27 legjobb társasjátékok gyerekeknek

*A szerkesztő véleménye a legjobbakról. Kiválasztási kritériumok. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem tekinthető vásárlási útmutatónak. Tanácsadás szakembertől vásárlás előtt.

A gondoskodó szülők társasjátékokat vásárolnak a gyermekükkel való családi szórakozáshoz. Nemcsak a rokonokkal és barátokkal való szórakozást garantálják, hanem a kommunikáció, a finommotorika és a gondolkodási képességek fejlődését is elősegítik. Fedezze fel a legkelendőbb társasjátékokat a felülvizsgálatunkban.

A legjobb társasjátékok értékelése gyerekeknek

Jelölés Helyszín Név Ár
A legjobb társasjátékok hároméveseknek 1 Menekülés a tyúkólból 860 €
2 Umka Masha és Medve. Orosz bingó 166 €
3 DJECO Dodo kártyajáték 1 428 €
4 SHANTOU Egy léghajó kalandjai 1 439 €
5 Toy Master Association: Színek 270 €
A legjobb társasjátékok 3 és 6 év közötti gyerekeknek 1 Dobble számok és formák 870 €
2 Életmód Crafty Fox 899 €
3 Kozmodrom játék Imaginarium 1 379 €
4 GAGA Macskamancs 646 €
5 UNO Junior 449 €
6 Egy nyalóka gyermekkora 1 170 €
7 A
 • mint Junior
 • 620 €
  8 Carcassonne gyermekei 1 990 €
  9 Sajt kastély 2 090 €
  A legjobb társasjátékok 6 és 12 év közötti gyerekeknek 1 Van
  o Monopoly
  1 474 €
  2 UNO Uno kártyajáték 550 €
  3 Ravensburger őrült labirintus 2 263 €
  4 Van
  o Jenga játékok A2120
  901 €
  5 Életmód Dixit 2 666 €
  6 Van
  o Működés
  2 067 €
  7 Jenga 960 €
  8 Scrabble Junior 1 617 €
  9 Ticket to Ride Junior 2 790 €
  10 Junior kolonizátorok 1 989 €
  11 Dobble 960 €
  12 Ragadós kaméleonok 1 150 €
  13 Monopoly Junior 918 €

  A legjobb társasjátékok hároméveseknek

  Ez a jelölés azokat a játékokat tükrözi, amelyek hároméves korig érdekesek a kisgyermekek számára. A legmogorvább gyereket is mosolyra fakasztják.

  Menekülés a tyúkólból

  Értékelés: 4.9

  Menekülés a tyúkólból

  Ez a szórakoztató társasjáték egyszerű szabályokkal tökéletes a gyerekek számára. A készlet segíti a gyermekek finommotoros koordinációjának és gondolkodási készségének fejlődését. A folyamat során a háromévesek nemcsak szórakoznak, hanem megtanulják az ok-okozati összefüggéseket is. Amikor a tyúkól ugrál, színes tyúkok szétszóródnak. A játékosok viszont dobnak egy speciális kockával. Ha a kiesett szín megegyezik a kiállított madarak árnyalatával, a csirkéket hazaküldik, és mással helyettesítik őket. A játék célja az összes menekülő tyúk elkapása. Az a játékos nyer, aki vissza tudja segíteni védencét a tyúkólba.

  Ahogy hallottuk, a gyerekek imádják a kiugró madarakat. Készen állnak arra, hogy órákig játsszák a Szökés a tyúkólból játékot. A termék árát teljes mértékben indokolja a minőség és a kivitelezés. 960 € áron. Maximum 4 fő részére tervezték.

  Előnyök

  • a motoros szféra fejlődése;
  • elfogadható ár;
  • Egy szórakoztató játék, amely órákig elszórakoztat;
  • Sok dicsérő értékelés.

  Hibák

  • nincs.

  Umka Masha és a medve. Orosz bingó

  Értékelés: 4.8

  Umka Mása és a medve. Orosz bingó

  A “Mása és a medve” stílusában készült szórakoztató “orosz bingó” társasjáték remek kiegészítője egy családi estének. A lényege, hogy a jegyedben lévő ketreceket teljesen lefedd hordókkal. A kártyák erős papírból, a táska pedig szövetből készült. Maguk a hordók természetes fából készülnek. Kellemes tapintásúak és csiszolt felületűek. Összesen 90 hordó. A termék fejleszti a figyelmet és a gondolkodást.

  A vélemények alapján a készlet nagyon fényes és érdekes, de a kártyák és a hordók nagyobb méretűek lehetnek. A játék túlárazott néhány online boltban. Átlagos ár – 500 rubel.

  Előnyök

  • Kiváló minőségű játékdarabok;
  • a figyelem fejlesztése;
  • képi ragyogás.

  Hátrányok

  • Kis hordók.

  DJECO kártyajáték Dodo

  Értékelés: 4.7

  DJECO kártyajáték Dodo

  Áttekintésünk egy Dodo nevű, gyerekeknek szóló kártyajátékkal folytatódik. A készlet 32 kártyát, két hőst, matracot és orosz nyelvű útmutatót tartalmaz. Csak két ember játszhat. Egy személy egy karakterkártyát helyez a matracra, és kinyitja a többi képet, amíg össze nem gyűjtenek egy 3 kártyából álló készletet.

  Lehetőleg egy felnőtt vegye át a vezetést. Az összegyűjtött kártyákért a kis játékos egy csiklandozással, egy altatódallal vagy egy csókkal jutalmazza a kis játékost. Ez egy nagyszerű lehetőség lefekvéshez. Élvezze a világos szabályokat, az elemek minőségét és a játék pozitív érzelmeit. A készlet ára 1300 rubel.

  Előnyök

  • érthető szabályok;
  • Rengeteg pozitív érzelmet váltott ki a játék;
  • Alkalmas esti játéknak.

  Hátrányok

  • Csak két játékos számára.

  SHANTOU Egy léggömb kalandjai

  Értékelés: 4.6

  SHANTOU A léggömb kalandjai

  A Next egy egyszerű, de érdekes társasjáték, amely a kétéves gyerekeknek is tetszeni fog. Töltsd el az idődet a SHANTOU’s Balloon Adventures játékkal egyedül vagy a barátaiddal, nehezítve a feladatot az időzítővel. A készlet célja, hogy a labdát speciális karokkal mozgasd, hogy a labirintuson keresztül mozgasd, anélkül, hogy leejtenéd a játéktérről.

  A társasjáték garantálja a szabadidő szórakoztató eltöltését. Fejleszti a pontosságot, a kézügyességet és a finommotoros készségeket. Az ügyfelek pozitívan nyilatkoznak róla. És a szett nem lesz unalmas a fiatal játékosok számára. A babák készen állnak arra, hogy minden nap órákon át pukkasszák a lufit. A tulajdonosok nem panaszkodnak a termék minőségére. Az alkatrészek hihetetlenül tartósak. Maga a műanyag elég erős. A színek élénkek, de nem savasak. Egy tartalék léggömb öröm, ha van a készletben. Ár – 1500 rubel.

  Előnyök

  • Fejleszti a kézügyességet és a célzóképességet;
  • nem unalmas a gyermekek számára;
  • a termék kiváló minősége;
  • A készletben van egy tartalék labda.

  Hibák

  • Nincsenek jelentős hátrányai.

  Toy Master Association: Színek

  Értékelés: 4.5

  Toy Master Association: Színek

  A szűkös költségvetésű vásárlóknak érdemes közelebbről megnézniük az egyesület társasjátékát. Lehetővé teszi a memória és a gondolkodás fejlesztését, és megtanítja az osztályozás alapjait. A termék bővíti a kisgyermek szókincsét, a világról alkotott elképzeléseit, hozzájárul a történések normális érzékeléséhez. oktatás 1 A termék egy kisgyermek szókincsét bővíti. Színes képek a fatáblán. A játék feladata, hogy a kártyákat a képekhez illessze. Először egy felnőttnek meg kell mutatnia, hogyan kell csinálni, aztán a gyermek maga fogja csinálni.

  2 év alatti gyermekek számára nem érthető. A szülőknek tetszik az asszociációk ötlete és a játék és a tanulás összekapcsolásának lehetősége. Az elemek jó minőségéről nyilatkoznak. A fából készült panel nem töredezett. Minden kép vidám és fényes. Ár – 250 rubeltől.

  Előnyök

  • Szókincsfejlesztés;
  • jó minőségű elemek;
  • Ésszerű ár
  • fényes képek.

  Hibák

  • nincs.

  A legjobb társasjátékok 3 és 6 év közötti gyermekek számára

  Szinte minden társasjáték érdekes az óvodáskorú gyermekek számára. Kíváncsisággal szívják magukba az információkat, és aktívan bővítik látókörüket.

  Dobble Számok és formák

  Értékelés: 4.9

  Dobble számok és formák

  A kategóriát egy olyan oktatójátékkal nyitja meg, amely a Dobble gyermekkori változatának tekinthető. Alkalmas az egész családdal való időtöltésre. A “Számok és formák” szórakoztató és oktató jellegű. A játék előrehaladtával a fiúk és a lányok megtanulják megkülönböztetni az árnyalatokat, a formákat és a számokat. Egy játék körülbelül tíz percig tart. Maximum öt játékosra tervezve. A kártyákon többszínű formák és számok szerepelnek. A résztvevők feladata, hogy hasonlóságokat találjanak a képek között. Minden kártyapárnak csak egy közös vonása van.

  A vélemények alapján a gyerekek szívesen játszanak az élénk színű kártyákkal. Egyes készletek 55 helyett 31 képet tartalmaznak. Ezért vásárlás előtt győződjön meg róla, hogy a készlet teljes. Dobble ára körülbelül 1200 rubel.

  Előnyök

  • Alkalmas nagy létszámú csoport számára
  • Fejleszti a gondolkodási készségeket;
  • fényes kártyák.

  Hibák

  • nincs komoly hátránya.

  Életmód Alattomos róka

  Értékelés: 4.8

  Életstílus Alattomos róka

  5 éves kor után a Logical Fox társasjátékkal a gyerekek is jól boldogulnak. Maximum 4 fő játszhat. Le kell vadászniuk a vörös hajú szélhámost, aki ellopta a pitét. Ehhez nyomokat kell használnod és nyomokat kell találnod. A készlet lehetőséget ad arra, hogy igazi nyomozónak érezd magad, logikát alkalmazz, és megtanulj csapatban dolgozni.

  Játékonkénti idő – 20 perc. Tartalmaz 16 gyanúsított kártyát és ugyanennyi emberrablót, 12 nyomot, zsetonokat, kockát, játékmezőt és egy Fox figurát. Hátránya, hogy a kártyák nem túl vastagok. Maga a játéktábla erős kartonból készült. Dicséret a praktikus tárolódobozért, a világos, színes kialakításért, az egyszerű és világos szabályokért. Ez a készlet nagyszerű választás a nyugtalan gyerekek számára, akik nem szoktak elveszíteni. Mindenki együtt játszik a ravasz róka ellen. Költség – 910 rubel.

  Előnyök

  • könnyen tárolható dobozban
  • Szilárd készlet;
  • színes dizájn;
  • könnyen érthető szabályok;
  • nem unalmas.

  Hibás

  • nincs.

  Kozmodrom játék Imaginarium

  Értékelés: 4.7

  Cosmodrosme Game Imaginarium

  A rangsorban egy olyan társasjáték következik, amelyben egyszerre hét ember vehet részt. Nagyon hasznos a fiúk és a lányok számára, mert fejleszti a képzelőerőt és a logikát, bővíti az asszociációs képességeket és javítja a kommunikációs készséget. Minden játékost egy zseton képvisel a játéktéren. A vezető elmagyarázza a többieknek a saját asszociációikat a kihúzott kártyán lévő képpel kapcsolatban. A játékosok húzzák ki a kártyáik közül azt, amelyik megfelel a leírásnak. Ezután a másik résztvevő vezet.

  A társasjáték valóban megmozgatja a képzeletet és aktiválja a kreativitást, lehetővé teszi, hogy megismerje barátait és családját. Kár, hogy a kártyák vékony kartonból készültek. A kisgyerekek gyorsan összegyűrik őket. A fogyasztóknak nincs más panaszuk a játék minőségére vonatkozóan. Ár – 1289 rubel.

  Előnyök

  • Fejleszti a képzelőerőt és a logikát;
  • elfogadható minőség;
  • Sok jó értékelés.

  Hibák

  • vékony kártyák.

  GAGA Macskamancs

  Score : 4.6

  GAGA Macskamancs

  A következő társasjáték egy dinamikus sebesség- és ügyességi verseny. A játékosoknak a megfelelő macskákat kell elkapniuk és a megfelelő sorrendbe helyezniük. Aki a leggyorsabban teljesíti a feladatot, az nyer. A játékosok maximális száma – 4 fő. Ez a legaranyosabb társasjáték, amit minden nap játszhatsz. A készlet kompakt méretének köszönhetően könnyen magával viheti az útra is.

  Fejleszti a figyelmet és a térbeli gondolkodást. Képes elszakítani a gyerekeket a kütyüktől. A visszajelzések szerint, ha nagy a korkülönbség a játszó gyerekek között, mindig az idősebb nyer. Megfelelő ár a termékért. Az ára 570 rubel.

  Előnyök

  • Útközben is elvihető;
  • Fejleszti a térbeli gondolkodást
  • ésszerű költség.

  Hátrányok

  • nincs.

  UNO Junior

  Értékelés: 4.5

  UNO Junior

  Az UNO Junior egy színes állatbemutató. Ez a játék segít fejleszteni az érzékenységet, a megfigyelőképességet, a reakciókészséget és a gyors észjárást. A készletben 56 kártya van, minden résztvevő 7 kártyát kap a legelején, a többit az asztal közepére rakják, a többivel pedig kiegészítik a készletet. A fő cél az, hogy megszabadulj az összes kártyától, és elsőként kiáltsd ki a győztes “Uno”-t. A többi játékosnak büntetőpontjai vannak a játék végén. A szabályokat egy részletes használati utasítás tartalmazza, így könnyen elsajátítható a játék.

  Az UNO Junior egy klasszikus. Egy gyermekbarát játék, minden gyermek imádni fogja a színes állatokat, és a kártyák nagy figyelemfelkeltő ereje miatt ez egy szórakoztató módja annak, hogy a kisgyermekek vagy a 2-4 éves kor közötti családok elfoglaltságát biztosítsa.

  Előnyök

  • színes kártyák;
  • Fejleszti a figyelmet, a reakcióidőt és a logikát;
  • Az egész családot magával ragadja;
  • Egy lehetőség, hogy a gyerekeket hosszú időre lefoglalják.

  Hibák

  • undefined.

  Egy gyermek játékai

  Score : 4.5

  Egy gyermek játszótársa

  A “Babushka Childhood” szórakoztató nevű társasjáték, a vélemények alapján, valóban képes megragadni a gyermekek társaságát. Alapvetően ez egy “szellembújócska”; a játékosoknak el kell kapniuk mindazokat, akiknek nem sikerült elbújniuk, azaz fiatal szellemnek vagy valaki másnak kell álcázniuk magukat, például Tsypa, a csirke, aki a nyitott kártyákon fehér színben jelent meg, úgy tesz, mintha Barabashka lenne, tehát elbújik, és ha a színe sárga, akkor meg lehet kapni! Ugyanez a helyzet a többi szereplővel is, akik a kártyákon szerepelnek. A játékos egy kártyát kap jutalmul az állat elkapásáért; az nyer, akinek a legtöbb kép van a kezében.

  A 3 éves és annál idősebb gyermekek számára tervezett játék szabályai világosak, és a kártyákon lévő rajzokhoz hasonlóan a folyamat a szülők nélkül is izgalmas lehet a kisgyermekek számára. Nagyobb gyerekek számára a feltételeket lehet keményebbé tenni, például nem lehet elkapni a korommal borított Lurubashkát, vagy el lehet venni a játékosoktól a hibáik miatt már nyert kártyákat. A készlet 56 kártyát és 4 fából készült figurát tartalmaz a főszereplőkről.

  Előnyök

  • Szórakoztató játék minden korosztály számára;
  • Egyszerű szabályok, amelyeket improvizálni lehet;
  • A kártyákon lévő képek világosak és világosak;
  • Fejleszti a figyelmet és a reakcióidőt.

  Hibák

  • nincsenek meghatározva.

  A
 • mint Junior
 • Értékelés: 4.4

  A<li></div><p>mint Junior” src=”/wp-content/uploads/2023/09/19916666197361-4727.jpg” height=”480″ title=”A</p><li>mint Junior”><p>Word csapatjáték A</p><li>Az As Junior a híres játéksorozat egy változata, amely a gyerekekkel való foglalkozásokhoz lett igazítva. A játék lényege, hogy szavakkal leírja, amit a játékos kártyájára rajzoltak és írtak, anélkül, hogy megnevezné magát a tárgyat, és kitalálja, hogy mit magyaráznak a többiek, de a homokóra által meghatározott időn belül. Használhat szinonimákat, antonimákat, hangokat, sőt, akár gesztusokat is. A játék előnye, hogy a kitaláló szó a kártyára van írva, és maga a tárgy is le van képezve, így azok a gyerekek is játszhatnak, akik nem tudnak olvasni. Amint arra azok rámutatnak, akik egyszer már megvásárolták az A-készletet<li>Juniorként az idő múlandó, senki sem unatkozik, a kisgyermekek pedig gyorsan bevonódnak és sokáig lekötik magukat.<p>A játék olyan fontos készségekre neveli a gyermeket, mint a nyelv közvetítése és a szavak felvétele. Bármennyi ember részt vehet, de csapatban játszani sokkal szórakoztatóbb. Egy szó kitalálása egy pontot ad a csapatnak. Aki a legtöbb pontot kapja, az nyer. A készlet tartalmaz egy játékmezőt, egy homokórát, zsetonokat és 250 válogatott kártyát a gyermekek számára érthető szavakkal.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>250 kártya tiszta képekkel és kiírt nevekkel;</li><li>Tényleg részt vesz a játékban;</li><li>A gyermekek beszédkészségének fejlesztése;</li><li>Bármennyi ember játszhat.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>nincsenek meghatározva.</li></ul><h3>Carcassonne-i gyermekek</h3><p>Értékelés: 4.4</p><div style=Carcassonne gyerekek

  Children of Carcassonne, a felnőtteknek szóló játék gyermekbarát változata. A doboz nagy lapkákat, színes emberkártyákat és a szabályokat tartalmazza.

  A lapkákat összekeverjük és egyenlően elosztjuk a résztvevők között. Megosztás nélkül egy kupacba is rakhatjuk őket, amelyből mindenki megkapja a soron következő kártyát. Minden játékos 8 azonos színű embert is visz magával.

  Először fordítsd fel az egyik lapkát – ez lesz a kiindulópont. A játékosok felváltva veszik ki a térkép új darabjait, és a meglévő lapkákhoz illesztik, a mintának megfelelően. Amint az útvonal akadályba ütközik, például egy ház, egy tó vagy egy zárt gyűrű, a játékosok elhelyezik figuráikat, de csak olyan színűeket, amelyek figurái az elzárt kártyadarabon vannak. Az a játékos nyer, akinek elfogynak a próbabábui, vagy akinek a legkevesebb próbabábuja van a kártya kihúzása után.

  Előnyök

  • Izgalmas folyamat játszani;
  • felnagyított figurás zsetonok;
  • egyértelmű szabályok.

  Hátrányok

  • A játék semmiben sem hasonlít az igazi Carcassonne-ra.

  Sajt kastély

  Értékelés: 4.4

  Sajt kastély

  Négy egér megpróbál beosonni a sajtkészítő kastélyába, hogy ellopja a sajtgyűjteményt. Az nyer, akinek a csapata először szedi össze a legtöbb trófeát, ami 4 és 7 sajt között van, leküzdve a nagy kastély akadályait (amelyet először meg kell építeni) csúszós tetők, nagy pincék formájában. A játékosok sorban átvezetik egerüket az akadályokon. Egyébként a vártervet meg lehet változtatni az ellenfelek összezavarásával és stratégiájuk megtörésével. Fontos, hogy az egér ne kerüljön a csapdába – ha ugyanabból a csapatból három állatot blokkolnak a cellákban, a játékos elhagyja a játékteret.

  A játékszabályok első pillantásra bonyolultnak tűnhetnek – neked kell foglalkoznod velük, de a felnőttek szívesen csatlakoznak az akcióhoz. A “Sajtvár” fejleszti a térbeli gondolkodást, a stratégiai tervezést. Ha már elsajátította a játékot, javasoljuk, hogy fejlessze a “Gorgonzola’s Wiggly” készletet egy extra csapattal és egy ötödik toronnyal.

  Előnyök

  • Kihívást jelentő, de szórakoztató játék;
  • a kastély építése és a játék kezdete előtt;
  • Van egy extra blokk, amely bonyolítja a játékot.

  Hátrányok

  • A szabályokat meg kell érteni, nem mindenki érti meg elsőre próbálja meg.

  A legjobb társasjátékok 6-12 éveseknek

  Az iskolások számára a játék továbbra is fontos része a tanulásnak. A gyerekek közben képzelőerejüket, reakcióidejüket és szellemi éberségüket is edzik.

  Van
  o Monopoly

  Értékelés: 4.9

  Has</div><p>o Monopoly” src=”/wp-content/uploads/2023/09/57616666197361-4827.jpg” height=”390″ title=”Has<br />o Monopoly</p><p>Stratégiai társasjáték a Has<br />o a legkelendőbb játék számos online piactéren. A klasszikus Monopoly játék évek óta a tizenévesek és felnőttek kedvenc időtöltése. A játékban vállalkozónak érezheted magad. A résztvevők pénzt fektetnek be, ingatlant vásárolnak és üzleteket kötnek. “A Monopoly nagyszerű egy nagyvállalat számára, mivel a játékban egyszerre 8 ember játszhat.</p><p>Nemcsak szórakoztató, hanem hasznos időtöltés is, amely elősegíti a szellemi tisztánlátást és a figyelmet. Igaz, néha az ideges játékosoknak nincs türelmük, mert egy játék elég sokáig tarthat. A pénzt, kártyákat és zsetonokat öröm megfogni. Éles és színes. Felnőtt segítségére van szüksége. A készlet ára – 1599 rubel.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>Fejleszti a logikus gondolkodást;</li><li>Jó minőségű részletek;</li><li>legfeljebb 8 fős társaság számára.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>nehéz szabályok a gyermekek számára.</li></ul><h3>UNO Uno kártyajáték</h3><p>Értékelés: 4.8</p><div style=UNO Uno kártyajáték

  Az Uno elve az, hogy a lehető leggyorsabban megszabadulj a kártyáidtól. A legfontosabb, hogy ne felejtsd el kiabálni: “Uno!”, különben büntetést kaphatsz 4 további kártya formájában a pakliból. A játékot több fordulóban játsszák. Több mint 100 kártyát és részletes játékszabályokat tartalmaz. Mindegyik tíz játékosból áll. A szülők megjegyzik, hogy a világos, színes kártyák kényelmesen ülnek a kezükben, és a játék világos leírását. Azt mondják, az Uno gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt szórakoztató.

  A játék fejleszti a reakciókészséget, az intelligenciát és a gondolkodási képességeket. Negatív véleményeket a termékről nem találtunk. Az Uno-t felnőtteknek szóló partijátékként értékelték. A játék izgalmat és szórakozást nyújt. Mindenképpen ajánlott megvásárolni. Ár – 400 rubel.

  Előnyök

  • Akár 10 játékos is játszhat;
  • Élénk képi világ;
  • a játék világos leírása;
  • reakciófejlődés;
  • elfogadható ár.

  Hátrányok

  • a doboz gyorsan szétesik.

  Ravensburger őrült labirintus

  Értékelés: 4.7

  Ravensburger őrült labirintus

  Az iskoláskorú gyerekek imádni fogják a Crazy Maze játékot. Az ügyfelek szeretik a gyönyörű dobozt, az érdekes designt és a játék csábító hangulatát. A szabályok egyértelműek a gyermekek és a felnőttek számára egyaránt. Könnyen megtanulható, még a 7 év alattiak számára is. A Ravensburger gyors gondolkodásra tanít, fejleszti az észjárást, a logikus gondolkodást és a figyelmet.

  A játékosok a szellemekkel együtt mozgatják a labirintus falait, hogy eljussanak az áhított kincshez. Aki a legtöbb aranyat gyűjti, az nyer. 2-4 fő részére alkalmas. Egy játék negyed órát vesz igénybe. Költség – 1385 rubel.

  Előnyök

  • eredeti design
  • Hosszú időre magával ragad;
  • egyértelmű feltételek.

  Hátrányok

  • nincs.

  Van
  o Jenga játékok A2120

  Értékelés: 4.6

  Has</div><p>o Jenga játékok A2120″ src=”/wp-content/uploads/2023/09/3951666197361-2127.jpg” height=”400″ title=”Has<br />o Jenga Játékok A2120″></p><p>A Jenga világhírű. Játszható egyedül vagy nagy csoporttal is. A Jenga készlet célja, hogy a megadott elemekből tornyot építsünk, majd egyenként szedjük ki a tornyot, amíg össze nem omlik. Az okos és figyelmes általában nyer.</p><p>A játék ösztönzi a produktív tevékenységek, az egyensúly, a reakció és a türelem fejlesztését. Örömteli, hogy a tornyot otthon az asztalon és a szabadban is megépítheti. Az erős blokkok szinte törhetetlenek. Kiváló minőségű kivitelezés, szórakoztató tevékenységek. Bár a játék 6 éves kor felettieknek szól, fejlettségi szinttől függetlenül szinte mindenki számára alkalmas. Ár – 1099 rubel.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>Fejleszti a finommotoros készségeket és az egyensúlyt;</li><li>erős fakockák;</li><li>Kivihető a természetbe és a természetbe is.</li></ul><h4>Hibák</h4><ul><li>nincs.</li></ul><h3>Életmód Dixit</h3><p>Értékelés: 4.5</p><div style=Életmód Dixit

  Egy 8 éves gyermeknek meg kell kapnia az Életmód Dixit játékot. A készlet világos és egyedi illusztrációi titokzatos nyomokat rejtenek. Csak egy rajz a válasz a kérdésekre. A játék akkor ér véget, ha az egyik játékos nem húzza ki az utolsó kártyát. Az nyer, akinek a nyula a legmesszebbre jutott.

  Érzelmes játék 6 főig. Egy játék körülbelül 30 percig tart. A vásárlói vélemények szerint a szabályok meglehetősen egyszerűek. A játék lehetővé teszi, hogy szórakozzon a barátaival vagy a családjával. A kártyák jól megtervezettek. Dicséret érdekes játéktervezés. A Dixit egyetlen hátránya a túl magas ára. A készlet ára 2400 rubel.

  Előnyök

  • világos illusztrációk
  • egyszerű szabályok;
  • Érdekes kialakítás;
  • szórakoztató időtöltés.

  Hátrányok

  • Nem mindenki engedheti meg magának.

  Van
  o Működés

  Értékelés: 4.4

  Has</div><p>o Sebészet” src=”/wp-content/uploads/2023/09/2601666666197361-9527.jpg” height=”400″ title=”Has<br />o Művelet”></p><p>Egy készlet, amely lehetővé teszi a 6 évesnél idősebb játékosok számára, hogy valódi orvosokká váljanak, teszi teljessé a felülvizsgálatot. Ki kell szedni egy sebet, és csipesszel el kell távolítani, anélkül, hogy megérintené a fémrészeket, különben a beteg orra vörös lesz. Aki a beteg összes betegségével megbirkózik, az nyer.</p><p>A játék két AA elemmel működik. Van<br />o A “Művelet” fejleszti a finommotoros készségeket és a figyelemfelkeltést. A vásárlók szeretik a színes képeket és a játék egyszerű szabályait. A szülők szerint a darabok lehetne egy kicsit nagyobbak. Elérni őket nem teljesen kényelmes. Néhány gyerek érdekesnek találta a játékot 1 alkalommal. Ár – 1400 rubel.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>Fejleszti a pontosságot és a szorgalmat;</li><li>Orvos szerepjáték;</li><li>egyszerű szabályok.</li></ul><h4>Hiányosságok</h4><ul><li>gyorsan unalmassá válik;</li><li>túl apró részletek.</li></ul><h3>Jenga</h3><p>Értékelés: 4.4</p><div style=Jenga

  A híres Jenga fából készült táblás torony nemcsak a gyermekek, hanem a felnőttek kézügyességét és egyensúlyérzékét is fejleszti. A blokkokat el kell távolítani az alsó fedélzetről, és felfelé kell tolni, hogy a főszerkezet ne törjön össze. Az, hogy a játékosok mennyire ügyesek, meghatározza, hogy milyen magas lesz a torony, amely egy ponton a lehető leginstabilabbá válik. Egyszerre bármennyi ember játszhat. Az első, aki leesik, elveszíti az egész építményt, és kiesik a játékból. A többiek újra kezdik az építkezést és a blokkok újrarendezését. Az a győztes, aki soha nem dönti össze a tornyot.

  A Jenga-készlet 54 kiváló minőségű, természetes fából készült építőkockát tartalmaz – nehéz megsérülni és szálkát kapni rajtuk -, valamint egy sarkot, amelyre tornyot lehet építeni. Egy Jenga for Kids játékkal a felnőttek biztosan szánnak egy pillanatot arra, hogy csatlakozzanak a játékhoz, vagy játsszanak egy felnőtt játékot. Hogy még érdekesebbé tegye a folyamatot, bonyolíthatja a szabályokat, például írjon feladatokat a blokkokra, és mindenki, aki mozgatja őket, azt teszi, ami a blokkra van írva, például énekeljen egy dalt vagy utánozzon egy gyíkot. Egy másik lehetőség a játék diverzifikálására és bonyolítására – írja a rudak végére az 1-től 6-ig terjedő számokat, minden játékosnak a lépés előtt el kell dobnia egy játékkockát, és csak a kiesett számmal rendelkező sávot kell mozgatnia.

  Előnyök

  • Bárki játszhat bármilyen csoporttal;
  • a rudak tökéletes kezelése;
  • Fejleszti a térbeli képzelőerőt és az egyensúlyérzéket;
  • a játékszabályokkal kapcsolatban sok lehetőség van az improvizációra.

  Hátrányok

  • nincs.

  Scrabble Junior

  Értékelés: 4.4

  Scrabble Junior

  A gyerek Scrabble valójában nem sokban különbözik a játék felnőtt változatától. Két korosztály számára tervezték: 5-8 és 7-10 évesek számára, két játszótérrel. A Words and Pictures egyik oldalán betűcsontokat kell elhelyezned a meglévő szavakra, a folyamat egy bingójátékhoz hasonlít. A gödröket tetszőleges sorrendben lehet kirakni, de a nyereménypontot érő zsetont az a játékos kapja, aki a szó utolsó betűjét rakja ki. A Scrabble ezen oldalának célja az olvasás, a betűk felismerésének megtanítása. Ezek elsajátítása után a játékot meg lehet nehezíteni, és csak a betűket kell sorrendbe rakni a szóba.

  A játéktábla második oldala a színek és zsetonok, amely megjelenésében közel áll a felnőtt változathoz. Itt a szavak függőlegesen és vízszintesen vannak elhelyezve. a pontozás leegyszerűsödik – a játékos megkapja az általa lezárt betűvel jelölt négyzet színével megegyező színű jutalomjegyet. A játék célja a játékosok szókincsének bővítése.

  Előnyök

  • Széles korosztály (2 nehézségi szint);
  • Könnyen elvihető az útra;
  • fényes chipek;
  • A kihívást jelentő oldal a felnőttek számára is szórakoztató.

  Hátrányok

  • nincsenek meghatározva.

  Ticket to Ride Junior

  Értékelés: 4.4

  Ticket to Ride Junior

  A Ticket to Ride Junior segít a kisgyermekeknek megismerni a különböző országok városait és történelmi helyszíneiket – a Ticket to Ride játékosai játékos módon ismerkednek a földrajzzal, miközben keletről nyugatra haladnak. A résztvevők feladata, hogy a játékoshoz rendelt színű kocsikból töretlen láncot hozzanak létre. Aki teljesíti a keletről a nyugati városba vezető útvonalat, bónuszkártyát kap, és aki elsőként teljesíti mind a 6 útvonalat, az nyer. A játék összetevői – a szekerek, a kártyák és a kártyák világosak és vonzóak, a szabályok pedig könnyűek – a játék 6 éves kortól alkalmas a gyermekek számára.

  Előnyök

  • A földrajz felfedezésének szórakoztató módja;
  • Élénk színű kártyák és kocsik;
  • családi játékra alkalmas.

  Hátrányok

  • van némi nehézségi egyensúlytalanság – a nyugati küldetések könnyebbek, mint a keletiek.

  Junior kolonizátorok

  Értékelés: 4.4

  Junior kolonizátorok

  A Colonizers társasjáték gyerekeknek egy stratégiai játék, a felnőtt változathoz képest némileg leegyszerűsítve. 2014-ben frissült a design – a gonosz kalóz helyébe egy vidám kapitány lépett, akivel sokkal szórakoztatóbb játszani.

  A fiatal hősök kalózokká válnak, akiknek el kell foglalniuk a Catan-szigeteket, és táborokat és hajókat kell építeniük, hogy nyersanyagokat gyűjtsenek. Az első játékos, aki mind a 7 tábort felépíti, lesz a legerősebb kalóz, és megnyeri a játékot. A játékban nincs hosszú út, csak egy kockát használnak és kevés nyersanyagot (gyapjú, ananász, szablya, arany és fa) – a szabályokat leegyszerűsítették, hogy a játék érthető és érdekes legyen a 6 éves és idősebb gyerekek számára. A készlet fényesen és szépen megtervezett, a folyamat izgatja a gyerekeket, gyorsan megértik a lényeget és a szabályokat, hamarosan már igazi Colonizers felnőttekkel játszhatnak.

  Előnyök

  • Szórakoztató játék az egész család számára;
  • Egyszerűsített szabályok, de a folyamat nem a legegyszerűbb;
  • ragyogó játéktervezés;
  • könnyen elsajátítható.

  Hátrányok

  • undefined.

  Dobble

  Értékelés: 4.3

  Dobble

  A gyermekek vizuális észlelését, reakcióidejét és figyelemfelkeltő képességét a Dobble javítja. A játékot 6 éves kor felettieknek tervezték, de a tapasztalatok szerint a fiatalabbak is játszhatják, ha elmagyarázzák nekik a szabályokat. A kerek doboz kerek kártyákat tartalmaz élénk színű képekkel – szimbólumokkal, madarakkal, állatokkal, mosolygó arcokkal és egyéb képekkel. Egyediek, de van valamilyen egységesítő szimbólum mind a két kártya számára. A játékosok feladata, hogy megtalálják a párosított kártyákat.

  A szépség Dobble – variabilitás, a szabályok több forgatókönyvet tartalmaznak: gyűjthetsz vagy több kártyát, vagy inkább megszabadulhatsz tőlük, szétoszthatsz egy kártyát mindenkinek, és kinyithatod egyenként egy közös veremben – aki talál egyezést vele, és ő veszi magának. Pszichológusok, ismert bloggerek és még gyermekorvosok is ajánlják, mint érdekes oktatási eszközt.

  Előnyök

  • A szabályok variálása;
  • Fejleszti a figyelmet;
  • a játék izgalma;
  • élénk színű kártyák.

  Hátrányok

  • undefined.

  Ragadós kaméleonok

  Értékelés: 4.3

  Ragadós kaméleonok

  A Sticky Chameleons játék az aktivitásról szól, nem az intellektusról. A nyelvükkel fogják el a zsetonokon ábrázolt ragadós rovarokat. A résztvevőknek hosszú, ragadós nyelvük van, amelyre a zsetonok jól tapadnak. Fogj minél több rovart, de ne darazsakat!! Az a kaméleon nyer, amelyik a legtöbb bogarat elkapja.

  A Chameleons Sticky egy szórakoztató játék. A zsetonokat elkaphatod az asztalon, a padlón vagy bárhol máshol, és a folyamat minden korosztály számára izgalmassá teszi a gyerekeket és a felnőtteket egyaránt. A ragadós nyelvek ragadósak maradnak – csak mossa le őket játék után, törölje szárazra, és máris újra használhatóak.

  Előnyök

  • Aktív és szórakoztató játék az egész család számára;
  • újrafelhasználható ragadós nyelvek mellékelve;
  • élénk színű zsetonok.

  Hátrányok

  • vigyázniuk kell, hogy ne ütközzenek más résztvevőkkel.

  Monopoly Junior

  Értékelés: 4.3

  Monopoly Junior

  Pénz helyett bankkártyák és ezrek helyett milliók – a gyermek monopoly hasonló a felnőttekéhez, de a fiatal résztvevőkhöz igazítva. Általánosságban a szabályok ugyanazok – a bérleti díj fizetése, az ingatlanvásárlás és az áruvásárlás készpénz helyett kártyával történik. A játék várható eredménye ugyanaz – neked kell a leggazdagabb játékosnak lenni. A Monopoly Kids’ Set tartalmaz egy nagy játékteret, színes zsetonokat és kártyákat, egy játékkockát és részletes útmutatót. Még elektronikus banki automatával is rendelkezik. A játékban 5 éves korú gyermekek vehetnek részt, egyszerre legfeljebb 4 fővel. A játék megtanítja gyermekének a pénzzel kapcsolatos alapismereteket, és elmagyarázza, hogyan kell bánni a pénzzel.

  Előnyök

  • nagy készlet a játékhoz, hasonlóan a “felnőtt” készlethez;
  • Alkalmas 5 éves kortól;
  • elektronikus banki egység
  • A legendás Monopoly gyerekbarát változata.

  Hátrányok

  • a bankkészlethez szükséges elemeket nem tartalmazza (2 x AAA).
  Olvasson tovább  A 12 legjobb pépgyártó az első kiegészítő élelmiszerekhez
  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: