9 legjobb Recaro gyermekülés

*A szerkesztő véleménye a legjobb Recaro gyermekülésekről. Kiválasztási kritériumok. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem értékesítési célzatú. Vásárlás előtt szakemberrel kell konzultálni.

A szülők számára a gyermek biztonsága az első. Az autóban való használat garantálja a baba egészségét. De nem minden modell nyújt védelmet, és nagyon gyakran a gyermekek szenvednek az úton. Az üzletekben különböző árszegmensekből származó tartozékokat vásárolhat. A kedvező árú autósülés nem mindig jelent “rossz minőséget”. De a legjobb, ha olyan termékeket választunk, ahol az ár megegyezik a funkcionalitással, a praktikummal, és a modell megfelel a világszerte elfogadott biztonsági szabványoknak.

A Recaro évszázados tapasztalattal rendelkező német vállalat. Kezdetben karosszériákat, kerekeket, hevedereket gyártott… Az idők során a mérnöki hagyományokat innovatív technológiával kombinálták, hogy rést vájjanak a piacon, és világszerte hírnevet szerezzenek maguknak. A márka együttműködik a legnagyobb autógyártókkal. Ülései nemcsak megerősített szerkezetűek, hanem tökéletesen illeszkednek a modern autók belső terébe is.

Különböző korosztályok számára állnak rendelkezésre vonalak. Vannak univerzális modellek 9 hónapos és 12 éves kor közötti gyermekek számára. Minden ülés töréstesztelésen esett át. Kényelmes és kényelmes illeszkedést biztosítanak. A burkolatok mosógépben tisztíthatók. A strapabíró anyag évekig tartó használat után sem színeződik el. A német termékeket vásárló szülők bíznak a baba biztonságában, ezért a Recaro termékek nagyon népszerűek Oroszországban. Értékelésünkben – 9 autósülés, a szakértők és a vásárlók által legjobbnak ítélt autósülés. A minősítésben résztvevők kiválasztása során több mint 100 autósülés műszaki leírását elemeztük a resource-seats/ oldalon.

A legjobb Recaro gyermekülések értékelése

Jelölés székhely termék neve ár
A legjobb Recaro gyermekülés születéstől 15 hónapos korig (13 kg-ig) 1 Recaro Privia 16 200 €
2 Recaro Guardia 15 500 €
A legjobb Recaro gyerekülés születéstől 4 éves korig (18 kg-ig) 1 Recaro Sa
 • a E
 • te
 • 44 000 €
  2 Recaro Zero.1 Isofix i-Size 29 990 €
  A legjobb Recaro gyermekülés 9 hónapos kortól 4,5 éves korig (9-18 kg) 1 Recaro OptiaFix 20 400 €
  A legjobb Recaro gyermekülés 9 hónapos kortól 12 éves korig (9-36 kg) 1 Recaro Monza Nova IS ülésrögzítő 17 600 €
  2 Recaro Young Sport Hero 16 100 €
  A legjobb Recaro gyermekülések 3-12 éves korú (15-36 kg) gyermekek számára 1 Recaro Monza Nova 2 16 000 €
  2 Recaro Monza Nova Nova Evo ülésrögzítő 14 200 €

  A legjobb Recaro babaülések születéstől 15 hónapos korig (13 kg-ig)

  Recaro Privia

  Értékelés: 4.9

  RECARO PRIVIA autósülés csapágyazása 0+ csoport (13 kg-ig).jpg

  Arany minősítést kapott az ülés, amely a törésteszten “jó” minősítést kapott, amikor a hagyományos biztonsági övvel szerelték, és “kiváló” minősítést, amikor a Recaro Fix alaphoz rögzítették. Robusztus és könnyű kialakítás biztosítja a gyermek biztonságát minden igényes helyzetben. A helytelen telepítés és a közúti forgalomban való használat kizárt. Minden elérhető és intuitív.

  A belső teret úgy tervezték, hogy a baba számára maximális kényelmet biztosítson. A háttámla támogatja a gyenge gerincet. A puha anyag kényelmes mikroklímát teremt, így a baba nyáron melegen, télen pedig otthonosan és melegen fogja érezni magát. Fokozott légkeringés a szellőzőcsatornáknak köszönhetően. A kárpit levehető és mosógépben mosható. A hordozótáska ergonomikus kialakítású, 3 pozícióban állítható fogantyúval rendelkezik. Adapterek használatával különböző márkájú babakocsikra szerelhető fel.

  A napellenző extra kényelmet biztosít. A modellt 2016-ban a legjobbnak választották a csoportjában, és még mindig aktuális és keresett a piacon. A 3,7 kg-os súlyt a pici anya a babával együtt hordozhatja. Másodpercek alatt illeszkedik.

  Előnyök

  • Tágas ülés;
  • innovatív kárpitanyag;
  • elfordulásgátló biztonsági övek;
  • megerősített vállvédelem;
  • Rendezett és kompakt kialakítás.

  Hátrányok

  • nem azonosították.

  Recaro Guardia

  Értékelés: 4.8

  AUTÓÜLÉS GRUP 0+ (13 KG ELŐTT) RECARO GUARDIA.jpg

  A második helyezett a szék, amely könnyűsúlyú. Ettől függetlenül a funkcionalitás és a biztonság szempontjából ugyanolyan jó, mint a nehezebb modellek. Az öv rögzítése gyors és egyszerű. Nem csúsznak és nem gubancolódnak semmilyen helyzetben a baba számára, biztonságos és kényelmes tartást biztosítanak az utazások során. Az adaptereknek köszönhetően Recaro és nem Recaro babakocsikba is felszerelhető.

  Használja a Recaro Fix alapot vagy a szabványos biztonsági övet az autóban történő rögzítéshez. Extra erős szerkezet magas oldallapokkal az oldalirányú ütközések elkerülése érdekében. A héjak szilárd textíliából készülnek, amelyek nem okoznak allergiás reakciókat. Mosható, szagtalan és hosszú évekig megőrzi a színét. A fedél könnyen levehető és visszahelyezhető. Az anatómiailag kialakított párna támogatja a baba fejét és nyakát.

  UV-védelem behúzható napellenzővel és hálós betéttel a jobb légáramlás érdekében. A könnyű használat érdekében minden alkatrész színes és különböző színű, így a rögzítés gyors és hibamentes. A szakértők és a szülők által legjobbnak ítélt.

  Előnyök

  • A hordozóágy ívelt formája;
  • Napellenzős kapucni;
  • high-tech poliészter;
  • megerősített fej- és nyakvédelem;
  • kényelmes fogantyú.

  Hátrányok

  • Nem azonosított.

  A legjobb Recaro gyerekülés születéstől 4 éves korig (18 kg-ig)

  Recaro Sa
 • a E
 • te
 • Értékelés: 4.9

  RECARO SA<li></div><p>A E</p><li>TE2.jpg” src=”/wp-content/uploads/2023/11/89116666197461-299-.jpg” height=”400″><p>Az első modell ebben a korosztályban a továbbfejlesztett Zero.1 E</p><li>te. Születéstől 105 cm magasságig terjedő csecsemők számára tervezték. A forgatható mechanizmus megkönnyíti a be- és kiszállást a kocsiból. A tágas háttámla könnyen állítható. Ergonomikus ülés kényelmes alváshoz. A párna memóriahab felhasználásával készült. A csecsemő párnázás kényelmes helyet teremt.<p>Az ülésbe való beilleszkedés gyors és egyszerű. Az ellenőrző lámpa tájékoztatja Önt, ha az ülés nincs megfelelően rögzítve. Magas fokú védelem. Az extra oldalsó panelek megakadályozzák a sérüléseket a kemény oldalirányú ütközéseknél. A szilikonpántok megakadályozzák, hogy a baba vészfékezéskor kicsússzon az ülésből. A zárjuk műanyaggal van bevonva, hogy megakadályozza a leforrázódást, ha túl forróvá válnak. A stabilitást a padlónak támasztva biztosítja.</p><p>Minden anyag prémium minőségű. Neves mérnökökkel együttműködve tervezték. Ortopédusok és bőrgyógyászok igazolták a biztonságosságát és funkcionalitását. A meglehetősen magas költségek ellenére sok apa és anya választja ezt a modellt.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>forgatható a karokkal;</li><li>megerősített oldalsó védelem;</li><li>A hordozóágy a babakocsi vázához van igazítva;</li><li>Kivehető, hipoallergén üléshuzat;</li><li>széles látószög.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>nem azonosított.</li></ul><h3>Recaro Zero.1 Isofix i-Size</h3><p>Értékelés: 4.8</p><div style=RECARO ZERO.1 ISOFIX I-SIZE.jpg

  A második díj az ülés, amely praktikus 360°-os elforgatási lehetőséggel rendelkezik, így sokkal könnyebben be- és kiszállhat a baba az autóból. Előre és hátrafelé is telepíthető. A biztonsági rendszer maximális védelmet nyújt oldalirányú és frontális ütközések esetén. A rögzítéshez megerősített rögzítő kapcsokat használnak. A hevederpántok nem csavarodnak meg. Fékezéskor a helyén tartja a babát.

  Az ülés szilárdan támaszkodik az ülésen. A kiegészítő fém ütközésgátló biztosítja, hogy ütközéskor ne boruljon fel. Három különböző pozícióban kapható csecsemők és kisgyermekek számára. Anatómiai háttámla támogatja a gerincet. Alkalmazkodik a baba testének alakjához, megnyugtatva és pihentetve a hosszú utazások során. A komfortos alvó üzemmód és a párnázási rendszer nyugalmat biztosít a nem aszfaltozott utakon való vezetés során.

  Párnázott betétek a tér szabályozására. Ahogy a baba idősebb lesz, ezeket eltávolítják. A szülők megerősítették a biztonságot és a praktikusságot. Könnyen ápolható az erős és tartós anyagnak köszönhetően, és könnyen beilleszthető az autóba.

  Előnyök

  • az ülés egykezes elfordítása;
  • Csecsemő fejtámasz
  • ortopédiai háttámla;
  • Fejlett védelmi rendszer;
  • Hipoallergén, légáteresztő poliészter.

  Hátrányok

  • 2017-es újdonság még nem széles körben elérhető a piacon.

  A legjobb Recaro gyermekülések 9 hónapos kortól 4,5 éves korig (9-18 kg)

  Recaro OptiaFix

  Értékelés: 4.9

  (9-18 KG) RECARO OPTIAFIX.jpg

  Ebben a kategóriában az egyetlen győztes a komfortülés, amely nagyobb belső térrel és további opciókkal rendelkezik a maximális ütközésvédelem érdekében. A tesztek szerint 26 másik modellt vert meg a biztonság tekintetében. Csak a hátsó ülésen használt ülés. Olyan padlótámasszal rendelkezik, amely megakadályozza, hogy ütközéskor felboruljon. A HERO rendszer megakadályozza a hevederek elcsavarodását, még nagyobb gyermeki aktivitás esetén is.

  A megerősített rendszer energiaelnyelést biztosít oldalirányú ütközés esetén. A vállpárnák csúszásgátlóval rendelkeznek, így kemény fékezés közben is biztonságosan tartják a babát. A fejtámla 6 különböző pozícióban állítható. A háttámla dőlésszöge a kényelmes alvás érdekében.

  A független töréstesztek eredményei “jó” biztonsági és “nagyon jó” alacsony szennyezőanyag-szintre értékelték. A szülők megjegyezték a jó láthatóságot, a kényelmes lábtartót és az üléshuzat mosógépben moshatóságát. Eredeti kialakítását, amely tökéletesen ötvözi a funkcionalitást, nagyra értékelik.

  Előnyök

  • a megfelelő illeszkedés jelzője;
  • további padlótámasz;
  • kényelmes lábtartás;
  • Az ülés szilárdan rögzítve van az üléshez;
  • könnyű alkalmazkodás a babához.

  Hátrányok

  • nem azonosították.

  A legjobb Recaro gyermekülés 9 hónapos és 12 éves kor közötti gyermekek számára (9-36 kg)

  Recaro Monza Nova Nova IS ülésrögzítő

  Értékelés: 4.9

  RECARO MONZA NOVA IS SEATFIX.jpg

  Az ebben a csoportban vezető szerepet játszó ülést neves német orvosokkal együttműködve hozták létre. A 9 hónapos és 12 éves kor közötti gyermekek sérülés elleni védelmét maximalizáló innovatív funkciókat tartalmaz. ütésálló és nem mérgező műanyag keret. Légáteresztő anyag, nem szívja magába a nedvességet és a szagokat. Egyszerre puha és strapabíró, és alaposan megtisztítja magát mindenféle szennyeződéstől. A modellt bőrgyógyászatilag tesztelték.

  Oldalvédelem – extra nagy. A fejtámla 11 pozícióba állítható. Az anatómiai párna enyhíti a stresszt. Támogató háló tartja a helyes testtartást. A RECARO audiorendszer lehetővé teszi, hogy pihenjen és ne fáradjon el utazás közben.

  A szülők megjegyzik, hogy a baba kényelmesen tud ülni és aludni. Hosszú utakon is kényelmes. Minden beállítás gyors és egyszerű. Az utasítások orosz nyelvű részleteket tartalmaznak. Az ülés minden hőmérsékleten kényelmes.

  Előnyök

  • megerősített oldalsó védelem – 12 cm
  • a háttámla vízszintesen dönthető;
  • beépített hangszórók;
  • az anyagok maximális szilárdsága;
  • széles színválaszték.

  Hátrányok

  • nem azonosított.

  Recaro Young Sport Hero

  Értékelés: 4.8

  ) RECARO YOUNG SPORT HERO.jpg

  Nem rosszabb, mint a vezető a népszerűség egy másik nagyon népszerű modell a gyermekek számára 75-150 cm magasságban. Sokoldalúsága ellenére minden korosztályú gyermek kényelmesen fogja érezni magát benne. Puha párnázottság 9 hónapos kortól. A fejtámla több fokozatban állítható. Hero biztonsági rendszer a Recaro mérnökei által. Megakadályozza, hogy az övek bármely üléspozícióban elcsavarodjanak. A vállpárnák szilikon párnázása extra biztonságot nyújt baleset esetén.

  A jól átgondolt háttámla ergonómia és az ortopédiai párnázás lehetőséget nyújt a hosszú utazások során való pihenésre. A héj high-tech anyaga télen melegen tartja a testet, nyáron pedig hűvösen tartja. Nem szívja magába a dohány, a kipufogógázok és az ételek szagát. Minden szennyeződés, még a legkeményebb is, kézzel vagy mosógépben eltávolítható.

  A formatervezés nem csak beleolvad az autó belsejébe, hanem díszévé válik. A Young Sport Hero-t választó szülők megerősítik annak jellemzőit. Sokan a legjobb modellnek tartják az árkategóriájában, és ajánlják megvételre.

  Előnyök

  • jobb oldalsó védelem;
  • Megerősített, szupererős keret;
  • a biztonsági hipoallergén szövet;
  • egyérintéses övbeállítás;
  • Kényelmes fogantyú.

  Hátrányok

  • nem azonosított.

  A legjobb Recaro gyermekülés 3-12 éves korú (15-36 kg) gyermekek számára

  Recaro Monza Nova 2

  Értékelés: 4.9

  RECARO MONZA NOVA 2.jpg

  A legjobb Recaro autósülés volt az a modell, amely a vásárlók minden igényét egyesítette: maximális biztonság, kényelem, praktikum és funkcionalitás. Különböző szakterületeken dolgozó mérnökök és orvosok tervezték. Bőrgyógyász által jóváhagyott ortopédiai szék. Használható az első és a hátsó ülésen is. A fejtámla magassága állítható.

  ASP rendszer, egy innovatív technológia, amely növeli a védelem szintjét a jármű ütközése esetén. Akár 30%-kal csökkenti az oldalirányú ütközés okozta erőket. A fejtámlában hangszórók és egy párna található, amely megakadályozza, hogy a fej alvás közben felboruljon. A prémium anyag fokozott kopásállósággal rendelkezik. Légmentesen zár, nem allergén. az ülés menet közben stabil. A helytelen telepítés és üzemeltetés kockázata minimálisra csökken.

  A Monza Nova 2-t független európai törésteszteknek vetették alá, ahol “jó” és “nagyon jó” minősítést kapott. A vásárlók elismerik a német minőséget, és “kiváló” minősítést adnak a modelleknek.

  Előnyök

  • megerősített oldalsó védelem;
  • bármilyen audioeszköz csatlakoztatása;
  • Emelőpárna;
  • jó láthatóság a gyermek számára;
  • Egyszerű telepítés és rögzítés.

  Hátrányok

  • nem azonosított.

  Recaro Monza Nova Nova Evo ülésrögzítő

  Értékelés: 4.8

  RECARO MONZA NOVA EVO SEATFIX.jpg

  A második díj egy olyan autósülés, amelyet vagy a biztonsági övvel és az Isofix rendszerrel, vagy csak az autósüléssel lehet rögzíteni. A lehető legnagyobb mértékben a gyermek magasságához, súlyához és testhelyzetéhez igazítható. A fejtámla 11 különböző változatban kapható. Elég mély ahhoz, hogy elkerülje a sérüléseket az ütközéseknél. A háttámla az autósüléshez igazodik.

  Oldalsó ütközésvédelmi rendszert tartalmaz. A tesztek szerint vészhelyzetben minimálisra csökkenti a fej- és nyaksérülések kockázatát. a csípőt erős kartámaszok védik. Az innovatív textíliák élethosszig megőrzik funkcionális tulajdonságaikat. Taszítja a szennyeződéseket, nem szívja magába a nedvességet és a szagokat, bármilyen módon mosható.

  A szülők megjegyezték, hogy az ülés egyformán kényelmes egy 3 éves baba számára és akkor is, ha felnőnek. A szellőztető rendszer az év bármely évszakában kényelmes környezetet teremt. A gyermek nem fárad el a hosszú utazások során, és kényelmesen érzi magát alvás közben és ébrenlét közben egyaránt.

  Előnyök

  • mély, ergonomikus ülés;
  • ülésmagasítóvá alakítható (a háttámla kivehető);
  • egyszerű vágási folyamat;
  • Garantáltan hipoallergén;
  • Fokozott légkeringés.

  Hiányosságok

  • nem azonosított.
  Olvasson tovább  11 legjobb babakocsi ikreknek
  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Cybulya Guculka

  Helló mindenkinek! Én vagyok Cybulya Guculka, és nagy lelkesedéssel osztom meg szenvedélyemet a háztartási gépek javításával és telepítésével kapcsolatban. Ennek az oldalnak az írójaként engem a technológia iránti szeretetem és a vágy hajt, hogy segítsek másoknak megérteni és megoldani a gépeikkel kapcsolatos problémákat.

  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: