10 legjobb baba lányoknak

Babababák lányoknak – a legfontosabb játék, amely már kiskorban felébreszti a természetes női ösztönt, hogy anyává váljanak. A játék intuitív, de többnyire a megfelelő forgatókönyvet követi: váltás, gurulás, rock, történet elmesélése. A mai piacon a babák széles skáláját kínálják: hagyományos babák, rajzfilm- és Barbie modellbabák, Kati, interaktív, beszélni tudó babák, sőt puha textil “babák” is. Az EXPERTOLOGY szakértői bemutatják a babák legérdekesebb modelljeit, amelyeket a gyerekek nagyon szeretnek, valamint a szülők nagyra értékelik.

A legjobb babák értékelése lányoknak

Jelölés hely termék címe Ár
A legjobb klasszikus babák 1 Bella által Munecas Antonio Juan 5 890€
2 Gotz Kati 11 990€
A legjobb modell babák 1 Határtalan mozgás 1 809€
2 Mattel Disney hercegnők 590€
A legjobb interaktív babák 1 Zapf Creation Baby Born Sis 43cm 820-704 3 670€
2 Antonio Juan Bella kuplunggal 42 cm 1669 4 737€
3 Zapf Creation Baby Anabelle 43cm 794-821 5 690€
4 Vesna Alice 22 55cm V3022/o V3022/o 2 156€
Legjobb plüssbabák 1 Spiegelburg Baby Glück 1 469€
2 Masha baba a Multi-Pulti-tól 1 099€

A legjobb klasszikus babák

Az aranyos, baba-szerű babák jól arányos arc- és testvonásokkal a kislányok szülei és az anya-lánya szerepjáték iránt érdeklődő fiatal hölgyek kedvencei. A játék klasszikus változata nemcsak az ösztönöket, hanem a szépség és az esztétikai ízlés érzékelését is fejleszti, mivel a baba nem rendelkezik kellékekkel és szürrealista attribútumokkal a megjelenésben, és a ruhái meglehetősen szervesek és hasonlóak a háziasszony ruháihoz. oktatás 1 A játék klasszikus változata nem csak az ösztönöket, hanem a szépség és az esztétikai ízlés érzékelését is fejleszti.

Bella által Munecas Antonio Juan

Értékelés: 4.9

Munecas Antonio Juan Bella

A legjobbra értékelt Bella baba a spanyol tervező Munecas Antonio Juan-tól. Egy jól arányos testben készült, magassága 45 cm. A művészek csinos baba arcot készítettek neki, gyönyörű vonásokkal, a szemei hosszú szempillákkal rendelkeznek, és a feje szép érintésű hajjal rendelkezik, amellyel különböző frizurákat készíthet. A baba teste speciális plasztiszol polivinil-kloridból készült, amely tapintásra hasonlít a valódi gyermekbőrre, ami még realisztikusabbá teszi a játékot.

A Bella sorozat babák azonos arcú babák, de a Munecas Antonio Juan különböző ruhákban, amelyek meghatározzák a játék árát. A legolcsóbb modell 3000 rubelbe kerül, a legdrágább pedig több mint 6000 rubelbe.

Előnyök

 • Harmonikus arányok és részletes karosszéria
 • A testhelyzet megváltoztatásakor kinyitja és becsukja a szemét
 • Érdekes ruhák;
 • A baba felállítható, leültethető;
 • Kellemes tapintású test- és hajanyag.

Hátrányok

 • Magas ár.

Gotz Kati

Értékelés: 4.8

Gotz Kati

Az értékelés második helyezettje egy német-kínai származású baba, Katie by Gotz lett. Magassága 50 cm, de arca részletes: valósághű arányok, keretes szempillák, békés arckifejezés, enyhén felhúzott orr és dús ajkak. A lány baba nem úgy néz ki, mint egy baba, ez inkább egy 5-7 éves lány modellje, elegáns ruhába, harisnyába, papucsba és kalapba öltözve, befejezve a fekete keretben lévő szemüveg képét. Kati stílusos és játékos, alkalmas szerepjátékokhoz és a realisztikus babák, köztük a Gotz német lányok rajongóinak gyűjtéséhez.

A Kati “harapás” ára – körülbelül 10000 rubel, de a felhasználók megjegyezték, hogy a kis hibákkal rendelkező játékok ritkán vannak ellátva. Ennyi pénzért egy igazán minőségi babát akarsz.

Előnyök

 • Stílusos baba klasszikusan felöltöztetett képpel;
 • Stabilitás;
 • Magassága 50 cm;
 • Kellemes gyártási anyagok.

Hibák

 • Az ár nagyon magas;
 • Vannak hibák, különösen a “légy” szempillák.

Legjobb modell babák

A különböző modellbabákat eredetileg nem gyermekeknek szánták, de népszerűvé váltak, különösen a fiatal lányok körében, akik belefáradtak a babákkal való játékba. oktatás 1 A modellbabák nem voltak gyermekeknek készültek. Ez valószínűleg annak a vágynak köszönhető, hogy hamarabb felnőjenek, de a gyártók hasznot húznak belőle. Ma már hatalmas a felnőtt, de nem mindig helyesen arányos babák választéka, amelyek hasonlítanak a topmodellek eltúlzott alakjaira.

Barbie DHL82 Korlátlan mozgás

Értékelés: 4.9

Barbie Borderless Motion, 29cm, DHL82

A Barbie-babák széles választékában a “Határtalan mozgások” Barbie a maga 29 cm-es szabványos magasságával vonzotta a szakértők figyelmét. Jellemzője a karok és lábak mozgatható ízületei, amelyek hajlíthatóak, így a modell bármilyen pozíciót és testtartást adhat az egyszerű guggolástól a jóga bonyolult ászanáihoz. A babával fitnesz tevékenységeket végezhet, vagy érdekes fotózást rendezhet – a játék igazi barátja lesz minden lánynak.

Barbie ragyogó, kifejező szemekkel és hosszú hajjal rendelkezik, így a pózolás között fodrászórákat tarthatsz. Sportos rózsaszín felsőben, alatta kék szalaggal és fekete nadrágban. Kombinálható az ugyanabból a “Borderless Motion” sorozatból származó bármelyik játékkészlettel.

Vásárolja Barbie baba Borderless Motion, 29 cm, DHL82 akkor átlagosan 1300 rubelt.

Előnyök

 • Mozgatható végtagok, bármilyen testtartás;
 • Kombinálhatóság az ugyanabból a Boundless Movements sorozatból származó játékokkal;
 • Vonzó megjelenés és elegáns ruhák;
 • Barbie ezt a sorozatot nehéz megtörni.

Hátrányok

 • Viszonylag magas ár a baba összetett felépítése miatt.

Mattel Disney hercegnők

Értékelés: 4.8

Mattel Disney hercegnők

A Mattel bemutatja a Disney által ihletett babák sorozatát: Elsa, Anne hercegnő a “Hidegszívűből”, Hamupipőke, Belle, Hófehérke, Medira, Ariel. Ezek a babák 28-29 cm magasak, azonos testfelépítéssel, a haj hosszában és színében, a vonásokban és a ruházatban különböznek. A hercegnők külön-külön megvásárolhatók házakból, lovakból, kastélyokból álló játékkészletekkel, amelyek hasonló méretük miatt egymással kombinálhatók. Érdemes kiemelni: a kollekcióban olyan kis babák is szerepelnek, amelyek mindössze 10 cm magasak.

A babák arca kedves és nyitott, a szemük nagy, de nem minden modellnek van ápolt sminkje. A lábak és a karok nem csuklósak, de a fő ízületeknél mozgathatók, például a hercegnő leültetése. A babák egyébként stabilak, és még a lábukra is lehet állítani őket. Nincs zsanér a könyök és a térd belsejében.

A teljes méretű babák Disney-sorozatának költsége 576 rubelről indul, mini modellek – 1100 rubelből egy pár készletért.

Előnyök

 • Hercegnős babák széles választéka;
 • Minden Disney hercegnős játékkészletbe illik;
 • Az alap babák azonos kialakításúak, ruházatban, hajszínben és sminkben különböznek;
 • A baba meglehetősen olcsón megvásárolható.

Hátrányok

 • Nem minden babának van szép sminkje;
 • Sok hercegnő nagyon drága.

A legjobb interaktív babák

A 2-3 éves lányok nem csak egy babával játszanak a lány-anyában, a gyerekek meg akarják tanulni a világot és kommunikálni akarnak. oktatás 1 A lányok 2-3 éves korukban nem csak egy babával játszanak. Az interaktív babák segíthetnek, úgy viselkedhetnek, mint a valódi gyerekek: inni, enni, aludni, minden folyamatot megfelelő hanggal kísérnek.

Zapf Creation Baby Born Sis 43 cm 820-704

Értékelés: 4.9

Zapf Creation Baby Born Little Sis 43cm 820-704

A Zapf Creation Baby Born sorozat első babababái közül a Baby Sister 43 cm magas. Ő a világhírű interaktív babák legújabb tagja a 3 éves korú lányoknak szánt interaktív babák sorában. Sis szőke, hosszú hajú, és a lábai térdben hajlanak, így bárhová ültethető és elhelyezhető, miközben az egyensúlya kiváló.

Ahogy a szemét is becsukja, a Babygirl tud inni, majd könnyeket sírni a folyadéktól, amit megiszik. A babát magával viheti a vízkezeléshez, vagy külön rendezheti a szerepjáték során, majd felöltöztetheti egy élénk rózsaszín blúzba és egy alkalmi nadrágba, valamint a lábán lévő edzőcipőbe. Bár nem úgy néz ki, mint egy baba, úgy lehet vele játszani, mintha kishúga vagy kislánya lenne. A készlet ékszereket, fésűt és cumisüveget tartalmaz.

Ár Zapf Creation Baby Born baba 43cm Sis 820-704 kb. 6000 rubel.

Előnyök

 • A baba iszik, sír, mint egy igazi baba;
 • Jó stabilitás a lábukon;
 • A lábak térdben behajlítva;
 • Minden belső része vízszigetelt, és a játék fürdethető;
 • Arányos test és arc.

Hibák

 • Magas ár;
 • A térdek meghibásodhatnak a gyakori hajlítás és kihajlás miatt.

Antonio Juan Bella kuplunggal 42 cm 1669

Értékelés: 4.8

Antonio Juan Bella kuplunggal 42 cm 1669

Az értékelés második helyezettje a Bella, az Antonio Juan márka 2 évesnél idősebb babáknak szánt babája. Csak 42 cm magas, akár egy igazi baba, sír a kiváló minőségű, élethű hangjának köszönhetően, és megnyugszik, amikor a szájába vesz egy cumit. Bella szemei nem csukódnak be, és nem tud inni. Ez a játék szokatlan formájának köszönhető – a feje, a karjai és a lábai vinilből készültek. Antonio Juan baba puha rózsaszín csipkeruhába van öltöztetve, blúzzal és sapkával szigetelve; a készlethez tartozik egy köpeny, hogy a hideg napokon melegítse a kezét.

A Bella baba valósághűen készült, a testén minden ráncot megtalálsz, mint egy igazi gyermek. Még a hajszíne is természetes, a szálak puhák és göndörek.

Vásárolja Antonio Juan Bella baba egy muff 42 cm 1669 akkor is a 4737 rubeltől 4737 rubel.

Előnyök

 • A baba reális teljesítménye;
 • Síró és nyugtató hang;
 • Szép ruhák;
 • Puha test.

Hátrányok

 • Magas ár;
 • A baba nem áll, csak fekszik vagy ül.

Zapf Creation Baby Anabelle 43cm 794-821

Értékelés: 4.7

Zapf Creation Baby Anabelle 43 cm 794-821

A Zapf Creation által készített Baby Anabelle, amely hasonlít egy valódi babára, megismétli a prototípus minden tevékenységét: sír, sír, sír, boldog és nevet, szinkronizálva, felöklendezve és még a biliben is megy az etetés után. oktatás 1 Az Anabelle baba egy igazi baba. A játékkal való kommunikáció teljesen interaktív: Anabel elaltatásához el kell ringatni, aktivitás közben – csörgőkkel játszani, etetni őt a mellékelt cumisüvegből, cumit adni. A baba rózsaszín kezeslábast és sapkát visel, mellényt és ékszereket is tartalmaz. A test puha, ruhák nélkül nem tűnik esztétikusnak – a szabás meglehetősen durva, de a testben észrevehetetlen.

A baba súlya 1,85 kg, és egyenletesen oszlik el a teljes 43 cm-es testhosszon a kényelmes, gyermekbarát hordozás érdekében. 4 AA elemmel működik, amelyek viszonylag gyorsan lemerülnek. Ár Zapf Creation Baby Anabelle 43 cm 794-821 körülbelül 5000 rubel.

Előnyök

 • Élethű arckifejezésű és felépítésű baba;
 • Cumisüvegből is etethető;
 • Minőségi hang-over;
 • Babababa iszik, sír, bilire jár.

Hibák

 • Nem a legjobb minőségű varrás a testen a ruhák alatt rejtőzik;
 • Az 1,8 kg-os súly fárasztó lehet egy kisgyermek számára.

Vesna Alice 22 55 cm V3022/o

Értékelés: 4.6

Vesna Alice 22 55 cm V3022/o

A rangsor negyedik helyén egy hazai gyártású, minimális tulajdonságokkal rendelkező Alice Spring 22 nevű baba áll, amely a “Kedvenc babám” sorozathoz tartozik. A játék csak néhány mondatot tud oroszul beszélni, hogy hallja őket, meg kell nyomnia a gombot a hasán. A baba nagy szemei fekvés közben becsukódnak, a csinos arc a tipikus babamódra készült, nem egészen szabványos arányokkal, szemben a testtel.

A Babe legjobb babái selyemből készültek, derékban kivágott selyemruhával és kiugró szoknyával. A baba állógallérral, kardigánnal, sapkával és leggingsszel rendelkezik. A dekorációs részletek és a baba ruháinak öltöztetéssel történő eltávolításának lehetősége a kreatív képzelet és a finom motoros készségek fejlesztésére szolgál a 3 éves lányoknál. Vesna Alice 22 egy kis szatén bélésű kötött táskával van kiegészítve, így nem fogja elveszíteni, a gyártó a tartozékot a kezéhez kötötte. A gondos figyelem a részletekre és a kép és a megjelenés részleteire teszi ezt a babát érdekessé a játékhoz és a képzelet fejlesztéséhez.

Vásárlás Vesna baba Alice 22 55 cm V3022/o 22 55 cm V3022/o 1900 rubelért.

Előnyök

 • Gondosan átgondolt külső megjelenés és ruházat;
 • Optimális ár;
 • A baba “tud” néhány kifejezést;
 • Aranyos megjelenés;
 • Hosszú haj, formázható; Aranyos megjelenés.

Hibák

 • Csak néhány mondat az interaktív funkciók közül.

A legjobb puha babák

A puha játékokat egy év alatti és idősebb gyermekek számára tervezték. Gyakorlatilag lehetetlen megsérülni általuk, teljesen biztonságosak a csecsemők számára, a tapintás érzékelésének fejlesztésére irányulnak. A legjobb plüssállat és babababák a következő kategóriákban.

Spiegelburg Baby Glück

Értékelés: 4.8

Spiegelburg Baby Glück

Német baba játékok a Spiegelburg Baby Glück márkától – különböző babák: babák babák, baba csörgők, párnázott csörgők, fogók kisgyermekek, autók, helikopterek, babák, gombák és állatok formájában. Egyes modellek hangmodult tartalmaznak, amelyet megnyomva zenét vagy történetet hallhat. Minden játék puha anyagból készült és mosható (kivéve a hangmodulos játékokat).

A felhasznált anyagok teljesen biztonságosak, és pasztellszínekkel vannak festve, elősegítve a színérzékelés fejlődését. A Baby Glück babák nem nagyobbak 20 cm-nél, így a kis kezek könnyebben tarthatják őket. A termékcsalád minden igényt kielégít, vannak babák fiúknak és lányoknak egyaránt. A sorozat egyetlen hátránya a termékek magas ára – 1000 rubeltől a legkisebb fogó baba számára. Gnóm baba 1300 rubelért kapható.

Előnyök

 • Játékok széles választéka minden ízlésnek;
 • Lágy szín;
 • Természetes és biztonságos szövetek;
 • Vannak másolatok a zenei blokkokból;
 • Kompakt, kényelmes méret a legkisebb kezek számára is.

Hibák

 • A Baby Glück játékok és babák magas ára.

Mása a Multi-Pulti által

Értékelés: 4.7

Mása a Multi-Pulti által

A nemzeti rajzfilmből ismert Mása varrási jogait a Multi-pulti cég kapta meg. Ez a 28 cm magas plüssbaba pont olyan, mint a prototípusa: egy pajkos szőke, nagy szemekkel és arányosan kis testtel, puha anyagból és rugalmas párnázattal. Mása színes ruhát és fejkendőt visel, a papucsok mind rajzfilmvázlatok alapján készültek. Nem minden egy év alatti baba ismeri az igazi Mását, de a játék biztosan tetszeni fog nekik. Egy szép kiegészítés – a hangblokk: a hasában lévő gomb megnyomásával meghallgathatja a Mása dalát. Jó, hogy csak 663 rubelért vásárolhat egy babát a Multi-Pulti-tól – ez a legolcsóbb baba a rangsorunkban.

Előnyök

 • A baba teljesen lemásolja a prototípus képét – Mása a rajzfilmből;
 • A fonatot a saját módján lehet fonni;
 • kiváló minőségű szabás;
 • Zenés blokk a Mása című rajzfilm dalaiból.

Hátrányok

 • A modul eltávolítása nélkül nem mosható.
Olvasson tovább  12 legjobb gyermek bőröndök kerekeken
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: