11 legjobb gumibolt

*A legjobbak áttekintése a szerkesztők szerint. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem minősül vásárlási útmutatónak. Vásárlás előtt feltétlenül konzultáljon szakemberrel.

Az autógumik meglehetősen népszerű járműtartozékok, mivel használatuk állandó érintkezést jelent a különböző típusú útfelületekkel. A hosszan tartó súrlódás, egy éles tárggyal való szerencsétlen ütközés vagy kátyú okozhatja a megerősített gumiabroncs kiszakadását vagy elhasználódását, ami szükségessé teszi a készlet részleges vagy teljes cseréjét egy újabbra.

A modern piac iparosodása az áruk és szolgáltatások bőséges választékát jelenti, és ez alól az autógumiabroncsok szegmense sem kivétel. A pótalkatrészekhez hasonlóan ezeket is több mint száz olyan globális vállalat fejleszti, amelyek neve ismert fogyasztói körökben. Néhány kevéssé ismert helyi vállalat is hozzáadja saját variációit, és alacsony árfekvésű termékeket állít elő, hogy sikeresen versenyezhessenek nagynevű riválisaikkal. Annak érdekében, hogy egy ilyen speciális rést vizsgáljon, az Expertology csapata részt vett a házon belüli szakértők munkájában, és a Runet valóságban létező legjobb online gumiabroncsboltok értékelését készítette el. Értékelési kritériumként a fogyasztók visszajelzéseit, valamint az egyes oldalak jellemzőinek részletes bontását és vizuális elemzését használták.

A legjobb gumiabroncsboltok értékelése

Jelölés hely: shop értékelés
A legjobb gumiabroncsboltok értékelése 1 4.9
2 4.8
3 4.8
4 4.7
5 Koleso- 4.7
6 Kolesa- 4.7
7 Expressz gumiabroncs 4.6
8 Mosavtoshina 4.6
9 4.5
10 Hajó- 4.5
11 4.4

Értékelés: 4.9

Internetes szolgáltatás, amely joggal sorolható az autógumiabroncs-piac igazi pilléreinek. A több mint tízéves működés alatt az üzlet tulajdonosainak sikerült hatalmas beszállítói hálózatot kiépíteniük, így a kiszolgált márkák száma meghaladta a 80-at. “A KolesoTut elegáns példája az aprólékos tervezési munkának, amely a láthatóságot, a hozzáférhetőséget és a könnyű használatot helyezi előtérbe. A fogyasztók (opcionális) űrlapot használhatnak a gumiabroncsok automatikus kiválasztásához, akár a jármű adatai (márka, konkrét modell, gyártási év, motor, karosszéria), akár a saját teljesítményparaméterek alapján.

Olvasson tovább  10 legjobb ingyenes apróhirdetési oldalak

Nagyon fontos, hogy a Wheels Tut tulajdonosai minden módon kapcsolatban maradjanak a felhasználói közönséggel, és ne rejtsék el elérhetőségeiket a keresztlinkek útvesztőjében. A tanácsadóval folytatott ingyenes, házon belüli beszélgetés lehetővé teszi, hogy ingyenes visszahívást kérjen. A termékkínálat az utóbbi években kissé drágult (a piaci átlagnál valamivel drágább), de ez a gyakori akcióknak köszönhetően nem észrevehető. A weboldalon van egy külön oldal, amelyet folyamatosan frissítünk az új gumiabroncs- és felnimodellekkel, hogy nyomon követhessük a legújabbakat. Az üzletből történő kiszállítás Oroszország egész területén működik, beleértve a regionális és körzeti formációkat egészen a kisvárosokig és falvakig.

Előnyök

 • nagyon könnyű navigálni az oldalon;
 • a gumiabroncsok és felnik kiválasztásának lehetősége egy kiterjedt autós adatbázisból (több mint 80 márka);
 • nagyszámú promóció és a lehetőség, hogy ezeket egy külön oldalon követni lehessen;
 • a visszajelzéssel kapcsolatos információk szabadon hozzáférhetők + a tanácsadóval felugró párbeszédablak jelenléte;
 • kiváló design.

Hátrányok

 • nem találtak bizonyítékot.

Értékelés: 4.8

Az oldal neve önmagáért beszél: az online áruház eredete ismét Szentpétervárra visz minket. “Az SPbKoleso egy tipikus forgalmazó, amelynek sikerült túllépnie a városi projekten, és egész Oroszországban fejleszti tevékenységét. Összességében jó benyomást kelt az oldalak elrendezése és tartalma, a felhasználók számára könnyen használható árkalkulációs és szűrési lehetőségeket, valamint kedvezményes részeket és kiárusítási ajánlatokat kínál.

Ha mélyebbre ásunk, egy nagyon figyelemre méltó dologra derül fény, amikor megpróbálunk a fogyasztóknak egy kicsit többet nyújtani a terméken és a kapcsolódó szolgáltatásokon (gumiabroncs-felszerelés és regionális/országos kiszállítás) kívül. Az SPbKoleso információs komponense 2011-ben kezdődött, de irrelevancia (vagy más okok miatt) elnyomták, és az oldal modellboltként kezdett működni, szerzői ajánlások nélkül, de árucikkekkel. Azonban nincs semmi negatívum, amiről beszámolhatnánk – kivéve, hogy az általános árszint kissé magasabb, mint néhány (akár prémium) versenytársé.

Olvasson tovább  10 legjobb online fonalbolt

Előnyök

 • felhasználóbarát weboldal, felhasználóbarát navigációval és minőségi megvalósítással;
 • a (bár irreleváns) információs blokk elérhetősége;
 • A szállítás Oroszország minden régiójában lehetséges;
 • a gumiabroncs-változatok automatikus kiválasztására szolgáló szolgáltatás és tematikusan rendezett katalógusok.

Hátrányok

 • a termékek ára, amelyet különleges ajánlatok és eladások kompenzálnak.

Hajó-

Értékelés: 4.5

Hajó-hajó

Első pillantásra a Ship-Ship üzlet nem különbözik versenytársaitól a minősítésben – egy másik tipikus projekt, amelyet Szentpéterváron indítottak el, és sikeresen kiterjesztették a regionális keretre. oktatás 1 A Ship-Ship üzlet nem különbözik a versenytársaktól. Előnyei közé tartozik a kontextuális lehúzható menü nagyon sikeres megvalósítása, amely logikai blokkokra van osztva, és egyszerre mutatja az összes fontos információt, valamint a praktikus (nem túlzás) könyvtár különböző kategóriákra osztva. A gumiabroncsok és felnik paraméterek szerinti kiválasztására egy ablak áll rendelkezésre, az alábbiakban pedig egy “polc” látható az adott időszak legnépszerűbb termékeiből.

Egy újabb Shipp-Ship minősége kerül a felszínre egy alaposabb vizsgálat után – tájékoztató. az üzlet aktívan keres szerzőket és szakértőket, hogy cikkeket írjanak az általuk forgalmazott termékek használatához kapcsolódó témákban. Van egy gomb, amellyel kapcsolatba léphet az ügyvezetővel, és ingyenes visszahívást rendelhet, valamint egy görgethető lista a népszerű felni- és gumiabroncsgyártókról, amelyek termékei közvetlenül raktáron vannak. Az árak egyes esetekben még a versenytársakénál is alacsonyabbak, ami ellensúlyozza a rendkívül ritka eladásokat és promóciókat.

Előnyök

 • A vállalat képviselete Oroszország szinte minden nagyobb városában található (legalábbis van lehetőség a szállításra);
 • kellemes weboldalkialakítás, nem hiányzik a konstruktivitás és az egyszerűség;
 • információs cikkek blokkjának jelenléte, mint a szerzői blogok;
 • kényelmes automatizált gumiabroncs-keresés és a katalógus logikus részekre bontása;
 • az árak gyakran alacsonyabbak, mint a versenytársaké.

Hátrányok

 • promóciók és eladások nagyon ritkák.

Értékelés: 4.4

A cseljabinszki “Shinof” internetes boltot általában az autógumiabroncs-piaci szegmens egyik munkagépének tekintik. Az áruk és szolgáltatások minél szélesebb körének lefedésére irányuló törekvés során a vállalat egyértelműen vezető szerepet tölt be a rangsorban, de a két fronton történő egyidejű promócióra tett kísérletek némi zavart eredményeznek. Ez különösen a hivatalos honlap kialakításában figyelhető meg: a szűkös kialakítással kombinált rengeteg apró részlet meglehetősen visszataszító benyomást kelt, így nem igazán akarja, hogy az oldalak részletes tanulmányozása megzavarja az embert. Ezért a felhasználók ritkán lépnek túl a hírhedt gyors keresésen az autómodell vagy a kerék paraméterei alapján.

Olvasson tovább  Top 10 online számviteli és 1C tanfolyam

Figyelemre méltó, hogy a gyakori leárazások és akciók ellenére a shinofi gumiabroncsok és felnik árai aligha hűségesek a vásárlókhoz. A tendencia az, hogy minden tétel a középáras árszint felett van, még ha nagyon kevés kivétellel is. A szállítási funkciók azonban tökéletesen működnek: a szomszédos köztársaságokból is lehet árut rendelni, a határidők szigorú betartásával. Az üzlet igyekszik magasabb pozíciót elérni a szegmensben, és előbb-utóbb elérheti céljait.

Előnyök

 • Gyors keresőmező elérhető;
 • A szállítási információk és a kapcsolattartók a webhely navigációs sávjában láthatók;
 • jól működő kézbesítőszolgálat, amely nemcsak Oroszország régióiban, hanem a szomszédos köztársaságokban is működik.

Hátrányok

 • magas ár a kínált termékért;
 • Sztilált design sok apró elemmel.
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: