12 legjobb táborok Moszkva közelében

*A szerkesztők szerint a legjobbak áttekintése. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, és nem minősül reklámnak vagy vásárlási útmutatónak. Vásárlás előtt konzultáljon szakemberrel.

Nyáron nem minden szülő tud időt szakítani a munkából, hogy minőségi időt töltsön gyermekével. Az iskolás gyermekek számára pedig fontos, hogy a szünidő alatt valamivel elfoglalják magukat, ami lefoglalja őket, és a lehető legszórakoztatóbb és legoktatóbb legyen. A tábori formátum egyre népszerűbb. A szülők biztosak lehetnek abban, hogy gyermekük nemcsak felügyelet alatt, hanem olyan szakemberek biztos kezében is lesz, akik felelősek a gyermekek szabadidős, szabadidős és egészségügyi tevékenységeiért.

Milyen táborok állnak rendelkezésre?

Mielőtt tábort választ, jó, ha tudja, milyen típusú táborokat kedvel, és hol érzi magát a gyermeke a legjobban. Vannak profil, többirányú és témaalapú. Fontos megérteni az utazás célját. Ha például egy tinédzsernek az angol nyelvtudását vagy a tanulmányi tantárgyakat kell fejlesztenie, akkor a speciális táborok a legmegfelelőbb választás.

 1. Tematikus. Ezek a táborok teljesen különböző műszakokban lehetnek. Például az “Óz”, “A Karib-tenger kalózai” és más filmek. Minden egyes műszakban a gyerekek speciális készségeket tanulnak meg. Például, hogyan kell viselkedni a vízben.
 2. Profil. Ez lehet üdülőtábor, sporttábor, nyelvi tábor vagy tanulmányi tábor.
 3. Többirányú. Egy tábor egyszerre több irányt is kombinálhat. A gyerekek például egyszerre tanulhatnak, élvezhetik a szabadidős tevékenységeket és vehetnek részt szórakoztató tevékenységekben. Vagyis a tevékenységek változatosak.

Mit kell figyelembe venni a gyermektábor kiválasztásakor??

Mielőtt gyermekét vagy tinédzserét valamelyik táborba küldi, érdemes ellenőrizni, hogy jól döntött-e. Fontos, hogy több tényezőre is figyeljünk:

 1. Legitimitás.Biztosnak kell lennie abban, hogy a létesítmény rendelkezik a megfelelő dokumentációval, átment mindenféle ellenőrzésen és megfelel a követelményeknek.
 2. Helyszín. Ha egy gyermeket először küldenek gyermektáborba, ne válasszon távoli helyeket. Fontos, hogy a 11 év alatti gyermekek otthonuk közelében maradjanak. Így a szülők szükség esetén meglátogathatják.
 3. A tábor típusa.Érdemes megfontolni, hogy a választott tábor megfelelő-e gyermeke számára. Fontosnak tartjuk, hogy a nyári szünetben ne terheljük túl a gyerekeket. Ha egy tinédzsernek nincs vágya, nincs képessége nyelveket tanulni, akkor jobb, ha nem választja a tábort a fő előítéletekkel. A gyermek kényelmetlenül fogja érezni magát, ami nem szándékolt következményekhez vezethet: tiltakozás a szabályok ellen, fegyelemsértés, szökés.
 4. Személyzet.A szülők többet megtudhatnak a tábor szabályairól, valamint arról, hogy milyen lesz a személyzet. A vezetők lehetnek felsőoktatási intézmények és főiskolák hallgatói és tapasztalt felnőttek is.
 5. Általános kényelem.Fontos megérteni, hogy a gyermek milyen környezetben lesz a tábor idején. Érdemes odafigyelni az étkezésre (ha allergiás vagy bizonyos ételekre, van-e alternatíva), a tevékenységekre (ha tilos a mozgásos játék, fontos, hogy a személyzet tisztában legyen vele), a szálláskörülményekre (külön egységek lányoknak és fiúknak, kényelmes ágyak, felszerelt mellékhelyiségek, mosdók és mosdók, amelyek gyalogosan elérhetőek).
 6. A gyermek véleménye. A gyermektábort nem egy szülő fogja vezetni, így bármennyire is csábító az ajánlat, érdemes szem előtt tartani, hogy nem biztos, hogy egyáltalán nem ugyanazok az érdeklődési körök lesznek jelen. Úgy gondoljuk, hogy érdemes beszélgetni gyermekével, megismerni érdeklődési körét és preferenciáit, majd dönteni a legmegfelelőbb létesítményről. Tapasztalataink szerint, ha egy fiatalnak nem tetszik a tábor, meglehetősen gyorsan kimutatja “ellenállását”, és végül hazamegy különböző okokból: a fegyelem megszegése, saját kívánsága és mások miatt.
Olvasson tovább  10 Legjobb kopjafák és kiságytartók csecsemőknek

Top 12 legjobb tábor a moszkvai régió gyermekei számára

Jelölés Helyszín Név Értékelés
Top 12 legjobb üdülőtáborok gyerekeknek Moszkva közelében 1 Élvezze a tábort 5.0
2 PIKABU 4.9
3 Euroclub 4.8
4 Egyesült Királyság 4.7
5 START UP 4.6
6 Robinsonade 4.5
7 Jó győzelem 4.4
8 ENG
 • SHFUN
 • 4.3
  9 NEO CAMP 4.2
  10 KARÁCSONYI FÁJ 4.1
  11 Új hullám 4.0
  12 Voila 4.0

  Élvezze a tábort

  Értékelés: 5.0

  Élvezze a tábort

  Ha gyermekének szüksége van arra, hogy fejlessze az angol nyelvtudását, vagy akár akcentus nélkül beszéljen, ez az egyik legjobb hely mind a tanuláshoz, mind a nyári kikapcsolódáshoz. Elvégeztük a kutatást, és kiderítettük, hogy a gyerekek biztosan nem fognak unatkozni a műszakban. Nemcsak izgalmas órákat kapnak anyanyelvi tanácsadókkal, hanem esti műsorokat, küldetéseket és vetélkedőket, valamint egy ízletes, 5 fogásos vacsorát is.

  Moszkva külvárosi tábor garantálja a biztonságot és az első osztályú szállást 7-17 éves gyerekeknek. Bármilyen szintű angol nyelvtudással rendelkező gyermek fejlesztheti nyelvtudását, és elkezdhet aktívan beszélni egy idegen nyelven anélkül, hogy zavarba jönne. A gyerekek nem akarnak elmenni. a visszajelzések az Enjoy Campről annyira pozitívak és pozitívak, hogy még egy felnőtt is szívesen belevetné magát a gondtalan gyermekkor légkörébe. Statisztikailag 10 gyerekből 7, aki már volt ebben a táborban, visszajön egy újabb műszakra.

  PIKABU

  Értékelés: 4.9

  PIKABU

  A kisgyermekek tábora olyan egyedülálló hely, ahol a gyerekek játékosan fedezik fel a világot, új szerepeket tanulnak és készségeket sajátítanak el. Az óvodások és a 6-8 éves általános iskolások biztosan nem fognak unatkozni a PIKABU-ban. A gyerekeknek napközben teljes munkaidős feladatuk van, így nem fognak unatkozni. Szabadidős tevékenységek váltakoznak tevékenységekkel, rekreációs és társasjátékokkal.

  A gyerekek mindig felügyelet alatt állnak, 5 gyerekenként egy felnőtt tanácsadóval. Azt tapasztaltuk, hogy a személyzet elosztása segít abban, hogy több időt töltsünk a gyerekekkel, megoldjuk a mindennapi problémáikat és együtt kreatívkodjunk. A tábor napi 5 étkezést, uszodát, egészségügyi központot, tánctermet és koncerttermet biztosít.

  Euroclub

  Értékelés: 4.8

  Euroclub

  A tábor minden ünnepnapon készen áll a különböző korú gyermekek fogadására. A 6 és 9 év közötti gyermekek és a 10 és 16 év közötti tizenévesek számára is van lehetőség. Ez egy másik egyedülálló program az angol nyelvi táborok között. A gyermekek szabadtéri nyaralást, hangulatos szobákat, finom ételeket, eredeti vakációs programot, művészeti és sporttevékenységeket és még sok mást élvezhetnek.

  A gyerekek megtanulják az angol nyelvet, valamint a nyári szünidő helyes eltöltésének módját. A tábor sportprogramot, szabadidős tevékenységeket és szórakozást is tartalmaz. A szülők, ha kívánják, gyermekük programjának részeként anyanyelvi beszélővel tartott angol órákat is felvehetnek.

  Fontos, hogy a gyermekek biztonsága kiemelt prioritást élvez. Napi 5 étkezés, 24 órás orvosi ellátás és éjjel-nappali őrzés a táborban. A gyerekek számára a közlekedésrendészet kíséretében a Moszkvából és vissza is szerveznek transzferjáratot.

  Egyesült Királyság

  Értékelés: 4.7

  Egyesült Királyság

  A nyelvi táborban a gyerekek nem csak egy idegen nyelv kényelmes és mélyreható tanulását élvezhetik, hanem egy sokoldalú pihenést is kapnak. A 6 és 17 év közötti gyerekek szórakoztató módon tanulják meg az angol szókincset, teljesen magával ragadó módon, kütyük nélkül. Gyermeke úgy tud majd tanulni és pihenni, hogy nem egy “virtuális térben” tartózkodik. A szülők biztosak lehetnek abban, hogy minden nap nemcsak produktív, hanem érdekes is lesz. a tábor tanácsadói és munkatársai kreatív műhelyeket, esti műsorokat, játékokat és küldetéseket is szerveznek.

  A gyerekek nemcsak barátokat, hanem kedvükre való hobbikat is találnak. A gyerekek és a tinédzserek minden nap fejlesztik nyelvi készségeiket és kiaknázzák kreatív lehetőségeiket.

  START UP

  Értékelés: 4.6

  START UP

  Egyedülálló tábor fiatal vállalkozók számára. A START UP 8 és 16 év közötti gyerekeket hív meg a műszakokba. Megtudtuk, hogy a tábor alatt minden gyermek létrehozhatja saját üzleti projektjét, és még reklámfilmet is készíthet. Ez egy nagyszerű platform a fiatal vállalkozók számára, akik valóban motiváltak saját vállalkozásuk elindítására.

  Még a legfiatalabb táborozók is hasznosnak találják, hogy többet tudjanak meg az üzleti életről. A dinamikus és közérthető programnak köszönhetően az anyag minden korosztály számára érthető lesz. A START UP szállást kényelmes szobákban kínálnak, felszereltséggel és kényelemmel. A gyermekek számára az ételeket minden gyermek ízlése szerint választják ki, és naponta 5 alkalommal fogyasztják el.

  A tábor során a gyerekek és a tizenévesek megtanulják a pénzügyi ismeretek alapjait és a költségvetés összeállítását. A tanórák mellett a START UP tanítványai sportjátékokat, küldetéseket, izgalmas kirándulásokat és szórakoztató programokat is megtapasztalhatnak.

  Robinsonade

  Értékelés: 4.5

  Robinsonade

  Az utazás lenyűgöző világát fedezik fel a Robinsonade táborban részt vevő gyerekek. Több mint 30 éve egy szakemberekből álló csapat egyedülálló kalandokat hoz létre a gyermekek számára. Érdekes és gazdagító nyaralás – minden, amire szüksége van egy aktív nyári vakációhoz. A tábor programja különböző tevékenységeket kínál a résztvevők számára. Ugyanakkor a gyerekek megoldják az eléjük tett feladatokat, legyőzik a kétségeket és megtanulnak határozottan cselekedni. Minden résztvevő megtervezheti a saját idejét.

  A gyerekek megtanulják a csapatmunkát, a személyes felelősségvállalást és a csapatmunkát. Minden Robinsonade-résztvevő képes lesz felismerni a tevékenységének jelentőségét. A gyerekek különböző mesterkurzusokon és sportprogramokon vesznek részt. Lesznek olyan tevékenységek is, mint a maffiajáték, KVN, szellemi maraton és diszkó.

  Minden korosztály számára más-más programcsomag áll rendelkezésre. Mint megtudtuk, a résztvevők 7 és 16 év közöttiek lehetnek. A Robinsonade napi 5 étkezést biztosít, kifejezetten a gyermekek számára kialakított menüvel. Az étrendben mindig van friss gyümölcs. A gyermekek 24 órán keresztül tiszta ivóvízhez jutnak a ketrecekben. A résztvevőknek kényelmes szállást biztosítanak 2 vagy 3 ágyas, kényelmes bútorokkal berendezett szobákban, valamint minden szobához saját WC-t.

  Jó győzelem

  Értékelés: 4.4

  Jó győzelem

  Az egyik legjobb tábor a kreatív típusok számára. A 6-17 éveseknek szóló, mindig színes és tematikus műszakok minden résztvevőt lekötnek és szórakoztatnak a nyári szünetben. Minden nap szó szerint percre pontosan be van osztva, így a gyerekek nem fognak unatkozni. A gyerekek nem fognak elfáradni, mivel a tevékenységek egymást váltják.

  Csak élénk interakció a nap folyamán, és a lehetőség, hogy mindenkivel barátkozzanak a műszakban. Nem használnak semmilyen kütyüt, csak egy egyedi programot a gyermekek és tizenévesek számára. A gyermekeket életkor szerint csoportosítják: 6-9 évesek, 10-13 évesek és 14-17 évesek. A szülőket napi 4 étkezés, testmozgás, mesterkurzusok, sportversenyek, diszkók, filmek, koncertek és sok más program várja. A fiatalabb táborozók számára délutáni alvás is rendelkezésre áll.

  Minden gyermek kényelmesen fogja tölteni az idejét a Good Win táborban. Lesz idő a művészetre és a sportra, valamint érdekes küldetésekre, játékokra és műhelymunkákra.

  A Good Win bónuszrendszer egyedülálló. A gyerekeket a kemény munkáért és a győzelmekért jutalmazhatja a csapat, de a szabálysértésekért pénzbírság jár. A fő ösztönző a díjak, amelyeket a gyermek a műszak során szerzett “bónuszokért” vehet át.

  ENG
 • SHFUN
 • Értékelés: 4.3

  ENG<li></div><p>SHFUN” src=”/wp-content/uploads/2023/11/4216666195691-7312.jpg” title=”ENG</p><li>SHFUN”><p>A nyelvi tábor kiváló példája, ahol a munkatársak a gyermekek nyelvi akadályainak leküzdésén dolgoznak. A műszak során minden résztvevő megismerkedik az angol nyelvű országok kultúrájával, fejleszti beszédkészségét, és megtanulja megkülönböztetni a nyelvjárásokat. Kreatív versenyek és szórakoztató műsorok gyerekeknek és tinédzsereknek, míg az anyanyelvi tanárokkal tartott órák biztosítják a teljes elmélyülést a nyelvi környezetben.</p><p>Az angol nyelvet játékos módon tanítjuk, így minden gyermek jól fogja érezni magát a tanulás során. Mint megtudtuk, a csoportok kicsik – egyenként 30 fő. Ez biztosítja, hogy minden résztvevő maximális figyelmet kapjon. A gyerekek barátságos légkörben tanulnak egymástól.</p><p>A műszak alatt angol nyelvű játékok és sportok, valamint vitaklub, mesterkurzusok és filmvetítések szervezése zajlik. A gyerekek graffiti- és testművészetben, formatervezési órákon vesznek részt, és megtanulják, hogyan kell kézműveskedni.</p><h3>NEO CAMP</h3><p>Értékelés: 4.2</p><div style=NEO CAMP

  A NEO CAMP-ban egyszer részt vett gyerekek 87%-a visszatér ebbe a rendkívüli táborba. 100%-ban egyedi program és tevékenységek garantáltan a műszakok résztvevői számára. A személyzet olyan tapasztalt tanácsadókból áll, akik több mint 5 éve foglalkoznak gyerekekkel.

  A gyerekek számára minden nap tele lesz fényes érzelmekkel. A NEO CAMP egy olyan hely, ahol fejlesztheted kreatív képességeidet, új hobbit találhatsz magadnak. Itt mindenki találhat kedvére valót: 3d-tollal festés, quilling, égetés, moduláris origami, festés, fonás, thermomozaik készítés, kusadama, sós tészta modellezés, piecing és még sok más.

  A gyerekek olyan sportokban is részt vesznek, mint a foci, az asztalitenisz és a röplabda.

  YOLKA

  Értékelés: 4.1

  KARÁCSONYI FÁJ

  egy egész éves sci-fi tábor, amely senkit sem hagy közömbösnek. A statisztikák azt mutatják, hogy a YOLKA-nál műszakot vállaló gyerekek 90%-a visszatér. Mint kiderült, minden műszaknak megvan a maga eredeti története. Az alaptudomány, a jellemzők és a karakterek ismertetése. Egy térképet is használnak, amely a történet előrehaladtával kiegészül.

  A gyerekek a változáson nemcsak szórakoznak, hanem egyedi történetű oktatási tevékenységekbe is belemerülnek. a YOLKA táborban finom ételek várják a gyerekeket és a tinédzsereket, szmorzsákkal.

  Egy új hullám

  Értékelés: 4.0

  Új hullám

  Az oktatási és sportprogramok ritka kombinációja várja a táborba érkezőket. A gyerekek szívesen vesznek részt a művészeti stúdióban a kreativitásért, naponta hatszor étkeznek, és rejtélyeket és találós kérdéseket oldanak meg a tematikus programokon.

  A New Wave tábor programja a résztvevők sokoldalú fejlődését célozza. Ugyanakkor minden gyermek “elszakad” a kütyüktől, és megtanulja felfedezni a világot, kommunikálni az emberekkel, új barátokat szerezni és érdekes tevékenységekben részt venni.

  A csomag tartalmazza a transzfert, étkezést, szállást kényelmes 2 vagy 4 ágyas szobákban, lezertagot, orvosi ellátást, uszodát, sporteseményeket, mozit, diszkót. A szülők felár ellenében születésnapi partit is szervezhetnek gyermeküknek a táborban.

  Voila

  Értékelés: 4.0

  Voila

  Az utazásszervező bemutatja az “Idő” tábort. Ez a tér egyedülálló módon ötvözi a tevékenységet és a kreativitást. Minden gyermek megtalálja a neki tetsző tevékenységet. A 8-10 éves gyermekek a játszószobában, a 11-14 évesek pedig az uszodában (szezononként 4 alkalommal). A táborozókat szabadtéri tevékenységek, reggeli gyakorlatok, küldetések, szerepjátékok és kreativitás várja. A babák és kisgyermekek kipróbálhatják magukat rövidfilmekben, drámajátékokban és animációs projektekben.

  Elemeztük és megállapítottuk, hogy a táborban most már vegyesen működnek a parcellák, ahelyett, hogy egy adott műszakot egy adott kategóriához rendelnének. Az egységek kis létszámúak lesznek, körülbelül 15-20 fő. És összesen a táborban a változás 70-80 gyermek, ezért nagyon is lehetséges, hogy megismerkedjen minden résztvevővel, és barátokat szerezzen.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Cybulya Guculka

  Helló mindenkinek! Én vagyok Cybulya Guculka, és nagy lelkesedéssel osztom meg szenvedélyemet a háztartási gépek javításával és telepítésével kapcsolatban. Ennek az oldalnak az írójaként engem a technológia iránti szeretetem és a vágy hajt, hogy segítsek másoknak megérteni és megoldani a gépeikkel kapcsolatos problémákat.

  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: