A 11 legjobb TV márka

TV-k úgy tűnik, hogy a kereslet örökké. Egy ilyen eszköznek minden lakásban jelen kell lennie. És néhány családnak több tévéje is van. Miért nem?? Az egyik lehet a nappaliban, a másik a konyhában, a harmadik a gyerekszobában. Ha valami, akkor tegyen egy TV-t a garázsban, hogy kísérje a karbantartás az autó néz valamilyen filmet. Ebben a tekintetben nem felesleges megismerni az ilyen eszközök legjobb gyártóit. Ez az egyik módja annak, hogy ne ragadj le a tévében.

A legjobb TV gyártók értékelése

Jelölés hely termék neve Értékelés
A legjobb gyártók olcsó TV-k 1 Thomson 4.8
2 BK 4.7
3 SUPRA 4.6
4 Rejtély 4.5
5 TELEFUNKEN 4.5
6 HARPER 4.4
A legjobb prémium és középkategóriás TV gyártók 1 Samsung 4.9
2 LG 4.9
3 Sony 4.8
4 Panasonic 4.7
5 Philips 4.6

A legjobb gyártók olcsó TV-k

Thomson

Értékelés: 4.8

Thomson

A Thomson SA csoport 1914-ig nyúlik vissza. Az amerikai-francia vállalat először filmes berendezésekre specializálódott. A vállalat termékkínálata azonban azóta jelentősen kibővült. A Thomson televíziókészülékek is elkezdtek megjelenni a boltok polcain. Sajnos az LCD TV korszak megjelenésével ez az üzletág veszteségessé vált. Ennek eredményeképpen úgy döntöttek, hogy az ilyen eszközök gyártását a kínai TCL Group vállalatnak adják. Mostantól kezdve ez a vállalat készíti és forgalmazza a Thomson televíziókat az egész világon.

Általában a kínaiak alacsony árcédulával rendelkező modellekre támaszkodnak – az eszközök ára Oroszországban 8 és 16 ezer euró között mozog. RUB. Az esetek túlnyomó többségében a Thomson márkájú termékek csak HD felbontással büszkélkedhetnek. A márka értékelése azonban nem szerepelne, ha nem lennének kellően fejlett funkciókkal rendelkező eszközök. Egyes modellek nagy képernyővel rendelkeznek, amelynek felbontása F

  l HD. Ráadásul Smart TV-támogatással is büszkélkedhetnek! Meg kell azonban érteni, hogy a kínaiaknak pénzt kell megtakarítaniuk a RAM-on és a processzoron, ezért nem szabad számítani az intelligens funkciók gyors működésére. Ne várjon az ilyen tévéktől nagyszámú TV-tunert (de a digitális szabványok támogatásával általában rendben vannak).

  Vásárlási ajánlás: A Thomson T40D21SF-01B viszonylag kevés pénzért kapható. 40 hüvelykes képernyőjével jó választás a nappaliba vagy a hálószobába. A felbontás 1920×1080 képpont, ami biztosan megfelel mindenkinek, aki még nem akar 4K tartalmakkal foglalkozni. Nagyon vékony kerettel rendelkezik, és két független TV-tunerrel is büszkélkedhet. Három HDMI- és két USB-csatlakozót ritkán találni egy ilyen árú tévén.

  BBK

  Értékelés: 4.7

  BBK

  A kínai BBK Electronics vállalatot 1995-ben alapították. Elég gyorsan sikerült a legnagyobb szórakoztatóelektronikai gyártóvá válnia a Közép-Királyságban. A 2000-es évek első felében sok orosz ismerte a BBK márkát mindenféle DVD-lejátszóról. Nos, amikor a TV világ kezdett mozogni az LCD technológia, a kínaiak gyorsan elsajátította az új irányt. Napjainkban a BBK TV-k minden nagyobb kiskereskedelmi láncban jelen vannak, és még a hasonló termékeket árusító nagyon kis üzletekben is. És ha kezdetben a kínai gyártó a költségvetési modellekre szakosodott, de most már sokkal szélesebb lett a választék – könnyű megtalálni és zászlóshajó készüléket, amely több mint 50 ezer forintba kerül. RUB.

  A BBK televíziókészülékeket szinte lehetetlen általánosítani. Sok modell nagyon különbözik egymástól. Csak egy szempontból tekinthetők hasonlónak. Ha a készülék támogatja a Smart TV-t, akkor kizárólag az Androidot használja operációs rendszerként. Ennek oka az, hogy a kínaiaknak nincsenek meg a pénzeszközök a saját platformjuk támogatására. Más tekintetben a kínai tévék egészen másképp nézhetnek ki. Különösen néhányuk 4K felbontású képernyővel rendelkezik, megnövelt képkockasebességgel. Szintén forgalmazott márkanév alatt BBK eszközök különböző átlós, a csatlakozók száma, a támogatott digitális TV-szabványok száma és sok más paraméterek. Ami az építési minőséget illeti, a BBK Electronics igyekszik közelebb kerülni a világ vezetőihez ebben a tekintetben. Eddig azonban ez nem lehetséges, ezért a tévé vásárlásakor ajánlatos részletesen megvizsgálni.

  Vásárlási javaslat: A BBK 22LEM-1027/FT2C jó választás lehet vidéki házakba vagy gyerekszobákba. Ez egy kompakt modell, amely 21,5 hüvelykes (55 cm) kijelzővel rendelkezik. Nem elhanyagolható az a tény, hogy ennek a modellnek a kijelzője F

   l HD. 8 000 EUR költséggel. Rubel. ez meglepő. A kínai gyártó spórolt a csatlakozók és a TV-tunerek számán. Jó dolog, hogy a készülék gond nélkül támogatja a DVB-T2 szabványt. Tehát nincs szükség set-top boxra a digitális tévézéshez.

   SUPRA

   Értékelés: 4.6

   SUPRA

   A SUPRA márkát egykor kizárólag a FÁK-országok területén történő szórakoztatóelektronikai termékek értékesítésére hozták létre. Az első készülékek gyártása a 90-es években kezdődött. Azóta a kínálat jelentősen bővült, és néhány készülék még az Év terméke címet is elnyerte Oroszországban – különösen az egyik Smart TV-t érinti. Az évek során több mint 10 ezer televíziót gyártottak a SUPRA márkanév alatt. különböző modellek – mikrohullámú sütők, konyhai robotgépek, DVD-lejátszók és egyéb készülékek – forgalmazása.

   A márka tulajdonosai a szórakoztató elektronikára összpontosítanak, amelyet nagyon alacsony áron forgalmaznak. Különösen, most már könnyű megtalálni egy LCD TV SUPRA, amely kevesebb, mint 8 ths költséggel. rubel . Természetesen ezek nagyon kompakt eszközök lesznek, a képernyő átmérője 22-23 hüvelyknek felel meg. Mindazonáltal, még ők is gyakran képesek tetszeni a felbontás F

    l HD! A valamivel drágább modellek esetében sokan Androidot kapnak operációs rendszerként, így a tévét különböző tartalmak online megtekintésére is használhatja.

    A SUPRA TV-k többsége modern megjelenéssel büszkélkedhet. Ma is szinte lehetetlen olyan készüléket találni, amelyet a SUPRA márkanév alatt forgalmaznak, amely nem támogatja a digitális TV-t – legalábbis a földfelszíni és a kábeles szabványokban. Egyszóval, nem kell félnie egy ilyen TV megvásárlásától. Ez a legjobb megoldás konyhába vagy gyerekszobába. De jobb, ha egy dél-koreai vagy japán cég tévékészülékét vásárolja meg a nappalijába, még akkor is, ha az sokkal többe kerül.

    Vásárlási ajánlás: SUPRA STV-LC40LT0020F 40″-os képernyő 1080p felbontással. Ez teszi jó választássá a legtöbb orosz lakás számára. A készülék támogatja a digitális televíziózás valamennyi szabványát, beleértve a műholdas televíziózást is. Ez a modell két független TV-tunerrel, alacsony energiafogyasztással és kiváló minőségű kivitelezéssel is büszkélkedhet. Az egyetlen csalódás a Smart TV hiánya.

    Rejtély

    Értékelés: 4.5

    Rejtély

    Egy másik márka, amelynek termékeit elsősorban a FÁK területén forgalmazzák. Kezdetben e márkanév alatt különböző kiegészítőket gyártottak az autótulajdonosok számára, például autórádiókat és kapcsolódó akusztikai eszközöket. A fenti márkanév alatt forgalmazott termékek köre mostanra sokkal szélesebb lett. Mikrohullámú sütők, multivák, sztereó készülékek és természetesen a Mystery TV-készülékek könnyen megtalálhatók a háztartási készülékeket árusító üzletekben. A hely a mi értékelésünkben ez a gyártó a minőségi összeszerelésnek köszönhetően nyert helyet. A legtöbb vásárlónak azonban az alacsony árnak kell örülnie – a Mystery TV-k általában nem kerülnek többe 10 ezer eurónál. Rubel. Természetesen vannak drágább modellek is, de ezek nem élveznek nagy keresletet.

    Vegye figyelembe, hogy egyes készülékek képernyője TFT TN technológiával készült. Ha ezt a pontot látja a specifikációkban, akkor jobb, ha egy másik modellre vált, kivéve, ha csak monitorként szeretné használni a TV-t. Az a helyzet, hogy az ilyen mátrix minimális látószöggel rendelkezik. Szerencsére a modern Mystery termékek egyre inkább IPS kijelzőt kapnak (a gyártást egy harmadik féltől származó beszállítótól rendelik meg). Ami a Smart TV-t illeti, csak a Mystery TV-k minimális száma van felszerelve ezzel a funkcióval. A használt operációs rendszer, mint az könnyen kitalálható, Android.

    A márkás Mystery készülékek valószínűleg leginkább a gyerekszobába, konyhába vagy nyaralóba valók. Jó, hogy a legtöbbjük 1080p felbontású, és a hátsó falon általában legalább két HDMI-csatlakozó található, ami lehetővé teszi egy játékkonzol vagy bármi más csatlakoztatását. Ügyeljen arra, hogy a vállalatnak nincs 4K TV kínálata, így egy nagy nappaliban jobb, ha egy másik gyártótól keres valamit.

    Vásárlási javaslat: A Mystery MTV-3230LT2 figyelemre méltó választás egy gyerekszobába vagy bármely más kis helyiségbe. 10-11 ezer forintért. dörzsölje. A TV 32 hüvelykes HD kijelzőt kínál. A vékony keret modern megjelenést kölcsönöz a készüléknek (és ez a nagyon régi bejelentés ellenére is). A hangzás meglehetősen jó, két, egyenként 8 wattos hangszóróval.

    TELEFUNKEN

    Értékelés: 4.5

    TELEFUNKEN

    A német TELEFUNKEN vállalat története 1903-ig nyúlik vissza. Ekkor alakult meg a különálló vállalat, amely eredetileg egyenlő arányban az AEG és a Siemens Halske tulajdonában volt. A cég jogait később az AEG menedzsmentje vásárolta meg. A TELEFUNKEN márkát mindenki ismeri, aki érdeklődik a TV története iránt. Az a tény, hogy a német vállalat közvetlenül részt vett a páneurópai PAL műsorszórási szabvány kifejlesztésében. Az is lehetetlen nem észrevenni, hogy a TELEFUNKEN több mint 20 ezer tulajdonosa. szabadalmak – természetesen nem csak a televíziózás területén.

    A TELEFUNKEN márkanév alatti LCD TV-k gyártásának jogát a török Profi

   • o-Telra. Hosszú ideig az ilyen eszközök nem voltak megfelelően ismertek a széles fogyasztók számára, mivel nagyon kevés példányszámban készültek. De mostanában a TELEFUNKEN TV-készülékek meglehetősen keresettek, és az orosz üzletekben is lehet kapni őket. Úgy tűnhet, hogy az ilyen eszközöknek nagyon alacsony költségekre kell összpontosítaniuk, de ez nem így van. Természetesen, hogy találni egy modellt, amelynek árcédulája 10 ezer alatt TELEFUNKEN HARPER. RUR. Ez nagyon is lehetséges, de ez egy nagyon kicsi, elavult berendezés. A legtöbb vásárlónak a tévék tetszenek, amelyek árkategóriája 12 és 25 ezer euró között mozog. RUR. Ezen az áron F
     l HD, az összes digitális TV-szabvány támogatása és kellően nagy számú csatlakozó. Sok televízió is kap Smart TV-t, egy Android-alapú funkciót.

     Természetesen a TELEFUNKEN tévékészülékektől ne várjuk el, hogy támogassanak néhány szokatlan technológiát. A török holdingtársaság nem fektet jelentős összeget kutatásba és fejlesztésbe, főként a piacon már elérhető termékeket használja fel. De szigorú minőségellenőrzést végez, így a TV-készülékek hosszú élettartammal büszkélkedhetnek.

     Vásárlási ajánlás: A TELEFUNKEN TF-LED48S39T2S nagyon népszerű. Szállodák, éttermek és szupermarketek tulajdonosai választják. Vásárolja meg, természetesen a lakóhelyiségek számára is. Ez a TV 48 hüvelykes képernyővel rendelkezik, F

      l HD. Három USB és HDMI csatlakozó található a hátsó falon. Az Android operációs rendszer, amely lehetővé teszi az online filmszínházak elérését és más funkciókat is élvezhet, szintén figyelemre méltó. Röviden, egy nagyon jó készlet a 24-25 ezer eurós árért. RUB.!

      HARPER

      Értékelés: 4.4

      HARPER

      Értékelésünkben már beszéltünk egy olyan vállalatról, amely eredetileg az autóakusztika gyártására szakosodott. Ezek a szavak a HARPER-re is igazak. A különbség abban rejlik, hogy a tajvani vállalat a konkrét ügyfelek kívánságaira összpontosított. Később a vállalat úgy döntött, hogy belép a tömegpiacra, és nemcsak hangszórókat, hanem közönséges fülhallgatókat is kínál. A termék 2014 óta kapható Oroszországban.

      A boltokban már megtalálhatók a HARPER LCD televíziók. Ironikus módon a népszerűség szempontjából már felzárkóztak a sokkal ismertebb versenytársak termékeihez (messze csak a japán-koreai trióhoz). A fogyasztóknak tetszeniük kell az alacsony árat, amely általában 6 és 18 ezer között mozog. RUB. Ennyi pénzért ezek a televíziók pontosan azt kínálják, amit a fogyasztó szeretne – 1080p felbontást, két-három HDMI-portot, vékony képkeretet és a legjobb betekintési szögeket. Továbbá, még az olcsó HARPER TV-k is rendelkeznek tisztességes hangszórókkal, így nincs szükség külső hangszóró csatlakoztatására.

      Vannak drágább modellek is a vállalat kínálatában. Ezek akár 4K felbontással és egy pár független TV-tunerrel is rendelkezhetnek, amelyek lehetővé teszik a földfelszíni és a műholdas TV nézését is. A HARPER legnagyobb tévéje 54 hüvelykes képernyővel büszkélkedhet. Meg kell azonban érteni, hogy ezek az eszközök nem túl népszerűek, ezért nehéz megtalálni őket az üzletekben.

      Ajánljuk a HARPER termékeket? Valószínűleg igen, különösen, ha az adott TV-t tisztességes kedvezménnyel kínálják. Nem valószínű, hogy komolyan csalódni fog egy ilyen készülékben. Az emberek nem véletlenül írnak többnyire pozitív véleményeket. Meg kell azonban érteni, hogy a legolcsóbb HARPER márkájú tévék gyenge specifikációkkal rendelkeznek, és képernyőjük nemcsak a 720p felbontás, hanem a szűk betekintési szögek miatt is szenved.

      Vásárlási javaslat: HARPER 43F660T 18-19k körüli áron kapható. dörzsölje., 43 hüvelykes képernyőt kínál 1080p felbontással és maximális betekintési szögekkel ezért az árért. Három HDMI aljzat lehetővé teszi további eszközök csatlakoztatását. Külső meghajtókhoz egy pár USB-port. A Smart TV itt nincs jelen, de támogatja a földfelszíni és a kábeltelevíziós szabványokat. Megemlítheti a hangszórórendszer jelenlétét is, amelynek teljesítménye eléri a 20 wattot. Meglepő módon egy ekkora televízió nem nehéz – súlya kevesebb, mint 6,9 kg.

      A legjobb prémium és középkategóriás TV gyártók

      Samsung

      Értékelés: 4.9

      Samsung

      Sok éven át a Samsung Electronics gyártja a legnagyobb számú TV-ket. A vállalat rizsliszttel indult, amelyet Lee Byung-cheol 1938-ban rizsliszt-malomként indított el. Ma már nehéz elképzelni bármilyen otthoni elektronikai eszközt, amelyet nem egy dél-koreai nagyvállalat gyárt. A riválisokkal ellentétben a vállalat célja, hogy ne csak összeszereljen egy adott készüléket, hanem alkatrészeket is gyártson hozzá. A félvezető részleg különösen chipkészleteket, memóriamodulokat és számos más alkatrészt gyárt okostelefonok számára. Azt is mindenki tudja, hogy a Samsung gyártja a legtöbb AMOLED kijelzőt.

      De vissza a tévékhez. A vállalat azután kezdett rájuk fogadni, hogy a CRT-technológia kezdett eltűnni a piacról, mivel azt a folyadékkristályos technológia kezdte felváltani. A dél-koreaiak szinte minden modern technológiához hozzáférnek, így a Samsung drága tévéi sem szenvednek támogatáshiányban. A gyártó még saját operációs rendszert, a Tizen-t is fejleszti, amely a Smart TV funkció alapját képezi. Az ilyen eszközök nagy sebességű Wi-Fi-vel, nagy teljesítményű processzorral, széles látószöggel és számos csatlakozóval büszkélkedhetnek. Ami az építési minőséget illeti, a legtöbbször nem okoz panaszt, bár a piacon a hibák bizonyos százaléka még mindig jelen van.

      A dél-koreai gyártó a legrealisztikusabb színvisszaadást igyekszik elérni. Sajnos nem tud OLED-képernyőket létrehozni, ezért egy teljesen más technológiát használ, amelyet QLED-nek neveznek. Ennek lényege az úgynevezett kvantumpontokból álló kijelzők előállításában rejlik. A háttérvilágítás ezen a képernyőn, ha van ilyen, minimális. Ennek eredményeképpen a kijelzőn a feketék feketének tűnnek. A QLED TV-k azonban jóval többe kerülnek, mint LCD társaik – általában 60-70 ezer rubelről indul az áruk. RUR.

      Vásárlási ajánlás: Samsung QE55Q6FAM – kiváló QLED TV, amelynek költsége nem repül az égbe. Természetesen, 90,000. dörzsölje. – Még mindig drága, de ezért a pénzért egy magas színvonalú készüléket kapunk, közel tökéletes színvisszaadással. Továbbá ez a modell nem lesz lassú, ami a Smart TV-támogatással rendelkező olcsó TV-k bűne. Nos, és különös sajátossága ennek a dél-koreai készüléknek, hogy egyszerre három TV-tuner áll rendelkezésre. Ez lehetővé teszi, hogy csatlakoztassa a TV és az antenna, “kábel” és műholdas “antenna”. Ennek a modellnek a képernyő átlója 54,6 hüvelyk (139 cm) – ez biztosan nem a legjobb választás egy gyerekszobába vagy irodába.

      LG

      Értékelés: 4.9

      LG

      A világ második legnagyobb TV-gyártója. Fő versenytársával ellentétben az LG Electronics a Lucky és a Goldstar összeolvadásával jött létre. Most a vállalat háztartási készülékek és elektronikai cikkek széles választékát gyártja. Különösen a hűtőszekrények, porszívók, mosógépek és természetesen a televíziók iránt van kereslet. Ez utóbbiak választéka meglehetősen széles. Az LG vezetése alapvetően az ár és a funkcionalitás ideális egyensúlyát próbálja elérni. Ezért van az, hogy az LG tévékészülékei rendelkeznek a legoptimálisabb árcédulával, ha csak a koreai-japán trió termékeiről beszélünk.

      Mint könnyen kitalálható, az LG Electronics különböző méretű készülékeket hozott létre. A konyhai telepítésre tervezett kis modellektől a kétméteres szörnyekig. A dél-koreaiak alapvetően az IPS technológiával házon belül gyártott kijelzőre támaszkodnak. Ez a képernyő jó színvisszaadással és maximális betekintési szögekkel örvendeztet meg. Nos, a csúcskészülékek, amelyek legalább 100 thsd. Rubel., OLED képernyővel rendelkezik. Egy ilyen panelen minden egyes pixel önmagában bocsát ki fényt. A háttérvilágítás nélküli hátlap garantálja a tökéletes feketéket és fehéreket.

      Ami a Smart TV, LG is biztosíthatja a saját operációs rendszerét. WebOS-t használ, amelyet egykor az amerikai Hewlett-Packardtól vásárolt.

      Ajánlanám megvételre: LG 49UJ651V – ez a TV vékony testtel rendelkezik, ezüst színűre festve. A modell képernyőjének átlója 48,5 hüvelyk. Egy másik fontos előnye a 4K felbontás – még akkor is nehéz látni az egyes pixeleket, ha nagyon közel van a tévéhez. A készüléknek nagyszámú csatlakozóval is meg kell felelnie Önnek. Smart TV is jelen van – a funkció különösebb fékezés nélkül működik. Úgy tűnik, hogy egy ilyen tévékészülék nem lehet olcsó. Azonban 40 ezer. RUB. semmiképpen nem tekinthető túl magas árcédulának – a modern 4K tévék sokkal többe kerülhetnek.

      Sony

      Értékelés: 4.8

      Sony

      A Sony Corporation története 1946. május 7-én kezdődött, amikor a félig elpusztult Japánban megkezdődött a tranzisztoros rádiók gyártása. A vállalat évek óta próbálja csökkenteni ezeknek az eszközöknek a méretét. A japánok is fokozatosan bővítették termékkínálatukat. Például 1958-ban a vállalat piacra dobta első tranzisztoros televízióját. Egy évtizeddel később jöttek a Sony színes kinezkópos tévékészülékei

      initron. Hamarosan a japán tévék váltak a képminőség mércéjévé. Még most is úgy tűnik sokaknak, hogy a Sony TV-k adják a legszaftosabb képet. És ez tényleg közel áll az igazsághoz, különösen az OLED modellek esetében. Az olcsóbb tévéknek azonban ebből a szempontból sincsenek komoly hátrányai.

      Azt kell mondani, hogy nincsenek igazán olcsó Sony márkájú készülékeink. Minden jó tévé ára 30 ezer emberrel kezdődik. RUB., És most nem a legnagyobb modellekről beszélünk! A gyártó nemcsak a kiváló minőségű képért, hanem a stílusos kialakításért is prémiumot fizet. Valóban, gyakrabban pontosan a Sony TV-k nyernek a versenyeken, ahol az ilyen eszközök megjelenése alapján értékelik őket. Van azonban némi felár kizárólag a márka miatt.

      A Smart TV funkció megvalósításához a japánok két operációs rendszert használnak. Néhány tévé Opera TV-t, néhány pedig az Android egy speciális verzióját kapja. Bárhogy is legyen, az ilyen eszközök vásárlói nagyon ritkán szembesülnek a fékekkel – általában a gyártó meglehetősen erős processzorral és tisztességes mennyiségű memóriával ruházza fel alkotásait. Azonban jobb, ha egy adott TV kiválasztása előtt elolvassa a véleményeket – minden bizonnyal megemlítik az összes hiányosságot, amelyek nem a legdrágább modellek. Egyszóval, a Sony bekerült a mi értékelésünkbe, de ez nem jelenti azt, hogy csak tökéletes készülékeket gyárt.

      Vásárlási ajánlás: A Sony KD-43XE7096 egyszerűen fantasztikusan néz ki. Elegáns állvánnyal, 108 cm-es IPS-kijelzővel és hihetetlenül vékony kerettel rendelkezik, amely alig észrevehető egy thriller megtekintésekor. Nem is beszélve a 4K felbontásról, amely a filmeket és a játékokat nagyszerűvé teszi. Elképesztő, hogy a japánok nem kérnek több mint 45 ezer rubelt egy ilyen szépségért. RUB.

      anasonic

      Értékelés: 4.7

      Panasonic

      A japán Panasonic vállalatot 1918-ban alapították. A vállalat gyorsan terjeszkedett a globális színtéren azáltal, hogy termékeit külföldre szállította. Érdekes, hogy sok országban már évtizedek óta National márkanév alatt árulják. Csak a huszadik század vége felé döntöttek úgy, hogy teljesen felhagynak vele.

      A Panasonic cég által gyártott televíziókészülékeket már régóta gyártják – a kinezkópos modellek óta. Most az ilyen készülékek LCD képernyővel rendelkeznek, amely általában széles látószöggel rendelkezik. A kijelző felbontása meglehetősen eltérő lehet – a normál HD-től a modern 4K-ig. A Panasonic TV-készülékek szinte kivétel nélkül legalább két HDMI-csatlakozóval vannak felszerelve, és sok esetben még a nagy számuk ellenére is. A csúcskészülékek MVA képernyőkkel büszkélkedhetnek. Ilyen érzékelőn alapuló monitorokat használnak egyes professzionális fotósok. Talán ez mondja el a legjobban a színrealizmust.

      A japán tévék várhatóan támogatják az összes modern digitális televíziós szabványt. Ami a 4K felbontású modelleket illeti, ezek HDR-rel is rendelkeznek. A gyártó nem feledkezett meg a Smart TV-ről, és a Panasonic produkciója Firefox OS-en alapul. A maga idejében nem talált helyet az okostelefonokon, de most már a tévékészülékek tulajdonosai is használhatják.

      A japán Panasonic vállalatnak több kutatási és fejlesztési központja van. Ebben az összefüggésben alkotásai számos modern technológia támogatását élvezik. Legalábbis a 20 ezer rubel feletti csúcskészülékekről van szó. RUB. Három TV-tunerrel rendelkezhetnek, és a Wi-Fi moduljuk támogatja a nagy sebességű 802.11ac. De leginkább a japán TV-k vonzóak a vásárlók számára vonzó megjelenésük miatt – az ilyen eszközök rendkívül vékony keretet és elegáns állványt kapnak. És nem mind unalmas feketére van festve.

      Vásárlási ajánlás: A Panasonic TX-40EXR600 egy viszonylag kis méretű, 40 hüvelykes képernyővel felszerelt televízió. A készülék különlegessége, hogy kijelzője MVA technológiával készült, ami lehetővé teszi, hogy reális színekben reménykedjen. Az LCD panel 4K felbontással és HDR támogatással is büszkélkedhet. Ezzel a TV-vel online tartalmakat nézhet, amelyek a Smart TV funkciót használják. Minden digitális TV-szabvány támogatása, beleértve a műholdas DVB-S2-t is. Röviden, ez egy nagyon jó javaslat a 38 ths számára. dörzsölje., hogy ezt a tévét kérik!

      Szia

     • ps
     • Értékelés: 4.6

      Philips

      A Philips TV-készülékeket már hosszú ideje a TP Vision kínai vállalat gyártja. De ez nem jelenti azt, hogy ezek a készülékek nem érik meg a pénzüket. A tény az, hogy a kínaiak a márkajogokkal együtt az összes holland technológiát is megszerezték. A csúcsmodellek továbbra is Ambi háttérvilágítást kapnak

     • ght. Szó szerint beleszerethetünk egy ilyen képbe, miután ránéztünk. Speciális LED-ek segítségével a TV mögötti tér a képernyőn történtek szerint színesedik, és vizuálisan kiterjeszti a kijelző határait.

      A kínaiak igyekeznek fenntartani a minőségellenőrzést, így a Philips tévékészülékek összeszerelésénél ritkán fordulnak elő hibák. És a gyártó továbbra is tisztességes képernyőket rendel, nagyszerű színvisszaadással és maximális betekintési szögekkel. Sok készülék büszkélkedhet Smart TV támogatással – az operációs rendszer általában Android. Minden rendben van a Philips LCD TV-kkel és a hangvisszaadással.

      Igaz, a TP Vision az, amely a legkevesebbet fektet be a kutatásba. Mint ilyenek, termékei nem döntenek rekordokat a vastagság vagy az energiahatékonyság tekintetében. Talán manapság ezek a modern szabványok szerint csak átlagos tévékészülékek, amelyek leginkább az Ambi-backlit

     • ght, és néha elegáns dizájnnal is. A márkás háttérvilágítástól megfosztott, miniatűr képernyővel rendelkező költségvetési modellek szinte semmiben sem különböznek a kínai versenytársaktól.

      Vásárlási ajánlás: A Philips 55PUS6412 nemcsak 4K kijelzővel és nagyon vékony fehér kerettel rendelkezik, hanem háttérvilágítással is. Ez azt jelenti, hogy a TV vizuálisan kitágíthatja a képernyőn megjelenő tartalmak határait. A készülék magas ára (körülbelül 65 ezer euró). rubel.) nem csak az Ambi támogatásnak köszönhető

     • könnyű, de nagy méretű is. Ha ilyen tévét vásárol, győződjön meg róla, hogy a moduláris falon lévő nyílás elég nagy. Azonban senki sem akadályozza meg, hogy a készüléket egy asztalra helyezze, vagy akár fel is akassza.

      Következtetés

      Ez a TV-k gyártásával foglalkozó legjobb vállalatok listája. Amint azt már észrevehette, néhányan drága termékek létrehozásával vannak elfoglalva, sok csatlakozóval, minőségi kijelzővel és még Smart TV-támogatással is. Más márkák alatt általában költségvetési eszközöket forgalmaznak, amelyek ritkán rendelkeznek nagy mérettel, és az okos funkciók gyakran hiányoznak. Azt is meg kell jegyezni, hogy értékelésünkben többnyire csak azokat a márkákat említettük, amelyek rendszeresen megtalálhatók az orosz kiskereskedelemben.

      Olvasson tovább  A 18 legjobb okosóra
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: