Az LG 10 legjobb mosógépe

*A legjobbak áttekintése a szerkesztőség szerint. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem szolgál vásárlási útmutatóként. Mielőtt megvásárolná, konzultáljon egy szakértővel; *A legjobb okosórák áttekintése a szerkesztő szerint.

Úgy döntöttünk, hogy ezt a felülvizsgálatot a híres koreai márka, az LG mosógépeinek szenteljük. Ez a háztartási gépek és elektronikai eszközök gyártója jól ismert és kedvelt az orosz felhasználók körében. Az LG mosógépek népszerűségének oka egyszerű – ez egy lehetőség arra, hogy megfizethető áron csúcstechnológiával rendelkező készülékeket vásároljon, és ne kelljen aggódnia a beépítési minőség miatt. Pontosan az LG a 2000-es évek elején adta ki az első DD sorozatú, közvetlen meghajtású mosógépet, amely igazi áttörést jelentett ezen a területen. Manapság az LG mosógépek minden új modellje közvetlen meghajtású és inverteres motorral készül.

Vizsgálatunkhoz 10 jelöltet választottunk ki, 3 tematikus csoportba osztva őket – keskeny gépek (legfeljebb 45 cm mélyek), teljes méretűek (60×60 cm-es szabványméret) és mosó-szárítógépek. Egy adott modell kiválasztásakor figyelembe vették annak funkcionalitását, az egyedi technológia elérhetőségét, valamint az árkategóriában az ár és a minőség optimális arányát. Egy másik fontos kiválasztási kritérium – hogyan viselkedik a készülék használat során. Ehhez elemeztük az LG mosógépek valódi tulajdonosainak véleményét, amelyeket a gyártó hivatalos honlapján, valamint olyan nyilvános forrásokon, mint a Yandex.Piac, otziv-, és mások.

Mivel ez egy márka összes mosógépének áttekintése, nem írjuk le a gyártó garanciáját az egyes modellekhez. A hivatalos garancia 12 hónap a termékre és további 10 év a DD motorra közvetlen meghajtással és inverterrel. A motor legfontosabb jellemzőit és előnyeit röviden ismertetjük az első modell áttekintésében (a többi gép ugyanaz lesz).

A legjobb LG mosógépek értékelése

Jelölés Helyszín Név Ár
LG legjobb keskeny mosógépek 1 LG F-1096ND3 24 799 €
2 LG F-2V5HS0W 34 990 €
3 LG AI DD F2T9HS9S 35 990 €
4 LG F12M7NDS0 24 990 €
Az LG legjobb teljes méretű mosógépei 1 LG F-1096TD3 26 990 €
2 LG F-4V5VS0W 31 490 €
3 LG AI DD F4V5VS9B 36 469 €
A legjobb LG mosógépek szárító funkcióval 1 LG F1496ADS3 33 990 €
2 LG F2T5HG2S 38 400 €
3 LG FH-6G1BC

N

99 990 €

Az LG legjobb keskeny mosógépei

Ebbe a kategóriába a 4 legjobb, legfeljebb 45 cm mélységű mosógépet választottuk ki. Minden modellnek megvannak a maga jellemzői, de minden esetben ez lesz a megfelelő egyensúly az ár, a funkcionalitás és a teljesítmény között.

LG F-1096ND3

Értékelés: 4.9

LG F-1096ND3

Az LG F-1096ND3 modell nyitja meg áttekintésünket, amely modern stílusával és széles körű funkcióival vonzza a figyelmet.

A DD (Direct Drive) motorok abban különböznek a hagyományos motoroktól, hogy nem tartalmaznak grafitkeféket, szíjakat és egyéb korlátozott élettartamú szerkezeti elemeket, így jelentősen meghosszabbodik az élettartamuk. A közvetlenül a tartályra történő felszerelés és a dobhoz való közvetlen csatlakozás segít csökkenteni a rezgést és egyenletesebbé tenni a forgást. Az inverter jelenléte szintén hozzájárul az energiafogyasztás jelentős csökkentéséhez.

A modell A energiahatékonysági osztályú, és átlagosan nem fogyaszt többet, mint 1.02 kWh működés közben. Szintén említést érdemel a rendkívül alacsony zajszint az új inverteres közvetlen meghajtásnak köszönhetően (55dB mosás közben).

A gép 13 mosási programmal rendelkezik, köztük speciális programokkal gyermekruhákhoz, sportruhákhoz, pehelypaplanhoz és kényes szövetekhez. A 6 kg-os terhelhetőséggel kimoshatja kabátját vagy kedvenc paplanját.

A 6 mozgásrendszer és a különböző méretű domború félgömbökkel ellátott buborékos dob segít a tökéletes mosási eredmény elérésében. Az eredmény – kíméletes minden szövethez és alapos mosás.

A mobil diagnosztika egy másik funkció, amely lehetővé teszi, hogy a meghibásodásokra vonatkozó adatokat az okostelefonon lévő vezérlőmodulról megkapja, majd továbbítsa az információkat a gyári szerviztechnikusnak. Ez a megközelítés megtakarítja a mosógépek idejét a hibák keresése közben, és ténylegesen csökkenti a javítási időt. Miután megkapta ezt az üzenetet, a szerviztechnikus világosan megérti, hogy mi a baj a géppel, és hogyan kell pontosan megoldani a problémát.

A Yandex felhasználói véleménye szerint.Piac, a modell elnyerte a tekintélyes “buyers’ choice” címkét, és 4 %-os minősítést kapott.7 pont. Előnye a kényelmes kezelés és a magas mosási minőség, míg hátránya a víz felgyülemlése az ajtó mandzsettájában és a túlságosan kellemetlen és hangos hangjelzés.

Egyszerű kezelhetőség, jó funkcionalitás, innovatív direkt meghajtású inverteres motor és megfizethető ár teszi az LG F-1096ND3 mosógépet rangsorunk egyik vezetőjévé.

Előnyök

 • Kiváló minőségű mosás.
 • Közvetlen meghajtású inverteres motor.
 • 6 mozgásrendszer.
 • Mobil diagnosztika.

Hátrányok

 • Vízfelgyülemlés a bukócső mandzsettájában (a vásárlói vélemények szerint).

LG F-2V5HS0W

Értékelés: 4.8

LG F-2V5HS0W

Folytatva áttekintésünket, az LG F-2V5HS0W, amely funkcionalitásával és “mesterséges intelligenciájával” sok felhasználót meghódított. Ebben a mosógépben AI DD funkciót hajtanak végre, amelynek köszönhetően a készülékek automatikusan felismerik a szövet típusát és súlyát, majd beállítják a mosási programot egy adott terheléshez. A technológia középpontjában egy összetett algoritmus áll, amely a különböző szövetek 20 000 kombinációjának adatai alapján működik, és az érzékelőrendszer nemcsak a súlyt ismeri fel, hanem meghatározza az anyagok puhaságát és sűrűségét is. Az eredmény nem csak tökéletes mosás, hanem a szövetek kopásának akár 18%-os csökkenése is.

Egy másik különleges funkció a Steam opció, amely gőzkezelést biztosít, és akár 99 %-kal csökkenti az allergének, baktériumok és vírusok (beleértve a humán koronavírust is) koncentrációját.99%. A hipoallergén program hatékonyságát vezető koreai és nemzetközi vállalatok – a Jeonnam Intézet, a Jeonbuk Intézet és a Brit Allergia Szövetség (BAF) – is megerősítették.

Az LG ThinQ rendszer lehetővé teszi a mosógép intelligens otthonba való integrálását és a működésének okostelefonos vezérlését. A modell kompatibilis az orosz Alice intelligens asszisztenssel is.

További érdekesség az edzett üvegből készült fedél, amely a hagyományos műanyaghoz képest nagyobb mechanikai szilárdságot és hőállóságot kapott. A nagy fekete üvegajtó szintén nagyon elegáns megjelenést kölcsönöz ennek a készüléknek.

Jó kapacitás a kompakt méret ellenére. Szükség esetén a dobba akár 7 kg szárazáru is betölthető.

A felhasználók megjegyzik a modell stílusos megjelenését, a programok nagy választékát, valamint a gőzzel és távirányítóval történő mosást. A hátrányok között néhány mosógép-tulajdonos a gép és az Alice rendszer közötti helytelen interakciót említette (valószínűleg a befejezetlen szoftver problémája).

Javasoljuk az LG F-2V5HS0W modellt a magas technológiák minden rajongójának, akik nemcsak egy multifunkcionális mosógépet akarnak kapni, hanem integrálni tudják a “okos ház” rendszerbe.

A

 • Gőzmosó program.
 • Rakodás 7kg-ig.
 • Intelligens AI DD rendszer.
 • Wi-Fi távirányító.
 • Edzett üvegből készült fedél.

Hátrányok

 • Helytelen működés Alice-szel (felhasználói vélemények szerint).

LG AI DD F2T9HS9S

Értékelés: 4.8

LG AI DD F2T9HS9S

Az LG AI DD F2T9HS9S egy másik intelligens mosógép. A korábbi F-2V5HS0W modellel való hasonlóságok ellenére ez a gép néhány alapvető különbséggel rendelkezik.

Az első jellemzője a modern megjelenés, az ezüstszürke festésű karosszéria és a teljesen elektronikus panel érintésvezérléssel, forgó programozó nélkül. A dudorodó fogantyú nélkül a modell kompaktabb és az előlap könnyen ápolhatóvá válik. Ezenkívül maga a kezelőpanel is világosabbá és egyszerűbbé vált, lehetővé téve a kívánt üzemmód intuitív kiválasztását, még az idősek számára is, akik nehezen értik a modern technológiát.

A második különbség a Turbo mosóprogram, amely mindössze 59 perc alatt teljes mosást biztosít, és ugyanolyan tökéletes mosási eredményt ad, mint a normál programok 1 perc alatt.5-2 óra.

Egyébként ennek a gépnek a funkcionalitása hasonló az előző modell F-2V5HS0W modelljéhez (intelligens szövet típus felismerés, intelligens otthoni integráció, Alice működés, távirányítás, gőztisztítás).

Az online Yandex portálon található vélemények szerint.Piac, a mosógép minősítése 4.6 pont, és a termék megvásárlását a felhasználók 88%-a ajánlja. A technológia tulajdonosainak előnyei közé tartozik a csendes működés, a programok nagy választéka, a szövet típusának automatikus felismerési rendszere és a modern kialakítás. Negatívum, hogy egyes gyártók túl érzékenynek ítélik az érintőképernyős panelt.

A stílusos megjelenés, a teljesen elektronikus érintésvezérlés és a funkciók széles skálája lehetővé teszi, hogy az LG AI DD F2T9HS9S mosógép az egyik vezető helyet foglalja el értékelésünkben.

Előnyök

 • Turbó mosási mód.
 • Az anyagtípusok automatikus felismerése.
 • Edzett üvegből készült fedél.
 • Elektronikus vezérlés.

Hátrányok

 • Az érzékelő túl érzékeny (az ügyfelek szerint).

LG F12M7NDS0

Értékelés: 4.7

LG F12M7NDS0

Az LG F12M7NDS0 teszi teljessé a legjobb kompakt mosógépek áttekintését, amely tökéletesen ötvözi a fejlett technológiát, a praktikumot és a jó funkcionalitást.

Az inverteres technológiával működő közvetlen meghajtórendszer minimális zajt és rezgést, valamint alacsony energiafogyasztást biztosít. A motorra a gyári garancia 10 év.

A gőztechnológia lehetővé teszi a ruhadarabok kiegészítő gőzkezelését a higiénikus mosás és a különböző mikroorganizmusok és allergének eltávolítása érdekében. A gőzzel történő mosási mód a “babaruha”, “hipoallergén” és “pamut” programokhoz áll rendelkezésre.

A gép összesen 13 beépített programmal rendelkezik, amelyekkel szinte bármilyen ruhadarabot kimoshat bármilyen anyagból. A “6 care movements” rendszernek köszönhetően a dob a mosás során mindkét irányban különböző frekvenciájú és ritmusú forgásokat végez. Kifinomult fonási algoritmusok biztosítják a moshatóbb szöveteket és a kisebb kopást.

A terhelhetőség akár 6 kg száraz ruhát is tartalmazhat, ami a 45 cm mélységű modellek esetében igen tiszteletreméltó értéknek számít.

A mobil diagnosztikai funkció akár 85 különböző hibatípust is felismerhet. Meghibásodás esetén a készülék automatikusan elküldi az információkat az okostelefonjára. Az információk továbbíthatók egy hivatalos szervizközpontnak, ami jelentősen csökkenti a készülék diagnosztizálásához és javításához szükséges időt.

A technika tulajdonosai szerint a gőzzel és a nagy funkcionalitással rendelkező mosóprogramok jelenléte pozitív pillanatoknak tulajdonítható. A felhasználó által nem azonosított nagyobb hátrányok, kivéve a betáplálótömlő rövidségét. Ez a probléma egy új, megfelelő hosszúságú tömlő megvásárlásával oldható meg.

Az LG F12M7NDS0 modellt minden olyan vásárlónak ajánljuk, aki minőségi, csendes és funkcionális gépet keres megfelelő áron, és nem kíván túlfizetni a “divatos” opciókért, mint például az “okos ház” rendszerbe való integráció.

A

 • Higiénikus gőztisztítás.
 • Kényelmes működés.
 • Mobil hibadiagnosztika.
 • A gondozási technológia 6 lépése.

Hátrányok

 • Rövid vízbevezető tömlő (a megrendelő szerint).

Az LG legjobb teljes méretű mosógépei

A teljes méretű mosógépek közé tartoznak a legfeljebb 600 mm-es szekrénymélységű modellek. A teljes termékválasztékból három olyan modellt választottunk ki, amelyek sajátos tulajdonságokkal és előnyökkel rendelkeznek, és így kategóriájuk legjobbjai lettek ár-érték arány, funkcionalitás, megbízhatóság és mosási minőség tekintetében.

LG F-1096TD3

Értékelés: 4.9

LG F-1096TD3

A teljes méretű gépek áttekintését az LG F-1096TD3 készülékkel kezdjük, amely az olcsó árkategóriába tartozik.

Modern stílusú, fehér kivitelben, ezüst színű nyílással. Hagyományos vezérlőpanel, amely egy forgótárcsát és egy elektronikus modult kombinál, kijelzővel és további opciókat kiválasztó gombokkal.

A mosási folyamat a “6 Movements of Care” technológiával történik, amelynek köszönhetően a gép kiválasztja a dob optimális forgási algoritmusát a különböző típusú, különböző szennyezettségű szövetekhez. Ez a megközelítés nemcsak a tökéletes mosási eredményt garantálja, hanem a szövetek kíméletes kezelését is biztosítja.

13 fő program és további 4 opció (előmosás, intenzív, gyűrődésmentes és szuperöblítés) áll rendelkezésre, hogy az Ön igényeinek megfelelő ciklusidők közül könnyen választhasson.

Meghibásodás esetén egyszerűen tárcsázza az LG szervizvonalát, és aktiválja az intelligens diagnosztikai üzemmódot. A gép hangjelzést ad, amelynek elemzése lehetővé teszi a szerviztechnikusok számára, hogy pontosan megértsék a készülékekkel kapcsolatos problémát diagnosztika nélkül, ami felgyorsítja és csökkenti a javítás költségeit.

E modell tulajdonosai a modell pozitív jellemzőinek tartják az optimális funkcionalitást és az olyan extra “sallangok” hiányát, amelyek elkerülhetetlenül megnövelnék az árát. Szintén sok dicséret a különböző tételek mosási minőségéért. Néhány fogyasztó hátrányai közé tartozik a víz kiöntésekor keletkező zajok, a rövid lefolyócső és a be-/kikapcsoló gombzár hiánya.

Az LG F-1096TD3 mosógépet bátran ajánljuk mindazoknak, akik egy funkcionális és praktikus készüléket szeretnének kapni, amely jó minőségű mosással és kedvező áron rendelkezik.

Előnyök

 • 6 Care Movements technológia.
 • Mobil diagnosztika.
 • Felhasználóbarát menük.
 • Ésszerű ár.

Hátrányok

 • Erős zajok a víz kiöntésekor (a felhasználók szerint).
 • Rövid leeresztő tömlő (a felhasználók szerint).

LG F-4V5VS0W

Értékelés: 4.8

LG F-4V5VS0W

A következő modell a listánkon az LG F-4V5VS0W, amely jó terheléssel (9 kg) és számos funkcióval örvendezteti meg a tulajdonosokat.

A gép AI DD-vel van felszerelve, amely automatikusan felismeri a betöltött textília típusát, majd az új adatokhoz igazítja az alapmosási programot. A rendszerbe mintegy 20 000 különböző szövetkombinációt építettek be, amelyek mindegyike saját egyedi rugalmassági, sűrűségi és puhasági tulajdonságokkal rendelkezik. A szennyes súlyhoz igazított elemzése optimalizálja a mosási folyamatot, és 18%-kal csökkenti a szövetek kopását.

A mosógőz a mosásban a mosási hulladék akár 99%-át is eltávolítja.Az AI DD rendszer: Képes mosni és szárítani az allergének és mikroorganizmusok 9%-át, valamint biztosítja a textil szerkezetének regenerálódását és javítja a mosás minőségét még a mélyen beágyazódott szennyeződések esetében is.

A modell edzett üvegből készült ajtóval rendelkezik, amely mechanikailag robusztus és hőmérsékletálló.

A mosógép integrálható egy intelligens otthoni rendszerbe, és kompatibilis az Alice virtuális asszisztenssel is. A készülék a ThinQ technológiát használja az okostelefonon keresztül történő távvezérléshez Wi-Fi-n keresztül, amely nem csak lehetővé teszi, hogy értesítést kapjon a mosás végéről, de figyelemmel kíséri az áram- és vízfelhasználást is.

A modell tulajdonosai többnyire pozitívan nyilatkoznak a mosógépről. Pozitívum a magas mosási minőség, az alacsony zaj- és rezgésszint, a könnyű kezelhetőség és a nagyszámú program. Hátrányként néhány válaszadó a túl hosszú gőzzel történő mosási ciklust (akár 6 óra), valamint a szövet típusának automatikus felismerésének hosszú folyamatát említette.

A tágas dob, az elfogadható ár, az innovatív technológiai döntések és a széles körű funkcionalitás lehetővé tette az LG F-4V5VS0W számára, hogy az egyik vezető pozíciót foglalja el értékelésünkben.

A

 • Csatlakozás az intelligens otthonhoz, integráció az Alice-szel.
 • Terhelés 9kg.
 • AI DD Intelligens rendszer.
 • Gőzmosás üzemmód.

Hátrányok

 • Túl sokáig tart a gőzzel való mosás (a felhasználói vélemények szerint).

LG AI DD F4V5VS9B

Értékelés: 4.7

LG AI DD F4V5VS9B

A három legjobb teljes méretű gép közül az utolsó, amelyet megnézünk, az LG AI DD F4V5VS9B. A fő előnyök közé tartozik az eredeti design és a termék jó funkcionalitása. A burkolat bézs színű, finom márványszerű textúrával. Tekintettel arra, hogy az LG ebben a színben gyárt hűtőszekrényt, a mosógép harmonikusan fog kinézni (a konyhában történő telepítés függvényében), vagy a krémszínű csempékkel ellátott fürdőszobában. Az ajtó és a teteje a kezelőpanellel és az adagolóval fekete színű. Kombinált panel – forgatógomb és érintőgombok. A nyílásajtó edzett üvegből készült, így ellenállóbb a hővel, a forgácsolással és a karcolódással szemben.

A műszaki berendezések közül érdemes megemlíteni az AI DD rendszert, amely automatikusan kiválasztja az optimális mosási algoritmust a szövet súlyának és típusának megfelelően. Ez a modell rendelkezik a mosás újratöltésének lehetőségével is, ami akkor fontos, ha már elindította a mosási ciklust, de elfelejtett betenni egy pólót vagy egy pár zoknit. Csak meg kell nyomnia az “indítás/szünet” gombot, bedobni a ruhákat, bezárni a zsilipet, és újraindítani a ciklust.

Az “okosotthon” koncepció rajongói könnyedén vezérelhetik majd a mosógépet okostelefonjukról, valamint kombinálhatják azt Alice virtuális asszisztensével. A mobilalkalmazás nemcsak az energia- és vízfogyasztásról, valamint a mosógép aktuális állapotáról nyújt statisztikákat, hanem további programok széles választékát is kínálja, amelyek nem jelennek meg a vezérlőpanel standard menüjében.

A Yandex online erőforrás szerint.Market, a modell 4-es minősítést kapott.8 az 5-ből, és a fogyasztók 95%-a ajánlja vásárlásra. A gép tulajdonosai a gép előnyei között említik a könnyű kezelhetőséget, a szokatlan megjelenést és a magas mosási minőséget, de a hátrányok közé tartozik az extra zaj a víz feltöltésekor és a bekapcsológomb zárjának hiánya.

Az LG AI DD F4V5VS9B modellt a minőségi, praktikus és többcélú technika minden rajongójának ajánljuk, amely minden szükséges dolog ideális minőségű mosásához felszerelt.

Előnyök

 • Az anyagtípusok automatikus felismerése.
 • Intelligens otthoni integráció (beleértve az Alice kompatibilitást).
 • Távvezérlés okostelefonról.
 • Szokatlan és figyelemfelkeltő design.
 • Edzett üveg nyílás.

Hátrányok

 • Zajos vízfelvétel (a felhasználói vélemények szerint).
 • Nincs bekapcsológomb-zár.

A legjobb LG mosógépek szárítógép funkcióval

Az LG mosógépek szárítóval kategóriában 3 modellt választottunk ki különböző árkategóriákból és különböző funkciókkal. Fő előnyük a korábban tárgyalt két csoportban lévő társaikkal szemben a szárító jelenléte, amely teljes gondozási ciklust biztosít a dolgok számára, és időt takarít meg.

A kínált gépek mindegyike optimális egyensúlyt kínál a műszaki jellemzők, a teljesítmény, a praktikum és a költségek között.

LG F1496ADS3

Értékelés: 4.9

LG F1496ADS3

Kezdjük a legjobb mosógépek szárítóval történő felülvizsgálatát az LG F1496ADS3 modellel. Ez a mosógép modern, szemet gyönyörködtető dizájnnal rendelkezik – fehér házzal és nagy, krómozott nyílással. 8 kg-os mosási terhelhetőség mosáshoz és legfeljebb 4 kg-os szárításhoz.

A modell Steam (gőz) üzemmóddal van felszerelve, amely lehetővé teszi a ruhák fertőtlenítését, valamint javítja a mosás minőségét és a gőz mély behatolása miatt a szövet szálait.

A kiválasztott programtól függően a 6 mozgásrendszer különböző dobmozgásokat választ ki (oldalirányú mozgások, változó intenzitás), amelyek garantálják a tökéletes mosást minden ruhadarab számára, a könnyű farmertől a csipkékig.

A mosógépbe épített intelligens öndiagnosztikai rendszer a hibák észlelésére szolgál, és ha hibát észlel, az összes adatot elküldi egy okostelefonra. Ha elküldi ezeket az információkat a legközelebbi hivatalos LG szervizközpontnak, a technikus gyorsabban el tudja végezni a javítást, mivel pontosan tudni fogja, hogy mi a baj a készülékkel.

A készüléktulajdonosok többsége pozitívan értékelte saját tapasztalatait ezzel a modellel kapcsolatban. A válaszadók kiemelték a magas mosási és szárítási minőséget, a programok széles választékát és a különböző opcionális extrákat, mint az egyik legfontosabb előnyt. A hátrányok egyes fogyasztóknak tulajdonítottak nem informatív használati utasításokat (ez a teljes modellsorozatra jellemző, nem egy adott gépre), valamint a 800 és 1400 fordulat / perc közötti sebességválasztás hiánya.

Az LG F1496ADS3 készüléket azoknak a felhasználóknak ajánljuk, akik egy minőségi mosó-szárítógépet szeretnének, csendes motorral és minden megfelelő programmal, nagyon kedvező áron, az extra opciók extra költségei nélkül.

Előnyök

 • Gőzzel történő mosás.
 • Technológia “6 mozgás”.
 • Öndiagnosztika az okostelefonra történő adatátvitellel.

Hátrányok

 • Nem informatív felhasználói kézikönyv (a felhasználók szerint).
 • A fordulatszámot nem lehet 800 és 1400 fordulat/perc között változtatni.

LG F2T5HG2S

Értékelés: 4.8

LG F2T5HG2S

A felülvizsgálat az LG F2T5HG2S készülékkel folytatódik. Egyik jellemzője a kompakt méretek (455 mm mélység), ami ritka az automata mosó-szárítógépeknél (általában 600 mm körüli mélységű, teljes méretű változatban kaphatók). A csökkentett mélységnek köszönhetően a készülékek kevesebb helyet foglalnak el a fürdőszobában – ez a tulajdonság különösen hasznos a kis helyiségekben. A készülék terhelhetősége mosásnál 7 kg, szárításnál pedig legfeljebb 4 kg.

A funkcionalitást tekintve ez a modell a minőségi teljesítményhez szükséges összes opcióval rendelkezik. Legfőbb előnye az AI DD intelligencia, amely felismeri a szövet típusát, majd az optimális mosási eredményhez igazítja a mosási ciklust. Valójában a legtöbb esetben csak ez a program elegendő, de a gyártó szükség esetén felajánlja a kapcsolódó opciók használatát (előmosás, intenzív mosás, extra öblítés stb.)..).

Gőz technológiával felszerelt, amely a mosási ciklus során gőzzel kezeli a ruhaneműt, helyreállítja a ruhanemű szerkezetét, és eltávolítja a baktériumokat és mikroorganizmusokat.

Szürke szekrényben, érintőképernyős vezérlőpanellel. A forgatható programgomb hiánya elegáns megjelenést kölcsönöz ennek a modellnek, és megkönnyíti az előlap ápolását. Ezenkívül a teljesen érintőképernyős vezérlés kényelmesebb és egyértelműbb, mint a kombinált változat.

A mosó- és szárítógép integrálható az intelligens otthoni rendszerbe, és együttműködik a virtuális asszisztenssel is Alice. Távvezérlés Wi-Fi-n keresztül okostelefonos alkalmazáson keresztül.

A Yandex szerint.Piac, a modell kapott egy 4.6 az 5-ből, és a felhasználók 83%-a ajánlja megvételre. A tulajdonosok elismerően nyilatkoznak a készülék funkcionalitásáról és mosási/szárítási minőségéről. A hátrányok közül néhány válaszadó a gumi erős szagát és a magas költségeket említette.

Kompakt mérete, intelligens funkcionalitása, magas mosási és szárítási minősége az LG F2T5HG2S-t a legjobbak közé emeli rangsorunkban.

Előnyök

 • Mélység 455mm.
 • Integráció az intelligens otthonba és az Alice-szel való együttműködés.
 • Gőzzel történő mosás.
 • Vezérlés okostelefonon keresztül.

Hátrányok

 • Nincs gőzprogram mosás nélkül.
 • Magas költségek (a felhasználók szerint).

LG FH-6G1BC

N

Értékelés: 4.8

Olvasson tovább  8 legjobb tükör nélküli fényképezőgép
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: