Top 5 Fujifilm fényképezőgép

*A szerkesztőség szerint a legjobbak értékelése. A kiválasztási kritériumokról. Ez a dokumentum szubjektív, nem reklám, és nem értelmezhető eladási ajánlatként. Vásárlás előtt kérjük, konzultáljon szakemberrel.

A Fujifilm márka egykor világhírű volt… Ezt a terméket az utca embere, a profi fotósok és a filmesek egyaránt használják. A Fujifilm fényképezőgépek ma is megtalálhatók a boltok polcain, még ha már nem is olyan népszerűek, mint régen. Nézzük meg, melyek a legjobbak.

A legjobb Fujifilm fényképezőgép értékelése

Jelölés A hely Név Ár
A legjobb Fujifilm fényképezőgép értékelése 1 Fujifilm GFX 100 test 499 990 €
2 Fujifilm GFX 50S váz 335 999 €
3 Fujifilm X-T4 váz 126 988 €
4 Fujifilm X-T30 készlet 119 990 €
5 Fujifilm XF10 pezsgő arany 34 990 €

Fujifilm GFX 100 test

Értékelés: 4.9

Fujifilm GFX 100 test

A tükör nélküli fényképezőgép mérete megegyezik bármely DSLR fényképezőgépével, és akkumulátoros markolattal rendelkezik. Valamivel kisebb vastagság. Fujifilm G Mount. Az ütésálló kameraváz számos vezérlőelemmel büszkélkedhet. A tetején egy hatalmas kiegészítő kijelző is található, amely a fényképek aktuális állapotát mutatja.

Bizonyos szempontból a Fujifilm GFX 100 meglehetősen gyengébb a versenytársainál. Az érzékenység például ISO 12800-ra van korlátozva. Természetesen az ISO 51200 is elérhető a Speciális módban, de ennek a beállításnak a kiválasztása jelentősen megnöveli a digitális zaj mennyiségét. A tükör nélküli fényképezőgép egyéb jellemzői azonban csak boldoggá tehetik Önt. Közepes méretű CMOS-érzékelőt használ, amelyet 102 megapixelesre fejlesztettek! A kamera optikai képstabilizátorral rendelkezik, amely az érzékelő eltolásával valósul meg. Lenyűgöző zár, amely 1/16000s zársebességre képes. Ez jól jöhet a gyors portréoptika használatakor. Kár, hogy a nagy sebesség nem érhető el folyamatos üzemmódban – a fotósok 5 fps-t várnak el. De ne felejtsük el, hogy ezek 102 megapixeles állóképek!

A tükör nélküli fényképezőgép keretezéshez használt szerkezeti elemei is rendben vannak. Az elektronikus kereső 5,7 millió képponttal rendelkezik! Az LCD kijelző ugyanolyan felbontású, érintőképernyővel kiegészítve. A 425 fókuszpontnak köszönhetően pedig rendkívül pontos fókuszálást biztosít.

A kamera 4K videók készítésére képes maximum 30 kép/mp sebességgel. Ha nincs állványa, a folyamat valószínűleg fárasztó lesz, mivel a test tömege lenyűgöző 1155 g, az akkumulátor és az objektív nélkül. Még rosszabb azonban az árcédula, ami 600.000-et is elérheti. rubel. De milyen funkciókat kap a pénzéért! Olvassa el a DPreview részletes áttekintését a Fujifilm GFX 100-ról, hogy többet tudjon meg róluk. A szerzőknek nem tetszett a sebesség csak. De ez nem meglepő, a processzornak nehéz “megemészteni” a 100 megapixeles képeket.

Előnyök

 • Nagyon nagy felbontású érzékelő;
 • Az optikai stabilizálás megtörtént;
 • Nagy ISO beállításokkal is fényképezhet;
 • Gyakorlatilag azonnal bekapcsol;
 • Nagyszerű kereső és kijelző;
 • Van egy kiegészítő képernyő;
 • Nagyon pontos és gyors fókuszálás;
 • Rengeteg csatlakozó és vezeték nélküli modul;
 • Két elemet használ;
 • 4K videofelvétel elérhető.
Olvasson tovább  7 legjobb antennaerősítő

Hátrányok

 • Nagyon magas árcédula;
 • A kamera nagy és nehéz.

Fujifilm GFX 50S váz

Értékelés: 4.8

FUJIFILM GFX 50S TEST

A tükör nélküli fényképezőgép középformátumú CMOS-érzékelője. Felbontása 51 megapixel. Azt gondolhatnánk, hogy ez sok digitális zajt eredményezne. A vásárlók azonban megjegyzik, hogy sok esetben még ISO 12 800-nál is lehet fényképezni. Az egyetlen probléma az optikai stabilizátor hiánya, amely lehetővé tenné, hogy a zársebesség lassabb legyen.

Ez a modell nem nevezhető nagysebességűnek. Sajnos, csak 3 fps-t lő sorozatfelvételi módban. És mindössze 8 felvétel után (RAW formátum kiválasztása esetén) el kell engednie az exponáló gombot. Az ide telepített processzor szerény képességeit mutatja, hogy a videót F

  l HD és legfeljebb 30 fps sebességgel.

  Ha gyors objektívet használ, örülni fog az 1/16000s zársebességnek, amely itt érhető el. Egyébként az optikát a Fujifilm G Mounthoz kell tervezni. A Fujifilm GFX 50S másik nagy előnye az autofókusz rendszer, amely összesen 117 ponttal rendelkezik.

  A keret felépítéséhez itt javasolt az elektronikus kereső használata, amelyet 3,6 millió képpontban valósítottak meg. A 2,3 millió képpontos, dönthető LCD érintőképernyő szintén segít a. Egy második képernyőn megjelennek az aktuális lövési adatok.

  Az egyik vásárló a Yandexen hagyta ott.Elégedett voltam a következő felülvizsgálat a “Market”: “A kamera elégedett a magas ISO, jellegtelen SF sebességét fókuszálás (még képes lőni állatok természetes fényben), frissített szoftver (pl veremelés megjelent), kiváló minőségű optikát. A Fujifilm GFX 50S más tulajdonosai is megjegyezték a modern interfészek támogatását. Például az okostelefonhoz való Wi-Fi kapcsolat itt valósul meg. Ha pedig gyorsan fel kell töltenie a fénykép- és videofelvételeket a számítógépére, az USB 3 a megoldás.0. Videókészítéskor jól jön a mikrofonbemenet. Az IXBT oldalon megjelent Fujifilm GFX 50S értékelés szintén dicséri a fényképezőgépet.

  Az itt használt akkumulátor körülbelül 400 fotó elkészítéséhez elegendő. A fényképezőgép súlya 825g, beleértve (de objektív nélkül).

  Előnyök

  • Kiváló középformátumú érzékelő;
  • A számos felvételi mód;
  • Egy jó elektronikus kereső;
  • Nagy és fényes LCD képernyő;
  • Az autofókusz nem rossz;
  • Mikrofonbemenet van;
  • Beépített Wi-Fi.

  Hátrányok

  • Nincs képstabilizátor;
  • Magas költségek;
  • Lassú sorozatfelvételi sebesség;
  • Nem elérhető 4K videofelvétel.

  Fujifilm X-T4 váz

  Score : 4.7

  Fujifilm X-T4 váz

  A tenyérbe illeszkedő, tükör nélküli Fujifilm X-T4-et úgy tervezték, hogy az X Mounthoz illeszkedő objektíveket tartsa. Ez a fényképezőgép viszonylag kicsi, és súlya nem haladja meg a 607 g-ot. Ugyanakkor a belsejében nagy teljesítményű hardver rejtőzik. A processzor különösen könnyen feldolgozza az érzékelőből érkező képeket. Ennek eredményeképpen akár 4K videót is készíthet 60fps sebességgel!

  Ha fényérzékenységről van szó, nem sok felfedezésre számíthatsz. Az ISO 12800 a maximálisan használható értéknek számít. ISO 51200-as ISO-értékkel is fényképezhet, de nem lesz elégedett az eredménnyel. Sajnos az APS-C méretű X-Trans CMOS IV érzékelő ennél sokkal többre nem képes. Annak ellenére, hogy a felbontása csak 26MP. Sok problémát azonban nem az ISO növelésével, hanem a záridő meghosszabbításával lehet megoldani – az optikai stabilizátor ezt lehetővé teszi.

  Ami a leginkább lenyűgözi ezt a modellt, az a gyorsasága. Sorozatfelvételi módban másodpercenként 30 képkockára számíthat. De ne feledje, hogy a vágólapra csak 35 felvétel fér el, ha a RAW formátumot választja. Visszatérve a zársebességre, minőségi optikával elérheti az 1/32000s értéket is. Az így kapott képeket élvezetes nézegetni. Ezt bizonyítja a Fujifilm X-T4 részletes áttekintése, amelyet a 3Dnews-on tettek közzé. Megnézheti magának, és vethet egy pillantást a tesztképekre is.

  Mint sok tükör nélküli fényképezőgép, ez is rendelkezik beépített elektronikus keresővel. Itt 3,69 millió pixelből áll. Sokkal könnyebb azonban a felvételek elkészítése a forgatható LCD érintőképernyő segítségével, amely három hüvelykes átlójú, 1 millió képpontos képátlóval rendelkezik. Nincs kiegészítő képernyő, de a kamera nagyon kicsi.

  A boldog képet a következő interfészek teszik teljessé. Az okostelefonnal való kommunikációhoz Bluetooth és Wi-Fi használatos. A mikrofonbemenet segít a minőségi hangfelvételek rögzítésében, a fejhallgató kimenet pedig lehetővé teszi a monitorozást. Végül, támogatja az USB 3 szabványt is.2, amely lehetővé teszi a fájlok nagyon nagy sebességű átvitelét a számítógépre.

  Előnyök

  • Két SD-kártya foglalat van beépítve;
  • Kiváló LCD kijelző;
  • Jó kereső;
  • Számos csatlakozó;
  • Vezeték nélküli interfészek vannak jelen;
  • Hosszú akkumulátor-üzemidő;
  • Van képstabilizátor;
  • Vízállóak;
  • Nagy sebességű sorozatfelvétel is rendelkezésre áll;
  • 4K videót tud felvenni nagy képkockasebességgel.

  Hátrányok

  • Magas költségek;
  • Az autofókusz nem működik tökéletesen;
  • A fejhallgató csatlakoztatásához adapterre lesz szüksége;
  • A menük nincsenek eléggé elsietve.

  Fujifilm X-T30 készlet

  Értékelés: 4.6

  FUJIFILM X-T30 KÉSZLET

  Ez a tükör nélküli kamera retro stílusban készült. Ezüst teteje és bőrrel domborított alja van. A vevő is elégedett lesz a sok vezérléssel. Az egyik kapcsoló például a lencse mellett található, és a felső panelen három keréknek van hely! Ennyit el tudsz vinni, ha nincs kiegészítő képernyőd. A sokféle kapcsoló közül választhat, és már tudja, milyen beállításokat szeretne, nem igaz?. A rendelkezésre álló felvételi módokról bővebben a DPreview a Fujifilm X-T30 értékelésében olvashat. Sok tesztfelvételt is tartalmaz.

  Ami a fényképezőgép belsejét illeti, a kamera egy CMOS-érzékelőt használ, amelynek kivágási tényezője 1.5. Ez azt jelenti, hogy nagyszerű képminőségre számíthat. A 26,1 megapixeles felbontás pedig nagy részletgazdagságra számíthat. Nincs elmosódott kép, mivel optikai képstabilizátorral rendelkezik. Akár 12800-as ISO-értékkel is készíthet képeket. Kicsit magasabb értékek is elérhetőek, de ezek kiválasztása sok digitális zajt okoz.

  A Fujifilm X-T30 különös jellemzője a szokatlanul gyors zársebesség. Sorozatfelvételi módban a fényképezőgép 30 fps sebességgel készít felvételeket. De készüljön fel a vágólap túlcsordulására 34 felvétel után (ha RAW formátum van kiválasztva). És a fényképezőgép 1/32000 s zársebességet kínál, amelyet csak akkor használhat, ha a maximális rekesznyílású optikát telepíti.

  A fényképezőgép hátoldalán egy 2,36 millió pixeles elektronikus kereső található. Dönthető LCD érintőképernyővel is rendelkezik. Három hüvelykes képátlóval, 1 millió pontból áll. Az eredmény nem lenyűgöző, de nem is kiábrándító. Több mint 425 fókuszpont, egy olyan szám, amely a kezdő fotósok fantáziáját is megdöbbenti. A 4K videofelvétel öröm, még akkor is, ha itt csak 30 fps sebességgel valósul meg. További nagyszerű tulajdonságai közé tartozik a beépített Wi-Fi és Bluetooth, a mikrofoncsatlakozó és a fejhallgató-kimenet, a gyors adatátviteli sebességet biztosító USB-támogatás és a viszonylag alacsony, 383 grammos súly. És ez az akkumulátorral együtt! Aprónak tűnik. Valószínűleg ez az, amire először panaszkodhatsz – körülbelül 380 fényképet készít.

  Előnyök

  • 4K videofelvétel is elérhető;
  • Klasszikus stílus;
  • Rengeteg vezérlőelem;
  • Nem rossz érzékelő;
  • Optikai stabilizátor is rendelkezésre áll;
  • Nagy sebességű sorozatfelvétel;
  • Beépített vakuval rendelkezik;
  • Kiváló elektronikus kereső;
  • Gyors és pontos fókuszálás;
  • A Bluetooth és a Wi-Fi támogatott;
  • Rengeteg csatlakozó.

  Hiányosságok

  • Nem túl hosszú az akkumulátor élettartama;
  • A Q-gombot gyakran véletlenül megnyomják;
  • Elkelne egy ISO-választó kerék;
  • Lehetséges, hogy véletlenül megnyomja az érintőképernyőt;
  • Nem mindenki lesz elégedett az árral.

  Fujifilm XF10 pezsgő arany

  Értékelés: 4.5

  Fujifilm XF10 pezsgő arany

  A kompakt fényképezőgépek kora lejárt. De nem olyan apró, mint a Fujifilm XF10. Ez itt retró megjelenésű. Néhányan azt gondolhatják, hogy egy 1980-as évekbeli filmes kamerával fényképezel. De a fémtest miatt el kell fogadnia, hogy a készülék el fogja húzni a zsebét, mert a súlya 279g.

  Nem csak a dizájn teszi ezt a fényképezőgépet örömtelivé. Belül egy gyönyörű APS-C CMOS érzékelő található. A nagy fizikai mérethez jó felbontás társul (24,2 megapixel). Egy nagyon erős processzor könnyedén feldolgozza a képet, ami másodpercenként 6 képkockát eredményez. Folyamatos üzemmódban maximum 13 felvételt készíthet (ha JPEG formátumot választ). A zárról sem lehet rosszat mondani – 1/16000s zársebességgel és megfelelő tartóssággal büszkélkedhet.

  Az LCD érintőképernyő segítségével mindent láthat. Átlója három hüvelyk, a képet egymillió pixel alkotja.

  Néhányan talán elszomorodnak a ténytől, hogy nincs optikai képstabilizálás. De a japán gyártó beépített vakut is beépített, amelynek hatótávolsága eléri az 5,3 m-t. Ami a lencsét illeti, 28 mm-es gyújtótávolsággal rendelkezik (35 mm-es egyenértékben). A rekesznyílás f/2-ig nyitható.8.

  A többi specifikáció átlagosnak nevezhető. A fotós maximum ISO 3200-as értéken fényképezhet (ennél magasabb értékek jelentősen növelik a digitális zajszintet). Az autofókusz 91 ponttal történik. Örülni fog a makró képességeknek – a fényképezőgép könnyedén ráközelít bármire, ami az objektív 10 cm-es körzetében van.

  A Fujifilm XF10 modern eredetét a Wi-Fi is tükrözi. A kamera 4K videofelvételre is képes, bár csak 30fps sebességgel. Ezen a ponton lehet, hogy mikrofon bemenetet szeretne, és nem rendelkezik fejhallgató kimenettel. A felhasznált akkumulátor nem lenyűgöző, 300-350 fényképet készít egy teljes feltöltéssel.

  Előnyök

  • Stílusos kilátás;
  • Kiváló mátrix;
  • Beépített vakuval rendelkezik;
  • Jó sorozatfelvételi sebesség;
  • Pontos és gyors autofókusz;
  • Rengeteg felvételi mód;
  • Beépített Wi-Fi;
  • Be lehet csatlakoztatni a mikrofont.

  Hátrányok

  • Fix fókusztávolság;
  • Szerettem volna egy szélesebb rekesznyílást;
  • Nincs optikai képstabilizátor;
  • Erősen korlátozott 4K videofelvételi mód;
  • Nem túl hosszú akkumulátor-üzemidő.

  Következtetés

  Sajnos a mai fényképezőgépek nem olyan népszerűek, mint néhány évtizeddel ezelőtt. Emiatt a Fujifilm maga is nehéz időket élt meg. Azonban úgy találtuk, hogy néhány kamerája még mindig megéri a pénzt, amibe kerültek.

  Olvasson tovább  9 legjobb 18650 akkumulátor
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Cybulya Guculka

Helló mindenkinek! Én vagyok Cybulya Guculka, és nagy lelkesedéssel osztom meg szenvedélyemet a háztartási gépek javításával és telepítésével kapcsolatban. Ennek az oldalnak az írójaként engem a technológia iránti szeretetem és a vágy hajt, hogy segítsek másoknak megérteni és megoldani a gépeikkel kapcsolatos problémákat.

Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: