12 legjobb gyermekházak

*A szerkesztő értékelése a legjobbakról. Kiválasztási kritériumaink. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem szolgál vásárlási útmutatóként. Vásárlás előtt forduljon szakemberhez.

A játszóházak a játszótér pótolhatatlan részét képezik. A gyártók számos valósághű fa vagy műanyag játékszerkezetet kínálnak, amelyeket mindenféle játékeszközzel – bútorokkal, edényekkel, csúszdákkal, alagutakkal, sőt kertekkel is ki lehet egészíteni. A házikókat kültéri használatra tervezték, de a könnyűszerkezetes kialakítás lehetővé teszi, hogy egy lakásba vagy házba költözzön, ha az alapterület lehetővé teszi. Íme a 12 legjobb gyerekház áttekintése a felhasználók visszajelzései és a kiskereskedők és nagykereskedők eladási értékelései alapján.

A legjobb gyermekházak rangsora

Jelölés űr termék neve ár
A legjobb gyermekházak értékelése 1 Vidéki házikó konyhával és kerti szerszámokkal KidKraft 00200_KE 61 250€
2 Smoby House For friends konyhával és csengővel 810200 35 990€
3 Smoby kültéri kertész harangok háza 310300 35 000€
4 Vörös csillag Mozhga virág színe zöld P920-3 33 000€
5 KidKraft Greystone Cottage 39 990€
6 Mochtoys ház 11558 11 890€
7 KETER My Garden House 17197223 12 230€
8 Mochtoys Villa 10425 16 280€
9 KETER Magic 8 410€
10 CHING-CHING Csodaház OT-16 20 990€
11 Dolu City House kerítéssel 3011 12 420€
12 Smoby Jura nyaraló 310263 24 120€

Vidék konyhai és kerti szerszámokkal KidKraft 00200_KE

Értékelés: 4.9

VIDÉKI HÁZ KONYHÁVAL ÉS KERTI SZERSZÁMOKKAL KIDKRAFT 00200_KE

A KidKraft 00200_KE egy kis moduláris konyhával és kerti szerszámokkal – cserepes virágok és gyepápoló szerszámok – volt a legkelendőbb KidKraft-ház. Ez egy könnyű fa szerkezet panorámaablakokkal és előtetőkkel, valódi ajtókkal és még csengővel is rendelkezik. Egy házikó szimulációs játszóház. Tartalmaz egy padot, műanyag gyümölcs- és zöldségtartályokat, az egyik oldalon egy széles ablakpárkányt, amely asztallapként funkcionál, egy órát és egy konyhai modult.

A Buddy Bunk 3 éves kortól használható. Egyszerre több gyerek is játszhat benne, különböző forgatókönyveket találva ki: látogatás, buli, piknik vagy nyaraló – a KidKraft 00200_KE rengeteg lehetőséget kínál a gyerekek szórakoztatására. Szerelje össze a készletet az első játék előtt – a modulok könnyen felszerelhetők a tervezett pozíciójukba és rögzíthetők a helyükön. A fejtálca elég erős, 184 x 117 x 150 cm méretű. Természetes fából készült, védőlakkal bevonva.

Átlagos ár – körülbelül 56000 €.

Előnyök

 • Stabil, moduláris felépítésű, 44 kg súlyú;
 • Bőséges játszóeszközök;
 • Természetes fa és biztonsági műanyag;
 • Mozgó redőnyök, ajtók, csengő.

Hátrányok

 • Magas ár.

Smoby Baráti ház konyhával és harangokkal 810200

Értékelés: 4.8

SMOBY CHUM HÁZ KONYHASAROKKAL ÉS CSENGŐVEL 810200

Smoby második legnépszerűbb francia gyártmányú játszóháza konyhamodullal és valódi csengővel. A nagy épület egy reális házikó egy gyerek társaság számára. Belül – egy asztal padokkal, kívül – konyhasarok mosogatóval és csapteleppel, amelyhez csatlakoztatható egy tömlő vízzel, egy tűzhely. A készlet tartalmaz konyhai eszközöket és evőeszközöket a valósághű játékokhoz, virágcserépeket. Tárolóhely minden apró tárgynak – ideális a gyermeke rendben tartásához. A háznak van egy padlása és egy ajtaja valódi, elemmel működő csengővel (külön megvásárolható).

A gyerekeket érdekelni fogják a nyitható ablakszárnyak, a hordozható padok és az asztal. Kültérre tehető és esőben is hagyható, de hidegebb hőmérséklet esetén továbbra is beltérben kell tárolni, vagy a lakásban vagy házban, ha a hely megengedi – mérete 155 x 217 x 172 cm, súlya 40 kg. A Smoby háza a gyermekjátékok gyártásához engedélyezett, tanúsított műanyagból készült.

Olvasson tovább  9 Legjobb klasszikus babakocsi gyerekeknek a vásárlói vélemények alapján

Egy hatalmas házat Smoby mindössze 35000 rubelért vásárolhat meg.

Előnyök

 • Kültéri és otthoni használatra;
 • Könnyű, mégis masszív konstrukció;
 • Megfelelő áron;
 • Kívül és belül.

Hátrányok

 • Nem használt padlás.

Kertészház haranggal Smoby Outdoor 310300

Értékelés: 4.8

Smoby Kültéri kertészház csengettyűkkel 310300

A Smoby Outdoor House az egyik legnépszerűbb ház nemcsak Oroszországban, hanem Európában is. A francia gyártó a szerkezetet könnyűvé – mindössze 32 kg -, ugyanakkor stabilvá tette. Könnyen összeszerelhető, sok szülő együtt csinálja a gyerekeivel, mintha építőipari készlettel játszana.

A játszóház mérete 160 x 109 x 148 cm, így az udvaron vagy a lakásban is elhelyezhető. A termék biztonságos műanyagból készült, ellenáll a nap ultraibolya fényének és még a hidegnek is. Jön egy csengővel, amely elemekkel működik, a felhasználók megjegyzik a lágy hangot és a képességet, hogy eltávolítsák a. A kinyíló ablakok és ajtók valósághűvé teszik a játékot. Konyhai készlet mosogatóval, grillpolccal és virágcserepekkel, de nem tartalmaz játékkiegészítőket. 3 éves kortól több gyerek is játszhat egyszerre a házban.

A Smoby Outdoor ház átlagos ára 35 000 rubel körül van.

Előnyök

 • Alacsony súly;
 • Ellenáll a kiégésnek;
 • Kompakt méret a lakásban és a kertben;
 • Moduláris, valósághű kialakítás.

Hátrányok

 • Nincs benne játszóeszköz.

Red Star Mozhga Virág színe zöld P920-3

Értékelés: 4.7

VÖRÖS CSILLAG MOZHGA VIRÁG SZÍNE ZÖLD P920-3

A fából készült valósághű játszóház, a Red Star Mozhga virágos színű, zöld szegéllyel ellátott Red Star Mozhga nagyon vonzó a gyermekek számára. Annak ellenére, hogy a ház nincs felszerelve játékokkal és tartozékokkal, ez egy öröm: nyitható ablakszárnyak, ajtó, élénk szín – a termék vonzza a figyelmet és serkenti a képzeletet.

Készíthet rögtönzött kávézót, boltot, vendégeket fogadhat a házban – a felszerelés tartalmaz egy padot számukra.

A szerkezet aprólékosan kezelt nyírfa deszkázatból készült, amelyet biztonságos, német gyártmányú “North” antiszeptikus impregnáló réteggel vontak be. A ház 155 x 120 x 185 cm-es mérete és 94 kg-os súlya biztosítja a szerkezet stabilitását. A házikó előnye – egész évszakos: egész évben kint állhat, nem fél sem a napfénytől, sem a fagytól, még a mechanikai hatásoktól sem, ellentétben a műanyag társaival.

Mozhga Red Star Cottage zöld szegéllyel átlagosan 35 000 rubelbe kerül.

Előnyök

 • Gyakorlati fa;
 • Stabil kialakítás;
 • Biztonságosan impregnált fa;
 • Minden évszakra alkalmas.

Hátrányok

 • Minimális készlet.

KidKraft Greystone Cottage

Értékelés: 4.7

KidKraft Greystone Cottage

Egy másik fából készült házikó a KidKraft Greystone Cottage felülvizsgálatában egy igazi kastély házikó a gyerekeknek. A gyerekek szeretik a realizmusát: nyitható ablakok és ajtók, csengő, postaláda, konyhabútor edényekkel, óra és még egy mobiltelefon is van benne – általában minden szükséges a különböző szerepjátékokhoz a 3 éves korú gyerekek számára. Tartalmaz egy piros zászlót a tetőn, amely egy hajót vagy egy kalózszállást idéz.

A házikó impregnált, nap- és fagyálló fából készült, és a felhasználók megjegyzik a masszív és stabil konstrukciót, amely könnyen összecsukható a mozgatáshoz vagy a tároláshoz. A termék szétszedhető, majd összerakható, mint egy építőkészlet, még a gyermekek számára is – ez egy szórakoztató és magával ragadó élmény. A ház lehet állítani akár az országban vagy a szabadban, és hagyja, hogy az egész évben, és a lakásban, ha a terület lehetővé teszi – a méret a ház összeszerelt 201 x 170 x 110 cm, súly – 57 kg.

A KidKraft Greystone Cottage átlagos ára 40000 rubel.

Előnyök

 • Élethű faházikó;
 • Kiváló minőségű deszkaborítás;
 • Játékfelszerelés;
 • Összecsukható és összecsukható kialakítás.
Olvasson tovább  10 legjobb kerékpár egy 7 éves gyermek számára

Hátrányok

 • Magas ár.

Mochtoys nyaraló 11558

Értékelés: 4.6

MOCHTOYS JÁTSZÓHÁZ 11558

A lengyelországi Mochtoys által gyártott kis és olcsó műanyag ház, amely inkább kisgyermekeknek, nagyobb gyerekeknek alkalmas – magassága mindössze 122 cm, szélessége és magassága 120×120 cm. Kialakítása az 1-3 éves gyermekeket célozza meg: a világos színű falakon a világos pillangók és madarak jól láthatók és megkülönböztethetők, a nyitható ajtó kényelmes fogantyúval rendelkezik, minden rész gondosan lekerekített, hogy elkerüljék a sérüléseket a játék során. Korai kortól kezdve, ennek a háznak a segítségével képezheti gyermeke képzeletét – a komplexumban fogadást rendezhet, boltot szervezhet, vagy csak a magány és a pihenés helyeként használhatja a gyermek számára, aki szeret játszani a játékokkal.

A Mochtoys ház biztonságos, játékgyártásra engedélyezett műanyagból készült. A színező komponens a napégésnek ellenálló élelmiszer-színezék. Maga a polimer jól tűri a hideget, így a termék egész évben a szabadban maradhat. A design könnyen összecsukható, a ház bármilyen játszótéren vagy lakásban felállítható – nem foglal sok helyet, súlya mindössze 14,6 kg. Az alkatrészek speciális rögzítése és a tökéletes négyzetes keresztmetszet biztosítja a szerkezet stabilitását.

Az átlagos ár – körülbelül 10000 rubel.

Előnyök

 • Kis méret bármilyen helyszínre és bármilyen lakásba
 • Stabil felépítés;
 • Műanyag, egész éves használatra;
 • Alacsonyabb ár.

Hátrányok

 • Csak kisebb gyermekek számára.

KETER My Garden House 17197223

Értékelés: 4.5

KETER My Garden House 17197223

Ez a ház tökéletes játszóháznak – kerítéssel van ellátva, hogy előkertet képezzen. A KETER My Garden House segítségével egy 3-4 év alatti 2-3 fős gyerekcsoportot szórakoztathat néhány órán keresztül, az idősebbek kényelmetlenül érzik magukat a tető alatt – a termék magassága mindössze 117 cm. A gyerekek viszont értékelni fogják a nyitható ablakokat és a vadállatot is. Az ablakpárkányokon virágcserepek is vannak.

A KETER My Garden House kiváló minőségű műanyagból készült, élelmiszer-színezékkel. Az anyag a napon is megőrzi esztétikai tulajdonságait. A design összecsukható, mint egy gyermek építőipari készlet, és ugyanolyan könnyen szétszerelhető, kötőelemek – szilárd anyák és reteszek, amelyeket a gyerekek nem tudnak felhasítani, bár speciális szerszámok nem szükségesek számukra. A mindössze 18 kg-os súlya miatt beltéren és kültéren egyaránt használható.

A ház átlagára – 13000 rubel.

Előnyök

 • Egy ház kerttel és virágcserepekkel;
 • Biztonságos műanyag összetételű;
 • Könnyen összeszerelhető;
 • Alacsony ár.

Hátrányok

 • Minimális készlet játékokkal.

Mochtoys Villa 10425

Értékelés: 4.4

MOCHTOYS VILLA 10425

A Mochtoys Villa 10425 egy kicsit más variációval rendelkezik, mint az 11558 – egy ablak van a falon egy ajtóval. És élénk színűnek tűnik, zöld falakkal és narancsvörös tetővel. Ugyanazok a dekorációk – virág, pillangók és madarak. Az ablakok kinyílnak, az ajtó is. A játszóházat egyéves kortól tervezték, magassága alacsonyabb, mint elődeié – 118 cm. Ezért csak 3 éves korig alkalmas. A szélesség és a hosszúság is szerény – 150 és 118 cm. A 19 kg-os súly megkönnyíti a szállítást, de a termék stabilitását nem befolyásolja – a felhasználók azt mondják, hogy a ház nem leereszt, és a kialakítás elég merev és teljesen biztonságos, még akkor is, ha a gyerekek aktívan játszanak.

A ház napálló műanyagból készült, és kültéren és beltéren egyaránt használható.

Átlagos ára körülbelül 12000 rubel.

Előnyök

 • Feltűnő design;
 • Robusztus felépítés;
 • Biztonságos műanyag;
 • Alacsony ár.

Hátrányok

 • Csak 3 év alatti kisgyermekeknek.

KETER Magic

Értékelés: 4.3

KETER Magic

A KETER Magic ház a legszokatlanabb a felülvizsgálatunkban. Szabálytalan, aszimmetrikus falai, ablakai és teteje olyan, mintha egy Alice Csodaországban című könyvből lépett volna elő. A tetőn lévő kakas különleges bájt kölcsönöz a terméknek, és még inkább megragadja a mese képzeletét. A KETER Magic 2-6 vagy 7 éves korú gyermekek számára alkalmas – 146 cm magas tetővel rendelkezik, de alapméretei kicsik – 110 cm x 110 cm és 10 kg súlyú. Az építmény stabilitását a kis ház részeinek merev összekapcsolása teszi lehetővé, amely a termék tárolásához vagy szállításához speciális szerszámok nélkül, speciális módon szétszerelhető. A kompakt méret lehetővé teszi a ház használatát a szabadban és a lakásban is. Anyag – polipropilén. Az izraeli fejlesztők a KETER Magic-et a saját országuk időjárási körülményeinek figyelembevételével hozták létre, illetve a termék nincs kitéve a kiégésnek, de a fagyos időjárás miatt óvatosnak kell lennie, és ne tegye ki a műanyagot sokknak a fagypont alatti hőmérsékleten. oktatás 1 Az izraeli fejlesztők a KETER Magic-et a saját országuk időjárási körülményeinek figyelembevételével hozták létre.

Olvasson tovább  A 12 legjobb magas szék a baba számára

Átlagos ár – 8000 rubel körül.

Előnyök

 • Szokatlan forma;
 • Ragyogó tervezés;
 • Alkalmas nagyobb gyermekek számára;
 • Alacsony ár.

Hátrányok

 • Nem fagyálló;
 • Nem tartalmaz játékokat vagy tartozékokat.

CHING-CHING Csodaház OT-16

Értékelés: 4.2

EGY NAGYSZERŰ CSODAHÁZ 16-TÓL

Egy másik érdekes ház a rangsorban CHING-CHING Miracle House OT-16 elég nagy – 170 cm magas és 163×130 cm kerületű. A gyerekek egészen az általános iskoláig, sőt idősebbek is játszhatnak vele. A termék nem csúszik a földön, a padlón, miközben súlya mindössze 18kg.

Hogyan lehet a házat érdekessé tenni: Van ajtaja, kéménye és tetőablak, valamint egy funkcionális asztal egy paddal a látogatáshoz. Figyelemre méltó, hogy a ház nagy mérete lehetővé teszi, hogy 4-5 ember, nem pedig 3, egyszerre maradjon és játsszon.

Anyaga műanyag, nincs éles él semmilyen felületen vagy bordán. A felület könnyen ápolható és tisztítható. A polimer ellenáll a meleg időjárásnak, de a gyártó azt javasolja, hogy télen távolítsa el a házat, hogy elkerülje a deformációkat és töréseket, amelyeket a fagypont alatti hőmérsékleten történő durva kezelés okoz.

Átlagos ár – körülbelül 20000 rubel.

Előnyök

 • Nagy méretű ház
 • Könnyen ápolható felületek;
 • Tartalmazza az asztalt és a padot.

Hátrányok

 • Csak nyári alkalmazás esetén.

Dolu City House kerítéssel 3011

Értékelés: 4.2

Dolu City House kerítéssel 3011

A Dolu City House inkább egy elkerített pavilonra hasonlít – mindkét oldalán panorámaablakokkal, kapuval és ablakos tetővel rendelkezik. A gyártó nem kínál egyéb kiegészítőket – nincsenek játékok vagy konyhai készletek. A ház 158 cm x 104 cm-es méreteivel és 132 cm-es magasságával ideális 2-3 kisgyermek számára 2 és 4 éves kor között.

A 3011-es kerítéssel ellátott Dolu City House a részek merev összekapcsolása miatt stabil, otthon nem csúszik a padlón, és nem “sétál” a szabadban lévő telken. A gyártó a házat olyan műanyagból készítette, amely ellenáll a kiégésnek és a hidegnek.

Átlagos ár – körülbelül 11000 rubel.

Előnyök

 • Szokatlan megoldás kerítéssel és panorámaablakokkal;
 • Közepes méret kül- és beltéri használatra;
 • Nincs csúszás.

Hátrányok

 • Nincs benne pad vagy asztal.

Smoby Jura House 310263

Értékelés: 4.2

SMOBY JURA HÁZ 310263

A rangsort egy másik Smoby-ház zárja, ezúttal a Jura 310263 sorozat, szokatlan szív alakú szárnyakkal és egy sok különböző lyukkal rendelkező fenevaddal. A házat 1 éves kortól tervezték a gyerekeknek, akiket csak érdekel minden, hogy felfedezzék és megvizsgálják a különböző díszeket, lyukakat.

A ház műanyagból készült, méretei 124x117x132 cm, súlya 23 kg – ez elegendő a stabilitáshoz és a statikához egy ilyen termék esetében. A Smoby Jura ideális kis helyiségek és nagy lakások számára, bár a ház bármikor tárolható és összecsukható, majd elővehető és gyorsan összerakható. A gyártó azt ígéri, hogy a műanyag ellenáll a fagynak és a napfénynek. A felhasználók megerősítik – a tél és a nyár nem befolyásolja a ház épségét és esztétikáját.

Átlagos ár – 20500 rubel.

Előnyök

 • Élethű ajtók és ablakok;
 • Minden időjárásnak ellenálló műanyag;
 • Összecsukható kialakítás.

Hátrányok

 • Meghatározatlan.
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Cybulya Guculka

Helló mindenkinek! Én vagyok Cybulya Guculka, és nagy lelkesedéssel osztom meg szenvedélyemet a háztartási gépek javításával és telepítésével kapcsolatban. Ennek az oldalnak az írójaként engem a technológia iránti szeretetem és a vágy hajt, hogy segítsek másoknak megérteni és megoldani a gépeikkel kapcsolatos problémákat.

Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: