6 legjobb éjszakai pelenka

*A szerkesztő legjobb választásai. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem értelmezhető vásárlási útmutatónak. Konzultáció szakemberrel vásárlás előtt.

A hosszú éjszakai alvás a baba számára minden szülő álma. A gyakorlatban ez nem olyan nehéz, ha előzetesen meggyőződik arról, hogy a pelenka kényelmes és nedvszívó. Ha minőségi védőréteggel rendelkeznek, egész éjjel szárazon tartják a baba fenekét, és a család nyugodtan alhat. Szakértőink vezető gyermekorvosokat, bőrgyógyászokat és tapasztalt anyukákat kérdeztek meg. Elemeztük az adatokat, hogy megtaláljuk a legjobb éjszakai pelenkákat, amelyek egész éjjel nyugodt, megnyugtató pelenkakörnyezetben tartják a babát.

Hogyan válasszunk jó éjszakai pelenkát

A pelenkák kiválasztása a baba számára nagy döntés. Nem elég megnézni a reklámokat, és divatos pelenkákat választani. És ez az, ami gyakran összezavarja a fiatal szülőket. Az első pelenkamintát egy reklámfüzettel együtt egy nő gyakran a terhesgondozóban kapja, majd elmegy egy bababoltba, és mindenhol azt hallja, hogy “vedd ezt”, “vedd azt”. Egy ilyen hatalmas termékkínálatban nagyon nehéz eldönteni, hogy mely cégeket érdemes megnézni. Számos tényezőt kell figyelembe venni annak érdekében, hogy gyermeke kényelmesen és biztonságosan viselje őket. A pelenka kiválasztásánál az egyik fő szempont a pelenkázás:

Az abszorpciós teszt. Mielőtt megvásárolna egy egész pelenkacsomagot, vegyen egy próbafelvételt, és végezzen próbafuttatást. Öntsünk bele vizet, és nézzük meg, mennyi folyadékot képes elnyelni. Figyeljen arra, hogy a pelenka mennyire duzzad meg, megnehezíti-e a baba forgolódását alvás közben, és hogy szivárog-e, ha lenyomják. Ez az egyik legfontosabb kritérium, mert a baba normális felszívódással átalussza az éjszakát. És a jó minőségű alvás közvetlen hatással van a fejlődésére.

Annak a gyermeknek a neme, akinek a termékcsaládot szánják. Vannak univerzális bugyik, de a legtöbb gyártó külön választékot kínál fiúknak és lányoknak is. Ez nem marketingfogás, az egész az abszorbens elhelyezéséről szól, amely felszívja a nedvességet. A fiúknak és a lányoknak eltérőek az igényeik, de szakértőink mindkét nem számára a lánypelenkák éjszakai használatát javasolják. A lány pelenkáknak hátul van nedvszívójuk, és mivel a babák éjszaka többnyire a hátukon alszanak, válasszon lány pelenkát. Ha azonban a baba más pozícióban alszik, akkor lehet, hogy más típusú pelenkát szeretne használni. A fiú termékcsaládok elülső részén van a nedvszívó anyag.

Szoros elasztikus pánt a bokák körül– nagyon fontos elem. Nem számít, milyen jó az anyag, ha a gumi laza, az egész pelenka tartalma pizsamára és ágyneműre kerül. Minél rugalmasabb a pelenka derékpántja, annál szabadabban mozoghat gyermeke szivárgás nélkül.

A nedvességmegtartó elemek minősége.Tesztpelenkán is tesztelhető. Távol tartják a nedvességet a pelenka szélétől, és a nedvességet egyenesen a nedvszívóba irányítják.

Anatómiai forma. A különböző méretek elérhetősége ellenére néhány gyermek csak próbálgatással és tévedéssel találja meg a megfelelő méretet. A gyártók azt is tanácsolják, hogy akkor lépjen át a következő méretszintre, ha a baba még nem érte el a jelenlegi méret szélét. Például, ha a baba most 9-13 kg-os méretben van, akkor a legjobb, ha a következő méretre váltasz, amikor a baba 11-12 kg-ot nyom.

Olvasson tovább  9 Legjobb videó bébiőrök a vásárlói vélemények szerint

Néhány baba olyan egyedi méretekkel rendelkezik, hogy csak személyes tapasztalatra kell hagyatkoznia. Ha a pelenka megfelel a baba súlyának, de úgy érzi, hogy túl laza vagy túl szoros, azonnal próbáljon ki egy másik méretet.

Mikor nem szabad spórolni

A pelenkavásárlás nagyon drága. Emiatt a szülők gyakran megpróbálnak több csomagot vásárolni a megfelelő méretből tartalékban. Ez azonban nem mindig előnyös számukra. Természetesen minél nagyobb a csomag, annál olcsóbb a pelenkánkénti költség. Ha több mint egyet veszel, és még akkor is, ha akció van, úgy tűnik, ez a legnagyobb megtakarítás. De még az is előfordulhat, hogy ezek közül egy sem illik a babára, és akkor az egész összeg kárba vész.

Érdemes megjegyezni, hogy számos pelenkagyártó van. Az utóbbi időben sok anya a japán pelenkákat kedveli, amelyek egyre inkább megtöltik az orosz piacot. A vezető pelenkagyártók minden évben továbbfejlesztik kínálatukat, és új, továbbfejlesztett termékeket bocsátanak ki.

Sok népszerű márka azt is tanácsolja, hogy a pelenkákat csak speciális bababoltokban vásárolja meg. A lényeg az, hogy 100% -ban eredeti termékeket vásárolhatsz, mivel a bababoltok közvetlenül a beszállítókkal dolgoznak. Máshol a drága márkákat néha hamisítják. Ha tehát egy rossz minőségű pelenkamodellel találkozik, ne vonjon le következtetéseket magára a márkára vonatkozóan. Mindig próbálja meg megvásárolni a kívánt márkát egy hivatalos bababoltban, és hasonlítsa össze a minőséget. Egyes vásárlók például csalódtak a Merry-k minőségében, de miután összehasonlították őket az eredetivel, rájöttek, hogy egyszerűen hamisítványok.

Számít-e az ár?

Szerencsére a pelenkák olyan termékek, ahol a túlfizetés mindig jobb minőséget eredményez. A prémium termékcsaládok belseje mindig puhább, gyengédebb pelenkák, de a legolcsóbb termékcsaládok szintetikusabb tapintásúak.

A drágább tartományok leggyakrabban olyan bugyibetétet gyártanak, amely nem duzzad fel, amikor megtelik, és nem akadályozza a baba mozgását. Még akkor is nyilvánvaló lesz a különbség, ha ugyanannak a márkának a pelenkáit vásárolja meg különböző árkategóriákban. A kedvező árú pelenkák nedvszívó anyaga csomós, míg a drágább pelenkák nedvszívó anyaga egyenletes rétegben szívja fel a nedvességet, így a baba szabadabban mozoghat.

Fokozott figyelem az illatra. Egyes nők szülés után különleges módon reagálnak az illatokra. Ez a hormonális hullámzásnak köszönhető. Tehát vásárlás előtt az anyukáknak meg kell győződniük arról, hogy a pelenkák illata nem irritáló, mivel az anyukák azok, akik a legtöbbször gondoskodnak a csecsemőkről.

Pelenkázási szakértőink tudják, milyen nehéz lehet megtalálni a megfelelő éjszakai pelenkát. És az új szülőknek általában már így is van elég gondjuk. Ezért összeállítottuk az Ön számára a legjobb éjszakai pelenkákat, amelyeket számos vásárló és bőrgyógyász támogatott.

Top éjszakai pelenkák értékelése

Jelölés Helyszín Név Értékelés
A legjobb éjszakai pelenkák értékelése 1 Huggies DryNites 5.0
2

A pelenka éjszaka

4.9
3 LOV

  AR Night
4.8
4 Moony Oyasumi 4.7
5 Merries éjszakai bugyi 4.6
6 Ko Mo Night 4.5

Huggies DryNites

Értékelés: 5.0

Huggies DryNites

A felnőtt pelenkák 4 és 15 éves kor között kaphatók. Találhatsz csak lányoknak vagy fiúknak szánt modelleket is. Az ultrafinom pelenkák vizuálisan hasonlítanak a hagyományos alsóneműhöz, így nem okoznak pszichológiai kellemetlenséget a gyermekeknek.

Ideálisak az éjszakai vizeletinkontinenciában szenvedő gyermekek számára. A pelenkák 10 darabos kiszerelésben kaphatók. Bár nem a legalacsonyabb árúak, a fogyasztók továbbra is a márkát részesítik előnyben. A pelenkák tényleg nem szivárognak éjszaka, azt mondják. Az érzékeny bőrű gyermekek szülei is elégedettek azzal, hogy a pampers nem okoz allergiás reakciókat. Nem hagynak pelenka kiütést még hosszabb viselés után sem. A pelenka felszívja a nedvességet, nem szivárog, és teljes mértékben igazolja a hirdetett funkcióját. Ezért felvettük őket a legjobb választásaink közé.

Előnyök

 • 4 és 15 éves kor között;
 • extra puhaság;
 • Az alsónemű kinézete;
 • Ne adjon zörgő hangokat.

Hátrányok

 • nem észlelték.

ampers Night

Értékelés: 4.9

Pampers Night

Vékony és puha pelenkák, mint a valódi fehérneműk. Nem dörzsölik az ágyék érzékeny bőrét, és biztonságosan elnyelik az összes bejövő nedvességet. A vásárlók szerint ezek a pelenkák egész éjszaka szárazon tartják a babákat. A töltöttségjelzőnek köszönhetően mindig tudni fogja, hogy mikor van itt az ideje a cserének, amint a színét megváltoztatja. A Pampers Night pelenkák akár tizenkét órán át szárazon tartják a babát.

A megszokott Pampers stílus. Az egyetlen megkülönböztető jegy a csomagolás sötét színe és az alvó állatok a pelenkán. A vásárlók elégedettek azzal a ténnyel, hogy sok üzlet által kínált promóciókkal gyakran elérhetőek. Ezt a pelenkát a pelenka szakértőink értékelték az ár-érték arány alapján.

Előnyök

 • 6 és 11 kg között;
 • könnyen fel- és lehúzható;
 • kényelmes elasztikus derékpánt;
 • nincs allergia vagy irritáció;
 • Nem szivárog, még aktív babáknál sem.

Hátrányok

 • erős illat;
 • Nincs ragasztószalag az ártalmatlanításhoz.

LOV
  AR Night

Értékelés: 4.8

LOV<ul></div><p>AR Night” src=”/wp-content/uploads/2023/09/5816666196461-646-.jpg” height=”525″ title=”LOV</p><ul>AR Night”><p>A brit márkájú pelenkák ideálisak olyan csecsemők számára, akik hajlamosak az éjszaka folyamán magas folyadékbevitelre. Mielőtt felhúzná a babát, nyugodtan végezhet egy tesztet: öntsön 150 ml divatot a pelenkára, és nézze meg, hogy a folyadék nagy részét tökéletesen felszívja-e a pelenka. LOV pelenkák</p><ul>Az AR Night feszes gumiszalaggal és töltésjelzővel rendelkezik. A szülők szerint a feszesség ellenére a puha rugalmas szalag nem nyomja a csecsemők finom bőrét.<p>A pelenka belülről száraz marad, még akkor is, ha tele van, így védi a baba bőrét a pelenkakiütéstől. Egy csomagban csak 18 pelenka van. Könnyű megtalálni őket a boltban – a tengerészkék szín, színes bagollyal, azonnal jelzi, hogy éjszakaiak. Pelenka szakértőink dicsérték az angol pelenkák kiváló minőségét, és úgy vélik, hogy a baba egész éjjel békésen fog aludni.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>12 és 17 kg között;</li><li>kellemetlen szag nélkül;</li><li>az anyag puha a bőrhöz;</li><li>Kényelmes fogantyú.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>egy kicsit rövidek.</li></ul><h3>Moony Oyasumi</h3><p>Értékelés: 4.7</p><div style=Moony Oyasumi

Kényelmes és kellemes tapintású, segít szárazon tartani a babát egész éjszaka. A pelenka Japánban készült. Összesen 22 darab a csomagban. A pelenka nagy nedvszívó képessége miatt a legtöbb gyermek számára hosszú ideig tart. A szülők szerint a lepedő tiszta és száraz marad az éjszakai alvás után. Ezért szeretik Moony Oyasumit.

A babák ritkán tiltakoznak, amikor viselik őket. Az aranyos macskák, hercegnők és egyszarvúak képei nagyon szórakoztatóvá teszik őket a folyamat során. Egy tapasztalt Yandex vásárló megjegyzései alapján.többször kivették a pelenkát a pelenkázótáskából, és eldobható volt, így lefekvéskor is használható. Jól felszívódnak, nem szivárognak. Szárazon tartják az aljukat és nem okoznak allergiát. A szakértők a pelenkák jó légáteresztő képességét is értékelték. A fodrok szoros illeszkedése ellenére a pelenka anyaga áteresztő. nincs bőrpelenkakiütés vagy irritáció a használatuk után. Ezért kerültek be a legjobb pelenkák közé.

Előnyök

 • 13-29kg
 • Gyorsan felszívódnak;
 • Japán minőség;
 • hulladékgyűjtő szalagok;
 • nagyon vékony nedvszívó réteg;
 • Ne akadályozza a csecsemő mozgását.

Hátrányok

 • nincs.

Merries hálóing bugyi

Értékelés: 4.6

Merries hálóingek

A Merries Night pelenkák extra puha elasztikus pánttal rendelkeznek és jól illeszkednek a baba egész testvonalán. A pelenkák egyetlen hátránya, hogy nem mindig könnyű megtalálni az eredetit. A Merries népszerűsége miatt gyakran kaphatsz hamisítványt. Az Original Merries elegendő nedvszívó anyagot tartalmaz ahhoz, hogy a baba egész éjszaka szárazon maradjon, és az ágyneműt nem kell folyamatosan mosni. A pelenkákat nagyon könnyű felhelyezni, így ideálisak azok számára, akik gyakran spontán sétára indulnak, és gyakran kevés idejük van összegyűjteni.

Összesen 26 puha pelenka a csomagban. A rugalmas szalag a test kerületén 80 cm-ig, a lábon pedig 45 cm-ig nyúlik. A Yandex felhasználói hozzászólásokból.Egy több mint egyéves pelenkázási tapasztalattal rendelkező marketingszakember: “A legmenőbb pelenkák! Kényelmes, puha, éjszaka jól felszívódik”. Sok versenytársával ellentétben a Merries pelenkák nem szorítják a derékszíjat, még nagyméretű babák esetében sem, így az egyik legjobb teljesítményű termékünk.

Előnyök

 • 16-27 kg;
 • könnyen felvehető;
 • egész éjjel száraz tapintású;
 • Alkalmas nappalra és éjszakára.

Hátrányok

 • magas költségek;
 • Gyakoriak a hamisítványok.

Ko Mo Night

Értékelés: 4.5

Ko Mo Night

A pelenkatörlők japán innovatív nedvszívó anyagból készülnek. 58 pelenka van csomagonként. A jó nedvszívó képesség ellenére ezek a pelenkák éjszaka nagyon megduzzadnak. Ha a baba sokat pisil éjszakánként, akkor lehet, hogy éjszakánként egyszer kell cserélni őket. A pelenka teljesen befedi a baba fenekét, de nem okoz üvegházhatást. A légáteresztő pelenka anyagát úgy tervezték, hogy a baba bőre lélegző maradjon az éjszaka folyamán.

A szülők szerint különösen lenyűgözte őket, hogy a gumi nem gördül fel a hasra, mint sok hasonló termék. Szilárdan tartja a has vonalát, és nem hagy nyomónyomokat. Néhány szülő a nappali séta során is használja őket szundikálásra, így kissé univerzálisak lehetnek. Szakértőinknek tetszettek a pelenkákhoz használt anyagok.

Előnyök

 • 6-12kg;
 • 2 nedvességjelző
 • kényelmes illeszkedés;
 • a derékszíj nem nyomja, még a nagyobb babák esetében sem.

Hátrányok

 • nem észleltek.
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: