iTONE márka számára. Ez egy kis teljesítményű átjátszó és segédberendezésekből álló készlet. Otthoni használatra tervezték kis helyiségekben – szoba, lakás, házikó, kis iroda.

A készlet a következő elemekből áll: átjátszó (főegység), kültéri időjárásálló antenna, beltéri szobaantenna, nagyfrekvenciás kábel, tápegység, tartó, konzol a falra szereléshez, dokumentáció.

A fő ismétlőegység méretei 10x40x120 mm, súlya 0,5 mm.15kg. Amint látható, ez a legkompaktabb eszköz, amely az összes leírt mobil- és internetjelet javítja. Az erősítő megjelenése egy kompakt monoblokk fémházban. Az előlapot úgy alakították ki, hogy úgy nézzen ki, mint egy modern okostelefon klasszikus dizájnnal – stílusos fekete felület, fém keret.

A fő műszaki jellemzői az átjátszó: a frekvenciatartomány telefon-állomás és állomás – telefon – 880-915 MHz és 925-960 MHz, illetve; végső nyereség 40 és 50dBm, illetve; kimeneti teljesítmény – 10dBm; zajszám – nem több, mint 6dB; impedancia – 50 ohm; lefedettségi terület erősített jel – akár 150 négyzetméter. méter; korlátlan számú egyidejű előfizető; a teljesítmény kézi beállítása.

Méretek külső, időjárásálló antenna – 220×20 mm; belső – 110 x 20 x 10 mm.

A teljes rendszert könnyen összeszerelheti saját maga, mindenféle speciális tudás nélkül. A csomagban található rövid utasítások elegendőek lesznek.

A gyártó 12 hónap garanciát vállal erre a modellre.

Előnyök

 • Minimális méret és súly;
 • könnyű telepítés;
 • teljes mértékben megfelel a bejelentett jellemzőknek;
 • ár-teljesítmény arány;
 • Lehetőség a teljesítmény kézi beállítására;
 • megfizethető ár;
 • tervezés.

Hátrányok

 • Nincs automatikus erősítésszabályozás.

TITAN-900

Értékelés: 4.8

TITAN-900

A második számú ebben a kategóriában a TITAN márka készlete, amely már megjelent a minősítésünkben. A készülék alapja egy olyan átjátszó, amely a második generációs GSM-900 és a harmadik generációs UMTS900 szabványokon és működési frekvenciákon belül működik. A gyártó termékcsaládjában hasonló erősítőkön alapuló hasonló készletek vannak, csak más sávokban és szabványokban működnek. Szakértőink ezt a lehetőséget választották példaként.

A készlet a következő összetevőkből áll: átjátszó, két antenna – külső és belső modell ANT-700/2700-8Y

I, két integrált kábel 5D/FB Nmale és SMAmale szerelvényben. Adapter SMA (női) és N (férfi) között, tápegység, rögzítőkészlet, dokumentáció.

Ismétlő legfontosabb jellemzői: méretek a csatlakozókkal együtt – 170x100x30 mm; súly – 0.48kg; energiafogyasztás – 5W; külső tényezők elleni védelem megfelel az IP40-nek; maximális erősítés – 65dB és 60dB az állomás irányában és fordítva; maximális kimeneti teljesítmény – 20dBm (100mW); túlterhelés elleni védelem; védelem az öngerjesztő üzemmód ellen; impedancia – 50Ohm; zajindex – maximum 6dB; lefedettségi terület a helyiségekben erősített jellel – legfeljebb 500 négyzetméter. méterek.

Külső antenna: súly – 0.9kg; méretek – 290x210x55mm; beépített kábel 10m; erősítés – 8dB; hullámcsatorna; függőleges polarizáció.

Beltéri antenna: nyereség – 7-9B; paneltípus, bemeneti impedancia – 50Ohm; maximális bemeneti teljesítmény – 100W; beépített kábel 2m szerelvény; méretek – 160x170x50mm; súly – 0.37kg; támogatott kommunikációs szabványok – 2G, 3G, 4G, Wi-Fi.

A teljes készlet maximális nyereségessége, figyelembe véve az antennák képességeit – 78dB.

Az átjátszó házán számos jelzőtábla, amelyek közül az egyik – “Árnyékolás az antennák között” – azt jelzi, hogy a külső és a belső antennák túl közel vannak egymáshoz. Automatikus erősítésszabályozás, amely érzékenyen reagál az aktuális hálózati és jelkörülményekre.

A gyártó 12 hónap garanciát vállal a készletre.

Előnyök

 • Megbízható és stabil teljesítmény;
 • viszonylag nagy lefedettségi terület;
 • nagy teljesítményű antenna-erősítők;
 • az anyagok és a kivitelezés minősége;
 • automatikus teljesítménybeállítás;
 • tisztességes ár;
 • kellemes design.

Hátrányok

 • Nincsenek jelentős hátrányok.

VEGATEL VT-900E-KIT (LED)

Értékelés: 4.7

VEGATEL VT-900E-KIT (LED)

A modern orosz piac egyik legsikeresebb technológiai megoldása ezen a területen kiegészíti a legjobb cellás és internetes erősítő készletek értékelését. A VEGATEL márkát már bemutattuk áttekintésünkben, és most visszatérünk rá.

A készlet a következő alkatrészeket tartalmazza: VEGATEL VT-900E (LED) átjátszó; VEGATEL ANT-900-12YF-KIT kültéri időjárásálló antenna; VEGATEL ANT-900/2500-WI-KIT beltéri antenna; 10 méteres kábel 5D / FB SMA csatlakozóval – férfi; tápegység 5V / 2A; szerelőkészlet, dokumentáció.

Az átjátszó fő műszaki jellemzői: korlátozó erősítés – 60 dB mindkét irányban; korlátozó kimeneti teljesítmény – 13 és 10 dBm az állomás-telefon és a telefon-állomás irányában; épületeken belüli lefedettség – legfeljebb 350 négyzetméter. méter; zajindex – 6 dB maximum; impedancia – 50 Ohm; méretek – 155x106x30 mm; súly – 0.5 kg; energiafogyasztás – 2 W; külső tényezők elleni védelem IP40; természetes, passzív hűtés; automatikus leállás túlterhelés esetén; automatikus teljesítményszabályozás.

Az átjátszó a testén egy sor kijelzővel van felszerelve, amelyek tájékoztatják a felhasználót a készülék fontos állapotairól, mint például az antenna árnyékolása, túlterhelés, jel jelenléte a bemeneten és a kimeneten stb. . Automatikus és manuális erősítésszabályozással is rendelkezik.

A kültéri időjárásálló antenna jellemzői: nyereség – 12dB; támogatja az EGSM/GSM-900 (2G) és UMTS900 (3G) szabványokat; hullámcsatorna, függőleges polarizáció, bejövő ellenállás – 50 Ohm; méretek – 870h185h55mm; tömeg – 0.86kg; alkalmas árbocátmérő 30-70cm.

Műszaki adatok beltéri antenna: nyereség – 2dB, rúd típusú, maximális bemeneti teljesítmény – 50dB, teljes méret – 220x20x20mm, súly – 0.04 kg.

A készlet erősítési határa 72dB.

A készletet az RF Hírközlési Minisztérium tanúsítja. Erre a készletre a gyártó 24 hónapos garanciát vállal.

Előnyök

 • Minőség és stabil működés;
 • erős külső antenna;
 • Elegendő lefedettségi terület háztartási célokra;
 • Kézi és automatikus erősítésszabályozás;
 • tájékoztató jellegű mutatók;
 • Automatikus túlterhelés elleni védelem;
 • A Hírközlési Minisztérium igazolása;
 • 2 év garancia.

Hátrányok

 • nincsenek egyértelmű hátrányok.
Olvasson tovább  11 a legjobb MP3 lejátszók közül
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: