6 legjobb rágcsáló

Nibbler – nagyon hasznos dolog a csecsemők számára, akik most kezdenek érdeklődést mutatni a szilárd ételek iránt. Segít a gyermeknek felfedezni az új ételízeket és megtanulja megrágni az ételét. A szülőknek nem kell aggódniuk, hogy gyermekük megfullad egy nagy harapástól. Fontos, hogy felelősségteljesen válasszuk ki a megfelelő ételadagolót. Melyek a legjobb ápolási tál modellek?.

Hogyan válasszunk egy nibbler-t

Minden szülő maga választja ki az etetőgépet a babájának. Ezt a következő irányelvek szem előtt tartásával kell megtenni:

 1. Nylon hálóSegít enyhíteni a fájó ínyt, és tökéletes a fogzási kellemetlenségek esetén. Ezek a csipeszek mosógépben moshatók, de kevésbé tartósak, mint a szilikon csipeszek.
 2. Szilikon nibblersKényelmes használat és segít a babának a cumiról való leszoktatásban. Idővel nem sötétedik el, és nem szívja magába a szagokat. A rágás után azonban új rágót kell vásárolnia.
 3. Fontos tesztminőségi anyag. A gyenge szerkezet gyorsan eltörhet.
 4. Jobb, ha védősapkával van ellátva, Gyűrű a kiságyra vagy babakocsira akasztáshoz.
 5. A szaggatónak rendelkeznie kellbiztonságos illeszkedés, amely megakadályozza, hogy a baba a háló tartalmáért nyúljon.
 6. Ahhoz, hogy több információt kapjon a termékről, ajánlatos tanulmányozni a fogyasztói véleményeket és elolvasni a legjobb nibblers értékelését.

A legjobb rágcsálók értékelése

Jelölés hely termék neve ár
A legjobb ibolya nibblers értékelése 1 Happy Baby Twist 6 hónapos kortól. 299€
2 Kidsme Food Feeder Plus 4 hónapos kortól. 1 032€
3 radex Bunny (DE 0158) 295€
4 CANPOL BABIES “Etetőszűrő 200€
5 Nuby Nibbler 529€
6 BABA VILÁG 17508 200€

Happy Baby Twist 6 hónapos kortól.

Értékelés: 4.9

Happy Baby Twist 6 hónapos kortól

A termékcsalád csúcspontja az egyedülálló szilikon nibbler. A terméket a Happy Baby gyártja, amely a gyártás innovatív megközelítéséről és modern terméktervezéséről híres. U ételadagoló kényelmes fogantyúval és higiénikus fedéllel rendelkezik. A speciális szitát egy gyümölcsdarabbal szerelik fel, és egy gyűrűvel rögzítik a fogantyúhoz. A biztonságos zárrendszer megakadályozza, hogy a baba kinyissa a tartályt. A speciális mechanizmus lehetővé teszi, hogy a gyümölcsöt a tálba nyomja. Négy színben kapható: kék, lime, piros és sárga. Ár – 430 rubel. 6 hónaposnál idősebb gyermekek számára alkalmas, mindenféle zöldség, gyümölcs és bogyós gyümölcs fogyasztására.

Előnyök

 • fényes design;
 • szivárgásmentes fedél;
 • biztonságosan rögzített háló.

Hátrányok

 • nem található.

Kidsme Food Feeder Plus 4 hónapos kortól.

Értékelés: 4.8

Kidsme Food Feeder Plus 4 hónapos kortól

Kidsme Nibbler alkalmas csecsemők számára 4 hónapos kortól. A háló szilikonból készült. A termék összetétele biszfenol A mentes. Kényelmes használat a bütykös fogantyúk, a védősapka és a felakasztáshoz szükséges gyűrű használatával. A fogyasztók szerint a nibbler nem szívja magába a szagokat, könnyen tisztítható és gyorsan szárad. Nincs szükség cserélhető hegyek vásárlására. Forralásra alkalmas termék. A szilikonháló jól megtartja az alakját, és megakadályozza a lé szivárgását. A baba könnyedén megfoghatja a rágcsálót egy vagy mindkét kezével. Almát, főtt zöldséget, körtét, barackot, banánt és más gyümölcsöt is ehet rajta keresztül.

Előnyök

 • higiénikus;
 • könnyű ápolás;
 • használhatóság.

Hátrányok

 • Az étel az étkezés végén összegyűlik az alján;
 • magas ár.

adex Bunny (DE 0158)

Értékelés: 4.8

</div><p>adex Bunny (DE 0158)” src=”/wp-content/uploads/2023/09/2101666666194021-86-.jpg” height=”477″ title=”<br />adex Bunny (DE 0158)”></p><p>A kiegészítő táplálkozás bevezetése kényelmes és biztonságos lesz a nibblerrel a következőktől <br />adex. “A nyuszi puha szilikonból készült, és masszírozza a baba ínyét. Könnyen kézben tartható a pici kezekben. Az ételadagoló egy speciális dugattyús mechanizmussal van felszerelve, amely az ételt közelebb tolja a test végéhez. Összesen két típus létezik, rózsaszín és kék füllel. A vásárlók azt javasolják, hogy adjunk még egy kis ételt a nibblerhez, vagy forgassuk a dugattyút, ha a baba nehezen szopja az ételt. Átlagos ár – 373 rubel.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>biztonság;</li><li>erős mechanizmus;</li><li>szagtalan;</li><li>könnyen használható;</li><li>aranyos dizájn;</li><li>optimális ár-minőség arány.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>nincsenek egyértelmű hátrányok.</li></ul><h3>CANPOL BABIES “Etetőszűrő”</h3><p>Értékelés: 4.7</p><div style=CANPOL BABIES

A következő minősítési modell ideális olyan csecsemők számára, akik már ismerik az alapvető táplálkozást. A hagyományos lengyelországi nibbler kényelmes, lekerekített fogantyúval és műanyag védősapkával rendelkezik. A nejlon szűrő tisztességes mennyiségű ételt tart el, ami elég hosszú ideig kitart. a rövid menetnek köszönhetően a testbe csavarozható. Egy tartalékkal érkezik. A termék ára valamivel magasabb, mint egyes hazai termékeké. 400 és 500 rubel között mozog.

Előnyök

 • tartalék háló mellékelve;
 • masszív felépítés;
 • használhatóság.

Hátrányok

 • viszonylag magas ár.

Nuby Nibbler

Értékelés: 4.6

Nuby Nibbler

A Nuby Nibbler alkalmas arra, hogy biztonságosan és kényelmesen etesse gyermekét gyümölcsökkel és zöldségekkel. A baba élvezheti a friss ételek természetes ízét és minden szükséges vitamint megkaphat. A szülőknek nem kell aggódniuk, hogy a baba túl sokat nyel, vagy kinyitja a fürgét. Erős zárrendszerrel van felszerelve. Egyszerűen tegyen egy darab ételt a hálós zacskóba és zárja le biztonságosan. A babának nem okoz gondot a rágás, a lé szívása és a pép rágása. A legkisebb élelmiszerrészecskék is átjutnak a dróthálón. Könnyen tisztítható a csap alatt vagy a mosogatógépben.

Előnyök

 • kényelmes fogantyú;
 • biztonságosan zárva;
 • könnyen tisztítható;
 • biztonságos.

Hátrányok

 • nincs.

BABA VILÁG 17508

Értékelés: 4.5

BABA VILÁG 17508

A “Mir Detstva” hazai gyártó nibblerének csak a legjobbak tetején kell lennie. Ez a termék kedvező árával, könnyű használhatóságával vonzza a vásárlókat. A szilikon ételadagoló jól megtervezett. A hálóból származó lé nem fröccsen, és egyenesen a baba szájába kerül. Elégedett vagyok a hat különböző színnel és az olcsó levehető hálók elérhetőségével. Néhány tartalékért körülbelül 150 rubelt kell fizetnie. A szülők visszajelzései szerint a rögzítő sapka nem illeszkedik szorosan, és időnként leválhat.

Előnyök

 • ésszerű költséggel;
 • a színválasztás;
 • könnyen használható;
 • a lé nem fröccsen az oldalára.

Hátrányok

 • A védősapka meglazult.
Olvasson tovább  A 8 legjobb átalakítható babakocsi
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: