A 10 legjobb tárhelyek Oroszországban található weboldalak számára

Egy weboldal létrehozásakor az egyik fontos feladat a tárhely kiválasztása. Egyszerűen fogalmazva, a tárhely egy távoli szerver, amely a nap 24 órájában működik, és az ügyféladatok tárolására szolgál. Más szóval, ez a helyszín fizikai elhelyezkedése. A mai napig a szolgáltatások piaca ezen a területen annyira fejlett, hogy a tapasztalatlan felhasználóknak nehéz lesz eligazodniuk a különböző kiegészítő ajánlatokkal és széles árszórással rendelkező tárhelyszolgáltatások sokasága között. Ami az utolsó pontot illeti, vannak ingyenes tárhelyszolgáltatások is, de ezeket a szolgáltatókat reklámok, sokkal kisebb funkcionalitás és gyenge technikai támogatás jellemzi. Ezért a professzionális használatra még mindig előnyösebb a fizetett hosting, mert ez az egyetlen módja annak, hogy biztosítsa a stabil és gyors működését a helyszínen. Természetesen nem kell az elsőt választania, amit talál, még akkor sem, ha fizet érte. Ha a legjobb weboldal hosting opciót keresi, nézze meg a tíz legjobb felhasználói kedvencünket.

A legjobb weboldal hosting cégek értékelése Oroszországban

Jelölés űr Hosting értékelés
A legjobb hosting oldalak értékelése Oroszországban 10 Fornex 4.1
9 ISPserver 4.2
8 WebHOST1 4.3
7 AdminVPS 4.4
6 Fozzy 4.5
5 Timeweb 4.6
4 4.7
3 Mchost 4.8
2 Nemzedék 4.9
1 Sprinthost 5.0

Fornex

Értékelés: 4.1

Fornex

A Fornex web hosting oroszországi vagy a négy európai ország valamelyikében található adatközpontokban kínál tárhelyet. A költségek a szolgáltatások típusától függnek, a VPS-szerverek és a dedikált szerverek sokszor drágábbak, mint a standard megosztott tárhelyek, de másrészt, és a berendezésük konfigurációja nagyságrendekkel magasabb. Néhány speciális funkció, például a gyors VPN, felár ellenében érhető el. A tárhelyszolgáltatást a legjobban egy dedikált műszerfalon keresztül lehet kezelni. Alapértelmezés szerint ez a cPanel, és egy dedikált szerver vagy VPS áll rendelkezésre ingyenes Vesta panel és fizetős ISPmanager. Minden csomag ingyenes védelmet nyújt a DDoS-támadások ellen, de további aktív DDoS elleni védelmet is vásárolhat. A tárhely biztonsági mentési rendszer nem csak a weboldalról és az adatbázisokról készít másolatokat, hanem a postafiókról is. A hozzáférés-szabályozás lehetővé teszi, hogy harmadik felekkel megossza és testre szabja a fiókjához vagy bizonyos partíciókhoz való hozzáférést.

A cég lehetőséget ad arra, hogy hét napig tesztelje a megosztott vagy VPS tárhelyet, csak ki kell töltenie egy megrendelőlapot. A tesztidőszak alatt az összes fő tárhelyfunkció elérhető, kivéve az e-mailt. Ami a technikai támogatást illeti, a felhasználók visszajelzései szerint az elég gyors és segítőkész, de csak chat vagy e-mail módban, mivel a Fornex irodája Spanyolországban található.

ISPserver

Értékelés: 4.2

ISPserver

Felhasználóbarát felülettel és jó ár-minőség aránnyal rendelkezik. Minden csomag ingyenes SSL tanúsítványt tartalmaz. A legdrágább megosztott tárhelycsomag korlátlan forgalmat és 50 GB kapacitást tartalmaz. A VPS-szerverek maximálisan 200 GB-os merevlemez-tárhellyel rendelkeznek, és NVMe SSD-lemezeken történő tárolást választhat, amelyek gyorsabbak, mint a hagyományos szilárdtest-meghajtók. Azok számára, akiknek dedikált szerverre van szükségük, lehetőség van a berendezések egyedi konfigurálására. Bérelhet szervert Oroszországban vagy Németországban.

Olvasson tovább  9 legjobb autókölcsönző weboldal Európában

Az ISPserver cPanel vagy ISPmanager tárhelyvezérlő panelt kínál. Természetesen a dedikált szerverekkel a vezérlőpult nélkül is dolgozhatsz. Az adatbiztonságot a DDoS-támadások elleni védelem és az automatikus biztonsági mentések biztosítják. De az utolsó pont a megosztott tárhelyre érvényes, VPS és dedikált szerver esetén a biztonsági mentésekért a felhasználó felel. A tesztidőszak, amely alatt lehetőséged van felmérni a tárhelyünk előnyeit, egy hétig tart. Huszonnégy órás technikai támogatás az ISPserverben, amely chatet és jegyeket biztosít, valamint kiterjedt orosz nyelvű tudásbázis áll rendelkezésre.

WebHOST1

Értékelés: 4.3

WebHOST1

Megbízható és kedvező árú tárhely a moszkvai Tier 3 adatközpontban található szerverekkel. A WebHOST1 regisztrációhoz nem csak e-mail címre van szükség, hanem telefonos tesztre is – ez véd a botoktól és a megbízhatatlan ügyfelektől. A felhasználói adminisztráció a vezérlőpanel segítségével történik, amely a vállalat saját tervezésű terméke. A felhasználóbarát kezelőfelület mellett WebMail is van benne. Választhatunk a fizetős ISP Manager és az ingyenes Vesta VPS tárhely között. Egy megosztott tárhely esetében a biztonság az alapvető védelem, a VPS esetében a DDoS támadások elleni védelmet nyújt az L4 szintjén. A szolgáltatás tartalmazza a napi ingyenes biztonsági mentéseket (VPS esetén – dedikált lemezterület a biztonsági mentésekhez).

A WebHOST1 felajánlja ügyfeleinek, hogy 30 napig ingyenesen tesztelhetik a tárhelyszolgáltatás minőségét. És ebben az időszakban csak egy korlátozás van az elküldhető e-mailek mennyiségére vonatkozóan. A technikai támogatás gyors és kompetens. Mivel a vállalat Oroszország területén található, nemcsak chat-en, hanem telefonon is ingyenes konzultációt kaphat a támogató csapatunktól.

AdminVPS

Értékelés: 4.4

AdminVPS

A cég kínál hosting, mint Oroszországban, mint Európában vagy az USA-ban. Az adatközpontok új generációs merevlemezekkel vannak felszerelve, amelyek biztosítják a weboldalak gyors betöltését. A napi biztonsági mentés szolgáltatás minden ügyfél számára ingyenes. A VPS szerverek terveinek ára elég magas, de a virtuális tárhely az AdminVPS-ben nagyon demokratikus. Az ISPmanager mint vezérlőpanel ingyenesen elérhető az ügyfelek számára. Felhasználóbarát felülettel rendelkezik, keresési funkcióval és egyéb hasznos eszközökkel. VPS-szervereken vagy dedikált szervereken bármilyen más vezérlőpanelt is beállíthat.

A virtuális tárhely DDoS támadások elleni védelemmel van felszerelve, és a fiók biztonságát illetően lehetőség van kétlépcsős engedélyezésre, a személyes adatok és a naplózás fejlett beállításaira. A tesztidőszak az AdminVPS-ben hét nap, és a teszteléshez nem csak virtuális tárhely, hanem VPS szerver is rendelkezésre áll (bár csak Oroszországban). Ebben az esetben minden funkció korlátozások nélkül működik a levelek küldésére, az SSH elérhetőségére stb. vonatkozóan. A támogatás nem szabványos módon történik: az általános kérdések az online chathez vagy a telefonos értékesítéshez intézhetők, de a technikai jellegű tanácsadás csak a jegyrendszeren keresztül, személyes kabinetben történik.

Olvasson tovább  8 legjobb piacterek Oroszországban

Fozzy

Értékelés: 4.5

Fozzy

A Fozzy nagyon gyors és kényelmes tárhelyszolgáltatásként van pozícionálva, széles körű feltételekkel és árajánlatokkal. Érdemes megjegyezni, hogy még a költségvetési változatok a RAM mennyisége 1 GB, ami elég sok a virtuális tárhelyek számára. A VPS szerverek lehetnek “nyersek” vagy alapszintű adminisztrációval előre konfiguráltak. Elérhető cPanel, ISPmanager vagy Plesk alatt Windows hosting esetén. Mindegyikük rendelkezik a különböző fiókokra vonatkozó korlátozások beállításaival. A “Quick Start” díjcsomagban hét nap ingyenes használat áll rendelkezésre a minőség értékeléséhez. A tesztnek van egy forgalom- és e-mail-korlátja, emellett a tükrök és aldomainek csatlakoztatása nem lehetséges.

A tárhelyen van vírusirtó és malware-ellenőrző, valamint Hot

 • nk Protection funkcióval a DDoS-támadások elleni védelmet is aktiválhatja. Az oldal biztonsági mentése naponta történik. Technikai támogatásunk nem tartalmaz hanghívásokat, de a nap 24 órájában elérhető
 • Ve-chat és külön e-mail az ügyfélpanaszok számára.

  Timeweb

  Értékelés: 4.6

  Timeweb

  A Timeweb hosting gyors SSD formátumú lemezeket használ, hogy ne aggódjon a weboldalak betöltési sebessége miatt. Vannak olcsó CMS-hosting, optimalizált WordPress, Joomla és Drupal, és nagy teljesítményű VPS szerverek 200 GB kapacitással. A meglévő ajánlatok széles választéka mellett konfigurátor is rendelkezésre áll, amely lehetővé teszi a szerver egyedi kiválasztását. A cégünk által létrehozott, megosztott tárhelyekhez használt vezérlőpanelünk a VPS-re a Vesta vagy az ISPmanager segítségével telepíthető

 • te. Minden tervezet nem tartalmaz korlátozást a webhelyforgalom tekintetében.

  A biztonsági funkciók közé tartozik az IP-hozzáférés-szabályozás és a kétfaktoros hitelesítés. A támadásvédelem a virtuális tárhelyen valósul meg. Ezenkívül egy fizetős vezérlőpanel ISPmanager

 • te beépített vírusirtó. A tárhely megrendelésekor kihasználhatja a 10 napos tesztelési ajánlatot, de ebben a módban a postai munkához való hozzáférés zárva van. Ha bármilyen kérdése van a támogató személyzet, akkor lépjen kapcsolatba velünk telefonon (hívhatja vagy rendelhet visszahívást), vagy írhat a chat, e-mail vagy a szociális hálózatokban.

  Értékelés: 4.7

  – Nem csak a jól ismert domain regisztrátor, hanem egy hosting szolgáltató is, amely az ügyfeleknek felajánlja, hogy elhelyezzék webhelyeiket a modern Tier 3 szabványú oroszországi adatközpontokban. Mint egy szép bónusz minden ügyfél számára a virtuális hosting ingyenes védelmet DDoS támadások, SSL és kettős vírusirtó ellenőrzést. Ingyenes domainek is elérhetők, de csak az oldal orosz nyelvű változataihoz. A VPS szerverekhez virtualizációs típus és tárolási formátum (SD, HDD+SSD) áll rendelkezésre. A dedikált szerverekhez konfigurátor áll rendelkezésre. A biztonságot mind a standard védelmi eszközök, mind a kiegészítő eszközök (pl. spam elleni védelem) biztosítják.

  A vállalatnál a virtuális tárhely tesztidőszaka 14 nap. Pénzvisszatérítés a fel nem használt időszakra is elérhető. Minden típusú tarifa rendelkezik az ISPmanager vezérlőpanellel bármilyen szerverhez

 • Felár ellenében telepítheti a kibővített funkciókkal rendelkező Business verziót. A jegyek technikai támogatása éjjel-nappal elérhető, az élő chat csak napközben. Az általános hosting kérdésekre hatalmas tudásbázis áll rendelkezésre orosz és angol nyelven.
  Olvasson tovább  11 legjobb tanfolyam a szövegírásról

  Mchost

  Értékelés: 4.8

  Mchost

  A Mchost tárhelye alacsony árairól és a tarifák széles választékáról ismert, hogy minden ügyfél igényeinek megfeleljen. Az adatközpontok a legfejlettebb hardverrel vannak felszerelve, az adatokat nagy sebességű SSD-lemezeken tárolják. Korlátlan forgalom áll rendelkezésre a VPS szerverek számára. Ami a biztonságot illeti, az alapvető biztonsági elv mellett itt az elszigetelés elve is érvényesül – még a hosztolt weboldalakat is egymástól elkülönítve helyezik el. Ezen kívül megrendelheti a Site Protect opciót, amely átfogó védelmet garantál a vírusok vagy sebezhetőségek ellen.

  A vállalat által tervezett funkcionális és intuitív vezérlőpanel a virtuális tárhely megvásárlásával együtt jár. Három hónapos tesztidőszak csak promóciós kód segítségével érhető el (küldjön kérést a technikai támogatásnak erre a célra). Éjjel-nappal elérhető élő chat és telefonos tárhely támogatás.

  eget

  Értékelés: 4.9

  Nemzedék

  A Beget az egyik legnépszerűbb tárhelyszolgáltató a FÁK-ban. A felhasználói adatok tárolására hat, a szolgáltató tulajdonában lévő adatközpontot használnak. Új hardver és automatikus biztonsági mentések biztosítják a weboldalak gyors és zökkenőmentes működését. A domain és az SSL tanúsítvány ingyenes az ügyfelek számára. A felhasználók hozzáférése egy márkás vezérlőpanelen keresztül történik, amely nem csak a megosztott tárhelyekhez, hanem a VPS és dedikált szerverekhez is elérhető, az ügyfelek véleménye szerint a kényelem szempontjából felülmúlja a népszerű cPanelt.

  A megkülönböztető jellemzője a web hosting Beget – működési és minőségi technikai támogatás. A Sprinthost képviselői a nap 24 órájában elérhetőek jegyértékesítésen, csevegésen vagy a közösségi hálózatokon keresztül. Oroszország és Ukrajna lakosai számára telefonos támogatás áll rendelkezésre. A tárhely minőségi szintjének értékeléséhez 35 napos tesztidőszakot kínálunk.

  Sprinthost

  Értékelés: 5.0

  Sprinthost

  Számos minősítésben vezető szerepet tölt be, és hírnevét a magas színvonalú szolgáltatással érdemelte ki. A Xelent adatközpontot használja, amely a legfejlettebb és leghatékonyabb berendezésekkel rendelkezik, és teljes mértékben megfelel a Tier III szabványoknak. Az új generációs lemezek lehetővé tették a hosztolt weboldalak maximális válaszsebességét. A Sprinthost által házon belül fejlesztett panel a virtuális tárhelyek kezelésére szolgál. A VPS szerver Vesta, ISPmanager és DirectAdmin (az utóbbi kettő fizetős) áll rendelkezésre. A fiók biztonsági beállításai lehetővé teszik az IP-ellenőrzés és a kétfaktoros hitelesítés engedélyezését. A rosszindulatú kódok elleni védelmet a HackScan speciális szkenner és számos más eszköz biztosítja, amelyeket a vezérlőpanel “Biztonság” részében gyűjtöttek össze.

  A Sprinthost 15 napos tesztelési időszakot kínál a megosztott tárhelyek esetében. Mindössze annyit kell tennie, hogy kitölti a megrendelőlapot. A tesztverzióban a naponta küldött e-mailek száma korlátozott, és nincs SSH hozzáférés. A VPS és dedikált szerverek esetében nincs ilyen tesztelés, de a fel nem használt időszakra visszatérítés jár. A 24/7 technikai támogatás a következőket tartalmazza

 • veChat, kérések a személyes fiókból és egy díjmentes szám tárcsázása.
 • Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Cybulya Guculka

  Helló mindenkinek! Én vagyok Cybulya Guculka, és nagy lelkesedéssel osztom meg szenvedélyemet a háztartási gépek javításával és telepítésével kapcsolatban. Ennek az oldalnak az írójaként engem a technológia iránti szeretetem és a vágy hajt, hogy segítsek másoknak megérteni és megoldani a gépeikkel kapcsolatos problémákat.

  Comments: 1
  1. Kristóf

   Tudnátok ajánlani egy jó tárhelyszolgáltatót Oroszországban, ahol megbízhatóan lehetne felhő alapú weboldalakat tárolni?

   Válasz
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: